logo Compal

Compal

Łódź

Opinie o Compal

asd 2017-04-22 18:45
Tapeta sie swiecisztuczne rzęsy za dużo centymetrów wzdłuż i w szerz wieksza kobita.kapnij sie kolo.a i inne z cyckami na wierzchu d dadza.
9
asdd 2017-04-23 01:40
Katarzyna?
6
ktokolwiek widział ktokolwiek wie 2017-04-23 02:01
to co z tym workiem dla Karolci, jakaś zrzutka na worek dla niej Compalowce? :D
asd 2017-04-23 08:39
Nie tylko ona.jest jeszcze jedna podpierd-alajaca części do eko z magazynku wielka .!!
4
RPL 2017-04-23 08:56
Nie ma tu na RPL żadnej grubej i wysokiej "większej kobity". na Repair-2 są trzy dziewczyny wyglądające normalnie. Jest jeden pulpet na Repair-1 czyli łęgorzowa - ona faktycznie ma bardzo dużo centymetrów wszerz ale bardzo mało wzdłóż, przez co jest tak samo szeroka jak i wysoka i chodząc niemalże toczy się. Poza tym na Repair-1 są dziewczyny albo normalnej budowy ciała albo chude.
asd 2017-04-23 10:20
Jest.legorzowa nie jest czarna i nie ma sztucznych rzęs. I nie podpier części.
umowa o prace 2017-04-23 10:58
stołki się posypią
Nick 2017-04-23 12:05
No nie bójmy się powiedzieć wprost kto to, bo to i tak żadna tajemnica w tym temacie. To panna Lidia K. - Zabiera z magazynku prawie wszystkie komponenty do eco w hurtowych ilościach, tak że ona robi wielkie outputy, a cała reszta nie może bo nie ma części do eco. A później lider robi zebrania i straszy kto wyleci z roboty za niskie outputy prezentując jakieś wydruki z abstrakcyjnymi tabelkami. Tak właśnie cwaniara trzepie wysokie outputy bez wysiłku. Tak zwany Syndrom Moniczki - wtajemniczeni wiedzą co to znaczy. Compalowe kombinatorstwo - jak sie nie narobic ale zarobić.
9
Stiwi 2017-04-23 16:07
Co wy od niej chcecie. Ona ma sliczny tyleczek. Tak samo ta techniczka od vazow50:)
ted 2017-04-23 18:00
Techniczka od vazow jest nieźle wredna za plecami lidki Mamy to okazje słyszeć.przy niej cos powiedz to rozniesie to w moment. Latwo złapać ją na wszystkim.
15
asdf 2017-04-24 12:18
moniczka 120 płyt na eco to z palcem w nosie robiła
COMPAL WEB REAKTYWACJA 2017-04-25 08:52
Techniczka od vazow do niejaka Marta. Kolejny technik z polecenia i przyuczenia bez jakiejkolwiek podstawowej wiedzy z zakresu elektroniki nie mówiąc o lutowaniu precyzyjnym. Bliska koleżanka Magdy dziewczyny lidera "fraj...". Bardzo dwulicowa osoba. Żaden technik nie chciał jej szkolić a ten który miał podpisaną umowę na jej szkolenie zrezygnował z tego. Ponadto mówi o wszystkim co dzieje się na dziale swojej psiapsiułce a ta powtarza to swojemu "fraj..." - wiadomo o kogo chodzi. Kolejny technik po Tomku jąkale który ma "długi język i szerokie uszy". Trzymajcie się od niej z daleka!
16
COMPAL WEB REAKTYWACJA 2017-04-25 08:56
Mamy już 56 polubień tego postu jeszcze tylko 44 i reaktywujemy stronę.
2
FTP 2017-04-25 18:34
Dziecinne to zbieranie lajków: "Zbierzemy 100 polubień to rekatywujemy stronę". Bądźmy poważni. Albo tworzycie tą stronę, albo nie. Nie wszyscy z Compala czytają to forum, a sama strona ma być przede wszystkim źródłem informacji dla osób spoza firmy które natrafiły na ofertę pracy u nas i to ich ma ostrzegać przed pracą tutaj.
4
przyszły prawcownik 2017-04-26 12:19
skoro tak źle jest w tej firmie to dlaczego tam pracujecie ? jesteście bez ambicji czy jak ?
3
były pracownik 2017-04-26 17:44
A jakie ty masz ambicje skoro jesteś przyszłym pracownikiem? Skoro jeszcze nawet nie widziałeś na o czy tej firmy i nie znasz realiów i warunków pracy w tej firmie to czemu oceniasz ludzi tam pracujących?
Przyszły pracownik 2017-04-28 00:07
Bo praca w compalu bedzie dobrze wygladała w moim CV, łatwiej pózniej bedzie mi znaleźć prace :-)
były pracownik 2017-04-28 18:31
W takim razie Compal to bardzo zły wybór. Ta firma jest już owiana bardzo złą sławą w naszym mieście, i co gorsza wiedzą o tym nawet inni pracodawcy - widząc kandydata z Compalem w CV patrzą z drwiną na takiego czlowieka, dlatego im mniej śladów wiążących z tą "fitmą" tym lepiej. Ja na całe szczęście pracowałem tam na tyle krótko że nawet nie wpisuję tej firmy do CV i daję papiery z wcześniejszej firmy. W Compalu pracują ludzie z łapanki bez jakiejkolwiek selekcji, którzy nie mają szans na zatrudnienie w normalnej poważnej firmie.
RPL 2017-04-28 19:13
bys sie zdziwił co mozna osiagnac po pracy w tej firmie ;-) wystarczy spojrzeć na dwoch byłych asystentów Tomka D i Sebastiana K z tym ze obaj byli po informatyce ...
były pracownik 2017-04-28 21:00
Osiągnęli coś bo byli po informatyce a nie po pracy w Compalu. Ta firma to zbieranina ludzi po łapance bez jakiejkolwiek selekcji co jest niespotykane jakijkolwiek innej normalnej firmie. Niech przykładem będzie gościu z kotwicą na szyi czy inne wyrzutki społeczne pijące izopropanol albo okradające szafki w szatni - Później tacy ludzie wpisują w swoje CV prace w Compalu i bardzo skutecznie swoją osobą psują opinię o Compalu i reszcie ludzi tam pracującym w oczach innych pracodawców. Z resztą "technicy" z RPL tez skitecznie psują opinie Compalowi bo po zatrudnieniu sie w innej firmie okazuje się że w ogole nie znają się na elektronice - Niech przykładem będzie pewien łódzki serwis kserokopiarek i kas fiskalnych - jeden z moich kolegów z RPL złożył tam swoje CV opisując swoją przeszłość i doświadczenia z Compala - właściciel firmy jak zobaczył to CV to zaśmiał się bo jak sie okazało w rozmowie miał już w swoim serwisie paru byłych "techników" z RPL którzy jak się okazało nie potrafili niczego naprawić i jeszcze bardziej zepsuli urzadzenia należące do klientów. Rozmowę z moim kolegą zakończył standardowym "Dziękuję, oddzwonimy", oczywiście nie oddzwonił. Dlatego im mniej śladów łaczących z Compalem tym lepiej.
3
Były pracownik 2 2017-04-30 11:26
Ja mam wpisane w CV compal i bez problemu znalazłem lepsza prace ... Gdzie compal był moja pierwsza praca ...
były pracownik 2017-04-30 11:46
Najprawdopodobniej twój nowy pracodawca nie miał jakiś specjalnych wymagań co do kandydatów do swojej firmy, albo też nie miał jeszcze doświadczenia z innymi byłymi pracownikami Compala. Jak zaczną się tam masowo schodzić byli "technicy" z RPL co to nie mają jakiegokolwiek wykształcenia i doświadczenia z elektroniką, albo "testerzy" z linii co to nie potrafią odróżnić portu HDMI od USB i jeszcze wyglądają jak żule dodatkowo smierdząc alkoholem to z całą pewnością twój nowy pracodawca zacznie się dobrze zastanawiać przed zatrudnieniem kolejnego "fachoffca" po Compalu.
Obserwator 2017-04-30 18:03
Znany serwis kserokopiarek i kas fiskalnych naprawiający elektronikę i wymagający znajomości elektroniki ?! Chyba nie wiesz o czym piszesz. Jedyna "naprawa" elektroniki w tych serwisach polega na wymianie wadliwego podzespołu na sprawny, a nie na zlokalizowaniu wadliwego elementu na płycie i jego wymianie. Te serwisy nie mają dostępu do schematów ideowych podzespołów elektronicznych, a tylko do schematów blokowych zawartych w dokumentacji serwisowej. Jedyne co masz wiedzieć, to to za co odpowiada dany moduł elektroniki w kserokopiarce i którymi podzespołami elektrycznymi steruje (silniki, elektromagnesy, sprzęgła magnetyczne, lampy, listwy ledowe) lub z jakich elementów odbiera informacje zwrotne (foto czujniki, mikro wyłączniki). O wiele ważniejsza jest znajomość mechaniki. W Łodzi Compal jest jedynym serwisem , oprócz serwisów radiowo telewizyjnych, który naprawia uszkodzone płytki z elektroniką, a nie zamienia je na sprawne moduły !
były pracownik 2017-04-30 19:14
To masz kiepska wiedzę, a w zasadzie jej zupełnu brak! W naszym mieście jest kilka serwisów kserokopiarek i podobnych urządzeń. Profesjonalne duże kserokopiarki jak Xerox, Ricoh itp. są normalnie naprawialnymi urzadzeniami, wiem bo sam takie obecnie naprawiam. Przetwornice impulsowe, sterowniki silników krokowych i cała treszta elektroniki. Sam ostatnio robiłem u klienta w firmie dużego Ricoha gdzie padł sterownik silnika krokowego, i dokumentacja serwisowa jest normalnie dostępna w naszym serwisie, a sam serwis jest serwisem autoryzowanym.
Wih 2017-05-01 09:05
No to rewelacja. A my naprawiamy plyty glowne z kazdej usterki.
1
białyfartuch 2017-05-01 18:40
ogarnijcie się ludzie bo wstyd. Zauwazyłam że głównie wypowiadają się ludzie z jednego działu nic tylko ploty produkujecie. Jak czytam wasze gadanie jadąc do pracy mam ochotę uciec na drugi koniec łodzi.. To nie praca jest problemem bo wcale nie jest taka straszna.. Ludzie za te pieniądze bardzie fizycznie i umysłowo pracują. Straszni są ludzie, codziennie nowe plotki i nowinki jakby nie mieli o czym gadać i potem zyją tym i przezywają.. Zająć się sobą i bedzie swięty spokój
4
białyfartuch 2017-05-01 18:41
ogarnijcie się ludzie bo wstyd. Zauwazyłam że głównie wypowiadają się ludzie z jednego działu nic tylko ploty produkujecie. Jak czytam wasze gadanie jadąc do pracy mam ochotę uciec na drugi koniec łodzi.. To nie praca jest problemem bo wcale nie jest taka straszna.. Ludzie za te pieniądze bardzie fizycznie i umysłowo pracują. Straszni są ludzie, codziennie nowe plotki i nowinki jakby nie mieli o czym gadać i potem zyją tym i przezywają.. Zająć się sobą i bedzie swięty spokój
4
Stary pracownik 2017-05-02 09:12
Ja tam sie ciesze ze troche pracowałem w tej firmie nawet uważam ze praca w tej firmie pomagał mi w karierze ... - nie pracuje w tej firmie od roku
qwerty 2017-05-02 17:32
Jedni odchodzą i znajdują coś lepszego, a inni wracają spowrotem do Compala. Różnie to bywa. Mamy sporo osób które powróciły, i podobno jeszcze jacyś mają wrócić.
1
qwe 2017-05-06 16:41
"Podobno" to jestes debilem:)
3
Były niebieski 2017-05-07 12:55
Ja za dwa lata tez bym chciał tu na troche wrócić ;-) zawodowo osiągnąłem juz wszystko co chciałem i zeby zrobić krok naprzód potrzebuje spokojnej pracy aby sie przekwalifikować, tylko nie wiem czy dam radę przetrwać za 1600 zł miesiecznie :-(
serwisant 2017-05-07 14:36
U nas w firmie co roku są podwyżki. Za dwa lata masz szansę na 1700 zł !
1
Były niebieski 2017-05-07 16:44
W LG jak testowałem telefony to mialalem bez premii 3,500 zł na rękę ...
qwerty 2017-05-07 16:44
A ty "qwe" jesteś debîlem nie podobno tylko na pewno! Idź pograc sobie w grę i nie zaśmiecaj tego forum bo i tak nie jesteś pracownikiem naszej firmy tylko zewnętrzej agencji.
1
Nowy pracownik? 2017-05-08 12:20
Dzięki bogu że nie polazłem do tej firmy ;) Widzę że koledzy nie szczędzą słów i chętnie obgadają ludzi z pracy na forum, i to jeszcze z imion i nazwisk... żenada
2
Lalala land 2017-05-08 19:08
Niestety w firmie nie ma tablicy z ogłoszeniami kur.wiszonow firmowych na które lepiej uważać zeby sie jakimś syfem nie zarazić .... A tak przychodzisz do firmy i wiesz co i jak :-)
Nowy pracownik? 2017-05-09 18:46
W sumie nie to miałem na myśli ale to już nie jest istotne ;)
lolo 2017-05-10 15:19
A gdzie pracowałeś, w jakim miescie?
Erion 2017-05-10 21:52
Ludzie, ciągle tylko obrabiacie tyłki. Borkowskiej jedziecie po urodzie, Orlikowej po charakterze. Jedna i druga mają pewnie swoje za uszami, ale rozpisaliście się do kosmicznych rozmiarów. Więcej informacji o pracy, a nie o ludziach. Szczyt Waszych umiejętności, napierniczyć ile wlezie osobom które pewnie i tak tu nie wchodzą, usiąść przy płytach i dalej kreować kolejne ploty, pociski. Nie dziw, że nie wiadomo komu ufać, skoro zbierze się jeden wazon z drugim dzbanem i sieją ferment.
Ludzie, ogarnijcie się!
5
Były niebieski 2017-05-11 20:55
W Warszawie :-) ale szczerze ktoś okim juz wspominałem wczesniej (mam nie wymieniać imienia i nazwiska) przygotował mnie do rozmowy o prace, bez tego raczej pracy bym tej pracy nie dostał ... - do tej pory mu wiszę flaszkę za to :-D
fff 2017-05-12 00:02
Niech ludzie wiedza z kim pracuja albo beda pracowac. Borkowska ludzi traktuje jak g...., sama uwaza sie za niewiadomo kogo, siedzi non stop na tel a jak jej ktos przerwie to od razu sie wkurza za nic. Kogo oni daja do pracy z ludzmi? Dziecko z humormi przedszkolaka?
3
Erion 2017-05-12 00:10
Spokojna, nie krzyczy (no chyba, że "za głośno"), ciągle wybywa zza biurka, paski dla zatrudnionych na Compal nosi, płyty też skądś tam dokłada do boksów, jak trzeba się o coś spytać, to odpowie/poradzi coś, nawet się uśmiechnie. Musimy chyba osoby mylić, bo to nierealne, żeby dwie osoby składały inne zeznania.
Indor 2017-05-14 12:41
Ta techniczka od eco co robi na nocki to ma faceta? Bo bardzo mi sie podoba . Bardzo sympatyczna zadbana , zawsze usmiechnieta swietny tylek , z checia zamieszkalbym w jej grocie nestle.
123 2017-05-14 19:19
Moniczka mieszka sama z matką. Możesz brać smiało. Ma 33 lata.
manager 2017-05-14 20:35
Nie dla psa kiełbasa pèdale.
janboral@o2.pl 2017-05-16 09:54
Czy w śród operatorek z epa też jest taka patologia bo tam pracuje pewna kobieta ktura mi się bardzo spodobała a ja nic o niej niwiem
rmg 2017-05-16 18:15
dobre pytanie bo mi tez podoba sie operatorka z epa. ..ale ona ma ma chyba faceta albo dobry kolega z pracy. na pewno jest lubiana przez kolegow z pracy bo widac jak rozmawiaja z nią
2
lity 2017-05-16 22:14
Co to epa ?
janboral@o2.pl 2017-05-17 22:13
na imię ma Kasia i podobno ma męża a to już jest problem bo słyszałem że to pożądna babka a nie jakaś puszczalska chyba ma 48 lat iniewiem czy to ta sama
RPL poleca 2017-05-25 01:49
lek na ból głowy.
Murzyński pen/is wysmarowany aspiryną, aplikowany wielokrotnie, aż do ustania bólu lub zastąpienia go innym.
Zostaw swoją opinię o Compal - Łódź
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Compal