brak logo

Nycz Intertrade

Kraków

Opinie o Nycz Intertrade

true 2014-03-06 15:25:00
Jedno jest pewne będziesz bardzo szybko szukał nowej pracy...Stąd te paniczne, hurtowe nabory w tej firmie.
aa 2014-03-08 20:56:57
heheh ale fakt jest to fantastyczna szkoła życia...do nast pracy zawsze podejdziesz juz z humorem:D:D(usunięte przez administratora)
aa2 2014-03-12 18:43:58
Tak jak przedmówca "aa" nazwy stanowisk inne, obowiązki takie same. Pozdrawiam "aa" :D
aa 2014-03-14 20:22:49
nycz dzieli się na "chemiczne" niepołomice i "budowlany" kraków..jeden prezes ale osobne zarządzanie, osobny profil działalności itp itd.. więc pytając się o opinie pytajcie dokładnie :]
1
aa2 2014-03-15 21:53:25
ja bym nie napisał "chemicze" niepołomice tylko "chemiczne niepołomice" :D
big 2014-03-18 22:33:16
Chemiczne Niepołomice to generalnie wałek odpadowy. Kręcony przez nieciekawe osoby. Rozcienczanie min. toksycznych związków i przewożenie na oczyszczalnie komunalne. No i oczywiście skrzętne ukrywanie tego przed światem.
1
roman 2014-03-26 15:30:16
A z poziomu klienta dodam że to firma tragedia . Jak tak dalej będą podchodzić do klientów to nie wróżę im przyszłości. Już nawet Yato ich olało
kraken 2014-03-27 10:54:37
W jakim sensie tragedia, uargumentuj swoją błyskotliwą wypowiedź. Może firma nie pozwalała Ci na kilkumiesięczne przeciąganie płatności? To mogłoby wyjaśniać twoją frustrację.
miłosz 2014-04-05 13:52:16
@mikołaj, wyśli na pewno nie masz nic do stracenia, a nóż spodobasz się i zrekrutuja Cię do Nycz Intertrade.
2
hips 2014-04-22 22:20:37
Zakładka praca na stronie Nycz Intertrade nadal świeci pustkami, to wie ktoś gdzie oni dają ogłoszenia, jak się tam rekrutowaliście?
1
wedel 2014-05-17 18:14:47
Pewnie najzwyczajniej w świecie nikogo aktualnie nie szukają, ale CV wysłać do Nycz Intertrade pewnie nie zaszkodzi.
bonzo 2014-05-19 18:10:40
CV zawsze warto :). Hej, pracownicy i kandydaci, myslicie, ze warto dolaczyc tesz list motywacyjny??
saiki... 2014-07-18 21:52:34
Zgadzam się z tym, że oddział w Niepołomicach to prawdziwa szkoła życia. Większość osób zaraz szuka nowej pracy.
3
pat 2014-07-23 13:11:24
Zgadzam się z przedmówca, z tak nieprofesjonalnym podejsciem ze strony kadry kierowniczej nie spotałem się jescze nigdzie. Przykro mówić ale firma wpisuje się klasycznie w schematy polskiej firmy "uduś" vel krzak.
saiki... 2014-07-29 19:17:07
Macieju - nie masz co zawracać sobie głowy tym stanowiskiem
gumiak 2014-09-17 23:47:49
grzanek, przedstawiciele maja tam 5zł/h, bez rewelacji. Do tego brutto, ale idzie wyzyc.
pat 2014-12-15 15:16:50
widzę , że nycz zaprzestał rekrutacji osobiście i próbuje przez zewnętrzną firmę ...(usunięte przez administratora)
olek 2014-12-29 14:41:28
@gumiak - nie wiem, gdzie Ty te 5 zł / h brutto znalazłeś, ale chyba nie w tej firmie. Byłem tam PH, stała pensja + nienajgorsza premia zależna od obrotu.
Pablo 2015-02-28 18:45:16
Panowie jak wygląda praca PH w Nyczu? Mam rozmowę w czwartek i nie wiem czy sens jechać taki kawał do nich. Zarobki? auto i jego wykorzystanie? benefity? prowizja?
2
ads 2015-03-25 20:40:24
witam
jak wygląda praca na stanowisku PH w tej firmie (interesują mnie warunki finansowe, podstawa i system prowizji, ile max można zarobić ile jest min przy chudych miesiącach, narzędzie i system pracy)
będę wdzieczny za odpowiedź.
pozdrawim
ads
3
Betrayer's Hunter 2015-04-15 06:49:14
@ads - Ty nie pytaj co da Ci Firma. Zapytaj co Ty możesz dać tej Firmie.
1
4motion 2015-05-18 08:40:21
pracuje jako galwanizer w innej firmie w krakowie ale chce zmienic prace (wkurzajaca ekipa dzieci) zarobie tam kolo 2300-2400 co powiedzie o galwanizerni nycza ? jaka ekipa? jakie zarobiki ?
midas 2015-05-24 09:02:12
Klimat marny. Kasa tez.
taaa 2015-05-26 14:53:15
taaa nie spodziewaj sie tej kasy. Ekipa fajna i to by bylo na tyle.
ble 2015-05-27 08:20:36
zależy kto na jakim stanowisku pracuje i jak pracuje
Genki 2015-06-23 21:44:11
Wręcz przeciwnie, ludzie walczą o ten etat jak babcie o karpia w Lidlu. Firma otwiera się na nowe rynki, a poszukiwanie nowych przedstawicielów świadczy o dynamicznym rozwoju, co z resztą zapisane jest w treści ogłoszenia.
choinka 2015-07-15 12:20:20
@bzik - jakbyś chociaż spojrzał na ich stronę, to być się dowiedział, że firma nie miała nigdy przedstawicieli w województwach, na które jest ten nabór...
Strasznie bystry 2015-08-29 01:42:58
Pijtor, czy ty aby nie zacytowałeś kluczowych wyrażeń z owego ogłoszenia? Nie wierzę, że jest tam aż tak dobrze jak piszesz, to musi być skopiowane z ogłoszenia. Muszę to sprawdzić, bo nie daje mi to spokoju.
pilot 2015-08-31 14:47:48
Źle nie jest :) Astronomicznych zarobków nie ma, ale fajna atmosfera pracy, pewność zatrudnienia + nie najgorsza premia.
taaa 2015-09-01 16:34:07
Taaa Pijtor taka bardzo dyskretna autoreklama. Żal patrzeć.
pijtor 2015-10-04 06:01:20
No dobra. Dostaje prowizje za pociskanie takiej reklamki. Hehe
zadowolony handlowiec 2015-10-04 20:51:26
Bazę klientów dostaniesz najlepszą, samych kluczowych klientów, którzy sami wygenerują Ci obrót w okolicy 300tyś i nie będziesz musiał nawet odbierać od nich telefonów tylko zrobi to za Ciebie biuro. Narzędzia pracy również najwyższa półka:iphony, ipody,ipady a samochody to już nawet nie wspomnę - bez gwiazdy nie ma jazdy.
Pozdrowienia
felka125 2015-10-05 19:46:24
dobre dobre :)
humor 2015-10-20 16:20:13
zadowolony handlowiec - podziwiam twe poczucie humoru, ja bym się tam nie pchał do pracy, nie polecam.
damian 2015-12-06 13:30:02
W piątek byłem na rozmowie, więc postanowiłem też się podzielić wrażeniami. Wynagrodzenie wydaje mi się przedstawiane mocno na wyrost, wątpię żeby na starcie sprzedawać tyle abonamentów żeby zarobić np. 5 tys miesięcznie. Podstawa faktycznie jest, zatem bez ryzyka można spróbować. No i Ogólnopolskie Centrum Medyczne wreszcie oferuje jakiś oryginalny produkt, a nie abonamenty TV czy internetowe, nie ma tak wielkiej konkurencji.
majka 2016-01-24 15:25:45
Taa firma niczego sobie, chyba żeby się wykończyć. Byłam tam mistrzem jakiś czas. Żal wspominać.
były pracownik 2016-01-27 16:27:07
Przyłączam się do wcześniejszej opinii. Mam za sobą również "przygodę" zawodową w Nycz Interrtrade odział w Niepołomicach i niestety nie mogę powiedzieć niczego pozytywnego. Począwszy od samej organizacji pracy polegającej na chaosie i prowadzeniu tego przedsiębiorstwa często na pograniczu prawa, wymuszaniu na pracownikach różnych rzeczy przez to, że decyzje były podejmowane przez kierownictwo czy to panią Anetę czy pana Ryszarda w zależności od ich aktualnego "widzimisię" kończąc na atmosferze która panowała w "zespole".
Jeśli komuś odpowiada styl pracy polegający totalnym braku szacunku do pracowników połączony z codziennym wyśmiewaniem się z szefa jego plecami jak to mieli w zwyczaju notabene jego pupile Wojtek, Małgosia i Iza to polecam. Tak naprawdę lekcja życia i uświadomienie sobie w jakich realiach nigdy nie chcę pracować.

Pozdrawiam serdecznie i jeśli ktoś będzie miał jakieś pytania chętnie odpowiem.
5
tomek 2016-02-12 08:32:50
Ryba psuje się od głowy. Firma nie dba o klientów. Wiem, miałem nieprzyjemność załatwiać z nimi interesy. Szkoda gadać. Skargi nic nie pomogły.
kuba 2016-02-18 06:31:20
Nie polecam firmy. Zarząd dziadowski, warunki też.
jula 2016-02-18 19:39:03
Firma beznadziejna, zarząd .....sama rodzina pani prezes." Grabie grabia zawsze do siebie...." Zarobki marne! Szczegolnie na stanowisku sprzedawca , przedastawiciel. Nie polecam pracy w tej firmie. Pozdro!

..
mordohleja 2016-02-18 21:57:07
Hehe, a niby jakie konsekwencje miałby ktoś ponieść z tytułu złożonej skargi? No zastanów się, skoro jest tam jedna klika od lat, mówię o biurze, więc normalne, że jak ktoś zadzwoni ze skargą to zostanie zlany :) a co do samych warunków to no cóż...Idź i się przekonaj czy jest taki super system prowizyjny.
miki 2016-02-26 08:10:58
Odpowiedzialna praca w tej firmie? Olewanie prawa i zrzucanie winy na innych. Dobrze, że chociaż parę fajnych osób na produkcji pracuje to można było jakoś to znieść.
olo 2016-03-14 11:19:42
Nie ma nic za darmo. Nie polecam firmy. Zero szkoleń i stawka taka sobie.
krakersik 2016-03-14 21:30:17
Niech ktoś kto przyjdzie z zewnątrz nie łudzi się, że dostanie fajną bazę na start, bo takową posiadają ci starsi stażem, którzy są w firmie od lat, ewentualnie tacy klienci obsługiwani są przez biuro. Nowo zatrudniony niech zada sobie pytanie, dlaczego został przyjęty.
Otóż odpowiedź jest bardzo prosta, firma nie poszerza nowych rynków - bo jest na rynku zbyt długo żeby wcześniej nie mieć na to czasu, a po prostu zwyczajnie ktoś się zwolnił lub został zwolniony stąd też pojawił się wolny etat.
1
dgbfdbg 2016-04-19 21:03:55
Uczulam na trzymanie języka za zębami a notatki w szufladzie, sekretarka ma dwa etaty i hobbistycznie lubi donieść to i owo pani dyrektor.
aa 2016-04-22 20:15:21
Ta firma uczy zaj..biscie odporności na stres i kazda po niej bedzie sie wam wydawała ja 7 cud świata. Niepolomicki oddział wyssie x was ostatnie soki, nie będziecie spać po nocach, codzienne opierdziele za swoje i nieswoje bledy, stres i nieoczekiwane zwroty akcji to porządek dzienny. Wstajsc rano nie będziecie sie spodziewac jak będzie wygląda dzien a w niedziele ok16 skręt kiszek jak u koni z janowa ze stresu z powozu poniedzialku. Ale jest to pyszna szkola życia :P
laki 2016-05-06 08:40:13
tak tak dyla śruby to stres
hhhh 2016-05-07 16:21:37
Praca w tej firmie to fajna zabawa, taki cyrk na kółkach. Ma się ochotę s.ieprzać gdzie pieprz rośnie. Jedyny plus to w miarę uczciwe zarobki.
ayatollah fiutollah 2016-05-09 22:07:37
ale mowa o śrubo/narzędziach czy Niepołomicach? Ogólnie to popieram tezę, ale większość tutaj zgromadzonych nie opisuje dokładnie, o którego Nycza chodzi, czy tego chemicznego czy metalowego :) Nie no, kasa zawsze na czas, porobić można ale raczej na zbyt długo bym się nie nastawiał na miejscu nowego, jak wytrzyma ok roku to już jest dobrze :) powodzenia w następnej pracy, bo tutaj się już nie przyda ;p
mJK 2016-06-11 15:19:01
masz 10 lat doświadczenia i czekasz na oferty? jak firma Ci się podoba, to dzwoń, pisz, jedź- sami znajdą dla Ciebie wolne stanowisko, tak mi się wydaje :)
1
Zostaw swoją opinię o Nycz Intertrade - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Nycz Intertrade