brak logo

Financial Partner

Poznań

Opinie o Financial Partner

malami 2009-11-11 13:46:00
Na poczatku obiecuja zlote gory, pozniej kreca i zwodza, a na koncu okazuje sie, ze czlowiek pracuje za darmo. Jesli rozwazacie tam podjecie pracy to miejcie na uwadze to co mowie. Ja szczerze odradzam. Ku przestrodze!
2009-11-21 00:45:05
a no zawsze tak jest jak ktoś ma alergię na pracę .... jak ktoś powiedział sprzedaż jest najlepiej płatną ciężką pracą a zarazem najgorzej płatną lekką pracą - nic nie można na to że ktoś wybiera drugi wariant.
malami 2009-11-29 23:09:15
Wbrew pozorom nie mam alergii na pracę, ale na Krętaczy przez duże K, a z takimi ma się do czynienie w przypadku Financial Partner. Wszystkim (kontrahentom też), którzy będą mieli do czynienia z Financial Partner, polecam dokładne prześledzenie warunków finansowych i zwrócenie uwagi czy wywiązują się z tego co mówią (wszelkie inne sprawy poza w.f). Ja mam nadzieję, że ta pseudo-firma bez szyldu i z wiecznie niedokończoną stroną internetową zniknie z rynku równie szybko jak powstała.
klient 2009-12-28 23:26:09
Czy prawdą jest, że FP nie płaci swoim pracownikom?
Jeśli tak to martwię się o jakość usług jakie FP świadczy. Może ktoś z pracowników (byłych pracowników) szerzej się wypowiedziec?
Andrzej Czajczyński 2010-02-02 14:30:05
Witam,
Financial Partner nie ma żadnych zobowiązań wobec osób pracujących lub współpracujących z firmą.
Jeśli istnieją osoby mające co do tego wątpliwości proszę o przedstawienie faktów lub roszczeń z podaniem własnych danych.
Anonimowość jest łatwa ... tchórzliwie łatwa.
[usunięte przez moderatora]
nonick 2010-04-16 18:58:43
Nie wiem, w jaki sposób firma Financial Partner wywiązuje się z obowiązków płacowych wobec swoich pracowników i nie interesuje mnie to. Wiem jednak, że jako klientka nigdy nie spotkałam się z tak rażącym brakiem profesjonalizmu i lekceważącym stosunku do klienta, jak właśnie w przypadku tej firmy.
adams 2010-04-17 14:13:08
Malami już w listopadzie minionego roku pisał (a) o tym, że firma Financial Partner jest firmą z wiecznie niedokończoną stroną internetową. Minęło prawie pół roku i nic w tym względzie nie zmieniło się. Sądzę, że to właściwie nie wymaga komentarza. Trudno traktować poważnie i liczyć na usługi choćby przeciętnej jakości w przypadku firmy reprezentującej tę branżę, której nie stać nawet na przygotowanie własnej strony internetowej. Dlatego wszystkim odradzam tę firmę.
magda.z 2010-04-18 13:21:21
Już miałam skorzystać z usług Financial Partner. Jednak na szczęście postanowiłam poszukać opinii na temat tej firmy na różnych forach na temat tej firmy. No i znalazłam same negatywne. Dziękuję za ostrzeżenia przed firmą o bardzo wątpliwej reputacji.
kredyty hipoteczne FP 2010-05-25 21:35:23
Witam Was. ściemę puszczają żeby opóżnić załatwienie sprawy, Wszystko trwa powoli. Pani w biurze zawsze ma racje, pociesza, dogaduje żeby przytrzymać klienta przy sobie a jak nie wyjdzie to "przykro nam". Wkurzyłem się i poszedłem do innego banku bezpośrednio - problemu nie było;) Radze samemu pochodzic, popytać po oddziałach banku, lepiej wyjdziecie na tym niż tutaj czekać na pozytywną decyzję....
Znający meandry finansów 2010-06-10 17:00:44
Nie bronię tej Firmy,ani nie oskarżam, bo sam w tym siedzę. Nigdy nie pracowałem u nich.
Drodzy klienci - jak chcecie coś, to musicie coś z siebie dać. Pieniądze nie leżą na ulicy, a wszelkie firmy z pośrednictwem finansowym w logo/nazwie działają w ten sposób:
1. Klient BIERZE kredyt ze współpracującym z podmiotem bankiem
2. Podmiot dostaje prowizję od banku, co w większości nie ma wpływu na marżę, jedynie czasem na prowizję.

Więc kochani debilni, sądzący,że coś się Wam, umoczonym w BIK'u po czwarte pokolenie, należy spójrzcie w lustro i zapytajcie się siebie- Czy takiemu plackowi dalibyście kredyt/pożyczkę na gębę?
Nikt z pośredników wiedziony wizją zysku nie działa celowo zwodząc, bo to jest nieekonomiczne!!! Wina jak zwykle po stronie banków, przed wszystkim po stronie opieszałości w zbieraniu dokumentów przez klientów.
Andrzej Czajczyński 2010-08-27 19:26:25
Witam,
osobiście w sprawach prostych i prawdziwych nie zasłaniam się pseudonimem który bardziej sugeruje w tej sprawie chęć stworzenie złej atmosfery niż przedstawienie prawdy. Jeśli był Pan osobą mającą umowę z Financial Partner z której się nie wywiązaliśmy ma Pan prostą drogę dochodzenia roszczeń. Internet nie jest do tego miejscem. Osobiście jednak czytając wypowiedz sądzę, że niewiele ma Pana z nami i szerzej z doradztwem kredytowym wspólnego. Dla Pana wiedzy - Financial Partner nie podpisuje z swoimi klientami umów w zakresie doradztwa kredytowego. Wynika to z prostej przyczyny - praca doradcy kredytowego jest dla klienta bezpłatna. Za naszą pracę płaca banki z którymi mamy umowy. Sugestia co do analizowania czegoś co nie istnieje jest ... zaskakująca. Zaskakująca tym bardziej, że każdy doradca kredytowy doskonale o tym wie. Są dwie możliwości - Pana niewiedza wynika z braku wiedzy o profesjonalnym doradztwie kredytowym lub też w stosunku do swoich klientów stosuje Pan inne zasady.
anonim 2011-11-10 17:46:46
Witam wszystkich,
zastanawiam się, czy aby wszyscy tu piszą o jednej i tej samej firmie - czy może nazwy się pomieszały lub ich podobieństwa, co niektórym złośliwym na tym świecie;-)
Z tego co wiem FP Poznań ma stronę internetową oraz szyld. Nie ma kontrahentów - bo to branża finansowa ;-) ... nie zatrudnia również pracowników - taka branża i specyfika zawodu... I żadna Pani w biurze nie siedzi ;-)hmmm....
Ja jestem bardzo zadowolony z profesjonalizmu i ludzkiego podejścia do Ludzi. Sam bym sobie nie poradził. Polecam ;-)
Zaciekawiony 2011-11-15 14:27:35
To podaj adres tej strony, bo kiedyś wyświetlała się jakaś, teraz nie ma nic.
Kryty 2014-12-10 09:23:46
To czego można oczekiwać - proszę podajcie konkretne przedziały pieniężne w jakich firma jest w stanie płacić pracownikom. Myślę, że studenta zadowoli również to, że będzie miał możliwość posmarowania chleba masłem a nie nożem... Obawiam się, że to stawki rzędu 8 zł za godzinę, ale chciałbym się pozytywnie rozczarować.
tomikra 2015-01-05 14:54:33
Na starce nigdzie zazwyczaj dużo nie proponują, ale tu każdy współpracujący doradca przechodzi wielomiesięczne szkolenie co zapewne procentuje wiekszym dochodem? Po dłuższym czasie na jakie stawki można liczyc w Financial Partner? Bo jeśli się opłaca to ja mogę zacząć od zera, a później rozkręcić się...
jasiek 2015-03-06 15:58:41
a jak to jest dokładnie z tym szkoleniem? jak je się przechodzi, normlanie na ileś miesięcy gdzieś jedziesz czy zmieniają Ci się wtedy obowiazki czy po godzinach pracy to jest? szkolenia moga być różne, a mi też zalezy na rozwoju wewnątrz firmy dlatego o to tak dopytuje, jak ktos cokowliek wie więcej to mam nadzieje, ze pomozecie.
kadra 2015-03-29 06:48:58
mnie interesuja jakies wyniki finanosowe firmy - bo wiem ze sie zajmuja doradztwem finansowym a najlepiej na opinie na temat firmy dowiedziec sie ile zarobila - bo to bardzo wazna sprawa . na stronie maja fajne zdjecia pilkarzy tylko szkoda ze to by bylo na tyle z konkrentych informacji na temat pracy ich i wynikow
tomek 2016-05-11 17:50:48
poszukują aktualnie na stanowisko asystentka zarządu @młot, tu nie musisz się martwić czy masz zrealizowane targety, ani , że podstawa będzie niezbyt wysoka. Ofeują umowe o prace i całkiem dobre zarobki uzależnione od doswiadczenia
Zostaw swoją opinię o Financial Partner - Poznań
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Financial Partner