Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo Intrum Justitia

Opinie o Intrum Justitia

Pracowałeś w firmie Intrum Justitia i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
ula - 2011-11-20 17:17:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jeśli jesteś ambitny, można naprawde dużo wyciągnąć. Nie mówie tu o dziale operacyjnym ale o innych. Jest nieźle.
zdjecie uzytkownika
snake - 2015-01-18 18:47:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Żałośnie niskie wynagrodzenia i wieczne obietnice podwyżek. "Kolesiostwo" rządzi - jeśli nie masz tam pleców to nic nie osiągniesz. To firma, w której najlepiej zarabiają Ci, którzy najmniej robią, wystarczy, że znają kogo trzeba, a cała reszta mróweczek ciężko nagina na swoje mikro pensyjki i ciągle martwi się o to, czy budżet zostanie zrealizowany. W IJ traktuje się wykształconych ludzi jakby byli idiotami, bo ilekroć budżet zostanie wyrobiony - co uprawnia pracowników do premii - w kolejnym miesiącu jest on podwyższany i trzeba pracować jeszcze ciężej za te same pieniądze.
zdjecie uzytkownika
a. - 2015-03-04 18:38:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Nie polecam, firma jest w kiepskiej kondycji finansowej, pozbywa się dobrych pracowników i płaci marnie tak, że nie opłąca się wstawac z łóżka :)
zdjecie uzytkownika
arjadna - 2015-03-12 15:10:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dają "awans" bez podwyżki (wyższe stanowisko oznacza więcej obowiązków/większą wiedzę ale kasa za tym nie idzie w tej firmie). Firma uważa, ze jak masz na umowie najniższą krajową to powinieneś skakać z radości. Ostatnie podwyżki w 2012 roku. Da managierów jesteś idiotą, traktują ludzi jak głupich studenciaków, którzy nie nauczyli się dyscypliny w pracy (jest rozpiska na co można wykorzystać w przerwę np na siku.) a pracują tam też dorośli dojrzali ludzie. Ciągle dokładanie absurdalnych obowiązków. Umiejętności praktyczne nabyte w tej firmie mało przydają się na innych stanowiskach w innych firmach. Gorzej od najniższych szczeblem pracowników mają tylko koordynatorzy, współczuje im szczerze.
zdjecie uzytkownika
arjadna - 2015-03-12 15:10:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Dają "awans" bez podwyżki (wyższe stanowisko oznacza więcej obowiązków/większą wiedzę ale kasa za tym nie idzie w tej firmie). Firma uważa, ze jak masz na umowie najniższą krajową to powinieneś skakać z radości. Ostatnie podwyżki w 2012 roku. Da managierów jesteś idiotą, traktują ludzi jak głupich studenciaków, którzy nie nauczyli się dyscypliny w pracy (jest rozpiska na co można wykorzystać w przerwę np na siku.) a pracują tam też dorośli dojrzali ludzie. Ciągle dokładanie absurdalnych obowiązków. Umiejętności praktyczne nabyte w tej firmie mało przydają się na innych stanowiskach w innych firmach. Gorzej od najniższych szczeblem pracowników mają tylko koordynatorzy, współczuje im szczerze.
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2015-03-25 18:10:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Firma tonie, powoli, ale systematycznie idzie na dno :) Więc nie polecam. Ale nic dziwnego, bo traktuje ludzi jak śmieci, kto tylko ma trochę rozumu, odchodzi póki czas. Minimalna krajowa w tej firmie to norma, podobnie jak wspomniane wyżej "awanse" bez ani grosza podwyżki. Atmosfera? "Góra" traktuje szeregowych roboli jak pierwszorzędnych idiotów. Patrząc na rotację pracowników, każdego kolejnego dnia zastanawiasz się czy dzisiaj Ty nie dostaniesz wypowiedzenia...
Praca w tej firmie to nie tylko zero rozwoju, ale również uwstecznienie - czy dla człowieka, zwłaszcza młodego, zaraz po studiach, może być coś gorszego?
Ale jak Ci nie pasuje, to cytując słowa jednego z członków zarządu (na pytanie o podwyżkę), "poszukaj sobie innej pracy".
Jeśli myślisz o pracy w intrum - zastanów się, przecież na pewno stać Cię na coś więcej!
zdjecie uzytkownika
Desperat - 2015-04-15 22:31:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Sciga mnie ta chora firma i nie dam sie za nic w swiecie a ostatecznie zjawie sie tam OSOBISCIE .Uprzedzam kontakt z nimi z udostepnieniem numeru tel = zastraszaniu nekaniu i oszustwie . Nie polecam . Chcesz byc czwowiekiem z sumieniem i spac spokojnie sprzataj ulice zarobisz wiecej !! pozdro dla Prezesa
zdjecie uzytkownika
miroon - 2015-09-24 03:57:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No nie powiedziałbym że zarobisz więcej sprzątając ulicę, są ogłoszenia na stanowisko przedstawiciela handlowego, a taka osoba na pewno zarabia coś koło 2000 złotych netto podstawy nie mówiąc już o premii, jeśli ktoś jest ogarnięty to na prawdę może sporo zarobić pracując jak przedstawiciel handlowy.
zdjecie uzytkownika
motyl - 2015-11-05 23:24:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [a. - 2015-03-04 18:38:57]:
Okres lutego i marca 2015 to okres zwolnień najsłabszych ogniw, ponieważ firma przechodzi wewnętrzne zmiany, które prowadzą do lepszego i to czują pracownicy... a opinie z marca świadczą o tych "najsłabszych" ogniwach" goszczących na tym forum. Brać się do roboty a nie wypisywać swoje żale w internecie...
zdjecie uzytkownika
wedrfgb - 2015-11-11 23:07:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z tego co się orientuje to aktulanie w firmie Intrum Justitia Sp. z o.o. prowadza rekrutację na stanwisko kieorwnika bezpieczeństwa informacji w Warszawie oferują umowę o pracę, ciekawą pracę w młodym zespole, dodatkowe ubezpieczenie NNW,prywatną opiekę medyczną,dofinansowanie pakietu rekreacyjno-sportowego.
zdjecie uzytkownika
izs - 2015-11-14 03:31:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nie wiem co sądzić na temat tych ogłoszeń, wydają się ciekawe dla osób chcących poznać coś nowego w życiu.
zdjecie uzytkownika
uj - 2015-11-16 15:48:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na pewno @izs, zwłaszcza, że można próbować swoich sił w różnych rejonach polski, bo i warszawa, i łódź i wrocław :)
zdjecie uzytkownika
fiks - 2015-11-18 18:49:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no pewnie, i jeszcze ta umowa o prace i inne benefity. na prawde sama sie chyba zdecyduje i zaaplikuje
zdjecie uzytkownika
zesiek - 2016-01-23 15:09:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@uj, to zalezy od stanowiska, bo teraz szukają PH do Kielc, a tak to recepcjonistki i do administracji w Warszawie. Mnie zainteresowała posada PH, bo obiecują dobre premię i prowizję i sa dobre narzedzia pracy.
zdjecie uzytkownika
eriop - 2016-02-06 19:33:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tylko praca jako przedstawiciel handlowy się u nich opłaca z tego co widze, bo tutaj sa największe ormeie no i prowizje, a reszta to koło 2000 zł się zarobi.
zdjecie uzytkownika
antywindykator - 2016-02-07 18:12:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
taaa, jako przedstawiciel zarobisz dużo więcej niż 2 tys... zejdź na ziemię człowieku
zdjecie uzytkownika
go no - 2016-02-08 19:36:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie no, zarobki w granicach 2 tysięcy złotych są całkiem niezłe, bo przecież doliczane są jeszcze do tego prowizje. A wiadomo czy rekrutacja na przedstawicieli handlowych wciąż trwa? Pozdrawiam

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Intrum Justitia!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Intrum Justitia

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert