brak logo

Interbiuro Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o Interbiuro Sp. z o.o.

X 2010-06-16 16:11:56
Genialni ludzie, ciekawa praca, ogolny balagan, brak logicznej wizji rozwoju, humorzastosc kadry zarzadzajacej, brzydki sposob rozstawania sie z ludzmi.
4
były pracownik 2012-07-26 13:37:54
podpisują z pracownikami umowy o dzieło chociaż umawiają się zupełnie inaczej
odradzam współpracę
bez nicka 2012-12-26 19:03:06
Firma rodzinna i bynajmniej nie chodzi tutaj o atmosferę...
ukochana 2014-12-04 20:48:57
"firma"zalegała z płatnościami bądź płaciła na raty, problemy z płynnością finansową firmy, nic konkretnego - odradzam. Atmosfera ponura, brak konretów.
Potwierdzam powyższe wypowiedzi.
2
Nolte 2015-03-24 14:16:33
Zdecydowanie odradzam, obiecują umowę o prace i nie dotrzymują słowa,( usunięte przez administratora ) więc szkoda na nich czasu.
3
xxx 2015-11-11 14:58:10
Krótko i na temat. Interbiuro to Janusze Biznesu. W każdym wymiarze odradzam.
Miska25 2016-09-13 18:14:59
Potwierdzam wszystkie negatywne opinie: faktycznie daja umowy o dzielo, a na rozmowie kwalifikacyjnej mowia o umowie o prace ( ewentualnie zlecenie), pozniej proponuja kandydatowi przejscie na wlasna dzialalnosc, nie prowadza zadnych, podkreslam zadnych szkolen, atmosfera panujaca jest za ogol nieprzyjemna, zakres obowiazkow nie jest sprecyzowany, rozstaja sie z ludzmi z dnia na dzien ( 2 moich kolegow przykladem). Jedyne co bylo ok, to terminowa wyplata. Aha, przyjscie do pracy np na 8:01 traktuja jako spoznienie. Ciekawe podejscie prawda? Ale za nadgodziny nie placa ani zlotowki ( ktore wynikaja z ich winy)
Podsumowujac, goraco nie polecam - wrecz omijac z daleka
2
amen 2016-09-13 21:29:45
bardzo ciekawie uwas wygląda najnowsze ogłoszenie o prace na stanowisko Specjalista ds. wycen fit out - wyksztaŁCENIE WYŻSZE w budownictwie jest obowiazkowe?
Zostaw swoją opinię o Interbiuro Sp. z o.o. - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Interbiuro Sp. z o.o.