brak logo

Maik Agencja reklamowa

Lublin

Opinie o Maik Agencja reklamowa

Krzys 2010-06-02 23:03:30
Proponuję bardzo dokładnie ustalać ceny i warunki umowy. Wszystko u nich jest płynne i interpretowane na niekorzyść klienta. Liczyłem na pełen profesjonalizm i zawiodłem się na tej agencji.
5
manhattan 2013-02-23 21:54:16
Kupili z mojej firmy komputery. Po miesiącu chcieli oddać bo niby parametry im nie odpowiadają. A jak kupowali to wszystko było OK. protokoły odbiorcze podpisane. Czyli co? Komputery zmieniły swoje parametry czy krasnoludki je zmodernizowały w nocy ?! Dziwni ludzie [usunięte przez moderatora]
3
zzz 2013-08-07 22:17:31
Dołączam się do pytania.
Domyślam się że jest spora rotacja kadry bo często widzę CV z nazwą tej firmy. Kilka lat temu jak otrzymywałem pliki do druk od nich to załamywałem ręce. Szukam konkretnego stałego zatrudnienia. :-)
4
ex klient 2013-10-13 17:32:44
To najdroższa agencja w lublinie, jeśli chodzi o szyldy i banery - jak mi policzyli kwotę, to aż zaniemówiłem: ponad 200 zł netto za 1m2 banera z laminatem i projektem. Na szczęście są inne agencje ...
3
ktosiek 2013-12-31 14:31:06
Drodzy klienci agencji maik - to jest portal dla praccownikow, ktorzy chca dowiedziec sie o firmie, o placach, o atmosferze. Prosze nie piszcie, ze to droga agencja, ze nieprofesjonalny kontrahent. Sa inne fora na takie opinie. Jezeli chodzi o sama firme z perspektywy pracownika. Wlasciciel - typowy prywaciarz, a nawet i gorszy. Atmosfera - chcesz wypalic sie psychicznie i sluzyc jako obiekt typowego, podrecznikowego przenoszenia (polecam podstawy psychologii) to idz tam pracowac. Jezeli jeszcze chcesz marnie zarabiac, to tym bardziej to firma twoich marzen. Z reszta jezeli masz znajomych z branzy, to mozesz ich popytac o ta agencje.
ona 2015-02-16 12:35:23
Niestety moja opinia o firmie będzie niepochlebna. Bardzo duża rotacja pracowników i bardzo duża konkurencja w firmie. Donoszenie, monitoring. Kilka osób pracujących długo robi wszystko, żeby nowe osoby nie okazały się lepsze od nich. Płaca opiera się głównie na premiach, więc nigdy nie ma pewności ile naprawdę w danym miesiącu się dostanie.
2
ja 2015-03-24 13:45:26
Znajoma pracowała jakiś czas temu w tej lubelskiej firmie. Powiem krótko na podstawie jej relacji: przerost formy nad treścią. Wszystko ładnie wygląda tylko na zewnątrz, a co do treści, czyli warunków pracy to niestety nie są one zapewnione. Firma nie stawia na rozwój zespołu a na regres w działaniu poprzez zbyt częstą i niezrozumiałą rotację pracowników. Nie jest kreatywna w działaniu bo destruktywnie wpływa na swoich pracowników. Nie ma mowy, by w takiej firmie zdobyć doświadczenie zawodowe, bo jedyne jakie się zyskuje to niesmak. Osoba inteligentna i szanująca siebie i innych nie podejmie pracy w takiej firmie za żadne pieniądze. Nie polecam NIKOMU pracy w tej firmie, chyba że nie doceniasz siebie, swoich umiejętności i odznaczasz się dużą odpornością na nieuzasadnione krytyki ze strony przełożonych, które na pewno nie pomogą nikomu w sprawnym działaniu agencji i realizacji zleceń. Na podstawie jej opowiadań, nie chciałabym być ich klientem wiedząc, jak wygląda to środowisko pracy i z pewnością nie aplikowałabym nawet jako sprzątaczka w firmie, w której człowiek - pracownik nic nie znaczy.
3
realista 2016-04-04 14:17:45
Firma Maik, to porazka. Zbiera mi sie na wymioty jak widze ogloszenie: .. KREATYWNY! Jaka kreatywnosc. Wiekszosc reklam, to kopia innych! Jezdzac po okolicy widze FOTOLIE! Pamietam ktorys tam ich kalendarz: to bylo super ;) Napisali na zdjeciu wlasnie z fotolii: KREATYWNOSC ( znowu to slowo ) I ROK.

Jesli chodzi o prace, to porazka! Wymagania jak w Unieversal Pictures a kasiora smiszna! Szef to typowy "polanski" nowobogacki typek. Sadze, ze ma nerwice! Traktuje pracownikow, jak dno i plebs. To super przyklad, jak wyglada sytuacja naszego kraju. Wiec jesli ktos chce byc orany jak wol za marne grosze i za zrobiona ciezko prace dotowac wycieczki zagraniczne, chalupy, motocykle - to prosze bardzo. BO ZA TAKA ROBOTE POWINNO DOSTAWAC SIE DWA RAZY TYLE!

Kierownik dzialu graficznego: to typowy kowal moze tapicer. To jest PERLA MIJAKA, czy jak to sie nazywa ten TWOR! Koles ktory uprzykszy zycie kazdemu ;/ Chlopek, ktory uwiesi sie na pracowniku - trzesac portkami co GURU ( szef ) powie na temat projektow. GURU to wyrocznia grafiki - ponoc po jakiejs szkole rolniczej wydzial reklamy -> to dobre jest.

I tak to wszytko sie extra sklada, ze pracownik vel robol -> dostaje batem po tylku.

Kurcze na koniec taka konkluzja: NIE SADZE, ZE CHCIALBYM TAM ROBIC NAWET ZA 4000zl. NIE WARTO! Jest duzo firm w Lublinie takich jak MAIK, ale solidnie pracujacych i majacych mega wyniki.
12
ona 2016-04-04 15:53:08
Zgadzam się z opinią @realisty. Wynagrodzenie powinno być większe, chyba kierowca autobusu zarabia więcej.... Co do atmosfery w pracy, to @ddd chyba tam pracujesz ;) Widzę małą propagandę ;p Ale firma uczy życia, oj tak.
DobryN 2016-05-06 10:29:06
@fondi
Miałeś doczynienia z tą posadą? Też się nią zainteresowałem. Jakieś konkrety?
ktosio 2016-06-21 23:42:30
Własnie jaka stawka jest dla grafikow? Proszę o konkrety! poniżej 3000 zł netto czy można liczyc na wiecej?
Mirek 2016-07-14 18:36:01
Widze, ze macie problem ze zrozumieniem, wiec tlumacze i objasniam - miesiecznie dostaje sie tam miedzy 2tys a 2,5. Ponad dwa jesli pracuje sie pare lat. To ponoc maksymalny prog.

Jesli chcecie zarobic wiecej , to zdecydowanie Lidl da wiecej, bez tej kreatywnosci. Co najwazniejesze, nikt nie drze ryja jak w Agencji Reklamowej Maik Sp.J

Pozdrawiam kolezanki i kolegow z MAIKa, co sieja tu lipe. Ale propaganda
7
Mirek 2016-07-14 18:39:43
2tys -> z tego 800zl to uznaniowe, jesli podpadniesz to masz na chrupki. Tan kurdupel tak potrafi ukarac...
7
Mirek 2016-07-15 16:31:16
Widze, ze masz problem z czytaniem ze zrozumieniem... NA SERIO NIE ZROZUMIALES?

To moze latwiej:
1200 gwarantowane
800 uznaniowe
Aaaa wieeec: jedno plis drugie daje 2000.
Tyle, ze wynagrodzenie jest UZNANIOWE. Wiec mozna uznac :), ze Ci sie nie nalezy te 800zl. No a wtedy to chyba .... umiesz odejmowac
1
hawk 2016-09-29 20:26:03
Po co jest ta strona...? Skoro widac, ze szczere i wystawiane przez pracownikow opinie sa usuwane?

Sama opinia pracodawcy swiadczy o nim. "Ocena pracodawcy 1/6"
4
asx 2016-10-01 22:01:00
hej no jezli chodzi o zatrudienie to maja teraz sporo ofert kazdy moze cos dla siebie znalezc..np. widze ze szukaja korrdynatora transportu w miejscowosci Wiązowna mile widziania jest odstawowa wiedza w zakresie organizacji transportu międzynarodowego
ONaa 2016-11-28 22:19:52
Ten mały krasnal wreszcie pojął, że działa na szkodę firmy i się zwolnił.
Teraz wreszcie będzie można normalnie pracować!! Bez mobingu...
1
Zostaw swoją opinię o Maik Agencja reklamowa - Lublin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Maik Agencja reklamowa