Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Cadbury

Pracowałeś w firmie Cadbury i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
maja - 2014-10-22 20:55:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpisze ktoś? Byłabym wdzięczna.
zdjecie uzytkownika
do maja - 2014-10-23 15:50:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [maja - 2014-10-22 20:55:58]:
nie jest trudna siedzisz i wkladasz czekoladki do wyprasek , prawie jak robot , dla poczatkujacych najgorsze zmienianei tacek a tak to pelen luz
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-10-23 16:11:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To czemu tak każdy narzeka ?:D
zdjecie uzytkownika
o4 - 2014-10-23 16:13:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W poniedziałek mam szkolenie, a potem test sprawdzający. Trudny?
zdjecie uzytkownika
Nie jest najgorzej - 2014-10-23 20:04:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ja - 2014-10-23 16:11:23]:
Bo w Lg jeszcze nie pracowali. Są zakłady gdzie jest lepiej to prawda ale są też i gorsze. Nikt was tu nie trzyma na siłę każdy może zmienić prace. Nestle i Amazon szukał pracowników. Trzeba było podanie o prace złożyć. Nowe firmy jeszcze bez układów można było się wykazać a jednak zostaliście i dalej narzekacie jak wam źle.
zdjecie uzytkownika
lol - 2014-10-24 18:45:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hahahahha
zdjecie uzytkownika
kkkk - 2014-10-25 17:43:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pani agneszka D już nie komentuje swojej zmiany? razem ze swoją kolezanką która się bardzo rozchorowała
zdjecie uzytkownika
niunia - 2014-10-27 20:49:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
pakowanie czekoladek nie jest trudne,jeśli jesteś młoda i ładna dostaniesz się na zmianę pana Janka,jeśli wpadniesz mu w oko to juz nic nie będziesz robiła a awansik na maszynę zaraz dostaniesz,uwazaj tylko na panie z 4 brygadówki -istne gniazdo Os
zdjecie uzytkownika
ah - 2014-10-28 08:26:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co to za Pan Janek?
zdjecie uzytkownika
..... - 2014-10-28 09:31:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie piszcie więcej bo [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] się czyta te glupoty ,które wypisujecie!! Pozdrowienia dla pracowników z miga?
zdjecie uzytkownika
mila - 2014-10-30 10:23:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam.
Chcialabym sie dowiedziec jak wyglada praca przy pakowaniu ciastek?
zdjecie uzytkownika
pakowcz - 2014-10-31 18:16:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nowidzicie - to się człowiek potyrafi wstrzelić! też poszukuję rpacy jako pakowacz ciastek i chciałym się dowiedzieć czegoś o tej pracy. tylko mnie oprócz samych warunków pracy interesuje kwestia umowy i wypłaty kasy na miesiąc. którego dnia dostajecie wypłate i czy jest ona na czas? jestem bardzo napalony na ta prace
zdjecie uzytkownika
mila - 2014-10-31 20:20:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w sprawie tych ciastek.
PAKOWACZ masz jakiś kontakt do nich ? bo z tego ogłoszenia co na nie trafiłam był podamy numer ale jak dzwonię to nikt nie odpiera, dzwoniłam kilka razy ale już telefon chyba był wyłączony...
zdjecie uzytkownika
??? - 2014-11-03 21:31:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to u nas pakuje sie ciastka ??????
zdjecie uzytkownika
kolll - 2014-11-04 13:12:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [??? - 2014-11-03 21:31:29]:
Wracając do zmiany P.Janka to nie powinno nikogo dziwić jego zachowanie, ale jako liderowi to się stało nie można mu nic złego zarzucić,a to ze lubi otaczać się pięknymi i młodymi kobietami-w końcu to zdrowy facet,super operatorki a już nie wspomnę o PP przemiła i ten uśmiech hmmm
zdjecie uzytkownika
!!!! - 2014-11-06 12:00:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [kolll - 2014-11-04 13:12:08]:
dziewczyno zastanów się co piszesz, chyba pięknych kobiet nie widziałaś! Same lizuski - nic ciekawego a niektore są tak puste że szkoda gadać!
zdjecie uzytkownika
joka - 2014-11-06 12:57:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Rafmas - 2009-12-09 11:08:12]:
Operator procesu ,,,,, awans za (usunięte przez administratora)dostałeś , bo jesteś jakimś tłukiem nie znającym ortografii.
zdjecie uzytkownika
ghghhjkmkm - 2014-11-11 02:56:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
kolega ma rację piszcie jeszcze więcej bo fajnie się to wszystko, ciekawych rzeczy się można dowiedzieć o naszej firmie
zdjecie uzytkownika
Kfght - 2014-11-22 23:07:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pomyśleliby o jakiejs imprezie/spotkaniu dla pracowników bo chce sie zintegrowac z jedna
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-11-23 23:09:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie badz smieszny ktosiu. Tak jak juz bylo napisane wczesniej to JEST ZAKLAD PRACY A NIE BURD!! Zajmij sie robota a nie glupoty ci w glowie..
zdjecie uzytkownika
Tomek - 2014-11-27 16:19:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie zla atmosfere musicie miec w samej fabryce skoro juz na forum zyjecie jak pies z kotem. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Sowa - 2014-11-27 19:45:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
coraz gorzej!
zabawy nie będzie,
paczek na święta nie będzie,
moja Stara nabierze podejrzeń. Co ja tu robię, chyba wolę pakować padlinę w nestle.
zdjecie uzytkownika
my - 2014-12-01 15:18:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [o4 - 2014-10-23 16:13:31]:
czemu narzekają bo praca ok ale chamstwo w tym zakładzie niesamowite , obgadują się nawzajem , i wogóle jak tam robiłam to smiać mi się chciało z takiej jednej od zbycha ze zmiany , zawsze na palarni obgadywała dosłownie wszystkich nabijała się chichotała , szkoda tylko że siebie nigdy nie widziała bo jak robiłam pół roku to albo w jednych spodniach albo w drugich i 2 bluzki na przemian ubierała bez kitu klientka wszystkich obgaduje a sama nie ma nawet co na dupę założyć dla mnie to porażka , aleee na innych to ma bardzo dużo do powiedzenia .
zdjecie uzytkownika
gienia - 2014-12-05 22:55:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
PP przemiła idiotka pisze sama o sobie i p.Janku...kpiny,głupoty hi hi hi i nic więcej
zdjecie uzytkownika
Old - 2014-12-18 21:35:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na korytarzu są druki do pobrania dla tych co chcą być ubezpieczeni w PZU. Tylko tu jest mały problem, otóż trzeba być w związkach które u nas są nieobecne- wszyscy wiemy dlaczego!. Ja nie chcę być związkowcem bo po co to mi, ale jak zmienili generali(solidna firma) na krytykowanego przez wszystkich obecnego ubezpieczyciela to mnie naprawdę trafiło!. Czy obecny ubezpieczyciel nie jest czasem własnością krafta?.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Cadbury
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Cadbury?
Zadaj pytanie
x