brak logo

Valentis Polska Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o Valentis Polska Sp. z o.o.

On 2015-01-28 16:09:13
Obecnie nie polecam pracy w valentisie. Ja tu jeszcze pracuje ale nie wiem jak długo. Zwalniają najlepszych ludzi a tym co zostali narzucają ich plany i targety. Żenada. Pracujesz dla klatki rodzinnej z Łodzi i prezesa. O wszystko sie czepiają i skracają budżety. Kiedyś podobno pracowało sie lepiej, były 3-4 produkty topowe a teraz z 15 i nie wiadomo co z nimi zrobić. Kiedyś południe było najlepsze teraz wszystkie najlepsze sieci, klientów przejmuje centrala a plany najwyższe na południu. Nie warto pracować dla nich bo i tak wysysają z ciebie ostatnie soki i wypier.. za nie realizowanie planów wyważonych w kosmos.
8
Pashima 2015-02-02 11:50:24
A na tym stażu dają chociaż auto, czy zasuwasz swoim, czy jak to wygląda z tym stażem. Jeździ się z innym przedstawicielem przez jakiś czas, czy po prostu robisz wszystko sam, a oni w związku z tym, że nie masz doświadczenia nazywają to stażem?
lola 2015-02-06 19:55:31
ja pracowałam w tej firmie, ludzie spoko, samochodu na początek nie masz, ani budżetu jedyne co mozesz zaoferować lekarzom to ulotki. od razu pracowałam sama, "na czuja". nie płacą za dużo, ale za to terminowo i uczciwie. niezła szkoła zycia ;)
Alewaj 2015-04-14 07:27:41
Witam serdecznie,

Pracowałam w Valentis i to na prawdę dobra firma ! Zarobki na poziomie, atomsfera w pracy bardzo dobra. Szkolenia odpowiednio przygotowują nowych pracowników do pracy. Nie mogę powiedzieć złego zdania nt. firmy.
Piłka 2015-06-12 00:53:46
Firma nie traktuje poważnie swoich pracowników, liczą się tylko słupki, zero szacunku dla człowieka i wkładanego przez niego wysiłku praca nawet po 12h nie licząc pracy w domu. Oto minusy pracy w Valentisie:
- Odgórnie zlecane durne zadania w stylu pisanie komentarzy na portalach typu ceneo(podbijanie ocen produktów).
- Nierealne cele sprzedażowe, kosmiczne, bez większego wkładu pieniędzy, bo oczywiście wszystko trzeba załatwić na urok osobisty.
- Marne produkty które kreowane są na "premium" ceny tez są premium, a tymczasem istnieją dużo tańsze odpowiedniki. Oczywiście jest z nimi związana tez pewna wtórność nie będziecie pracować z czymś innowacyjnym tylko produktem który ma swoich odpowiedników dajmy na to 10 albo więcej, polecam przyjrzeć się temu na ich stronie.
- Stawianie na równi regionów gdzie np. jest 5 przedstawicieli z tymi gdzie jest 2.
- Stawianie na równi regionów gdzie są medyczni i farmaceutyczni z tymi gdzie są tylko medyczni i weź zapieprzaj człowieku za dwóch.
- Meetingi które służą chyba tylko temu żeby się przejechać na drugi koniec polski, managerowie muszą pokazać ze coś robią... a dług na regiony się powiększa…
- Szkolenia to dobry żart 1 dzień i idź sobie na głęboką wodę sam się ucz. W innych firmach trwają parę tygodni każdy przedstawiciel którego zapytacie będzie się dziwił.
- Firma nie bierze udziału w konferencjach, powodzenia we wdrażaniu nowych produktów
Staż był płatny 1200 zł i co miesiąc 100 więcej, oczywiście bez samochodu co w pracy gdzie potrzebna jest mobilność jest strzałem w stopę ale taka polityka firmy. Właściwie jedynym jasnym punktem są tutaj zarobki które po pewnym czasie są całkiem fajne.
Praca na wyniszczenie i w ciągłym stresie. Nie polecam.
On - 2015-01-28 16:09:13 - święta prawda ;) odpadają naprawdę świetni ludzie i dobrzy w tym co robią bo firemka robi im pod górkę przenosząc ich.
5
locha 2015-06-12 13:46:27
A jak z biurem w valentis? Czy warto tam pracować czy lepiej omijać z daleka?
Piłka 2015-06-12 21:00:20
justynka86 nie porównuj siedzenia na d w biurze do pracy w terenie bo to trocha bardzo co innego... zresztą popracujesz to będziesz mogła zabrać głos... opinie długoletnich pracowników z którymi mialam kontakt i którzy tu napisali opinie mówi wszystko. jeżeli chcecie żeby was traktowano jako człowieka od wszystkiego i od niczego to idźcie do valentis, wyniszcza was pierwsza klasa ;)
5
gigant 2015-07-09 10:01:34
nic specjalnego, nie polecam
PM 2015-07-13 21:28:06
nNie zgodzę sie z Tobą. Jestem pracownikiem Valentisa obecnie (od dłuższego czasu) i jak dla mnie jest całkiem spoko. Plany wyrabia 3/4 przedstawicieli , wiec nie mów, że są nierealne. Staż rzeczywiście bez auta i pieniądze mocno średnie, ale nie oszukujmy się bez doświadczenia żadna inna firma Cię nie zatrudni. Poza tym możesz iść do innej firmy np. jako sekretarka jak staż Ci nie pasuje, ale napewno duzo więcej nie zarobisz. Szefowa działu medycznego jest ludzką osobą, która zawsze pomoże. Przede wszystkim to mała firma nie korporacja, w której nikt nawet nie zapamieta Twojego imienia... Wnioskuję więc, że albo zostałaś zwolniona albo powtarzasz rzeczy zasłyszane od zwolnionych osób.
grubson 2015-07-17 08:25:10
W nawiązaniu do wypowiedzi na temat : "Szefowa działu medycznego jest ludzką osobą, która zawsze pomoże", te słowa są mocno przesadzone. To,że przedstawiciele wyrabiają normę i są niezależni,to jedna sprawa. Szefowa działu medycznego nic do tego nie ma. Przedstawiciel radzi sobie sam, a jeśli chce uzyskać jakieś konkretne informacje to lepiej niech sobie radzi sam i liczy na siebie aniżeli na kogoś wyżej.Sukces zawdzięczamy sobie, a nie szefowej działu medycznego.
Była 2015-07-23 18:34:17
Pracowałam dłuższy czas w firmie Valentis. Nie zapomnę jednej rady, jaką dostałam od koleżanki z firmy, bardzo cennej rady, którą zapamiętam do końca życia:
"Jeżeli wchodzisz do firmy i chcesz tu zostać, to trzeba krakać tak jak inne wrony"
Nie będę dalej komentować całej historii i metod działania i sytuacji jakie w tej firmie miały miejsce,ale.....mam swoje zasady. Firma ma mnie oceniać za to jak pracuję, a nie za "krakanie". Prawda jest taka, że te krakanie niektórym wyszło na dobre,ja odeszłam, bo już nie mogłam znieść tego poniżania.
1
Boghdan 2015-07-30 14:25:05
A ja próbuję się dowiedzieć od kwietnia tego roku w ilu % jest wchłaniana przez mój organizm tak zachwalana Witamina K2 i D3.
Nikt z firmy nie wie. nie wiedzą chyba też w Szwajcarii.
Ktoscos 2015-07-30 22:57:08
Boghdan, nikt tego nie wie bo to tylko suplement nie ma badan równie dobrze może nie miec nic w składzie, masz pewność tylko w przypadku d3 na receptę od lekarza która kosztuje całe 3 zł. to tak apropo produktów premium valentisa za 30 zł i weź tu to komuś wciśnij, powodzenia drodzy przedstawiciele. Pozdrowienia dla managerów żyjących w obłudzie i tak bardzo oderwanych od rzeczywistości.
1
Tajemniczy 2015-07-31 15:55:08
Witam,
Czy może ktoś się wypowiedzieć jaka jest atmosfera w firmie, czy jest presja i praca po godzinach?
była 2015-08-04 11:27:51
Wiele osób pyta o atmosferę w firmie... W biurze jak i w terenie...
PRacowałem tam wiele lat, w terenie. Co do terenu to jak w kazdej firmie, jestes kierownikiem wlasnego regionu, jesli pracujesz jako medyczny to masz nad sobą dystrykta i spowiadasz sie co jakis czas ze swoich dzialan. Planujuesz prace chyba z tygodniowym wyprzedzeniem. Teraz maja chyba tablety, ja tego nie dozylem. Szefowe grup medycznych... porazka. Sodowa uderzyla do glowy i na kazdym kroku pokazują gdzie jest Twoje miejsce, a sam nie robią nic. Praca w terenie jako farmaceutyczny... Bylo fajnie jak bylo malo osob, teraz podobno pozatrudniali jakichs managerow co sie setek ksiązek naczytali i wymyślają kampanie reklamowe w maju na syrop na kaszel... Ale to i tak maly pikus. Farmaceutyczni nie maja chyba źle, tez pewnie zalezy od przelozonego. Z tego co wiem to chyba jest jedna szefowa z Lodzi. Kradnie ona najlepszych klientow dla siebie i swojego mężusia, kolesiostwo z prezesem. Jak tylko przedstawiciel ogarnie dobrego klienta... dlugo się nim nie nacieszy. Szefowa zaproponuje lepszą cenę i tyle. A pamiętajmy... prowizja jest od każdego sprzedanego opakowania, a ona potrafi sprzedaż naprawdę wiele. Udaje fajną, miłą itp, ale w rzeczywistości jest strasznie fałszywa i zakłamana. Przestrzegam przed pracą w biurze... Zero dyskrecji, grupka osób trzymająca władzę. Spyta się Ciebie co słychać a w kuchni na kawie z kolezanką obrobi Ci tylek. Szczegolnie kierowniczka biura... Dostaniesz mandat, wie cała firma. Przekroczysz limit na telefonie... wie cala firma. Panie M.Sz. i A.R to są dopiero egzemplarze :) Nóż w plecy by Ci wbiły... Generalnie jeśli chcesz się dowiedzieć głupot na swój temat po kilku miesiącach... pracuj w Valentis :)
6
prawda was wyzwoli.amen 2015-08-11 19:17:20
Co do skuteczności k2 i D3 od firmy się niczego nie dowiesz...........Mało profesjonalne co nie? Suplementy to szit. Rejestrujesz taki suplement w GIS i nie masz obowiązku załączania badań. Dlatego jeśli chcesz wiedzieć jakie są pozytywne skutki przyjmowania nie dowiesz się tego, bo nikt tego nie prowadzi.
1
Messi 2015-08-22 15:37:58
Pracowałem kilka lat w terenie jako przedstawiciel medyczny. Początek ciężki na stażu, ale to taka szkoła życia. Jeśli przetrwasz, dasz sobie ze wszystkim radę. Warunki od razu zostały przedstawione i wszystkie moje wątpliwości rozwiane.Atmosfera w Valentis przyjazna. Wiadomo jak w każdej pracy z branży sprzedażowej, masz target i musisz go zrealizować. Jednakże szefowe działu medycznego bardzo życzliwe i pomocne, zawsze można było na nie liczyć. Nie ma dużej inwigilacji, przedstawiciele mają swobodę pracy i sami mogą wybierać swoich klientów. Produkty cieszą się zaufaniem lekarzy, dobrze się je promuje. Konkurencja musi być, bo gdyby było inaczej to po co by przedstawicieli zatrudniali. Jeśli jesteś fair w stosunku do firmy, to firma również nie robi problemów.
1
Biedronka 2015-08-22 15:41:44
Jeśli ktoś z Was zainteresowany jest płatnym stażem, polecam wysłanie CV na adres: sekretariat@valentis.eu
Najlepiej umówić się na rozmowę i przekonać samemu.
Franek 2015-08-22 15:59:53
Pytacie jak wygląda rekrutacja w Valentis? Ja byłem na rekrutacji na przedstawiciela medycznego z doświadczeniem do tworzącego się działu. Podczas rozmowy obecny był prezes i szefowa działu. Rozmowa bardzo merytoryczna i przyjazna, bez żadnych assessment center i rozwiązywania krzyżówek. Pytanie dotyczą znajomości branży medycznych i bazy klientów. Jeśli ma się doświadczenie, można dostać pracę.
On 2015-11-02 22:32:28
jaki pakiet socjalny? kto takich bajek Tobie naopowiadał?
Józek 2015-11-05 11:58:44
Miałem okazję wprawdzie krótko pracować w tej firmie. Pakiet socjalny to totalny blef, zresztą.........wystarczy zapytać wprost co oferują.
misia 2015-11-25 08:28:40
Polecam firmę ze względu na duże zarobki oraz możliwość rozwoju, faktycznie 2 tysiące to bardzo dobra stawka. Ja byłam w stanie zrobić za to wszystko. Praca w tej firmie, to powód do dumy i mało tego macie nawet szansę na kontakt z samym prezesem, za kilka lat macie obiecany awans.
cicha 2015-11-25 21:04:12
Z tego co piszecie to faktycznie warto do tej firmy aplikować. Mam na myśli stanowiska administracyjne. Jeśli firma oferuje 2 tysiące to super. Nie ma się co oszukiwać, w żadnej firmie w biurze nie wyciągnie się więcej, ja też uważam, że za takie pieniądze to tak jakby wygrać na loterii
1
gloria 2015-11-27 07:44:59
Podpinam się pod watek o pracy w biurze. Czy ktoś może opisać coś więcej na temat atmosfery oraz możliwośći, jakie oferuje pracodawca. Czy są jeszcze jakieś inne stanowiska w biurze? Piszecie jak narazie o stanowisku recepcjonistki, a fakturzystka, albo stanowiska związane z działami sprzedaży i marketingu? Z tego co się orientuję, to też w innych firmach nie ma co liczyć na dobre zarobki, czy tu też oferują 2 tysiące?
haha 2015-11-29 20:41:34
ciezko zeby bylo trudno o kontakt z prezesem skoro biuro ma ze 100m2, o awansie zapomnijcie i szykujcie sie na traktowanie jak popychadlo i czlowiek od wszystkiego
byly pracownik
2
Chester 2015-11-29 20:45:44
jeszcze jedno o czym nikt nie napisał "firma" lubi pisac o sobie pozytywne komentarze zarówno na portalach typu ceneo jak i tutaj przyklad posta misia
2
lili 2015-11-29 21:00:38
To prawda, podbija się pozytywnymi komentarzami, czyli jest to współczesny hejt, to norma. Ale nie muszę pisać, zapraszam do firemki, sami się przekonajcie, manipulanctwo to norma. Życzę powodzenia.
1
kameleon 2015-12-02 08:08:53
Jeśli potencjalna kandydatka jest nastawiona na pracę za 2 tysiące to jej wybór, jest taka zasada,że wybiera się najtańszych, musicie zdawać sobie sprawę z tego, że nikt was tu niczego nie nauczy. Nie ma żadnych szkoleń i szansy na awans. Obgadywanie ludzi to norma. Jeśli jesteś atrakcyjną dziewczyną, obgadaja, jeśli mniej urodziwa i nie miescisz się w kanonie urody równieżcię obgadaja, nie polecam mówić nic na temat prywatnego życia. Klepanie po plecach, a później nóż w plecy to norma. Życzę powodzenia.
1
były pracownik 2015-12-02 23:01:53
Podpinam się pod wypowiedź powyższą. Najlepsza jest kierowniczka biura :)
Szczerze??? Uważajcie co mówicie :)
2
jolka 2015-12-03 07:55:45
Widzę, że coraz więcej pracowników odsłania kulisy prawdy, jakie występują w tej firmie. Kłamstwa i wciskanie kitu to codzienność. Piszesz, żeby uważać na to co się mówi, a nie zwrocilas lub zwrociles uwagi, że to tandetne prowokacje mające na celu dokopać i zniszczyć. Proponuję, mieć kontakt z szefem od samego początku, jeśli dacie sobie wejść na głowę i zastraszyć, co miało miejsce w moim przypadku to sprawia tak, że wykorzystają,oklamia, podwyżki pozgarniaja dla siebie.
2
ona 2015-12-14 16:43:27
Firma Valentis to mała firemka z siedzibą na Litwie, a każą promować preparaty jakoy były produkowane w Szwajcarii tzw. szwajcarska jakość. Coś takiego jak pakiet socjalny nie istnieje, na rozmowie obiecują jedno wynagrodzenie, na umowie jest inne i to na dodatek rozdzielone na podstawę i premię. Jest grupka tzw. ręka rękę myje, a pozostali muszą na nich pracować; w terenie nie ma szans przetrwania PM który nie ma farmaceutycznego, bo to farm.odwala całą pracę, a PM może z domu nie wyjeżdżać. Nie ma GPS, tel. starszej generacji z klawiszami; ogólnie idealna firma dla ściemniaczy, no ale na chwilę, bo jak szybko 1000opakowań nie sprzedaż to cię wywalą. Brak profesjonalizmu, brak doświadczenia, PM to zazwyczaj osoby po studiach, przeważnie zatrudniane na początek na staż za jakieś 1200zł; przełożeni nie zamęczają mailami, ani telefonami, w zasadzie to prawie nie kontaktują się z ludźmi w terenie; rotacja ogromna, ledwo lekarz czy farmaceuta polubi PM, a już go nie ma; polecam firmę na chwilę, aby zaczepić się, pościemniać, ale jednocześnie szukać czegoś innego.
4
jozek 2015-12-24 08:22:56
Praca w terenie całkiem ok. Są możliwości, ale tylko w terenie. Z tego co wiem, to najubozej w biurze, widać dużą rotację, praca za marne wynagrodzenie, ale to też pozory, jedna za wykonanie tych samych obowiązków weźmie dwa razy więcej.
kolo 2016-01-04 07:55:03
Hej. Czy macie jakieś info odnośnie pracy w logistyce, tj.warunki i zarobki? Mam rozumieć, że jak na logistyka w firmie farmaceutycznej przystało poziom 2 tysięcy złotych to blef? Czy to kolejna firma licząca na wyzysk?Czytając wypowiedzi można spodziewać się jak widzę 2 tysięcy, czy to prawda?
niepolecam 2016-01-06 18:52:59
Pracowałem w tej firmie i wszelkie negatywne komentarze nie są wyssane z palca, raczej te pozytywne pisane są na zlecenie prezesa. Ktoś napisał, że pracując w biurze ma się kontakt z "samym prezesem", czyli kim? Niewysokim gościem, Napoleonem, który totalnie ludźmi manipuluje i ma ich za totalnych [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] mysląc że wierzą w to co mówi...wciska kit, jaki to firma ma potencjał, na rozmowie proponuje co innego a potem nie wywiązuje się z tego. Pakiet socjalny nie istniał i nie będzie istniał. Na podwyżki nie ma co liczyć znaczace, no chyba ze kogoś satysfakcjonuje podwyżka 150zł...brutto. Jeśli szef widzi, że może. to wykorzystuje ludzi na maxa, nie wynagradzając za to dodatkowo. Najchetniej chciałby żeby jedna osoba robiła za dwie a nawet trzy, obiecując że zatrudni kogoś dodatkowego, odwlekając to w czasie. Generalnie chce ludzi wykształconych, z językiem najlepiej i pracujących za grosze. Firma krzak, która nie docenia pracowników którzy są w firmie od lat. Atmosfera kiedyś była dobra, to co dzieje się teraz zahacza o korpo mimo, że ta firemka korpo nigdy nie będzie a już na pewno nie za rządów obecnego prezesa.
Czy to w biurze, czy w terenie, czeka Was wyzysk i brak poszanowania. Ludzie odchodzą z firmy masowo i coś w tym musi być.
pozdrawiam i zainteresowanym mimo wszystko zycze miłego pobytu w firmie.
2
po przejsciach 2016-01-06 20:55:12
Zgadzam się całkowicie, tak jest, firma nigdy się nie rozwinie, to nieustanne wciskanie, że będzie rozwoj, podwyżki... Nie dajcie się oszukać.
1
doświadczona 2016-01-07 12:02:10
Zgadzam się również z negatywnymi komentarzami, doświadczyłam na własnej skórze.... kłamstwo za kłamstwem, inne ustalenia i obietnice na rozmowie, a totalnie inna rzeczywistość. Wyzysk i brak szacunku, to tak w skrócie....
Markus Aurelius 2016-01-07 18:21:10
2 tys. netto za pracę w nowoczesnej znanej firmie prawie w centrum Warszawy? Toż warunki prawie niegodne i kiepsko świadczy o samej firmie... w innych prawdziwych korpo, można spokojnie z palcem w nosie zarobić ok 3 tysiące netto + premie kwartalne i nikt ci łaski nie robi, że tyle ci daje. To jest w Wawie średnia dla stanowisk administracyjnych, biurowych. To Warszawa - najbogatsze miasto w kraju, nie ma co pisać, że 2 tys. to dobra stawka. Może w warzywniaku za rogiem...
volume 2016-01-07 19:47:09
W tej firmie chodzi o to, by nie zatrudniać ogarnietych ludzi, im mniej wiesz i kumasz tym lepiej, a po co to wszystko... A no po to, żeby nie dopatrzyc się wałków i błędów. A o czym świadczy ta rotacja, a no o tym, że ludzie nie chcą być oszukiwani.
coszacos 2016-01-16 12:03:49
ludzie ich krytykują a ci dalej swoją propagandę i reklamę uskuteczniają - patrzcie komentarz kjoto po prostu żałosne
2
byly 2016-01-21 22:24:15
Jozek co za bzdury wypusujesz,jakie ok.w terenie?chyba to ze gps nie ma,a poza tym klamstwa,wrzuty dzdzownicy i jej meza na wojewodztwa oscienne i jeszcze wmawiac beda ze recept nue generujrsz. Wychodzisz klienta to ci go zabiora i sami zgarniaja premie za sprzedaz do twoich aptek, firma zaklamana,prezes ciemny,falszywy i wykorzystujacy kazdego pracownika. W zyciu z tak tandetna firma do czynienia nie mialem. NIE POLECAM
1
fiku miku 2016-01-22 17:19:07
Kłamstwa i kombinatorstwo, ja również w takim bagnie nie pracowałam, żałuję, że podjęłam współpracę z tą firmą
szybcy i wsciekli 2016-01-23 12:50:29
Zastanowić warto by się było, po co zatrudniać nowych przedstawicieli, skoro i tak najlepsze kaski zgarnia cwaniak, ale jeden plus jeśli jesteście cwaniakami i umiecie kombinować, to duży plus.
1
rubin 2016-02-10 17:31:08
W Szwajcarii na pewno nic nie wiedzą bo to litewski produkt produkowany na dalekim wschodzie
1
szwejk 2016-03-02 19:23:43
pracowalem w valentis i to co pisza o dzdzownicy i jej mezu to prawda wszystkich duzych klientow przejmuja za aprobata prezesa i sami zgarniaja premie szkoda wysilku
3
kurka 2016-04-20 16:01:48
No pewnie,można liczyć i to na jaki............
Byla 2016-09-26 19:49:26
Zgadzam sie z kolega. Pracowałam długi czas w firmie. Niejaka Sylwia S. I jej mezus największe szuje w firmie. Mnie po trochu odbierali klientow ktorych wypracowałam sobie od podstaw albo przekazali innym lizydupom by miec nad nimi większa kontrole. Po jakimś czasie zwolnili za rzekomy brak wyników. Teraz pracuje w super firmie i jestem zadowolona. Mam szefa ktory wie jak kierować i motywować. Nie polecam firmy na długa metę.
5
Wzruszona 2016-09-26 20:12:27
Staż recepcjonistki? Chcesz ludziom w terenie udowodnić ze trzeba sie cieszyć i szanować firme ktora Cie zatrudnia na tym etacie? Ty raczej Justynko, dziecino podziękuj przedstawicielom, bo dzieki nim, mozesz ta prace miec:))
kl 2016-10-26 15:30:12
w firmie brak umiejętności zarządzania ludźmi. Słaba komunikacja. Jak kierujesz ludźmi to musisz przewidywać i myśleć a nie działać jak robot i kierować się schematami. Cieszę się, że mnie tam nie ma, szkoda nerwów, to jest cofanie się dla inteligentnych ludzi.
były pracownik 2016-10-31 12:33:50
Promujesz drogie suplementy. Nie masz auta i musisz zrobić najpierw 8 potem 10 lekarzy plus apteki. Suplementy ciężko promować - jest ogromna konkurencja a jest takie prawo , że suplementy nie należą do normalnych leków zarejestrowanych więc lekarze często odstawiają z kwitkiem a kilkakrotnie słyszałem, żebym zmienił firmę takze i od innych przedstawicieli medycznych( tu ze względu na warunki). Szkolenie na ktore jedziesz to porażka, Pani która uczy promowania ( brak dyplomacji, zadaje pytania przekraczające granice dobrego smaku, od razu widać co to za osoba) nie ma pojęcia na temat tego jak rozmawiac z ludźmi i jak ich uczyć i motywować, wystarczy zmierzyć się z rzeczywistością i już wiesz.Wstyd taka praca, nie polecam
Pracownik 2016-11-14 13:49:11
Witam jako obecny i zadowolony pracownik firmy.
"Niepolecam" piszesz, że ludzie masowo odchodzą z firmy, jak zatem wytłumaczysz fenomen, że w 2014 pracowało 38 osób, w 2015r. 42 a obecnie 50? Liczby przy masowych zwolnieniach wyglądają raczej odwrotnie.
Atmosfera w firmie zawsze była i jest bardzo dobra, świadczy o tym choćby fakt, że pracuje tutaj aż tylu długoletnich pracowników, zarówno w terenie jak i w biurze.

Pozdrowienia dla hejterów...
1
Zostaw swoją opinię o Valentis Polska Sp. z o.o. - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Valentis Polska Sp. z o.o.