brak logo

Cadbury

Bielany Wrocławskie

Opinie o Cadbury

www 2017-07-31 13:06
Czy ty uważasz ,że jak są trzy ważące to mają wszystkich zastępować na fajkę ?przecież dwie łapią tylko jedna waży .Powinien być zakaż wychodzenia bo inni za nich zasuwają
7
uuu 2017-07-31 13:16
Ala czego na jednej zmianie na migu panie siedzą tylko na jednej maszynie powinni się zmieniać bo jedne się narobią a drugie siedzą cały czas na najwolniejszych maszynach ?
5
No 2017-07-31 13:23
Szkoda ze tak na "siku" nie ma kto zamieniać jak na tego papierosa xd
8
T 2017-07-31 14:57
Bo powinno być jak mają na pakowalni 2, pięcio minutowe przerwy (picie,siku itd...) i nie ma później jakiegoś zastępowania Bo tak jak piszesz na fajkę zastąpią ale do kibla już nie.Lub zapieprzasz sam w tym czasie bo ktoś idzie na fajkę.
7
No 2017-07-31 15:21
Dokładnie. Tylko że siku i picie to 5 minut a jak idą na papierosa to ich po pół godz nie ma..
7
Jack Sparrow 2017-07-31 20:19
A "pseudo" prowadząca na pakowalni u wąsatego, używa do makeup'u kleju do styropianu,.....trwały i emulsją można pomalować, Akcja "STOP TAPECIE" w Mondelez
9
* 2017-08-01 15:38
Dlaczego jej na przystanku nie powiesz że zbyt wiele tapety nakłada tylko wchodzisz w ty ..k sąsiadce.
1
Mc 2017-08-01 16:34
Pirat z B. W najbardziej bluzgasz na tym forum czas zmienić pracę.
1
Jack Sparrow 2017-08-01 16:38
Powód jest prozaiczny, nie jeżdżę z żadnego przystanku, nie mówiąc już o jakimś sąsiedztwie. Próbuj dalej....
Jack Sparrow 2017-08-01 16:45
O proszę następny amator kwaśnych jabłek, gdzie tu bluzgi. Wiem, że trudno zrozumieć inteligentny żart, ale cóż ...., a i myślę o zmianie pracy , dziękuję za podpowiedź.
* 2017-08-01 17:46
Masz szczęście że ta dziewczyna jest cierpliwa i jeszcze nie podała na policję tych twoich inteligentnych żartów bo wtedy będziesz musiała pracować na dwa lub trzy etaty żeby ja spłacić.
1
Jack Sparrow 2017-08-01 19:21
Dziewczyna to była kiedyś, zawsze może napisać donos, a za co mam ją spłacać, na waciki brakło......? idę się napić browarka nara
1
* 2017-08-01 20:11
Za zniewazanie i pomawianie jest paragraf. Numer ap i już bulisz a po za tym mleka się napij to przestaniesz mialczec. Bo po piwie pewnie wyglądasz jak Sparow tyle że bardziej sponiewierana bo napewno nie jesteś facetem oni nie piszą na kobiety takich głupot.
1
Mc 2017-08-01 20:25
Jack masz czterdzieści lat a piszesz takie bzdety na kogoś zajmij się mężem prześcieradło na twarz i do łyżka może ci się uda choć przypuszczam że prowadząca miałaby większe szanse pozdrawiam i do zobaczenia.
1
Mc 2017-08-02 14:57
Jack teraz idź do prowadzącej po urlop tylko się nie przyznawaj że to ty na nią piszesz.
1
* 2017-08-02 14:59
Dobre nie.
1
gąsior 2017-08-05 01:41
wstydu nie macie za grosz a cóż ta dziewczyna Wam zrobiła?a moze czego nie chciała zrobić? to chyba nie jej wina ,że jest ładna,zadbana i elegancka a do tego jeszcze ma na czym chustke nosić.zamiast pielegnować w sobie zazdrość i nienawiść zadbajcie o siebie ,moze i na Was ktoś oko zawiesi.
5
l 2017-08-06 00:06
Na twarzy najlepiej kominiarke... A jak widziales ja z bliska i piszesz ze jest ładna to juz czas do okulisty. Lepiej nie prowokuj bo zaczna sie wypowiadac osoby ktorym jednak robila i bedzie wrzało na forum... Oszczędź jej tego
4
Ffffff 2017-08-06 15:26
Co ty [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] za głupoty po to właśnie ludzie się podmieniaja a robota cały czas idzie
2
SowaSowajowski 2017-08-06 15:42
HahHH to dojebała hahaha operatorzy źle nie mają i wysokie zarobki mają chyba cię coś gniecie w mózg... Idź na rezonans magnetyczny... Mamy przeje....... A nasze zarobki to 1800 - 2100 na rękę... W purinie zarobisz 2500 - 2900 i taka sama masz robotę tylko ze 12h ale za to 4 dni wolnego. Techniczni pod biorkiem lodziki trzaskaja, maja po 3800 na łape a Nic nie robia.. Operatorzy Maszyn muszą sami sobie radzić bo techniczny wielki pan przyjdzie na chwilę i pojdzie.. A jak idzie na stołówkę to godzin [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie ma
9
!!!!!! 2017-08-07 12:34
No nie wiem. Nie ktore panie operatorki nic nie robia nic nie umieja maja jedna maszyne ktora jak sie psuje to zaraz wolaja technicznego a zachowuja sie jak by wszystkie rozumy pozjadaly. Ale jak ma sie plecy u lidera i u prowadzacej to tak juz jest .
6
sowa 2017-08-07 16:39
No ale teraz dał. No i właśnie o tym pisze.. Od tego są Techniczni. Lecz niestety przychodzą do pracy odpoczywać. Ale z tym że wszystkie rozumy pozjadaly, to niestety prawda, niestety ta choroba dotyka większości kobiet w tym zakładzie, nie koniecznie operatorek.
5
Hendryk 2017-08-08 07:38
Jeszcze jak Cię lider posuwa to w ogóle masz chody.
4
!!!! 2017-08-08 19:08
Na pakowalnii jest jeden techniczny ktory wszystko robi. Nie usiedzi w miejscu. Przyjdzie pomoze dolozy kartonow kiedy trzeba nawet prosic go o to nie trzeba. A nawet zmiane paniom zrobi kiedy ludzi brakuje
1
zum 2017-08-13 18:59
Przecież pani Ela nie ma wnucząt wiec raczej sama dobiera sobie garderobę. W starym ciele mlody duch.
1
qqq 2017-08-19 13:43
Bo jak się dossają do jednej maszyny a zwłaszcza te Panie na buforze, te maszyny idą najwolniej bo i po co się narobić ?
2
pracownik tymczasowy 2017-08-19 19:06
robota w sumie ok najgorzej jednak na czekoladzie przy paletyzacji pudelka ida jedno za drugim i jako jeden czlowiek musisz odwiezc palete zwazyc zapisac tymczasem masz zawalona linke trzeba sie nabiegac jak glupi bardzo niezbalansowane stanowisko w porownaniu do pozostalych w tej firmie.
1
er 2017-08-21 16:57
a jak jest ze mnianami, w randstadzie pisza ze mozna wybierac?
Agencja 2017-08-23 10:51
Powinien być zakaz wychodzenia na papierosa wszystkim bez wyjątku .
8
kiki 2017-08-23 11:01
przyszlo takie z agencji i zadzic sie chce,jak ci sie cos nie podoba to naucz sie palic i tez bedziesz wychodzic
6
Agencja 2017-08-24 10:00
Tylko kto mnie zastąpi ,bo na pewno nie firmowi ,a rządzicie to wy i robicie co chcecie .
1
Lewy 2017-08-25 10:17
Nie polecam tej firmy ludzie sie zwalniają jesli nawet przez firme robią bo mają mniej czasem niz ktos kto przez agencje robi. Stawka 14h po "podwyżkach" z 13.50 średnia wyplata to te 2000 a 2100 firma daje 50proc dofinansowania do stołówki na ktorej nigdy nie ma co jest albo jak jest to mini porcja za 5zl np skrzydelka 2 sztuki 4pln plus drugie tyle firma obiady robione pod biura inni oracownicy przychodzą to resztki dają nikt nic z tym nie zrobi zamiast ludzią dac wiekszy pieniądz to przygarneli ukraine wczesniej 50 a teraz bedzie ze 150 juz czlowiek chce pogadac a tu nie tu ukraina udają ze nie potradia robic zeby bylo lzej mają pierwszeństwo do lżejsze pracy system pracy 7na niby 2 a tak naprawde 1.5dnia wolnego 1 weekend wolny w mies i za marne 2 tys nic tylko isc gdzie indziej robic za wiekszy pieniądz. A tu zostanie ukraina która niby tylko do końca roku miala byc. Ale juz dla nich nową agencje otworzyli. Nikt nigdy tu porządku nie zrobi biura chodza czepiają sie o byle pierdoly. Pracownicy mają ciuchy juz z 10letnie ktos ma podarte to zamiast mu nluze dsc nowa to wezna zszyją i maja to gdzies ze nie wygodne , rozciagniete albo w brudnych czlowiek musi chodzic bo nawet na rezerwach nie bylo niby zamowia nowe czlowiek idzie i slyszy ze tylko jedna koszulka jest . a wejdz w swojej to jeszcze sie tak dowala ze czlowiekowi pracowac sie odechciewa kazdy mydli oczy o standardach bhp jak tu czystko i wogl a szkolenia takie dla jowych ze nawet nie wiedza jak fabryka wyglada tylko uslysza idźcie panstwo tam gdzie inni ..
18
!!! 2017-08-29 10:54
Pisze się rządzić a nie zadzic (wstyd )
3
suuuuuki! szmaty! 2017-09-02 03:17
A Ty powinnaś mieć zakaz gadania w pracy. Ledwo przyszła jedna z drugą do pracy i zaczynają się rozmowy ze ten zrobił to i to, ta powiedziala tamtemu to a tamten się wkurzył i powiedział jej to i to.. Ta z tym tego...itd.itp. Ledwo szmaciury otworzycie z rana swoje wylupiaste galy i przyjedziecie do pracy to obgadujecie wszystkich innych bo jesteście zbyt nie inteligentne żeby rozmawiać na inne tematy niż ludzie w pracy. Suki...
6
ttt 2017-09-02 03:22
Jak nie firmowi... Przychodzisz. Mówisz. Wychodzisz. Proste. Żaden problem.
2
a w głowie info24 2017-09-02 03:46
Bo mają ważniejsze rzeczy do roboty!! Co Ty sobie wyobrazasz gamoniu że praca jest najwazniejsza?? :) one muszą wszystko wiedzieć o każdym, niekiedy to aż się im mózgi przegzewaja od sporych nakładów informacji dlatego one mdleja, jest im słabo i wtedy trzeba dzwonić po karetkę. Za to inne kobiety zdobywają kolejny level bo mają o czym znów gadać. Obgadywanie Ciebie jak i innych to ich stałe zajęcie . Kto by to robił jak nie one, ktoś musi utrzymywać głuchy telefon. Bóg kobietę powinien stworzyć bez strun głosowych, chciałem napisać bez języka ale język często im się przydaje ;) szmaciurrrrrry :)
5
sowa 2017-09-02 04:01
Tylko że w oczach innych zapewne i tak jest nikim. W tym zakładzie nie liczą się dobre uczynki bo ludzie szybko o nich zapominają albo sobie nawet wmawiają że to jest Twoja robota i jeszcze Cię zaczynaj [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] za plecami ze czemu Ty nie przychodzisz i kartonów nie przekładasz. Dla nich liczą się te złe uczynki bo wtedy mają o czym porozmawiać.
3
!!!!!! 2017-09-02 10:55
Co w tym zakladzie sie dzieje?? Na chwile obecna odpoczywam w domu. Ale juz slyszalam opinie ze dobrze ze odpoczywam bo cyrki sie dzieja.
2
Agencja 2017-09-04 18:53
No i w tej wypowiedzi wychodzi pełna wasza kultura obrażanie innych za prawdę !!!!!!!!

4
kiki 2017-09-05 15:24
zobaczcie jak wy sie zachowujecie,obrabianie d.
.. innym,byle lzejsza prace a firmowi niech zapie.... za was i wieczne tlumaczenia bo ja pierwszy raz ludzie ile mozna?
wezcie sie za robote to moze zaczna miec do was inne podejscie
5
firmowy 2017-09-06 19:25
odchodzę z tego [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Kto ze mną?
4
polska biało czerwona 2017-09-06 19:40
Operatorki powinny być zdegradowane ze stanowisk. One się nie nadają wszystkie po kolei, zaczynając od MIG-a. Radosław powinien przemyśleć tę opcje.
6
były firmowy 2017-09-07 11:04
ja już odszedłem
4
Nori 2017-09-07 18:56
Brawo. Firma bez szans na rozwój.
5
100% 2017-09-08 11:10
Co jest najgorsze? Cały czas ktoś odchodzi i nikt o nic nie pyta.To przykre, że nie próbują nawet z tymi ludźmi rozmawiać.Po tylu latach pracy.Żałosne.A szansę na rozwój są!Dla wybranych,ale są.Tu już się nic nie zmieni. Chociaż może... na gorsze.!!!
5
Zxc 2017-09-08 17:02
A o co mają pytać? jeżeli chcesz rozwijać się poza obszarem fabryki, nikt nie będzie Ci w tym przeszkadzać.byles ty,będę i inni. A dla wybranych to raj, szkolenia,kursy itd...(dla nowych) reszte sobie dopowiedz
x 2017-09-08 22:07
Szkolenia, kursy chyba dla tych z biura...
8
xx 2017-09-09 16:32
No rajktory taknazywasz to przedewszystkim dla ukraińcow bo juz nikt z Polski nie chce pracowac w tej firmie, ludzie nawet do Amazonu uciekają. Przez te traktowanie ludzi właśnie w ten sposób że nie ten to będzie inny, firma nie ma szans na rozwój i ciągle będzie stała w miejscu albo co gorsza cofała się w tył a między ludźmi będą coraz to większe konflikty. Gratuluję logicznego myślenia, gdyby to była porządna firma to dbała by o wszystkich pracowników po równo i robiła wszystko żeby oni zostali jak najdłużej a jest zupełnie odwrotnie i dba tylko o tych tak jak to napisałeś "wybranych" więc zachowaj dla siebie te śmieszne swoje teorie. Wszyscy widzą co tam się dzieje. Żałosne pieniądze i atmosfera.
15
ooo 2017-09-13 10:50
Z tego co widzę to ukraińcy mają większe prawa niż pracownicy firmowi i z agencji jak im jest za ciężko to się skarżą , a polacy zasuwają ,jak im jest tak ciężko to po co do nas przyjechali i do tego jeszcze nie mówią po polsku ,albo udają że nie rozumieją są na stałych grafikach a agencja ma po 2 lub 3 dni w tygodniu i do tego agencja lepiej pracuje !!!
7
Firmowy 2017-09-15 16:34
Firmowym pracuje się lepiej z agencją niż z ukrainkami ,z agencja chociaż można się dogadać
5
Zostaw swoją opinię o Cadbury - Bielany Wrocławskie
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Cadbury