brak logo

met-chem kalisz

Kalisz

Opinie o met-chem kalisz

www. 2014-09-21 19:57:30
wiem, wiem, że cebulandia to może być obraźliwe słowo, ale trudno, taki mamy klimat, a pamiętaj że ludzie w internecie ponoć są anonimowi i wypowiadają się różnie i to co im na sercu leży. To już nie jest firma MET-CHEM ale EKK Ostrów Wlkp.
1
www. 2014-10-02 15:47:40
Witam
Panowie a co tam dzisiaj się ciekawego dzieje w kaliszu ??!!
www. 2015-01-02 18:57:38
Z tą firmą panie '' cinek '' to już jest chyba pozamiatane, ja tam kiedyś pracowałem, ale teraz to jest EKK Wagon, ponoć EKK ogłosi upadłość po 6 stycznia, a ciekawe co mówią ludziom zatrudnionym w Kaliszu ? Jakoś właśnie nikt nie che się podzielić swoją opinią. Kiedyś to wypisywali tu różne bzdury a teraz cisza. PANOWIE HALO
wesoly Romek 2015-01-05 20:05:49
pieniedzy ktore splywaja na konta pracownikow nawet komornik by nie wziol do reki on ma tez swoj honor nie mozna ograbiac zebraka
dik 2015-01-06 14:14:58
teraz to jak lwy afrykanskie,tylko na zebry.Caritas i dom brata Alberta.
www. 2015-01-08 21:06:42
No jak to ? przecież będzie nowy właściciel i wszystko się poprawi !!!
eryk 2015-01-08 21:47:15
tak bedzie nowy wlasciciel jak go sobie narysujesz.od dwoch lat sie poprawia.
www. 2015-01-09 00:04:36
no zobaczycie niebawem. Zakład jest sprzedany tylko jeszcze brakuje podpisów. Umowy będą już z nowym właścicielem
eryk 2015-01-09 07:58:11
tak bedzie nowy wlasciciel pewnie kardynal Dziwisz az sie zdziwisz a dyrektorem kaczor Donald.
delo 2015-01-09 21:34:30
czemu sie wszyscy obrazacie przeciez jedziecie na jednej ramie wozka co nie nie macie pieniedzy,przeciez pieniadze szczescia nie daja najwazniejsze ze zdrowie wam zostalo ja bardzo dawno temu tam pracowalem i to byl bardzo dobry okres tej firmy za dyrektora Tinca szcun mu wielki
jamrozy 2015-01-09 22:21:42
mam pytani czy potrzebuja spawacz, mam jedna reke ,jedna noge i olbrzymie mozliwosci.
www. 2015-01-10 17:05:42
O nowym właścicielu niebawem usłyszycie. A co wtedy powiecie ? Więc jak nic mądrego nie masz do przekazania to nie pisz jeden z drugim. A ty " delo " to kiedy tam pracowałeś i na jakim stanowisku ?
delo 2015-01-10 21:04:47
ja pracowalem od 2002r do2010, ty pewnie wtety konczyles gimnazjum.
orion 2015-01-11 00:46:51
ta firma to jest ograniczona praca w tej firmie sprawi ze czlowiek sie cofnie w rozwoju nastawili sie na wagony a mozna tyle zeczy produkowac wystarcz tylko dobrego menagera ktory zalatwi inne kontrakty,byl przeciez mostostal,kontenery czysprzet rolniczy tylko troche checi ale po co nie ma kto myslec
www. 2015-01-11 18:23:29
Tak jak pisałem wcześniej, z niektórymi ludzmi nie ma co pisać, bo i tak pewnych spraw nie zrozumieją ( poziom podstawówki ). Ja też tam pracowałem za dobrej kasy kilka lat, dlatego pytam się na jakim stanowisku ty pracowałeś ?
1
delo 2015-01-11 21:05:46
pracowalem jako spawacz,bylo wszystko robione z rozmachem ale za to byla kasa z tym sie zgodze z Toba
www. 2015-01-11 22:43:21
chm, ciekawe, pracowałeś tam jako spawacz, ja też byłem tam spawaczem, a dobrych spawaczy to było tam naprawdę niewielu. A ja jestem w swoim fachu bardzo dobry !!!
www. 2015-01-11 22:44:31
a może ty nadal tam pracujesz i znasz pewne osoby ?
www. 2015-01-12 18:20:56
nie pracuję, ale mogę ci opowiedzieć o pewnych osobach, więc dawaj, kto to ma być ?
delo 2015-01-13 14:29:27
co tam slychac u wielkiej trojcy.zyja wszyscy?
jack 2015-01-13 16:43:13
mam pytanie co sie dzieje w tej firmie obecnie,pracujecie czy moze urlopy bo nie wiem czy warto zlozyc swoja aplikacje.
delo 2015-01-16 20:59:36
co firma juz upadla ze nikt nie pisze na forum czy jest tyle roboty ze nie ma czasu juz na glupoty?
orion 2015-01-17 22:42:07
to co firma sie juz skonczyla,jeszcz miesiac i wszyscy na bruk ale nie ma co sie przejmowac zacznie sie wiosna, beda jagody,grzyby moze konwalie bedzie mozna cos sprzedac wreszcie zarobic moze nawet lepiej bedzie wam sie zyc ,bo jak byscie mieli teraz 5 zl to napewno zycie by wam sie lepiej ulozylo pozdro.
polo 2015-02-01 20:29:53
co zyjecie jeszcze czy juz nie ma o czym pisac ze nikt sie nie odzywa szlak mnie trafia jak slysze ze tak dobrze przed laty prosperujaca firma chyli sie ku upadkowi ile mozna oszukiwac samych siebie poprostu nie macie pojecia na prowadzenie zakladu pracy to nie to samo co opszatanie swin ze dwa razy na dzien da sie zrec i spokoj
delo 2015-02-15 17:08:32
to zalosne ze jeszcze tam pracujecie troche godnosci chyba macie czy juz nie?swierczek jeszcze przeprosi haline i wroci zdezelowanym rowerem na podkarpacie,jak mu ktos porzyczy.
olo 2015-02-17 09:54:33
Wez cos twardego i pier dolnij sie w łeb moze zmadrzejesz a nie doradzaj innym pacanie!!!!!!!!!!!
orion 2015-02-27 07:49:16
faktycznie dziala jak mozna to tak nazywac to jest wegetacja czlowieka ktory jest podlaczony pod respirator a przy loaku stoi rodzina z garniakiem i zapalona gromnica.grabarze juz wnosza trumne bo zaklad sie rozklada jak zwloki latem.
olo 2015-02-27 17:09:53
Bo ten twoj Orion jext tak samo glupi jak ty !!!!
olo 2015-03-02 20:36:46
A ty jestes taki dobry w pieprzeniu glupot i opierd alaniu sie do tego doprowadziłesz a teraz interesujesz sie czy tesknisz dupku:-) :-) :-)
orion 2015-03-08 17:28:46
tesknie tak bardzo ze az lezke uronilem bardzo by tesknil kazdy za zakladem co nie placi na czas,zima nie grzeja na zakladzie zimno jak diabli kto by nie tesknil?jak tak napisales to wrocil mi ten koszmar.
dil 2015-03-08 20:47:15
ja sie zgadzam z orionem ma facet jaja pisze jak tam jest i bylo ja tez tam pracowalem wiem jak to wszystko wygladalo zaklad zawierzyl nie odpowiednim ludzia,byli tam fachowcy pamietam jeszcze niektorych spawaczy to byli wirtuozi w swoim fachu z niczego robili cuda nie bylo towaru a oni jednak robili normy i dostawali godziwe piueniadze a olo opowiada zeczy gulusze niz jego matka.
orion 2015-03-11 15:59:50
slyszalem ze jestescie na urlopach teraz mozecie jechac za wyplate z lutego do egiptu albo na malediwy.wspolczuje wam ze musicie to wszystko znosici,dajcie sobie spokoj z ta pseudo firma nie warto marnowac zycia.pozdro
orion 2015-03-20 12:39:06
ponadprzecietne wynagrodzenie 1380 zl w czterech ratach,nie wytrzymam i chyba sie( usunięte przez administratora ) social-lepszy social mieli zydzi w oswiecimiu zastanow sie zanim zaczniesz pisac bzdury.
delo 2015-03-29 20:37:56
juz coraz lepsze opinie sa na temat tego zakladu,nie tylko mozna sobie tym gebe wytrzec ale takze dupsko.tak zszedl na psy ten zaklad?
ORION 2015-04-05 17:35:10
SLYSZALEM ZE DOSTALICIE WYPLATY ZA MARZEC I DO PEWNOSCI ZA KWIECIEN,PRZEPRASZAM ZA TEN GLUPI ZART ALE NIE MOGE SIE POWSTRZYMAC,JAK DAJECIE SIE W (usunięte przez administratora)ROBIC CO WY LUDZIE NIE MACIE WLASNEGO ROZUMU CO DO NIEKTORY TO ROZUMIEM JAK MA SIE 60 LAT TO MOZNA ROBIC ZA DARMO SZKODA TYLKO WYPROWADZAC AUTA Z GARAZU ZEBY TAM DOJECHAC MNIE BY BYLO SZKODA BENZYNY POZDRO I WSPOLCZUJE WAM.
orion 2015-04-10 08:28:52
jezeli nazywasz to przedsiebiorstwem to niech zaczna placic,a co do sporej rzeszy ludzi to dla ciebie spora rzesza to jest teraz okolo 30 osob jeszcze pare lat temu to bym sie zgodzil
www. 2015-04-20 21:37:03
Do KrEtYnA -Marionpola- zastanów się co piszesz, bo jeszcze raz użyjesz dla swojej głupiej wypowiedzi ludzi którzy zginęli podczas Drugiej Wojny Światowej - to znikniesz z internetu, a ja zgłoszę to do prokuratury. Zastanów się nad swoimi myślami, które przelewasz do internetu, nie obrażaj ludzi.
A teraz o firmie... czy pracuje tam jeszcze taki pryszczaty dyrektor ? Ponoć produkcji,, hahaha, tylko jaka produkcja ? Ja tego nieudacznika już bym dawno zwolnił !!!!!!
delo 2015-05-11 21:00:42
wreszcie jest spokoj na forum zaklad prawie nie istnieje glupoty sie skonczyly ile mozna zyc w iluzji rozwalka i tyle pozdro dla ubezwlasnowolnionych.
www. 2015-05-11 21:31:02
Do .. delo.. jestem ciekawy gdzie ty pracujesz ? Co znaczy to ostatnie słowo które napisałeś ? Bo w języku polskim takiego słowa nie ma !!!!
delo 2015-05-13 00:09:07
polonisto slowo to pochodzi z jezyka lacinskiego adecctus czyli uzaleznieni od kogos tyle w temacie ile ty szkol pokonczyles jezeli nie placa na czas to jak to nazwiesz jak nie uzaleznienie.
www. 2015-05-16 13:26:05
Mądralo '' delo '', chodziło mi o słowo '' ubezwlasnowolnionych ''. Po tych Twoich wpisach widać, że do szkoły chodziłeś z kierownikiem " kapustą " !!! Używaj polskich znaków !!
delo 2015-05-17 17:38:46
dobrze ze nie z toba bo na zwirkach bym nie wyrobil pozdro
www. 2015-05-17 23:51:45
Nadal '' delo '' nie nauczyłeś się pisać z polskimi znakami, więc nie udzielaj się już na forum. Czyli zniknij !!!!!!!
delo 2015-05-18 00:23:33
ty pewnie czesto slyszysz slowo znikaj.
delo 2015-06-27 23:05:34
juz nie maja sie gdzie oglaszac o przyjecia do pracy spawaczy,slusarzy konstruktora i jeszcze paru ktorzy chca pracowac za darmo na posredniak nie mozna bo by pasowalo placic to oglosili sie w bezplatnej gazecie nasz rynek zenada i upokorzenie gratulacje dla kierownictwa.
kkk 2015-06-29 22:46:21
ta gazeta jest bezpłatna dla czytelników ale jak ktoś chce zamieścić tam ogłoszenie to już musi zapłacić...wiec pomysl zanim napiszesz posta bo raczej to jest żenadą...
delo 2015-09-29 20:00:35
panowie dzieje sie cos godnego uwagi w tej firmie?
delo 2016-02-03 19:29:45
co slyszalem ze metchemik dogorywa to co kierowniczek na bruk tam gdzie jego miejsce jest sprawiedliwosc na swiecie Bog istnieje
nnn 2016-06-13 17:54:40
wszystko w porzadku odcieli zasilanie
edrrr 2016-06-16 21:48:33
@country no i chyba mozna na stabilne zatrudnienie liczyc bo nie widze od jakiegos czasu zandcyh ofert pracy
1
Zostaw swoją opinię o met-chem kalisz - Kalisz
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie met-chem kalisz