brak logo

Inkom

Bełchatów

Opinie o Inkom

2009-03-28 20:33:01
Pracowałem w firmie Inkom Bełchatów.Solidni i rzetelni kierownicy,majstrzy oraz pracownicy.Polecam!!!!
alex 2009-11-11 14:32:45
Krzysztof Wojtanowski - 2009-03-28 20:33:01

Pracowałem w firmie Inkom Bełchatów.Solidni i rzetelni kierownicy,majstrzy oraz pracownicy.Polecam!!!!

syf i nic wiecej!!!
nikomu tej firmy nie polecam
ala 2010-01-13 12:36:15
popieram powyższe
w firmie syf zarobki niskie i oszukaństwo i podłość na każdym kroku
henryk 2010-01-19 19:29:37
takiego śmietnika dziadostwa to chyba w całym kraju nie ma
(usunięte przez administratora) horror
ludzie po paru latach u nich są wrakami
anonim 2010-07-21 21:36:31
bo [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wogule w inkomie nie robiles frajeze
XXX 2010-08-27 09:01:08
nie macie pojęcia o pracy w INKOM
to wykańczalnia
za niską kasę
bo niech nikt mi nie mówi , że 2500 to super kasa
na taką robotę
ale jak ktoś chce tyrać w czynie społecznym to gorąco polecam :)))))))))
dsvgdsx 2011-03-15 10:48:11
tak tam jest taki (usunięte przez administratora) i zło z majstrami wzięty nie polecam tam pracy sam tam pracowałm
anty incom 2011-08-13 13:43:16
Firma jako taka ale majster (usunięte przez administratora) nie polecam współpracy z tym człowiekiem
anonim 2011-10-04 17:49:05
zeby jeszcze emerytow nie przyjmowali to by bylo ok
kikut 2012-01-20 15:14:04
nie jest zle , tylko zarobki zaniżone wzgledem czasu pracy .
1
kawa 2012-03-24 23:27:30
Polecam prace w tej firme. Wypłata - a czas, kasa - wcale nie taka mała, możliwości rozwoju, czesto przez Inkom finansowane, jeśli chcesz pracowac w firmie z perspektywami na rozwój... to dobrze trafiłeś
1
norbi 2013-12-17 09:41:27
witam pracowalem w firmie inkom ok 10 lat temu praca ciezka kasa na czas warunki w tamtych czasach chyba dobre a majster(usunięte przez administratora) no wymagajacy ale dzieki niemu czlowiek nauczyl sie roboty(chodz czasem przesadzal jak bym byl w (usunięte przez administratora)czasem nie szanowal ludzi tak mi sie wydaje )czasem myslalem by wrocic bo mam dosc tulania sie po tych malych firmach robienia na czarno i czekanie na pieniadze gdzie jest inspekcja pracy gdzie
norbi 2013-12-30 20:04:59
mialem umowe na caly etat oczywiscie przedluzana co pare miesiecy tak w sumie wyszlo 2 lata na elektrowni belchatow pracowalismy
marian 2014-03-10 21:30:08
Ciekawe też o jakie stanowisko chodziło, bo na stronie inkom szukają obecnie do pracy na stanowisko cieśli.
radio 2014-04-05 13:59:48
może żeby rozwiać wątpliwości wszystkich na forum to ktoś obecnie zatrudniony mógłby się wypowiedzieć o pracy w INKOM?
barry 2014-05-01 22:00:37
firma wydaje się mieć ugruntowaną pozycję na rynku. Także i o pracy u nich piszą ludzie niezłe opinie
1
kirim 2014-12-01 18:13:14
Witam wszystkich, zauważyłem że pojawiła się nowa oferta pracy w firmie Inkom i warto zajrzeć. Firma In-Kom Technika grzewcza Klimatyzacja Wentylacja zatrudni  od zaraz pracownika fizycznego- pomocnika montera ...
http://www.gowork.pl/praca_podglad,5662788?keywords=&region=
Oferty Pracy
2014-09-28
Żródło: Gowork.pl
Jelcz-Laskowice
(dolnośląskie)
Firma In-Kom Technika grzewcza Klimatyzacja Wentylacja zatrudni  od zaraz pracownika fizycznego- pomocnika montera . Wymagane podstawowe umiejętności techniczne i chęć do pracy. W okresie próbnym umowa zlecenie i 1500 zł netto , jeśli jesteś wart więcej i potrafisz nam to pokazać chętnie zaoferujemy większe zarobki.   Wszelkich informacji udzielamy wgodz. 8-17 pod numerem tel.71 318 81 63 lub 500 52 52 23
normalny 2014-12-13 16:31:39
Pomocnika Montera od zaraz In-Kom 2014-09-28 Żródło: Gowork.pl Jelcz-Laskowice (dolnośląskie) Firma In-Kom Technika grzewcza Klimatyzacja Wentylacja zatrudni  od zaraz pracownika fizycznego- pomocnika montera . Wymagane podstawowe umiejętności techniczne i chęć [...]">@Oferty Pracy - 2014-12-13 16:31:39
ja pracuje tam 9 lat i mam 10 zl brutto...
xksx 2016-05-13 20:55:26
teraz widze ze najnowsza oferta pracy ejst na stanowisko pracownika myjni samochodwoej we Wroclawiu chodzi o o mycie i sprzątanie samochodów przygotowywanie samochodów po naprawach do wydania Klientowi utrzymywanie w czystości samochodów służbowych firmy
Zostaw swoją opinię o Inkom - Bełchatów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Inkom