brak logo

Laboratorium Galenowe Olsztyn Sp. z o.o.

Dywity

Opinie o Laboratorium Galenowe Olsztyn Sp. z o.o.

Coshmar 2013-08-27 20:43:14
Firma porażka, ale to pewnie dlatego, że jest to jeden z najbiedniejszych rejonów w Polsce. Premię ciężko zobaczyć, gdyż nawet ciężko pracując można jej nie dostać, w zależności od upodobania przełożonego. W wyniku tego pracuje się za bezcen szczególnie na produkcji, gdzie ludzie pracują na umowy zlecenia za psi grosz, ale ze względu na to, że nie ma się pracy chwyta się każdej roboty. Z tego co wiem, a wiem, bo zdarzyło mi się tam niestety pracować, to większość ludzi szczególnie na wyższe szczeble tam po znajomościach przyjmują. Trzeba uważać z kim się rozmawia, bo konfidentów nie brakuje i można polecieć. Pozdro. Dla mnie firma jak mój Nick. Nie polecam nikomu!!
5
Beta 2013-08-31 11:20:27
Zgadzam sie z przedmowca. Pracowalam tam na produkcji rok lat temu, jeden wielki wyzysk, umowa zlecenie za grosze. Mowili, ze podobno lepiej niz w Cefarmie, ale tak na prawde jest to samo, bo w sumie do tej samej grupy nalezy. Nie wierzcie w bajki jakie wam opowiadaja na rozmowie, bo nic z tego prawda nie bedzie. Aha jak juz sie tam dostaniecie to rzeczywiscie uwazajcie z kim gadacie bo wiekszosc z tych co tam dluzej pracuja to kable. Nie pracujcie tam.
2
janka 2013-09-11 18:56:49
a jak się tam pracuje jako przedstawiciel farmaceutyczny... widziałam ogłoszenie i zastanawiam się czy wysłać dok???
Mario 2013-09-14 07:07:23
Nie wiem jak się pracuje tam jako przedstawiciel ale też tam pracowałem i NIE POLECAM! idą tam tylko desperaci.
2
Bogusia 2013-09-14 13:22:48
Ja także nawet najgorszemu wrogowi nie poleciłabym tej firmy. Skaza po tym co tam się działo została we mnie po dzień dzisiejszy. Nawet nie myślcie o pracy tam chyba że Bóg was opuścił
2
śmiech_na_sali 2013-09-24 14:10:23
janka - 2013-09-11 18:56:49

a jak się tam pracuje jako przedstawiciel farmaceutyczny... widziałam ogłoszenie i zastanawiam się czy wysłać dok???
nie warto!!! nikt nie płaci tyle ile oni mogą... obiecać
1
Robik 2013-09-26 20:17:50
NIE!!! NIE!!! NIE!!! Oto trzy słowa będące odpowiedzią na ważne trzy pytania odnośnie pracy tam, a mianowicie: czy warto? czy się opłaca? czy ludzie tam pracujący są w porządku? Stanowczo i zdecydowanie odradzam wszystkim podjęcia tam pracy chyba, że ktoś postradał zmysły. Zakłamani ludzie!! Nie wierzcie w to co Wam obiecują, bo i tak tego nigdy nie uświadczycie. Najlepiej harować na umowę zlecenie za 1200 zł bądź na umowę o pracę za najniższą krajową. Premie, które obiecują na rozmowie to tylko mrzonki, którymi próbują Was zachęcić do pracy tam, a i tak ich nigdy nie ujrzycie. Pozdrawiam, były pracownik.
8
Anakonda 2013-10-10 11:34:31
Wcale nie jest tak źle,tylko trzeba się wywiązywać z powierzonych zadań,a nie chodzić i się( usunięte przez administratora ).Co do konfidentów,to się zgadzam.Na produkcji trzeba uważać z kim się rozmawia,ale proszę nie oczerniać starych pracowników( usunięte przez administratora )
1
Madziar 2013-10-20 13:33:33
"Wcale nie jest tak źle" z tym się zgadzam, bo jest gorzej-strasznie. A osoba powyżej należy właśnie do tej starej, konfidenckiej, zamkniętej grupy. Lepiej takiej osoby nie słuchać, bo akurat im to jest dobrze. Nie polecam.
2
Coshmar 2013-10-22 16:45:32
Zastanawia mnie czemu moja wcześniejsza opinia zniknęła, ale nie ważne, jeszcze raz napiszę, że firma porażka i jeżeli ktoś ma nóż na karku to za najniższą krajową pójdzie tam TYRAĆ!! Jeżeli uwierzycie w to co wam obiecują na rozmowie to tak jakbyście uwierzyli w to co napisała wcześniej Anakonda o tym, że wcale nie jest tak źle. Firma jak mój Nick, dlatego lepiej dobrze się zastanówcie czy chcecie tam pracować jak zadzwonią?
3
Mizeria 2013-10-27 16:30:26
Syf, syf, syf i jeszcze raz syf, nie wiem po co osoby powyżej się tak rozpisują jak jedno słowo - syf może określić wszystko czym jest ta firma
2
Gaweł 2013-10-31 08:01:48
Jeżeli ktoś mieszka w Dywitach to jeszcze, ale jak się tam nie mieszka to gra niewarta zachodu, bo dojazdy czy wynajęcie wychodzi drogo, a jak się widzi tą wypłatę to aż płakać się chce i jakby wszystko podliczyć to wychodzi się na zero. Jak dla mnie to gra niewarta świeczki, bo człowiek się narobi, a jak przychodzi do wypłaty to jakby w mordę dostał.
2
farm 2013-11-17 17:48:07
Czy takie niezadowolenie dotyczy tylko pracowników szeregowych czy także specjalistów np magistró farmacji w tej firmie?
acja 2013-11-28 10:46:35
Z tego co czytam i z własnego doświadczenia wiem, że chyba każdego, niezależnie od tego czy jest to magister farmacji czy pracownik szeregowy.
Monia 2013-12-06 18:07:19
Niestety musze sie zgodzic ze wszystkimi negatywnymi opiniami o tej firmie, jednym slowem- ZAL!! szkoda zachodu.
4
ex pm 2013-12-15 19:44:58
Pracowałem jako Przedstawiciel ...nie polecam...premie...jakie premie???? masz robic sprzedaż,a firma od siebie nie daje nawet długopisów,ulotek,folderów itd do aptek.Wieje wiochą,gdy wchodzisz do apteki oferować preparaty firmy bez folderu,nie mozesz pokazać co i jak wygląda.Pracodawcy każą we własnym zakresie drukowac zdjecia zeby pokazywac w aptekach..oczywiscie na własny koszt.Zapomnijcie że wam oddadza kase za tusz,papier. Zwalniają z pracy bez podania powodu.Wyrzucają jak pasa!!!
1
zupa gulaszowa 2013-12-17 00:22:38
Najlepsze jest to jak ktoś przyjdzie na produkcję (albo nawet i nie to),a po pół roku zostaje brygadzistą...Ciekawe jak baardzo trzeba było wejść kierownikowi i kierowniczce w ...
2
patologia 2013-12-17 08:12:40
Potwierdzam...również pracowałam jako Przedstawiciel Farmaceutyczny...Sama się zwolniłam.To co wyparawia kierownik (usunięte przez administratora)to jakaś żenada...Facet powinien sie doszkolić..nie wiem gdzie wcześniej pracował ale nie ma pojęcia jak kierować swoimi ludźmi...LGO jednych zwalnia...a drudzy przez przełożonego sami odchodzą..i gdzie tutaj sens???
zupa gulaszowa 2013-12-26 02:18:42
Jaki kierownik ?
nonie 2014-01-24 19:20:26
jeszcze w zyciu nie spotkalem takiego dziwnego towarszystwa, a pracowalem w 2 firmach po 10-12 lat z roznymi ludzki i roznym przekroju spolecznym. jeden madrzejszy od drugiego, mowie rowniez o pracownikach biur. a nic nie wiedzą .uklady, ukladziki, jak sie nie podlizujesz to juz po tobie. zobaczymy co wymysli nowy kierownik prod. zycze powodzenia,jak dasz rade to fajnie,ale nie znasz dnia ani gfodziny jak ci podziekuja.
2
Zaitek 2014-01-25 11:20:43
Zgadzam się z Tobą w zupełności!! Umowy to tak formułują aby jak tylko komuś nie podpasujesz to jeszcze tego samego dnia w pracy powiedzą Ci do widzenia i z miejsca musisz podpisać ich wypowiedzenie, aby jak najszybciej się wynieść. Cwaniaczki i kable na każdym szczeblu!! Jak tylko komuś z tych tzw. "starych pracowników" nie podpasujesz to w niedługim czasie podpisujesz wypowiedzenie, a wśród nowych pracowników to się zdarza bardzo często. Ja na pracy w tej firmie więcej straciłem na wynajem lokum niż zarobiłem u nich w LGO. Moja rada, chcesz stracić pieniądze i zdrowie, myśląc cały czas kto w niedługim czasie Cię podpieprzy (a takich ludzi jest tam na prawdę sporo) idź spróbuj swoich sił tam, w przeciwnym razie nawet nie marnuj czasu na wysyłanie CV i pomiń ogłoszenie pracy w tej firmie.
1
iza 2014-04-08 14:34:37
witam szukam pracy i czytam wiadomosci o tej firmie to az sie boje tam zaniesc cv co tam sie wyrabia chyba zrezygnuje .
1
Zaitek 2014-04-08 17:54:01
Nie warto, szkoda zdrowia i nerwów, choroba tych ludzi co tam pracują przerasta wszystko!!! Nie zastanawiaj się nawet nad tą firmą i daj sobie na luz!!!
2
okrąglutka bunia 2014-05-01 19:29:39
Choroba ludzi pracujących na produkcji i kierownictwa,które wymaga czegoś ,czego nie można zrobić.(usunięte przez administratora)
2
asia 2014-05-24 19:02:28
witam szukam pracy mam pytanie czy do laboratorium galenowka przyjmuja
1
basia 2014-05-25 00:57:01

Zadzwoń a się dowiesz :P
Masakra 2014-06-23 12:58:12
Po prostu szkoda komentować, co się zaczęło dziać w tej firmie. (usunięte przez administratora)
1
nie zdziwiony 2014-06-23 20:18:36
pracowałem tam i wiem duzo, znowu jakies zmiany ??? no to juz nie jest smieszne wrecz, ale zalosne.
arletta 2015-01-27 04:36:12
Liczę na was! wiecie może coś o obecnej sytuacji Laboratorium Galenowym? bo tak się składa że obecnie muszą wrócić po studiach farmaceutycznych do Olsztyna, bo sytuacja rodzinna mnie do tego zmusiła. A bardzo chciałabym pracować w zawodzie, więc myślę że ten producent leków to dobre miejsce na nabranie doświadczenia. Tylko czy kogoś teraz szukają do pracy?
sztudnia 2015-03-30 06:03:58
Wcześniej to za ciekawie w Laboratorium Galenowym z Olsztyna nie było. Ale teraz jest to również i dla mnie zagadką i chętnie bym się dowiedział o obecnej sytuacji w firmie, nie ukrywam że chciałem się zatrudnić w tej firmie, jestem świeżo po studiach i przydałby mi się taka praca na początek i na rozruszanie, w związku z tym nie wiecie jak jest z wakatami ?
Qinom 2016-01-25 14:11:11
Czy mógłby ktoś się wypowiedzieć o obecnej sytuacji na produkcji?? Trochę czasu minęło od tego wysypu negatywnych opinii. Proszę o jakieś info ;)
Bodzio 2016-02-21 15:40:30
Nie poddawać się. Na ich własnej stronie są trzy oferty pracy. Myślę źe cały czas szukają pracowników.
Bodzio 2016-02-24 10:06:40
Tu znajdziecie.
www.eubioco.eu/kariera.html
1
Bodzio 2016-02-24 10:08:33
Znajdziecie te oferty na ich stronie. EUBIOCO.
Bodzio 2016-02-24 10:11:30
Tu znajdziecie te oferty. Ich własną strona to EUBIOCO.
Laluś 2016-07-12 15:53:28
Oszczędzają na wszystkim. Przecież tu jest Polska B i nie trzeba dbać o dobra markę i opinie ludzi. Czy poważna firma pozwoliła by sobie na zapuszczoną zieleń przed Budynkiem? To o czymś świadczy.
see 2016-07-13 19:22:56
A wiadomo jakie zarobki ma zapewniony mechanik zmianowy? wykształcenie techniczne, preferowane kierunki automatyk, elektryk, mechanik jest dość oczywiste, ale szkoda, że nie określili jakiego rodzaju jest zawierana u nich umowa. Zatrudnienie i tak jest stabilne pewnie.
Zostaw swoją opinię o Laboratorium Galenowe Olsztyn Sp. z o.o. - Dywity
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Laboratorium Galenowe Olsztyn Sp. z o.o.