brak logo

„Artex” Polskie Centrum BHP i Ppoż.

Wołomin

Opinie o „Artex” Polskie Centrum BHP i Ppoż.

karol 2011-06-29 13:12:26
dobra firma
MC 2011-11-04 19:17:31
[usunięte przez administratora] p. Dyrektora.Pracowałem tam jakiś czas. Praca ok, zespół też zgrany ale pracodawca..... masakra! Na rozmowie o pracę proponuje pewne wynagrodzenie, przy tym obiecuje że po kilku miesiącach będzie podwyżka jak się człowiek sprawdzi. Przez te pierwsze miesiące pracy dajesz z siebie wszystko, a szef stwierdza że jednak musisz się bardziej starać. Przez kolejne miesiące znowu się starasz i wypruwasz flaki żeby zasłużyć na dodatkowy grosz. Nigdy nie jesteś w stanie wyrobić się z praca bo daje 1000 zadań na minute i potem ma wymówkę że jesteś za mało wydajny. I tak w kółko!!!! Podwyżkę daje tylko jak ma koło dupy tzn jak nie ma nikogo na zastępstwo to stara się zatrzymać pracownika. Nie szanuje ludzi, na początku oczywiście żeby kogoś urobić jest milutki a potem pokazuje swoje prawdziwe oblicze!! Pracę w tej firmie odradzam!! Uciekajcie stamtąd jak najdalej.
1
beka 2013-06-28 11:20:22
Święta racja!
Szanowny Dyregoektor Naczelny nie szanuje ludzi i dlatego wszyscy rezygnują z pracy...
A te marne grosze, które proponuje- to ludzie więcej zarabiają roznosząc ulotki!
PPP 2013-07-17 11:24:07
Nawet nie zaczynaj tam pracy, bo i tak szybko zrezygnujesz... Szkoda czasu u nerw...
iza 2013-11-20 11:20:41
Na początek umowa na okres próbny 3 miesiące za najniższą krajową. Chyba że szanowny Dyrektor Naczelny (ponieważ tak należy się do niego zwracać, kompleks niższości) ma inne widzi misie. Odradzam prace w tej firmie.
mati 2015-10-09 21:37:49
Jeżeli wybierasz się tam pracować to znaczy że szczęście już Cię opuściło. Pracodawca wyssie z Ciebie wszystkie soki a i tak zawsze będzie za mało i źle, brak zahamowań żeby Cię upokorzyć, traktowany Jesteś jak śmieć i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] dlatego przy takich stresach nikt nie ma jeszcze ochoty na opisywanie prawdy. Na popełnione błędy zawsze znajdzie winnego, natomiast wszystkie sukcesy przypisuje sobie. Mały człowieczek z dużym ego, który nie może wydać konkretnego polecenia, tysiąc odmian na minutę. Kasa uzależniona od potrzeb firmy, wyżej w opiniach opisano prawdę. Jeśli sam lubisz się umartwiać i Jesteś masochistą bardzo polecam tylko później bardzo możliwe że będziesz potrzebował specjalisty. Ale to już Twój problem. Życzę powodzenia.
mati 2015-10-28 17:07:30
Jeśli nie chcesz zrozumieć w jaki sposób pracownik jest traktowany to już Twój problem. Jest dużo opinii na ten temat, w tym moja opinia. Zresztą skorzystaj też z drugiego linku. A jeżeli chodzi o konkrety dotyczące zarobków to po prostu zobacz listę płac, a jeszcze więcej zrozumiesz. Jeśli nie wiesz, takich danych się nie podaje nawet osobie bliskiej. Wybór należy do Ciebie. Powodzenia.
Były pracownik 2015-12-16 10:56:25
Pieniądze jakie zarabia się w tej firmie to najniższa krajowa. Do tego marne prowizje w zależności od stanowiska. Nie wiem czy takie pieniądze warte są twojego zdrowia psychicznego? Na rozmowie o pracę obiecywane są różne kwoty ale zawsze znajdzie się coś czego nie zdążysz wykonać wtedy dostajesz karę pieniężną. Ta firma wykorzystuje ludzi, wszędzie właścicieli firmy szuka oszczędności ale nie licz na to że sobie będzie czegoś żałował najprędzej zaoszczędzi na twojej kieszeni. Pracujący tam ludzie naprawdę dają z siebie wszystko ale najwiekszym problemem tam jest właściciel który sam często siebie nie rozumie a co maja powiedzieć pracujący tam ludzie. Co do kapitału to owszem polski z zaoszczedzonych pieniędzy pracowników. Istnieje firma od 1992 i kiedyś była cenioną firmą a teraz każdy się śmieję z tej firmy może innaczej z właściciela bo jest niekompetetną osobą. Co do ISO to jest ale to nie świadczy o firmie tylko o pracownikach w jaki sposób dokładają starań aby sprostać wymaganiom klientów.
Były pracownik 2015-12-16 22:47:16
Tak pracowników trzyma tylko brak innych propozycji pracy. Nie wiem czy chciało by Ci się zastanawiać na koniec miesiąca czy dostaniesz całą wypłatę czy część(zarabiając najniższą krajową). Co do obowiązków nie jesteś w stanie wszystkiego wykonać. Zawsze znajdzie się coś czego nie wykonasz za co pracodawca potrąca z wynagrodzenia. Życzę Ci zebyś miał okazję się przekonać jeżeli opinie Cię nie przekonują. Na szczęście mój koszmar się zakończył.
tylko ja 2016-08-08 12:13:41
firmy już nie ma. Pan WIELKI DYREKTOR skończył ze sobą... jakie życie taka śmierć.
6
Ula 2016-08-25 18:45:09
JAK TO skończył ze sobą? czy to jakieś żarty są?
1
tylko ja 2016-09-21 14:39:35
Tak. Skończył ze sobą.
tylko ja 2016-09-21 14:40:59
Firmy nie ma.
1
tylko ja 2016-10-11 10:50:26
drogi PYK tak jak pisałam wcześniej - FIRMY NIE MA. może i działa strona bo zwyczajnie nikt jej nie zatrzymał nie wykasował nie wyrzucił... nikt tym się nie zajął.. pracowałam tam do ostatniej chwili i to nie plotki.
1
tomatko 2016-10-12 14:03:50
A jak wygląda rozmowa rekrutacyjna na konstruktora urządzeń ciśnieniowych? Doświadczenie w pracy jako konstruktor (preferowani kandydaci z doświadczeniem przy projektowaniu wymienników ciepła, urządzeń ciśnieniowych, kotłów grzewczych lub urządzeń chłodniczych, klimatyzacyjnych, wentylacyjnych) to nie jest duży wymóg
Zostaw swoją opinię o „Artex” Polskie Centrum BHP i Ppoż. - Wołomin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie „Artex” Polskie Centrum BHP i Ppoż.