Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Cadbury

Pracowałeś w firmie Cadbury i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Robol - 2014-03-12 01:05:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam prośbę mógłby ktoś napisać namiar na firmę, jestem zainteresowany pracą w Cadbury Wedel Bielany Wrocławskie chciałbym złożyć CV
zdjecie uzytkownika
xxxx - 2014-03-13 16:56:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Przychylam się do postu wyżej. Czy jedyna forma zatrudnienia to przez wymienione przez Was firmy pośredniczące czy bezpośrednio firma też przeprowadza rekrutacje?
zdjecie uzytkownika
młoda - 2014-05-28 08:59:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kochana stokrotko pozdrawiam , dla twojej informacji nie zabrakło mi urody tylko nie chciałam tego wykorzystywać bo mam męża , jak sobie to wyobrażasz , a w ogóle nie wiem czemu nazywasz osoby które do mnie przychodzą petentami heh dobre , a zresztą co mnie to to ty żyjesz od 10 do 10 nie ja , każdy patrzy na swoje konto ,chodz swoją droga poczucie własnej wartości owszem jest ważne ale kochana za to rachunków nie opłacisz , a nie jestem zawistna tylko teraz tak studia kształcą w różnych kierunkach, po to abyś myślała odpowiednio do danego zawodu , zresztą postudiuj sobie 5 lat i potem jeszcze ze 3 to zobaczysz , nie przeżyłaś tego to nie gadaj o czymś o czym nie masz pojęcia , a i powodzenia w urzędzie pracy , kto wie może poczucie własnej wartości ci wystarczy bo słyszałam ze w czekoladkach coś kiepsko , to stokrotka teraz poznasz realia życia , bo zasiedziałaś się tam , i zobaczysz jakie teraz pracodawcy maja wymagania
zdjecie uzytkownika
Turek - 2014-05-28 09:50:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zawsze można to podciągnąć pod mobbing na upartego. Jak komuś to nie odpowiada, a wierzę, że takie osoby się znajdą, to można zawsze spróbować zareagować.
zdjecie uzytkownika
pomóżcie - 2014-05-28 13:26:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@MANITOU, czyli mowisz ze slabo z socjalem, szacunkiem? zastanawiam sie czy to jest zgodne z kodeksem pracy, chyba ze jest jakis "ciekawy" typ umowy. generalnie polecacie prace w Cadbury Wedel? z tego co pisza niektrzy to chyba nie wypada tak zle na tle podobnych zakladow.
zdjecie uzytkownika
MANITOU - 2014-05-30 00:16:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [pomóżcie - 2014-05-28 13:26:02]:
W MONDOLEZ na bielanach jest nic nie zgodne z kodeksem,nie szanują pracowników, pomału się zaczyna tam robic druga KOREA (LG BISKUPICE) kto pracował w jednym z zakładów lg wie o czym mówie. no niby zarobki nie sa złe ale system który nalicza wypłaty, jest fatalny, nie placa dodatków za nocki itp. paczki na Wielkanoc tez daja z ponad miesięcznym opóźnieniem. pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Turek - 2014-05-30 08:49:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Uważam, że takie rzeczy powinno się zgłaszać przewodniczącym i ustalać wspólnie co z tym zrobić, a przed wszystkim walczyć o lepsze traktowanie.
zdjecie uzytkownika
przyszly - 2014-06-26 15:36:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A powiecie jak tam się mają operatorzy wózków jezdniowych [widlak] chodzi mi o atmosferę w pracy no i o kasę
zdjecie uzytkownika
niunia - 2014-06-27 22:11:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Hej jestem tutaj nowa a i bardzo ciekawa naszym nowym romansem na pakowalni od Grześka ze zmiany, czy ktos cos o czyms wie?
zdjecie uzytkownika
*** - 2014-06-28 03:14:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A kogo to obchodzi, zajmij się lepiej praca a tyłki innych zostaw w spokoju.
zdjecie uzytkownika
Turek - 2014-06-28 08:19:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadzam się z poprzednikiem. Skoro jesteś nowa to takie rzeczy na dzień dobry nie powinny w ogóle nikogo interesować.
zdjecie uzytkownika
do niuni@ - 2014-06-28 08:59:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może pochwal się tym co Ty wiesz...
zdjecie uzytkownika
nowa - 2014-06-28 15:27:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak czytam te wasze wypowiedzi to włos na głowie jeży czy was już całkiem porąbało , pirdoła za pierdołą . Wy za dużo wolnego czasu macie w tej robocie i zaczynają wam się kanarki w łbach lęgnąċ
zdjecie uzytkownika
lolek - 2014-07-10 15:42:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy na szkolenie jedzie się busem pracowniczym czy samemu trzeba dojechać ?
zdjecie uzytkownika
BLAU - 2014-07-17 16:17:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
CZY PO MIESIĄCU CZASU MOŻNA NP ZŁOŻYĆ WYPOWIEDZENIE BEZ KONSEKWENCJI ?
CHCE PODPISAĆ UMOWĘ PO PRZEZ AGENCJE PRACY TYMCZASOWEJ BEESTMA
zdjecie uzytkownika
niby nowy - 2014-08-03 01:48:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pozdrawiam wszystkie fajne dziewczyny pracujące tam ;-)
zdjecie uzytkownika
fasola - 2014-08-03 14:35:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
łysy z jajek otrzymał podwyżke a jerzy i pani kasieńka nic,ha ha kasieńko inni awansują kase zbierają a ty jureczkowi i zemanowi karzesz naprawiać swój samochód w godzinach pracy i to na pierwszej zmianie?no chyba jarek to naprawdę twój wujek jak się mówi.Ale józek idzie na niezasłużoną emeryturę z co z tobą będzie,żałosnie wyglądasz po holltown jak podbiegasz do jarka.ogarnij się dziewczyno
zdjecie uzytkownika
pause - 2014-08-03 14:49:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dziewczyny z bielawy są ok no poza lidią ty już tam nie wrócisz.Ale MARTA JEST FAJNA z miga ,marciu marciu ah wszystkie marty sąok ,nie znam żadnej zołzy.
zdjecie uzytkownika
melania - 2014-08-07 21:30:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jak piszecie to piszcie do składu bo to sie kupy nie trzyma te wasze gorzkie żale!
zdjecie uzytkownika
Master - 2014-08-08 09:45:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca w Cadbury na pewno super wygląda w CV przy poszukiwaniu innych pracodawców. Ale czy jest tak super w samym zakładzie? Myślę, że właściciele powinni stawiać na wysoki standard pracy oferując atrakcyjne wynagrodzenia oraz przywileje. To są wartości, które coraz rzadziej stosuje się w biznesie a szkoda. Bo z niewolnika nie ma pracownika. Lepiej według mnie zainwestować w pracowników, zyskać ich uznanie a wtedy większa efektywność pracy na pewno przyjdzie z czasem - jestem głęboko o tym przekonany. Tym bardziej, że Cadbury, żeby dalej liczyć się na rynku słodkości potrzebuje sprytnych i znających się na robocie pracowników.
zdjecie uzytkownika
kkk - 2014-08-08 12:56:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam takie pytanie. jeżeli byłam zatrudniona jako pracownik tymczasowy i złożyłam rezygnacje po miesiącu ( z powodu wyjazdu ) czy jeżeli zgłoszę się drugi raz, jest możliwość że znów będę tam pracować? proszę o odpowiedź :)
zdjecie uzytkownika
mini - 2014-09-02 12:51:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [fasola - 2014-08-03 14:35:42]:
zeman to dla kasi wszystko zrobi nie tylko auto naprawi, trawniczek też przytnie:)
zdjecie uzytkownika
melka - 2014-09-02 18:41:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Wszyscy którzy napisali na forum po części mają rację...ale i tak nikt nie przebije szacownych liderów, specjalnie napisałam z małej litery. Oczywiście a co generalizować ale 90% z nich to znajomości i myślenie, że to robota do emerytury. Może napiszcie co myślicie na ich temat, może jakieś konkretne przykłady(było już ich kilka na forum)można opisywać ksywkami. Fajnie byłoby pozbierać je w jednym miejscu żeby szefostwo zastanowiło się kogo trzymają na stołkach. jest kilku takich: gb-ten co kiedyś miał trochę brzucha,mt, sc-tam akurat jest tylko jeden lider, który o niczym nie ma pojęcia....że też tacy ludzie pracują w takiej firmie. Biura się z nich śmieją a co gorsza myślą, że wszyscy na produkcji są takimi ciemniakami....
zdjecie uzytkownika
po prostu człowiek - 2014-09-15 20:56:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A ty melka pewnie w biurach się obracasz i wiesz co i jak czy może raczej na pakowali pracujesz i na forum taką oblataną udajesz a biura tylko z autobusu oglądasz . Z tego co piszesz widać ze strasznie ploty lubisz GWIAZDO DZIENNIKARSTWA
zdjecie uzytkownika
po prostu człowiek - 2014-09-15 21:04:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
melka tak szczerze to na ciemniaka wyszłaś ty (lub wyszedłeś )jarają cię ploty a nie widzisz gówna w jakim żyjesz .

ps.

przez ciebie mam niestrawności jak sobie pomyślę że z takim CZYMŚ muszę pracować .
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Cadbury
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x