brak logo

Profim Sp. z o.o.

Turek

Opinie o Profim Sp. z o.o.

bezrobotny 2016-12-21 16:29
Witam, na który dziale jest tak w miarę najlepiej ?
pr 2016-12-23 03:38
Najlepiej jest na dziale gospodarczym czyli sprzataczki
6
Św. Mikolaj 2016-12-23 09:37
Nie odpisujcie na to. To nie są prawdziwe pytania osób szukających roboty. To ankieta lub pytanie na zaczepkę żeby dowiedzieć się czegoś nowego i sprowokować dyskusje.
5
zainteresowany 2016-12-27 23:18
Czy to prawda ze od stycznia podnosza wan normy prosze o szczera odpowiedz
10
zaint 2017-01-09 18:38
Dlaczego Nic nie piszecie
3
T....... 2017-01-13 07:10
Bo nic się nie dzieje narazie.
2
CNC 2017-01-27 21:20
jak z pracą i wynagrodzeniem na stanowisku operatora maszyn CNC ?
Alan 2017-01-28 08:43
Jeżeli jesteś ogarnięty, ogarnięta spokojnie dasz rade z kasą hm zależy od Ciebie czy będziesz pracował czy nie. Kobiety pracują na tym stanowisku i spokojnie 2300 zł - 2800 zł zarabiają .
Olek 2017-01-31 11:17
Witam chciałem się dowiedzieć jak jest na giętarkach . czy jest ciężko ? i jakie są zarobki ? ponieważ chciałbym się zatrudnić własnie na giętarki.
5
pracownik 2017-02-17 18:25
A gdzie masz lekko wszedzie musisz naginac
4
nikt 2017-02-23 18:31
no coz zlorzyc rece i prosic prezesa zeby zaczol sie troche interesowac ludzmi,panie prezesie szacunku do kobiet to nie biale muzyny a niech pan wierzy sa traktowane gorzej wezmy szwalnie lub lakiernie niejaki pseudo brygadzista maniek bije rekordy chamstwa to czlowiek ktory nadaje sie do obory gnoj wyzucac albo bykom ja.... bujac.pozdrawiam czlowiek nikt,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
19
Niko 2017-02-24 08:38
Pogadać między sobą można lecz nie mysl że ktoś coś z tym zrobi bo zieloni to pupilki kierownictwa a kierownictwo to koledzy od wódki dla nygusa.
Trzeba by się chyba zebrać w setkę i iść do prezesa
4
pracownik profim 2017-02-24 23:50
Witam .Jak czytam wasze komentarze to myślę że pracuje z ludźmi nienormalnymi?(po przeczytaniu postów od pana,,nikt’’) Pracuje w tej firmie ponad prawie 14 lat z czego 10 w akordzie, praca w akordzie wyglądała następująco, dziś max to 110% wyrobienia nikt nie robi więcej ,wcześniej wyrabiali po 200% nie mówię o wszystkich, pomyślicie czym skutkuje takie wyrobienie!!!! ludzie sami na siebie ukręcili bat a potem mają pretensje do całego świata. Ludzie szanujcie pracę i swoje zdrowie, bo żadne pieniądze wam tego nie zastąpią. A na temat dniówkowych to mam inne zdanie. Tak mi się wydaje ze spora cześć tych wszystkich złośliwych opinii( tu znowu na myśli mam pana ,,nikt’’) jest od ludzi którzy nie dostali się na ten wymarzony stołek gdzie można się opierdzielać i nic nie robić… przynajmniej patrząc z perspektywy tych co nie awansowali. Myślicie że jestem pewnie tym który ma dniówkę i awansował po znajomości . No cóż może mam dniówkę może nie, może jestem liderem może nie, a może jestem waszym przełożonym i czytam wasze donosy i się z nich śmieje …. Nikt nikogo nie trzyma na siłę , jeśli uważasz że jest mało, że nie płacą, idź np. do Mirandy, tam pracując przez siedem lat nie otrzymałem bonów na święta, paczek dla dzieci, zero, nadgodziny? 120 zł brutto za 12 godzin pracy gdzie umowa była jako zlecenie nie liczyła się do emerytury, jak traktuje się pracownika i czym on jest zapraszam do tamtej firmy .Więc zastanów się czy narzekać warto? jeśli Ci nie odpowiada to idź gdzieś indziej. Kontynuując. jeżeli ktoś uważa że jest źle traktowany przez przełożonych to tym bardziej powinien poszukać sobie innej pracy, to jest logika, po pierwsze ja nie narzekam, wręcz przeciwnie twierdzę że przełożeni dobrze traktują swoich podwładnych, po drugie jeśli komuś dostanie się opierdziel od brygadzisty czy lidera to widocznie sobie na to zasłużył, wielokrotnie byłem świadkiem jak brygadzista prosił pracownika o to aby przestał bawić się komórką a on nadal swoje to ja się wcale nie dziwię(większości były to kobiety chowające się po ubikacjach lub innych miejscach zamiast pracując (wpisując jakikolwiek komentarz, miej odwagę podpisać się własnym imieniem i nazwiskiem a nie podszywać się za pana ,,nikt’’ bo dla mnie to ty jesteś nikt. A jeśli chodzi o nowy system powiem tak nie ma co zganiać na Liderów Mistrzów czy Brygadzistów co oni są winni że nie ma pracy -Nic . Taki system oni mają nałożony z góry że nie karzą wam brać do przodu więc to nie ich wina ,raczej obwiniałbym dział planowania ,to oni decydują o tym ile jest pracy na dzień. A tak na koniec szanujcie swoją pracę.
6
tk 2017-02-25 14:26
@nikt jak taki cwaniak jesteś to się podpisz, i nie chwal się ile to lat pracujesz,bo dla mnie to zwyklym sjamem jesteś.Twój poprzednik ma racje,wśród zielonych jest chamstwo.Rozumiem dostać opiernicz ale z kulturą,niestety kultury brakuje nawet mackowi z pwmet
9
SUPER PRACOWNIK 2017-02-25 15:15
najlepiej jest w dziale gospodarczym pracownicy dostali podwyżki są mile traktowani ich kierownik to super facet z dużym doswiadczeniem na stanowisku kierowniczym jest zawsze pomocny zawsze pracownika wysucha doradzi no i z urlopem nie ma zadnego problemu a więc super jest pan ANDRZEJ S.
9
Zorba 2017-02-28 18:39
Ja jestem za równouprawnieniem a nie co najgorsze dla faceta. Kobiety dbajace o paznokcie powinny pracować u kosmetyczki a nie w takim zakładzie. Pracuje tu od kilunastu lat byłem na kilku działach i nie jedno widziałem. A co do pupilkow którzy podpierdzielają brygadzistą na ludzi też nie brakuje !
6
Obiektywny 2017-03-03 15:31
Wiesz co kolego nikt nikomu nie zazdrości ze się nie dostał na dniowke tylko chodzi o to ze konkretni liderzy czy brygadzisci nie powinni zajmować swoich stanowisk. (Oczywiście nie wszyscy ) ale niestety większość. ... Jeśli by tak nie było to nikt by o tym nie mówił. To chyba logiczne prawda ??? A jeżeli są konkretne przypadki gdzie osoba pracujsca 2 lata zostaje liderem to chyba o czymś świadczy co ? A sam napisałeś ze pracujesz 14lat wiec jak najbardziej powinien taki człowiek zostać doceniony bo na pewno posiada większą wiedzę niż ten "2-latek" wyzej wspomniany,czy może się mylę ? A problem tkwi jeszcze w tym ze na lidera czy brygadziste nie można liczyć jeśli chodzi o pomoc .Wzrusza ramionami i tyle z nich pożytku. A tekst ze jak komuś nie pasuje to niech zmieni prace nie jest na miejscu ! Atmosfera w pracy ma być taka aby nikt nie narzekał ,nie stresowal się a nie żeby prace zmieniać !! Takie rozumowanie świadczy niestety o danej osobie.Wracając do wyrobienia akordowego zgadzam się w 100% ! Nikt nie szanuje tego co ma i później jest jak jest,ale Polak
to taki typ ze niestety gdzie by nie pracował to będzie naginal jak głupi po to żeby zarobić 200-500zl. więcej niż jest zakładane,a później płacz bo ceny "obcięte" :/ Apeluje do takich "madrych" osób !!!!!! Zacznijcie myśleć naprawdę to nie boli :-)) pozdrawiam
5
zorba 2017-03-03 19:26
My tutaj możemy sobie pisać i pisać a i tak to nic nie zmieni.Nie wiem czy czyta to kierownictwo czy nie ale powinni coś z tym wszystkim zrobić o czym ludzie tutaj piszą.
1
Marek 2017-03-03 19:47
Chyba cie pogielo....
olek 2017-03-08 18:42
Powiedzcie lepiej jak tam u was wypadlo dzien kobiet
2
Opinia 2017-03-11 22:16
Przestańcie narzekać to nic nie zmieni myślicie że piszac jakies komentarze to ktos coś z tym zrobi to się grubo mylicie nawet się tym nie przejmie nikt, jedynie co to dajecie temat to śmiechu i NIC WIECEJ. Wszyscy ci co się zabardzo odzywaja są najgorsi teraz to sa ważne tylko znajomości ludzie obudzcie się nie ma sensu szkoda tracic czas na komentarze. Jak wam nieodpowiada to proszę zbierzcie dużą grupę osób i wtedy tylko ciekawe czy dużo osób bedzie otwarcie chciało powiedziec co jest nie tak . Kiedyś ten co nie jest na odpowiednim stanowisku i tak sie doigra także trzeba się pogodzić z tym co jest.
1
pr 2017-03-13 16:35
No co ty nie powiesz?
1
Maja 2017-03-14 11:52
@Opinia chętnie usłyszymy więcej na temat Twojej opinii. Jakie masz doświadczenia z pracy w Profim? Możesz opowiedzieć coś o systemie prowizji oraz czy firma zapewnia benefity dla pracowników?
2
sqad 2017-03-17 16:23
znam jednego kolege co pracuje ponoc 12 lat jest bardzo wporzadku i zna sie na robocie a ostatnio
wysmiewaja sie z niego widze jak on cierpi boje sie o niego a ja moglbym za niego reke odciac wszystko to sa brednie wyssane z palca wiadomo ze nikt swiety nie jest ale to juz przesada
3
Pracownik 2017-03-21 09:15
Czy ktoś wie dlaczego jest tak mało pracy w profi? Musi być coś nie tak skoro wysyłają na zaległe urlopy ludzi. Jak długo można też zmieniać stanowisko pracy? Pracując w akordzie jak masz zarobić skoro nie ma zleceń a wypisywanie kartek czerwonych nie wyrównuje tego co mógłbyś zarobić w akordzie gdyż nie masz do tych godzin premi. Dla mnie osobiście to jest chore i niesprawiedliwe. Osoby na godzinowce mają zdecydowanie najlepiej. Jak nie ma pracy to i tak mają zapłacone za siedzenie.
5
Koles 2017-03-21 23:08
Największy gamon na całej 8 to Malina !!!!!!
9
Pracoenik 2017-04-02 19:45
Ale nie zapomnij że jeżeli jest praca to osoby na akordzie zarabiają więcej niż na godzinowce. Każdy rodzaj pracy ma wady i zalety.
2
Maja 2017-04-03 10:08
@Pracownik a w jakim systemie Ty pracujesz w firmie? Z czego wynika ten podział na pracę godzinową i na akord?
Pracownik 2017-04-04 16:28
Ja pracuję na godzinowce a żona w akordzie jak nie ma zastoju w firmie jak obecne to żona zarabia wiecej. By zarobić tyle co ona to muszę mieć przynajmniej 40 nadgodzin przy jej weekendach wolnych. Zaletą stawki godzinowej jest tylko to że nie tracę urlopu gdy jest zastuj w firmie.
Pracownik 2017-04-08 13:25
Mówisz ze ludzie w akordzie zarabiają więcej ...?? A może byś tak napisał ile oni wykonują pracy w akordzie a ile ty na godzinowce co ??? I wtedy porównaj place obu osób,Która na ile zasługuje. A dam głowe ze 90% tych osób którzy zarabiają "więcej " od osób na godzinowce chętnie by poszła na taką stawkę jak "Wy".
2
Maja 2017-04-10 11:36
@Pracownik co masz na myśli? Osoby pracujące na akord pracują dużo więcej od osób, które mają stałą stawkę godzinową?
Pracownik 2017-04-10 11:55
No pewnie ze tak ! Chyba nie chcesz powiedzieć ze to cie zaskoczyło ???
1
Ja 2017-04-11 10:56
Skoro na godzinówce jest lepiej to dlaczego część pracowników z G8 chce przejść z godzinówki na akord?
Maja 2017-04-11 11:31
@Pracownik a co według Ciebie warto by w firmie zmienić, tak by pracowało się w niej lepiej?
Pracownik 2017-04-11 14:33
Kiedy wreszcie będzie większy parking. Żeby zaparkować jak człowiek trzeba być już najpóźniej o 13.15cie przecież to jest chore.
1
Pracownik 2017-04-11 16:30
A ktorzy pracownicy chcą przejść z godzinowki na akord ? (podaj chociaż wydziały ) ,bo wybacz ale jeszcze się z takim przypadkiem nie spotkalem :-(
1
Pracownik 2017-04-11 16:47
Ciężko powiedzieć co by można zmienić ,bo ktoś kto przeczyta powie ze wymagania nie wiadomo jakie itp. ALE NAJWAŻNIEJSZE aby przełożeni zaczęli szanować "swoich "pracowników,mają gdzieś wiedzę i doświadczenie ... ważne ze oni są wyżej na stanowisku i to oni są najmadrzejsi . Narazie wygląda to tak ze maja oni w nosie czy osoby mają jakiś problem w pracy ... radzić sobie trzeba samemu ze wszystkim ,nikogo nie zainteresuje dana sytuacja ponieważ nie jest to w ich interesie. Jest również problem ze zleceniami ,są dni ze za bardzo nie ma co robić i zarabia się 50 zł. A za sam dojazd do pracy (30km) to wyjdzie ok.15zł. I coś takiego powinno być wyrownane do tej godzinowki zadaniowej.Chociaż wiem ze nikt na to się nie chce zgodzić , ale wtedy by było sprawiedliwie.
3
Maja 2017-04-12 09:56
@Pracownik jak przejawia się brak szacunku do pracowników?
Pracownik 2017-04-12 14:25
Najprostszy przykład to przenoszenie na inne wydziały bądź też zwolnienia z pracy. A wszystko dlatego ze jest mniej pracy wiec "ludzie nie są potrzebni " jak praca ruszy to wtedy zatrudni sie kogoś innego i tak wkoło ...... nie tak to winno wyglądać w takiej firmie.
2
Nieznajomy 2017-04-12 16:33
Technik powieszchni plaskich, AMEBO
2
T.K 2017-04-12 18:39
I to ma się nazywać brak szacunku? Przyjdź na metalowy to poznasz prawdziwy brak szacunku jak "MACIEK" cię zjedzie.
1
Wacek 2017-04-13 03:46
Polecam przyjechać na godzinę 12 do pracy, żeby zająć sobie miejsce, od razu zrobisz sobie nadgodziny jak w ogóle będzie co robić
2
Wacek 2017-04-13 03:52
Nikogo nie obchodzą Twoje żale i smutki, ani koerownictwa ani pracowników. Jak się jest nie poradnym w życiu to się mało zarabia. Do interesów i zarabiania to rzeka mieć głowę;)
2
Maja 2017-04-13 09:36
@T.K a co dzieje się na dziale metalowym w firmie? Jak tam wygląda praca?
wacek 2017-04-13 11:12
ajak wygląda praca w dziale LA czy są tam jakies przyjęcia ?
Głodny 2017-04-15 09:57
Podobno można kupić kiełbasę,kaszankę itp.wlasnej roboty od magazynierki z profim:-)Dajcie jakieś namiary...
3
Z profila.,.., 2017-04-19 19:02
Można poznac po nick
1
trener 2017-04-19 19:40
Nic już mnie nie zdziwi w tej firmie i jeszcze Pokemonów nie brakuje..........
3
ten 2017-04-22 08:34
Zwłaszcza na metalowym
2
NowyPan 2017-04-27 15:19
witam , własnie szukam praktyk ( wbieram zawód : Mechanik automatyki przemysłowej i urządzeń precyzyjnych ) czy z takim zawodem mnie przyjmą ? ( jak juz ukończe okres nauki zawodu )
Zostaw swoją opinię o Profim Sp. z o.o. - Turek
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Profim Sp. z o.o.