brak logo

Langaz-Lanko Fabryka Okien

Dobra

Opinie o Langaz-Lanko Fabryka Okien

Łuklasz 2009-09-24 19:42:32
Dobra atmosfera w firmie znakomity szef.
REKLAMA 2009-10-02 10:24:04
Zapraszam na strone:[usunięte przez moderatora]
Seba 2010-10-02 00:07:58
kiepska firma...pracujesz nie dość że na umowę zlecenie to po 2 miesiącach stawki obcina ten ( usunięte przez administratora ) nie polecam
anonim 2011-07-21 21:55:08
POLECAM PRACE W FIRMĘ LANKO Z DOBREJ ZNAKOMITY SZEF I ATMOSFERA ZAROBKI TEŻ OK.moje miejsce jest zajęte na długo.
anonim 2011-07-21 22:10:04
LANKO firma jest największym w okolicy pracodawca chyba ponad 100 osób pracowałem kiedyś tam i wspominam bardzo dobrze przeszedłem na prywatę pomógł mi właśnie właściciel lanko i za to niech mu się wiedzie.
anonim 2011-08-21 12:17:20
Opinie Firmie Lanko Opinie Langaz-Lanko Opinie mam dobra firma dobrze płaci terminowo.
Lanko-langaz
anonim 2011-08-21 12:27:18
Seba - 2010-10-02 00:07:58

kiepska firma...pracujesz nie dość że na umowę zlecenie to po 2 miesiącach stawki obcina ten ( usunięte przez administratora ) nie polecam

LANGAZ-LANKO działa od 1992 roku jest firma stabilna i dobrze traktująca swoich pracowników ale zawsze ktoś sie znajdzie, ktoś kto został zwolniony za wódę a w tej miejscowości to jest plaga i nie zadowolony jako jednostka.
Iwona 2013-02-10 13:24:43
Za wudke to powinni wylac jedna taka co ciagle chodzi wstawiona a potem ja swedzi
Dawny pracownik 2014-06-05 18:56:40
Firma istnieje już od 2002 i mimo dość długiej tradycji jej właściciel nie pojął, że zysk firmy to nie tylko jego zasługa. Jak w 90% zakładów produkcyjnych na zysk składają się wszyscy jego pracownicy (a jak się ich nie docenia to ciężko o tzw "dobry nastrój" na produkcji i mega zyski). Właściciel stara się płacić tak do 10 każdego miesiąca, ale zdarzają się tzw. przeciągnięcia terminów wypłat. Na produkcji "akordówka" i wielkich kokosów się tam nie spodziewajcie, mimo iż produkuje się czasami za grube ilości UERO. Podobno w biurach też milionów nie zarabiają, chyba że handlowcy, bo mają prowizje od sprzedaży. Niestety, często szefostwo jest najmądrzejsze co najczęściej kończy się rezygnacją doświadczonych pracowników i zatrudnia młody niedoświadczony nieświadomy niczego narybek. "Panie właścicielu" doświadczenie pracownika w XXI wieku to rzecz na wagę złota i naucz się "Pan" traktować pracowników jak ludzi rozumnych a nie jak przysłowiowych "bezmózgich murzynów".
2
ania 2014-06-30 22:24:31
Praca w firmie lanko jest na jedną czy 3 zmiany?
NICKT 2014-07-09 18:37:51
Nie wiem jak obecnie pracuje się w tej firmie. Mogę jednak stwierdzić że wyroby tej firmy choć mają "różną" opinię na rynku , to nie są to produkty w których producent poszukuje oszczędności oszukując ich nabywców .Bardzo częste w tej branży stało się stosowanie stalowych wzmocnień stosowanych w zgrzanych , niewidocznych dla oka klienta profilach wzmocnień o zaniżonej grubości.Są producenci którzy doszli już chyba do ściany stosując profil grubości o,5mm zamiast wymaganego 1,5mm czy 2mm w drzwiach tarasu czy balkonu.Są tacy którzy wkładają 0,75mm , także 1mm.W Lanko zawsze są stosowane profile zgodne z opisem czy deklaracją producenta.Ponadto sukcesy firmy to niewątpliwie odpowiedzialność , zaangażowanie i wielki talent menadżerski jej dyrektora.To człowiek orkiestra.Z pewnością poradziłby sobie także na poważniejszych stanowiskach.Podsumowując -pracując w LANKO produkujecie wyroby które nie są oszukańczą tandetą.
LD 2014-07-24 07:30:25
haha - dobre - tylko zapomnieliście to umieścić na swojej stronie, bo tu nie jest strona z takim słabym marketingiem... Co stosujecie najlepiej wiedza Ci co pracowali i pracują więc nie będzie z tym problemu :)okna jak okna bez wyróżnień od innych z tej klasy.
LD 2014-07-24 07:38:06
ps. bajki o wzmocnieniach można sobie pisać, a wystarczy zobaczyć co się od Was montuje... ubawiło mnie to - ciekawe co znajdziemy w oknach z blokow... z pewnością będzie to co było tu napisane lol
Ktos 2014-07-30 07:09:50
,,To człowiek orkiestra" - dokładnie tak - ,,zagra" wszystko co mu wlasciciel każe, a jak coś to zgoni na innych, ze coś nie tak ,,zagrali"
romek 2015-02-02 15:31:59
no to jak to się nazywa dokładnie? mam nadzieje, że teraz będzie konkretnie tak, że macie już dokładnie tutaj informacje jakieś konkretne, a nie.. też zastnawia mnie własnie jak to wszystko ma wyglądać dokładnie.. no to czekam na informacje i wiaodomość ile oni konkretnie płacą za godzinę normalnym pracownikom?
Lola 2016-05-10 22:32:18
Witam, jak jest w lanko? Ile zmian? I jak płacą, proszę o jakąś odpowiedź, mieszkam niedaleko i jestem zainteresowana pracą tam, pozdrawiam
ktoś 2016-05-10 23:04:21
No skoro zapewniona jest umowa @Kama, to już jest dobrze, bo to podstawa stabilnej pracy, a pewnie i tak dorzucają do tego jeszcze odpowiednie premie czy benefity.
mariusz 2016-11-29 18:02:26
Najgorsze jest to że w necie można napisać na każdego tyle ile się chce i niekoniecznie pozytywnie bez względu kogo to dotyczy czy Dyrektora czy właściciela Lanko - akurat tego drugiego znam z bardzo dobrej strony , bardzo rzetelny i poczciwy człowiek - proszę byc sprawiedliwym
west 2017-01-15 23:40:25
Odradzam pracę w firmie Lanko. Właściciel Andrzej Langowski to typowy małomiasteczkowiec, folwark i niewolnicy, któremu wystaje złota słoma z butów, nie ma pojęcia o marketingu, wszystko, co tam się dzieje, to przypadek. Człowiek, który nie potrafi się przyznać do błędnych decyzji. Firma działająca na zasadzie przypadku. Polecam ją studentom zarządzania - będą mogli w swojej pracy dyplomowej opisać przypadkowe działania. Nie ma tam żadnego skoordynowego działania. Wszystko jest na zasadzie przypadku. Szefem tego bałaganu jest dyrektor handlowy Roman, który sam nie panuje nad koordynacją działań firmy. Taki, który nigdy nie potrafi się przyznać do swoich decyzji. Ogólnie - jeden wielki syf, okna i drzwi, które robią dalekie są od jakości, które deklarują.
Sławek 2017-01-16 00:50:18
Roman to nie tylko padalec. Panie Langowski, Pan nie widzi tego, co ten gościu robi??? To człowiek demolka w Lanko. Wiedzę na temat okien ma. Wiedzę na temat zarządzania ma mniejszą niż student pierwszego roku zarządzania, to jakieś dno.
Zostaw swoją opinię o Langaz-Lanko Fabryka Okien - Dobra
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Langaz-Lanko Fabryka Okien