brak logo

Langaz-Lanko Fabryka Okien

Dobra

Opinie o Langaz-Lanko Fabryka Okien

Łuklasz 2009-09-24 19:42:32
Dobra atmosfera w firmie znakomity szef.
REKLAMA 2009-10-02 10:24:04
Zapraszam na strone:[usunięte przez moderatora]
Seba 2010-10-02 00:07:58
kiepska firma...pracujesz nie dość że na umowę zlecenie to po 2 miesiącach stawki obcina ten ( usunięte przez administratora ) nie polecam
anonim 2011-07-21 21:55:08
POLECAM PRACE W FIRMĘ LANKO Z DOBREJ ZNAKOMITY SZEF I ATMOSFERA ZAROBKI TEŻ OK.moje miejsce jest zajęte na długo.
anonim 2011-07-21 22:10:04
LANKO firma jest największym w okolicy pracodawca chyba ponad 100 osób pracowałem kiedyś tam i wspominam bardzo dobrze przeszedłem na prywatę pomógł mi właśnie właściciel lanko i za to niech mu się wiedzie.
anonim 2011-08-21 12:17:20
Opinie Firmie Lanko Opinie Langaz-Lanko Opinie mam dobra firma dobrze płaci terminowo.
Lanko-langaz
anonim 2011-08-21 12:27:18
Seba - 2010-10-02 00:07:58

kiepska firma...pracujesz nie dość że na umowę zlecenie to po 2 miesiącach stawki obcina ten ( usunięte przez administratora ) nie polecam

LANGAZ-LANKO działa od 1992 roku jest firma stabilna i dobrze traktująca swoich pracowników ale zawsze ktoś sie znajdzie, ktoś kto został zwolniony za wódę a w tej miejscowości to jest plaga i nie zadowolony jako jednostka.
Iwona 2013-02-10 13:24:43
Za wudke to powinni wylac jedna taka co ciagle chodzi wstawiona a potem ja swedzi
Dawny pracownik 2014-06-05 18:56:40
Firma istnieje już od 2002 i mimo dość długiej tradycji jej właściciel nie pojął, że zysk firmy to nie tylko jego zasługa. Jak w 90% zakładów produkcyjnych na zysk składają się wszyscy jego pracownicy (a jak się ich nie docenia to ciężko o tzw "dobry nastrój" na produkcji i mega zyski). Właściciel stara się płacić tak do 10 każdego miesiąca, ale zdarzają się tzw. przeciągnięcia terminów wypłat. Na produkcji "akordówka" i wielkich kokosów się tam nie spodziewajcie, mimo iż produkuje się czasami za grube ilości UERO. Podobno w biurach też milionów nie zarabiają, chyba że handlowcy, bo mają prowizje od sprzedaży. Niestety, często szefostwo jest najmądrzejsze co najczęściej kończy się rezygnacją doświadczonych pracowników i zatrudnia młody niedoświadczony nieświadomy niczego narybek. "Panie właścicielu" doświadczenie pracownika w XXI wieku to rzecz na wagę złota i naucz się "Pan" traktować pracowników jak ludzi rozumnych a nie jak przysłowiowych "bezmózgich murzynów".
2
ania 2014-06-30 22:24:31
Praca w firmie lanko jest na jedną czy 3 zmiany?
NICKT 2014-07-09 18:37:51
Nie wiem jak obecnie pracuje się w tej firmie. Mogę jednak stwierdzić że wyroby tej firmy choć mają "różną" opinię na rynku , to nie są to produkty w których producent poszukuje oszczędności oszukując ich nabywców .Bardzo częste w tej branży stało się stosowanie stalowych wzmocnień stosowanych w zgrzanych , niewidocznych dla oka klienta profilach wzmocnień o zaniżonej grubości.Są producenci którzy doszli już chyba do ściany stosując profil grubości o,5mm zamiast wymaganego 1,5mm czy 2mm w drzwiach tarasu czy balkonu.Są tacy którzy wkładają 0,75mm , także 1mm.W Lanko zawsze są stosowane profile zgodne z opisem czy deklaracją producenta.Ponadto sukcesy firmy to niewątpliwie odpowiedzialność , zaangażowanie i wielki talent menadżerski jej dyrektora.To człowiek orkiestra.Z pewnością poradziłby sobie także na poważniejszych stanowiskach.Podsumowując -pracując w LANKO produkujecie wyroby które nie są oszukańczą tandetą.
LD 2014-07-24 07:30:25
haha - dobre - tylko zapomnieliście to umieścić na swojej stronie, bo tu nie jest strona z takim słabym marketingiem... Co stosujecie najlepiej wiedza Ci co pracowali i pracują więc nie będzie z tym problemu :)okna jak okna bez wyróżnień od innych z tej klasy.
LD 2014-07-24 07:38:06
ps. bajki o wzmocnieniach można sobie pisać, a wystarczy zobaczyć co się od Was montuje... ubawiło mnie to - ciekawe co znajdziemy w oknach z blokow... z pewnością będzie to co było tu napisane lol
Ktos 2014-07-30 07:09:50
,,To człowiek orkiestra" - dokładnie tak - ,,zagra" wszystko co mu wlasciciel każe, a jak coś to zgoni na innych, ze coś nie tak ,,zagrali"
romek 2015-02-02 15:31:59
no to jak to się nazywa dokładnie? mam nadzieje, że teraz będzie konkretnie tak, że macie już dokładnie tutaj informacje jakieś konkretne, a nie.. też zastnawia mnie własnie jak to wszystko ma wyglądać dokładnie.. no to czekam na informacje i wiaodomość ile oni konkretnie płacą za godzinę normalnym pracownikom?
Lola 2016-05-10 22:32:18
Witam, jak jest w lanko? Ile zmian? I jak płacą, proszę o jakąś odpowiedź, mieszkam niedaleko i jestem zainteresowana pracą tam, pozdrawiam
ktoś 2016-05-10 23:04:21
No skoro zapewniona jest umowa @Kama, to już jest dobrze, bo to podstawa stabilnej pracy, a pewnie i tak dorzucają do tego jeszcze odpowiednie premie czy benefity.
mariusz 2016-11-29 18:02:26
Najgorsze jest to że w necie można napisać na każdego tyle ile się chce i niekoniecznie pozytywnie bez względu kogo to dotyczy czy Dyrektora czy właściciela Lanko - akurat tego drugiego znam z bardzo dobrej strony , bardzo rzetelny i poczciwy człowiek - proszę byc sprawiedliwym
Zostaw swoją opinię o Langaz-Lanko Fabryka Okien - Dobra
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Langaz-Lanko Fabryka Okien