brak logo

Centrala Farmaceutyczna Cefarm S.A.

Wrocław

Opinie o Centrala Farmaceutyczna Cefarm S.A.

lol 2009-11-02 00:42:41
UCIEKAAAAAAAC !
anonim 2011-04-01 13:31:27
Dyrektor (usunięte przez administratora) wczoraj został wyrzucony z pracy - może się coś ruszy,w każdym razie skoro go zwolnili to mieli coś na niego i dobrze ,nie nadawał się na dyrektora
anonim 2011-12-06 12:31:08
Zero szans na rozwój , płaca porażka kierownicto mile tylko jak trzeba zostac na nadgodziny lub przyjsc w weekend. Jedyny plus to towarzystwo młodych ludzi niezbyt mądrych ale sympatycznych :P dobre miejsce na tymczasową prace na dłuższą metę może nie wytrzymac watroba od picia ;)
miś 2011-12-21 23:14:00
anonim - 2011-12-06 12:31:08

Zero szans na rozwój , płaca porażka kierownicto mile tylko jak trzeba zostac na nadgodziny lub przyjsc w weekend. Jedyny plus to towarzystwo młodych ludzi niezbyt mądrych ale sympatycznych :P dobre miejsce na tymczasową prace na dłuższą metę może nie wytrzymac watroba od picia ;)
NIEZBYT MĄDRYCH ALE SYMPATYCZNYCH!!!!
DLACZEGO OBRAŻASZ OD RAZU WSZYSTKICH??
;) 2012-01-28 12:35:36
a ten bawidamek ? na każde zadane pytanie pada jego ulubiona odpowiedź: \"nie wiem, nie jestem w temacie\" to dopiero szczyt inteligencji...
były_zleceniobiorca 2012-02-07 11:11:16
Ja jeszcze mogę im koło (usunięte przez administratora) zrobić tylko nie chce mi się do Katowic do Sądu pracy jechać :P mógłbym im założyć sprawę o ustalenie stosunku pracy i wypłatę zaległego wynagrodzenia , może nawet za niewykorzystany urlop, kto wie może jeszcze to zrobię - niech sobie nie pogrywają w (usunięte przez administratora)
? 2012-02-24 18:13:41
dziwi jedno,że farmacol nie zainteresuje się kierownikami?
nie sprawdzi,co robią przez 8 godzin,pracownicy widzą,że siedzą w internecie !
x? 2012-02-29 16:44:33
po co pisać, to i tak niczego nie zmieni! śmieją się w twarz:)
Wazeliniarz 2012-03-11 17:12:54
Do roboty się weż jeden z drugim to zarobisz a nie ściemniaj - bo można zarobić tylko trzeba z lekka (usunięte przez administratora) kierowników sie nie czepiaj bo są OK no może z małym wyjatkiem .Mozna się z nimi dogadać a że gonią do roboty taka ich rola.Z resztą swoich poganiaczy to mają stacyjnych w regałach . To sa dopiero (usunięte przez administratora)
1
hola hola 2012-03-15 23:35:22
złapałeś kogoś za rękę? wymieniasz konkretne osoby bez potwierdzenia i psujesz komus opinie a to zwykłe pomówienie za które odpowiada się przed sądem,także myślcie o tym o czym piszecie.pozdro
8372829 2012-03-15 23:40:57
internet to taka cwana rzecz ze kazdy moze pisac to co chce i o kim chce.widze ze straszny syf w tym cefarmie ale mysle ze nie odbiega poziomem od pozostałych podobnych zakladow ...
nie jestem za kradzierzami i oskarzaniem osob bez pokrycia.masz dowody,wtedy pisz,taka moja opinia...
jesli jestes takim kozakiem zeby tutaj wszystkich wyzywac i podawac imiona to sam napisz kim jestes-przedstaw sie cwaniaczku.masz odwage?wtedy ja napisze o tobie cos co sprawi ze ludzie beda na ciebie krzywo patrzyli.bez pozdrowien...
568932 2012-03-16 16:34:52
Ogólnie wiadomo,ze w Cefarmie odchodzą rożne przewały.
Najlepsze jest to, że większość młodych ludzi wynosi to na czym można zarobić. śmieją się w twarz kierownikom i cwani są dopóki im się udaje.POTRAFIĘ pokazać osoby wynoszące . . .
Spokojnej pracy i udanych łowów.
3
??????? 2012-03-23 15:15:35
co za poziom!!!
ludzie... jak Wam się nie podobało to dlaczego nie powiedzieliście tego kierownikom albo komuś innemu prosto w oczy?? brak odwagi!! lepiej kogoś pocisnąć w głupim komentarzu jak typowy [usunięte przez moderatora]!
jedziecie po stacyjnych, Hutniku i innych, bo nie potraficie rozmawiać z ludźmi na ich poziomie i nie macie podejścia do człowieka !!!
co do kradzieży to ja się pytam: osobiście złapaliście kogoś za rękę? poza tym to jest sprawa tej osoby co robi, przecież to ta osoba odpowie za to, a nie Wy!!
a co do wynagrodzenia to rzeczą oczywistą jest, że za [usunięte przez moderatora] się ktoś nie dostanie za ładne oczy 2000zł;/ ...
żal mi Was...
hmm 2012-03-23 21:48:45
??????? - 2012-03-23 15:15:35

o co tu chodzi? w jakie oczy? wogóle rozumierz co piszesz?[usunięte przez moderatora] jest od cholery na magazynie - praktycznie wszyscy z jednego bloku czyli tzw. getta. Mieszkają przy Cefarmie. Ulubienice szefostwa :). Opiekunowie kraty i też towar ginie? ciekawe-nie.
Woj 2012-10-22 12:27:39
Na magazynie to jest teraz. Za [usunięte przez moderatora] był porz adek.
? 2012-11-29 17:19:11
A może człowieku chodzi ci o [usunięte przez moderatora]? Teraz to jest królestwo i to 1 osoby :)
Misia 2012-12-01 23:04:30
Cefarm to jedna z najlepszych prac w jakim w życiu miałam, dobre zarobki, elastyczny czas pracy, mili ludzi (a co najważniejsze nie są fałszywi tylko prawdziwi przyjaciele), wysokie premie, ehh i to fanatyczne kierownictwo z, którym zawsze dało się dogadać,
aż żal było odchodzić ;(
ps. Mowa była o Cefarmie z Wrocławia:)
robol 2012-12-21 17:25:36
tak może napisać kobieta,która odpowida za automat-[usunięte przez moderatora]
2
hej 2013-01-04 12:11:36
no właśnie, niewiele można się dowiedzieć z tych kłótni... co to są te całe automaty ? ktoś mi zaproponował pracę w Cefarmie we Wrocławiu, podobno faktycznie elastyczny czas pracy i całkiem niezłe zarobki. tylko tutaj wypowiedzi dotyczą chyba zatrudnienia na umowę o pracę. Ja słyszałam o kompletowaniu zamówień na umowę zlecenie - że się stoi przy taśmie i cośtam robi. czy jest ktoś, kto tak pracował ? nie interesuje mnie, kto kradnie i kto kogo lubi... chciałabym zarabiać i dostawać hajs na czas. Pozdrawiam
1
spokojnydoczasu 2013-01-25 19:02:50
Pilne!
Proszę o kontakt osoby pracujące w aptekach Cefarmu Warszawa - farmaceutów, techników farmaceutycznych, osoby pracujące na stanowisku pomoc apteczna. Będzie przygotowywany pozew zbiorowy!
[spokojny.do.czasu@go2.pl]
dlatego w Katowicach 2013-02-28 11:55:15
dlatego że Vestfarma ma tam siedzibę a Cefarm to jest wydmuszka
technik 2013-04-23 12:12:14
zabawnie wyglądają teksty ludzi, którzy kiedyśtam pracowali w firmie i nie znają obecnych realiów :)
Jaka Vestfarma , hahaha
były przedstawiciel 2013-09-17 16:49:29

kiedyś w 2000r byłem przedstawicielem Cefarmu Wrocław na południu Polski.
przyjmował mnie do pracy prezes [usunięte przez moderatora],a szefem marketingu był [usunięte przez moderatora] prezesa zwolnili i zrobił się bałagan.
Większość przedstawicieli była na samozatrudnieniu,robili co chcieli nowy prezes wyjątkowa [usunięte przez moderatora] cała reszta nadskakiwała jak pieski.
Robiłem b.wysokie obroty w przeciągu miesiąca podpisywałem po 10 umów z aptekami,jeden kierowca pracował tylko dla mnie a i tak nowa klika mnie zwolniła
bill 2013-11-27 20:31:05
rozwala się firma !! Szkoda .
Espedycja 2014-01-08 18:01:19
Generalnie firma idzie na dno jeśli chodzi o ludzi. (usunięte przez administratora)kierownictwo wykonuje wszystkie, nawet najbardziej kretyńskie polecenia z Farmacolu czyli od ludzi którzy nie mają pojęcia o zarządzaniu pracownikami. Wszystko robione na szybko, dla obrotu z pominięciem zdrowego rozsądku. Nieważne czy się starasz czy nie, i tak dostaniesz stałą kasę. Nie opłaca się myśleć bo można podpaść jako ''reakcjonista'' dla kierownictwa, lepiej nakablować. 1600 do łapki niezależnie o tego czy robi się coś pożytecznego czy jest się umysłowym taboretem. Zamiast uprościć pewne procedury i tym samym pracę to dokłada się coraz to głupsze zalecenia. Szkoda bo ekipa generalnie miła i śmiesznie się robiło, pozdro ekspedycja:)
1
miszcz 2014-02-08 20:18:46
Chyba pisała to po ... zażyciu ?!
3
areck 2014-03-10 16:04:24
Jak dla mnie to jakbyście przestali narzekac na cefarm tylko ta energię poświęcili na dobra prace, to byłoby zdecydowanie lepiej.
1
joka 2014-05-31 18:15:00
Dokładnie zgodze sie z tym co napisał areck, branża farmaceutyczna do najłatwiejszych nie nalezy i trzeba sie przykładać.
1
LOL 2014-10-18 16:58:44
Kiepska firma pracodawcy maja chyba pracowników za baranków których można wykorzystywać do woli na szczęście wielu ludzi nie jest tak naiwnych i szybko z tej firmy odchodzi ludzie którzy maja tam nawet umowę o prace myślą o odejściu gdyż jak widza firma szybką pochyłą z woli naczelnych idzie na dno nadgodziny w cefarmie to praktycznie norma powiem wręcz ze pracownicy są dosłownie zmuszani do tych nadgodzin czyli po 10,12,14 godzin dziennie wyrabiasz,kierowników to nie obchodzi.Ciągle brakuje tam ludzi chętnych do pracy ciągle wieczny bałagan niby masz wyznaczone stanowisko pracy a jak będzie potrzeba to i tak cie przerzuca na inny dział nie ważne ze masz mnóstwo roboty na swoim dziale ich to nie obchodzi przecież zawsze możesz zostać po godzinach pracy pensje to śmiech na sali w cefarmie przeważa praca na akord czyli musisz wyrobić tak zwaną ich normę żeby uznali cie za wydajnego czyli możesz zasuwać a i tak nie jest warunkiem tego ze spełnisz ich oczekiwania są tez ludzie którzy pracują bez akordu z pensja stała po kilka lat i zarabiają 1500 zł czyli bez rewelacji tam nie ma żadnych premii czy podwyżek bym nawet na to nie liczył są co prawda tez ludzie którzy wyciągaj tam co prawda powyżej 2tys ale nachorować się za to muszą za kilku ludzi i są to pojedyncze osoby reszta się naharuje i grosze zarobi,także nie wiem czy te pieniądze są tego warte zależy kto jak na to patrzy.Jeśli chodzi natomiast o kierowników to faktycznie niektórym z nich życzyłbym więcej rozsądku i życzliwości w stosunku do pracowników nie powinni zapominać ze zawsze mogą znaleźć się na miejscu pracownika ale są tez kierownicy z którymi można się dogadać wiec nie jest najgorzej co do warunków pracy to chyba jedne z lepszych na hali jest ciepło sucho choć w niektórych miejscach woda z dachu cieknie lekka parodia z tego bo firma nie widzi chyba załatać tych dziur jest stołówka z oknami,okna ciągle zamknięte .Co jakis czas wprowadzane są nowe przepisy i reguły i masz się do nich dostosować zazwyczaj nie masz nic do powiedzenia bo jak się nie dostosujesz to ci podziękują pomijając ze nie które decyzje utrudniają pracownikom prace i wyrabianie akordu ale dla kierowników to nieistotne gdyż liczy się tylko firma.Zapomniałem dodać ze praca na akord wykonywana jest na urządzeniach mobilnych wyjątkowo zdezelowanych często siec wifi pada równa się temu ze twój akord pada rożnie to bywa 15,20,30 minut czasami 1,2godz może trochę dłużej jednak zanim ludzie przejdą na akord maja 3 miesięczny okres próbny stawka to bodajże 7zł z groszem dla zwykłego szaraka dla studenta/ucznia 8zł z groszem czyli żadnych rewelacji po przejściu na akord stawki uzależnione od danego działu jeśli o mnie chodzi stawki te nie są rewelacyjne w myśl zasady im więcej się narobisz to coś zarobisz także niektórzy tam ostro zasuwają gdyż maja rodziny i nie maja wyboru a nie którzy po prostu z własnego wyboru kto nie był tam ten nie wie jak chce to może pójść i się przekonać ale jeśli szuka poważnej roboty to ja bym mu odradzał.
2
twój stary 2014-12-08 15:10:31
praca polega na przyjmowaniu zamówień od aptek. masz grupe swoich klientów i umówione godziny telefonów do wykonania w celu przyjęcia zamówienia. zapisujesz w programie te leki które zamawiają i wysyłasz na magazyn do spakowania. praca sama w sobie ok, dobra by poznać branżę. CF jako pracodawca, słabiutko, umowa zlecenie marna stawka chyba 10 brutto/h, praca przeważnie na drugą zmianę i w sobotę - i chyba niedziela.
ooo 2014-12-14 18:41:38
w zeszłym roku byłem na rozmowie w sprawie pracy do cefarmu we Wrocławiu.to kpina. Pierwsze 2-3 miesiące masz stawkę godzinową dosyć małą co w polskich firmach jest normą, potem praca jest akordowa, tyle ile zrobisz to tyle zarobisz, badania na twój koszt(razem z książeczką sanepidowską ok. 160zł) no i oczywiście umowa zlecenie.
bj 2015-08-06 17:58:04
No ktoś usunął wczorajszy komentarz. To i tak debilu nic nie da,bo każdy kto spróbuje pracy tam szybko z tego kołchozu spierdoli. Ostrzegam wszystkich przed popierdoloną firmą CEFARM WROCŁAW - OBOZEM PRACY!!!!!!!!!! UNIKAĆ JAK OGNIA!!!!!!
4
conan barbarzyńca 2015-09-11 10:03:52
(usunięte przez administratora) Wrocław szuka pracowników wraz w urzędem pracy, a zawsze mówili, na Twoje miejsce czeka 20 osób za bramą (chyba w więzieniu). Tam już chyba każdy pracował .
3
Lucky 2015-09-23 19:29:41
Kto we Wrocławiu przeprowadza rozmowy rekrutacyjne? Wie ktoś może?
1
riki 2016-05-21 10:50:53
oczywiście że szkolenia to podstawa, zwłaszcza dla przedstawicieli handlowych @jago których szukaja obecnie w cefarmie
Zostaw swoją opinię o Centrala Farmaceutyczna Cefarm S.A. - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Centrala Farmaceutyczna Cefarm S.A.