brak logo

Cadbury

Bielany Wrocławskie

Opinie o Cadbury

Agencja 2016-09-08 11:42:40
Panie Dyrektorze dlaczego ludzie wychodzą na papierosa w czasie pracy i nie chodzi mi o przerwę śniadaniową , a inni musza za nich robić może by im tak odliczać czas bo ich nie ma czaem po pól godziny ,co z ludżmi którzy nie palą czy to jest sprawiedliwe . W miesiącu to jest jeden dzień pracy.
6
prawda 2016-09-08 18:53:44
Dokładnie gdzie tu sprawiedliwosc
2
Klementyna 2016-09-11 19:16:27
...ujowa i jeszcze użeraj sie ze starymi lampucerami na pakowalni,niemiłe pozdrowienia dla zmiany p.Cz.B.
5
Pracownicy 2016-09-16 10:53:50
Co do wagowych które nie siedzą na linii to prawda ale jedna to już przesądza gowniara że zmiany Pana Janka no tak ale jak ktoś potrafi się zakręcić to tak jest tylko my zwykli pracownicy na tym cierpimy
8
Kiki 2016-09-16 19:33:33
Tam nigdy nic nie zmieni wagowe jak nic nie robiły to nic nie będą robić są do tego nieprzyzwyczajone znajdują im inne bezużyteczne stanowisko.Najpierw musieli całe biuro na pakowalni wymienić aby była sprawiedliwość.Pozdrawiam
2
Mieeeetek 2016-09-17 20:38:14
Ludziska zastanówcie się nad pracą w tym zakładzie trzy razy zanim podejmiecie decyzję . Z tego co wiem uciekło od nich około 30 doświadczonych operatorów .Jeśli chodzi o atmosferę to nie jest zbyt ciekawa , liderzy bez szkoły rządzą jak potrafią o awansie zapomnij bez pleców brak szans no chyba że lubisz pucować u swojego kierownika lub lidera brak perspektyw
9
Mieeeetek 2016-09-17 21:39:55
Dżek to lepiej popytaj ludzi z lini JAJEK , SC,C-650 pozdro
Pracownicy 2016-09-20 17:31:36
Nie wiem czy wszystkie wagowe są ładne a te ładniejsze to pustaki a panie które siedzą na linii to takie które tynkiem nie potrafią załatwić sobie lżejsze pracy tak jak jedna z wagowych młodziutka a taka ............ ze szkoda gadać
2
G 2016-09-26 14:12:14
Może jakiś konkurs na największego pustaka wśród pracownic skoro takie cichodaj... Piszemy co wiemy!
1
cichodajka to twoja matka pustaku 2016-09-26 18:53:52
Konkurs wygrywa ten kto to wymyślił głupszego pustaka od ciebie to juz nie ma w tej fabryce. Gratulujemy wygranej!!!
G 2016-09-28 11:03:22
Oj widać że cię to za bolało i jeszcze się przyznajemy do tego to jednak tylko ten konkurs wybrałaś brawo
z agencji 2016-10-03 16:03:32
Zmiana p Cz. B . to nie jest taka idealna same rządzące i drące gębę szczególnie była wagowa która jak zwykle nic nie robiła i dalej nic nie robi byle do emerytury .
3
Odpowiedż. 2016-10-03 16:32:25
Zgadzam się ,ciekawy jestem gdzie uczyli się prowadzący i liderzy słownictwa bo tylko słychać przekleństwa i naśmiewanie się z pracowników z firmy i z agencji ,jak mają mało ludzi to miech domówią z agencji a nie wykorzystują innych , może sami by się w zieli za robotę .
2
Ja 2016-10-03 18:18:10
jeśli piszesz pochlebne opinie na każdym forum to chociaż zmień zasób słów , piszesz wszędzie że jest GODNIE
majka 2016-10-05 09:01:49
Hej,mój chłopak tam pracuje na magazynie,czy to prawda że są tam zdrady,bo coś o tym słyszałam
4
olek 2016-10-06 07:46:47
hej będę pracował na magazynie,czy kobiety też tam robią czy tylko sami faceci
2
adam 2016-10-06 20:15:57
Ana magazynie wyrobów gotowych kto pracuje
1
samotny wilk 2016-10-08 18:05:18
Andzia jest najlepsza. Mariolki rządzą! Pozdrawiam je
4
Pracownik 2016-10-08 18:16:15
a co sądzicie o zmianie Pana Zbyszka?
Szczere opinie poprosz bo chcialabym pojsc do Niego na stały grafik.
3
Pracownik 2016-10-08 19:19:57
a to sa studia dzienne czy wieczorowe?
i moze jakies konkrety, bo jest taka opcja ze mozna sb ustalic ile dni sie chce pracowac w danym tygodniu i na jakie zmiany przez Biuro Manpower
mela 2016-10-08 21:45:55
Na temat tego kozła to zal sie rozpisywac.
4
Xyz 2016-10-10 23:45:33
Elo wszystkim
Widzę ze duzo tu piszecie na temat zmiany Pani Czesławy oraz Pana Janka. A Ja osobiscie chwale sobie te dwie zmiany:). To jest praca i tu sie przychodzi pracować a nie opierdziela sie na każdym kroku. Firma Cadbery jest słynna i chcą wszystkie zamówienia realizować na czas a jak przyjdą takie lenie to potem inni pracownicy musza za nich robić i nadrabiać wszystko , dlatego liderzy sa tacy ostrzy czasem. Pozdrawiam
2
Pracownik 2016-10-10 23:46:47
tak chodzi o Cadbury. Wiekszosc ludzi nie wie bo to tylko oddzial Mondelez w firmie Cadbury.
1
pentos 2016-10-10 23:56:22
Elo wszystkim .
Właśnie skończyłem machać obornik ,co tam ?

cadbury ? . a aa

xyz chce prencichem awansować .

xyz może od razu zrób łaskę prazesowi.


hi.
1
rozczarowany 2016-10-15 00:04:23
Firma spada na psy... tak można określić króciutko. Po przejęciu cadbury przez Amerykanów jest tylko gorzej: nie dają już paczek, nie robią festynów, zwiększają normy i nie liczą się z naszym zdaniem. Jesteśmy maszynką do robienia kasy, pomysłów i projektów, a jeśli zrobisz coś ponadprogramowo może dostaniesz dyplom albo kubek:) Dobrzy operatorzy uciekają do konkurencji i na produkcji jest jeden wielki sajgon. Zarobki średnie, ciepło w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] dojazd za darmo tyle zostalo z fajnej firmy.
6
K 2016-10-15 12:22:20
Pracowalas tylko dla festynow no ładnie bo bez mężów można było poszaleć.
obpowiedż 2016-10-19 10:50:33
Co ty piszesz u pani Czesi to jest straszny bałagan ,wszyscy tylko żądzą ,bieg żeby zająć sobie lepsze miejsca bo niech inni się narobią i tylko darcie buzi ,Ty chyba musisz mieć jakieś względy .
4
Soleo 2016-10-19 10:54:13
Młodziutka dziewczyna z cukierka, ze zmiany p. Łoposzko, wie ktoś jak ma na imię?
6
pomoc 2016-10-21 15:23:18
Hermenegilda
3
odpowiedż 2016-10-23 17:19:01
A prowadzący panowie na mig-u to straszne buraki zero kultury a słownictwo gorsze niż z rynsztoka tylko wykorzystywanie pracowników może by się tak sami wzięli za pracę
10
dziś jeszcze pracownik 2016-11-19 07:15:41
"i na produkcji jest jeden wielki sajgon" no nie na każdej zmianie po prostu brak wykwalifikowanych pracowników. Moja darmowa rada dla dzieweczynek: jeżeli będziesz rozpoczynać pracę na pakowalni uczyć się na zakręcie (linka idzie wolno, nie bolą plecy i paluszki, a co najważniejsze idealnie rozłożone stanowiska dla początkujących).
Tylko dlaczego nikt mi nie zdradził tej tajemnicy?
Och, te kamery nic przed nimi się nie ukryje i o wszystkim co się dzieje w zkładzie dobrze wie właścciel.
:))))
bez komentarza 2016-11-19 07:36:56
Regulacja wynagrodzenia to wszelkie zmiany wniesione do systemu wynagrodzeń w celu dostosowania płacy do zmieniającej się sytuacji na rynku. Są to przykładowo zmiany płacy zasadniczej rekompensujące spadek siły nabywczej pensji spowodowany inflacją. Regulacja płac jest często stosowana w odniesieniu do płacy minimalnej z powodu największej wrażliwości grupy zarabiającej najmniej na wahania cen i wartości dóbr i usług.
dziś były wykwalifikowany pracownik tymczasowy 2016-11-20 10:44:37
Dziękuję Agencji Manpower za daną mi szansę pracy w Mondelez.
"Dobrze, że w tym zakładzie są kamery".
Pozdrawiam.
:)))))
!!!!/ 2016-11-20 12:09:51
Podwyzki dla operatorow maszyn ktorzy nic nie robia to poprostu zenada. A pracownicy produkcji to gorsi gdyby nie kobiety na linkach to produkcji by nie bylo a operatorzy nie mieli by co robic
5
pominięte 2016-11-21 04:07:58
Z tymi podwyzkami to akurat dowalili... Jak wypracowane z zyskow zakladu to należą sie wszystkim. Do sądu pracy zbiorowy pozem o dyskryminację i w zasadzie mobbing mozna zlozyc bo to swiadome niszczenie tych juz i tak mniej zarabiajacych zwyklych pracownikow produkcji.. A jak tacy pewni sa tam na górze swoich decyzji to moze czas na grupowe wypowiedzenia z pracy. Skoro zostaliśmy pominieci przy podwyzkach to i na linkach niech sobie bez nas radzą!!!
4
dość 2016-11-21 04:35:26
Zrobi Ci taki jaśnie pan. Z hrabianka j przerwe piecio minutowa do toalety to jedyne profity dla ciezko pracujacych pan z pakowalni. A szlachta operatorow ma czas na wszystko procz pilnowania maszyn. Ba to tez my musimy zwracac im uwage ze linia sie zatrzymala. A pancia pomarszczona wychudzona tylko o pomadke w kieszonce dba co ny sie nie skonczyła
2
mimi 2016-11-21 15:43:54
to prawda wszystkie kobiety z pakowalni powinny zlozyc wypowiedzenia,ciekawe jakby sobie poradzili z nieobsadzonymi linkami
moze operatorzy usiada i beda pakowac
3
kiki 2016-11-21 15:47:32
po co maja pilnowac maszyn skoro maja swoje "sluzace"
a 5 minut starcza tylko na wc a napic sie nie ma kiedy bo trzeba wybierac albo jedno albo drugie
a j to tylko potrafi lansowac sie nic wiecej
3
Kama 2016-11-22 14:44:00
Jeśli to o nią chodzi to ma na imię Wiola. Bardzo sympatyczna i miła dziewczyna.
1
suseł 2016-11-22 19:28:29
A to ten kapiszon stary zbig, razem z tym czarnym padalcem plamistym jeszcze tam rządzą,? A gdzie Małgorzata? co za syf!!!!
1
??????? 2016-11-26 11:23:59
Na mig-u zabierają szkodliwe ,co na to związki zawodowe czy to legalne w końcu za co płacimy na związki może by się tym zainteresowali ,od szkodliwego się zaczyna ciekawy jestem co zabiorą dalej .Co z podwyżkami za niedzielę ?
4
&&& 2016-11-27 12:47:08
Witam....jesli chcesz się dowiedzieć co robią ZZ w tym kierunku to przyjdź i po prostu zapytaj ...
Odpowiedż. 2016-11-28 18:55:33
I co zapytam się a potem będę gnębiony .
1
&&& 2016-11-28 21:17:52
Przez ZZ będziesz gnębiony ??? proszę nie rozśmieszaj mnie
???? 2016-11-29 19:36:48
Nie przez ZZ tylko firmę
1
! 2016-11-30 13:33:14
Zakład bab i dlatego te wszystkie problemy z kasą i nie tylko. Związki zawodowe jakie związki wybrane przez zarząd a wy głupie jeszcze za to płacicie. Przewodniczący zz powinien być wybrany w wyborach a nie przez dyrekcje aby można było nim manipulować.
3
el nino 2016-11-30 23:22:59
Dziwnym trafem... najpierw krążyły plotki o eleminacji szkodliwego, a dosłownie 2 tygodnie pózniej na 6 obszarach stwierdzono brak hałasu:) śmierdząca sprawa. Co jeszcze nam zabiorą? może paczki na święta, bo dla dzieci na Dzień Dziecka też zabrali. Trza zwijać manatki
7
Pracownik Mondelez 2016-12-05 09:10:54
Chociaz w tym roku beda paczki:)
2
pracownik ME 2016-12-06 15:42:44
Nie polecam pracy w tej firmie. Robi się coraz większe szambo z roku na rok. Mamy 06.12. do tej pory nie wyrobili się z paczkami Mikołajkowymi przez 11 mc. Za 3 dni wypłata i cisza czy dadzą jakieś pieniążki na święta ?? A przecież to nasz socjal. W tym roku nie było festynu integracyjnego więc się pytam gdzie są nasze składki z funduszu socjalnego ?? Kto nimi operuje i kto ma nad nimi pieczę ?? O kolacji Wigilijnej już nie wspomnę , bo w tamtym roku już była żenada. Przyszli pracownicy poszukujący pracy. Omijajcie Cdbury szerokim kołem. Ja zaczynam od stycznia coś szukać, bo nic dobrego w tej firmie mnie nie spotka poza harówką i brakiem szacunku ze strony przełożonego. Tak trzymać Panie Jarku. Gratulacje !!!!
3
ewa 2016-12-06 17:28:32
Czy to prawda że na MWG jest ktoś kto ostatnio podkablował kogoś ze był pijany a nie był?
Zostaw swoją opinię o Cadbury - Bielany Wrocławskie
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Cadbury