logo E.Leclerc

E.Leclerc

Radom

Opinie o E.Leclerc

mistrzunio 2009-11-08 11:46:47
UWAGA UWAGA UWAGA
Praca tam to istny [usunięte przez moderatora] tego całego dyrektora żabojada powinni wysłac na sybr Znęcanie sie nad pracownikami wyzysk i nic po zatym
Alfred 2009-12-03 22:15:56
Leclerc w Radomiu to najgorszy obóz pracy jaki może tylko być .
Gdzie są premie dla pracowników.!!.gdzie są pieniądze za nadgodziny!!,
ile można pracować za najniższą stawkę w takiej pracy.Może p.Dyrektor zasiądzie sobie za stoiskiem lub za kasą ..i będzie żył wygodnie za takie śmieszne pieniądze...Może znajdzie się taka osoba co powie głośno i prawde o wszystkim ...Ludzie nie macie czego się bać,
zacznijcie walczyć o swoje....!!!
Były pracownik Alfred
Kamila 2009-12-03 22:20:38
Zero socjalu, zarobki żenujące, fatalne zarządzanie. I jeszcze ta mania wielkości, że Leclerc jest najlepszy - dno! Ludzie fajni, ale co raz bardziej sfrustrowani i zniechęceni. Nie polecam!
Małgorzata 2009-12-03 22:22:27
Witam, zgadzam sie jak najbardziej z przedmowcami.
Szkoda ta firma sobie glowe zawracac, atmosfera w pracy do kitu, kierownicy maja kompleks wyzszosci, no moze po za jedna osoba. ja byym to nazwala wspolczesnym obozem pracy, zero rozmow, musi byc cicho, a jak sie odezwiesz to dostajesz opierdziel. przez stalych pracownikow jestes traktowany jak podrasa- czlowiek gorszej jakosci(ciagle przeganianie z tego miejsca w inne, a jak juz powiesz , ze ci cos nie pasuje to automatycznie cie wyleja!!!
gabi 2009-12-03 22:34:52
Do Dyrektora Leclerca w Radomiu
Czy widział lub słyszał pan gdzieś by ludzie w takich dużych firmach pracowali bez premi..a gdzie jest socjal.a może ktoś sobie przywłaszcza ..a nic nie mówi.Czy ludzie wychodzący z pracy o 22..jak jest zamkniecie o 21..mają płacone??...i co pan myśli o tym jednym bałaganie w pana Firmie...może jakieś ulgi bedą za tak ładne słowa ??
anonimowa 2009-12-03 22:36:55
nie wiem co SUPER, ale osobiście nie polecam!! Pracowałam tam cztery miesiące i o cztery za długo. Podejście do pracowników iście komunistyczne, za grosz elastyczności, a o szacunku do pracownika trudno dyskutować-bo go tam brakuje. Morale pracowników bardzo złe. Duża rotacja. Zarobki śmieszne
anonim 2009-12-08 12:00:32
E.Leclerc to obóz pracy, traktują ludzi jak śmieci,nawet nie mówię tu o pracownikach bo oni są traktowani jeszcze gorzej, bo po śmiecia ktoś się jeszcze schyli i go podniesie. Kierownictwo do [usunięte przez moderatora] wyżej srają niż tyłki mają,a panie w kadrach to już wogóle jedna wielka pomyłka,są poprostu okropne i nie mają szacunku do człowieka,szczególnie jedna z nich (kto miał z nimi styczność zapewne wie o kim mowa) zachowują sie jakby była paniami i władcami tego całego bajzru.Nie polecam zgadzam się z przedmówcami co do tego [usunięte przez moderatora]
Jeden z klijentów. już chycha nie na długo 2009-12-14 11:23:39
Ja proponuje żeby ktoś nakręcił na temat tej firmy reportaż, może jak zajmią się media tą sprawą to się tam zmieni. Kobieta nie powinna ciągnąc załadowanej palety a tam co, dziewczyny ciągną palety większe od siebie.Jak ktoś nie wierzy niech się przejdzie po działach i zobaczy jak traktowany jest pracownik. Sama słyszałam jak jakaś p. kierownik taka duuuża odzywała się do pracownika. Zero szacunku !!!
pracownik nabiału 2009-12-20 14:47:25
[usunięte przez moderatora] tego dyrektorka za to co on wyprawia,traktuje sklep jak własny folwark,ludzie sątraktowani jak zwierzęta do tego kierownictwo powinni zostac pozamykani zeby im ktoś dobrze złoił dubska może by sie wtedy opanowali
pracownicy 2009-12-22 10:43:02
To co wyprawił dyrektor na święta to już totalna dyskryminacja pracowników Wszystcy pracownicy którzy byli na zwolnieniu lekarskim nie dostali talonów ani paczek,a inni podostawali.Tam przydała by ispekcja z prawdziwego zdarzenia i kara surowa i dotkliwa.Zatem panie dyrektorze życzymy nieudanych świąt fatalnego nowego roku i samych klęsk w pana życiu
aaa 2009-12-22 21:00:49
A czy wam potrącają z wypłaty na socjalne ?, bo jeżeli tak to po prostu musicie zgłosić to do pipu !
mikołaj 2009-12-23 19:22:05
po mojemu to sam sobie stryczek na szyje tym założył. Nie dość że kadre kierowniczą ma super, tak super że ładnie ich obsmarowują w gazetach to jeszcze taki numer wykręcił pracownikom na święta.Właśnie teraz pokazał jak naprawde traktują i za kogo mają pracowników. Pan dyrektorek narzeka że tak nieładnie piszą o nim ale nikt z palca sobie tego nie wyssał. Taka jest niestety prawda. Poczekamy zobaczymy ....
pokrzywdzony 2009-12-24 08:55:32
Ja bym pronował żeby wszyscy pracownicy kturzy nie dostali talonów zebrali sie i zlożyli skarge do pip może wrescie pan dyrektor zrozumie ze pracownik to tez czlowiek a nie zwierze ,i czas najwyzszy zeby zmienic dyrektora a tego wyslac do ruskich na sybir moze tam sie nauczy szacunku dla pracownikow.Panu dyrektorowi Zycze Chorych i Smutnuch swiat oraz Nieszczesliwego Nowego Roku



henieklew 2009-12-25 12:12:06
TRAGEDIA traktują was tam jak byście byli wołami do roboty.Zróbcie coś z tym bo inaczej zawsze będziecie musieli robić co oni chcą bo jedno jest pewne oni czyli to zasrane kierownictwo łamią wasze prawa chyba nie znają kodeksu pracy.Ja tam pracowałem i wiem jak tam jest i żebym do końca życia miał nie jeść nie wróciłbym tam a z tymi talonami to kompletne złamanie prawa zgłoście to do inspekcji pracy albo do sądu,kara dla żabojada murowana.Posłuchajcie się mnie i nie bójcie bo za zastraszanie już ktoś wygrał więc i drugi raz sąd da wiarę w to jak jest w leclercu
1
goliat 2010-01-04 23:30:49
Jak się nie podoba mozna się zwolnić, nikt na siłe Was tam nie trzyma.
xxx 2010-01-07 22:10:44
najlepiej jakby zwolnili się wszyscy jednego dnia
szczególnie kiedy są najbardziej potrzebni do pracy, a co do tego czy są trzymani na siłę to się zgadzam że nie, ale ludzie są bardzo zdesperowani ciężką sytuacją w związku z brakiem pracy i dlatego dają się pomiatać.Ja napewno bym sobie na to nie pozwolił,szczególnie że jak sie chce to sie znajdzie pracę w której cię docenią sam tego doświadczyłem-zacznijcie ludzie wreszcie walkę o swoją godność bo inaczej będziecie padać a oni będą was jeszcze kopać.
xxx 2010-01-07 22:14:33
najlepiej jakby zwolnili się wszyscy jednego dnia
szczególnie kiedy są najbardziej potrzebni do pracy, a co do tego czy są trzymani na siłę to się zgadzam że nie, ale ludzie są bardzo zdesperowani ciężką sytuacją w związku z brakiem pracy i dlatego dają się pomiatać.Ja napewno bym sobie na to nie pozwolił,szczególnie że jak sie chce to sie znajdzie pracę w której cię docenią sam tego doświadczyłem-zacznijcie ludzie wreszcie walkę o swoją godność bo inaczej będziecie padać a oni będą was jeszcze kopać.
anonim 2010-01-15 21:52:57
Kiektórzy chyba za bardzo przesadzają! Doskonale wiem, że nie jest tam kolorowo bo sama tam pracuje i są dni kiedy mam ochote rzucić ta robote w [usunięte przez moderatora] ale bez przesady. Kierownictwo owszem beznadziejne, byli zwykłymi pracownikami a teraz uważają się za lepszych. Ale pracownicy też nie są lepsi!!! kłócą się o wszystko przez co atmosfera jest przyjebana, a niektórzy są tak beznadziejni że chodzą na skarge do kierowniczek na innych pracowników!! tylko po to żeby się podlizać.
Hela 2010-02-13 22:43:40
O tak to prawda fr.......stwo to tam jest jeden drugiego [usunięte przez moderatora] i ciekawe co z tego ma bo napewno nie jakąs premie TAM PO PROSTU NIE MA PREMII za to trzeba zasuwać ponad siły i niewazne ze jest kodeks pracy co do ograniczeń tam go nie przestrzegają i jakby mogli to pracowników poganiali by jeszcze batem zeby szybciej robili.OBÓZ PRACY
kat 2010-09-06 20:25:02
NIE ZNAM SIE NA TYM TAK NA 100 5
ale czy nie mozna wystąpić do sądu gospodarczego o cofnięcie uprawnien do prowadzenia działalności handlowej i zakazu zatrudniania pracowników za nieprzestrzeganie kodeksu pracy w polsce
Podjecie działalności to zobowiazanie do przestrzeganie prawa w polsce

ps. dlaczego pracownicy tak bardzo boja sie byc swiatkami a ten co wystepuje do sadu pozostaje san narazony na oszczerstwa i klamstawa w sadzie ze strony pracodawcy
jeszcze pracownik :) 2010-11-27 12:25:11
[usunięte przez moderatora] zostawanie po godzinach a jak trzeba to i sciagna cie z ze swojego dzialu do pomocy na inny .
1
agawlod@interia.pl 2010-12-16 14:04:09
jestem pracownikiem E.Leclerc w Radomiu w zeszłym roku nie dostałam talonów na święta ponieważ brakowało mi pięć dni kryterium wydawania owych talonów dotyczyła pracowników zatrudnionych od dn.31.maja ale na socjalne odtrącane miałam z każdej kolejnej pensji! w tym roku mają być jakieś marne paczki z towarów jakie kierownicy danych działów dostali gratis czyli ochłapy więc pytam gdzie są nasze pieniądze z socjalnego gdzie są premie o których mowa w umowie o pracę i gdzie jest przede wszystkim szacunek i dobre słowo dla pracowników którzy ciężko pracują na te marne grosze na tą marną najniższą krajową pensję !
1
mistrz 2010-12-21 15:33:39
najgorsze co moze byc to praca na magazynie Szczególnie jak pan kierowniczek [usunięte przez moderatora] ma wszystkich piodwladnych w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i mysli tylko o sobie najwiekszy [usunięte przez moderatora] i lizus kierownictwa dlatego uwazajcie na tego [usunięte przez moderatora] Pozdrawiam
MarceliSzpak78 2011-01-27 16:54:26
Dobrze powiedziane "mistrzu"!!!!Akurat tak się składa,że doskonale wiem o czym,a może o kim tu piszesz.Zgadzam się z Tobą w zupełności.A co do ludzi to fakt,boją się stracić nawet te grosze które rzuca im [usunięte przez moderatora] jak ochłapy z pańskiego stołu,i pewnie dlatego jedno drugiego [usunięte przez moderatora].
MarceliSzpak78 2011-11-23 12:44:08
[usunięte przez moderatora] jak najdalej od tego syfu określającego się mianem hipermarketu,no chyba że chcecie stać się białymi murzynami i [usunięte przez moderatora]Robota jedynie dla małolatów co to ich pierwsza praca,i niekumańców,bo takimi można pomiatać na wszystkie strony a i tak żaden z nich się nieprzypruje że łamią mu jego prawa pracownicze.Wszystkim nowoprzyjętym serdeczne współczucie!
ja 2012-02-06 11:55:44
teraz to się tam dopiero dzieje, poprostu brak słów! Sami pracownicy nazywają to obozem pracy. Ostatnio nowy kierownik monitoringu pseudonim [usunięte przez moderatora] (różnie go ludzie tam nazywają) bezprawnie przeszukiwał szafki pracowników bez ich wiedzy, zgody i obecności. Że też nie ma się kto wziąć za tą [usunięte przez moderatora] Uciekajcie ludzie od tego miejsca jak najdalej!!!!!!
KLIENT 2012-02-09 14:42:10
bylem dzis na dziale reklamacji z glupia zarowka do wymiany ktora zakupilem 07 02 2012 i sie spalila zarowno kod jak i nr zarowki i paragonu zgadzaly sie sie lecz obsluga naziemna odmowila mi wymiany na nowa i kazala przyjsc o 18 jak bedzie kierownik czy ja nie mam juz nic innego do roboty tylko latac za kierownikami?ja tez pracuje i to na nocza glupia zarowka nie bede sie uganial caly dzien. swoja droga to moze ta zarowka byla potrzebna tej BLONDI m dzis obslugiwala?nie mialem sily sie klucic potrzebowalem tylko wymiany.w koncu zostawilem te zarowke i paragon niech jej ta zarowka oswietla droge na lepsze czasy.reasumujac-to przeciez tylko BLONDYNKA......
kaszalot 2012-10-03 18:15:26
pracowałem w firmie sprzątającej w tym markecie.Na sklepie ładnie a na zapleczu syf ,myszy i szczury.Piekarnia to jeden wielki chlew- za darmo nie chce pieczywa z tego marketu.
kojot 2012-10-03 18:19:14
a w kiblach syf i smród!!!!! jest tam jakaś firma sprzątająca????
forumowicz 2012-11-27 11:18:56
tak jest ekipa sprzątająca, ale większość czasu spędza na paleniu papierosów...
piko 2012-12-07 16:05:55
może tym jak tam traktuj się ludzi, i nie przestrzega prawa pracy, powinien się ktoś tym zainteresować
gienio 2013-07-15 18:43:31
Poza tym,że traktują Cię jak psa,umowa jest w porządku.Pełny etat.Robisz niestety za minimum socjalne
gienio 2013-07-29 20:11:11
umowa o pracę tzn.PEŁNY ETAT(SKŁADKI ODPROWADZANE NA EMERYTURĘ)Czy siedzisz na kasie,czy na innym dziale masz przerwę .która Ci się należy,możesz iść na nią w zależności od sytuacji.)
gienio 2013-09-15 15:46:46
zero nadgodzin,chyba,że w okresie przed świątecznym,ale to rzadkość.!!!
gienio 2013-09-22 15:52:10
każdy ma swoją godność,jeśli chce to pracuje,
luiza 2013-09-23 16:57:43
chciałam zpytac w jakich godzinach pracuja kierownicy,
gienio 2013-10-01 19:01:36
wchodzi teraz nowy system pracy.t.z.n.ELASTYCZNY CZAS PRACY i niestety ,jak nam zagrają,tak będziemy tańczyć.Raz pracujesz 2-godziny,a raz 10-godzin i to nie Ty decydujesz,tylko pracodawca!!!
ania 2013-12-10 12:48:26
szkoda ze nikt nie napisał o tych nadgodzinach. Jak jest dużo roboty to musisz zostać i koniec a przed swietami to już standard jeszcze jak inwentaryzacja jest to masakra tylko by chcieli żeby siedzieć a za co? (usunięte przez administratora)
Kasia 2014-03-25 22:29:12
Witam chcialam podzielic sie opinia na temat osob pracujacych w leclerc zwlaszcza jesli chodzi o panie obslugujace cpn. Zastanawia mnie fakt czy mniej mozgu ma kadra kierownicza czy osoby przez nia zatrudniane ale coz sie dziwic jaka placa taki pracownik. otoz naderwany banknot to juz nie pieniadze jestem ochroniazem mam wazna funkcje nic nie szkodzi ze nie potrafie myslec bo nie skonbczylem nawet podstawowki. Ci ludzie maja za mala wiedze nawet do zbierania lisci w parku. podejscie do klienta karygodne komplketny brak kultury, klasy i podstawowych zasad obycia wsrod ludzi. Zlodziei sie boja i nawet nie podchodza ale za naderwanie banknotu twojego prywatnego wzywaja policje twierdzac ze skoro go przerwales wyjmujac z portfela to musi byc zfauszowany. Skad sie biora ludzie z tak mala wiedza i inteligencja czy to kwestia braku wyksztalcenia czy poprostu chec dowartościowania swojego ego z powodu pelnionej niestety malo istotnej funkcji.
Psychoterapeuta 2014-06-09 14:18:06
Kasiu-ochroniarzu, parafrazując słowa Aleksandra Fredry cytuję: ''Że nikt ci nie powie,żeś głupi, przez to mądrym nie jesteś''.Twoja opinia jest pełna błędów, bełkotliwa i nic nie znacząca. Wiec, że tylko idioci wierzą w swoją nieomylność i właśnie zaszczycasz to ''chlubne'' grono swoją osobą!
1
kubeczek 2014-07-11 23:52:46
Czy w Eclerku Kielce płacą za nadgodziny, niech mi ktoś odpisze błagam wręcz i z góry mu dziękuję?? błagam
1
Kubeczek 2014-07-13 22:43:59
Jestem dziewczynką. Witam, w sumie to mnie zmuszono bo szanowana kierownik poszła na zapalić zamiast pomóc mi zdjąć kasetkę i ją rozliczyć ponieważ był to mój 1 dzień w pracy i nie umiałam tego zrobić. Ale na 2 dzień wyszłam wcześniej o godzinę.
1
nikos 2015-01-02 15:11:05
zona tam pracuje za 1290 netto i niewiem o ktorej wroci do domu ,nawet sama niewie a poszla np dzis na 4 rano a jest 15 i niedzwoni,kolchoz jak za drugiej wony swiatowej
1
ktos 2015-02-25 22:38:30
ja tez tam pracowalam - dosyc dluuugo i o wiele za dlugo. teraz mam inna prace i wierzcie mi wszyscy, ze nie ma chyba nic gorszego niz praca w e.leclrc zero szacunku ze strony kierownictwa i chocbys nie wiem jak bardzo sie staral i wywiazywal ze swoich obowiazkow to i tak bedzie zle. Na dodatek przy takim podejsciu kierownictwa to nawet pracownicy gryza sie ze soba w walce o uznanie, ale "gorze" to najwyrazniej na reke - naprawde nie warto to i tak nic nie da. Niektorzy kolegow i kolezanki "sprzedaja" do kierownictwa w nadziei ze bedzie im lepiej - to nie tak dziala, bo jak juz go wykozystają na maksa, a jemu noga sie podwinie - to "sprzedawanie" i tak mu nic nie pomoze. Apeluje do wszystkich pracownikow wspirejcie sie miedzy sobą, bo jak wy bedziecie trzymac sie razem to "gora" psychicznie was nie wykonczy. Naprawde mozna pracowac z godnoscia.
1
ola 2015-02-27 10:43:12
E lecler masakra ! Nigdy więcej tam nic nie kupię . Kupiłam mop który jest popsuty reklamowalam go ale nie znaleźli żadnej wady a kij się składa podczas użytkowania . Wszystkie produkty jakieś lipnej jakości . Nie polecam pani wyjmuje z jednego pudełka kij do drugiego i wszystkie są zepsute masakra . Najgorszy sklep i najgorszy serwis .
1
Kaśka 2015-03-12 17:09:06
Pracowałam w E.Leclerc i nie działa mi się żadna krzywda, nawet miło wspominam. Obecnie pracuję w Auchan, tam to jest dopiero kołchoz!!! Żałuję, że się zwolniłam.
1
Stażysta 2015-03-20 21:09:30
Co Ty pierniczysz, że niby w L.Eclerc jest dobrze.
Właśnie tam pracuje ( jestem na stażu.
Jedno wielkie bagno.
Ze mną pracuje "sławna" Róża. Jest moją kierowniczką.
Kobieta całkowicie nieodpowiedzialna, fałszywa.
Jednym słowem wredna suka i nic więcej.
A więc co tu mówić, że tu niby jest dobrze.
Skoro było Ci dobrze, to wracaj.
Róża nie ma już komu "świń podkładać", to zajmie się Tobą :-)
2
Kendi 2015-04-02 14:18:05
W E.leclerc obsługa do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] szczególnie na kasie niektóre kasjerki sa miłe i normalne a jedna z krótkim włosami to by w ryja dotała ode mie za to że mi piszczała bramka i niumie zawołać ochroniarza tylko drze się na cały E.leclerec że [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a złodzieja niema jeszcze kiedyś wyląduje jej na gebie E.Leclercowy jogurt i nie tylko .Liscia by dostałą i zjebe ode mie i od innych ludzi .A ja mało nie poszłam na skarge teraz żałuje że tego nie zrobiłam. takich ludzi się nieszanuje może to dla niej dobrze bo taka osoba nibty jest dobra do pracy ale gówna prawda osoba nadajaca się do pracy ma kulture osobistą a ona niema .Zero kultury!Widać jaką szkołe skończyła podstawówke.Kiedyś nie było gdzie do kasy bo wszystko zajete to sie poszlo do niej strzelilo asie mine a ona cos nie tak sie odzywa .Tak bo obrzydza mie pani !!!Hahaha
1
Grey 2015-12-18 10:30:14
Witam ja również pracowałem do nie dawna w E. Leclerc , kierownicy/kierowniczki traktuja Cie jak smiecia popychadło , ciagle wydzierają sie krzycza na Ciebie , pretensje doslownie o wszystko i o nic a jak postawisz sie to biegnie jedna czy druga na skarge do dyrekcji na górę i robia wszystko by cie zniczszyc , zero zrozumienia normalnej rozmowy czy współpracy sensownej , osobiście odradzam prace w tym markecie .
2
Wojas 2016-05-12 22:57:02
Wiesz co, no z lokalizacjami bywa różnie, to chyba wiadomo, ale generalnie premie jakieś są, od obrotu, punktualności, nadgodzin, no co mam Ci powiedziec, na pewnoe nie stracisz na tym interesie, tak sądzę
Zostaw swoją opinię o E.Leclerc - Radom
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie E.Leclerc