brak logo

Fega Poland Sp. z o.o.

Wrocław

Opinie o Fega Poland Sp. z o.o.

Obecny 2014-11-26 22:53:50
A ja twierdzę, że jeśli ma Ktoś coś do Kogoś to należy mówić o tym prosto w oczy a nie chować się za Nikami. Rozmowy na poziomie przeprowadza się indywidualnie, a nie na forach. Każdy z nas ma wybór i decyduje czy godzi się na to jego sumienie.
pytanie 2014-12-06 13:17:48
Obecny- umoralniasz i krytykujesz a sam chowasz się pod NIKIEM.
6
Zaniepokojony 2014-12-18 13:57:08
Jaki tu spokój. Chyba po ostatnich "ruchach" każdy portkami trzęsie i nic nie pisze. A dzieje się i będzie się działo dużo. Jak to było leciało w zakazanych piosenkach "Lecą liście z drzew..."

2
świerzak 2015-02-02 23:32:48
widze żę opinie są o siedzibie głównej we wrocławiu, a jak jest w innych odziałach poznań warszawa jakie panują tam warunki jako doradca handlowy czy PH?
Dziadek 2015-02-03 22:02:47
cześć kolego powiem Tobie tyle ,że czym dalej od pałacu tym lepiej.
Tu u nas w oddziale jak się trochę ułożysz z kierownikiem to masz jak w bajce, a jak jeszcze zostaniesz PH to już lux torpeda. W piątek po pracy na aucie służbowym zarabiasz jak na taxi jeździsz po klubach i odwozisz ludzi i w ten sposób możesz ładne parę groszy zarobić.Warunek aby wszystko było oki. to abyś tankował w czwartek auto na full nigdy nie w piątek i nie w poniedziałek. A jak jesteś przystojny i miły to i na boku coś sobie upolujesz. Mówię Tobie dawaj do nas jak w dym, jak się ułożysz z kierownikiem to on spokojnie będzie Ciebie krył dostaniesz klientów od niego na sztukę i działasz sobie. Nikt Ciebie z czasu pracy nie rozlicza więc spokojnie możesz nawet w czasie roboty do chaty na obiad pojechać nikt złego słowa Tobie nie powie.
2
świerzak 2015-02-10 21:22:51
heh no to gitarka powiedz mi tylko o którym oddziale piszesz?
Dziadek 2015-02-11 14:27:52
z Poznania
poeta 2015-02-11 19:33:29
macie tam tak pięknie że aż faja mięknie ;-)
siedem 2015-03-11 19:08:10
Co tak cicho , Co się stało, mały rycerz się uspokoił czy co? Kurczaczek już mieliśmy największą oglądalnośc strony a tu lipa ,żero aktywności żączyna być. Chyba, że to związane z naszą njalepszą koleżanką która odeszła.

Poznańska 2015-03-28 14:47:18
...jakież to zabawne słowa wypisane są:)TUTAJ :)
vip 2015-04-12 19:51:44
Ale jaja :-) prestiż ma.....firma. prestiz w tej branży to ma prezes...wszyscy z niego beke mają i mieć zawsze będą. I to jest w tym wszystkim dobre :-) :-) :-) :-)
1
Heniu 2015-04-13 09:53:52
Jak nie masz pracy i na gwałtu rety czegoś szukasz to zaczep się.
Poświruj z 3-6 miesięcy , w między czasie szukaj sobie czegoś lepszego.
Żeby było Tobie dobrze to pościemmniaj prezesa, jaki to on jest fajny i zajebisty jaki mądry i takie tam, on będzie już w 7 niebiue a od Ciebie się odp.......
1
Antek 2015-04-16 13:19:25
Tak czytam i czytam. Zastanawiam się, kto jest tak dobrze poinformowany w tej firmie ?!

Kiedyś słyszałem, że kierownik we Wrocławiu spóźniał się do pracy. Nadal to robi ?
3
ZENEK 2015-04-16 22:08:20
Oczywiście,że tak. Cały czas. Z nim umawiać się to jak ze śmiercią.
Nie wiem czemu ten koleś jest kierownikiem, nie umie gadać z ludzmi i jest zakręcony jak skorupka ślimaka.I nie na daje się na kolegę, nie pomoże tylko zaszkodzi.
Ale nie ma co o nim gadać ta cała firma to jak Wielka Trupiarnia.ale nie długo mamy juz czerwiec i zobaczymy co będzię, czy znowu ktoś będzie płakał w ramie szefom z niemiec i obiecywał poprawę.
2
kiwi 2015-04-17 18:48:29
Lubi sobie chłopak poplakac, jakaś dramatyczną scenkę zagrać,poskarzyc się jaki to sam ze wszystkim jest.... normalny przełożony juz by dawno podziękował takiemu nieudacznikowi.
1
Lucyna 2015-04-17 20:27:26
Mam pytanie.
Kto płacił za mini ogródek w barze FIGA??
Czy znowu benificjentem była FEGA.!!
Fakt faktem jak to zawsze bywało w tym samym czasie firma Docar prowadziła prace na terenie FEGI. Na wszytkie sposoby sie kombinuje jak widzę, ale jak ma byc w czerwcu koniec kariery to nic dziwnego.
1
grom 2015-04-24 18:49:04
A co w tym dziwnego, że fega płaci za ogrodek skoro jest właścicielem obiektu??? Nie rozumiem w czym problem.
ANNA Walikonik 2015-04-28 20:17:40
To nic tylko korzystać, duży potencjał, czysty i kalarowny system wyngrodzeń,kiedyś dość silna firma na rynku. A to za kadencji Dyrektora Generalbego Pana Janusza, który był naprawdę bardzo ludzkim i cenionym człowiekiem z wielkim szacunku wśród ludzi. Obecny Prezes to tylko pomażyć może o tym. Ale nic zachencam, trzeba nam młodych silnych i gniewnych. Dawajcie zapraszamy!!!!!!!!!!! Potrzebujemy osoby które wykonują swoje zadania bez zbędnych pytań.
1
Monika co do ogródka wam sika 2015-04-28 20:27:14
W tym problem,że to idzie wprost do kieszeni jedene osoby, firmie FEGA nie jest potrzebny ogródek tylko ... no komu?? Panu ..... Tak włąśnie temu Panu. i to uważasz ze jest normalene, kiedy się ludzi zwalnia a za pieniądze nie tego Pana robi się ogródki które wiadomo komu nakrecają kasę. Ciekawie kiedy sanepid tylko wjedzie.
1
giaur 2015-05-06 20:05:24
Zwalnia niewygodnych. Ale ostatnio systematycznie wypowiedzenia sa skladane na jego ręce. Kto mądrzejszy i bardziej ambitny to sam stamtąd ucieka.
amen 2015-05-06 21:14:55
jak sie nimce w kuńcu kapną że ktuś ich w bambuko posuwa to cheba bedzie wyrok na miejscu haha
nero 2015-05-08 21:21:22
A co Ty myslisz że nimce o tym nie wiedzą? Od dawna wiedza.
A w ogóle to jakieś spustoszenie się robi. Wypowiedzenie za wypowiedzeniem pracownicy składają.chyba sie zaczyna ulewac!!!n
new 2015-05-11 09:54:57
Czy coś zmieniło się na lepsze w firmie? Nie ukrywam, że chciałbym złożyć tam papiery, ale po przeczytaniu Waszych opinii, mam coraz bardziej mieszane uczucia co do słuszności mojej decyzji.
Cyber 2015-05-19 10:36:16
tak, jest super,jest Super wiec o co ci chodzi!! Poczekaj jeszce chwilkę do końca wakacji a będzie więcej wolnych wakatów.
killer 2015-05-19 11:39:58
Koledzy Niemcy, dacie radę pogonić tego polskiego pasożyta zanim całkowicie firmę rozłoży?
1
Pracownik 2015-08-12 21:02:19
Rotacja zawsze będzie. W Fedze największą jest w zakupach ale to wina kierownika tego działu. Reszta działów żyje swoim życiem i jakoś nie słychać o kolejnych zmianach.
1
misiek 2015-08-31 15:11:14
A mówisz o tym psim kuta..ie z Poznania. Tak faktycznie kwał ch.... reszta dziada.Ale może ktoś przetrze oczy i zobaczy,kim on jest. nie bez powodu go wy... z ELEKTROSkandalu. Ini dalej pracują tylko on odpadł.
mars 2015-09-06 11:03:36
ponoć nie tylko temu z zakupów uderzyła sodówka, Boniek ponoć też próbuje z siebie wielkiego szefa robić. Generalnie kompromitacja. Bo jakie on ma kompetencje? Jego pracownicy mają większe niż on. więc z czym do ludzi?
A temu małemu rycerzowi to na rękę, że ludzie się zwalniają. Bo im mniej starych pracowników tym mniej o nim wiedzą a byłoby o czym opowiadać, przekręty....przekręty a głównie przekręty
1
konus 2015-10-05 20:32:36
Na fb ostanio było ogłoszenie że pani od hr da pracę :-) :-) :-) :-) chyba sekretarki potrzebuje. Wal śmiało do niej jak w dym.
siejak 2016-01-07 23:29:05
no i jest wakat na prezesa
mason 2016-01-10 10:20:53
Gadżety są, fajne auta są, jest wszystko ale nie dla tych którzy wykazują się dobrą pracą ale dla tych którzy donoszą, wchodzą w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] bez wazeliny najwyzszemu. Dla osób bez honoru i ambicji firma jak znalazł. A Ci którzy mieli honor i zawsze głośno wypowiadali to co mysleli już tam nie pracują i potrafią spojrzeć codziennie w lustro.
Jaś 2016-01-10 14:09:02
Nowego prezesa powinni szybko znaleźć. Jak będą się kierować tymy samymi kryteriami jakie ma obecny to znajda w mig. Brak kompetencji, zero umiejętności, doświadosobnikow, jest trochę takich osobnikow.
kabel 2016-01-14 17:49:19
ty a skąd u Ciebie taka wiedza? jeżeli pracowałeś lub pracujesz to po co powiedz śmiało jak tam jest a nie pół słówkami. a jeżeli nie wiesz to nie komentuj
3
sid 2016-01-23 10:06:05
Żart jakiś? Wydaje mi się, że w firmie handlowej samochód dla ph to standard. To jest podstawowe narzędzie pracy. Co to w ogóle za pytanie.
kabel 2016-01-30 12:43:55
owszem niech mówi ale tylko sprawdzone w 100% przez siebie sytuacje a nie spekulacje usłyszane na ulicy bądź zmyślone.
franki 2016-02-04 19:24:27
tak regularnie jak okres u kobiety, co miesiącjest podwyżka
franki 2016-02-05 09:09:14
to prawda co miesiąc jest podwyżka, tak regularnie jak okres u kobiety.
franki 2016-02-05 09:10:13
to prawda co miesiąc jest podwyżka, tak regularnie jak okres u kobiety.
Dydona 2016-03-30 11:51:11
Firma z potencjałem. Dobra na początek kariery handlowca. Trochę trzeba się orientować w asortymencie, ale to nie warunek konieczny. Dobre zarobki. Super gadżety. Marketing stara się jak może. Gazetki, szkolenia itp.

Niestety są też minusy. Dyrektor Zarządzający jest jak dziecko. Łatwo nim manipulować. Raczej naiwny i krótkowzroczny. Atmosfera w dziale handlowym wręcz cmentarna. Mega parcie na sprzedaż. Coś słyszałam o fuzji z inną większą firmą. Pewnie FEGA zniknie za kilka lat...
Jeśli się wychylasz i chcesz pracować ambitnie to raczej wylecisz, czasem bez podania przyczyny, bo się komuś z kierownictwa nie spodobasz. Poczucie stabilności w firmie raczej na grubym minusie.
Słowem, dobre dla koni pociągowych, klapeczki na oczy i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a owsa nie braknie ;)
Paweł Jak zawsze Transparentny 2016-04-08 21:32:20
Fajna, to była kiedyś i fktycznie pracować w tej firmie kiedyś to inni z branży zazdrościli. Ale teraz to upadająca firma która nie ma celu ani pomysłu na przyszłość. Szuka aby tylko było dziś i teraz. Każda konkurencja przy naprawdę małym wysiłku wygrywa z FEGą każy temat. Teraz tylko marża się dla nich liczy i starają się na każdym na kim mogą zrobić marżę. I nie ma szacunku dla klienta który pomaga PH na koniec miesiąca i zamawia co mu nie potrzebne na ten czas, bo wali sie go jak można po rogach. Ale jak widzę i obserwuję to coraz więcej klientów odwraca się od FEGA. I z każdym miesiącem jest ich więcej. Jak dla mnie to firma " statek który już nabiera wody i nie ma kogo aby wypompowywać tę wodę, a kto mógł to już dawno wyrzucił szalupę i odpłynoł nią jak najdalej aby wiry wraku nie porwały ich". to takie moje spostrzeżenia. Co wartościowe osoby to już dawno odeszły z tego "ogarniętego płomieniami burdelu" większość co została to nie udaczniki lub ci którzy się boją zmian. Ale życzę powodzenia kapitanowi i jego majtkom. Może się uda i przyjdzie wiatr>:)
Zenon 2016-05-31 15:55:06
Tak napewno w spożywce, tu to się naprawde wykazują i rozwijają
4
fan ryżego Bońka 2016-07-01 18:29:43
ponoć Bońkowi wczoraj ktoś strzelił gola :) a to dopiero początek.
8
K. Błaszczykowski 2016-07-04 13:47:37
Jeszcze tylko trzy bramki mają być. Mecz z góry jest ustalony i jak to mówią wyniki już wydrukowane.
10
AA 2016-08-29 15:06:48
W końcu głos rozsądku się odezwał " zacznijcie uczciwą prace" z akcentem na uczciwą
7
Obserwator 2016-08-31 21:18:17
A może trzeba by bylo zatrudnić jeszcze więcej osób do marketingu ...? Jedna osoba obsługiwała by klawiaturę a druga myszkę od komputera itd.itp....
7
zet 2016-09-10 16:03:35
zaczęto porządki robić zamiast w firmie to na GW.
Usunięto prawie wszystkie wpisy które były zamieszczone od 19.08.2016. Czyżby prawda tak mocno zabolała? pytanie nasuwa się jedno - czy wpisy były niezgodne z regulaminem gw ( ta opcja raczej odpada bo nie było w nich nic niezgodnego z regulaminem ) czy usunięto je na czyjeś żądanie?
9
jaki 2016-09-13 09:50:19
oj nieładnie. zaleciało białorusią. cenzura zawsze przynosiła odwrotny efekt i tym razem pewnie też tak będzie. takie działanie to tylko wyraz bezradności i bezsilności.
7
Angel 2016-09-19 20:44:04
To pokazuje jaki wiarygodny robi się ten portal. Usuwane są opinie które wiele mówiły o firmie i patologicznych sytuacjach do jakich w niej dochodziło. Ktoś wolał to usunąć zapominając o tym, ze gw to nie jest jedyne źródło informacji. Niestety nie wsztstko można ot tak sobie usunąć, wymazać z pamięci
6
tomek 2016-10-09 22:06:29
Świetnie, że wypłata jes tu nich terminowa @abc, bo doskonale dbają o stabilne wynagrodzenie, ael jakich zarobków można się teraz spodziewać? Dziękuję
1
Hajto pozdrowienia dla Bońka 2016-11-16 18:14:53
Coś tak przycichło na gowork, czyżby z obawy o posady ?! :)
5
Zostaw swoją opinię o Fega Poland Sp. z o.o. - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Fega Poland Sp. z o.o.