logo Compal

Compal

Łódź

Opinie o Compal

jaaktozbyinny 2017-06-03 20:46
To jak w każdej firmie z tymi ukladami. Nie mogę się zgodzić, że wykształcenie coś zmienia. Gdyby zmieniało to pewna dwójka z ASISa nigdy nie zostałaby niebieskimi ;)
Ja Cezar 2017-06-03 21:46
Kończ Waść...wstydu oszczędź
2
Stary zielony 2017-06-03 22:53
Ciekawe ;-) znam tylko dwóch niebieskich którym udało sie cos wiecej w życiu osiągnąć. Jeden był asystentem przez 3 miesiące -wczesniej robił repair 1 a zaczynał testując na linii Asusa, a drugi robił na magazynku, znacie kogoś jeszcze kto sie wybił ? Bo ja nie ...
Compal worker 2017-06-05 17:31
Bo znasz tylko dwóch niebieskich i więcej nikogo nie znasz, bo tylko siedzisz i lutujesz płyteczki na Repair-2 i nie wiesz że w naszej firmie oprócz RPL i linii testowych jest mnóstwo innych działów gdzie mają liderów, których nigdy na oczy nie widziałeś. nawet nie wiesz że nawet w HR maja lidera. Wielu byłych liderów poza RPL i liniami testowymi przewinęło się przez Compal i teraz mają dobre stanowiska w innych firmach.
copalowiec 2017-06-06 10:09
ciekawe kiedy firma da 500+ dla zielonych
3
Jeci Tutek 2017-06-07 16:08
No szkoda że DUDEK jednak do tej reprezentacji nie wszedł.....
1
żółty fartuch 2017-06-08 15:37
Doświadczyłeś tego? Przez jaki czas nosiłeś niebieski fartuch? Bo widzę, że doświadczenie masz spore w tej kwestii :)
asdd 2017-06-08 16:09
A kto to??
1
Nick 2017-06-08 17:51
Raczej chodzilo o dominisi pieknisi tol i tego drugiego typka co siedzieli kiedys na linii i probowali naprawiac plytki i robic biosy. Ale probowali to slowo zbyt delikatne
asdd 2017-06-08 21:41
A co się dzieje z Łysym z Brazers?
Zielony 2017-06-13 20:46
Wiesz nigdy nie pracowałem jeszcze z taką patologią jaka jest w tej firmie:
1) Czy ktoś normalny smaruje gównem ścianę w toalecie ?
2) Kradzieże w szafkach...
3) Świeżb...
4) Brak ciepłej wody w męskiej toalecie...
5) Brak klimatyzacji latem...
6) Zimą, brak ogrzewania
7) Obrabianie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] każdemu za plecami
8) Wyciek danych wrażliwych
9) Mobbing
W cale bym się nie zdziwił jak by tam też jakieś prostytutki pracowały ...
Podsumowując większość zatrudnionych nie mówię że wszyscy żeby nie wrzucać wszystkich do jednego worka to najgorszy margines społeczny, patologia że szok...
7
A-31 DELL 2017-06-14 20:10
No przecież nieoficjalne prostytuki pracują na linii np. wszystkim znana K. Orlik.
5
kurczaczekzlinii 2017-06-16 10:44
Co Pan gadasz! niebieskim zostaje ten ktory najlepiej podpierdziela i jest najwiekszym chamem. mowi Ci to byly niebieski.
4
OTH_TD 2017-06-17 22:24
A ten ochroniarz z dredami ma kogoś?
2
fartuszek 2017-06-20 12:19
A to ktoś tu poluje na dreda? ;)
Adsfghjkl 2017-06-20 12:29
Ciekawe o ktorego Lysego z Brazzers pytasz? Bylo ich w końcu kilku hahaha
Hihi 2017-06-20 16:09
Już jest upolowany przez Panią z Lini :)
fartuszek 2017-06-20 18:44
To zajęty, to już ktoś go nie poderwie :>
A31 2017-06-20 19:03
Nie byłoby dziwne gdyby była to Orlikowa. Standardowo szuka kolejnego który ją wydyma bo tyłek bardzo swędzi w takim wieku. Taki "bodyguard" a zagencji ochrony to mozna się pochwalić że ma się faceta co na bramce w dużej firmie stoi.
7
L 2017-06-20 20:35
ale was ona boli, a na codzien kazdy sie usmiecha do niej
1
gggg 2017-06-21 02:41
Dobra, teraz o dredzie a nie o niej.
1
Cukierek 2017-06-21 14:08
A dlaczego nic nie mowicie o Mici.pracuja tam2ladne dziewczyny .ale one sa na zmianie AKM
tester 2017-06-21 14:58
no sa to je podrywajcie a wy tylko tu o linii rozmawiacie albo rpl
1
A31 2017-06-21 18:31
Do orlikowej każdy się usmiecha bo liczy na to że sobie po-ru-cha za darmo. Starzy pracownicy znają orlikową od podszewki. Ona jest bardziej przechodzona od starego Golfa z Niemiec. Już pewnie tyle tłoków miała w swoim cylindrze, począwszy od słodkowodnego starszego o kilka lat co jej pierścionki kupował i w zamian obmacywał przy pracownikach pod stołem na stołówce.
8
a331 2017-06-21 22:01
Orlikowa juz znalazła kolejnego w tej firmie sponsora wiec dredu nie teraz.jednego Ronaldo kiedyś z rpla próbowała ale nie chętny w nia inwestować to go kopnela w zad i przyszedł czas na innego..daje 5minut kolesiowi z merolem i cwaniara [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ma czym wozić a on się jara.
10
Fff 2017-06-21 22:16
Dred może ją najwyżej autobusem podwieść
1
sett 2017-06-21 23:07
Ona jego hahahah chyba odwrotnie Ronaldo ją...i zle ją traktował żaliła sie
2
bajlo 2017-06-22 14:59
plyty eco to sa dla wybranych!! neiejaka panna lidka napier*ala po kilkadziesiat plyt a inni musza sie ku*wa prosic ..co co ma byc za syf!!!!
12
Jhhjjh 2017-06-22 16:27
Raczej dla damy która przychodzi na 9
2
Jhhjjh 2017-06-22 20:00
Czyżby to pisała dziewczyna Pana ochroniarza bo sama robi Eco???
1
rislo 2017-06-22 20:59
Aaz dla niej ( usunięte przez administratora ) zawsze sie znajda.sami z lini jej boksy przynoszą chociaż ma kilka kolo siebie. W raport sobie można zobaczyć to my musimy( usunięte przez administratora ) jedynki a ona eco po kilkadziesiąt i jak wraca z lini to głupie miny robi cwaniara.
2
rislo 2017-06-22 21:36
Tu jest mowa o Lidce.widac jak się idzie na wode ze ona kur*wa ma zawsze co robic.w klatce jej przechowują i w raportach później widac.
4
Nope 2017-06-22 22:10
Widać pani bramkarz chyba skoczyło ciśnienie hahahaha
1
Tralalala 2017-06-23 00:45
Pozdrawiam Krzyśka który nie lubi nikogo i każdego wypierdziela xd.Zapomnialem niebieski fartuch...
Trolololo 2017-06-23 00:46
Masz racje
1
Racjaaa 2017-06-23 00:48
Kazda praca lepsza niz Compal :D
1
lalala 2017-06-23 16:45
Bo jak już wczesniej napisałem kartofel chowa boxy z ECO w klatce gdzie przypisują płyty. Raz kiedyś przez przypadek przyuważyłem jak rano o 08:00 gdy kartofel pojawił się na stanowisku to ta chuda w okularach co przypisuje płyty szybko wyniosła jej z klatki boxa z płytami na ECO i postawiła przy stanowisku. A kartofel zwija z magazynku tasiemki z komponentami do ECO całymi metrami. Czemu nikt sie tym nie interesuje? Nie wiem.
5
Trolololo 2017-06-23 17:44
Katarzyna weź już się uspokoj
tirt 2017-06-23 21:10
Juz od 6 jej odkladaja bo jak bylem przypidsac to słyszałem jak gadala ulka ze dla Lidki. A gdzie kur*wa reszta pytam sie ?????
5
lalala 2017-06-24 11:18
"Katarzyna"? He! He! Puki co płci ani imienia jeszcze nie zmieniłem, i nie planuję zmieniać! :D Pewnie kartofel oburzył się na to co napisałem wcześniej, ale niestety to czysta prawda którą potwierdzi wielu z repair-1.
2
RPL 2017-06-25 10:37
Asplex - znany i w naszej firmie Serwis Acera we Wrocławiu, do którego kilka lat temu przeszło dwuch naszych kolegów. Zobaczcie artykuł, jak naprawia się tam laptopy:

dobreprogramy.pl/Wizyta-w-centrum-serwisowym-Acera-jak-naprawia-sie-sprzet-w-Asplex,News,81815.html


nightdrinker 2017-06-25 14:22
Tak, a potem poczytajcie ichni gowork i zobaczcie, że jest tam tak samo "różowo" jak u nas :/

A co do braku płyt - myślę, że zwolnienie kilkunastu osób by problem rozwiązało, hehe.
lalala 2017-06-25 19:06
Gdyby Lidkę-kartofla zwolnili to byłoby dużo ECO dla reszty no i na magazynku byłyby pełne szufladki. Z reszta z tego co słyszę to technicy narzekają na płyty polutowane przez Lidkę-kartofla na repair-1
3
nightdrinker 2017-06-25 21:24
To tak nie działa. Z punktu widzenia pracodawcy lepiej (i taniej) zostawić jedną rozgarniętą osobę, która sama obrobi wszystko, a nie pięciu obiboków pozorujących pracę ...
bajlo 2017-06-25 22:56
Chyba chciałeś napisać jednà cwaniarę lidke podpier*alajàcą innym prace.ma plecy szerokie jak baba z mazur to się rozpycha tyle w temacie.
3
rino 2017-06-26 17:47
Bym był w szoku gdyby taki kołek w lozku jak ona kogoś zadowolił ( tak kolega o niej mowil) a mial okazje ja poznać.
2
A31 2017-06-26 19:30
@a331 Bo Orlikowa strasznie drętwa jest. Dlatego nie nadaje się na stałą partnerkę do związku.
3
Taka mała ciekawostka 2017-06-26 20:40
Wiecie, że Karolinka Orlik doskonale wie, że tu na GoWorku jest komentowana? Najciekawsze jest to, że ona się z tego cieszy, i dalej robi swoje, czyli to co jest tutaj opisywane.
Hemmersbach Wrocław 2017-06-27 11:18
Jesteś dobrym technikiem, umiesz czytać schematy i posługiwać się oscyloskopem? Jeśli tak to szukamy właśnie Ciebie! Złóż cv jeszcze dziś!

https://www.pracuj.pl/praca/serwisant-technik-napraw-plyt-glownych-wroclaw-bielany-wroclawskie-pow-wroclawski,oferta,5336529
rejlo 2017-06-27 21:37
Czego oczekiwać od takiej pustej Orlikowej. Wystarczy z nią porozmawiać i posłuchać jej tekstów które najlepiej o niej świadczą.bardzo slaba dziewczyna szukająca sponsora
Zostaw swoją opinię o Compal - Łódź
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Compal