brak logo

Konsorcjum Stali S.A.

Zawiercie

Opinie o Konsorcjum Stali S.A.

Bartosz 2016-08-20 07:01
Nie jest źle w Rzeszowie a przynajmniej w biurze, teraz mieliśmy nie złą premie bo 1400 brutto. Fakt, że na magazyn trafiają ochłapy i mają warunki jakie mają ale ja osobiście nie narzekam
Bartosz 2016-09-06 13:50
Konsorcjum to nie zła firma dla pracowników w biurze, znów była fajna premia a obowiązków nie ma aż tak dużo w biurze. Mało wymagań, gorzej na placu w deszczu czy w słońcu i po godzinach muszą zostawać
Bartosz 2016-09-07 07:48
Oczywiście, że aktualna. U nas w biurze w Rzeszowie jest miejsce dla każdego. Dyrektor każdego chętnego przyjmuje. W końcu on jest z PiS i każdemu daje szanse
kiler 2016-09-08 19:07
Nie pchaj się w to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zobaczysz jak zaczniesz pracować. Ciągle będą nadgodziny wpisywane w zeszyt i w zimie będą Cię wyganiać na wolne o ile będzie ostra zima, a jeśli będzie delikatna to będzie się zbierało i zbierało a za to nikt Ci nie zapłaci
1
kiler 2016-09-09 06:46
lider bo ludzi oszukuje się na wadze. przyjeżdża tir drutu i jest 23,500 kg nic się nie dokłada ani nie ściąga i wyjeżdża na tym samym aucie już jako 24000 kg
2
henio 2016-09-15 06:07
Firma nie jest zła, w lecie pracujesz po 12 godzin a płacą za 8. Jest zima i nie ma ruchu to siedzisz w domu. Rzeszowski oddział takie ma rozwiązanie z nadgodzinami. Debilizm do potęgi. Czy jest na to jakiś kodeks pracy?
3
Anonim 2016-10-01 22:24
Ja pracuje w KS warszawa Ursus juz 9 miesięcy i nie widzę powodów do narzekań. Dobre zarobki sięgające 5000 brutto kasa na czas. Jedna wada kierownik jednej zmian... ale zimne zawsze możesz zamienić
sd 2016-10-01 22:24
@Lola no dobra ale czy moglabys napisać cos konkretnego na temat firmy? jakies szczegoly powiedziemy..
BYŁY Klient 2016-11-08 20:52
idzżdo rembertowa to zobaczycie jak jest naprawdę.przed nastaniem nowego dyrektora wszystko mogłem załatwić z kierownikiem matusiakiem za pół darmo na boku a teraz ceny z kosmosu . oszukują na godzinach albo nadgodziny albo premia ale wybór a matusiak wszystko zwala na dyrektora kolega zabierał kontenery ze złomem matusiak brał dane pracowników i rozpisywana waga była na chłopaków a sam przytulał 2/3 tyś z jednego kontenera a było ich kilka wszystko można sprawdzić proszę o kontakt z first recycling możę ktoś się za niego weżmie dla tych co dają nadal ustala dobre ceny ale dla niego .towar i usługi biorę u sekuły sąsiedzi chociaż UCZCIWI
3
bandzior 2016-11-09 06:19
jeśli chodzi o złom to identycznie jest w Rzeszowie. Sprzedają a pieniądze przeznacza dyrektor na kursy ze stalą dla swojego szwagra oraz dzieli się z kierownikiem i załogą z biura. Często wtedy przywożą im kebaby i inne pierdoły a na magazyn nie ma nic, raz tylko magazynierom dyrektor kupił alkomat. Żałosne co wyrabiają, ostatnio to nawet w niedzielę było otwarte
3
kiler 2016-11-16 07:05
teraz w Rzeszowie nastał okres "ciepłych posiłków". Chłopaki mogą je zjeść dopiero jak są zimne by się za bardzo nie rozgrzać. Za komuny ta firma to był raj a teraz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Dodam jeszcze, że kierowniczek za komuny też był kierownikiem i niczego się do tej pory nie nauczył
1
Jo 2016-11-17 14:01
Porażka jeśli chodzi o załadunki i rozładunki.A te osobistości co wydają papiery to wydaje im się że są nie wiadomo kim.
9
Chuck Norris 2016-12-23 16:39
niech zamkną ten obóz w Rzeszowie a Dyrektora z PiS co łamie KODEKS PRACY powinni wysłać do sprzątania miasta.
1
kierownik 2016-12-28 07:29
Nasz wspaniały dyrektor Grzegorz robi to co musi, gdyż z tego co mi mówił Pan Prezes inaczej byłby bardzo zły i zabrałby nam premie. Fakt, że na magazynie nie ma żadnych warunków ale liczy się dochód i by zarząd był zadowolony, że magazynierzy pracują po godzinach i mają w zeszyt wpisywane godziny a nie płacone za nie. Teraz sypie śnieg, więc któryś z nich będzie mógł siedzieć w domu i odebrać parę nadgodzin. Kierownik z Rzeszowa
1
AdminKs 2017-01-02 18:18
Tragedia.Zapraszam na nieoficjalne forum firmy ksforum.pl
1
Hart 2017-01-16 10:37
Mam zamiar aplikować do konsorcjum jako kierownik produkcji. Czy dowiem się jak kształtują się zarobki? A może są premie lub inne dodatki socjalne?
chuck 2017-01-19 06:25
lepiej być na bezrobociu niż pracować w tej firmie. Będziesz traktowany jak śmieć a o normalnych pieniądzach możesz zapomnieć
adolf 2017-01-21 05:59
W Rzeszowie są teraz wielkie roszady. Potrzebuję 2 osoby do biura i 2 na magazyn. Oczywiście obiecują dużo a dają całe G. Ludzie nie pchajcie się w to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] bo zapomnicie w sezonie co to jest rodzina, gdyż będziecie musieli pracować od rana do nocy za 1800 na rękę
Zamorek 2017-01-23 14:18
Myślę, że praca w konsorcjum nie jest zła, takie mam ploteczki. Interesuję się praca magazyniera u nich i dlatego pytam tu i tam. Jakie mogą być zarobki i czy są jakieś premie może dodatki socjalne? Dzięki
alibaba 2017-01-24 06:44
Premie w Rzeszowie biorą tylko czasami i tylko wybrani przez dyrektora. A jeśli chodzi o socjalne to dostaniesz pastę do rąk i 3 mydła na miesiąc
Hartownik 2017-02-04 13:24
Potęga na rynku, gwarancja pracy dla ludzi to już bardzo dużo. Zawsze chciałem pracować i własnie dostałem pozytywną odpowiedź.Jestem po rozmowie znam warunki i myślę, że będzie bardzo dobrze. Pozdrawiam.
chochlik 2017-02-05 22:51
pytanko co tak wam Urząd Skarbowy dokucza !!!
1
za polskich murzynów 2017-02-08 14:43
.... potęga na rynku daje pracę .... W jakich czasach ty żyjesz biedaku . Zobacz zyski firmy i dywidendy . Twój prezes ma pensje 37 tys netto na miesiąc + 2 mln zł dywidendy na rok . Ciesz się dalej że dają Wam pracę .
2
job 2017-02-08 14:49
co do ludzi , jak nie zapłacisz godziwej pensji to masz tylko tzw. jełopa (tak to nazwałeś)
Henry 2017-02-12 19:50
Dobra firma, prowadzona na odpowiednim poziomie i trzymająca ten poziom. Jestem bardzo zadowolony, że tu pracuję.
tomcio 2017-02-14 06:19
Przyjdź do Rzeszowa to zobaczysz co Ci zaoferują. Pracę w deszczy, śniegu i upale za 1700 netto i dodatkowo będziesz musiał zostawać po godzinach a teraz zaczyna się sezon na stal więc nadgodzin będzie bardzo dużo. Na rozmowie będziesz miał wszystko przedstawione bardzo pięknie a tak naprawdę jest całkiem inaczej. Jeszcze ten debil Bembenek co nie zna się na niczym a jest kierownikiem bo jest wielkim przyjacielem dyrektora Koryla
rumun 2017-02-14 13:46
...poszukiwany od zaraz pracownik z pasją i z paskiem u szyi... To prawda Stany Zjednoczone też się budowały przez 200 lat i zaczynały od murzynów . MY dopiero 27 lat . Do murzynów ... nic innego jak pozostaje Wam wsiąść w auto i wybrać kierunek zachodni AUTOSTRADA WOLNOŚCI A2
Bil 2017-02-16 14:31
Biedni ludzie, bez chęci do pracy to i do życia. Praca w Konsorcjum jest najzwyklejsza bez specjalnych wymagań. Skąd ten hejt
1
tarantula 2017-03-13 08:12
W internecie pisze, że w sobotę oddział Rzeszów jest zamknięty a to jest kłamstwo. Jest otwarte tylko pracownicy nie mają za soboty płacone. za komuny jak pracowałeś w sobotę to miałeś wszystko co ci się należało a teraz nie zapłacą nawet tylko w zeszyt wpiszą godziny i koniec
Karolina 2017-03-14 17:19
@tarantula Myślę, że bezpośredni kontakt z Konsorcjum Stali S.A. na adres e-mail: biuro.zawiercie@ks.mail.pl pozwoli wyjaśnić wiele watpliwości.
Żelka 2017-03-20 17:28
A jak to jest z pakietami socjalnymi? Czy jest prywatna opieka medyczna? Itp?
Iza 2017-03-21 12:59
Mam zamiar złożyć swoje cv do Konsorcjum Stali bo mam informacje, że to dobra firma ale chciałabym wcześniej dowiedzieć się coś więcej. Jak przebiega sama rekrutacja? Jak sie pracuje, w jakiej atmosferze? Czy zarobki są w miarę przyzwoite i czy są jakieś pakiety socjalne?
Izz 2017-03-21 20:54
Jaki oddział?
tarantula 2017-03-23 06:02
Bezpośredni kontakt również nic nie wyjaśni, gdyż dla Prezesa liczy się tylko zysk. Tak nam mówi kierownik w Rzeszowie Krzysztof B. przyjaciel dyrektora tegoż oddziału. Pracujemy teraz od 6.30 nawet do 19 i dłużej a jak już będzie lato to pewnie nawet do 20 czy 21. Jeśli ktoś ma wpływy u Prezesa to błagam pomóżcie nam, niech się coś zmieni wreszcie. Zjeść nie możemy nawet śniadania bo nie ma u nas przerwy a w lecie nawet ogranicza nam wodę kierownik. To jest żywy SZATAN i mam nadzieję, że trafi tam gdzie jego miejsce
1
Bibuła 2017-03-23 07:02
Dużo jest negatywnych opinii na Oddział w Rzeszowie i Poznaniu. Jak jest z innymi oddziałami? Jak jest z tymi nadgodzinami? Dotyczą placu czy biura również?
tarantula 2017-03-25 05:51
Na stronie podają że w soboty jest zamknięte a to jedno wielkie kłamstwo jak wszystko inne w oddziale Rzeszów. Dziś jest standardowo otwarte i będą tutaj ciężko pracować by szwagier dyrektora mógł wozić stal, gdyż on jest tutaj jedynym przewoźnikiem który może wszystko bo podobno sam dyrektor ma na spółkę z nim te samochody i ma dodatkowe źródło dochodu, którego nie wykazuje a jest radnym Rzeszowa i powinien wszystko ujawniać, więc ma te firme na szwagra zarejestrowaną. Wielki PiS- ior a oszukuje jak cały rząd
1
Izka 2017-03-27 17:05
A jak to jest z innymi oddziałami? Jak to jest z pracą biurową?
Paula 2017-03-29 10:02
Proszę o informacje czy są jakieś premie na Święta? Spotkania integracyjne?
Cejlon 2017-03-30 19:07
Czyli najgorzej jest w oddziale rzeszów, a w których w miare znośnie?
mysz 2017-03-31 14:53
Bartosz napisałeś o premii? Jak często jest przyznawana? Dostaje ją tylko dział handlowy? W ogóle na jakiego rzędu zarobki można liczyć bez premii?
tarantula 2017-04-02 06:38
Spotkania integracyjne są tylko dla biurowych i w hotelu pana Prezesa. Kierownik z Rzeszowa jak na nie jeździ to bierze kąpielówki i na basenie wchodzi wszystkim w dupe. Premie są tylko dla wybranych
mysz 2017-04-02 08:31
a wybór tych "wybrańców z premiami" od czego zależy? A sama podstawowa pensja jakiego rzędu jest w przypadku działu zakupów/ biura?
ona 2017-04-04 10:13
Gorąco polecam Wrocław co prawda dyrektor stanowczy facet ale jeszcze nikomu krzywdy nie zrobił i zawsze stanie za pracownikiem jeśli nie ten przegina . Poza tym w biurze jest całkiem przyjemnie a z tego co wiem i magazynierzy nie narzekają.
mysz 2017-04-05 17:40
Na jakiego rzędu zarobki może liczyć pracownik w biurze? Czy często są rekrutacje?
Grzegorz 2017-04-20 21:18
Myślałem składać cv do firmy ale nie znalazłem żadnych nowych ofert. Może ktoś słyszał o nowych przyjęciach, słyszałem o firmie dobre opinie i chciałbym tu pracować. Czytałem opinie na forum i są ogólnie dobre to też potwierdza, że Konsorcjum jest ok!
Never again 2017-04-21 11:27
Oddział w Markach, brak słów. Na rozmowie o pracę w dziale handlowym pytają czy posiada się potomstwo. Jak wiadomo tego typu pytania nie powinny mieć miejsca, bardzo nieprofesjonalnie prowadzone spotkanie rekrutacyjne. Zamiast poznawać kandydatów do pracy, zadawać pytania itd oni wychwalają swoją firmę i opowiadają jak to oni tam długo pracują i jacy są fantastyczni. Dla mnie było to jedno z gorszych spotkań na jakich byłam. Na stanowisko sprzątaczki szukają chyba desperatów, za 300m biura i sklep i naprawdę dużo pracy pan dyrektor proponuje 700zł miesięcznie :)
stalin 2017-04-23 07:16
W Rzeszowie na rozmowie obiecują wiele po okresie próbnym a jak ten okres minie to nie dają nic więcej, może 100 zł a jak dadzą 200 to myślą że się już zarabia krocie. Szukają naiwnych pracowników co będą pracować po 10 cz nawet 12 godzin dziennie a na wypłate dadzą 1700 zł i myślą że to dużo a do tego w soboty trzeba pracować
ostry 2017-04-24 15:58
Można prosić o więcej informacji odnośnie oddziału we Wrocławiu ( nie mogę znalezć opini z Wrocławia).Jak jest naprawdę bo w ogłoszeniu operator może zarabiać 4000-5000 zł ,jakiś socjal jest wogóle.Według osoby rekrutującej ,pracownicy mają bony świąteczne,wczasy pod gruszą.Opinie są rozbieżne i stąd moja prośba faktyczny stan rzeczy.Dziękuję
Vincento 2017-04-24 17:11
A jak jest w biurze?
tylkopytam 2017-04-24 17:44
Pojawila sie oferta pracy do odzialu w zawierciu jak tam ma fizyczny czlowiek jakies dodatki nadgodziny jakis socjal jak to wyglada ?
Zostaw swoją opinię o Konsorcjum Stali S.A. - Zawiercie
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Konsorcjum Stali S.A.