brak logo

Cadbury

Bielany Wrocławskie

Opinie o Cadbury

Wuzkowy Łókasz ;) :D 2017-03-28 21:58
Ortografi się naucz gamoniu i zdania poprawnie składać.
Pozdrawiam
4
Joanna 2017-03-29 10:44
Przypominam, że komentarze muszą spełniać wymogi Regulaminu forum. Nie mogą dotyczyć konkretnych osób, ani zawierać pomówień. Proszę również o nie używanie wątku do obrażania innych. Chętnie za to poznamy więcej szczegółów na temat Waszej pracy w Cadbury.
Iwonka z pakowalni 2017-03-29 13:34
Na przerwę wychodzą po 3-4 osoby czasami dwójkami, co godzinę latają palić i pić kawę a jak się wchodzi na magazyn to siedzi ich koło biurka chyba z ośmiu, a pracownicy na paletyzacji do toalety nie mogą wyjść, nawet z przerwą jest ciężko bo im się nie chcę 5 minut kartony poukładać, każdy na każdego donosi najczęściej piszą e-maile, kto najlepiej donosi idzie do firmy ci co nie chcą donosić idą na paletyzację. Trzeba uważać na każdego. Często tam przychodzę w zastępstwie, i wiele wiem co tam się dzieję, cieszę się że nareszcie prawda wychodzi na jaw. Pozdrawiam
2
Szczera Pani 2017-03-29 17:38
Szczerze odradzam państwu MAGAZYN. Mojemu mężowi kazali układać dwa asortymenty jednocześnie bo powiedzieli że ludzi nie mają, zobaczyli że ma niebieski czepek czyli nowy pracownik to niech robi za dwóch, i jeszcze proponowali mu stały grafik!! To ich wyśmiał, i już nie chodzi na magazyn, a jeszcze zarobki jakie są w tej firmie to jest dramat, w Amazonie mniej ludzie się narobią a dużo dużo więcej zarobią, w całej okolicy to własnie w tym zakładzie są najgorsze zarobki. Najśmieszniejsze jest to że w firmie zarabia się mniej niż w agencji PARANOJA...
6
.... 2017-03-30 09:00
Zostalaś pomówiona? Mozesz nam o tym opowiedzieć Joanno... Śmiało otwórz sie o ile już nie jestes rozwarta stara ruro.
3
Stały pracownik 2017-03-31 02:19
Ja również nie polecam mwg.
2
Zatroskany związkowiec 2017-03-31 05:40
Panie Mietku M. kiedy Pan wyjeżdza do tej Bułgarii na tego Lidera????
Wuzkowy Łókasz 2017-03-31 07:00

Patologia zakładowa na tym forum się udziela
1
Wuzkowy Łókasz 2017-03-31 07:03

Patologia zakładowa na tym forum się udziela. Aleksander nie zna podstaw gramatyki oraz nie potrafi złożyć stylistycznie zdania, a Iwonka z pakowalni nie potrafi nawet na paluszkach policzyć do ośmiu.
2
kris 2017-03-31 14:29
Politykom tej firmy jest tania siła robocza ,a liderzy zamiast pracować na swoją pensje grają na komputerach w gierki i czekają na sprawozdania od swoich lizusów, a co do podwyżki 67,50zł brutto zainwestuje pieniądze w kupno domu na mazurach.
5
szakal 2017-03-31 15:40
kris, po pierwsze polityką, po drugie w tej firmie jak w każdej innej cel jest ten sam, zarobić na siebie aby przetrwać. A tania siła robocza to pokłosie tego, że mamy sporo źle wykształconych pracowników, którzy po polsku nie potrafią słowa wypowiedzieć, a wymagają tylko od innych , bo od siebie już nie potrzeba
3
**** 2017-03-31 16:03
Niektórzy liderzy i prowadzący też nie mają wykształcenia i zapomnieli jak byli sami zwykłymi pracownikami a zachowują się jak by zjedli wszystkie rozumy ,zero kultury .
8
@ 2017-03-31 16:06
Ja tam się cieszę że mam 250 zł. podwyżki tylko szkoda że zabrali szkodliwe.
4
kris 2017-04-01 09:44
czepiasz się jednego słowa ale chyba gorszym wstydem jest ( usunięte przez administratora ). przełożonym.
3
Karol 2017-04-01 17:22
Magazyn Wyrobów Gotowych to najgorszy dział, nikt tam nie szanuje człowieka, macie racje odwołajcie lidera, pierwszy się wam podpisze pod petycją. Żeby grać dobrego lidera trzeba nim być, a nie ludzi się czepiać bez powodu z nudów. Pracowałem na tym dziale 2 miesiące i gorszego lidera nie widziałem. SZOK !!!! Dobrze piszecie, macie racje.
4
xxx 2017-04-02 18:00
Mam nadzieję że mówisz o niewykształconych prowadzących i liderach bo ja uważam, że nie trzeba mieć wykształcenia na tacki czy magazyn albo do wkładania czekoladek chociaż większość to naprawdę ludzie wykształceni i nie na znaczenia gdzie pracują czy na magazynie ,tackach czy wkładać czekoladki .
3
oj 2017-04-05 16:16
Magazyn Wyrobów Gotowych potrzebuje zmiany lidera, ten co teraz jest to jedna wielka tragedia.
3
Iwonka z pakowalni 2017-04-05 17:30
Pozdrowienia dla tego małego, brzydkiego i chudego wózkowego z mwg.
3
Patka ;* 2017-04-06 02:00
Ten co ma 150 cm wzrostu... Co go z wózka ledwo widać, taki zgarbiony?
2
Iwonka z pakowalni 2017-04-06 12:55
Tak :)
2
@ 2017-04-06 18:48
Już wkrótce impreza to zobaczymy czy taki mały. Zdecydowana większość z was dziewczyny też do najpiękniejszych nie należy. Alkohol na pikniku będzie się lał to i znajdziecie na swoje wdzięki amatora.
4
Halina 2017-04-06 23:53
To samo tyczy się facetów w tym zakładzie
Nie ma na kim oka zawiesić.
6
Iwonka z pakowalni 2017-04-07 16:16
Tak, ale ten to przechodzi samego siebie...
2
Ha ha 2017-04-08 23:11
Na pakowalnii jest taka jedna miss czekolady ze sami liderzy za nia lataja
3
Słoneczko 2017-04-08 23:31
Zwłaszcza ten gruby brzydal co jest jej liderem hahah ciągle tam się ślini do niej
7
Iwonka z pakowalni 2017-04-10 02:41
Co mi zrobił ? raczej co mi robi !! Musze na niego patrzeć, ja i wszystkie biedne panie na pakowalni. Każda ma już dosyć... Niech się nie wystawia na widok publiczny !!!! :( :( :( Do widzenia.
2
@ 2017-04-10 07:24
Jesteś chora .
Joanna 2017-04-10 11:10
Przypominam, ponownie że komentarze muszą spełniać wymogi Regulaminu forum. Nie mogą dotyczyć konkretnych osób, ani zawierać pomówień. Bardzo proszę o zachowanie merytoryki wypowiedzi. Chętnie za to dowiemy się więcej na temat choćby tego jak wygląda Wasza codzienna praca.
Renata 2017-04-10 16:41
Lizusy z Magazynu donoszą do liderka na wszystkich a ciekawe czy liderek wie że jego pupilki się z niego wyśmiewają i obgadują go, wszyscy tam są siebie warci ludzie którzy donoszą i podlizują się to najgorsze PATOLOGI którzy nic nie mogą osiągnąć i nigdy niczego nie osiągną bez lizania D--Y i donoszenia. Cały ten dział to jeden wielki cyrk, ze śmiesznym liderkiem na czele. Każdy o tym wie a nikt z tym nic nie robi. Firma bez perspektyw i możliwości. Nie polecam pracy w tym zakładzie.
5
Joanna 2017-04-11 11:27
@Renata a co według Ciebie warto by zmienić w firmie, tak by pracowało się lepiej?
Pracownik Mondelez 2017-04-11 11:56
Lidera MWG
2
Albanczyk 2017-04-11 19:41
Księżniczko z Bangladeszu chyba coś po...doliło Ci się w tej twojej głowie. Proponuje wziąć młotek i raz porządnie je... się głowę. Nie podoba Cię to zostaw to dla siebie. Zresztą jemu też nie podobają się takie ulane ku...y jak ty. Bo inaczej na pewno nie wyglądasz i nie masz odwagi przyznać kim jesteś.

Halinko przykro mi ale facetów jest więcej młodszych w pracy a średnia wieku kobiet jest porównywalna z datowaniem węgla kamiennego. Na tym zakładzie jest tylko kilka ciekawych dziewczyn na które można oko zawiesić (zwłaszcza u Janka S). Było by więcej gdyby nie używali kilo tapety i zaprawy murarskiej! Gdzie jest GMP? Spało się kobitki niedawno na szkoleniu. Tak samo pół metrowe rzęsy służą chyba do straszenia ludzi.
Pozdrawiam i RAM PAM PAM
6
Wuzkowy Łókasz 2017-04-11 19:57
Nic dodać nic ująć.
2
marek 2017-04-11 22:05
Ktore to od Janka sa takie atrakcyjne???
4
Joanna 2017-04-12 09:54
Przypominam, że komentarze muszą spełniać wymogi Regulaminu forum. Nie mogą dotyczyć konkretnych osób, ani zawierać pomówień.
Albańczyk 2017-04-12 10:54
A ty z policji czy książkę piszesz?
Ram Pam Pam
2
Pracownica z Pakowalni 2017-04-12 17:11
Drogi Albanczyku za to Ty jesteś pewnie zajefajnym brzydalem [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wartym i pewnie jak to do gowna tylko same muchy na ciebie lecą.
A Halina ma 100 % racji nie ma na kim oka zawieszać same pizdusie albo zezowate alvara.
Pracuję u Pana Janka na zmianie i osobiście na takich bym uwagi nie zwróciła.
Pozdrawiam.
4
odwazna z gorszego sortu od Janka 2017-04-12 21:12
Skoro jesteś gwiazdo taka pewna siebie i tej swojej niesamowitej urody to dlaczego sie nie podpisałaś z imienia i nazwiska??? Chyba nie do końca jestes taka zajefajna
5
@@@ 2017-04-12 21:33
Ludzie jesteście żałośni. Sami się nakręcacie robicie z niczego afery. Chyba musicie mieć nudne swoje życie prywatne że żyjecie plotkami Mondeleza.
7
Albańczyk 2017-04-13 11:37
To może przedstawisz się pracownico z imienia i nazwiska? Pewnie nie bo [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] warta na 100% jesteś ty Ram Pam Pam
Uważam że nie masz racji co do facetów - ale niestety Ci powiedzmy w miarę "wyglądający" są zajęci.
Jeśli masz faceta to możesz go podesłać do mnie bo lubię się napierda....lać i udowodnię że to ty masz faceta pizdusia Ram Pam Pam. Jednak uważam że zapewne wyglądasz gorzej ni [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i nawet mucha na Ciebie nie poleci Ram Pam Pam
Pozdrawiam Ram Pam Pam
Pracownica z Pakowalni 2017-04-13 13:37
Głupszym trzeba ustępować więc niech ci będzie.
jak ty jesteś taki maczo to czemu się nie przedstawisz z imienia i nazwiska?
A jeśli cię tak to obchodzi to mam już męża i nie musi się bić bo jest rozsądniejszy niż ty dzieciaku.
3
Albańczyk 2017-04-13 13:58
Czyli starsza od datowania węgla jesteś.
Albańczyk 2017-04-15 00:48
Wesołych świat, smacznego jajka mokrego dyngusa dla całej załogi z Bielan Ram Pam Pam
4
Kokosowy gosciu 2017-04-19 23:49
Jedna pani z pakowalni romansuje z liderem który kiedyś był gruby. I caly czas biega do niej zamiast zająć się pracą i swoją rodziną. Ciekawe czy żona wie? Z resztą wszyscy o nich wiedzą :)
9
Albańczyk 2017-04-20 07:28
Biega do niej to schudł a ty dalej ulańcem jesteś Ram Pam Pam.
3
Kokosowy gosciu 2017-04-20 21:24
Wyobraź sobie że Pani prowadząca im w tych schadzkach pomaga. Firma rewelacyjna.
1
Joanna 2017-04-21 09:29
Przypominam, że komentarze muszą spełniać wymogi Regulaminu forum. Nie mogą dotyczyć konkretnych osób, ani zawierać pomówień. Zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Cadbury.
Pracowita 2017-04-21 14:11
Która to co do niej lata czyżby ta mała chuda wagowa?
3
100% 2017-04-22 08:24
A jednak nie wszyscy.Zgaduj dalej...
2
srik 2017-04-25 19:17
Moze ryczaca pięćdziesiątka z chusteczkę na wyleniałym łbie, która chyba lustra nie ma w domu.
3
Zostaw swoją opinię o Cadbury - Bielany Wrocławskie
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Cadbury