brak logo

Cadbury

Bielany Wrocławskie

Opinie o Cadbury

Ha ha 2017-01-12 18:59
E tam J.J z magazynu opakowan wieksze ciacho ;)
2
? 2017-01-12 22:21
a RR wie?
RR 2017-01-12 22:27
RR wszystko wie :D
Ania 2017-01-18 22:58
Witam! Pisalam juz w watku Mondele, ale tu chyba wiecej osob bywa... Ile placa na BBielanach za robote na produkcji i czy jest system zmianowy? Jest jakaś szansa na etat? Z gory dziekuje za odpowiedzi!!! :)
Ania 2017-01-19 10:10
Witam! A jakie sa tam zarobki bo w ogloszeniach Manpower nie pisza o tym.... A zastanawiam sie czy nie aplikowac. I jakie godziny pracy? Czy na zmiany sie robi? Z gory dzieku wielkie za odpowiedz!!!
Ed 2017-01-19 17:25
Witam. Jestem Brytyjski dziennikarz i piszę artykuł o fabryce Mondelez Cadbury we Wrocławiu. Szukam pracowników, którzy mogą ze mną rozmawiać poufnie o tamtejszych warunkach. Prosze pisze do mnie na: edwight5@gmail.com
grajek 2017-01-19 18:38
Hej Ed, a napiszesz o "wąsatym" koźle, i jego podręcznej poszpachlowanej "czarnej" owcy ?

A i pozdrowienia dla Albina ,widzę że skasowali jego post.
2
@@@ 2017-01-20 08:46
Operatorzy nie mają żle i zarabiają dobrze zapraszamy .
1
$$$ 2017-01-20 08:57
A po co Ci to znajdż sobie inny temat w swoim kraju ,tam jest z czego wybierać , nie szukaj sansacji bo jej tam nie ma ,ludzie pracują i to się liczy .Znajdzie się jakiś leser który będzie nażekał jak w każdym zakładzie z taką ilością pracowników.
3
%%% 2017-01-20 09:01
Praca zmianowa zarobki przez agencję dobre tylko trzeba chcieć pracować zapraszamy .
2
grajek 2017-01-20 18:05
Ja mogę tutaj na forum, Ci napisać, że jest to jeden z niewielu firm w tej części kraju, który prowadzony jest od ponad 20-lat bardzo inteligentnie i z pomysłem na rozwój zarówno samego zakładu, a także ich pracowników. Obecny Dyrektor, od wielu lat jest bardzo zdeterminowany w kwestiach rozwoju osobistego pracowników, stwarza ogromne warunki i możliwości do tego , aby pracownik mógł się szkolić rozwijać i działać na wielu poziomach. Zakład "spłodził" , wychował i wydał na Świat, kierowników, specjalistów i pracowników szeregowych, o wszechstronnym wyszkoleniu, wyedukowanych w wielu kierunkach działania zawodowego. Pracownicy którzy próbują rozwijać się poza strukturami, są chętnie i mile widziani przez inne firmy i zatrudniani, oczywiście. Tutaj nikt cie nie oszuka na wynagrodzeniu, godzinach czy składkach, wypłaty na czas, a zarobki naprawdę przyzwoite. Może znajdzie się paru oszołomów jak wszędzie, ale to tylko ludzie, nie da się przewidzieć wszystkiego. Tak że pisz; brytyjski jurnalisto, z zacięciem i melancholią znaną tylko wyspiarskim twórcom, a jeżeli jesteś zwykłym prowokatorem lub lemingiem , to ci , którzy potrzebują rzetelnej informacji może z niej skorzystają.
6
bar 2017-01-21 13:06
Mam takie pytanie, czy jak się przechodzi na stały grafik, to czy tez jestem pod firmą zatrudniony. Z góry dzięki za odp.
prawda 2017-01-21 23:29
Śmiało przybywajcie na pakowalni to jeden z liderow nawet tzw kacowe ma dwu tygodniowe a nie jak reszta tylko trzy dni...
2
*** 2017-01-24 18:29
Pewnie że operatorzy nie mają żle zabrali szkodliwe pracownikom żeby im dać podwyżkę przykre.
3
sprawiedliwa 2017-01-25 16:10
Ciekawe czy zabrali angaze paniom operatorka ze zm szperki tym ktore teraz siedza na linii
2
kiki 2017-01-25 18:27
jakos jak kozlowskiego operatorki siedzialy na lini w zeszlym roku to nikt nie mial pretensji ciekawe czemu?
2
## 2017-01-25 20:00
No i co z tego że siedza nawet P. Prowadząca siedzi to jej też mają zabrać angaz prowadzącej ..bzdura żal wam .W przyszłym roku rozwala inną zmianę i też będę siedziec
4
king1234 2017-01-26 14:26
Szukam pracy w Niemczech wiecie teraz trochę ciężko jest znaleźć jakaś zaufana agencję więc może tu mi ktoś pomoże ? Ma ktoś jakieś namiary na pracę w Niemczech albo agencje zaufana z której dam kiedyś korzystał ?
kunka 2017-01-26 16:19
Szukaja oszczednosci na postojowe nie ma wiec gdyby wszystkim pozabierac to co im sie nie nalezy znalazloby sie pare groszy... Panie prowadzace proces i operatorki z czekolady na obecna chwile bezrobotne tez po innych dzialach skacza i wykonuja ta sama prace co zwykli pracownicy tylko dlaczego maja zarabiac wiecej od nich!!!! Oszczednosci!!!!!!!
4
hańba 2017-01-27 15:20
Masz racje kunka i pomyśleć że na podwyżki tylko dla operatorow starczyło...
4
aaa 2017-01-27 17:32
Widzę że połowa z was nie zna regulaminu pracy i wynagrodzenia. Zamiast płakać i pisać głupoty proponuje przeczytać te dwie książeczki. Odnośnie tego przykładu że prowadząca siedzi i wykonuje tą samą prace co wy jest opisane w regulaminie wynagrodzenia paragraf 10 podpunkt 3
:) 2017-01-27 23:59
Widze ze ty liczyc nie potrafisz skoro jedna osobe nazywasz połową
1
Aaa 2017-01-28 07:24
Poczytaj komentarze to zobaczysz że jest wiecej osób. A posłuchaj co mówią Panie na produkcji to dopiero zobaczysz ile tak mówi.
2
Jaman 2017-01-31 17:24
Ile zarabia operator procesu? I co należy do jego obowiązków?
Operator Procesu 2017-02-02 14:48
Zleży jak głęboko wchodzisz w tyłek liderowi. Jak cię lubi, to możesz ugrać nawet 3200 brutto. Jak nie, to 2600- 2700 ?? Ja robię 7 lat i mam 2900 brutto. Ale mnie lider nie lubi i dobrze mi z tym. Nie jestem typem wazeliniarza. Nie muszę się wstydzić patrzeć w lustro xD
1
rozu brak 2017-02-06 19:28
Chyba sie alfica pomarszczona zorientowala ze to o jej napudrowanej gębie pisałeś... Oj co to był za wpis
2
gdzie 2017-02-06 19:31
Gdzie jest wielka czerwonousta monisia z czekolady...
1
zzz 2017-02-09 10:20
Co Ty bredzisz to jest chore co piszesz .
1
Rozczarowany !!! 2017-02-09 10:28
Nić nie zrobiliście , zabrali szkodliwe i podwyżek za niedzielę też nie ma a składki trzeba płacić ,ludzie zaczynają uciekać do innych zakładów,
2
Pracownik 2017-02-09 10:42
Panowie prowadzący trochę szacunku dla pracowników niektórzy mają lepsze wykształcenie niż wy kto was uczył słownictwa ,czy pan dyrektor wie jak się odzywacie do pracowników .Jak sobie nie dajecie rady to może by tak zmienić zakład pracy .Maszyny wysiadają a wy macie pretensje do ludzi i się na nich wyżywacie.Ludzie chorują nie ma kto robić to zamówcie więcej z agencji .
6
grajek 2017-02-09 16:45
Chory to jesteś może ty. Chcesz coś innego napisać to pisz. Taka jest moja opinia i "fuj" ci do tego. Moje doświadczenia są takie, i tego się trzymam. A ty jak masz sraczkę, to czep się poręczy w toalecie. Najlepiej pisać jacy to biedni ludzie zapracowani i wszystko jest złe. A są tematy pozytywne i należy o nich wspomnieć.
kiki 2017-02-09 17:28
pozytywne tematy?moze wymienisz kilka?
ludzie bez powodu nie marudza,kto pracuje w tym zakladzie i nie jest ulubiencem lidera czy liderki ma ciezko.
Panie z pakowalni zasowaja jak dzikie osly,stoja na tackach a i tak powiedza ze to dzieki operatorom idzie produkcja a co oni takiego robia?podpieraja maszyny zeby sie przypadkiem nie rozpadly i za to dostali podwyzki.
skoro to dzieki nim jest produkcja to niech obsadza linki zobaczymy dzieki komu wszystko idzie
7
grajek 2017-02-09 17:50
Kiki Pracowałem w tym zakładzie ponad dwadzieścia lat, i wiem o czym mówię. Wiem również , że to co piszesz jest absolutną racja. Brakuje niestety właściwego dostrzegania osób, które mają wkład faktyczny w sukces zespołu. Szczególnie na pakowalni gdzie, jest duży zespół, a co niektórzy liderzy od dawna dają d...py, albo biorą , jak kto woli. Niestety "korpo" to taki stan umysłu do którego trzeba się przyzwyczaić, polubić, zaakceptować , inaczej nie ma szans. jak przeczytasz wcześniejszy post zauważysz, że napisałem ogólnikowo o naprawdę pozytywnych rzeczach, których trudno szukać na zewnątrz, uwierz, wiem z autopsji. A co do ostatniego to była riposta, dla ZZZ, i chodziło mi raczej o takie bezsensowne wieczne narzekanie i bicie tych , którzy powiedzą coś dobrego.
2
gucio 2017-02-10 19:31
ZZZ, rusz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zza tego szklanego okienka razem z tą poszarpaną wy.....ł.....ką, i zapieprzaj na linie
1
ZZZ 2017-02-11 17:18
Tu się mylisz ja nie pracuje na pakowalni ani nie jestem operatorem tylko zwykłym pracownikiem ,a jeśli chodzi o panie na pakowalni to im współczuje myślę że żaden z nas by nie robił tego co one tz. tak ciężko pracował i nawet dobrego słowa nie ma .
2
ZZZ 2017-02-11 17:22
Czyż bym trafił w Twój słaby punkt jeśli używasz takiego słownictwa przykre
2
guciograjek vel rurzowe szaleńistwo 2017-02-11 20:02
co się tak uaktywniłaś zabalsamowana wyleniała kalumbo, już nie pierwszy raz piszesz podając się za kogo innego
3
ktoś 2017-02-11 23:47
Hey ile zarabia lider zespołu czy ktoś wie ? widzę są oferty a chciałbym spróbować .A nie wiem czy warto rezygnować z obecnej pracy
1
Maciek 2017-02-12 20:04
Tak pracowałem tam w 205 roku jako operator maszyn. były urządzenia sprowadzone z Anglii jako wycofany z tamtąd wielki szmelc, nie dało się tego wyregulować, trzeba było stać obok maszyny i cały czas poprawiać parametry np na pakowaniu. Dziewczyny odwijały cukierki z folii wiele kilogramów i wyrzucały bo coś było nie tak ze składem, nie z opakowaniem. Nie wiem jak jest teraz, wtedy jeszcze był Wedel . Wywalałem tysiące gotowych tabliczek czekolady do przetopienia bo czekolada była źle zmielona, jakiś odbiorca nie przyjął towaru. I od nowa topienie tych czekolad, jakaś prasa do rozdrabniania i na taśmę do produkcji tabliczek, no i przeszły.
Myślę że teraz jest lepiej, bo widzę nowe budynki, wtedy był tylko jeden
jendrek 2017-02-14 13:47
Czy są przyjęcia i przez jaką firmę
MEN 2017-02-15 17:33
Dostałem propozycje pracy przy pakowaniu ciastek od 6 marca 2017 r. Czy mógłby ktoś napisać, czy przedłużają umowy na dłużej , na jaki okres. Czy firma agencja jest uczciwa w rozliczeniach z pracownikiem. Ile na umowie gwarantują godzin pracy, czy praca jest zagwarantowana codziennie itd. Ponieważ byłby to mój perwszy wyjazd do pracy za granicą proszę o jak największą ilość informacji
PoGoSs 2017-02-15 23:48
Ponawiam pytanie to co MEN napisał i chciałbym jeszcze się zapytać bo napisali do mnie na e-mail wiadomość i jest w tym żeby już 24 lutego zapłacić za mieszkanie 70 Euro lub 330 zł jeżeli chcesz od nich zakwaterowanie. Nie zostaniemy oszukani ?
kiki 2017-02-16 08:33
jesli nie zauwazyliscie to jest forum firmy z Bielan Wroclawskich
1
Lena 2017-02-17 17:36
Czy może mi ktoś podać nazwy produktów,jakie Cadbury wytwarza na export????
Gosia 2017-02-19 01:24
Ja tez dostalam ta propozycja pracy od 6 marca w niemczech i sama mam watpliwosci
1
bart 2017-02-20 11:57
produkują czekolady cukierki Eclairs, Milka, czekoladę Milk Tray, Mini Eggs, chyba to wszystko.
!!!!/ 2017-02-20 12:20
Jescze dochodzi green&black i minionete
t 2017-02-20 21:03
to są działy w fabryce, a komuś chodziło o nazwy produktów, które firma wysyła na eksport.
Badka 2017-02-21 19:56
to oszustwo wejedz na link ktory dostales od nich w wiadomośći tertia.de/berlin
!!!!/ 2017-02-21 20:07
Czekoladki minionete i czekoladkie ongaroleptyczne tzn green&blacka rowniez produkuje firma na eksport
Zostaw swoją opinię o Cadbury - Bielany Wrocławskie
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Cadbury