brak logo

AIR-TECH-BUD

Bochnia

Opinie o AIR-TECH-BUD

rysiek 2011-02-06 20:29
obiecują gruszki na wierzbie...bardzo małe zarobki...nie szanują pracowników głównie [usunięte przez moderatora]( całkowice [usunięte przez moderatora] koleś)
1
Tokarz 2014-06-07 13:05
Przepracowałem pare lat.Zarobki na Obróbce zaczynają się od 11 zł brutto.Frezerzy na "czwórce" mają 19 brutto.Koledzy ślusarze stawki 11-12 brutto.Spawacze i monterzy 12-15 brutto.Chłopaki na piłach i wypalarkach 12 brutto.Ekipa budowlanców 12 brutto.Premia co miesięczna 10-20 %.Atmosfera w firmie byla wporządku.Nie nażekałem na kierownictwo.Zarobki mogły być wieksze.Coraz więcej osób między sobą narzeka na wysokość wypłat.Ludzie składają CV po innych firmach.Zwolniłem się ze wzgledu na zarobki...2 tyś zł z nadgodzinami w obecnych czasach to jest bardzo mało.Ocena jaką wystawiam Dostateczna.Ze względu na zarobki
byly pracownik 2014-09-08 19:35
Firma Cyrk.Jeden kierownik w glowie ma rajdy.Drugi kierownik mysli o motorach i quadach.Nic sie na robocie nie znaja.Przed prezesem udaja wielkich kierownikow.Sloma z butow wystaje.2 miesiace temu byly podwyzki.40gr na stawce.Prezes mowi jakie to ma straty.A jezdza bmw x6,x5 bmw seria 5 i z4.Subary impreza sti.Wycieczki wczasy.Zwolnilem sie.Praca nie daje satysfakcji finansowej.Zero perspektyw na przyszlosc.Nie polecam pracy w ATB.Do wiadomosci "szefostwa" postepujcie tak dalej a bedziecie sami pracowac na tokarkach czy spawarkach.
2
Anti ATB. 2014-12-08 23:36
Frayerska firma krótko. Niemiła "obsługa".
4
pracus 2015-06-14 11:54
5 lat przacuje w tej firmie.Na poczatku bylo dobrze.Z roku na rok jest coraz gorzej.Premie zmniejszone o 50%.Zarobek ktory daje wegetacje do nastepnej wyplaty.Jak ktos powiedzial ostatnio w szatni.Ta wyplata to byla zaliczka a nie wyplata.Pieniadze na budowe dwoch hal czy sponsoring rajdu firma ma.A dla pracownika na podwyzki juz nie.
1
dero 2016-01-12 17:42
kierownik,który jezdni na rajdy ma wykształcenie wyższe i często sam stoi przy maszynie i pracuje (uczy innych i jest wyrozumiały i nie jest prawdą,że się na robocie nie zna.
1
do_dero 2016-02-06 14:22
Dero... kierownik który jeździ na rajdy jest wyrozumiały?? Dobre żarty.
Stoi przy maszynie i pracuje? A ile kolizji miał z materiałem albo ze stołem i ile sztuk zepsuł?
Na pewno premii sobie nie zabrał a jak pracownik zepsuje sztuke (czasami się zdarza bo nie jest się robotem) to od razu po premii.
2
lakiernik 2016-02-13 17:31
Wypłata 1900 zł na ręke za przepracowany miesiąc bez nadgodzin w warunkach komory gazowej.Brak BHP w pseudo lakierni.Która lakiernie udaje.Lakiernia bez solidnych wyciągów.Brak odpowiednich filtrów do maski.Jako filtry dają szmatki.Chcesz filtr węglowy.Zapomnij.Jest za drogi.Pracowałem pare miesięcy i powiedziałem dość.Zdrowie najważniejsze.U obecnych lakierników ciagłe problemy z zdrowiem.W płucach tablica mendelejewa.Na hali nr 4 (spawalnia) zapylenie jak w szlifierni odlewów
żeliwnych.Warunki pracy w lakierni oraz spawalni odbiegają od najgorszych norm.Ludzie odchodzą i będą odchodzić.Nikomu nie polecam pracy w ATB z względu na warunki zdrowotne oraz wynagrodzenie miesięczne
sprawiedliwy 2016-02-16 19:35
Pan (panowie) piszący post ponizej jeśli masz jakieś żale i pretensje to pisz w swoim imieniu a nie wykorzystuj sytuacji i podszywaj sie pod inna osobe
Waldek 2016-02-19 18:56
Atmosfera dobra.Kierownik(rajdowiec) super gość!!!!W każdym przypadku chodzi o kasę-zarobki,o których decyduje prezes.
Rolnik 2016-02-20 19:32
O zarobkach oraz jak i o twojej premi decyduje szanowna Pani Daria.Atmosfera pracy jest dobra.Lecz stawka godzinowa nie.
Pracownik 2016-04-11 21:07
Tak umowa o prace i mała pensja za odpowiedzialna pracę która po tobie oczekują.Prezes będzie obiecywał gruszki na wierzbie.Nowi przychodzą i odchodzą.Starzy szukają nowej pracy.Taka to jest właśnie firma.
Pracownik 2016-05-25 09:11
Kosztorysant sie zwolnil,zgadnij dlaczego :)
Endriu 2016-09-21 22:02
Chcesz pracować za 1900 zł netto oraz mieć kamere nad głową to zapraszam do ATB.Mają manie inwigilowania pracowników.Człowiek czuje się jak w big brother.Z całego serca nie polecam tej firmy.
1
Pracownik 2017-01-29 17:29
Pracowałem w wielu firmach ale ta to już porażka!!! Spawacz tig zarabia 12 zł brutto. Kierownik naprawdę nie miły dla pracowników unosi się dumą. Z tego zakładu zwalniają się spawacze z dwóch powodów: kierownik i stawka. Napewno mógł bym się tu rozpisać więcej o tej firmie ale nie ma sensu jeżeli jest ktoś zainteresowany pracą niech idzie zobaczy a się przekona. Osobiście NIE POLECAM TEJ FIRMY !!!!!!
a12 G4Si 2017-02-10 15:41
Jaki z Ciebie był fachowiec taka stawka.Mamy dużo wyższe stawki jako spawacze.Dobrze się pracuje.Robisz robotę to będą Cię szanować.Proste jak drut do Tiga
Pracownik 2017-02-11 23:22
Taka opinia jest nie tylko moja
G4Si 2017-02-12 10:41
Obserwuje tzw młodych.Przychodzą z papierami i nic nie potrafią.Z tobą było to samo.Dziwisz się że dali Ci na próbnym okresie minimalną stawke ?.Pomyśl że jesteś prezesem tej firmy.Byś nie zatrudniał ludzi za duże stawki w ciemno bez sprawdzenia co potrafią.W ciągu paru lat co tu pracuje tylko 3 spawaczy przyszło co potrafili pokazać że znają się na robocie.Pracują cały czas w tej firmie i nie narzekają na wysokość wypłat.Pozdrawiam
Pracownik 2017-02-12 20:09
Nie oklamuj sam siębie
G4Si 2017-02-12 21:52
Nic konkretnego nie potrafiłeś więc nie żal się.Możesz mieć żal do samego siebie.Firma jest wporządku dla pracownika.Lecz musisz pokazać że jesteś fachowcem.
Pracownik 2017-02-13 11:44
Z pewnością nic konkretnego
Pracownik 2017-07-05 17:12
Spawacze z 4 szykują sie do odejścia z firmy.Zapowiada się ciekawie...
Zostaw swoją opinię o AIR-TECH-BUD - Bochnia
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie AIR-TECH-BUD