brak logo

Maik Agencja reklamowa

Lublin

Opinie o Maik Agencja reklamowa

Krzys 2010-06-02 23:03
Proponuję bardzo dokładnie ustalać ceny i warunki umowy. Wszystko u nich jest płynne i interpretowane na niekorzyść klienta. Liczyłem na pełen profesjonalizm i zawiodłem się na tej agencji.
7
manhattan 2013-02-23 21:54
Kupili z mojej firmy komputery. Po miesiącu chcieli oddać bo niby parametry im nie odpowiadają. A jak kupowali to wszystko było OK. protokoły odbiorcze podpisane. Czyli co? Komputery zmieniły swoje parametry czy krasnoludki je zmodernizowały w nocy ?! Dziwni ludzie [usunięte przez moderatora]
5
zzz 2013-08-07 22:17
Dołączam się do pytania.
Domyślam się że jest spora rotacja kadry bo często widzę CV z nazwą tej firmy. Kilka lat temu jak otrzymywałem pliki do druk od nich to załamywałem ręce. Szukam konkretnego stałego zatrudnienia. :-)
7
ex klient 2013-10-13 17:32
To najdroższa agencja w lublinie, jeśli chodzi o szyldy i banery - jak mi policzyli kwotę, to aż zaniemówiłem: ponad 200 zł netto za 1m2 banera z laminatem i projektem. Na szczęście są inne agencje ...
7
ktosiek 2013-12-31 14:31
Drodzy klienci agencji maik - to jest portal dla praccownikow, ktorzy chca dowiedziec sie o firmie, o placach, o atmosferze. Prosze nie piszcie, ze to droga agencja, ze nieprofesjonalny kontrahent. Sa inne fora na takie opinie. Jezeli chodzi o sama firme z perspektywy pracownika. Wlasciciel - typowy prywaciarz, a nawet i gorszy. Atmosfera - chcesz wypalic sie psychicznie i sluzyc jako obiekt typowego, podrecznikowego przenoszenia (polecam podstawy psychologii) to idz tam pracowac. Jezeli jeszcze chcesz marnie zarabiac, to tym bardziej to firma twoich marzen. Z reszta jezeli masz znajomych z branzy, to mozesz ich popytac o ta agencje.
5
ona 2015-02-16 12:35
Niestety moja opinia o firmie będzie niepochlebna. Bardzo duża rotacja pracowników i bardzo duża konkurencja w firmie. Donoszenie, monitoring. Kilka osób pracujących długo robi wszystko, żeby nowe osoby nie okazały się lepsze od nich. Płaca opiera się głównie na premiach, więc nigdy nie ma pewności ile naprawdę w danym miesiącu się dostanie.
9
ja 2015-03-24 13:45
Znajoma pracowała jakiś czas temu w tej lubelskiej firmie. Powiem krótko na podstawie jej relacji: przerost formy nad treścią. Wszystko ładnie wygląda tylko na zewnątrz, a co do treści, czyli warunków pracy to niestety nie są one zapewnione. Firma nie stawia na rozwój zespołu a na regres w działaniu poprzez zbyt częstą i niezrozumiałą rotację pracowników. Nie jest kreatywna w działaniu bo destruktywnie wpływa na swoich pracowników. Nie ma mowy, by w takiej firmie zdobyć doświadczenie zawodowe, bo jedyne jakie się zyskuje to niesmak. Osoba inteligentna i szanująca siebie i innych nie podejmie pracy w takiej firmie za żadne pieniądze. Nie polecam NIKOMU pracy w tej firmie, chyba że nie doceniasz siebie, swoich umiejętności i odznaczasz się dużą odpornością na nieuzasadnione krytyki ze strony przełożonych, które na pewno nie pomogą nikomu w sprawnym działaniu agencji i realizacji zleceń. Na podstawie jej opowiadań, nie chciałabym być ich klientem wiedząc, jak wygląda to środowisko pracy i z pewnością nie aplikowałabym nawet jako sprzątaczka w firmie, w której człowiek - pracownik nic nie znaczy.
9
realista 2016-04-04 14:17
Firma Maik, to porazka. Zbiera mi sie na wymioty jak widze ogloszenie: .. KREATYWNY! Jaka kreatywnosc. Wiekszosc reklam, to kopia innych! Jezdzac po okolicy widze FOTOLIE! Pamietam ktorys tam ich kalendarz: to bylo super ;) Napisali na zdjeciu wlasnie z fotolii: KREATYWNOSC ( znowu to slowo ) I ROK.

Jesli chodzi o prace, to porazka! Wymagania jak w Unieversal Pictures a kasiora smiszna! Szef to typowy "polanski" nowobogacki typek. Sadze, ze ma nerwice! Traktuje pracownikow, jak dno i plebs. To super przyklad, jak wyglada sytuacja naszego kraju. Wiec jesli ktos chce byc orany jak wol za marne grosze i za zrobiona ciezko prace dotowac wycieczki zagraniczne, chalupy, motocykle - to prosze bardzo. BO ZA TAKA ROBOTE POWINNO DOSTAWAC SIE DWA RAZY TYLE!

Kierownik dzialu graficznego: to typowy kowal moze tapicer. To jest PERLA MIJAKA, czy jak to sie nazywa ten TWOR! Koles ktory uprzykszy zycie kazdemu ;/ Chlopek, ktory uwiesi sie na pracowniku - trzesac portkami co GURU ( szef ) powie na temat projektow. GURU to wyrocznia grafiki - ponoc po jakiejs szkole rolniczej wydzial reklamy -> to dobre jest.

I tak to wszytko sie extra sklada, ze pracownik vel robol -> dostaje batem po tylku.

Kurcze na koniec taka konkluzja: NIE SADZE, ZE CHCIALBYM TAM ROBIC NAWET ZA 4000zl. NIE WARTO! Jest duzo firm w Lublinie takich jak MAIK, ale solidnie pracujacych i majacych mega wyniki.
17
ona 2016-04-04 15:53
Zgadzam się z opinią @realisty. Wynagrodzenie powinno być większe, chyba kierowca autobusu zarabia więcej.... Co do atmosfery w pracy, to @ddd chyba tam pracujesz ;) Widzę małą propagandę ;p Ale firma uczy życia, oj tak.
3
DobryN 2016-05-06 10:29
@fondi
Miałeś doczynienia z tą posadą? Też się nią zainteresowałem. Jakieś konkrety?
ktosio 2016-06-21 23:42
Własnie jaka stawka jest dla grafikow? Proszę o konkrety! poniżej 3000 zł netto czy można liczyc na wiecej?
Mirek 2016-07-14 18:36
Widze, ze macie problem ze zrozumieniem, wiec tlumacze i objasniam - miesiecznie dostaje sie tam miedzy 2tys a 2,5. Ponad dwa jesli pracuje sie pare lat. To ponoc maksymalny prog.

Jesli chcecie zarobic wiecej , to zdecydowanie Lidl da wiecej, bez tej kreatywnosci. Co najwazniejesze, nikt nie drze ryja jak w Agencji Reklamowej Maik Sp.J

Pozdrawiam kolezanki i kolegow z MAIKa, co sieja tu lipe. Ale propaganda
12
Mirek 2016-07-14 18:39
2tys -> z tego 800zl to uznaniowe, jesli podpadniesz to masz na chrupki. Tan kurdupel tak potrafi ukarac...
11
Mirek 2016-07-15 16:31
Widze, ze masz problem z czytaniem ze zrozumieniem... NA SERIO NIE ZROZUMIALES?

To moze latwiej:
1200 gwarantowane
800 uznaniowe
Aaaa wieeec: jedno plis drugie daje 2000.
Tyle, ze wynagrodzenie jest UZNANIOWE. Wiec mozna uznac :), ze Ci sie nie nalezy te 800zl. No a wtedy to chyba .... umiesz odejmowac
6
hawk 2016-09-29 20:26
Po co jest ta strona...? Skoro widac, ze szczere i wystawiane przez pracownikow opinie sa usuwane?

Sama opinia pracodawcy swiadczy o nim. "Ocena pracodawcy 1/6"
9
asx 2016-10-01 22:01
hej no jezli chodzi o zatrudienie to maja teraz sporo ofert kazdy moze cos dla siebie znalezc..np. widze ze szukaja korrdynatora transportu w miejscowosci Wiązowna mile widziania jest odstawowa wiedza w zakresie organizacji transportu międzynarodowego
1
ONaa 2016-11-28 22:19
Ten mały krasnal wreszcie pojął, że działa na szkodę firmy i się zwolnił.
Teraz wreszcie będzie można normalnie pracować!! Bez mobingu...
12
Ja i Ona 2017-01-05 10:43
Szef?
2
JM 2017-01-17 22:17
Nie ide tam do pracy. 2 gwiazdki i taka opinia?? Haaaa
Co z wami robi ten kurdupel? Nie macie swojego zdania, ze wami jakis koles poniewiera? Zalosne w 2 strony.
4
ona 2017-01-21 00:27
jednak firma zapewnia wsparcie socjalne - co roku jest organizowana choinka dla WSZYSTKICH dzieci pracowników z biura oraz fizycznych, była super impreza ( dodatkowo firma sponsorowała przent dla każdego dziecka + dużo słodyczy), mąż pracował w innej podobnej firmie gdzie można było tylko pomarzyć o takim wsparciu
18
małżeństwo 2017-01-21 08:45
tak to prawda że firma jednak dba o pracowników i ich rodziny. co roku organizują też DZIEŃ DZIECKA / PIKNIK RODZINNY dla wszystkich pracowników i ich rodzin (wycieczki do zoo, parków rozrywki, grill itp) to u prywatnych przedsiębiorców naprawdę teraz rzadkość - jak ktoś ma wątpliwości można spytać każdego kto tam pracuje
19
ja tam robie 2017-01-26 09:47
robota do bani. istny kolchoz juz lepiej isc do Lidla - pensja to 4tys zl.
A w tym dziadajewie po tylu latach na pensja to jaja. Szef powinien sie leczyc, serio nagrac go i do TV. Ale by bylo..... moze tak trzeba zrobic.
A czesc wypowiedzi jest pisana przez szefa lub/i na polecenie szefa. Co widac po formie.
7
pracownik 2017-01-27 22:14
czyli to co piszą o tych piknikach dla dzieci i choince to twoim zdanie ściema ?!??!? czy poprostu pracujesz u konkurencji i żal ci d... ściska
20
Mariusz 2017-01-28 10:47
Widze, ze chyba sie trzeba tam zatrudnic :p ... Z tego co czytam firma jest moc. Ale na pikniki bede chodzil i na choinke ( czekolade dadza ).

Sam fakt ile razy juz widzialem, wasze ogloszenia... ciagle szukacie pracownikow. non-stop grafikow. Wiele slyszalem o atmosferze ;)
7
Puk 2017-01-28 14:41
Właśnie czy ktoś coś może powiedzieć o grafikach? Widziałem ich reklamy na mieście nie powalają ;/
9
poczytaj opinie Lidl i zarobki 2017-01-28 17:48
zanim coś napiszesz poczytaj troszkę - TO SIĘ NIE OŚMIESZYSZ - pocztaj na Gowork o zarobkach w Lidl około 1250zl plus premia 190zł za non stop nadgodziny. Widać że twoja opinia jest żalosna. Ps. pozatym przecież nikt ci nie każe pracować w Maik skoro w Lidl zarobisz 4000zl. :-P
18
Ja 2017-01-30 08:19
Wlasnie Lidl zrozumial. Widac ze nie czytasz gazet. Polecam. Chociaz raz na rok
5
jj 2017-02-09 15:11
Oszuści - zarówno w stosunku do klientów, jak i pracowników
10
Velvet 2017-02-09 15:41
A może jakieś konkrety jakie oszustwa , chętnie poczytamy bo same obelgi to niski poziom .
19
odp. dla "Ja" 2017-02-10 18:55
Więc teraz możesz iść do Lidla i zarabiać tam 4000zł - droga otwarta.
14
Bob Marley 2017-03-28 21:34
"Niektórzy ludzie są tak biedni, że jedyne co mają to pieniądze."
10
Wiersze do szuflady 2017-04-03 20:41
„To nie”
To nie prawda, że Guru pisze tutaj komentarze - rozpoznalibyście je po bardzo „swobodnym” podejściu do ortografii ;)
To nie prawda, że w Mijaku zarabiasz 2-2,5 tys. - jeśli jesteś po kastracji, a wazelinę kupujesz paletami, to możesz wyciągnąć ponad 6 tys. (na rękę) ;)
To nie prawda, że Jego Błyskotliwość się zwolnił - steruje wszystkim przez umiłowaną owieczkę (Be-Beee), która nie podejmuje samodzielnie żadnej decyzji, no chyba że chodzi o wybór filiżanki na kawę ;)
To nie prawda, że w Mijaku jest duża rotacja - w przeciągu ostatnich 12m-cy odeszło raptem z 10 osób ;)

Ps. Kamyku i Jacku Danielsie - szacunek za całokształt pracy - każdy koniec jest początkiem czegoś nowego
Pss. a pozostałym na pokładzie życzę dużo zdrowia ;)
13
oni 2017-04-20 22:23
"To nie"
To nie prawda, że z firmy Maik ODESZŁO tyle osób, raczej większość została ZWOLNIONA z tego co nam wiadomo.
To nie prawda, że na tym forum wylewają swoje żale osoby które zostały akurat ZWOLNIONE lub osoby im bliskie :-P
To nie prawda że, w Maik zarabia się 6 tyś. na rękę ( tak mało? ) proponujemy napisać 20 - 30 tyś. na rękę :-) będzie zabawnej i śmieszniej :-):-P:-D

24
Ja 2017-04-23 16:43
Maik faktycznie jest się czym chwalić?Zwalnianie pracowników ma być powodem do dumy? Toniecie.
8
vox populi 2017-04-24 18:12
"z tego co nam wiadomo" "proponujemy" chyba odezwał się jakiś przedstawiciel wszystkich pracowników, że się tak ładnie wypowiada w imieniu całego ludu :)
4
Jurek 2017-04-26 16:13
hahahahahaahhahahahhah no dobre. Powiem tak: MNIEJ ;)
3
S.W. 2017-04-28 18:29
Ten, kto zamknął się w nienawiści, już się skończył!
18
Ty 2017-05-02 20:53
W nienawiści zamknęli się właściciele firmy maik. Nienawidzą i nie szanują ludzi, którzy na nich pracują.
6
kustosz 2017-06-16 09:19
Szukają znowu grafika komputerowego, animacje i znajomość DTP? Będzie robił animacje na wydrukach? Ciężko w Lublinie znaleźć pracę jako grafik, operator DTP, są szanse na godną pracę? Jak trzeba robić wszystko i nic to jest przegrana sprawa. Jak wygląda stanowisko takiego grafika i widełki zarobkowe na tym stanowisku?
1
Zostaw swoją opinię o Maik Agencja reklamowa - Lublin
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Maik Agencja reklamowa