brak logo

Szkoła Tańca Grażyna Potocka

Bydgoszcz

Opinie o Szkoła Tańca Grażyna Potocka

anonim 2011-08-02 12:25:57
Zgadzam się z tą wypowiedzią w zupełności. Pani (usunięte przez administratora) ma bardzo egoistyczne podejście do ludzi do tego jej bezczelne zachowanie jest wręcz karygodne. Proszę uważać na tą kobietę
2
anonim 2011-09-10 13:37:34
Jakieś dwa lata temu miałam nieszczęście pracować dla Grażyny Potockiej. Byłam wtedy jeszcze studentką, bardzo potrzebowałam pieniędzy na studia, gdyż rodziców nie było stać, aby mi wszystko zapewnić. Grażyna Potocka oszukiwała mnie we wszystkich możliwych sferach już od początku. Zakres obowiązków bardzo różnił się od tego na co się umawiałyśmy, była to praca polegająca głównie na sprzątaniu. Stawka godzinowa była skandalicznie niska, do tego pani P. robiła wszystko, aby ją jeszcze obniżyć, lub wcale nie wypłacić, twierdząc, że w tym czasie się obijałam. Najgorszy jest jednak złośliwy charakter Grażyny Potockiej. Na każdym kroku starała się mnie poniżyć, pokazać, że jestem nikim, upokorzyć, wrzeszcząc przy tym niemiłosiernie. Widać od razu, że jest to kobieta zakompleksiona, bardzo prostacka, a do tego zawistna ("myślisz, że jak będziesz miała wyższe wykształcenie to będziesz lepsza ?"). W szkole Grażyny Potockiej pomagałam także przy prowadzeniu kursów tańca. Pani Potocka próbowała mnie zmuszać, abym jeszcze sama wykupiła karnet na zajęcia (oczywiście bez żadnych zniżek). Po prostu baba chciała mieć kogoś do pomocy za darmo, gdyż większość zarobionych pieniędzy z powrotem wracała do niej. Nie byłam jedyną poszkodowaną, gdyż Potocka swoje (usunięte przez administratora), wredność i prostactwo okazywała także wobec klientów szkoły. Potocka na każym kroku próbowała wszystkich wykorzystać i oszukać. Pamiętam jak były zajęcia z małymi dziećmi i kazała mi im wydać z barku wszystkie słodycze jakie chciały, a potem jak rodzice wrucili - zapłacić. Nachalność Potockiej także nie zna granic. Co słabszych klientów próbowała przez długi czas namolnie namawiać na te swoje lekcje prywatne (podczas których i tak ciągle gdzieś wychodziła). Grażyna Potocka to podła zakompleksiona hetera i oszustka, która stara się robić dobre wrażenie, a wszystkie swoje negatywne cechy przypisuje innym. Wspomnę jeszcze tylko, że jest skłócona z większością innych trenerów tańca.
2
anonim 2011-09-12 11:36:37
to jest śmieszne,takie bzdury moze pisac tylko ktos kto nie zna pani grazynki,pozdrawiam serdecznie
AlicjaEwa 2012-02-06 23:59:37
Przez rok uczyłam się tańczyć u G. Potockiej i też nie polecam. za wszystko kasuje. brak partnera i taniec z nią na zwykłych grupowych to dodatkowy koszt, potańczyć samemu na pustej sali gdzie nie ma zajęć też. w dodatku ceny za stopień ( bo sie u niej płaci za zrobienie jednego stopnia a jest ich 6) sie zmieniały. np. była mowa 144 , a przy płaceniu nagle 160 zł. poza tym samo podejście pozostawia wiele do życzenia. specyficzna osoba, która chyba ma kase fiskalną w oczach:D
nie polecam.
pracownica 2013-01-27 21:05:27
Pani Potocka jest bardzo wymagająca,nie pozwoli,żeby cokolwiek było zrobione bylejak,w czasach bylejakości to rzadko spotykane,wymaga dużo,ale najwięcej od siebie.
Grażyna Potocka 2013-02-05 22:23:23
Wszystkiego dobrego:)
frgsdg 2013-07-07 17:41:11
anonim - 2013-07-07 16:07:17

jak pracodawca moze odmawiac wyplaty wynagrodzenia pracownikowi za wykonana przez niego prace?Czy nie ma mozliwosci prowadzenia rozmow z Pania (usunięte przez administratora),by ulepszyc prace w tej szkole?
Posłuchaj, na temat Potockiej wypowiedziało się już naprawdę wiele osób i to w sposób zdecydowanie negatywny. Czytając te wszystkie opinie, normalny człowiek trzymałby się z daleka od kogoś takiego.
W ogóle nie rozumiem nad czym się zastanawiasz... No chyba że chcesz robić na tą babę praktycznie za darmo i na dodatek z zakresem obowiązków różnym od umówionego i być oszukiwanym na każdym kroku. Lubisz być wykorzystywanym???

"jak pracodawca moze odmawiac wyplaty wynagrodzenia pracownikowi za wykonana przez niego prace?"

Przyzwoity pracodawca nigdy by się takiego czegoś nie dopuścił,
natomiast (usunięte przez administratora) w żadnym razie nie jest przyzwoita!! Musisz
przyjąć do wiadomości, że na tym świecie żyją źli ludzie,
dla których liczą się oni sami, innych traktują jak śmieci i taka właśnie jest(usunięte przez administratora). Naprawdę chcesz się sparzyć???????
(usunięte przez administratora)/>
"Czy nie ma mozliwosci prowadzenia rozmow z Pania Potocka ,by ulepszyc prace w tej szkole?"

Nie ponieważ z Potocką NIE DA się w sposób normalny rozmawiać.
Ona uważa, że tylko ona ma rację, często wybucha niekontrolowanym gniewem, uważa się za lepszą od innych ludzi, jest wielką egocentryczką, prezentuje postawę, że jej się wszystko należy, a innym nie. Zachowuje się jak wielka pani, niestety słoma jej z butów wystaje. Jej odzywki w stosunku do innych osób są niesmaczne, często wulgarne. Denerwuje się praktycznie z powodów bardzo błachych. Moim zdaniem potrzebuje fachowej opieki psychiatrycznej.
byłaAsystentka 2013-10-29 21:34:42
Właścicielka szkoły nie dotrzymuje umowy zawartej ze swoimi pracownikami,
robi wszystko aby zaniżyć należne wynagrodzenie, zmusza do wykonywania czynności, które nie były ową umową objęte. Ludzi traktuje w sposób bezczelny i arogancki, pozwala sobie na ich obrażanie i lżenie(zarówno klientów jak i pracowników szkoły). Słoma jej z butów wystaje, to bardzo przykre. Proszę uważać na tę kobietę.
2
bodzio 2013-11-25 13:50:43
Też miałem przyjemność uczestniczenia na zajęcia przez pewien okres. Pierwszy kontakt był bardzo niemiły. Razem z moją partnerką nie tańczyliśmy dość długo i błędów popełnialiśmy sporo, a że mam już 50-kę na karku, to taniec traktuję raczej sportowo i całkowicie amatorsko. To, co usłyszałem o swoich umiejętnościach przy ustaleniu, na który stopień się nadajemy było przykre, a można było powiedzieć delikatnie, że jest bardzo dobrze, ale proponuję rozpocząć od I stopnia, ponieważ..... Merytorycznie zajęcia były prowadzone jak należy, ale atmosfera na zajęciach nie była najlepsza. Tańczymy sobie u Pana Mariana Siwki i jest nieporównywalnie, oczywiście na korzyść Pana Siwki. Z zajęć u Pani Potockiej praktycznie nie zapamiętałem niczego poza stawianiem stopy w walcu angielskim :-)
agrafka 2014-01-14 18:22:09
Pracodawca nieuczciwy - nie przestrzega wzajemnych ustaleń co do zakresu obowiązków i wypłaty. Na każdym kroku stara się wszystko robić na niekorzyść pracownika.
agrafka 2014-02-11 16:43:09
Cóż, poczekaj aż "wybuchnie"...
Ja dla tej pani pracowałam jako pomocnik. Byłam traktowana bardzo źle,(usunięte przez administratora), jak bardzo bym się nie starała. (usunięte przez administratora)Nie dostawałam też wszystkich należnych mi pieniędzy... Klienci szkoły także doświadczali jej humorów...
petra 2014-02-27 22:58:00
Szkołę tę prowadzi bardzo niegrzeczna Pani, która innych ludzi (pracowników i osoby chodzące na kursy) ma za nic. Wiele razy zostałam przez nią upokorzona - tak po prostu, bez powodu. Do tej pory nie dostałam także części wynagrodzenia. Najgorsze jest jednak to, że bez przerwy wtyka swój nos w prywatne sprawy innych ludzi, którzy sobie tego nie życzą.
1
joaśka 2014-12-15 18:38:16
a właśnie,czy może ktoś tu wie jakie papiery trzeba mieć żeby w ogóle starać się o zatrudnienie w szkole potockiej? czy wystarczy papier poświadczajacy bycie instruktorką tańca, czy może potrzeba też kursu pierwszej pomocy i innych takich. bo gdzie szukam pracy to czego inneo wymagają, ciężko się już połapać.
karola 2015-02-22 01:58:31
a ja to w ogóle tu zapytam - jakich tańców można się u nich uczyć? towarzystkie? inne? trzeba mnieć własnego partnera? ciekawa jestem bo może i ja bym się zaczęła uczyć, no ale tyle ofert w tych całych internetach że nie wiem już na co patrzeć. Czy polecacie Szkołe Tańca Potocka czy nie czy jak? pozdrówki
misiek 2015-03-11 15:08:22
coś mówi mi to imie i nazwisko, czy ta Pani była kiedyś sławna? Być moze tutaj o taniec chodziło, ale szczerze mówiąc kompletnie nie pamietam o co chodziło. Z tego co widze, to na kursie tylko pary uczęszczają i są zapisane grupy, a jak jest jesli chodzi o dzieci? Moja mała aż rwie się do tańca, więc szkoda to zmarnować.
Kamilak 2015-03-27 01:08:03
Potocki/a to szlacheckie nazwisko, więc pewnie ze szkoły ci się kojarzy. ... wracając do tematu firmy - czy uważacie że można z nimi na dłuższy okres czasu podpisać umowę i będą chcieli to zrobić, bo mnie obecnie interesują 3 miesiące a nie rok pracy. Oczywiście na podstawie pracownika gakie ankiety powinny zostaćtraktowane priorytetowo.
zdegustowana 2015-11-08 21:33:45
Porażka. Ta kobieta w ogóle nie potrafi tańczyć ani uczyć. Nie polecam. Poza tym jest wyrachowana - kasuje za każdą minutę. Sprzedaje też używane akcesoria w cenie droższej niż na allegro. Nie popełniajcie tego błędu i nie zapisujcie się tam.
gabi 2016-05-20 08:32:25
ale skoro ktos przychodzi sie uczyc tanca to chyb anie powinien oceniac profesjonalistow ,ze nie potrafia uczyc.
Zostaw swoją opinię o Szkoła Tańca Grażyna Potocka - Bydgoszcz
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Szkoła Tańca Grażyna Potocka