Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Cadbury

Pracowałeś w firmie Cadbury i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
zocha - 2014-02-06 23:20:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [a. - 2013-08-25 13:03:50]:
tak ja się przykladam i co , panie z cadbury z pakowalni [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to noszą niektóre oczywiście , tak wysoko że aż mi ich żal kariere to zrobiły nieziemską ,ale nie pomyslą ze nie kazdemu to odpowiada i ma ambicje i plany na przyszłośc ,niech padną tam nad tymi czekoladkami podczas gdy my gnebieni podjedziemy zajebista bmw pod zakład , wtedy to im gały wyjdą i bedziemy na stanowiskach juz wysoko , a one dalej będa wkładać czekoladki pamiętajcie te co w cadbury mają gęby od ucha do ucha to mają najmniej do powiedzenia , one są mądre tylko tam tylko ciekawe czy kasy im z tego przybywa watpie my dziś jutro inni przejdą ten zakład i zdobędą doświadczenie potem lepsza praca a tamte zostaną tam biedne i tylko krakanie im pozostanie
zdjecie uzytkownika
młoda - 2014-02-06 23:28:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [zocha - 2014-02-06 23:20:16]:
zgadzam się pakowalnia jest najgorsza , szkoda ze Panie tam nie pomyślą że tych młodych mogą nawet w urzędach spotkać kiedyś , przecież wieksząść z nich studiuje bóg wie gdzie ich drogi zaniosą a nie warto palić mostów popisywac się bo nie ma czym , myślę ze wiekszość tych starszych co pracuja to nawet angielskiego nie zna ale nosza się tylko czym pytam bo czekoladki umia wkladac i nic pozatym nie umią nie ma czym się chwalić
zdjecie uzytkownika
zocha - 2014-02-06 23:36:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [młoda - 2014-02-06 23:28:27]:
tak młoda bo czy one z pakowalni zapytały mnie kiedyś jakim jestem człowiekiem staram sie , ale mam pasje szkołe tez , nieraz wyzsza niz one , maluje obrazy , i mam tez inne hobby , one nie maja nic oprócz obgadywania innych to jest ich jedyne zajecie ich to buduje to ze z kolezaneczkami obgadaja na smieja sie z innych , a ta osoba potrafi wiecej niz sa one wstanie sobie wyobrazić
zdjecie uzytkownika
sssss - 2014-02-17 16:57:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [zocha - 2014-02-06 23:36:52]:
To jest praca w fabryce, więc nie można wymagać aby pracownicy na najniższym szczeblu byli super wykształceni. Bardzo często przełożeni to ludzie, którzy nie mają żadnego wykształcenia ani doświadczenia (o poziomie kultury nawet nie wspomnę). Panie które pracują po kilka lat na pakowalni znają się na tym co robią i nie można temu zaprzeczyć. Plotkują bo taka jest ludzka natura, plotkują bo czują się niedowartościowane, plotkują bo boją się powiedzieć wprost co myślą, plotkują bo życie czyimś życiem jest prostsze, bo trzeba czymś zająć te godziny spędzone przy linii.
To jakim jesteś człowiekiem w naszej pracy się nie liczy, tu masz robić co do Ciebie należy, bo właśnie taką masz prace. Chcesz być doceniona, proponuję poszukać innej pracy. W miejscu gdzie liczy sie to co umiesz, a nie kto z twojej rodziny, znajomych wciśnie Cie na stanowisko o którym nie masz zielonego pojęcia. Ewentualnie możesz się też spodobać przełożonemu i twoje szanse bardzo wzrosną.
Radzę przywyknąć do tego jak jest, albo szukać innej pracy, bo tu na pakowalni było, jest i będzie plotkarstwo, wyzysk, chamstwo, hipokryzja, kolesiostwo. Możesz próbować to zmienić, ale z góry jesteś skazana na porażkę (wiem z doświadczenia).
zdjecie uzytkownika
Stokrotka - 2014-02-19 20:16:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiem jaki demon przez ciebie Młoda przemawia, ale normalny człowiek nie pałał by taką nienawiścią.Rozmawiamy tutaj na wiele tematów. Nie jest to jednak praca polegająca na wzajemnej adoracji więc i inne tematy się znajdą.Pozdrawiając Cię bardzo serdecznie wnioskuje ,że po prostu to już była opinia totalnej bezradności że nie możesz nic z tym zrobić.Może i jesteś jak się nazwałaś młoda ale zabrakło Ci urody dlatego jesteś taka zawistna. Ale kto dał Ci prawo by wulgarnie krytykować i siać bzdurne informacje.Uważasz się za wykształconą i bardzo pewną siebie istotę a mnie się wydaje że zwyczajnie niedowartościowana jesteś i tyle... myślisz że jesteś od kogokolwiek lepsza!Więc jednak musisz sobie uświadomić moja droga "inteligentna" osobo że nie wszystkie z nas może mają studia i pójdą pracować do tych urzędów ale poczucia własnej wartości to ty nam nie odbierzesz... tutaj jak to się mówi "Sami swoi" więc skoro w takiej grupie nie potrafiłaś się odnalezć, to życzę powodzenia z petentami:)
zdjecie uzytkownika
koza - 2014-02-21 17:09:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
masz Stokrotko świętą rację przyszła "koza do woza" sama nikt jej tutaj na siłę nie przytargał za włosy więc jak się nie podoba to pracy jest pod dostatkiem no jeszcze Galerianki dobrze zarabiają... Ale Młoda pamiętaj takim za darmo też nie płacą:)
zdjecie uzytkownika
sprzątaczka - 2014-02-21 20:24:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
na migu porządki:) kiedy kierownik z pakowalni ogarnie trochę na swoim rewirze... nasze gołąbeczki też już czas rozłączyć . a mam na myśli tylko pary damsko męskie. Bo aż niemiło patrzeć jak się prowadzają czule w oczy zaglądając. To jest Zakład a nie burd...
zdjecie uzytkownika
ZZTOP - 2014-02-24 23:34:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [sprzątaczka - 2014-02-21 20:24:17]:
jak jesteś sprzątaczka to zajmij sie tym co powinnaś robić(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
ludzie - 2014-02-25 20:19:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
co wy ludzie piszecie...(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
hahaha - 2014-02-25 23:18:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Kogoś zabolało .....ciekawe kogo
zdjecie uzytkownika
Robol - 2014-03-12 01:05:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam prośbę mógłby ktoś napisać namiar na firmę, jestem zainteresowany pracą w Cadbury Wedel Bielany Wrocławskie chciałbym złożyć CV
zdjecie uzytkownika
xxxx - 2014-03-13 16:56:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Przychylam się do postu wyżej. Czy jedyna forma zatrudnienia to przez wymienione przez Was firmy pośredniczące czy bezpośrednio firma też przeprowadza rekrutacje?
zdjecie uzytkownika
młoda - 2014-05-28 08:59:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kochana stokrotko pozdrawiam , dla twojej informacji nie zabrakło mi urody tylko nie chciałam tego wykorzystywać bo mam męża , jak sobie to wyobrażasz , a w ogóle nie wiem czemu nazywasz osoby które do mnie przychodzą petentami heh dobre , a zresztą co mnie to to ty żyjesz od 10 do 10 nie ja , każdy patrzy na swoje konto ,chodz swoją droga poczucie własnej wartości owszem jest ważne ale kochana za to rachunków nie opłacisz , a nie jestem zawistna tylko teraz tak studia kształcą w różnych kierunkach, po to abyś myślała odpowiednio do danego zawodu , zresztą postudiuj sobie 5 lat i potem jeszcze ze 3 to zobaczysz , nie przeżyłaś tego to nie gadaj o czymś o czym nie masz pojęcia , a i powodzenia w urzędzie pracy , kto wie może poczucie własnej wartości ci wystarczy bo słyszałam ze w czekoladkach coś kiepsko , to stokrotka teraz poznasz realia życia , bo zasiedziałaś się tam , i zobaczysz jakie teraz pracodawcy maja wymagania
zdjecie uzytkownika
Turek - 2014-05-28 09:50:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zawsze można to podciągnąć pod mobbing na upartego. Jak komuś to nie odpowiada, a wierzę, że takie osoby się znajdą, to można zawsze spróbować zareagować.
zdjecie uzytkownika
pomóżcie - 2014-05-28 13:26:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@MANITOU, czyli mowisz ze slabo z socjalem, szacunkiem? zastanawiam sie czy to jest zgodne z kodeksem pracy, chyba ze jest jakis "ciekawy" typ umowy. generalnie polecacie prace w Cadbury Wedel? z tego co pisza niektrzy to chyba nie wypada tak zle na tle podobnych zakladow.
zdjecie uzytkownika
MANITOU - 2014-05-30 00:16:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [pomóżcie - 2014-05-28 13:26:02]:
W MONDOLEZ na bielanach jest nic nie zgodne z kodeksem,nie szanują pracowników, pomału się zaczyna tam robic druga KOREA (LG BISKUPICE) kto pracował w jednym z zakładów lg wie o czym mówie. no niby zarobki nie sa złe ale system który nalicza wypłaty, jest fatalny, nie placa dodatków za nocki itp. paczki na Wielkanoc tez daja z ponad miesięcznym opóźnieniem. pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Turek - 2014-05-30 08:49:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Uważam, że takie rzeczy powinno się zgłaszać przewodniczącym i ustalać wspólnie co z tym zrobić, a przed wszystkim walczyć o lepsze traktowanie.
zdjecie uzytkownika
przyszly - 2014-06-26 15:36:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A powiecie jak tam się mają operatorzy wózków jezdniowych [widlak] chodzi mi o atmosferę w pracy no i o kasę
zdjecie uzytkownika
niunia - 2014-06-27 22:11:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Hej jestem tutaj nowa a i bardzo ciekawa naszym nowym romansem na pakowalni od Grześka ze zmiany, czy ktos cos o czyms wie?
zdjecie uzytkownika
*** - 2014-06-28 03:14:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A kogo to obchodzi, zajmij się lepiej praca a tyłki innych zostaw w spokoju.
zdjecie uzytkownika
Turek - 2014-06-28 08:19:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadzam się z poprzednikiem. Skoro jesteś nowa to takie rzeczy na dzień dobry nie powinny w ogóle nikogo interesować.
zdjecie uzytkownika
do niuni@ - 2014-06-28 08:59:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może pochwal się tym co Ty wiesz...
zdjecie uzytkownika
nowa - 2014-06-28 15:27:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak czytam te wasze wypowiedzi to włos na głowie jeży czy was już całkiem porąbało , pirdoła za pierdołą . Wy za dużo wolnego czasu macie w tej robocie i zaczynają wam się kanarki w łbach lęgnąċ
zdjecie uzytkownika
lolek - 2014-07-10 15:42:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy na szkolenie jedzie się busem pracowniczym czy samemu trzeba dojechać ?
zdjecie uzytkownika
BLAU - 2014-07-17 16:17:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
CZY PO MIESIĄCU CZASU MOŻNA NP ZŁOŻYĆ WYPOWIEDZENIE BEZ KONSEKWENCJI ?
CHCE PODPISAĆ UMOWĘ PO PRZEZ AGENCJE PRACY TYMCZASOWEJ BEESTMA
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Cadbury
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski