brak logo

Profim Sp. z o.o.

Turek

Opinie o Profim Sp. z o.o.

Anatolek 2016-10-10 16:29
Firma przyjmuje osoby tzw. zielone na szwalnie :) Także, spokojnie możesz iść. Jednak praca szwaczki jest pracą ciężką. Spróbuj, masz 3msc wdrożeń, zobaczysz co i jak i sama ocenisz.
Anatolek 2016-10-10 16:30
Firma przyjmuje osoby tzw. zielone na szwalnie :) Także, spokojnie możesz iść. Jednak praca szwaczki jest pracą ciężką. Spróbuj, masz 3msc wdrożeń, zobaczysz co i jak i sama ocenisz.
1
nikt 2016-10-20 06:39
TO BANDA OSZOSTOW,sami karierowicze,lub cichodajki za lepsza prace a przede wszystkim za zbijanie bakow daja na lewo i prawo ,porzadny czlowiek tam nie ma czego szukac chyba ze sytuacja zmusi go do pracy w tym kolchozie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie polecam,macie wybor.szwalnia ,lakiernia ,panowie brygadzisci stare pryki mlodym laskom by w d...... wlezli.ogolnie piszac jedna wielka mafia szkoda ze nikt nie potrafi zrobic z tym porzadku ale gdy w takiej firmie rzadza ,brygadzisci,liderzy,kierownicy a pan prezes nie ma nic do gadania to tak jest masz koneksje robisz i masz dobrz nie to wad smieciu.ludzi mowci ,piszcie morze ktos za to weznie z wyrazami zalu na klepsydrze ,,,,,,,,czlowiek nikt
11
odpowiedz do nikt 2016-10-20 16:15
Bardzo dobrze napisales !!
Liderzy i brygadzisci potrafia tylko w tylek wejsc zeby sobie polepszyc!!
A pozytku z nich zadnego !!Jesli jest z czyms problem to nie potrafia nawet pomoc,rozloza rece i tyle od nich pomocy uzyskasz.A najlepsze w tym wszystkim jest to ze kierownik ich popiera !! ha ha ha Panie prezesie ,panie dyrektorze naprawde zwroccie uwage na tych osobnikow w "zielonych" koszulkach. (proponuje zrobic ankiety u pracownikow na temat przelozonych).
Fajnie ze w koncu ktos o tym napisal bo na tyle osob co tam pracuje ,tylko pare potrafi sie odezwac i napisac o tym jak naprawde wyglada wszystko wewnatrz.
pozdrawiam wszystkich .
12
xoxox 2016-10-22 12:50
ludzie a wiecie coś na temat 3 zmian na g16 ??? teraz pojawiły się jakieś tablice i sa tylko trzy zmiany a b c ??
nicki 2016-10-23 08:59
Witam, szukam pracy i myślę nad profim i możecie napisać na którym dziale jest tak w miarę najlepiej, czyli dobra atmosfera i w miarę dobry kierownik i zarobki
CBR 2016-10-23 13:34
Na metalowym jest całkiem spoko i były podwyżki stawek.
3
M 2016-10-24 18:02
Plotka, Metalowy musi byc cały czas w systemie.
1
wozkowy 2016-10-25 14:45
Jak się pracuje na magazynie ? Jak zarobki ? Jaka atmosfera ? Co z nadgodzinami ?
david 2016-10-25 14:47
Czy można się bez problemu przenieś na inny dział i wystarczy podanie dać kierownikowi czy robią problemy i trzeba chodzić i się prosić co chwile ?
zaint 2016-10-30 15:58
To o ile wam podwyższyli na godzine
Tyty 2016-11-01 16:31
14%
1
śrubka 2016-11-01 23:19
Zejdź do kadr i się dowiesz wszystkiego o co pytasz ile chcesz, jak chcesz i kiedy chcesz
5
pracownik 2016-11-02 19:02
No to chyba jestescie zadowoleni bo w sg to sie wysilili aż 5%
Luk 2016-11-10 18:39
Porażka!!!
1
Ala 2016-11-14 16:56
Wie ktos czy sa przyjęcia do profim ??
1
lubiacasprzatac 2016-11-14 16:59
chciałabym się dowiedzieć czy sprzątaczki pracują na zmiany czy tylko w określonych godzinach ? czy są tylko od sprzątania czy od innych zajęć tez ? pod jaki dział podlegają ? czy to stanowisko nazywa się sprzątaczka czy jakoś inaczej ?
EWELINA 2016-11-14 17:44
sprzątaczki pracuje na dwie zmiany dział w którym pracują sprzątaczki to dział administracyjno gospodarczy kierownikiem ich jest pan SKAŁA.
1
EWELINA 2016-11-14 17:45
sprzątaczki pracuje na dwie zmiany dział w którym pracują sprzątaczki to dział administracyjno gospodarczy kierownikiem ich jest pan SKAŁA.
1
XXX 2016-11-27 13:39
JAK TO MA SIĘ DO PRZYMUSOWYCH URLOPÓW W STYCZNIU . Zgodnie z art. 81 Kodeksu Pracy pracownikowi przysługuje prawo otrzymania wynagrodzenia za przestój w sytuacji gdy:
przeszkoda w wykonywaniu pracy nastąpiła z przyczyn leżących po stronie pracodawcy (najczęściej są to przejściowe przerwy w pracy spowodowane zaburzeniami natury technicznej lub organizacyjnej),
pracownik powinien być gotowy do wykonywania pracy,
przestój nie jest zawiniony przez pracownika. Wysokość wynagrodzenia postojowego
Jeśli pracownik był gotowy do wykonywania pracy, a doznał przeszkód z przyczyn dotyczących pracodawcy, za czas jej nie wykonywania przysługuje mu wynagrodzenie wynikające z jego osobistego zaszeregowania. Wynagrodzenie to powinno być określone stawką godzinową lub miesięczną. Jeśli stawka taka nie została ustalona przy zatrudnianiu pracownika, przysługuje mu 60 % miesięcznego wynagrodzenia. Ponadto pracodawca na czas przestoju może powierzyć pracownikowi inną odpowiednią pracę, za której wykonanie pracownik otrzyma odpowiednie wynagrodzenie, nie niższe jednak od wynagrodzenia przewidzianego za czas przestoju (czyli określone stawkowo lub w wysokości 60 % wynagrodzenia, ale nie mniej niż wynagrodzenie minimalne). Praca ta jednak musi odpowiadać lub być zbliżona do kwalifikacji pracownika. W czasie przestoju pracodawca nie może z własnej inicjatywy wysłać pracownika na urlop bezpłatny. Urlop taki może być udzielony wyłącznie na wniosek pracownika. Pracodawca nie może też nakazać pracownikowi skorzystania z urlopu wypoczynkowego, chyba, że był on wcześniej zaplanowany.
17
szwaczka 2016-12-08 22:57
Mam pytanie czy do profil przyjmują szwaczki i jaka stawkę godzinowa oferuja proszę pomóżcie bardzo mi zalezy
2
fswedfs 2016-12-15 12:26
a jak tam we firmie z bonami jak zwykle 200 zł od 25 lat
11
tadzio 2016-12-15 22:55
Jakie warunki trzeba spełniać żeby dostać się do kaizenów i jak ten dział się poprawnie nazywa ? Arek tam jest kierownikiem czy się coś zmieniło ?
4
Walczak 2016-12-17 20:10
Jak zawsze kandydatura musi uzyskać aprobatę i pochlebstwo dyrektora
6
bezrobotny 2016-12-21 16:29
Witam, na który dziale jest tak w miarę najlepiej ?
pr 2016-12-23 03:38
Najlepiej jest na dziale gospodarczym czyli sprzataczki
6
Św. Mikolaj 2016-12-23 09:37
Nie odpisujcie na to. To nie są prawdziwe pytania osób szukających roboty. To ankieta lub pytanie na zaczepkę żeby dowiedzieć się czegoś nowego i sprowokować dyskusje.
5
zainteresowany 2016-12-27 23:18
Czy to prawda ze od stycznia podnosza wan normy prosze o szczera odpowiedz
10
zaint 2017-01-09 18:38
Dlaczego Nic nie piszecie
3
T....... 2017-01-13 07:10
Bo nic się nie dzieje narazie.
2
CNC 2017-01-27 21:20
jak z pracą i wynagrodzeniem na stanowisku operatora maszyn CNC ?
Alan 2017-01-28 08:43
Jeżeli jesteś ogarnięty, ogarnięta spokojnie dasz rade z kasą hm zależy od Ciebie czy będziesz pracował czy nie. Kobiety pracują na tym stanowisku i spokojnie 2300 zł - 2800 zł zarabiają .
Olek 2017-01-31 11:17
Witam chciałem się dowiedzieć jak jest na giętarkach . czy jest ciężko ? i jakie są zarobki ? ponieważ chciałbym się zatrudnić własnie na giętarki.
5
pracownik 2017-02-17 18:25
A gdzie masz lekko wszedzie musisz naginac
4
nikt 2017-02-23 18:31
no coz zlorzyc rece i prosic prezesa zeby zaczol sie troche interesowac ludzmi,panie prezesie szacunku do kobiet to nie biale muzyny a niech pan wierzy sa traktowane gorzej wezmy szwalnie lub lakiernie niejaki pseudo brygadzista maniek bije rekordy chamstwa to czlowiek ktory nadaje sie do obory gnoj wyzucac albo bykom ja.... bujac.pozdrawiam czlowiek nikt,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
18
Niko 2017-02-24 08:38
Pogadać między sobą można lecz nie mysl że ktoś coś z tym zrobi bo zieloni to pupilki kierownictwa a kierownictwo to koledzy od wódki dla nygusa.
Trzeba by się chyba zebrać w setkę i iść do prezesa
4
pracownik profim 2017-02-24 23:50
Witam .Jak czytam wasze komentarze to myślę że pracuje z ludźmi nienormalnymi?(po przeczytaniu postów od pana,,nikt’’) Pracuje w tej firmie ponad prawie 14 lat z czego 10 w akordzie, praca w akordzie wyglądała następująco, dziś max to 110% wyrobienia nikt nie robi więcej ,wcześniej wyrabiali po 200% nie mówię o wszystkich, pomyślicie czym skutkuje takie wyrobienie!!!! ludzie sami na siebie ukręcili bat a potem mają pretensje do całego świata. Ludzie szanujcie pracę i swoje zdrowie, bo żadne pieniądze wam tego nie zastąpią. A na temat dniówkowych to mam inne zdanie. Tak mi się wydaje ze spora cześć tych wszystkich złośliwych opinii( tu znowu na myśli mam pana ,,nikt’’) jest od ludzi którzy nie dostali się na ten wymarzony stołek gdzie można się opierdzielać i nic nie robić… przynajmniej patrząc z perspektywy tych co nie awansowali. Myślicie że jestem pewnie tym który ma dniówkę i awansował po znajomości . No cóż może mam dniówkę może nie, może jestem liderem może nie, a może jestem waszym przełożonym i czytam wasze donosy i się z nich śmieje …. Nikt nikogo nie trzyma na siłę , jeśli uważasz że jest mało, że nie płacą, idź np. do Mirandy, tam pracując przez siedem lat nie otrzymałem bonów na święta, paczek dla dzieci, zero, nadgodziny? 120 zł brutto za 12 godzin pracy gdzie umowa była jako zlecenie nie liczyła się do emerytury, jak traktuje się pracownika i czym on jest zapraszam do tamtej firmy .Więc zastanów się czy narzekać warto? jeśli Ci nie odpowiada to idź gdzieś indziej. Kontynuując. jeżeli ktoś uważa że jest źle traktowany przez przełożonych to tym bardziej powinien poszukać sobie innej pracy, to jest logika, po pierwsze ja nie narzekam, wręcz przeciwnie twierdzę że przełożeni dobrze traktują swoich podwładnych, po drugie jeśli komuś dostanie się opierdziel od brygadzisty czy lidera to widocznie sobie na to zasłużył, wielokrotnie byłem świadkiem jak brygadzista prosił pracownika o to aby przestał bawić się komórką a on nadal swoje to ja się wcale nie dziwię(większości były to kobiety chowające się po ubikacjach lub innych miejscach zamiast pracując (wpisując jakikolwiek komentarz, miej odwagę podpisać się własnym imieniem i nazwiskiem a nie podszywać się za pana ,,nikt’’ bo dla mnie to ty jesteś nikt. A jeśli chodzi o nowy system powiem tak nie ma co zganiać na Liderów Mistrzów czy Brygadzistów co oni są winni że nie ma pracy -Nic . Taki system oni mają nałożony z góry że nie karzą wam brać do przodu więc to nie ich wina ,raczej obwiniałbym dział planowania ,to oni decydują o tym ile jest pracy na dzień. A tak na koniec szanujcie swoją pracę.
6
tk 2017-02-25 14:26
@nikt jak taki cwaniak jesteś to się podpisz, i nie chwal się ile to lat pracujesz,bo dla mnie to zwyklym sjamem jesteś.Twój poprzednik ma racje,wśród zielonych jest chamstwo.Rozumiem dostać opiernicz ale z kulturą,niestety kultury brakuje nawet mackowi z pwmet
9
SUPER PRACOWNIK 2017-02-25 15:15
najlepiej jest w dziale gospodarczym pracownicy dostali podwyżki są mile traktowani ich kierownik to super facet z dużym doswiadczeniem na stanowisku kierowniczym jest zawsze pomocny zawsze pracownika wysucha doradzi no i z urlopem nie ma zadnego problemu a więc super jest pan ANDRZEJ S.
7
Zorba 2017-02-28 18:39
Ja jestem za równouprawnieniem a nie co najgorsze dla faceta. Kobiety dbajace o paznokcie powinny pracować u kosmetyczki a nie w takim zakładzie. Pracuje tu od kilunastu lat byłem na kilku działach i nie jedno widziałem. A co do pupilkow którzy podpierdzielają brygadzistą na ludzi też nie brakuje !
5
Obiektywny 2017-03-03 15:31
Wiesz co kolego nikt nikomu nie zazdrości ze się nie dostał na dniowke tylko chodzi o to ze konkretni liderzy czy brygadzisci nie powinni zajmować swoich stanowisk. (Oczywiście nie wszyscy ) ale niestety większość. ... Jeśli by tak nie było to nikt by o tym nie mówił. To chyba logiczne prawda ??? A jeżeli są konkretne przypadki gdzie osoba pracujsca 2 lata zostaje liderem to chyba o czymś świadczy co ? A sam napisałeś ze pracujesz 14lat wiec jak najbardziej powinien taki człowiek zostać doceniony bo na pewno posiada większą wiedzę niż ten "2-latek" wyzej wspomniany,czy może się mylę ? A problem tkwi jeszcze w tym ze na lidera czy brygadziste nie można liczyć jeśli chodzi o pomoc .Wzrusza ramionami i tyle z nich pożytku. A tekst ze jak komuś nie pasuje to niech zmieni prace nie jest na miejscu ! Atmosfera w pracy ma być taka aby nikt nie narzekał ,nie stresowal się a nie żeby prace zmieniać !! Takie rozumowanie świadczy niestety o danej osobie.Wracając do wyrobienia akordowego zgadzam się w 100% ! Nikt nie szanuje tego co ma i później jest jak jest,ale Polak
to taki typ ze niestety gdzie by nie pracował to będzie naginal jak głupi po to żeby zarobić 200-500zl. więcej niż jest zakładane,a później płacz bo ceny "obcięte" :/ Apeluje do takich "madrych" osób !!!!!! Zacznijcie myśleć naprawdę to nie boli :-)) pozdrawiam
4
zorba 2017-03-03 19:26
My tutaj możemy sobie pisać i pisać a i tak to nic nie zmieni.Nie wiem czy czyta to kierownictwo czy nie ale powinni coś z tym wszystkim zrobić o czym ludzie tutaj piszą.
1
Marek 2017-03-03 19:47
Chyba cie pogielo....
olek 2017-03-08 18:42
Powiedzcie lepiej jak tam u was wypadlo dzien kobiet
2
Opinia 2017-03-11 22:16
Przestańcie narzekać to nic nie zmieni myślicie że piszac jakies komentarze to ktos coś z tym zrobi to się grubo mylicie nawet się tym nie przejmie nikt, jedynie co to dajecie temat to śmiechu i NIC WIECEJ. Wszyscy ci co się zabardzo odzywaja są najgorsi teraz to sa ważne tylko znajomości ludzie obudzcie się nie ma sensu szkoda tracic czas na komentarze. Jak wam nieodpowiada to proszę zbierzcie dużą grupę osób i wtedy tylko ciekawe czy dużo osób bedzie otwarcie chciało powiedziec co jest nie tak . Kiedyś ten co nie jest na odpowiednim stanowisku i tak sie doigra także trzeba się pogodzić z tym co jest.
1
pr 2017-03-13 16:35
No co ty nie powiesz?
Maja 2017-03-14 11:52
@Opinia chętnie usłyszymy więcej na temat Twojej opinii. Jakie masz doświadczenia z pracy w Profim? Możesz opowiedzieć coś o systemie prowizji oraz czy firma zapewnia benefity dla pracowników?
2
sqad 2017-03-17 16:23
znam jednego kolege co pracuje ponoc 12 lat jest bardzo wporzadku i zna sie na robocie a ostatnio
wysmiewaja sie z niego widze jak on cierpi boje sie o niego a ja moglbym za niego reke odciac wszystko to sa brednie wyssane z palca wiadomo ze nikt swiety nie jest ale to juz przesada
2
Pracownik 2017-03-21 09:15
Czy ktoś wie dlaczego jest tak mało pracy w profi? Musi być coś nie tak skoro wysyłają na zaległe urlopy ludzi. Jak długo można też zmieniać stanowisko pracy? Pracując w akordzie jak masz zarobić skoro nie ma zleceń a wypisywanie kartek czerwonych nie wyrównuje tego co mógłbyś zarobić w akordzie gdyż nie masz do tych godzin premi. Dla mnie osobiście to jest chore i niesprawiedliwe. Osoby na godzinowce mają zdecydowanie najlepiej. Jak nie ma pracy to i tak mają zapłacone za siedzenie.
3
Koles 2017-03-21 23:08
Największy gamon na całej 8 to Malina !!!!!!
Zostaw swoją opinię o Profim Sp. z o.o. - Turek
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Profim Sp. z o.o.