logo Hanplast

Hanplast

Bydgoszcz

Opinie o Hanplast

Bartazz 2017-01-05 12:27
Osoboscie pracuje tu 2 lata Brygada 2 I nie moge złego słowa powiedziec :-):-) Czasami jest Ogień wiadomo ale to jest produkcja
2
as 2017-01-19 17:18
Jak wygląda praca na magazynie?? Dobra atmosfera?
Kelemen 2017-01-20 19:28
#as

Praca na magazynie potworna wszystko na wariata pirata szybkosc najwazniejsza
tomek 2017-01-25 01:33
Czy istnieje możliwość zaliczek? Jestem nowy i nie orientuję się.
Ariel 2017-01-30 17:33
Czesc wszystkim mam pytanko za pare dni ide na szkolenie , w agencji napisali że narazie tylko możliwosc jest pujsca na stanowisko owijarki . pytanie z mej strony jaka tam atmosfera i jak wygloada praca czy idzie sie zajechac czy spokój? pozdrawiam;-)
Nick 2017-02-01 15:43
Jest ok w tej firmie ale ludziki w firmie tragedia. Faceci tempe pały .szczególnie Pan A.N napakowany koksem a ryjek jak od szczura i myśli że jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Posuwa wszystko co się rusza w firmie i po za.nawet jego dziewuch go wali w rogi.. Laski zawistne czasami . Każdy każdemu [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] obrabia. Chcesz tam pracować rób swoje a od bydła zdalna. Kasa dobra .
5
@@ 2017-02-10 22:30
Patrycja g. Pasuje do Pana A idealnie
8
Pozdrawiam 2017-02-12 04:59
;)
Kaska 2017-02-14 15:23
Mozesz mi napisac jak8 jest grAfik ile dni w tyg.sie pracuje
starszy wtryskowy 2017-02-18 07:05
to 4brygady, wiec pracujesz 7 dni pod rzad i 1,5 dnia przerwy... znowu 7dni i 1,5 itd, itd...
tylko jeden wolny weekend w miesiacu.
2
rychu 2017-02-21 13:40
jak praca,grafik,zarobki na magazynie jako opperator wozkow widlowych?
1
miekki_destrukto 2017-02-24 08:31
czekam tylko aż Artur "Miękki" wróci z chorobowego, pośle go na kolejne w ramach rekompensaty za wspólnie spędzony czas.
1
DOOM77 2017-02-25 19:18
CO ZA DEBIL TO NAPISAŁ ....HMMMM NIECH ZGADNĘ ,,,,,GARFIELD>)) ODP TOBIE ZA TYCH SUPER LUDZI, SPŁYŃ FALAMI GNOJÓWKI NIECH CI GÓWNO PRZEWODNIKIEM BĘDZIE WIEŚNIAKU>))POZDRAWIAM MIŁO NASZE KOCHANE ZERO <((
6
HP 2017-03-10 14:01
DOM77 . To nie pisał ten kot czy jak wy tam mowicie
Molo mnie on interesuje i te fale gnoju które mu secie. Ja tylko pisze prawdę co słyszałem o tej szma... i co najważniejsze o Lodziku Andrzeju który jest skończonym idioto kłamcą i sprzedawcą w dodatku pedofilem trzeba uważać na niego bo jak pracowałem to mnie zaganial. Pozdrawiam Karol K
7
dino 2017-03-12 12:43
ktora najlepsza brygada??
1
Doom77 2017-03-12 16:33
Ty bezdomny bankrucie
3
HP 2017-03-13 23:03
Mieszkam w Nakle i mam się dobrze zezowata gruba szmat...w dodatku to ty jesteś skończona razem z ty pajacem który sam kiedyś kradł a mnie sprzedał
7
Zainteresowana 2017-03-16 00:08
Ale przynajmniej wiemy kto kogo rucha. W tym wypadku kuzyn kuzynke co za krw... było widać z ryja że ona jest jakaś nie do końca normalna jest a teraz tonie razem z Andrzejem który też bezdomny jest bo zostanie wydany na koniec. Ale to już nie istotne niech się zwolnić będzie spokój. A co do pisania na takie tematy to fakt jest tski ze "Normalny " Ma tu racje to strona o pracy a nie roksa pl kuzyn walil kuzynke później kto wie kto jeszcze Hahaha
5
DOOM77 2017-03-18 17:34
Ja powiem jedno....Andzej i Aśka s [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ludzmi i kto ich oczernia nie zna ich albo jest zawistnym zerem>(( Układa im sie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i to ludzi męczy że pomimo przeszkód dają rade i się wspierają w tym co robią>) są lojalnymi przyjaciółmi i stane za nimi murem>) ta osoba co wypisuje bzdury na ich temat nie ma własnego życia i problemów.....niech ta osoba popatrzy na swój gnój co rozpierdyla w koło siebie i czego ona dokonała w tak krótkim czasie co oni >)) jak zazdrości im szczęścia niech w końcu wezmie sie do roboty i pokaże na co go stać a nie żyrować całe życie na naiwnosci rodziny i bliskich ,,,,, człowieku czas w końcu dorosnąć i przejąć stery a nie ślizgać sie na innych ,,,,pozdrowienia dla człowieka który potrafi rzucać jadem w koło a sam do niczego nie doszedł .....czas sie obudzić kolego>)) ze snu w którym nigdy nie dojdziesz do tego co oni i zostaniesz jak zwykle zwykłym zerem bez rodziny ale za to z długami i pustą ambicją,,,JA,,,czyli nic>(( pozdrawiam DOOM77
3
HP 2017-03-24 17:35
Ty pusta zezowata idiotko razem z tym kapusiem guwno mnie obchodzi co masz lub macie tego nie wiem ale na jakiej podstawie mówisz ze do niczego nie doszłem (chyba ty nie doszlas do orgazmu bo Andrzej ma za malego ) albo mu nie staje skoro mam swoje mieszkanie a nawet dwa bo drugie jest moje żony ty pusta gruba zezowata brzydka śmierdząca kupo nieszczęścia
9
spoza HP 2017-04-10 15:40
na grzebanie w brudach, to nie to forum. Jest to forum dla potencjalnych pracowników szukających informacji o pracodawcy, a nie na wylewanie brudów kto kogo. Opanujcie się ludziska. Nie róbcie wstydu sobie i innym
3
HP 2017-04-12 14:44
Przyznaje trochę mnie poniosło i nie powinno być na forum takich rozmów.
Ostatni wpis
Uważajcie teraźniejsi i przyszli pracownicy na tą parę zaklamanych i fałszywych ludzi
Życzę wam żeby wyszła prawda z Darkiem kuzynem Joanny i z wcześniejszymi kradzieżą Andrzeja który sam to robił a sprzedawał innych.
PS Andrzeju gadałem na Irka ze za [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] się oglądał a sam to zrobiłeś nic sobą nie reprezentujesz ale widać to po tej ślepej zezowatej
Kaczce co chodzi jak pingwin z Madagaskaru.
To mój ostatni wpis.
Przepraszam za zasmiecanie forum
Pozdrawiam
5
Doom77 2017-04-13 04:32
A co Potulice wzywają ? No to miss Olimpina będzie musiała iść na krajową 10 , jak jej nikt nie pozna to może coś do domu przyniesie :):))):)
5
Tomasz ulubieńiec F-16 ha ha ha 2017-04-13 08:29
zgadza się dla chcącego nic trudnego możliwe że nie długo tam wrócę jako paletowy ( wcześniej Montaż Pozdro Wilkołak !!! he he he to był typ )
Zainteresowana 2017-04-16 13:28
A ty Joanna dupodajko co wszyscy cie brali nawet kuzyn a teraz ze starym facetem się pukasz bo nikt inny by cię nie chciał zwolnij się z pracy bo patrzeć juz na ciebie nie mogę wszyscy tu z ciebie się śmieją wielka pani która się zwolniła z hp i nie mogła sobie nigdzie poradzić musiała tu wrócić i dalej zatruwa powietrze w firmie
6
Robot 2017-04-16 13:33
Patrzeć to ona nie może bo nie wiadomo w którą stronę patrzy a z tym chodem to faktycznie jak pingwin hahaha
4
Doom77 2017-04-16 19:15
Kochamy was :):):):):):):):)
4
Doom77 2017-04-16 21:44
Jak macie jakiś problem tchórze to zapraszamy do nas i powiedzcie to prosto w oczy a nie incognito:):):):):)
3
pracujaca 2017-04-17 18:21
Witam praca w hanplascie tylko dla odpornych fizycznie i psychicznie. Ludzie pomocni i tylko do dwóch trzech osob należy mieć zastrzeżenia o donosicielstwo. Paletowi super tylko trzeba umieć z nimi odpowiednio postępować a masz na stanowisku pracy wszystko o co poprosisz. Nie należy na nich krzyczeć bo to delikatnę stworzenia i łatwo się obrażają. Nie należy dać sobie w kaszę dmuchać a będzie ok, trochę humoru i żartu rozładować sytuację potrafią. Pierwsze dni pracy były nerwowe ale teraz jest ok, czasami idę po bandzie ale wychodzę z przekonania robie swoje i po 8 h idę do domu i nie jestem aż tak bardzo zakochana w tej robocie aby siedzieć tam dłużej niż dzień pracy
4
Olek 2017-04-21 18:02
Czy ktoś może się wypowiedzieć jaka jest atmosfera w biurze?
2
Jamal 2017-04-23 12:22
Pracuje tu ale nie polecam, wymagania sa egzekwowane ale gdy Tobie nie zgadzaja sie pieniadze maja Cie w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] No i pomijam niewyplacane w/a czy zabieranie premii i brak dodatku za 4brygadowke
5
Gość 11 2017-04-25 11:16
Pozdrowienia dla zezowatego pingwina I jej starego przydupasa. Nadajecie się razem na kręcenie karuzeli
5
Gość 11 2017-04-25 11:46
Wyglądacie jak byście mieli drozdzowke obiecana żal mi Cię tepaczko... pozdrowienia dla byłej żony Twojego Andrzejka
4
Doom77 2017-04-25 15:17
Pozdrowienia:):):):)
3
Doom77 2017-04-25 15:18
Pozdrowienia:):):):)
3
Doom77 2017-04-25 15:23
Gość ..... buhahahaha.....
4
Doom77 2017-04-25 15:37
Ktoś kto pisze takie rzeczy to nie gość tylko śmieć ,mylisz pojęcia ty odważny incognito w czapce niewitce :)
4
Doom77 2017-04-25 15:53
Pozdrowienia dla byłego męża Andrzeja i jego przecudownej i przeslicznej małżonki:):):)
3
Gość 11 2017-04-25 19:31
Fanka obwodnicy jestes ze tak piszesz o tym haha
4
Kola 2017-04-25 21:14
Pozdrowienia :):)
4
Surkey 2017-04-26 17:01
Cześć jak wygląda tu praca operatora obrabiarek CNC, płaca, grafik, atmosfera, itp ?
Marczi 2017-04-30 00:08
Same dzieci i chorzy psychicznie tam pracują, ludzie pomyje to w rynsztoku. Piszcie konkretnie jak jest,jakie zarobki a nie brudy pierzecie
7
eJ ŻEJ 2017-05-06 12:58
HANPLAST THE BEST <3 <3 <3
1
sNIKERS 2017-05-30 13:13
Hanplast to nie produkcja - HANPLAST TO ŻYCIE :-) <3
1
XxX 2017-06-02 15:44
Nie wygodne komentarze sa usuwane ?
Ciekawe dlaczego....
1
Rambo 2017-06-04 18:30
Witam, jak wygląda praca na narzędziowni (ślusarze) ? Zarobki, grafik, atmosfera ?
2
Konno 2017-06-08 20:00
Robią ludzi w balona. Zakład dla ludzi bez perspektyw i życia prywatnego (brak czasu jeżeli sie chce zarobić więcej jak 1600zł)
8
TESTOSTERONUM-PROLONGATUM 2017-06-22 21:32
Wytrzymałem tam 5 dni, to co zobaczyłem w tym zakładzie zostawiło mi ryse na bani do konca zycia ;/ Nie moge uwierzyć ze ludzie tam wytrzymują po kilka lat, atmosfera po prostu chora, ludzie pracujacy tam dosc długo myślą ze sa bogami, a tak naprawde nie wiedzą ze są totalnym dnem bez perspektyw na zycie( nie wszyscy), pracowałem w roznych miejscach ale to pobija wszystko, odradzam kazdemu kto ma zamiar tam iśc, to nie powinno nazywac sie hanplast tylko champatologia
1
Levy 2017-06-24 17:33
PRacuje 2 tydzien . Atmosfera Spoko PRaca też jak najbardziej Polecam .. Trzeba umieć się dostosować i rozmawiac z ludzmi . Tylke - Bajka - piątka
XxX 2017-06-28 11:40
Nie chce mi sie nawet tego komentować.
Zostaw swoją opinię o Hanplast - Bydgoszcz
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Hanplast