logo Compal

Compal

Łódź

Opinie o Compal

Barany-Niemoty 2017-04-06 17:09
Kochane koleżanki bardzo wam dziękuję że się zwolniłyście gdyż zostało nas tak mało że mamy zwiększone bony na święta i od dziś postojowe płatne do środy. Jeszcze raz dziękujemy.
Były niebieski 2017-04-06 19:07
Ja przy 8000 zł netto mam to w dupie ;-)
Amelinium 2017-04-07 21:20
Czad. Odechciało mi się tam pracować... Wracam na hutę szkła.
Imprezka 2017-04-08 15:49
W czerwcu ma być huczna mega impreza firmowa, że az usłyszy o nas całe miasto. Co wy na to?
Sik 2017-04-09 10:11
Szczerze? W pupie mam te imprezy. Kase ktora przeznacza na picie a to nie male pieniadze. Moglby dac np na doplate do kart multisport, albo wentylatory ( na ktore podobno nie ma zgody, bo na hali za zimno by bylo w lato).
1
Janboral@o2.pl 2017-04-10 14:05
Koledzy ikolerzanki gdzie ikiedy ma być ta imprezka i czy te nasze kolerzanki miëdzy 40 a 50 też są takie chëtne na igraszki
1
Bąba 2017-04-10 18:27
Imprezka ma być w czerwcu a o miejscu dowiemy się parę dni przed imprezą jak będzie wiadomo gdzie dokładnie się odbedzie. Oczywiście jak zawsze impreza jest tylko dla pracowników zatrudnionych na Compal. A co do koleżanek 40-50 to zalezy jakie masz. Jak wypiją więcej to wszystko jest możliwe. Jak zwykle będzie "open bar" więc wódka leje się bez limitu.
Compal 2017-04-10 20:39
Co za patologia ze na alko nawet własne nie stac :-( tylko na imprezie firmowej sie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pewnie inteligentne dziewczyny sa bąba poza twoim zasiegiem ... Nie ważne co ale [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i nie ważne kto tam był przed toba ... Obyś jakiegoś syfa nie złapał ...
1
KZM 2017-04-10 20:54
Patologia to jest w kadrach że nawet wypłat nie ma o czasie! Gdzie są pieniądze pytam się!!!!!
1
Bąba 2017-04-10 21:59
Nie wiem co w tym dziwnego że pijemy za darmo czyli w zasadzie za kasę firmową. Jeżeli nie wypijesz czy nawet nie przyjdziesz to przecież i tak firma nie odda ci tych nieprzepitych pieniędzy. A dziewczyny nawet te pozornie inteligentne bo mające wyższe wykształcenie czy nawet żonate czy też dzieciate dają się obracać na wszystkie strony przez chłopaków jak trochę więcej wypiją. Nawet dziewczyny z HR dadzą się swobodnie wymacać. Jak będziesz na imprezie do zalukaj do kabin WC to zdziwisz się bardzo kto i co robi mając promile we krwi. Ja już niejedno widziałem. Inni pracownicy również. Naprawde inteligentne dziewczyny nie pracuja w Compalu. Tutaj zatrudniają z łapanki każdego jak leci więc towarzystwo jest jakie jest.
babel 2017-04-11 06:58
patologia, wyplaty wciaz nie ma
compal forever 2017-04-11 09:02
Orlikowa powinna się przebadać czy jakiegoś syfu nie przenosi ...
12
Marek 2017-04-11 18:04
Baba a ktore dziewczyny sa latwe i na raz? zeby bylo szybko i tanio?
Bąba 2017-04-11 20:13
Pierwszy z brzegu przykład: Karolina Orlik z linii testowej Della.
12
Bąba 2017-04-11 20:17
... tylko musisz błysnąć pieniążkami bo na byle kogo nie poleci, a jak masz kase to kręcisz ja na wszystkie strony. dziewczyna z małej podłeczyckiej (chyba) wioski - popytaj ludzi w pracy.
... 2017-04-13 18:42
Linia della bez premi , oj nie ładnie tak oszukiwać na testach nie ładnie.....
Czyżby wtyka w naszej firmie ?
janboral@o2.pl 2017-04-14 10:22
Panowie operatorki wbiałych fartuchach takie 40+ to sa jakieś do wyrwania
jabolo 2017-04-14 18:24
łoo! Panie! Sam sobie musisz poszukać.
Magiczny Krzysztof 2017-04-16 14:03
Robota git. Mało hajsu, ale robota łatwa. Mnie żaden leader na razie nie dokuczył, z każdym potrafiłem zamienić luźno parę słów. Irytuje mnie tylko to, że oficjalnie nawet kawy na nockę nie można wziąć, stoły bilardowe to żart a ochrona to trepy (poza młodym, on jest okej). Poza tym jest git. Względnie.
1
cent 2017-04-18 23:06
Właśnie widac na kolejnym przykładzie ze orlikowa gustuje w leszczykach przy kasie. Teraz czas na kolejnego z równoległego dzialu rpl.widac ziomus 60% testosteronu taki do dyrygowania to może sobie dupe jego furą powozić. Nie pierwszy i nie ostatni :D ;D
14
Stary Compalowiec 2017-04-19 19:07
Doskonale pamiętam Karolinę Orlik jak przyszła do naszej firmy kilka lat temu. Wtedy jeszcze nikomu nieznana w białym fartuchu. Jako pierwszy szybko przykleił się do niej słodkowodny "Esox Lucius". Inwestował w nią pieniążki: kupował pierścionki, kwiaty, a ona dawała mu się obmacywać po swoich gołych nogach ptzy innych pracownikach na stołówce (było wtedy lato). Hormony buzowały. Myślał że już ma ją na stałe dla siebie. Niedługo później rozstali się. Później było kilku następnych naiwniaków, myślących niższą częścią ciała, kierujących sie wyłacznie popędem seksualnym i liczących na por'uchanie laluni. Wtedy też wszyscy przekonali się kim tak napradę jest Karolina, kto i co ją interesuje. A interesują ją prości chłopcy ale mający troszke więcej pieniędzy od niej i stare przechodzone auto z Niemiec. To że leci na hajs w sumie nie powinno nikogo dziwić - dziewczyna chodziła do Technikum ekonomicznego nr 2 w Łeczycy, później studiowała finanse na Uniwersytecie Łódzkim więc ma pociąg do pieniązków, zwłaszcza cudzych. Kiedyś opowiadała że krótko pracowała przy finansach, ale jak sama powiedziała "bardzo nudziła ją ta praca", dlatego zrezygnowała z tamtej pracy i zatrudniła sie w Compalu bo tu praca jest ciekawsza, dlatego też szuka tutaj naiwnych łatwych chłopców z pieniędzmi, którym bedzie mogła przetrzepać portfel, a że jest niebrzydka więc znajduje łatwych adoratorów. Niby prosta dziewucha z podłeczyckiej wioski ale bardzo cwana. Trzeba na takie uważać. Pamiętam też jak kiedyś opowiadała że miała pracować jako tancerka erotyczna w jakimś klubie nocnym, ale zrezygnowała. Więc jak widać dla pieniędzy nawet brnięcie w branże bu'rdelowe to dla niej nic, dlatego też jestem w stanie uwieżyć nawet w dawanie tyłka po cichu poza pracą w nasze firmie. Aktualnie wynajmuje mieszkanie gdzieś na Przybyszewskiego.
9
tiretto 2017-04-19 23:48
Tez ją pamiętam gdy uganiała się za moim kumplem który byl technikiem, nieważne ze miał dziewczynę na Rpl-u i starszy byl od niej z 15 lat. Z doświadczenia wiemy ze nie jest to panienka na dłuższy związek bo z niejednym szuka przygód a jedynie do zabawy i jesli ktos idzie na układ ze kocha jego pieniądze a nie szanuje jako faceta. Bardzo wyrafinowana i slaba partia. W compalu może garstka ale są ladniejsze od niej i bardziej wartościowe dziewczyny.
13
asd 2017-04-20 08:20
Ale sie uczepiliście dziewczyny, chce sie bawic niech sie bawi. Zazdroscicie im czy co? Widac sie wam nudzi w tej robocie...
1
Compal 2017-04-20 17:06
Ja bym Orlikowej za sex 2-3h zapłacił 500 zł ... albo gdyby chciała to układ, stały sponsoring, jak cis moge podać e-mail ...
Stary Compalowiec 2017-04-20 18:44
Też pamietam jak zarywała do Adama "Łysego" mimo że wtedy był w związku z Lidką. Nie przeszkadzała jej taka duża różnica wieku, jak i to że był w związku z inną dziewczyną z pracy, o czym całkiem oficjelnie wiedzieli wszyscy (Orlikowa rózwnież) Widać że Orlikowa liczyła na rozbicie tego związku. Szkoda że wtedy Lidka nie sprzedała jej liścia za to (może nie wiedziała o tym). Tyle że Lidka to kawał dziewczyny, a Orlikowa to chudzielec, więc pewnie połamałaby się - szkoda ryzykować dyscyplinarnego wylotu z pracy za rekoczyny.
7
Stary Compalowiec 2017-04-20 18:58
Zazdrościmy?? A niby czego?? Że jest compalowym szlaufem, ciagle szukającym sponsora? Zazdrościć to jej mogą jedynie narzekające na brak klientów dziewczyny przy autostradzie albo z portalu roxa.pl. Normalny człowiek trzyma się z dala od takich osób. Margines społeczny i patologia z tak zwanego "dobrego domu". Jak lubisz "bawić się" z tego typu dziewczynami to weź ją sobie za żonę - przy okazji jeszcze skorzystają szwagier z sąsiadem. Tylko żal mi mieszkającej w Łeczycy rodziny Orlikowej. Nie wiedzą co jej "grzeczna córeczka" odwala w pracy. Są daleko od córki.
11
lucziano 2017-04-20 22:45
Lidka powinna jej jeb^ąć to by jà zmiotła. Wiadomo było ze nienawidzi Orlikowej bo było to widać a tamta łaziła za nim jakby chciała się zesrać.
7
onaaa 2017-04-22 09:19
Na rpl są też 2 przyjacioleczki-niby siostry.ciekawe co to kur*wa za przyjaźń jest .. żyć bez siebie nie mogą..nawet w pracy są raze i śniadanie razem jedza.po*ebane to z lekka
1
Kolo 2017-04-22 10:59
Niby kto taki??
Stary Compalowiec 2017-04-22 12:16
Nie wierzę, że mogą być w naszej firmie bardziej puszczające się dziewczyny od Karoliny Orlik z linii testowej DELL. Na pewno pracują jeszcze bardzo krótko w naszej firmie bo nawet nie wszystkie znam z RPL. Znam raptem trzy ktore robią Repair 2. A Karolina Orlik pracuje już u nas kilka lat, i wszyscy ją znają, i przez te kilka lat wyrobiła sobie opinię compalowego szlaufa z tradycjami.

"Ona czuje we mnie piniądz. Wystroiła się jak Beyonce."

9
asd 2017-04-22 15:25
Malowana lala. I na linii tez nie brakuje.co rusz to inna z innym sie prowadza.
3
asd 2017-04-22 15:43
Na linii popier-ala łahahaha gada co chwila z innym po plytki lata i podpieprza eko i do nich części ze nie mamy co robic inni.
5
kto szuka ten znajdzie 2017-04-22 16:21
wielkie panisko w niebieskim fartuchu, karolinka borkoffska "szersza niż wyższa" przestan ogladac sukienki na telefonie i zajmij się tym co do ciebie należy, jestes na celowniku, a wyrzucenie pracownika z pracy z argumentem który nie miał zajścia podlega karze

ps. usmieszek masz tak sztuczny jak ty cała
5
Stary Compalowiec 2017-04-22 16:48
To prawda! Borkowska kiedyś była zwykłą testerką na modelu VAZ50, ale że ma się plecy w postaci starszej siostry Katarzyny Sitarek która jest liderką, to i drogą nepotyzmu awansuje się na asystentkę, choć zupełnie się nie nedaje na to stanowisko. Od zawsze była spasiona, z wielkim doopskiem i paskudnym cellulitem z tyłu na całych udach, który radośnie prezentowała w krótkich spodenkach każdewgo lata. Teraz doopsko rozrosło się do gigantycznych rozmiarów i ledwo co mieści się w jeansach.
2
Stary Compalowiec. 2017-04-22 16:52
Zapomniałem dopisać: Zastanawia mnie, jakie to sukienki ona ogląda na tym swoim telefonie skoro żadna i tak nie wejdzie na takie wielkie doopsko. Ją to tylko owinąć workiem po kartoflach.
2
Kolo 2017-04-22 18:12
Jaka malowana lala?
asd 2017-04-22 18:45
Tapeta sie swiecisztuczne rzęsy za dużo centymetrów wzdłuż i w szerz wieksza kobita.kapnij sie kolo.a i inne z cyckami na wierzchu d dadza.
8
asdd 2017-04-23 01:40
Katarzyna?
2
ktokolwiek widział ktokolwiek wie 2017-04-23 02:01
to co z tym workiem dla Karolci, jakaś zrzutka na worek dla niej Compalowce? :D
asd 2017-04-23 08:39
Nie tylko ona.jest jeszcze jedna podpierd-alajaca części do eko z magazynku wielka .!!
3
RPL 2017-04-23 08:56
Nie ma tu na RPL żadnej grubej i wysokiej "większej kobity". na Repair-2 są trzy dziewczyny wyglądające normalnie. Jest jeden pulpet na Repair-1 czyli łęgorzowa - ona faktycznie ma bardzo dużo centymetrów wszerz ale bardzo mało wzdłóż, przez co jest tak samo szeroka jak i wysoka i chodząc niemalże toczy się. Poza tym na Repair-1 są dziewczyny albo normalnej budowy ciała albo chude.
asd 2017-04-23 10:20
Jest.legorzowa nie jest czarna i nie ma sztucznych rzęs. I nie podpier części.
umowa o prace 2017-04-23 10:58
stołki się posypią
Nick 2017-04-23 12:05
No nie bójmy się powiedzieć wprost kto to, bo to i tak żadna tajemnica w tym temacie. To panna Lidia K. - Zabiera z magazynku prawie wszystkie komponenty do eco w hurtowych ilościach, tak że ona robi wielkie outputy, a cała reszta nie może bo nie ma części do eco. A później lider robi zebrania i straszy kto wyleci z roboty za niskie outputy prezentując jakieś wydruki z abstrakcyjnymi tabelkami. Tak właśnie cwaniara trzepie wysokie outputy bez wysiłku. Tak zwany Syndrom Moniczki - wtajemniczeni wiedzą co to znaczy. Compalowe kombinatorstwo - jak sie nie narobic ale zarobić.
6
Stiwi 2017-04-23 16:07
Co wy od niej chcecie. Ona ma sliczny tyleczek. Tak samo ta techniczka od vazow50:)
ted 2017-04-23 18:00
Techniczka od vazow jest nieźle wredna za plecami lidki Mamy to okazje słyszeć.przy niej cos powiedz to rozniesie to w moment. Latwo złapać ją na wszystkim.
8
asdf 2017-04-24 12:18
moniczka 120 płyt na eco to z palcem w nosie robiła
COMPAL WEB REAKTYWACJA 2017-04-25 08:52
Techniczka od vazow do niejaka Marta. Kolejny technik z polecenia i przyuczenia bez jakiejkolwiek podstawowej wiedzy z zakresu elektroniki nie mówiąc o lutowaniu precyzyjnym. Bliska koleżanka Magdy dziewczyny lidera "fraj...". Bardzo dwulicowa osoba. Żaden technik nie chciał jej szkolić a ten który miał podpisaną umowę na jej szkolenie zrezygnował z tego. Ponadto mówi o wszystkim co dzieje się na dziale swojej psiapsiułce a ta powtarza to swojemu "fraj..." - wiadomo o kogo chodzi. Kolejny technik po Tomku jąkale który ma "długi język i szerokie uszy". Trzymajcie się od niej z daleka!
4
COMPAL WEB REAKTYWACJA 2017-04-25 08:56
Mamy już 56 polubień tego postu jeszcze tylko 44 i reaktywujemy stronę.
2
FTP 2017-04-25 18:34
Dziecinne to zbieranie lajków: "Zbierzemy 100 polubień to rekatywujemy stronę". Bądźmy poważni. Albo tworzycie tą stronę, albo nie. Nie wszyscy z Compala czytają to forum, a sama strona ma być przede wszystkim źródłem informacji dla osób spoza firmy które natrafiły na ofertę pracy u nas i to ich ma ostrzegać przed pracą tutaj.
1
Zostaw swoją opinię o Compal - Łódź
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Compal