brak logo

Profim Sp. z o.o.

Turek

Opinie o Profim Sp. z o.o.

pracownik 2017-07-04 19:56
Miejmy nadzieje ze praca ruszy ,w końcu jeśli jest to inwestycyjna firma to chyba po to aby znaleźć więcej klientów itd.
1
. 2017-07-05 00:19
No i sprzedali ;)
kķkkk 2017-07-05 00:34
Strażnik teksasu :) ale się podniecił
Angry 2017-07-05 12:09
I co teraz będzie z tą firmą? Mam nadzieje ze nie upadnie bo to jedyne źródło mojego utrzymania
? 2017-07-05 12:19
bezsennsowne komentarze ciagle dodajecie jak Dzieci z przedszkola o Profim
3
TakToTy 2017-07-05 13:15
Jaka atmosfera jest na G8??? I co tam sie robi?
??? 2017-07-05 13:26
Co tam się wyprawia czy jest jeszcze możliwość dostania się tam do pracy czy nie będzie przyjęć
TakToTy 2017-07-05 13:44
@??? Będą przyjęcia do pracy bo profim sie rozbuduje jak zniszczą elektrownie :)
Maja 2017-07-05 14:12
@???
na stronie internetowej Profim w zakładce kariera znajdziesz aktualne oferty pracy. Obecnie poszukiwani są kandydaci na stanowiska Inżynier produktu, Specjalista ds. marketingu (grafik), Mechanik maszyn szwalniczych oraz Specjalista ds. controllingu (praca na zastępstwo). Praca w jakim dziale firmy Cię interesuje?
??? 2017-07-05 14:46
Chciała bym na produkcje Szfalnia krojownia niewiem co jest jeszcze
TakToTy 2017-07-05 14:53
Maja a wiesz moze co robi sie na G8,czy panuje dobra atmosfera
Maja 2017-07-05 15:25
@???
Nawet jeśli nie ma obecnie interesującej Cię oferty, to zawsze można przesłać swoje CV do firmy.

@TakToTy
Nie pracuje w Profim, więc niestety nie mogę odpowiedzieć na Twoje pytanie. Jestem pracownikiem gowork.pl i zależy mi na poznaniu tego jak wygląda praca w firmie. Jednak jeśli wiem, gdzie można znaleźć oferty i pomóc w ten sposób, to chętnie to zrobię. A Ciebie interesuje praca w firmie Profim? Może ktoś z obecnych pracowników będzie mógł powiedzieć Ci coś o pracy na G8. Z tego co pamiętam, któryś użytkownik pisał, że niedawno była na niej zmiana kierownika.
3
??? 2017-07-05 15:41
Tak bardzo by mnie interesowała tam praca
1
TakToTy 2017-07-05 16:07
@Maja tak. Mnie tez interesuje praca w tej firmie
1
Prawdomowny 2017-07-06 07:42
Niech sie lepiej brygadzistami zajmują a nie do "roboli" sie przypierdalaja. To co niektorzy 'zieloni' odpierdalaja to jest szczyt. Np rekin musztruje tych swoich ludzi jak jasna cholera, siedziec po pracy im nie kaze, sieje panike na lewo i prawo [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] sie o wszystko, wytyka bledy nie próbując pomóc by sie nie powtarzaly, robi łaske jak chca cos od niego a nie miej maski albo spóźnij sie chwile z przerwy to po premi jedzie, nic dziwnego ze ludzie uciekaja z jego zmiany. I co on jeszcze robi w tej firmie?? Powinien wrocic tam gdzie zaczynal, na portiernie, a nie nekac i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ludzi z produkcji!!#
10
.. 2017-07-07 01:03
masz racje wezcie sie za wszystkich BRYGADZISTOW bo to co oni wyrabiaja z ludzmi to sie rzygac chce
7
ANIA.W. 2017-07-07 11:36
zgadzam sie rekin z pianek waldek zaczynał od portierni tam sie nie sprawdził to poszedł na pianki ten człowiek wszędzie sie wpieprza nie dziwie sie ze zona go zostawiła a teraz podlizuwuje sie do jednej z sprzątaczek
5
chwast 2017-07-08 19:58
racja Rekin ksiezulek popieram brawo ze ktos o nim opisal prawde
7
John Wick 2017-07-08 20:59
Ludzie co wy wypisujecie za bzdury,płakać się chce jak to czytam,umiecie tylko narzekać,komuś tyłek obrobić.Nie umiecie sobie poradzić z sytuacją to piszecie na gowork ,zawsze byłem zdania że tu piszą tylko cwaniak,obiboki i nygusy którzy chcieliby zarobić dużo kasy a całe 8 godzin przespać albo się opierdzielać.Żal mi was, nie umiecie się dogadać ani z kolegami a tym bardziej z przełożonym jaki by nie był.Szacunek to musi być po każdej stronie a z tego co tu czytam to wy także nie jesteście bez winy.
3
Dawid.K. 2017-07-08 21:17
Masz rację John Wick.Są ludzie wiecznie sfrustrowani, którym się nie dogodzi, chcieliby, żeby szef za każdą czynność głaskał ich po głowie, chwalił, dawał awans i podwyżkę,
wyznający zasadę "czy się robi, czy się leży 2 tysiące się należy."Myślą że jak na kogoś tu bzdury wypisują to ich sytuacją się poprawi a tak nie jest przez takich idiotów mogą mieć przerąbane wszyscy tylko dlatego że nygusowi się do roboty nie chce wziąć.DO ROBOTY NIEROBY A NIE PISAĆ FARMAZONY.
2
///// 2017-07-09 14:29
bzdur nie piszemy tylko prawde jak nie wiesz Dawid.k i John Wick co sie wyrabia w tym zakladzie to sie nie odzywaj za malo lat robisz bys mogl cos powiedziec na ten temat wiec Milcz
2
Jaro 2017-07-09 14:40
Skoro jesteś tak dobrze zorientowany to napisz jak pracownicy oszukują na akordzie i jakości, jak kombinuja że zwolnienami. Gdyby tego nie robili tylko normalnie pracowali to wtedy moze inaczej zieloni by się zachowywali.
3
....... 2017-07-09 21:03
co ma zielony do akordu i do zwolnienia czy Ty Jaro czy jak ci tam na imie czy Wieszo o czym ty piszesz bo nie sadze zebys wiedzial hahaha
3
Klocek 2017-07-09 21:14
Jaki problem nagrać przełożonych i z takim nagraniem uderzyć wyżej. Wystarczy jedno dobre nagranie, sprawa o mobbing. Jeden z zielonych poleci to reszta się zastanowi.
5
kwiatek 2017-07-09 21:41
racja racja trzeba by tak zrobic przy dobrej lepszej Okazji apropo po cholere na 2 po dwoch Liderow jak i tak nic nie robia jeden starczy Nieroby
7
Granatowy 2017-07-09 22:37
Osoby które piszą żeby pozbyć się brygadzistów chyba nie wiedzą co piszą. Tak do przemyślenia jeśli macie czym, Jak by wyglądała sytuacja bez nich idąc dalej pewnie zaraz nie potrzebni byki by z dzj, magazynu, ci co mają duże wyrobienia - bo zarabiają robotę nugusą mało obrotnym. Jest na to jedno rozwiązanie stwórzcie sami mityczną Atlantydę poza strukturami firmy tam nikt was nie będzie dmuchał, skoro macie taką wiedzo jest nie tak wystarczy podjąć decyzję
6
Pracownik PROFIM 2017-07-09 23:01
Z tymi nagraniami przełożonych to radzę uważać jak dobrze pamiętam 4 lata temu to jakiś cwaniak zrobił tak w ,,guzikach,, że niby dostał po premii i go zdrowo opierdzielał mistrz przy pracownikach że mobbing itd.a jak co do czego nikt nic nie potwierdził co gorsza mistrz poszedł do sądu i wygrał bo nie wolno nagrywać bez zgody a tego cwaniaka zwolnili a w papierach mu tak namieszali że nie mógł chłopina roboty znaleźć.Moim zdaniem to zawsze się idzie dogadać wszędzie i z każdym.Więc nie szukajcie tu swojego rozwiązania tylko pomyśleć tymi pustymi głowami.Jak tu dziś przeczytałem kilka komentarzy to stwierdzam jak poprzednicy tylko bezradni ludzie uciekają się do metod podpierdzielania ludzi bo nie umieją sobie poradzić ze swoimi problemami.ŻAL MI WAS .
5
qqqqqq 2017-07-10 11:44
Zal mi ciebie pracowniku profim wez sie za robote i nie twoja sprawa jak ktos kogos nagra wkoncu sie skonczy Mobing
4
???? 2017-07-10 15:02
Czy ruszyły wreszcie zlecenia czy jest szansa na prace
???? 2017-07-10 15:03
Czy ruszyły wreszcie zlecenia czy jest szansa na prace na produkcji szfalnia krojownia jak to wyglada
antol 2017-07-10 18:37
Nagrywac gosciu mozna każdego, ale upublicznienie innym bez zgody jest karalne, co innego adwokat, sąd. Nie gadaj glupot bo z prawem akurat mam doczynienia w rodzinie. A jak jest nageanie to świadkowie niepotrzebni, a jak beda i beda w sądzie klamac to potem mozna do nich podjechać i ich nagrac dlaczego klamali i każdego zalatwic w sadzie za skladanie falszywych zeznan. Pracownik dzisiaj ma wieksze prawa niz pracodawca.
3
11111 2017-07-11 18:39
wszystko w swoim czasie sa sposoby na takich ludzi co prowadza mobing w pracy beda kiedys zdziwieni
2
ben 2017-07-15 19:02
Przygotujcie się na ostre ciecia... maszyna ruszyła
6
ja 2017-07-15 21:45
co to znaczy ostre ciecia
1
Belekstat 2017-07-15 21:52
Czy juz widać zmiany czy jak znając życie to nic sie nie zmienilo



2
??? 2017-07-17 07:47
Co się dzieje zwalniają pracownikow czy będą przyjmować więcej osób dajcie znać co się dzieje
3
pracownik 2017-07-18 12:36
słyszeliśćie ze dnia 18 lipca o godz 3,30 był pożar w profim na g 16 udział brało 5 jednostek strazy więcej info na www.iturek.pl
1
xxxx 2017-07-18 19:31
Jak wygląda praca na spawalni? Jak zarobki i ogólnie sama praca? I jakie metody? Z tego co widziałem to tig i migomat ale mig czy mag? Trudne spoiny dla początkującego spawacza mig mag czy raczej łatwo? Ciężko się dostać na to stanowisko? Prosił bym o opinie kogoś kto jest w temacie (najlepiej spawacza).
3
Pracownik 2017-07-27 17:01
Co myślicie o pani Anecie z narzędziowni na G16,zachowuje sie jakby pracowała tam za kare,ta pani ma tak duży brak chęci do pracy że aż jej żal że ma tak bardzo ciężka pracę,powinni jej szkodliwe placic idąc po jakieś narzędzie można tam zakwitnąć czekając aż podejdzie do okienka,jest powolna i niemiła .
19
Antybiotyk 2017-07-28 11:35
Co do tej nie milej kobiecinki z wypożyczalni to jednak prawda....ale co się dziwić skoro kompletnie na to stanowisko się nie nadaje,,wcześniej pracowała jako raportantka kart i tam też robiła Tylko" wrażenie pracującej".co do.kultury osobistej tej pani to naprawdę nie da się tego że szkoły nauczyć to się wynosi z domu
14
pracownik 2017-07-31 11:46
Weźmie się w końcu ktoś za warunki panujące na G8 i G 16?( na G10 jakoś można było klimatyzacje zamontowac.) Przecież przy takich temperaturach nie ma możliwości pracować. A w biurach klimatyzacji nie żałują bo tam się trzeba "napracować"! Kpina z ludzi!!
12
T.K 2017-07-31 16:48
Co się czepiacie Anety,przecież to szkoła Wandy.To ona ją tego nauczyła.Baba ma wiecznie jakieś problemy,to ona podchodzi do okienka jakby łaskę robiła a jest od tego jak d..a od s....a Wlodziu już chyba rady nie daje.
9
chujtaj 2017-08-09 02:27
Kto to włodziu?
1
Obserwator 2017-08-09 12:11
Ludzie jak do pracy to tylko na G8 na kanapy uwaga3500tys nareke a na nockach pracują tylko do przerwy zarobią 150zl,i na urlop bezpłatny na drugi dzień jest dokładnie tak samo do przerwy i na bezpłatny aurlop płatny cały......Brawo za zaradność To samo u sąsiadów na Fanach,a wy narzekać tylko potraficie Zaradnym trzeba być i tyle!!!!!!
8
Maja 2017-08-09 16:27
Czy firma wypłaca wynagrodzenie regularnie? Brak terminowości w wypłatach, to czynnik bardzo zniechęcający pracowników do pracodawcy i demotywuje do pracy na co dzień.
1
t.k 2017-08-09 21:41
na tą chwilę to jedyny atut tej firmy
2
Angry 2017-08-10 09:51
Wypłaty są regularnie każdego miesiąca
7
Pracus 2017-08-11 12:59
Widzimy co się dzieje i jakie plotki chodzą.Wkrotce firma wprowadzi godzinowe i zrównają się zarobki gdzie średnia na rękę będzie wynosić maksymalnie 2500tys zł!!!!
6
pracownik 2017-08-13 19:55
Z tym zrownaniem zarobków to troszkę przesadziles bo nie może być tak ,aby roczny pracownik zarabiał tyle co pracownik kilkunastoletni! Bo nikt się na to nie zgodzi . 2500zl to może dostać osoba która robi max do 3-5 lat a nie około 10 czy nawet więcej .....
11
Maja 2017-08-21 11:23
Możecie podać powód dlaczego miałoby dojść w Profimie do zrównania wynagrodzeń @pracownik? @pracus, tak jak napisałeś zarobki najczęściej zależą od doświadczenia, więc byłoby to dość osobliwe, jeśli firma przeszłaby na taki system.
4
Zostaw swoją opinię o Profim Sp. z o.o. - Turek
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Profim Sp. z o.o.