brak logo

Cadbury

Bielany Wrocławskie

Opinie o Cadbury

Były Związkowiec - FZZ 2017-03-19 18:37
Zmiana LIDERA to jedyne wyjście. Zróbcie petycje tylko anonimową za odwołaniem lidera, zobaczycie ile będziecie mieli podpisów, na samym forum ile jest osób odnośnie tematu, gwarantuje wam że uzbieracie wystarczającą liczbę podpisów tak trzeba a nawet powinno się robić, pilnujcie swoich praw, wbrew pozorom to zwykli pracownicy mają najwięcej do powiedzenia bo bez nich zakład stoi jak nie będą ciężko tyrać na taśmach i liniach produkcyjnych które są bez przerwy podkręcane aby sprostać coraz to większym normą za niską wypłatę z której ciężko przetrwać do kolejnej, musicie działać!!! Jednego usuniecie to reszta będzie posłuszna jak baranki, ze strachu i szacunku do was na ile was stać i wtedy wasza wypłata pójdzie w górę i będą liczyły się wasze prawa jako pracownika. Na co jeszcze czekacie!!! Inicjatywa zawsze musi wyjść od pracowników a wasze związki zawodowe mają obowiązek wam pomóc bo zostały do tego powołane, z całą pewnością trzeba dodać że sprawa powinna zostać jak najszybciej rozpatrzona.
8
Marcin 2017-03-22 01:49
Z tym działem zawsze są jakieś problemy, i nikt z tym nic nie robi, na tym dziale będzie tylko gorzej JAKI PAN TAKI KRAM. Też uważam że trzeba przeprowadzić głosowanie za odwołaniem lidera.
1
Gruby 2017-03-22 12:49
Ja pracuje na magazynie wyrobów gotowych od niedawna i już mam dosyć, praca jest naprawdę ciężka, i nikt nie chce pomóc, lider czepia się o byle pierdoły nie można się z nim dogadać bo wielkiego panicza gra, swoim pracownikom robi cały czas sztuczne problemy, bo chce się pokazać jaki to z niego jest dokładny i świetny szef działu a rzeczywistość jest odwrotna, żeby jeździć na wózku musisz donosić na kolegów do lidera tam każdy na każdego donosi nie wiadomo z kim gadać, same lizusy i kable, żeby dostać się do firmy na tym dziale to już w ogóle trzeba być wybitnym lizusem i donosicielem pierwszej klasy nie liczy się to co umiesz tylko na kogo donosisz i czy jesteś wystarczająco dobrym lizusem.
3
gogo 2017-03-24 00:29
Ja jak mam iść na ten magazyn to albo biorę urlop a jak nie mam to idę na L4 każdy tak robi bo nie chce tam pracować, dlatego większość to agencja która nie ma wyboru i musi tam robić.
Wera 2017-03-24 14:02
Na dziale o którym piszecie kobiety są wyzyskiwane, a lider przymyka na to wszystko oko, osobiście tego doświadczyłam, wózkowi są bezczelni nawet do toalety nie chcą zastąpić, jak ludzi brakuję a brakuje cały czas, jak coś źle zrobicie bo nikomu się nie chce pokazać oczywiście to zaraz do lidera lecą i donoszą.
1
@ 2017-03-24 18:58
Jest tyle innych zakładów pracy i nie za 1800 tylko wy kobiety lubicie płakać a między sobą cały czas wojny prowadzicie same siebie nie szanujecie. Molestowanie w pracy są na to paragrafy tylko za patrzenie chyba nie.
1
gogo 2017-03-25 01:28
Przepraszam bardzo ale z tego co widać nie tylko kobiety również mężczyźni a także pracownicy agencji oraz firmy (PŁACZĄ) czyli wyrażają swoją opinie, co oznacza że wszyscy pracownicy zakładu nie tylko kobiety... Zarobki i zmiana zakładu to inna sprawa, chodzi o dużo poważniejszy temat o łamanie praw pracowniczych i wyzysk na tym dziale. Tym trzeba się zająć, może Państwowa Inspekcja Pracy??
5
Pracownik paletyzacji 2017-03-25 03:08
Nie wiem co wy macie do magazynu? Wole prace na palecie bo jest spokojniejsza i nie taka ciężka jak praca na tackach czy nakrapianiu ( chyba ze samemu trzeba układać L). Oprucz tego znam wiecej osob które chcą pracowac tylko na magazynie. Jak wam tak źle u nas to nie przychodzicie powiedzcie ze wam ten dział nie odpowiada to moze szybciej wróci stały grafik dla nas.
7
Joanna 2017-03-27 11:03
@Pracownik paletyzacji rozumiem, że jesteś zadowolony z pracy w firmie. Co możesz powiedzieć więcej na temat warunków zatrudnienia?
Operator Techniczny G&B 2017-03-27 15:17
Praca na magazynie wyrobów gotowych jest najgorszą możliwą w tym zakładzie, a na paletyzacji to szkoda gadać jest się zwykłym robolem od czarnej roboty, jak coś się dzieje to wszystko zwala się na roboli co układają kartony, lider sam się śmieje z ludzi na paletyzacji i wyzyskuję jak tylko może. Trzeba być człowiekiem upośledzonym umysłowo żeby tam pracować, albo pijanym co jest często spotykane na tym dziale i do tej pory pracują tam alkoholicy a lider na to pozwala, omijam ten dział z daleka.
3
rrrrrrr 2017-03-27 15:32
Lider na tym dziale jest najbardziej znienawidzonym liderem w zakładzie co za tym idzie jego dział też jest najgorszy. Czasami biuro Manpower zmusza ludzi żeby tam szli i trzeba sie zgodzić. Niestety jutro znowu tam muszę iść, zobaczymy czy coś się polepszyło dam wam znać na forum
3
Wkurzony pracownik 2017-03-28 09:44
Powinno się zakazać wychodzenia na papierosa w czasie pracy wszystkim łącznie, liderom i prowadzącym,proszę przeliczyć ile zakład traci godzin w miesiącu ,a i niepalący muszą za nich zasuwać normalna samowolka .
10
aleksander 2017-03-28 13:51
dokładnie wuzkowych jest tyle że sie wyminać nie moga i tylko na fajke albo i kawę biegają tylnymi drzwiami z magazyn myśla że ich nie widać biora też jedzenie i picie na magazyn a ludzi na przearwy nie chcą wyslac gdzie są prowadzący gdzie jest lider ja sie pytam widocznie oni też tak robiom. ciekawe czy kierownik o tym wie powinien ich wszystkich z liderem na czele zwolnić. wescie sie do roboty, bo nie bede za was ukladal wszystkich
4
Wuzkowy Łókasz ;) :D 2017-03-28 21:58
Ortografi się naucz gamoniu i zdania poprawnie składać.
Pozdrawiam
4
Joanna 2017-03-29 10:44
Przypominam, że komentarze muszą spełniać wymogi Regulaminu forum. Nie mogą dotyczyć konkretnych osób, ani zawierać pomówień. Proszę również o nie używanie wątku do obrażania innych. Chętnie za to poznamy więcej szczegółów na temat Waszej pracy w Cadbury.
Iwonka z pakowalni 2017-03-29 13:34
Na przerwę wychodzą po 3-4 osoby czasami dwójkami, co godzinę latają palić i pić kawę a jak się wchodzi na magazyn to siedzi ich koło biurka chyba z ośmiu, a pracownicy na paletyzacji do toalety nie mogą wyjść, nawet z przerwą jest ciężko bo im się nie chcę 5 minut kartony poukładać, każdy na każdego donosi najczęściej piszą e-maile, kto najlepiej donosi idzie do firmy ci co nie chcą donosić idą na paletyzację. Trzeba uważać na każdego. Często tam przychodzę w zastępstwie, i wiele wiem co tam się dzieję, cieszę się że nareszcie prawda wychodzi na jaw. Pozdrawiam
3
Szczera Pani 2017-03-29 17:38
Szczerze odradzam państwu MAGAZYN. Mojemu mężowi kazali układać dwa asortymenty jednocześnie bo powiedzieli że ludzi nie mają, zobaczyli że ma niebieski czepek czyli nowy pracownik to niech robi za dwóch, i jeszcze proponowali mu stały grafik!! To ich wyśmiał, i już nie chodzi na magazyn, a jeszcze zarobki jakie są w tej firmie to jest dramat, w Amazonie mniej ludzie się narobią a dużo dużo więcej zarobią, w całej okolicy to własnie w tym zakładzie są najgorsze zarobki. Najśmieszniejsze jest to że w firmie zarabia się mniej niż w agencji PARANOJA...
6
.... 2017-03-30 09:00
Zostalaś pomówiona? Mozesz nam o tym opowiedzieć Joanno... Śmiało otwórz sie o ile już nie jestes rozwarta stara ruro.
3
Stały pracownik 2017-03-31 02:19
Ja również nie polecam mwg.
2
Zatroskany związkowiec 2017-03-31 05:40
Panie Mietku M. kiedy Pan wyjeżdza do tej Bułgarii na tego Lidera????
kris 2017-03-31 14:29
Politykom tej firmy jest tania siła robocza ,a liderzy zamiast pracować na swoją pensje grają na komputerach w gierki i czekają na sprawozdania od swoich lizusów, a co do podwyżki 67,50zł brutto zainwestuje pieniądze w kupno domu na mazurach.
6
szakal 2017-03-31 15:40
kris, po pierwsze polityką, po drugie w tej firmie jak w każdej innej cel jest ten sam, zarobić na siebie aby przetrwać. A tania siła robocza to pokłosie tego, że mamy sporo źle wykształconych pracowników, którzy po polsku nie potrafią słowa wypowiedzieć, a wymagają tylko od innych , bo od siebie już nie potrzeba
4
**** 2017-03-31 16:03
Niektórzy liderzy i prowadzący też nie mają wykształcenia i zapomnieli jak byli sami zwykłymi pracownikami a zachowują się jak by zjedli wszystkie rozumy ,zero kultury .
9
@ 2017-03-31 16:06
Ja tam się cieszę że mam 250 zł. podwyżki tylko szkoda że zabrali szkodliwe.
5
kris 2017-04-01 09:44
czepiasz się jednego słowa ale chyba gorszym wstydem jest ( usunięte przez administratora ). przełożonym.
3
Karol 2017-04-01 17:22
Magazyn Wyrobów Gotowych to najgorszy dział, nikt tam nie szanuje człowieka, macie racje odwołajcie lidera, pierwszy się wam podpisze pod petycją. Żeby grać dobrego lidera trzeba nim być, a nie ludzi się czepiać bez powodu z nudów. Pracowałem na tym dziale 2 miesiące i gorszego lidera nie widziałem. SZOK !!!! Dobrze piszecie, macie racje.
4
xxx 2017-04-02 18:00
Mam nadzieję że mówisz o niewykształconych prowadzących i liderach bo ja uważam, że nie trzeba mieć wykształcenia na tacki czy magazyn albo do wkładania czekoladek chociaż większość to naprawdę ludzie wykształceni i nie na znaczenia gdzie pracują czy na magazynie ,tackach czy wkładać czekoladki .
4
oj 2017-04-05 16:16
Magazyn Wyrobów Gotowych potrzebuje zmiany lidera, ten co teraz jest to jedna wielka tragedia.
3
Joanna 2017-04-10 11:10
Przypominam, ponownie że komentarze muszą spełniać wymogi Regulaminu forum. Nie mogą dotyczyć konkretnych osób, ani zawierać pomówień. Bardzo proszę o zachowanie merytoryki wypowiedzi. Chętnie za to dowiemy się więcej na temat choćby tego jak wygląda Wasza codzienna praca.
Renata 2017-04-10 16:41
Lizusy z Magazynu donoszą do liderka na wszystkich a ciekawe czy liderek wie że jego pupilki się z niego wyśmiewają i obgadują go, wszyscy tam są siebie warci ludzie którzy donoszą i podlizują się to najgorsze PATOLOGI którzy nic nie mogą osiągnąć i nigdy niczego nie osiągną bez lizania D--Y i donoszenia. Cały ten dział to jeden wielki cyrk, ze śmiesznym liderkiem na czele. Każdy o tym wie a nikt z tym nic nie robi. Firma bez perspektyw i możliwości. Nie polecam pracy w tym zakładzie.
5
Joanna 2017-04-11 11:27
@Renata a co według Ciebie warto by zmienić w firmie, tak by pracowało się lepiej?
Pracownik Mondelez 2017-04-11 11:56
Lidera MWG
3
Wuzkowy Łókasz 2017-04-11 19:57
Nic dodać nic ująć.
2
marek 2017-04-11 22:05
Ktore to od Janka sa takie atrakcyjne???
4
Joanna 2017-04-12 09:54
Przypominam, że komentarze muszą spełniać wymogi Regulaminu forum. Nie mogą dotyczyć konkretnych osób, ani zawierać pomówień.
Albańczyk 2017-04-15 00:48
Wesołych świat, smacznego jajka mokrego dyngusa dla całej załogi z Bielan Ram Pam Pam
4
Albańczyk 2017-04-20 07:28
Biega do niej to schudł a ty dalej ulańcem jesteś Ram Pam Pam.
6
Joanna 2017-04-21 09:29
Przypominam, że komentarze muszą spełniać wymogi Regulaminu forum. Nie mogą dotyczyć konkretnych osób, ani zawierać pomówień. Zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Cadbury.
grajek 2017-04-27 21:16
ani lustra , ani mózgu, jeno szpachlę bo klepanie nic nie dało
2
!!!! 2017-05-01 12:18
Cos ciekawego dzieje sie w tym zakladzie?? Procz wiecznego obrazania na forum??
5
golo 2017-05-08 18:53
magazyn jest super można popatrzeć na babki a trafiają sie fajne mi sie tam podoba
3
Joanna 2017-05-10 19:22
Ostatnio idac na mwg balam sie ze trafie na tego zboczenca gdy weszlam zobaczylam ze go nie ma a do tego uslyszalam ze go wcale nie bedzie:)
Brawo dla prowadzacego kobiety teraz moga tam isc nie martwiac sie ze beda obserwowane przez niego:D
8
Jack Sparrow 2017-05-23 21:59
przecież ty lubisz jak się na ciebie patrzą, jesteś taka atrakcyjna jak kapeć wyprany w proszku iXi, z tą opaską na łbie możesz występować w parodii Piratów z Karaibów, tylko wąsaty zbig, niech przepaskę na oko ubierze. A tak na marginesie żaden , najbardziej zdesperowany zboczeniec by na ciebie nie spojrzał.
Żegnam
4
trtr 2017-05-24 08:33
Co wy wszyscy chcecie od tej dziewczyny wy po prostu jesteście zazdrośni o nią bo innego wytłumaczenia tu nie ma albo po prostu jest to jedna Panna która jest dużo mniej atrakcyjna niż ona i ma bardzo duże kompleksy na swoim punkcie
1
ok 2017-05-24 09:37
Nie kompromituj sie czarna mambo... Ty to cały czas sledzisz wpisy o sobie!!! Swoja drogą masz talent skoro ludzie az tak cie nie trawą...
4
trtr 2017-05-24 09:49
Sorry i tu się mylisz to nie czarna mamba jesteś żałosny bo w gruncie rzeczy każdy stojący człowiek twarzą w twarz przy J.P wchodzi jej w tyle czego w tedy nikt nie jest taki cwany i nie powie jej tego wszystkiego tylko na Forum i nawet nie napiszesz jak naprawdę się nazywasz bardzo musisz być o nią zazdrosny albo zazdrosna zachowujesz się jakby w całym zakładzie tylko ona pracowała zejdź z jej osoby albo bądź na tyle odważny i napisz jak się naprawdę nazywasz i następnym razem stając z nią nie wchodzi jej w tyłe...
4
××× 2017-05-24 12:48
Dokładnie pod pseudonimem odwaga jest szkoda ze w realu brak bo piszesz wkolko jedno i to samo tylko nick zmieniasz chyba nie masz interesującego swojego życia prywatnego bo bardzo interesuje Cię życie J.P. zajmij się swoim tylkiem bo robisz się nudny/na z tym pisaniem
3
Jack Sparrow 2017-05-24 16:35
najważniejsze, że wiesz, że o ciebie chodzi skoro podałaś swoje inicjały.....ha ha, a tak na marginesie to nick "trtr"brzmi naprawdę tajemniczo, a 'xxx' jak nagłówek z ruskiego porno, więc po co te zarzuty, że pod pseudonimem piszę . Napisałem żegnam to po ( usunięte przez administratora ).steczkę drążyć.
2
!!!! 2017-05-27 15:28
Ludzie czepiacie sie wiecznie J.P podejrzewam ze co nie ktorym to zal sciska ze ze zwyklego pracownika produkcji stala sie prowadzaca. Widocznie miala lepsze wzgledy niz co nie ktore panie. Na innych zmianach tez cyrki sie dzieja ale o tym nikt nie pisze
3
iza 2017-05-28 09:17
Skoro dawanie... Nazywamy względami to niech ma te wzgledy u kadego!!! No i gratulujemy cudownego ozdrowienia za wstawiennictwem Zibiego trzeba ten fakt do Franciszka zglosic moze do rangi Św go wyniosa
1
Zostaw swoją opinię o Cadbury - Bielany Wrocławskie
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Cadbury