brak logo

ODDI Poland Sp. z o. o.

Białobrzegi

Opinie o ODDI Poland Sp. z o. o.

Były pracownik 2011-11-12 22:14:47
W firmie rządzą dyro i księgowa. Najchętniej widziani pracownicy - potulni, nie ambitni, "donoszący" oraz z poziomem IQ - max.10. Inni WYPAD!!. Zdjęcia z ich strony www o imprezach służbowych z przed 10 lat, uśmiechy jak widać wymuszone. Więcej chyba dodawać nie trzeba
pracownik 2012-03-12 11:13:38
Tak naprawdę to szkoda słów na opisywanie tego co wyprawia się w oddi brak szefa produkcji obecny nie nadaje si do niczego pracownika traktuje jak śmiecia
xxx 2013-02-07 02:17:14
Firma jako firma Ok. Poza jedną osobą w firmie które kradnie na potęgę wszystko co się da.
Anonim 2013-06-21 09:36:31
Kurcze, ale denerwują mnie wpisy ludzi - skoczków, ktorzy chca zarabiac od razu 5000 bez żadnego zaangazowania u siebie. Firma moze nie jest świetna, ale jak ktos chce - daje rozwoj. Sa chlopaki ktorzy pracuje 1 rok i 15 lat, i ci ktorzy z pucybuta sa maszynistami - brygadzistami! Do żadnej drukarni nie przychodzi wykwalifikowany czlowiek wiec zaczyna się od zera, a jak ktoś mysli ze podpierajac sciany wystarczy awansowac - rzeczywioscie nie w tej firmie.... szefostwo jest do dogadania na kazdy temat tylko trzeba do niego isc i odwaznie powiedzic co sie chce a nie gadac za plecami. Inwestują w aktywnych i samodzielnych pracowników - myslacych. Ludzie na zmianie super, atmosfera bardzo fajna. Ja pracuje blisko 10 lat i sobie chwale, bo czasami w swieta sa nawet kilka dni wolnego bez urlopu. Zarobki to - zależy co się umie i co się wnosi do rozwoju firmy pozniej.... mozna dostac podwyzke w ciągu pierwszego miesiąca - jak tylko jesli sie chce. Jeśli chodzi o terminowość to wypłaty zawsze są na czas! Umowy bez żadnej sciemy. Wiec jak ktos chce niech przychodzi próbowac a nie czytac bazgroły ludzi którzy niewiele wiedzą o tej firmie, ale piszą takie bzdury dla każdej kolejnej firmie w której byli i też było źle
1
Anonim 2013-07-01 11:14:11
Odpowiedzialnosc, odpowiedzialnosc, odpowiedzialnosc... za jakosc i terminowość i znajomość maszyny w 100%. Stanowisko zobowiązuje :)
do xxx 2015-03-24 12:46:55
JUŻ BYŁO ICH DWÓCH ALE JUŻ WYLECIELI I TERAZ JEST SPOKO ŻADNYCH ZŁODZIEI I PAPARATZI.
anonim 2015-06-18 16:39:48
No właśnie szkoda, że okrada się własną firmę, ale ta firma też nie szanuje wieloletnich pracowników bo słyszałam że pozwalają odchodzić bardzo dobrym fachowcom z wieloletnim stażem
szukający pracy 2015-07-01 23:29:51
A o co chodzi z tymi złodziejami, podobno szefostwo super, nawet pozwalają dorabiać u konkurencji tylko trza powiedzieć, to już było by super. Podobno są stali pracownicy i są ok. A jeśli ktoś robi tyły no to nigdzie nie przejdzie.
astor 2015-08-22 16:13:44
Firma istnieje na granicy upadłości. Łapią "fuchy" byle przetrwać niezważając na moce przerobowe. Najgorzej jest na tzw. rolce (maszyna do druku) zmiany do upadłego aż skończy się dane zamówienie (czasami nawet po 14 godzin). Za nadgodziny płacą lub oddają dniówki ale tylko teoretycznie. Reszta to żmudna i monotonna robota na starych maszynach (praca niczym automat) nieergonomicznych, przeważnie na stojąco. Normy pracy czasu nieprzestrzegane, pracuje się w niedziele. Nikt nie potrafi ułożyć grafiku pracy, kadra zarządzająca niekompetentna. Tak jak ktoś napisał rządzi dyro i księgowa oraz pan waldek ze swoją rodzinką (maszynista - szwagier, żona i inni). Maszynista szwagier to tępak i buc tak jak jego siostra donosicielka.
klient 2015-09-27 13:32:18
Oddi to solidna firma jak mają coś zrobić to robią, nie ma odwlekania, przedłużania i kosztów ukrytych. Dyrekcja na poziomie i kultura. Inne drukarnie w okolicy nawet te których właściciele uczyli się w Oddi dużo muszą się nauczyć. Dobrze że jest to forum bo inaczej można sobie problemów narobić. Nie wierzcie w zapewnienia konkurencji o wieloletnim doświadczeniu i istnieniu na rynku wystarczy zobaczyć wpis do działalności gospodarczej.
klient 2015-10-07 17:21:58
Czy ktoś współpracował z Michałem W. albo Wojtkiem P. z Trijo? Który jest lepszy nie ukrywam, że chodzi mi o kasę też ale i terminowość. Znam już Oddi ale chcę porównać.Dzięki za opinie.
TAKI TAM 2016-01-12 10:25:00
A to ciekawe kto w ODDI ma choć trochę pojęcia o poligrafij i od kogo można było się uczyć to ludzie przychodzili z wiedzą 2 proste pytanie do maszynistów czy nawet szefa produkcji z podstaw poligrafii i sprawa jasna zostali tam ludzie tak zwani samouki i na tym bazuje oddi.
handlowiec 2016-01-12 16:43:38
Przedstawiciele handlowi w oddi sztuk 1 ,1 praca na tydzień popracujesz z dyrem to przestaniesz chwalić szkolenie przeprowadzi ci osoba która sama go potrzebuje Powodzenia
pracownik 2016-05-25 10:27:08
drodzy państwo, po pierwsze to jaki samochód dla handlowca zapomnij/ może kiedyś kiedy była flota dla handlowców to tak w tym momencie jest jeden z tego co wiem jest zajęty. po drugie praca operatora maszyny :)))) hahaha operator dobre słowo tylko nie w tej firmie, tam każdy pracownik jest od wszystkiego, nawet sprzątaczka pracuje na produkcji, jak trzeba to i księgowe. Czasy świetlności oddi już dawno mineły. Wszyscy ci którzy mieli jakieś pojecie o druku, poligrafii juz dawno odeszli. zero rozwoju, zero nowych maszyn a naprawa tych obecnych odbywa sie na zasadzie MacGyvera " tic-tac zapałka, sznurek i ma działać bo inaczej 100% po premii, zero tłumaczenia i tak to nic nie da.
kto zna inną opinię to życzę powodzenia w oddi
nonte 2016-07-07 10:19:49
Branża poligraficzna jest dość specyficzna, ale można być pewnym, że zarobki u nich są adekwatne do powierzanych obowiązków. Wiecie czy atmosfera dopisuje? Pozdrawiam
Paweł 84 2016-10-26 14:08:36
Zastanawiam się nad propozycją pracy w marketingu ODDI, ale po tych opiniach to obawiam się, że najchętniej zatrudniliby samą robotę , a nie ludzi do pracy...
Paweł 84 2016-10-26 14:10:27
Zastanawiam się nad propozycją pracy w marketingu ODDI, ale po tych opiniach to obawiam się, że najchętniej zatrudniliby samą robotę , a nie ludzi do pracy...
Paweł 84 2016-10-26 14:11:28
Zastanawiam się nad propozycją pracy w marketingu ODDI, ale po tych opiniach to obawiam się, że najchętniej zatrudniliby samą robotę , a nie ludzi do pracy...
Zostaw swoją opinię o ODDI Poland Sp. z o. o. - Białobrzegi
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ODDI Poland Sp. z o. o.