brak logo

2e Elektryka i Elektronika Maciej Nowicki

Solec Kujawski

Opinie o 2e Elektryka i Elektronika Maciej Nowicki

petr 2011-06-22 22:35:18
bardzo mało płacą, bardzo dużo pracy również w niedziele i w nocy, ale można zdobyć duże doświadczenie. praca dla samotnych, bez kredytów i potrzeb
2
zuzaa 2012-09-27 08:27:15
to jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ...nie polecam :(
1
zonaaa 2012-12-14 20:41:44
firma która wymaga wiele od pracowników wysyła ich w delegacje a potem płaci jakieś śmieszne pieniądze nie polecam jako miejsca pracy !
1
gregor 2013-01-17 19:00:32
ta firma to jakieś nieporozumienie!ze oni jeszcze istnieją to cud!!! [usunięte przez moderatora] i nic więcej
1
neo 2013-02-21 16:14:04
Firma nie warta uwagi. Nie inwestują w pracownika, a wymagają nie wiadomo ile. Wszystko kończy się na wielkich obietnicach a rzeczywistość jest całkiem inna. Zdecydowanie nie polecam.
1
Michu 2013-09-23 18:57:43
Firma 2e Maciej Nowicki zmieniła nazwę (usunięte przez administratora)
jarek 2 2014-01-09 10:52:12
w tej firmie nie liczą się pracownicy ,którzy ciężko pracują za marne grosze,lecz zyski dla właścicieli.Oni nie powinni nazywać się PAX tylko PIC na wodę,bo dobrze picują na rozmowach wstępnych,obiecują cuda a potem z tego się nie wywiązują.
1
serwis 2014-01-11 18:20:37
PRZESTRZEGAM, przed pracą, zawieraniem umów i w ogóle kontaktami z(usunięte przez administratora), a wcześniej 2e. Oficjalnie wykonują serwisy dla EMPIKA, a w rzeczywistości nie mają żadnych grup serwisowych w Polsce - nabierają małe firmy instalatorskie kusząc SERWISAMI EMPIKÓW, po czym przestają płacić po kilku zleceniach...
1
Alert 2014-01-15 12:00:14
(usunięte przez administratora) Zalegają z zapłatą od kwietnia 2013. Nie radzę nikomu podejmowania żadnej współpracy.
2e MACIEJ NOWICKI 2014-01-22 23:03:28
Po co sie ogłszacie jak nic nie dacie Głupca szukacie .Cały rok tylko ogłoszenia slecie slepocie.D,,,
bartek 2014-03-05 19:13:48
Mi ściemniają już drugi miesiąc. Odradzam. Jeden serwisant w firmie, a szefa nigdy nie zastałem. Telefony stacjonarne milczą
xxx 2014-03-11 18:02:36
firma nastawiona na wyłudzenia, mają prezesa - słupa, zwykłego miejscowego żula bez majątku!!!
reton 2014-03-17 18:23:58
Nie polecam zostałem oszukany na wysoką kwotę zalegam przez nich u swoich pracowników , wyzyskiwacze robiący swoją płynność finansową na podwykonawcach
Piotr 2014-03-30 14:32:30
czy cos się zmieniło? mam podobny problem
3
Leon 2014-04-25 13:45:08
Ma ktoś aktualne dane gdzie ta firma pracuje,na której budowie? Dla jakich firm? Mi już od kilku miesięcy zalega z kasą, mam wyrok prawomocny ale co z tego jak to firma widmo
2
xxx 2014-06-03 21:23:52
poczytaj powyższe wpisy i wyciągnij wnioski.
rftegyuj 2014-08-11 16:05:15
Teraz rekrutują na prace w adm w Bydgoszczy. Bajki umieją opowiadać.tel. ( usunięte przez administratora ).Opowiadają o zleceniach w całym kraju że się nie wyrabiają. Toruńska 39 Solec Kujawski budynek koło myjni samochodowej bez szyldu. Przestrzegam
1
zibi 2014-08-19 20:30:33
Potwierdzam wcześniejszą opinię - niewypłacalni ściemniacze (naciągacze). Przestrzegam
1
piotr 2014-08-23 10:54:06
Sprzedaliśmy tej pseudo firmie rozdzielnica za kilka tysięcy i...sprawa już w sądzie. Panowie potencjalni podwykonawcy ONI są zadłużeni, siedziba ich jest na sprzedaż przez bank... szukają frajerów na których mogli by się odbić od dna. Życzę udanej współpracy u nas są skreśleni!!!
Pracownik 2014-09-06 14:54:16
pracowałem za czasów 2e(usunięte przez administratora) były czasy złe i dobre, trochę dużo godzin, gdzie dziś jest mało godzin dużo kasy? na początku było lipnie mało kasy dużo godzin, ostatnie miesiące spoko, ale delegacja przy zonie i dziecku ? zawsze możesz robić na jakiegoś Adolfa lub asfalta, jeżeli jesteś ogarnięty i umiesz ogarnąć tematy polecam, przeżyj 3 miesiące poznaj ludzi i napisz tu, Pozdrawiam pracowników 2e
żarty 2014-09-08 19:13:47
Ty pracownik chyba nie wiesz co piszesz. Może pracownikom jakoś płacą, ktoś musi tyrać na wielkie Państwo.
martino 2014-09-15 16:01:51
to jakis zart jest a nie firma nie wywiazali sie z umowy brak kontaktu a ten pajac nowicki to jakas popierdulka z zezem no brak slow
3
podwykonawca 2014-11-25 22:38:43
Ja z tą firmą współpracuję od dłuższego czasu i nie mogę się o nich krytycznie wypowiedzieć. W mojej opinii są poukładani lecz wymagający.
realista 2015-01-08 08:05:27
Czytasz powyższe opinie ??? Chyba nie
milenka 2015-03-04 17:24:26
no właśnie, u mnie na pierwszym miejscu to i tak będą zawsze zarobki, bo jednak to jest najwazniejsze pry utrzymaniu rodziny, zapłaceniu za wszystko tak jak mówi kolega wyzej, a na drugim atmosfera dopiero czy czas dojazdu.. poza tym wydaje mi się, że w tej firmie chyba i z jednym i z drugim nie ma za dużych problemów?
elektryk25 2015-09-16 10:23:58
piszecie ze oni są podwykonawcami. na rzecz kogo realizują teraz jakieś prace? mają jakąś firmę na rzecz której cały czas pracują i mają stałe zlecenia?
krzyś 2015-10-08 14:04:04
Komornik Sądowy przy Sądzie Rejonowym w Bydgoszczy Maciej Bakalarski na podstawie art. 953 kpc podaje do publicznej wiadomości, że w dniu 14-10-2015 o godz. 13:00 pod adresem: Sąd Rejonowy w Bydgoszczy Wydział XII Cywilny, ul. Nowy Rynek 10, 85-950 Bydgoszcz, pokój 208, odbędzie się druga licytacja użytkowania wieczystego nieruchomości należącej do dłużnika: Maciej Nowicki, położonej przy ul.Toruńska 39, 86-050 Solec Kujawski, dla której Sąd Rejonowy w Bydgoszczy X Wydział Ksiąg Wieczystych prowadzi księgę wieczystą o numerze BY1B/00052267/5. SA JACYŚ CHĘTNI ???
1
daria 2016-01-28 07:08:42
a widziałeś kilkadziesiąt negatywnych wpisów na temat tej firmy?
JARO 2016-07-26 01:06:41
Mnie też skusił PAX współpracą jako podwykonawca. Jedno zlecenie zapłacone a potem cisza i obiecanki.
3
JA 2016-08-18 14:41:06
MASAKRA ZDALA OD TEJ FIRMY
1
tomasz 2016-10-16 18:11:10
A może to jednorazowe opóźnienie @jaro skoro za pierwszym razem zapłacili to jeszcze nie ma paniki, skontaktuj się z nimi osobiście i nie powinno być problemu
Krzysiek 2016-11-23 20:57:29
porażka, wymigują się od zapłacenia faktury za maj i czerwiec 2013. Teraz pod nazwą PAX, dalej będą naciągać serwisantów z całej Polski czy swoich pracowników???
Zostaw swoją opinię o 2e Elektryka i Elektronika Maciej Nowicki - Solec Kujawski
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie 2e Elektryka i Elektronika Maciej Nowicki