Twoje konto

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
<<<Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach na swój adres e-mail.>>>
Feliciano - 2009-09-11 12:44:57 odpowiedz | cytuj
Nie warto tam pracowac,niskie zarobki ,wypłaty odwlekane nawet do 28dni,wiekszksc ludzi która tam pracuje jest niekompetentna,bez wykształcenia poligraficznego.Wiec prosze sobie to wyobrazic jaki jest tam bałagan.
A..S - 2009-09-11 12:54:13 odpowiedz | cytuj
Pracowałem tam jakis czas na stanowisku pomocnika maszynisty offsetowego wiekszosc czasu spędziłem na introligatorni,albo wywoziłem śmieci.NAPRAWDE NIE POLECAM. Oszusci.
Vendetta - 2009-10-15 22:29:29 odpowiedz | cytuj
[usunięte przez administratora] owej firmy to człek bez rozumu który nie ma bladego pojęcia o prowadzeniu takiej instytucji jaką jest poligrafia,ma tendencje do zwalniania ludzi Kierownictwo to grupa ludzi która powinna przejść na wcześniejszą emeryturę,mają ludzi za NIC. Tych którzy chcą się zatrudnić w tej " firmie" powinni ją omijać szerokim łukiem.
Zwolniony(a) - 2009-10-22 12:52:59 odpowiedz | cytuj
Pracowałem(am)tam prawie 30 lat.Wszystko było w jak najlepszym porzadku. ŻADNYCH zwolnień,wypłaty były wypłacane w terminie.Liczył się pracownik!!! Aż kilka lat temu w piekny czerwcowy dzień,Sprywatyzowali Drukarnie,i zaczął sie CYRK.Zaczęto zwalniać pracownikow z wysokim starzem.Wypłaty są wypłacane z opóżnieniem,nawet trzy tygodniowym.[usunięte przez administratora] patrzy tylko na siebie. Drukarnia sie dla niego nie liczy.Ja juz tam na szczęście nie pracuje,ale dochodzą mnie słuchy,że warunki pracy są fatalne.PANIE [usunięte przez administratora] NIECH PAN WRESZCIE ZACZNIE SZANOWAĆ PRACOWNIKÓW!! To Oni na Pana pracują.
Valkiria - 2009-10-27 11:07:43 odpowiedz | cytuj
Jak on może szanować kogoś jak sam siebie nie szanuje.
Jest kilka sposobów na takich ludzi albo PIP jak nie pomoże to Skarbówka, i ostateczność wywóz na taczkach.
NEMO - 2010-01-24 20:02:43 odpowiedz | cytuj
Grubooo pojechałes z tymi nazwiskami.Według mnie to troche nie na miejscu.Musiałeś się nie znać na pracy w drukarnii,i podpadłeś.Fachowców tam sie NAPRAWDE CENI.
KITTY - 2010-01-28 18:26:28 odpowiedz | cytuj
Dołanczam się do wypowiedzi mojego przedmówcy.
Obecne warunki w drukarni diametralnie się zmieniły, wypłaty są w terminie, robota ruszyła a co do fachowców to nadal WSZYSCY pracują i są bardzo cenieni. Oby tak dalej!!!
Jedni są fachowcami a inni uważają się za fachowców...
------ - 2010-02-14 14:17:44 odpowiedz | cytuj
Jeśli chodzi o poziom fachu zatrudnionych- to nie ma tam ani super fachowców, bo szanujący się fachowiec nie będzie pracował w takiej firmie, ani niedouczonych bo się nie utrzymają na stanowisku....
zetor - 2010-06-09 07:46:11 odpowiedz | cytuj
marne zarobki na wszystkim oszczedzaja nie motywuja pracownikow
Nina - 2010-08-30 14:39:01 odpowiedz | cytuj
Człowieku jesteś w błedzie. W tej drukarni naprawdę panuje chaos, dzieki bogu zwolniki pożal sie Boże prezesa, może jest odrobinę lepiej. Kiedyś to była drukarnia przez duże D, teraz nie ma tam czego szukać. Ludzie walczą ze sobą i własciwie po co. Może niech każdy zatrzyma sie przez chwilę i zastanowi czy warto. Bardzo sie cieszę że nie muszę mieć już kontaktów z ludźmi z tego miejsca.
Nikt - 2010-09-13 19:31:48 odpowiedz | cytuj
To do Pana Prezesa, albo Właściciela:Może by się zastanowić,nad zmiana "KIEROWNIKÓW" Na pewno byłoby lepiej.
Working Class Hero - 2010-09-25 15:18:05 odpowiedz | cytuj
Bryndza jest, niby lepiej ale gorzej ,kasy nie ma dla roboli i na papier też nie ma ,za to dyrektorów przybywa jak komarów po ulewach !A podwyżka ="MARZENIE"!
TRUSK - 2010-10-23 10:45:11 odpowiedz | cytuj
Masz racje,kierownictwo nadaje sie tylko na zielona trawke ,chciaż osobiście uważam że to i tak za duży komfort dla matołów
. - 2011-12-29 20:03:50 odpowiedz | cytuj
kurwy,cwele i menele
Dodo - 2011-12-29 21:01:21 odpowiedz | cytuj
E tam przesadzacie już dwa miesiace wypłata była w okolicy 10 dnia miesiaca :)
Tylko jak to ma funkcjonowac jak pracowników fizycznych i umysłowych jest chyba 1:1
(czhyba że częśc z nich to graficy itp. ale chyba takich nie ma)
\"przebystry\" - 2012-01-20 13:24:38 odpowiedz | cytuj
E tam faktycznie przesadzacie... NARODOWA JEST BOMBOWA !!!, super kasa, super atmosfera, super socjal, super kierownictwo, super jest wszystko, istny RAJ !!!. Ja już tam nie pracuje i ubolewam nad tym...
jak Koreański lud po stracie Kim Dzong Ila.
? - 2012-01-22 10:50:39 odpowiedz | cytuj
hehehe dobre
! - 2012-01-23 16:39:41 odpowiedz | cytuj
Noo dokładnie. na Narodową niewolno źle się wypowiadać ;)
do przebystrego - 2012-01-23 17:53:14 odpowiedz | cytuj
A skąd ty chłopcze możesz wiedzieć jak ubolewa chiński lud-pewnie z TV.Zobaczymy jaką kariere teraz zrobisz ,leniwy kozaku!
\\\"przebystry\\\" - 2012-01-24 17:37:46 odpowiedz | cytuj
Hehehe no właśnie ja o Korei a ty o ??? Chinach ???… hehehe typowe... ;)
A już byłem w stanie uwierzyć, że pogodziłeś się z tą myślą, że mnie kopnąć nie dałeś rady, lecz jak widać nie potrafisz tego przeboleć. <żal>
Faktem jest że nigdzie mi nie będzie tak dobrze jak pod twoim skrzydełkiem :D Ale ja na karierę mam jeszcze czas a ty możesz jedynie spaść.
A i naucz się ty- dezerterze moralny wreszcie szanować ludzi, bo przypominam ci, że jesteś tak samo jedynie marnym człowieczkiem.
Pozdrawiam i nie pogrążaj się już. ;)
były pracownik - 2012-01-25 15:42:52 odpowiedz | cytuj
Pytanie do "przebystrego"?Skoro tak było Ci zle to czemu sam się nie zwolniłeś tak jak ja .Tez tam przepracowałem troche czasu ale w międzyczasie szukałem pracy i jak znalazłem to odszedłem.Teraz pracuje gdzie indziej i powiem ci że cudów nie ma-zaczynasz od zera.
\"przebystry\" - 2012-01-25 16:03:44 odpowiedz | cytuj
myślisz o powrocie ?
\"przebystry\" - 2012-01-27 17:17:00 odpowiedz | cytuj
...pier... na antenie...
pozdrawiam ;)
były pracownik - 2012-01-28 08:56:57 odpowiedz | cytuj
Niby nie wchodzi się do tej samej rzeki dwa razy ale gdybym nie miał dzieciakowi co do miski włożyć ...to sam sobie odpowiedz.Najlepsze w tym wszystkim jest to że poligrafia to wąska dziedzina i prawie wszyscy prezesi,dyrektorzy i pracownicy sie znają lub wiedzą co w danej drukarnii się dzieje(głuchy telefon).pozdro
ms - 2012-03-01 13:07:18 odpowiedz | cytuj
fakt faktem drukarnia narodowa ma pewne kłopoty i to nie od dziś jak wiadomo.ludzie tam pracujący to faktycznie fachwcy (ale leniwi może nie wszyscy ) jesli chodzi o kierowników to szkoda gadać i pisać sami nie wiedzą co robią podkładają sobie nawzajem kłody pod nogi
jeden na drugiego czycha,mało tego jest pewna grupa ludzi pracujacych tam przeszło 30 lat która dolewa oliwy do ognia buntuje ludzi przeciwko sobie głupimi dogadywaniami jesli o mnie chodzi to w drukarni narodowej nawet fajnie mi się tam pracuje
x