brak logo

ARK-POL Sp.j. Rokita-Kizior

Borowa

Opinie o ARK-POL Sp.j. Rokita-Kizior

12 2013-05-04 08:57
Dopisujac do przedmowcy,nikkt nie podrabia w tej firmie zadnych podpisow na listach i innych dokumentach , ci ludzie sa w porzadku a ten ktory ich chce ponizyc to robi to z zazdrosci,
Wielki inteligent,takim ludzi nie powinno sie nigdzie do pracy przyjmowac bo robia zla robote i psuja atmosfere.
Spadaj na zachod zobaczysz co to wyzysk.
1500_100_900 2013-06-08 13:58
Kur..a kiedy będzie reszta kasy [usunięte przez admina]jedne!
1500_100_900 2013-10-02 21:40
Kiedy będzie zaległa kasa ? - wysyłam papier do PIP i walcie się!
1
lokalizator 2013-10-16 18:55
ok
lokalizator 2015-02-24 13:39
Niestety, są w Polsce miejsca, szczególnie właśnie na prowincji, gdzie mentalność pracodawców niewiele się zmieniła od czasów, gdy Reymont opisał tragiczny los szwaczek z XIX-wiecznej Łodzi. Wybitny socjolog Zygmunt Baumann, nazwał takie osoby „ludźmi na przemiał”. Idealnym odzwierciedleniem tego jest Ark-Pol w ogromnej aglomeracji, jaką jest niewątpliwie - Borowa
1500_100_900 2015-02-24 17:15
W dechę trafione - aglomeracja! ha ha ha Ciemnogród
Wik 2016-05-16 21:47
Jeśli chodzi o ARK-POL Sp.j. Rokita-Kizior to musze powiedziec, że całkiem spoko firma, polecam mocno
Weronika 2017-05-31 13:54
@Wik to dobrze, że jesteś zadowolony. Jakie stanowisko piastujesz? Co więcej możesz napisać o plusach pracy w tym miejscu? Co przede wszystkim Ci się podoba? Czekamy na Wasze opinie.
Zostaw swoją opinię o ARK-POL Sp.j. Rokita-Kizior - Borowa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ARK-POL Sp.j. Rokita-Kizior