Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o D.P.I. Malachit Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie D.P.I. Malachit Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
asdf - 2010-04-09 13:07:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Płacą kiedy chcą i jeśli chcą, mętne biuro.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-06-07 15:28:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Szkoda czasu na tą śmieszną firme, zarobki psa warte, hamstwo i nic więcej, uważajcie na tą firme, rotacja ludzi masakryczna!!!
zdjecie uzytkownika
WACUS - 2012-02-07 00:15:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez moderatora].... wyleciałas bo sie obijałas, nie wiem gdzie studiowałas ale marny z ciebie architekt. Robilismy robote za Ciebie!! Dobrze, że Cię wywalili :)) Jakoś my pracujemy do tej pory.....
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-05-23 10:05:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
anonim co masz dokładnie na myśli pisząc "Szkoda czasu na tą śmieszną firme, zarobki psa warte"? Szczególnie interesuje mnie kwestia tych zarobków. Tak się składa że mam umówioną rozmowę w D.P.I. Malachit
zdjecie uzytkownika
P - 2013-06-15 11:24:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
8zł/h, brak umowy jakiejkolwiek przez rok. Pozniej przy dobrym wietrze smieciowka. Obiecuja stanowisko kierownicze, a konczysz na lopacie. 10-12h dziennie :) Nie masz szans zeby podpisali uprawnienia. Pensja wyplacana w ratach po 300-400zl.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-15 12:00:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Orientujesz się może w takim razie dlaczego na poczatku pracuje się bez umowy w D.P.I Malachit? Powiem szczerze że jeszcze się nie spotkałem z czymś takim
zdjecie uzytkownika
Tomek - 2013-12-09 07:28:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (17)
Witam,
pracowałem przez rok czasu w DPI niecałą dekadę temu i czuje sie zobowiązany opowiedziweć Wam o tej firmie. (usunięte przez administratora) jedynie zaliczki 300 zł które musiałem sobie wyprosić na dodatek.(usunięte przez administratora) Za moich czasów był w tej pracowni bardzo mocny skład, który w trakcie mojej pracy uciekł stamtąd praktycznie w całości. Zakładając swoje własne działalności projektowe. Ja miałem jeszcze tyle szczęści, że pracując przy tych doświadczonych kolegach mogłem się czegoś nauczyć. Sporą część mojej pracy zamiast w biurze projektowym spędziłem przy łopacie lub nosząc zaprawę bo szefowie rozkręcali hurtownie materiałów budowlanych, która zresztą szybko upadła. Przez ten rok znacznie pogorszył mi się wzrok bo monitory jakie tam były wtedy były bardzo mocno zużyte. Po odejściu paru moich bardziej doświadczonych kolegów dostałem dziwna propozycje jak na niedoświadczonego studenta objęcia stanowiska prezesa – akurat był wtedy okres zmiany formy działalności DPI z działalności jednoosobowej na spółkę z o.o. Zaskoczyło to mnie mocno. Po rozmowie o tym z jednym z kolegów, który chwilę wcześniej stamtąd odszedł dowiedziałem się, że on wcześniej dostał taka samą propozycję, którą odrzucił(usunięte przez administratora) Najgorsze jest to, że brak jest regularnych płatności w tej firmie. (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Roman - 2013-12-19 11:55:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Tomek,a czy w umowie nie macie zapisane do którego dnia każdego miesiąca powinniście dostac wypłatę??
zdjecie uzytkownika
pawel - 2014-09-18 15:39:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (7)
Jakiej umowie? :d Ja w umowie smieciowej mialem zalacznik w ktorym (UWAGA!) przyjmujacy zlecenie zrzekal sie praw autorskich na rzecz... Uniwersytetu Szczecinskiego! :D Kpina nie firma, a te prezesy to straszne barany. Zalecam omijac szerokim lukiem.
zdjecie uzytkownika
lajos - 2014-10-27 14:17:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Czyli pełna profeska, nawet umowa przygotowana z wyszczególnieniem , że zrzekają się praw autorskich na rzecz czegos lub kogos innego. Podpisuja umowy z ludzmi liczac na ich nieznajomosc prawa. Pamietajcie o czytaniu umowy przed jej podpisaniem. Jeszcze wtedy mozecie cos zmienic lub o cos sie starac.
zdjecie uzytkownika
Nick Nolte - 2014-11-20 02:13:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (9)
Pan prezes bardzo mily do momentu podpisania umowy. Pozniej mowi ludziom prosto w oczy idz se Pan do sadu !
zdjecie uzytkownika
ceniącasię - 2014-12-30 14:11:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
poważnie myślę nad walką o zatrudnienie w D.P.I. Malachit Sp. z o.o. ale musze wiedzieć kilka spraw. a mianowicie to obecnie jest realna szansa na zdobycie normalnej umowy o pracę? robię już kilka lat w tej branży i nie chciałabym dostac byle śmieciówki bo to byłoby spoliczkowanie mnie. ogólnie realna ścieżka awansu?
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-01-15 23:13:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja osobiście wybrałem pracę z kierunku medycznego. Obecnie będę kończył Technika dentystycznego w szkole Gowork www.szkoly.gowork.pl. Mają super warsztaty, dużo praktyki, na czym właśnie mi zależało. Kierunek nie drogi, a nauczyciele super przekazują wiedze. Jeszcze egzamin zawodowy przede mną ale na pewno go zdam. A nawet już mam wstępne oferty pracy z wysokim wynagrodzeniem sięgającym 3.000 zł po uzyskaniu tytułu Technika Dentystycznego. Wszystkim polecam!
zdjecie uzytkownika
aser - 2015-01-15 23:13:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja zostałem zaproszony na rozmowe w sprawie pracy ale trochę sie stresuje- zależy mi na podjęciu zatrudnienia a rozmowa rekrutacyjna to w wielu przypadkach stres, gonitwa myśli, dlatego chciałbym aby na tym forum ktoś mi udzielił podpowiedzi jak tam u nich z tym jest na podstawie własnych doświadczeń....
zdjecie uzytkownika
mirk - 2015-01-31 16:23:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@aser, jak zostałeś zaproszony na rozmowę, to pewnie już orientowałeś się ile można zarobić w d.p.i. malachit, co? też bym chciał wiedzieć ile wynosi to obecnie, bo ostanio o zarobkach wspominał ktoś tu dawno, a wiadomo że przez taki okres to wiele się mogło pozmieniać. A dobrze wiedzieć na ile pieniedzy można liczyć
zdjecie uzytkownika
Kobi - 2015-04-12 03:49:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Już bardzo długi czas utrzymuje się taka tendencja. Chodzi mi o atmosfere. Nie wierzyłem, poszedłem do pracy i przekonałem się na własnej skórze, że ciekawie po prosty nie jest.
zdjecie uzytkownika
Retny - 2015-04-28 01:56:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
To i tak dosyć delikatnie opisałeś sytuację jaka panuje w firmie. Jest beznadziejnie a nie nieciekawie. Nie chcę jakoś na nikogo najeżdzać ale zastanówcie się dobrze przed wyborem.
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-07-06 19:41:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Gorąco polecam zawód kosmetyczki, super praca, bardzo przyjemna, można dobrze zarobić. Otworzyłam własny gabinet kosmetyczny w Śródmieściu – zapotrzebowanie jest ogromne i biznes idzie nieźle. Zawodu nauczyłam się w szkole policealnej www.szkoly.gowork.pl. Gowork miał ciekawą ofertę, poza tym bardzo tanio, pracownie też w pełni wyposażone, jest na czym się uczyć. Ciekawe zajęcia dodatkowe, konkursy kosmetyczne, targi kosmetyczne. Polecam ponieważ podchodzą do tego profesjonalnie.
zdjecie uzytkownika
XD - 2015-07-06 19:42:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma DPI MALACHIT moim zdaniem to żetelny i uczciwy deweloper. Dobra organizacja, trochę ciężko z prostymi rzeczami np. antenami lub cyferkami na elewacjach. Źle nie mówię dla mnie firma jest ok.A jeśli chodzi o zarobki to nie wiem.
zdjecie uzytkownika
olja - 2015-07-06 23:53:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [XD - 2015-07-06 19:42:00]:
tez wysylalam swego czasu aplikacje do DPI Malachit ale nikt sie nie odezwal, rozumiem ze mam nie zalowac biorac pod uwage ze nie ma szans na normalna umowe tylko smieciowki. nie wyobrazam sobei zeby moc znow cofnac sie do tego typu umow. do tego co kolejny wpis to nie nalez do pozytywnych, a dalej nie znalazlam informacji o zarobkach.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie D.P.I. Malachit Sp. z o.o.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy D.P.I. Malachit Sp. z o.o.?
Zadaj pytanie
alert