brak logo

DOPPELT SUSHI-TOKYO

Poznań

Opinie o DOPPELT SUSHI-TOKYO

wściekła 2015-01-05 23:22:29
NIKOGO NIE BRONIE STWIERDZAM FAKTY JAKIE SA. JA NIE JESTEM CÓRECZKĄ P M BURAKU JESTEM TAK LAJTOWA JAK TY ALE NIE TAKA FAŁSZYWA ...
???? 2015-01-06 01:23:16
Jestem za :) dla dobra firmy :)
2
kreweta ;-) 2015-01-06 01:59:16
Pracuje w tej firmie od kilku miesiecy i jestem bardzo zadowolona;-) a takich ludzi jak pani M to ze swiecą szukac !!!!i te oszczerstwa w jej kierunku proszę sobie darować ponieważ nie zasluguje na to !
1
czarny 2015-01-06 02:05:09
A negatywne opinie są od ludzi ktorzy boją sie pracy ;-) he he i nie wiedzą co znaczą slowa ( pracowistosc ,sumiennosc ,chęć i najważniejsze PRAWDOMOWNOSC!!!!!
1
pracownik 2015-01-06 09:55:17
Dokładnie tak jak napisałeś.
Chwasty trzeba wyrwać!!
2
ja 2015-01-08 10:12:45
Większość pracowników narzeka na P.M.. ale nikt nie chciałby zająć jej miejsca. Ma temperament i nie raz nie liczy się ze słowami, ale tyle rzeczy ile Ona musi ogarnąć to Wam tu wszystkim w głowie się nie mieści! Niech ktoś wskaże firmę gdzie jest idealnie!? nie ma takiej! każdy ma swoje zdanie i tyle. Jak się coś nie podoba to trzeba w oczy powiedzieć a nie na jakimś śmiesznym forum się wypowiadać. Pozdrawiam wszystkich którzy pracy się nie boją :-)
1
pracownik 2015-01-08 11:45:46
Nawiązując do wypowiedzi, pragnę napisać co oznacza słowo dobry szef.
Zgodnie z powszechną opinią, dobry szef powinien przede wszystkim okazywać szacunek swoim pracownikom, wyróżniać się wysokimi kompetencjami, osobowością przywódcy, umiejętnością pracy z ludźmi, łatwością komunikacji oraz znakomitą organizacją pracy własnej i zespołu, tych cech niestety brakuje pani M. by być dobrym i sprawiedliwym szefem. Co dotyczy nadmiaru obowiązków Pani M, to jest za to sowicie wynagradzana tak jak i my za swoją pracę. Pozdrawiam:
4
Wilk 2015-01-08 19:25:01
Witajcie
Witam wasz wszystkich którzy tyle się trudniliście waszymi spostrzeżeniami o naszej firmie
Pragę zauważyć że to już nie są opinie lecz porachunki pomiędzy zwolennikami i przeciwnikami (która stanowi większość ),problem powstał wskutek złego zarządzania ludźmi. Szefowa wobec mojej opinii powinna być stanowcza, wymagająca, bezstronna i obiektywna wobec wszystkich pracowników podkreślę wobec wszystkich(usunięte przez administratora)Proponuje i proszę zaprzestańcie tych wstydliwych wpisów dla nas wszystkich dla naszej firmy, która dała nam zatrudnienie i niezłe pieniądze. A właścicieli proszę o jak najszybsze wyjaśnienie ludziom na jakich warunkach pracują, wtedy nie będzie domysłów czy na umowę czy bez umowy. Panowie właściciele firmy proszę o rozwiązanie tego konfliktu, bo to są wasze pieniądze a nasza ciężka praca, zróbmy coś dobrego dla nasz wszystkich. Panowie wejście pod uwagę wszystkie te opinię pozytywne i te negatywne i to jaki szef. Kuchni będzie dalej zarządzał ludźmi by nie tworzył konfliktów .
Pozdrawiam: Wilk pracownik który szanuje wszystkich.
2
Julia 2015-01-11 17:12:18
Stara Ekipa to jak pracowało 15 osob razem z kierowcami. w Firmie wiele sie poprawiło na lepsze i oby tak dalej.
pracownik 2015-01-12 10:17:39
Witam!
Jesteś na tyle odważny,żeby iść z tym do szefostwa?
Pokazać opinie ludzi,żeby zmienić to na lepsze?
2
.......... 2015-01-12 10:43:59
Oj! nie narzekaj, przecież w tej firmie pracuje sie po 6h ,a płacone masz za 8h hihi.Narzekaja tylko te osoby ,ktorym sie nie chce pracowac!
Tak napisala pani wsciekla i inni!!!
2
pracownik 2015-01-12 11:42:11
Zadziwiajace jest to ,że kiedy Pani M.nie ma praca idzie sprawnie bez zakłóceń,i z pracy wychodzi się o przyzwoitych godzinach.Natomiast jezeli chodzi o umowy co niektórzy od początku swojej pracy nie widzieli jej na oczy.Może czas na to aby odpowiednie instytucje się tym zajęły.Ciekawe kto odpowiada za umowę praciwnik-firma.Dlaczego w firmie której są kamery pozwala się na ukladziki Pani M.która jednymi pomiata a z drugimi żyje dobrze i pozwala im na wiele więcej.
2
junior 2015-01-12 12:10:04
Gdyby szef był dumny ze swojej firmy to cały monitoring mógłby umieścić w internecie tak aby każdy miał podgląd jak pracujemy - w ramach reklamy naszej firmy. Wtedy możemy mówić o obiektywnej ocenie naszej pracy. Ja stawiam że nasza praca wygląda jak reklama świstaka co zawija czekoladę w sreberko tylko tak z pięć razy szybciej no i zamiast czekolady mamy śmierdzącą rybę. Zastanawiam się jak to można jeść. Gdyby to było smaczne na pewno każdy pracownik z pracy by wychodził najedzony.
3
ja 2015-01-17 08:09:49
przez to forum zrobił się totalny kwas w pracy!!!! Nie wiadomo do kogo można się odezwać..każdy tylko głupio patrzy i gada coś po cichu. Nie po to jest to forum żeby rzucać Ksywkami i obrażać innych. Praca nie była by zła, gdyby tylko każdy zajął się robotą i swoim życiem a nie pierdołami i plotkami!!! Jesteśmy dorośli, a większość zachowuje się jak gówniarze z gimnazjum! "ten zrobił to.." albo "ten powiedział tamto.." przecież to śmieszne! Proszę o odrobinę rozsądku!! Atmosfera nie do zniesienia.
2
pracownik 2015-01-17 21:33:36
Ok.fajnie że poruszyliście ten temat, najwyższy czas pokazać to szefostwu.
Być może,o tym nie wiedzą jak wygląda praca na kuchni.
Czas najwyższy to zmienić! Osobiście wychodzę z założenia ,że zadowolony pracodawca to zadowolony pracownik...
A jak tu być zadowolonym, skoro przychodząc do pracy boisz się przełożonego,który wywiera na nas presję.
Sama praca jest OK, tylko czas zmienić osoby nie potrafiące zarządzać grupą!
Przez grupę zarządzających tam osób firma ma złą reputację...
2
xxx 2015-01-18 00:43:39
Witam! Jezu ludzie uciekajcie z tamtat pracy jest mnóstwo wystarczy poszukać!!!! z opin wnioskuje ze jak tak dalej pujdzie to p.M i jej przydupasy wykoncza was psychicznie!!!!
2
wiking 2015-01-21 19:14:47
Praca w firmie była by Ok, tylko zachowanie niektórych ludzi aż bierze obrzydzenie, zachowują się gorzej od zwierząt, zajadłość, nienawiść, plotkarstwo, a łysa parówa beka, niby dorosły a zachowuje się gówniarz z 1a. Najlepiej paróweczka idź poskarżyć się tatusiowi i napisz to na karetce, a tatuś Ci ją podrze. A w pokoju zwierzeń obraduje codziennie, kółko plotkarskie i obrabiają każdemu [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Praca z takimi ludźmi tylko dla wytrwałych. Niech wreszcie ktoś zakończy tą niezdrową atmosferę, to wtedy będzie wszystko ok, i pani M nikt nie będzie trącał. Pani M niech pani w końcu będzie szefową dla wszystkich, a nie tylko dla wybrańców i skończy z tymi codziennymi pouczeniami bo nie jesteśmy w przedszkolu.
4
miętki 2015-01-21 23:19:58
(y)lobię to :)
2
człowiek widmo 2015-01-21 23:24:18
Ja też to lubię ;-)
IRYNKA 2015-01-22 02:06:58
Condeau i Łysy osobiście dla mnie jest w porządku. Respect ;-)
Łysy 2015-01-22 08:32:14
Widocznie Wiking na tyle jesteś mało rozwinięty że nie zauważyłeś że mam 170cm wzrosto i nie całe 60kg wagi a ty się boisz mi to powiedzieć w ryj więc mogę tylko powiedzieć że nie trzeba było siedzieć miesiąc na l-4 tylko być w robocie z pozdrowieniami dla normalnych ludzi a i do twardego weź się w garść i żyć się w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
1
expracownik 2015-01-23 01:15:16
Nie wiem czy się śmiać, czy płakać? A może zwyczajnie trzeba nad Wami ubolewać i Was żałować? W sumie firma zatrudnia obecnie na wszystkich zmianach ok. 40 osób, nie licząc kadrowych. Czy zamiast wylewać anonimowo swoje żale na forum, nie lepiej zebrać się wreszcie do kupy i coś zrobić? Dla jasności: jest to pytanie czysto retoryczne. Wy wolicie obrzucać się błotem w internecie, a w pracy siedzieć cicho. Może wreszcie uda się coś zmienić w tej firmie? Życzę powodzenia :)
6
były-pracownik 2015-01-29 14:45:52
Pracowałem tam 2 lata ,nie polecam. Jedna wielka masakra. Jak możecie uciekajcie stamtąd bo długo nie pociągniecie. Kto szuka nowej pracy w tej samej branży niech się dobrze rozejrzy. (usunięte przez administratora)
4
ktoś 2015-01-31 23:37:52
Stara ekipa? Jak pracowało 15 osób, to Ciebie tam nie było,więc zbędny Twój komentarz,a kadra ta sama i ten sam problem.. Popieram Myszkę :)Tak 3mać :)
2
pracownik 2015-02-01 18:30:14
o co chodzi z tą potężną konkurencją? Ktoś cos wie?
2
pracownik 2015-02-02 16:57:37
Jestem za...!!!
Czas na zmiany!!!
3
pupil 2015-02-06 09:00:49
mam nadzieje że wszyscy pracownicy będa równo traktowani żadnych wyjątków niebędzie jeśli chodzi o grafik tydzień na tydzień jesteśmy na tych samych warunkach
2
pracownik 2015-02-07 20:02:06
ktoś mnie może oświeci o co chodzi. o jakiej konkurencji piszecie?
Gdzie się można udać , zadzwonić lub napisać. pomóżcie bo nic nie wiem....
2
smakosz 2015-02-26 10:47:33
nieprawda kupuje wyroby tej firmy od dawna niezauważyłam żadnych uchybień czyste schludne estetyczne podanie ładne opakowanie a jakość pierwsz klasa ten kto to napisał niema pojęcia tak trzymać koneser
1
kasia 2015-03-31 12:47:37
Chciałabym zamówić właśnie sushi na wieczór pańieński mojej przyjaciółki, bo ona je uwialbia. Ja niestety nie przepadam za takim rybnym czymś, wiec też nie bardzo się na tym znam, na razie wertuje internet w poszukiwaniu czegoś konkretnego, ale czy polecilibyście mi własnie doppelt sushi -tokyo, czy mają zawsze świeże produkty
wakita 2015-07-24 12:50:04
weź się puknij "smakoszu" w łeb i głupot nie pisz... do Nieba za takie ściemy pójdziesz?
1
nemo 2015-08-20 08:59:35
Tak, to prawda! Afera, za aferą!! Nie można tego słuchac!! Nie którzy nie przychodzą tam do pracy, tylko żeby gadac na innych!! Opanujcie się!!!
1
pracownik 2015-08-21 00:23:03
ktoś może podpowie z byłych kolegów/koleżanek jaka atmosfera i jak się pracuje
u konkurencji (wiadomo o kim piszę).Pomóżcie bo już mam dość tych nic nie potrafiących Ukraińców
1
nikt 2015-08-26 19:48:00
no nikt nie widzi, albo nie chca widziec!
niech szef się zastanowi co robi, kogo przyjmuje a kogo traci!!
BóbrHaHa 2015-09-03 22:40:57
Właśnie wymieniłeś jedyną dobrą rzecz w tej firmie
1
BóbrHaHa 2015-09-03 22:56:50
Wybacz zapomniałem skomentować "Jeśli jest dobra atmosfera pracy to chyba nie ma w tym nic złego" HaHa xD . Nie żebym cos miał do Ciebie ale widząc przez długi czas ile osób tam się przewijało, co ludzie tam odwalają chyba tylko gdybasz jak tam jest. Można to nazwać śmiało komedią bo jak wiadomo jest ona częścią dramatu który też tam się odbywa
2
xXgrinderXx 2015-10-15 17:32:20
Wszystko jest prawdą. Wszyscy co wspierają marzene mają łeb w ( usunięte przez administratora ) chyba. Najlepszy przykład. Kolega który już długo tam pracował miał wolne, siedząc na rampie jechała mu dupsko ile się da bawiąc wszystkich. Jak tylko wrócił znów można było słyszeć "Peluś". I to tyczy się każdego który donosi jej kawki, kłamstwa i drobne gówna psując tą firmę, szkoda tylko że szefom to zwisa. Cześć
1
XXXXXX 2015-10-15 21:08:43
Popieram!!!
Szefowie są tak samo popierdzieleni jak pani Marzena!!!
Cała firma to jedno wielkie ( usunięte przez administratora )
1
kluj 2015-11-15 14:22:56
A mnie jak wkurzy pani Marzenka to staram się wyciszyć. Idę się odlać ,podrapać po jajach. Potem wracam do pracy i dale lepię te kulki. Jestem jak w transie nawet nie pamiętam czy myłem ręce po wyjściu z ubikacji. Zresztą kogo to obchodzi i tak wszystko zażrą.
2
Malwina 2015-12-17 20:47:21
Chyba nikt nie może narzekać na wynagrodzenie Uważam,że do pracy chodzi się po to aby pracować a nie obgadywać współpracowników Szkoda że Panowie u góry przymykają na pewne rzeczy oko:( Ale trzeba przyznać ,że sushi jest Oki Mi i moim znajomym smakuje także śmiało mogę polecić :)
2
Krzysztof 2016-02-04 17:20:40
Witam, Jestem dość zdruzgotany tym co piszecie, nie raz dorabiałem sobie u Taty(Sławomir) i pracowało mi sie naprawde,ale to naprawde miło. Ta pani 'M' nie wiem nawet kto to jest, chyba ze chodzi o tą co dowdzi kuchnia. Wszystkie opnie i uwagi razem z ksywkami postaram sie pokazać Ojcu. :)
3
Krzysztof 2016-03-29 19:27:26
Szczerze, jestem jeszcze małolatem. Jednakze tak jak wspomniałem, pracowalo mi sie bardzo dobrze :)
1
Krzysztof 2016-06-21 15:52:01
W sumie to, bylem znowu pare razy na rano i nie skonczylismy, zostalem na popoludniowce, mnostwo przeklenstw i innych sa tam chyba codziennoscia..
Grinder 2016-08-26 15:13:54
Nie wiem, ale pamiętam jak tylko przyłaziłeś co jakiś czas maks wyrywać chwasty spod płotu... potem Ukraina zaczęła to robić. Sam jestem zdruzgotany, bo te nicki i opinie pochodzą od ludzi którzy liżą tyłek i wykorzystują jej protekcje
nina 2016-09-01 11:35:43
nina pracowalam z nie ktorymi z was to co tam bylo to masakra ludzie tak falszywi ze nie da sie tego opisac jezeli chodzi o p.Marzene kobieta o kilku twarzach nie majaca zadnych zasad a jej gadanie jakie to ona ma wyksztalcenie to poprostu zenada jeszcze kilka osob mozna wymienic rownie falszywych np.Dorota ktorej szefowie powinni spojrzec na rece dalej Marta ktora przyjmie kazdego faceta pod swoje skrzydla potem nim pomiata Aga ktora duzo gada a najbardziej za plecami innych z reszta jak one wszystkie jezeli chodzi o sama prace jest ok ciezka ale da sie wytrzymac niestety ponizania i chamstwa nie gdyby Marzena,Dorota no i oczywiscie Zora nie macily i nakrecaly wszystkich bylyby okej Marta niekop dolkow pod innymi bo sama w nie wpadniesz



żabcia 2016-09-02 20:32:24
Po prostu śmiech na sali ,te wszystkie wpisy pracowałem tam i piszesz takie pierdołu że szok P.Marzena może trochę nerwowa ..ale wcale się nie dziwie ...tyle ludzi.ogarnąć to jest sztuka .....a co do Doroty to już się czepiasz ...Marta ,Aga to już przesada ...twoje jakieś urojenia .sadze ze naj lepiej jedz do firmy i powiedz wszystkim prosto w oczy co o nich myślisz P.Marzenie ,Dorocie,Marcie.Agnieszce.....a nie jakies pisanie śmieszne .....jesteś gościu smieszny.....Pozdrawiam.....
żuk 2016-09-04 15:03:33
Wydaje mi się, że to forum jest od tego żeby pisać na temat pracy...
godzin, systemu,zasadach czy zarobkach....
Nina... popieram poprzednika, powinnaś powiedzieć w oczy a nie jak tchórz piszesz anonimowo na forum.
Sushi mają pyszne, mogę szczerze polecić, a to co tam się dzieje nie bardzo interesuje konsumentów.
Pozdrawiam Żuk
2
dom 2016-09-05 11:00:05
Dziwne jest pisanie na pojedynczych pracowników skoro pracuje tam ok 50 os.
Ja pracowałem, były czasem nerwy i afery ale skoro mnie nie dotyczyły to miałem to gdzieś.
W kazdej firmie są plotki i tego sie nie uniknie. Tylko po co ludzie to na forum piszą?
Szefowie czy kierownictwo to jeszcze zrozumiem kiedy o nich tu wspominacie... a rteszta ?
po co? jak ktoś do kogoś osobiście ma problem to niech powie 'na stronie' w oczy!
Pracowałem z osobami o których mowa w poprzednich postach... :-)
Wiem że to bzdury.
Pozdrawiam.
susu 2016-09-06 15:27:21
a skąd niby się przyjacielu te nerwy brały i co to były za afery? czy w ogóle możesz cokolwiek o tym napisać?
Gość 2016-11-16 21:47:30
Ale ty [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jestes widać ze madzenie dupowlazie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] liżesz to jest jak getto za czasów II wojny to jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] kto jest troche mądrzejszy od madziary zaraz ma wyjazd z firmy
Zostaw swoją opinię o DOPPELT SUSHI-TOKYO - Poznań
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DOPPELT SUSHI-TOKYO