Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Cadbury

Pracowałeś w firmie Cadbury i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
BLAU - 2014-07-17 16:17:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
CZY PO MIESIĄCU CZASU MOŻNA NP ZŁOŻYĆ WYPOWIEDZENIE BEZ KONSEKWENCJI ?
CHCE PODPISAĆ UMOWĘ PO PRZEZ AGENCJE PRACY TYMCZASOWEJ BEESTMA
zdjecie uzytkownika
niby nowy - 2014-08-03 01:48:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pozdrawiam wszystkie fajne dziewczyny pracujące tam ;-)
zdjecie uzytkownika
fasola - 2014-08-03 14:35:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
łysy z jajek otrzymał podwyżke a jerzy i pani kasieńka nic,ha ha kasieńko inni awansują kase zbierają a ty jureczkowi i zemanowi karzesz naprawiać swój samochód w godzinach pracy i to na pierwszej zmianie?no chyba jarek to naprawdę twój wujek jak się mówi.Ale józek idzie na niezasłużoną emeryturę z co z tobą będzie,żałosnie wyglądasz po holltown jak podbiegasz do jarka.ogarnij się dziewczyno
zdjecie uzytkownika
pause - 2014-08-03 14:49:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dziewczyny z bielawy są ok no poza lidią ty już tam nie wrócisz.Ale MARTA JEST FAJNA z miga ,marciu marciu ah wszystkie marty sąok ,nie znam żadnej zołzy.
zdjecie uzytkownika
melania - 2014-08-07 21:30:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jak piszecie to piszcie do składu bo to sie kupy nie trzyma te wasze gorzkie żale!
zdjecie uzytkownika
Master - 2014-08-08 09:45:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca w Cadbury na pewno super wygląda w CV przy poszukiwaniu innych pracodawców. Ale czy jest tak super w samym zakładzie? Myślę, że właściciele powinni stawiać na wysoki standard pracy oferując atrakcyjne wynagrodzenia oraz przywileje. To są wartości, które coraz rzadziej stosuje się w biznesie a szkoda. Bo z niewolnika nie ma pracownika. Lepiej według mnie zainwestować w pracowników, zyskać ich uznanie a wtedy większa efektywność pracy na pewno przyjdzie z czasem - jestem głęboko o tym przekonany. Tym bardziej, że Cadbury, żeby dalej liczyć się na rynku słodkości potrzebuje sprytnych i znających się na robocie pracowników.
zdjecie uzytkownika
kkk - 2014-08-08 12:56:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam takie pytanie. jeżeli byłam zatrudniona jako pracownik tymczasowy i złożyłam rezygnacje po miesiącu ( z powodu wyjazdu ) czy jeżeli zgłoszę się drugi raz, jest możliwość że znów będę tam pracować? proszę o odpowiedź :)
zdjecie uzytkownika
mini - 2014-09-02 12:51:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [fasola - 2014-08-03 14:35:42]:
zeman to dla kasi wszystko zrobi nie tylko auto naprawi, trawniczek też przytnie:)
zdjecie uzytkownika
melka - 2014-09-02 18:41:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Wszyscy którzy napisali na forum po części mają rację...ale i tak nikt nie przebije szacownych liderów, specjalnie napisałam z małej litery. Oczywiście a co generalizować ale 90% z nich to znajomości i myślenie, że to robota do emerytury. Może napiszcie co myślicie na ich temat, może jakieś konkretne przykłady(było już ich kilka na forum)można opisywać ksywkami. Fajnie byłoby pozbierać je w jednym miejscu żeby szefostwo zastanowiło się kogo trzymają na stołkach. jest kilku takich: gb-ten co kiedyś miał trochę brzucha,mt, sc-tam akurat jest tylko jeden lider, który o niczym nie ma pojęcia....że też tacy ludzie pracują w takiej firmie. Biura się z nich śmieją a co gorsza myślą, że wszyscy na produkcji są takimi ciemniakami....
zdjecie uzytkownika
po prostu człowiek - 2014-09-15 20:56:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
A ty melka pewnie w biurach się obracasz i wiesz co i jak czy może raczej na pakowali pracujesz i na forum taką oblataną udajesz a biura tylko z autobusu oglądasz . Z tego co piszesz widać ze strasznie ploty lubisz GWIAZDO DZIENNIKARSTWA
zdjecie uzytkownika
po prostu człowiek - 2014-09-15 21:04:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
melka tak szczerze to na ciemniaka wyszłaś ty (lub wyszedłeś )jarają cię ploty a nie widzisz gówna w jakim żyjesz .

ps.

przez ciebie mam niestrawności jak sobie pomyślę że z takim CZYMŚ muszę pracować .
zdjecie uzytkownika
anka - 2014-09-18 11:52:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Po prostu człowiek, mam nadzieję że wrzodów nie będziesz miał od tych niestrawności.
zdjecie uzytkownika
hdfjtkjh - 2014-09-21 23:59:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
uderz w stół, a nożyce się odezwą...."po prostu człowiek"....to ty renia, grazia?:) specjalnie napisane z małej litery:)to za dobre określenie na osoby, które wszystko chcą załatwić wrzaskiem, krzykiem, brakiem kompetencji i nieumiejętnym zarządzaniem zespołem...śmiechu warte to ich liderowanie..ale zdaje się że już niedługo. Pewnie od tego mają te wrzody.. Lider? jak lider?!:)
zdjecie uzytkownika
Kombo - 2014-10-08 08:59:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie przestańcie się nawzajem oczerniać. To, że liderzy mają ewidentnie inny styl podejścia do działania firmy musicie jakby nie było uszanować, bo w każdej przeciętnej firmie ich rola się nie zmienia, tak samo jak podejście. Powinniście najpierw zadbać o własną atmosferę, a nie obrzucać się kupą, a wtedy na pewno i liderzy strasznie nie będą.
zdjecie uzytkownika
pracownica - 2014-10-08 14:03:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [po prostu człowiek - 2014-09-15 20:56:22]:
szkoda słow szefostwo nic nie zrobi , a dlaczego to nie wiem lider szarpie cie a oni powiedza ze sie zdenerwował jakie to prawo
zdjecie uzytkownika
robol - 2014-10-17 16:54:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
masz racje prawdomówna byłam tam kiedyś i musze przyznać że masakra!
Są tacy co nie robią nic: operatorzy (mówie tu o panach)siedzą nogi na maszynie aż szkoda że tego kierownik nie widzi!A co do tej Pani P. fakt nie robi nic poza interesowaniem sie wszystkimi plotkami zakladowymi i nie tylko! zawsze wszystko wie,ma czas żeby iść na czekolade na spacer na drugą przerwę,na papierosa też oczywiście. Dobrze mi mówili żebym nigdy nie szła na tą zmiane- i mieli racje!!Współczuje tylko tym paniom które siedzą i łapią czekoladki, a reszta robi co chce! Tylko dlaczego liderka tego nie widzi-może mają jakieś układy lub znajomości!!!?? prowadzacy falszywy jak cholera,tylko biega na papierosa z jedną operatorka ,wychodza przez bomboniere żeby nikt nie widział.Smiechu warte!
zdjecie uzytkownika
falina - 2014-10-19 22:22:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to prawda wszystko niestety :(potrzeba zmian i troche zainteresowania ze strony kierownika w co watpie
zdjecie uzytkownika
ajgjm - 2014-10-20 10:08:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak jesteś taka prawdomówna to przyjdź i powiedz to w twarz anie piepszysz głupoty na forum jak juz kogoś opisujesz to sama też się podpisz chyba ze odwagi nie masz
zdjecie uzytkownika
ajgjm - 2014-10-20 10:09:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak jesteś taka prawdomówna to przyjdź i powiedz to w twarz anie piepszysz głupoty na forum jak juz kogoś opisujesz to sama też się podpisz chyba ze odwagi nie masz
zdjecie uzytkownika
robol - 2014-10-20 18:40:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Moje drogie panie z miga NIE DAJCIE SIĘ! napiszcie meila do dyrektora -może wtedy poskutkuje i ktoś w końcu zrobi porządek na tej lini.Na bombonierce pomogło. Życze powodzenia!
zdjecie uzytkownika
Jadzia - 2014-10-20 21:12:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Robol a co konkretnie zmieniło się na bombonierce, bo nie w temacie jestem?
zdjecie uzytkownika
kgffk - 2014-10-20 21:27:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
heh, no to się zaczęło. A myślicie, że kierownicy o tym nie wiedzą? wiedzą doskonale i przymykają na to oczy, bo przecież z pracownikami( czytaj operatorami i pakowaczkami ) skiero nie rozmawia, przynajmniej na mig/gb....tu zaczyna się dyskusja od poziomu lidera...niestety. Niestety dlatego, że lider mówi to co skierownk chce usłszeć a nie to co naprawdę dzieje się na linii. Największe pole do popisu ma w tym temacie "parówek jedrzej" a nie kwiatek... ten to dopiero "mig a" się od zadań a kierownikowi wciska takie kity, że głowa mała...ktoś kiedyś zrobi z tym porządek...niestety chyba już nie obecny szef lini, który nie ogarnia swoich liderów...
zdjecie uzytkownika
Była - 2014-10-21 18:31:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Chyba MASAkra. Czyli jak ( usunięte przez administratora )człowiekowi psychikę (i nie tylko) Jedni się obijają ( i przy okazji traktują jak przysłowiowe G) a drudzy zasuwają jak '' samochodziki. Jak tak mozna?
JA RÓWNIEŻ ODRADZAM PRACY W TYM NIEPOWAŻNYM ZAKŁADZIE !
zdjecie uzytkownika
aj tam... - 2014-10-21 21:52:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czepiacie sie miga patrzycie na zmiane pani eli spójżcie w tył co dzialo się na zmianie pana andrzeja tego to już nikt nie pamięta...:P wszyscy wiedzą o co chodzi...
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2014-10-22 09:26:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [aj tam... - 2014-10-21 21:52:29]:
Pogadają, pogadają i zapomną a bałagan dalej będzie...
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Cadbury
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x