brak logo

Leszczyńska Agencja Wydawnicza

Leszno

Opinie o Leszczyńska Agencja Wydawnicza

stefan 2014-03-31 20:18:06
jak może sobie pozwolić jak oni sami zamawiają towar np. ulotki z wrocławia
stefan 2014-04-04 19:22:54
aleksy szukaj innej pracy dobrze radzę!!!możesz się starać w pracy, a i tak zostają lizusy.Chyba nim nie jesteś?
riki 2014-05-27 14:59:57
Marian- wdzedzie są mendy włażą do [usunięte przez moderatora] bez mydła,ale w tym zakładzie to noram.Jeden chodzi ze słuchawkami na uszach i nadaje szkoda gadać!Zamawiaja meble na wymiar później się wycofują bo kasy brak.PFRON nie dołożył?
pipa 2014-07-03 16:54:22
Ludzie czy to prawda zakład się sypie?
marian 2014-07-04 21:11:37
skoro brak zamówien kurcze to może produkcja piwa już jeden smakosz by tam był albo uprawa trawki tez chętny jest?
lawusia 2014-07-23 22:16:47
Pewne trzy panie zwolniono, ale to nie oznacza, że zakład sie sypie. Ma być coraz lepiej :)
kopko 2014-07-28 18:24:48
ma być coraz lepiej?od poczatku 2014 nie trzy osoby zwolnione a kolka osób jak bedzie lepiej?chyba ze kapuśie zostaną i pijacy?
1
lawuś 2014-09-02 10:46:18
"tobi" LAW stoi w miejscu a konkurencja rośnie
Marek 2014-09-03 10:59:27
Nie wiem "tobi" na jakim świecie ty żyjesz i jakie szkoły skończyłeś ale nagrody które Law otrzymuje nie obrazują położenia tej firmy a już w szczególności jakości jaką sobą prezentują. Jednym słowem określając LAW to KASZANA !!!!
zniesmaczona 2014-10-04 01:23:30
Mdli mnie na samą myśl, że znowu jakaś jedna czy dwie laski złapią się piękne słowa,listy pełne klientów, którzy tylko czekają na jej telefon raz w miesiąc z ofertą na wizytówki za 1 grosz....przyjdzie najstarsza kierowniczka swiata i powie ile trzeba podać obrotu mimo ze się go nie ma.....bo ona sie szefa boi...to woli kłamac...była jedna taka , na którą wszyscy narzekali,ze krzyczy czy tez za duzo wymaga...ale ona chociaz trzymala to cale [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w w ryzach! zawsze wiedziala co zrobić i nie bała się tych dwóch Panów S.S. ...no cóz pewnie większość powie, że zwariowałam, ale takiej właśnie osoby mi tu brakuje... szkoda, ze doceniamy niektórych dopiero jak ich juz nie ma...
tomek 2014-10-05 04:51:12
co za głupoty piszą ze poszukuja do pracy w stabilnej firmie?ta firma pada na ryja zamówien coraz mniej jakośc szkoda pisac zenujące zarobki dorobili sie na ludzkich grupach bo inaczej nic by nie mieli
kok 2014-10-17 10:37:14
Na elce jest ogłoszenie ze poszukujecie na st. grafika!lecz napisane ze w stabilnej firmie o ugruntowanej pozycji!? to chyba żart!!! przecież od roku tak sa zwolnienia czy stabilna firma zwalnia ludzi? ta firma sypie się!!!
mloda 2014-10-26 14:02:43
Rodzaj pracy jak dla mnie jest ok, tylko szkoda ze.....tak wiele za tak nie wiele(co widac zwlaszcza na koncie). Zauwazyc mozna ze klienci maja nas gdzies, jakosc tez jest do bani, a obowiazkow coraz wiecej. A wlasciciel to jak zawieje i jaki ma humor. Za chwile sie okaze ze nie ma kasy na wyplaty. Oby nie tak szybko.
rom 2014-11-07 14:40:48
nie idź do tej pracy jeden z szefów jak mnie przyjmował na rozmowie jadł cham jabłko az się slinił kawałek spadło mu nawet na biurko mi za niego było wstyd.
1
zik 2015-01-07 05:27:55
odp dla rom.
Jeżeli chodzi o atmosferę to jakbys miał tam pracować to zapisz się juz na konsultacje do psychiatry sprawa druga to właścicieli jest dwóch będą dzielic majatek na połowę a co z zakładem? szkoda czasu zajmować sie tym gównem polecam inna prace
tiki 2015-01-18 15:55:05
to prawda mozna zarobic całkiem nieźle ale trzeba sie napocic i dostaniesz 1780zł brutto od stycznia 2015.
1
żaba 2015-05-15 14:55:10
odp. dla Jula. Agencja dba o ludzi którzy są posłuszni jak jeden na drugiego donosi do kierownika później szefa to ta osoba pnie się w górę nie patrząc ze inna osoba przez niego jest zwolniona .Najgorsze jest to że niektóre osoby tam pracujące na rencie czy emeryturze sa najgorsze szuje.
żaba 2015-05-15 14:56:05
odp. dla Jula. Agencja dba o ludzi którzy są posłuszni jak jeden na drugiego donosi do kierownika później szefa to ta osoba pnie się w górę nie patrząc ze inna osoba przez niego jest zwolniona .Najgorsze jest to że niektóre osoby tam pracujące TAM na rencie czy emeryturze sa najgorsze szuje.
ja 2015-05-15 18:51:50
Po prostu nie moge, z poczatkiem roku zwolniono 5 pracowników a dzisiaj nowe ogloszenie. Ciekawe jak długo wytrzymaja nowe osoby.... miesiac moze.Brak słów . Czyżby lizusy nie dawały rady ?
zara 2015-05-16 11:10:31
widze że ludzie macie racje tam pracują tylko lizusy sam tam pracowałem lecz do dupy nie wchodziłem kierownictwu jak inni mam swoje zasady!!!!!NIE POLECAM TEGO ZAKŁADU TAM JEST NIEWOLNICTWO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2
wera 2015-05-18 20:01:51
osoba się pyta czy agencja dba o pracowników? powiem tak pracowałem tam długo i co najnizsza krajowa rozwijać się nie da bo to tam jest nie potrzebne tam zapotrzebowanie jest na kapusiów.
Heh 2015-05-19 18:12:51
Sporo ostatnio ogłoszeń do Law-u wszyscy idą w długą, dzisiaj kolejna osoba z Boku odeszła i tylko kierowniczka jej przydupniczka z Bok i główny lizus kapuś szpieg zostali......szkoda marnować czasu na tą firmę.
piko 2015-05-23 11:16:51
dlaczego ludzie się dziwia że LAW otrzymuje wyróżnienie GODNE POLECENIA ? Dzieje się tak bo osoby Panie z Lawu dzwonią po klientach i błagają o ich głosy.A tak naprawdę ten zakład to żenada robia tam buble wciskają uszkodzony towar który powinien być zabrakowany
cad 2015-06-11 21:16:44
31.12.2015 - to będzie przełomowa data. Trzymajcie się.
ja 2015-06-23 22:22:06
co to znaczy? czyżby LAW miało upaść?
1
ja 2015-06-29 21:12:14
przecież nikt tu nie sieje paniki....każdy boi się o swoje biurko prawda?
cad 2015-07-01 19:16:19
Ta data jest zakończeniem działalności LAW jako spółki (właściciele się rozstają), a firma osiągnęła obecnie totalne dno. Paradoksalnie może to być dobre rozwiązanie. Działalność może być prowadzona dalej (może pod inną nazwą), a może powstaną dwie firmy prowadzone osobno przez dawnych wspólników. Firmy mogą całkiem dobrze funkcjonować i się rozwijać. Do złej kondycji firmy doprowadzili sami właściciele (zwłaszcza jeden), zwalniając lub pozwalając na odejście dobrych pracowników. Sami sobie stworzyli konkurencję, bo odchodzący założyli własne firmy, zabierając ze sobą klientów. Kiedy tam pracowałam, było tyle pracy, że nie dało się tego przerobić, kasa płynęła szerokim strumieniem, ale i tak płacili minimum. Mam nadzieję, że w obecnej sytuacji podejście do pracownika się poprawiło i już nie traktuje się go jak potencjalnego lenia i złodzieja. Życzę wszystkim, aby po nowym roku nowa firma (lub dwie) się rozwijały, wysokich obrotów, normalnych stosunków szef-pracodawca, dobrych warunków pracy, tak aby chciało się wrócić do firmy, bo praca sama w sobie nie jest zła.
cad 2015-07-01 19:19:26
chodzi oczywiście o stosunek szef-pracownik, przepraszam za błąd
2
Ona 2015-07-16 16:09:18
Mam nadzieję że ta firma padnie! Kłamliwe osoby, szpiedzy i donosiciele.brak zleceń, dużo zwrotów bo klienci niezadowoleni. zarobki marne. Szef niezły bajkopisarz!gawedziarz o tym jak moze byc a nigdy nie bedzie.pracowałam i żałuję.nie polecam!
perła 2015-07-27 16:42:27
jeszcze ten zakład jak ciągnie to już resztkami sił szkoda mi tylko jednego z właścicieli na pewno nie Strzel....
1
mika 2015-09-15 23:25:52
Witam , czy ktoś z pracowników może podzielić się info co się dzieje w LAW? o co chodzi z tą data 31.12.2015. ?
ja 2015-09-16 09:50:31
to data zakończenia działalności firmy,ale jest już otwarta nowa z zarządem trzy osobowym........
1
mika 2015-09-16 11:53:06
to nie podziela się na dwie firmy? a w tym nowym zarządzie kto będzie ?
1
vive 2015-09-18 08:50:14
mika a co Ty sie tak interesujesz? to nie portal wywiadowczy......a może jesteś od sprawdzania informacji co kto wie?!
mika 2015-09-24 10:59:18
Portal wywiadowczy? A co to jest jakaś tajemnica co się dzieje w firmie? przecież wszyscy powinni wiedzieć, ludzie martwią się na pewno o prace.
wer 2015-11-14 14:18:59
W końcu dochodzi ten czas koniec roku 2015 to dobra wiadomość LAW zamykają ciekawy jestem co synalek jednego z właścicieli będzie robił? bez wykształcenia chyba znowu będzie handlował ....... ale tym razem będzie ciężko wyciagnąc z bagna za m....ę?
1
Ja 2015-11-23 12:24:58
koniec świata wtedy będzie :)
1
com 2016-02-26 17:44:31
No to koniec. Nie ma już nawet strony internetowej.
zxcera 2016-02-28 20:27:55
law nie padł , do samego końca był wypłacalną firmą i z całkiem niezłymi obrotami . Po prostu jeden z właścicieli z żona doprowadził do rozpadu spółki( widocznie stwierdzili że po co się dzielić kasą )
Kaja 2016-03-05 09:48:18
Już jest Agencja MM -Marco Marconi
Fajfus 2016-03-12 08:06:02
Mają biuro na Przemysłowej 19.
jaceklaw@interia.pl 2016-03-12 21:41:14
CI PANOWIE SĄ NAZNACZENI KRZYWDĄ LUDZKĄ I JUŻ NIC ICH NIE URATUJE.TO JEST DOPIERO POCZĄTEK ICH WIELKIEGO KOŃCA.............który NASTĄPI!!!!!!!
tom 2016-03-24 14:37:56
jeden i drugi to wielki cwaniak? dorobili się na ludziach z grupą!!! życzę im aby na krzywdach ludzkich już nigdy więcej się nie dorobili! po prostu ich nienawidzę!!!!!!!!!!!
JA 2016-06-22 00:33:03
To małżeństwo pokusiło się o nowy biznes na krzywdzie ludzi...
To małżeństwo to najgorsi ludzie jakich można spotkać na swojej drodze...
To małżeństwo najgorszych SZMACIARZY!!!!
motyl 2016-06-22 12:28:01
Strasznie rozgoryczony człowiek z ciebie...JA...
4
Walczewski 2016-08-08 17:40:17
Oj pierożkami to tam nie częstują.
Pierdogrzmot 2016-08-19 08:06:03
Jak lubicie wciskać klientom gadżety w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] bez mydła, to idźcie tam pracować .
skisły 2016-08-20 15:27:19
Premia jest tam wtedy, jak cię Stoli nie opier....
poldrej 2016-09-03 23:03:29
Kiedyś to szukali pracowników ochrony, ale nie wydaje mi się, żeby pokazało się jakieś ogłoszenie pracy. Wiadomo coś o jakiejś rotacji? Pewnie wszystkim odpowiadają warunki zatrudnienia i się wcale nie dziwię, że wszystkim to pasuje. Dzięki za odpowiedź.
Koniosraj 2016-11-15 15:51:21
Jakoś trzeba wcisnąć klientowi te smycze, kubki i piernik wie co jeszcze, mimo że wcale tego nie chce . Nie zrobisz planu, to masz u Stolego przerąbane. Paliwo do jeepa jest drogie, a OC zwłaszcza.
Zostaw swoją opinię o Leszczyńska Agencja Wydawnicza - Leszno
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Leszczyńska Agencja Wydawnicza