brak logo

„Medicare”

Mysłowice

Opinie o „Medicare”

Ministrant 2016-02-29 11:42:30
Nawet papiez sie interesuje nasza firma swiatowa niema co mowic ciekawe kto jeszcze a rydzyk moze bedzie w radiu maryja trzeba wlaczyc i na sluchiwac moze jakie slowo szepnie :)
1
yoop 2016-03-03 11:55:08
Nadgodziny i weekendy są w końcu obowiązkowe? , jest chociaż najniższa krajowa bez nadgodzin ?
2
Franek zapalka 2016-03-08 14:24:12
Przyjdz to zobaczysz
yoop 2016-03-09 10:41:10
byłem już w kilku bagnach , nie chciałbym wejść do następnego ;)
Sztangiel 1970 2016-03-09 11:37:03
Zawsze mozesz sprobowac i zobaczysz co dalej ale wez sobie leki odrazu na uspokojenie albo melise:)
....d 2016-03-11 08:51:24
Hahahaha dobre kłamstwa
Smród 2016-03-11 19:32:14
jezuuu jak komus nogi na magazynie smierdza fuuuuuuu
ona 2016-03-12 07:07:25
tez poczulam, totalny syf fujjjj
nicol 2016-03-12 13:11:24
już nie wspominając osób większość nowych co na przerwie siedzą po 50minut minimum,masakraaa
kris 2016-03-12 13:31:06
jeszcze im za to płacą
wiecznie świeży i pachnący 2016-03-13 21:56:10
to nie nogi, TO KOBIECY POT !!! wstyd i obrzydlistwo ! że się nastka nie wstydzi :/ bandany w dłoń i GO GO GO jutro do pracy
Taaa 2016-03-14 11:40:23
Jak macie problem to trzeba,powiedziec tej osobie zeby cos z tym zrobila moze ma jakies problemy skórne albo poprostu brudas itd..
nick 2016-03-14 12:02:39
Właśnie , trzeba takiej osobie powiedzieć to na osobności w pracy , a nie na forum wypisywać . Niekiedy rozmowa wystarcza. Niektórzy mają problemy skórne a nie są brudasami .
Aaa 2016-03-14 15:04:07
No wlasnie dajcie spokoj na forum powiedzmy wszyscy tej osobie zebranie o 16 z dyrektorem i zalatwimy sprawe
ania 2016-03-14 15:34:49
Czy są przyjęcia w Mysłowicach-Kosztowach?
() 2016-03-14 15:55:44
Taaaaaaa sooooo
... 2016-04-04 16:11:07
Cebula umyj sie i kultury cwaniaro !!!
O.N.A 2016-04-05 07:25:17
teraz cieplo sie zrobilo i fujjjjj smród nie do wytrzymania ze tez ludzie siebie nie czuja, straszny pot az oczy lzawia
Sezonowy misiu 2016-04-14 10:50:44
Dajcie kobiecie spokoj w koncu niech robi i tyle przynajmniej jest bardzo sympatyczna i drobiazgowa zawsze pomoze do rany przyloz dajcie juz spokoj
1
..... 2016-04-14 14:48:19
Czy na tym forum nie ma już innego tematu ? Trzeba jej to powiedzieć na osobności a nie ciągle wypisywać
..... 2016-04-14 14:49:49
Czy na tym forum nie ma już innego tematu ? Trzeba jej to powiedzieć na osobności a nie ciągle wypisywać
nick 2016-04-14 15:36:05
Lisa , przyjęcia do pracy są ciągle
xyz 2016-04-18 12:53:09
Jak teraz wygląda praca na magazynie godzinowo,jakie zmiany,jak stoicie,o której kończycie mniej więcej? po 8/9h czy po 12h i dłużej? Zależy mi na odpowiedzi. Są przyjęcia pod firmę czy tylko pod agencję? Pozdrawiam:)
5
Med 2016-04-18 15:59:47
Praca wyglada tak pracuje sie i tak caly czas po 2 godziny dziennie 5000zl brutto na poczatek pozniej po 3 miesiacach jest 6000zl na reke soboty niedziele swieta wolne ja pracuje na magazynie 10 godzin tygodniowo i mi sie wydaje ze troche malo mi placa bo jak tu zyc panie prezydencie majac 6tys na reke ..wez pozyczke zrob 2 dzieci zloz pita na 500+ i mozna zyc dziekuje THE END
1
Jdjsjsnssnb 2016-04-20 18:03:54
A o kogo chodzi ? Bo nie wiem o kogo chodzi a bardzo mnie to ciekawi hihihi
.... 2016-04-21 03:03:25
Dajcie spokój . Na forum nie pisze się takich rzeczy
abcd 2016-04-21 11:59:34
Nie obraźa się kogoś na forum tylko się mówi osobiście w pracy takiej osobie ze ma coś z tym zrobić .
bellaa 2016-04-27 14:57:44
Ludzie to potrafią być wredni. Co Ci to da, że bd obrażać na forum? Ludzie w tej firmie są coraz gorsi... Nic dziwnego, że nikt tam nie chce pracować! Obrażają, obgadują i donoszą byle pierdołe kierownikowi. Dobrze, że nie muszę już tam pracować.
inka 2016-04-27 15:24:02
Hej! Wiecie może ile jest na rękę z umowy zlecenie? Chidzi mi i o dniówki i nocki;)
1
........ 2016-04-27 17:50:21
prawdaaaaaaaa
Skjsjsnsns 2016-04-29 03:25:46
Wiemy, jak sama nazwa mowi na zlecenie czyli masz płacone za godzine ;) ja dostawałem około 1300 zł...
beta 2016-05-06 18:36:58
ale o so wam wszystkim chodzi, ja nie narzekam?
belllo 2016-05-11 11:28:50
Tam przyjęcia są zawsze. Wszystko przez agencje.
dj baks 2016-05-11 11:31:29
To fakt. Ludzie tam szybko przychodzą i też szybko odchodzą. Ciągłe rotacje.
ello 2016-05-11 11:38:34
Ja tam pracowałam przez pewien okres czasu... Ogólnie praca nie jest zła, ale to akord. Trzeba wyrobić normę. Do tego musi być bardzo dokładnie sprawdzane bo wychodzą Ci błędy.. Choć ja starałam się po kilka razy sprawdzać paczki a i tak, nie wiem skąd te błędy miałam...Cudaa:)) Żeby dostać umowę o pracę trzeba wyrobić normę 90 pozycji na godzinę i nie mieć błędów albo nieliczne. Na nockach nigdy nie wiesz kiedy skończysz. Może to być 1 w nocy a może 8 rano. Także ja podziękowałam. Przychodziłam do pracy i zastanawiałam się co mi dziś wyskoczy, czy bd jakiś błąd. Ta praca jest dla ludzi o mocnych nerwach:)
2
btr 2016-05-12 16:20:29
A jak zarabiaja przedstawiciele , jakie auta dają itd
Przedstawiciel 2016-05-18 12:13:12
ROVERAMI
kiełka 2016-06-13 20:37:46
Wstyd, to jest obgadywać na forum! Skoro potrafisz pisać na forum i kogoś obgadywać, to ujawnij się kim jesteś;) Każdy jest mądry, jak jest anonimowy! Poza tym jakoś sobie nie przypominam, żeby ktoś śmierdział a jeszcze niedawno tam pracowałam... Jakieś kompleksy?
cisza 2016-06-14 13:50:05
Nareszcie jest spokój. Dobrze, że się zwolnił ten co wywoływał kłótnie wśród pracowników.
......... 2016-06-14 17:41:23
ciekawe któż to taki?
1
kiełka 2016-06-15 11:30:30
Naprawdę przestałam się dziwić, że są ciągłe rotacje w tej firmie. I bynajmniej nie jest praca zła, tylko ludzie tam tworzą "gęstą" atmosferę.. Potrafią tylko szukać sensacji, żeby móc obgadać i polecieć z byle pierdołą do kieroenika.
xxxxx 2016-07-07 17:01:32
czy ktos moze podac konkrety nt pracy jako pm w tej firmie?
jakie zarobki, auta, czy jest gps, czy plany sa realne, czy daja budzety?
2
bunina 2016-09-29 16:40:27
Cześć , już nie długo mają być rozmowy na temat przyjęcia do pracy na magazyn, mam ochotę przyjść na rozmowę ale jak poczytałam opinie to już mi się odechciało, napiszcie jak jest na serio, czy warto rezygnować z tej pracy którą mam pracuję w KŁOS piekarnia, sama nie wiem?
buntownik 2016-10-06 15:16:02
Wszystko zależy od tego jaki masz cel w chęci zmiany pracy. Jeśli szukasz pracy po to, by zarabiać pieniądze to możesz przyjść i pokazać co potrafisz, a jeśli szukasz nowej pracy po to, bo masz ochotę na nowe znajomości to lepiej zostań sobie przy ciepłych bułeczkach.
buntownik 2016-10-07 12:38:46
Rozwinąć skrzydła można w każdej pracy, a jeśli chodzi o wynagrodzenie to tutaj na pewno nie zaczniesz od najniższej krajowej.
denis 2016-10-09 11:52:30
a od jakiej skoro nie od najnizszej krajowej? daja wecej czy mniej? czy biora pod uwage negocjajcje? skoro ktos posiada duze dosiwadczenie w sprzedazy tak jak ja i życzyłbym sobie stawki jaką uważam dla mnie wystarczającą to tyle bym dostał? czy to nie ejst dla nich wazne?
Pipi 2016-10-29 22:19:39
Praca w tej firmie to totalne dno ,w biurze panuja dziwne towarzysko- rodzinne relacje,kiepski asortyment leków Rx,generalnie to coś na kształt hurtowni spożywczej:) handluja głownie suplementami I innymi tego typu badziewiami;)
seb 2016-11-03 14:50:50
Typowy wyzysk.Agencja pracy.
Anka 2016-11-07 00:18:46
robią tam jeszcze ukraińcy za 2? czy juz się zwolnili i sa miejsca na magazynie?
adam 2016-12-06 15:57:28
Praca jak praca, da się przeboleć jak chce się zarobić , tak naprawdę ludzie to kur*y... dwie zmiany zupełnie inne. Pracowałem parę miesięcy i pracownicy najstarsi lub Ci którzy są najdłużej traktują nowych pracowników jak śmieci którymi mogą pomiatać, czują się lepsi i traktują tą prace jak osiągnięcie najskrytszych marzeń, bo wiedzą że na nic innego nie mogą sobie pozwolić.
5
Zostaw swoją opinię o „Medicare” - Mysłowice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie „Medicare”