brak logo

Nycz Intertrade

Kraków

Opinie o Nycz Intertrade

saiki... 2014-07-18 21:52
Zgadzam się z tym, że oddział w Niepołomicach to prawdziwa szkoła życia. Większość osób zaraz szuka nowej pracy.
4
pat 2014-07-23 13:11
Zgadzam się z przedmówca, z tak nieprofesjonalnym podejsciem ze strony kadry kierowniczej nie spotałem się jescze nigdzie. Przykro mówić ale firma wpisuje się klasycznie w schematy polskiej firmy "uduś" vel krzak.
saiki... 2014-07-29 19:17
Macieju - nie masz co zawracać sobie głowy tym stanowiskiem
gumiak 2014-09-17 23:47
grzanek, przedstawiciele maja tam 5zł/h, bez rewelacji. Do tego brutto, ale idzie wyzyc.
pat 2014-12-15 15:16
widzę , że nycz zaprzestał rekrutacji osobiście i próbuje przez zewnętrzną firmę ...(usunięte przez administratora)
olek 2014-12-29 14:41
@gumiak - nie wiem, gdzie Ty te 5 zł / h brutto znalazłeś, ale chyba nie w tej firmie. Byłem tam PH, stała pensja + nienajgorsza premia zależna od obrotu.
Pablo 2015-02-28 18:45
Panowie jak wygląda praca PH w Nyczu? Mam rozmowę w czwartek i nie wiem czy sens jechać taki kawał do nich. Zarobki? auto i jego wykorzystanie? benefity? prowizja?
2
ads 2015-03-25 20:40
witam
jak wygląda praca na stanowisku PH w tej firmie (interesują mnie warunki finansowe, podstawa i system prowizji, ile max można zarobić ile jest min przy chudych miesiącach, narzędzie i system pracy)
będę wdzieczny za odpowiedź.
pozdrawim
ads
4
Betrayer's Hunter 2015-04-15 06:49
@ads - Ty nie pytaj co da Ci Firma. Zapytaj co Ty możesz dać tej Firmie.
1
4motion 2015-05-18 08:40
pracuje jako galwanizer w innej firmie w krakowie ale chce zmienic prace (wkurzajaca ekipa dzieci) zarobie tam kolo 2300-2400 co powiedzie o galwanizerni nycza ? jaka ekipa? jakie zarobiki ?
midas 2015-05-24 09:02
Klimat marny. Kasa tez.
taaa 2015-05-26 14:53
taaa nie spodziewaj sie tej kasy. Ekipa fajna i to by bylo na tyle.
ble 2015-05-27 08:20
zależy kto na jakim stanowisku pracuje i jak pracuje
Genki 2015-06-23 21:44
Wręcz przeciwnie, ludzie walczą o ten etat jak babcie o karpia w Lidlu. Firma otwiera się na nowe rynki, a poszukiwanie nowych przedstawicielów świadczy o dynamicznym rozwoju, co z resztą zapisane jest w treści ogłoszenia.
1
choinka 2015-07-15 12:20
@bzik - jakbyś chociaż spojrzał na ich stronę, to być się dowiedział, że firma nie miała nigdy przedstawicieli w województwach, na które jest ten nabór...
Strasznie bystry 2015-08-29 01:42
Pijtor, czy ty aby nie zacytowałeś kluczowych wyrażeń z owego ogłoszenia? Nie wierzę, że jest tam aż tak dobrze jak piszesz, to musi być skopiowane z ogłoszenia. Muszę to sprawdzić, bo nie daje mi to spokoju.
1
pilot 2015-08-31 14:47
Źle nie jest :) Astronomicznych zarobków nie ma, ale fajna atmosfera pracy, pewność zatrudnienia + nie najgorsza premia.
taaa 2015-09-01 16:34
Taaa Pijtor taka bardzo dyskretna autoreklama. Żal patrzeć.
pijtor 2015-10-04 06:01
No dobra. Dostaje prowizje za pociskanie takiej reklamki. Hehe
zadowolony handlowiec 2015-10-04 20:51
Bazę klientów dostaniesz najlepszą, samych kluczowych klientów, którzy sami wygenerują Ci obrót w okolicy 300tyś i nie będziesz musiał nawet odbierać od nich telefonów tylko zrobi to za Ciebie biuro. Narzędzia pracy również najwyższa półka:iphony, ipody,ipady a samochody to już nawet nie wspomnę - bez gwiazdy nie ma jazdy.
Pozdrowienia
felka125 2015-10-05 19:46
dobre dobre :)
humor 2015-10-20 16:20
zadowolony handlowiec - podziwiam twe poczucie humoru, ja bym się tam nie pchał do pracy, nie polecam.
damian 2015-12-06 13:30
W piątek byłem na rozmowie, więc postanowiłem też się podzielić wrażeniami. Wynagrodzenie wydaje mi się przedstawiane mocno na wyrost, wątpię żeby na starcie sprzedawać tyle abonamentów żeby zarobić np. 5 tys miesięcznie. Podstawa faktycznie jest, zatem bez ryzyka można spróbować. No i Ogólnopolskie Centrum Medyczne wreszcie oferuje jakiś oryginalny produkt, a nie abonamenty TV czy internetowe, nie ma tak wielkiej konkurencji.
majka 2016-01-24 15:25
Taa firma niczego sobie, chyba żeby się wykończyć. Byłam tam mistrzem jakiś czas. Żal wspominać.
były pracownik 2016-01-27 16:27
Przyłączam się do wcześniejszej opinii. Mam za sobą również "przygodę" zawodową w Nycz Interrtrade odział w Niepołomicach i niestety nie mogę powiedzieć niczego pozytywnego. Począwszy od samej organizacji pracy polegającej na chaosie i prowadzeniu tego przedsiębiorstwa często na pograniczu prawa, wymuszaniu na pracownikach różnych rzeczy przez to, że decyzje były podejmowane przez kierownictwo czy to panią Anetę czy pana Ryszarda w zależności od ich aktualnego "widzimisię" kończąc na atmosferze która panowała w "zespole".
Jeśli komuś odpowiada styl pracy polegający totalnym braku szacunku do pracowników połączony z codziennym wyśmiewaniem się z szefa jego plecami jak to mieli w zwyczaju notabene jego pupile Wojtek, Małgosia i Iza to polecam. Tak naprawdę lekcja życia i uświadomienie sobie w jakich realiach nigdy nie chcę pracować.

Pozdrawiam serdecznie i jeśli ktoś będzie miał jakieś pytania chętnie odpowiem.
10
tomek 2016-02-12 08:32
Ryba psuje się od głowy. Firma nie dba o klientów. Wiem, miałem nieprzyjemność załatwiać z nimi interesy. Szkoda gadać. Skargi nic nie pomogły.
1
kuba 2016-02-18 06:31
Nie polecam firmy. Zarząd dziadowski, warunki też.
1
jula 2016-02-18 19:39
Firma beznadziejna, zarząd .....sama rodzina pani prezes." Grabie grabia zawsze do siebie...." Zarobki marne! Szczegolnie na stanowisku sprzedawca , przedastawiciel. Nie polecam pracy w tej firmie. Pozdro!

..
mordohleja 2016-02-18 21:57
Hehe, a niby jakie konsekwencje miałby ktoś ponieść z tytułu złożonej skargi? No zastanów się, skoro jest tam jedna klika od lat, mówię o biurze, więc normalne, że jak ktoś zadzwoni ze skargą to zostanie zlany :) a co do samych warunków to no cóż...Idź i się przekonaj czy jest taki super system prowizyjny.
miki 2016-02-26 08:10
Odpowiedzialna praca w tej firmie? Olewanie prawa i zrzucanie winy na innych. Dobrze, że chociaż parę fajnych osób na produkcji pracuje to można było jakoś to znieść.
olo 2016-03-14 11:19
Nie ma nic za darmo. Nie polecam firmy. Zero szkoleń i stawka taka sobie.
krakersik 2016-03-14 21:30
Niech ktoś kto przyjdzie z zewnątrz nie łudzi się, że dostanie fajną bazę na start, bo takową posiadają ci starsi stażem, którzy są w firmie od lat, ewentualnie tacy klienci obsługiwani są przez biuro. Nowo zatrudniony niech zada sobie pytanie, dlaczego został przyjęty.
Otóż odpowiedź jest bardzo prosta, firma nie poszerza nowych rynków - bo jest na rynku zbyt długo żeby wcześniej nie mieć na to czasu, a po prostu zwyczajnie ktoś się zwolnił lub został zwolniony stąd też pojawił się wolny etat.
1
dgbfdbg 2016-04-19 21:03
Uczulam na trzymanie języka za zębami a notatki w szufladzie, sekretarka ma dwa etaty i hobbistycznie lubi donieść to i owo pani dyrektor.
aa 2016-04-22 20:15
Ta firma uczy zaj..biscie odporności na stres i kazda po niej bedzie sie wam wydawała ja 7 cud świata. Niepolomicki oddział wyssie x was ostatnie soki, nie będziecie spać po nocach, codzienne opierdziele za swoje i nieswoje bledy, stres i nieoczekiwane zwroty akcji to porządek dzienny. Wstajsc rano nie będziecie sie spodziewac jak będzie wygląda dzien a w niedziele ok16 skręt kiszek jak u koni z janowa ze stresu z powozu poniedzialku. Ale jest to pyszna szkola życia :P
laki 2016-05-06 08:40
tak tak dyla śruby to stres
hhhh 2016-05-07 16:21
Praca w tej firmie to fajna zabawa, taki cyrk na kółkach. Ma się ochotę s.ieprzać gdzie pieprz rośnie. Jedyny plus to w miarę uczciwe zarobki.
ayatollah fiutollah 2016-05-09 22:07
ale mowa o śrubo/narzędziach czy Niepołomicach? Ogólnie to popieram tezę, ale większość tutaj zgromadzonych nie opisuje dokładnie, o którego Nycza chodzi, czy tego chemicznego czy metalowego :) Nie no, kasa zawsze na czas, porobić można ale raczej na zbyt długo bym się nie nastawiał na miejscu nowego, jak wytrzyma ok roku to już jest dobrze :) powodzenia w następnej pracy, bo tutaj się już nie przyda ;p
mJK 2016-06-11 15:19
masz 10 lat doświadczenia i czekasz na oferty? jak firma Ci się podoba, to dzwoń, pisz, jedź- sami znajdą dla Ciebie wolne stanowisko, tak mi się wydaje :)
1
Ciekawy 2017-01-27 01:10
PH
jakie zarobki sa dla PH i w dziale z narzedziami. ile podstawy i jaka mozliwosc realna wyrobienia premi. jakie sa srednie zarobki PH w firmie
1
Ciekawy 2017-01-27 01:10
PH
jakie zarobki sa dla PH i w dziale z narzedziami. ile podstawy i jaka mozliwosc realna wyrobienia premi. jakie sa srednie zarobki PH w firmie
Gapa 2017-02-01 17:12
Przerost formy nad trescia. Katastrofa czasów PRL pytaja od ktorej do ktorej bedziesz pracowac a nie jak sprzedaz produkt. Dalej: miesieczne szkolenie o ktorym żaden pajac nie wspomina w rozmowie telefonicznej ze spaniem w hostelu - musisz wiedzieć k.... jaki łepek ma nakredka. Rozmowa z samym wszechwładnym właścicielem który to ma baze internetowa klientów, a w życiu nie liznął nikt danego terenu (lubuskie) to wszystko za. 2kapcie zł tak płaci(mówi z uśmiechem PISmaster)jest jeszcze plus premia ale na czarno bo nie bedzie placil zadnych ZUSów podatków pod warunkiem że sprzedaż na jego marży . Auto dostajesz (wypożyczasz 1zł/za kilometr na weekend) do pracy. Ku.wa. magikboj przeglada twoje świadectwa szkolne i pracodawców mowiac ci ze jestes z setną osobą z krórą dziś rozmawiał (14:30 byłem pierwszy i jedyny) Na pytanie moje dlaczego nie zrobia rekrutacji w woj. Podleglym ph odpowiada że czas. Szczerze odradzam - samochod to panda na dotarciu 500tys.km ,marna kasa 2500 przy sprzedarzy wg planu. I zaczarowany szef ktory rozczaruje kazdego swoim pytaniem. "Chyba nie bedzie pan pracowal od 8-16 bo panu odliczymy. Nycz to taka jak wygląda firma :o obniżonym standardzie profesjonalizmu, estetyki i płac w naszym PISkliwym kraju.
6
pIsKliWy 2017-02-02 08:55
Język wypowiedzi świadczący jedynie o braku kultury osobistej i elementarnej ogłady zawodowej... Gratulujemy Pana przyszłym pracodawcom doskonałego wyboru....;]

Pozdrawiamy
Załoga ;]
1
lalka 2017-02-06 21:59
112 wpisów, o czymś to świadczy. Proponuje zacząć wszystko od nowa - Rzetelnie!!!
1
rysiu 2017-03-16 15:53
Gosia, Iza Wojtek? czy to wy?;)
2
Aneta 2017-03-29 14:19
Pracujesz w Nycz Intertrade? Chętnie dowiemy się na jakie benefity mogą liczyć pracownicy. Co uważasz za największy plus pracy w firmie?
Kiatsongrit 2017-04-14 10:17
Tak jak Ajax Amsterdam szkoli utalentowaną młodzież, ktora potem idzie w świat (Suarez, Ibrahimovic) tak samo jest z Nyczem. Z tym, ze Ajax na tym zarabia a Nycz traci :) Nikt raczej nie ma zamiaru pracowac tu zbyt długo, no chyba, ze sie zasiedzi i odleżyny są juz w tak w tak zaawansowanym stadium, ze lepiej się nie ruszać.
5
Aneta 2017-06-07 11:19
@Kiatsongrit rozumiem, że według Ciebie Nycz Intertrade to dobre miejsce na zdobycie doświadczenia i umiejętności. Komu poleciłbyś pracę w firmie? Co sprawia, że pracownicy nie chcą w niej długo pracować? Ilu pracowników Nycz Intertrade to osoby z długoletnim stażem?
Robol 2017-07-16 15:21
Raczej nie poleciłbym nikomu pracy np.w Niepołomicach.
Praca jak praca , wiadomo swoje trzeba zrobić , tylko jedna sprawa powraca zawsze, chodzi tylko i wyłącznie o pieniądze,a te są zdecydowanie zbyt małe i dlatego są problemy z rekrutacją a pracownicy stale odchodzą i będą odchodzić z NYCZ. Czasy się zmieniają i rynek pracy również też się zmienia.
1
Aneta 2017-07-17 13:59
@Robol
jak duża jest skala rotacji w Nycz Intertrade? Piszesz, że pracownicy stale odchodzą. Ile było to osób, w przeciągu np. kilku ostatnich miesięcy? Czy problem ten dotyczy całej firmy, czy też bardziej konkretnych jej działów?
Palikonik jeden. 2017-07-25 18:59
Problem polega na tym,że brak jest oceny pracy wykonywanej.....To tak jakby Pani Dyrektor i Kierownik , żyły w matrixie, to tak jakby nie wiedziały jak pracują pracownicy fizyczni w zakładzie.
O pieniądze trzeba się upominać a jest to czynność(proszenie się o pieniądze) dość upokarzająca i nie wszyscy ludzie potrafią "żebrać" za wykonaną pracę.
Brak jest fachowej oceny pracy.
Premia nie jest dla wszystkich,to jest niezbyt motywujące i występuje podział na dobrych i "bee" pracowników.
Czekamy na przebudzenie szefa i kadry zarządzającej.....:)
3
Zostaw swoją opinię o Nycz Intertrade - Kraków
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Nycz Intertrade