brak logo

michał chmura

Wolbrom

Opinie o michał chmura

anonim 2011-06-21 20:06:09
NIE PŁACI LUDZIOM ZA PRACE UWAGA NA NIEGO CHYBA ZE KTOS CHCE PRACOWAC ZA DARMO OTO JEGO [usunięte przez moderatora].WCIAZ SZUKA NOWYCH LUDZI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
anonim 2011-06-25 20:00:28
WINIEN JEST MI 600 ZL OBIECUJE OD DWOCH MIESIECY ZE MI WYSLE WYSYLA I WYSYLA A PIENIEDZY JAK NIE MA TAK NIE MA.OGOLNIE KRETACZ I KOMBINATOR,PRACA U NIEGO OD 5,6 DO 20,21. [usunięte przez moderatora] ,JESZCZE ODCIAGA ZA KWATERE
anonim 2011-07-11 13:10:03
Witam Pracuje w tej firmie już długo, nieprawdą jest że właściciel nie płaci. Widocznie kolego nie wywiązywałeś się ze swoich obowiązków. Nie oczerniaj bezpodstawnie, taki szef to rzadkość...
Pracownik 2011-07-12 14:37:52
Może ujawnij się anonimie !! Nie podpisując się można wszystko ! Taki Twardy jesteś ??! To co pisze anonim to NIEPRAWDA !! PŁACI !! UGODOWY i PRZEDE WSZYSTKIM WYPŁACALNY !! Wielki Plus , jak zwykle znajduje się konkurencja próbująca zaszkodzić .Znasz wiele osób ?? W swojej głowie możesz mieć wszystko , nawet krasnoludki ale wątpię żebyś miał coś tam w ogóle - PUSTO , PUSTKA !!
POLECAM TEGO PRACODAWCĘ !! WIELKIE INWESTYCJE Wymagają WIELU PRACOWNIKÓW !!
Arbeiter 2011-07-12 20:45:15
Ja również pracuję w tej firmie około 2 lat i przez ten czas ani razu nie słyszałem negatywnej opinii czy problemów związanych z wypłatami Ani ich nie doświadczyłem , więc sądzę , że opinia anonimowa negatywna powyższa nie jest oceną prawdziwą , inaczej ten Pan zwróciłbym się pewnie bardzo stanowczo o wypłatę czy zwrot .Natomiast przychylam się do poprzedników chwalących firmę Pana Michała .Wystawiam komentarz bardzo POZYTYWNY i polecam tego pracodawcę jako rzetelnego , wypłacalnego.
anonim 2011-07-12 23:24:27
Witam Zgadzam się z pozytywnymi komentarzami i polecam w 100 % .
Żadnych problemów nie ma we współpracy z Panem Michałem . Pozytyw z pewnością
marta 2011-07-13 16:17:09
Mojego meza tez nie rozliczył i jeszcze trzy osoby ktore znam to nie jest pomowienie pisze tylko prawde i zapewniam was ze nie sa oni pijakami tak po prostu z nimi postapił.Obiecał wysłac pieniadze i do dzis ich nie ma a telefonow nie odbiera.A pozytywne opinie pisze on sam!
cała prawda 2011-07-18 10:07:13
nie zależy mi bo nie pracuje w tej firmie..PAN Michał to uczciwy i rzetelny pracodawca. . Może oddał pieniądze Pani mężowi a ten się nie przyznał...w każdym razie polecam go w 100%.
marta 2011-07-19 08:03:12
drogi panie zycze panu zeby pan był taki jak moj maz-kasy na 100%nie dostał tak samo innym osobomnie zapłacił dla mnie to [usunięte przez moderatora] bo jesli ktos dla niego pracuje a on mu nie płaci to jest zwykłym [usunięte przez moderatora]!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
arek 2011-12-15 22:04:32
Droga Pani..nie pracuje dla tego pracodawcy, i nie zależy mi na wypisywaniu nieprawdy. pracowałem bardzo długo, odeszłem tylko dlatego że zmusiła mnie do tego sytuacja rodzinna. Takiego szefa moge tylko chwalić. Jest wyrozumiały i nie spotkałem się z sytuacja aby komuś cos był winien. Obrażać anonimowo jest łatwo.. ale może warto to wyjasnic osobiście??? Wiem jak mężowie kłamią.., proszę podzielić przez 2 to co mówi mąż..:)
Jerzy 2012-02-23 19:21:06
Witam Pracowałem u Michala Chmury , pracodawca w 100% uczciwy i wypłacalny .Polecam wszystkim zainteresowanym .Pracodawca umie docenic ludzi i ich prace , zna wartosc pieniedzy to cechy coraz żadziej spotykane u Pracodawców .Goraco polecam .Jerzy
WKURZONY 2012-06-23 16:51:54
WITAM,WLOSY MI SIE JEŻĄ NA GŁOWIE GDY CZYTAM TE NIBY OPINIE O TYM [usunięte przez moderatora],ALBO ON SAM TE OPINIE WYCHWALAJĄCE SAMEGO SIEBIE PISZE ALBO TE JEGO [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] OLE WYPISUJĄ TE BZDURY,A TAKICH WKOŁO [usunięte przez moderatora] NIE BRAKUJE.WIELU LUDZI OSZUKAŁ,PIJACZKÓW,TO PRAWDA,ALE UCZCIWYCH TEŻ ZRBIŁ W KONIA.PAN CHMURA NAŁAPAŁ WIDOCZNIE JAKIEŚ ZLECENIA I POTRZEBUJE PRACOWNIKÓW,TO JEST [usunięte przez moderatora],OBIECUJE DOBRE STAWKI,POTEM ZMIENIA ZASADY W CZASIE GRY,IDZIE NA ŻYWIOŁ,ROBOTA SZARPANA SAM BIEGA PO BUDOWIE I POGANIA LUDZI JAK EKONOM,NIE SKOŃCZYSZ ZROBIĆ JEDNEGO JUŻ PAN CHMURA KAŻE ROBIĆ CO INNEGO.MOŻE PAQN CHMURKA SAM BYN SIĘ WZIĄŁ ZA UCZCIWĄ ROBOTE I CHWYCIŁ ZA CĘGI I HEJA TONY MILIONY.MASA LUDZI PRZEWINĘŁO SIĘ PRZEZ PANA CHMURE,GDY KTOŚ ODCHODZI TO JEST RĄBANY NA STAWCE I STWIERDZENIE[usunięte przez moderatora] ŻE JESTEŚ MAŁO WYDAJNY,W TYM [usunięte przez moderatora] PLATFORMERSKIM KRAJU JEST NIESTETY WIELU TAKICH [usunięte przez moderatora],OBY SIĘ UDŁAWILI SWOJĄ PAZERNOŚCIA.
Michal ale nie Chmura oszut 2012-08-15 16:53:27
Potwierdzam - powyższe negatywne opinie, nie pracowałem u niego w firmie Extrememem ale niestety współpracowałem, straszny z niego krętacz, wyciągacz kasy, żeruje na innych, ale uważa się za wszystko wiedzącego "specjalistę". Nie polecam współpracy na żadnym polu z tym Panem.
Rabarbar 2012-11-24 17:56:40
Jak ktoś partaczył robotę, czy był leniwy lub zbyt nachlany to zawsze będzie narzekał. Zresztą bez podpisu łatwo wypisywać bzdury i nie stworzone rzeczy, konkurencja też nie śpi. Ja osobiście pracuję już dosyć długo tutaj i nigdy nie była problemów, we wszystkim idzie się dogadać, ale jak ktoś rozumie tylko język wódki i piwa, to z takimi nie pogadasz. Ograniczeniowców też nie brakuje, a niby wiek światłości. Są ludzie z którymi w ogóle nie pogadasz. Osobiście POLECAM w 100%, może przy kolejnych projektach spotkamy tutaj się. Ten kto rzetelnie będzie chciał wypełniać swoje obowiązki jest tutaj mile widziany i wszystko w terminach.
Rabarbar 2012-11-24 17:59:13
Tutaj nie chodzi o firmę Extremen więc coś dziwnego tutaj wyprawiasz
1
Jerzy 2013-04-10 11:57:12
Po pierwsze po co pisać tu opinie o firmie EXTREMEMEM przecież to nie ta firma!! Tu pisze sie opinię o FRB Michał Chmura, pracowałem w tej firmie juz po raz drugi w swojej karierze i nie narzekam. Pieniądze b.dobre jak na zarobki w Polsce, to co obiecuje Pan Michał to wypłaca na 100% Wymagajacy sympatyczny i miły człowiek. Polecam wszystkim szukającymch pracy :)
malgosia 2013-09-29 08:11:03
Rabarbar - 2012-11-24 17:59:13

Tutaj nie chodzi o firmę Extremen więc coś dziwnego tutaj wyprawiasz
jestem za !
Roman Czuchta 2013-11-18 21:09:42
Witam wszystkich. Zawsze kiedy przyjeżdżam z kontraktu i czekam na następny w miedzy czasie zatrudniam się u(usunięte przez administratora). Jeszcze nigdy nie mogłem na nic narzekać. Wypłaca, daje zaliczki i pomaga na tyle na ile może. Problem zapewne jest gdzie indziej. Ci którzy narzekają niech sobie odpowiedzą na pytanie ile oni sami wypłacili by sobie za swoją pracę . Ja nie mogę złego słowa powiedzieć . Jak ktoś chce i się pracy nie boi to ma utrzymanie przez cały rok. Jak dla mnie to na polskim rynku w dziedzinie budownictwa w zawodzie zbrojarz szukać takiego pracodawcy. Zarobki naprawdę na przyzwoitym poziomie w porównaniu do innych. Gorąco polecam.
staszek 2013-12-21 09:41:49
witam robie u michala rok czasu i przez ten rok niemialem problemu z wyplata zawsze miedzy 15 a 20 kasa jest byla i bedzie nawet wczoraj bralem wyplate i byla wieksza jak sie spodziewalem
Kola 2014-01-06 11:17:55
PŁACI przestańcie pisać głupoty kto chce pracować wiadomo,że lekko nie jest zarabia naprawdę niezłe pieniądze wypłacane na czas
Heni 2014-01-23 09:54:52
placic moze i placi ale jakie pieniadze . zarabia tylko on kolosalne pieniadze a my zasuwamy jak roboty . jest nie sprawiedliwy.
heni 2014-01-23 13:38:34
(usunięte przez administratora)pogania tony-miliony tylko kto je widzi a pracuje sie rowno. nie polecam tej firmy sa inne i lepsze pieniadze i nikt cie nie pogania.
wiktor 2014-03-19 14:16:12
Płacić płaci ale jeśli nie masz siły konia pociągowego to daruj sobie pracę w tej firmie.Pracowałem na ogrodzie zoologicznym we Wrocławiu w firmie (usunięte przez administratora)cóż ---polecam młodym chcącym dobrze zarobić---tu rada nic nie mów rób co każą majstrowie ---to prawda jak pisaliście wyżej tony miliony zero życia rodzinnego od świtu do nocy w pracy ale coś za coś !!!!
Jasio 2014-04-15 22:15:00
TONY MILIONY (usunięte przez administratora) NIE POLECAM
2
miś 2014-04-30 00:06:18
Witam. Pracowałem kiedyś w tej firmie ale stale był problem ze stawkami. Napisze ktoś jakie teraz daje stawki.
witek 2014-05-15 12:38:21
Pracuje u Michała co do stawek każdy ma inną zależy od brygady ,przerobu,majstra jak ci wyliczy jest różnie ale jak na zarobki w PL da się żyć.Obcina za kwatery to chyba norma ale co masz wyliczone dostajesz na rękę w termine
Adam 2014-06-12 14:44:29
Witam!Nie polecam pracy u Pana Michała ponieważ każe ludziom pracować po godzinach a z tego człowiek nic nie ma ,nie płaci w terminie,daje małe stawki za godzinę i daje umowę tylko od najniższej krajowej tylko po to ,żeby sobie zarobić.Więc jeśli chcesz się zajechać na maksa za darmo to zapraszam do Pana (usunięte przez administratora).
pracownik 2014-08-21 17:52:21
Stanowczo nie polecam! Przerost formy nad treścią. Pracodawca dba jedynie o własne potrzeby a nie pracowników.Zarobki o tym świadczą. Zastanówcie się dwa razy jeżeli chcecie pracować dla tego pana.
2
PELBUD 2014-09-30 22:00:51
zlodziej oszust i kretacz nie placi wogule a nie na czs podwykonawcy juz nie jednego wtopil w bagno do kryminalu takich pracodawcow prosty dziad chcez miec problemy podpisz umowe z oszustem chmura
miras 2014-09-30 22:10:45
chmura to zwykly prostak cham oszust robilem u niego zbrojenie jako podwykonawca 2-miesiace tak mi zaplacil ze ludziom musialem brac kredyt aby dac wyplaty dziwie sie ze dostaje w tym kraju roboty i nikt mu za te oszustwa nic nie zrobi zadna instytucja ale polska to kraj dla takich zlodziei jak michal chmura tylko inni maja przez LACHUDRE maja duze problemy
ADAM 2014-09-30 22:17:33
ROBILEM U NIEGO JAKO BRYGADZISTA PLACI NA 15 RAT WYPLATY KOMU MA PLACIC TO ON WIE TYM CO MU TYLKI LIZA I ROBIA 24GODZINY NA 24. DUZO KRECI I KLAMIE PROSTO W OCZY MI TEZ JEST WINNY TROCHE ALE TO JUZ PRZEPADLO NIE ODBIERA TEL LUB KLAMIE ZE OD DZWONI JUZ DWA LATA DO MIE DZWONI PORAZKA NIE FIRMA
1
Polski 2014-10-19 12:03:46
Witam ---podwykonawcy pracujący lub oszukani zostawcie tu kontakt mailowy mamy już 4 osoby do pozwu zbiorowego.Czekamy na kontakt dość okradania uczciwie zapierniczających ludzi--Czekamy
3
gladiator 2014-12-20 20:51:11
cieśla teraz z przerobu wyszło mi 12 zł na godzinę [ jak na wrocław siano nieziemskie nie?
gladiator 2014-12-20 21:01:42
OSZUST wypłata na raty prowadzący jak KRZYWY czy Klimczak ustala stawki pod swoich pajacy typu ........nie polecam pracy w żadnej z tych brygad . banda [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na kresce
1
sieka 2014-12-27 11:20:39
No i po co to pisać firma the best szkoda ,że tylko dla wybranych nie 12 z przerobu tylko 12.40 jak zbrojarz przy tym tonażu masakrejszyn
olo wrocław 2015-01-07 11:36:06
Brak słów co się w tej firmie dzieje Pan M chyba sam do końca nie wie co robią jego przydupasy pokroju.......szkoda ,że za uczciwą pracę nie ma kto płacić tłumaczenie bo majster powiedział,że mało robiłeś po fakcie to norma ucinanie stawek nie płacenie na czas umowę wypisz se sam najlepiej sam się ubezpiecz sam se wypłać za pracę dewiza tej cudownej firmy--chcesz wpaść w długi polecam serdecznie tą firmę A CO DO KLIMCZAKA --szanowny Panie góra z górą się nie zejdzie ale człowiek z człowiekiem zawsze nie będzie Pan do końca życia ślizgał się na ludziach u Pana M I co wtedy???
pracownik 2015-02-24 22:12:02
Pracuje u Michała długo..nie mogę narzekać na pensje...czytam te opinie i nasuwa mi się jeden wniosek...jeśli jest Wam tak źle Panowie..to trzeba zmienić szefa...żyjemy w wolnym kraju..nikt nikogo do niczego nie zmusza..nie ten to inny.
Marysia 2015-03-25 17:32:45
Pytanie do Was Panowie czy ktoś wie gdzie obecnie pracuje firma P.Michała muszę osobiście poprosić o zwrot nie wypłaconych mężowi pieniążków--będę wdzięczna za odpowiedż
2
Krystyna 2015-05-13 11:57:48
Skoro Pan pracuje i jest tak cudownie dlaczego nie podpisuje się Pan z imienia i nazwiska masa nie wypłaconych ludzi dobrze Pan o tym wie a pisze pierdoły
Bartek 2015-05-14 18:27:52
Witam. Myślę, że Ci którzy piszą źle opinie powinni się podpisywać.. To byłoby uczciwe. Nie jest filozofią oczekiwać kogoś anonimowo. Pozdrawiam
Bartek 2015-05-14 18:34:13
Oczerniać..Miało byc. Pozdrawiam
Marysia 2015-05-16 11:33:17
Potrzebuję aktualny odbierany numer Pana CH----Posiada ktoś potrebuę do ugody--- z góry dziękuję
Marysia 2015-05-16 11:34:41
sorki to literówka
Bawaria 2015-07-06 22:42:52
Pracowalem u Michala dwa razy co moge powiedziec; wszystkie pieniadze mialem wyplacone.Pracowac w FRB to trzeba miec zdrowie i duzo sily.Do michala nie mam nic ale jego majstrowie to LIGA MISTRZOW banda nieukow budowlanych.Jedyny z majstrow to Radek jest w porzadku .
pracownik 2015-07-27 15:26:17
Pani Krysiu :) ja pierdół nie wypisuję mam prawo do własnego zdania. Nie mogę powiedzieć nic złego na temat Pana Michała , to uczciwy człowiek, jak się roboty nie zawala, nie popija w pracy...to wszystko gra. Może Pani się podpisze.? :)
kapitalista 2015-09-24 21:42:05
inni muszą być tacy jak on, żeby się przebić . inaczej nie maja szans z takim wyzyskiwaczem z takim ścierwem jak on i będzie coraz gorzej , bo nikt tego nie kontroluje
tynki maszynowe 2016-03-14 06:07:06
witam ta wasza firma chmurka dziala na opolszczyznie sama ukraina
1
pracownik 2016-05-20 09:28:01
Prawda jest taka że jeżeli ktoś chce pracować dostaje od ręki umowę o pracę.. ja dostałem. polecam tego pracodawcę z czystym sumieniem. pozdrawiam wszystkich narzekających..jak się nie szanuje pracy to się później narzeka..
2
Dawid 2016-07-06 20:54:14
Witam. Współpracuje z Michałem 2 lata. Jestem na W. działalności, mam brygade cieśli, wszyscy maja płacone z akordu bo tak chcieliśmy... nikt do tej pory nie narzekał. Wiadomo zdarzy mu się czasami spóźnić z wypłata ale każdy wie ze bedzie. Nie mogę złego słowa powiedzieć. Stawki daje dobre. Jeśli chce się robic to naprawdę mozna zarobić super kasę. A ci którzy narzekają I takie głupoty piszą to chyba wogule nie wiedzą co to jest praca. Bo za darmo to nikt wam nie da...
6
gfjh 2016-07-14 23:03:49
@ Dawid to wiadomo że za darmo nikt nie da, n ikt na to nie liczy :) ale bardzo podoba mi się ta opcja, że jest praca na akord - więcej zrobisz, więcej dostaniesz i uważam, ze to bardzo uczciwe, zwłaszcza dla tych pracusiów, którym zalezy na większych pieniądzach
2
Zostaw swoją opinię o michał chmura - Wolbrom
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie michał chmura