brak logo

Cadbury

Bielany Wrocławskie

Opinie o Cadbury

ZZZ 2017-02-11 17:22
Czyż bym trafił w Twój słaby punkt jeśli używasz takiego słownictwa przykre
2
guciograjek vel rurzowe szaleńistwo 2017-02-11 20:02
co się tak uaktywniłaś zabalsamowana wyleniała kalumbo, już nie pierwszy raz piszesz podając się za kogo innego
3
ktoś 2017-02-11 23:47
Hey ile zarabia lider zespołu czy ktoś wie ? widzę są oferty a chciałbym spróbować .A nie wiem czy warto rezygnować z obecnej pracy
1
Maciek 2017-02-12 20:04
Tak pracowałem tam w 205 roku jako operator maszyn. były urządzenia sprowadzone z Anglii jako wycofany z tamtąd wielki szmelc, nie dało się tego wyregulować, trzeba było stać obok maszyny i cały czas poprawiać parametry np na pakowaniu. Dziewczyny odwijały cukierki z folii wiele kilogramów i wyrzucały bo coś było nie tak ze składem, nie z opakowaniem. Nie wiem jak jest teraz, wtedy jeszcze był Wedel . Wywalałem tysiące gotowych tabliczek czekolady do przetopienia bo czekolada była źle zmielona, jakiś odbiorca nie przyjął towaru. I od nowa topienie tych czekolad, jakaś prasa do rozdrabniania i na taśmę do produkcji tabliczek, no i przeszły.
Myślę że teraz jest lepiej, bo widzę nowe budynki, wtedy był tylko jeden
jendrek 2017-02-14 13:47
Czy są przyjęcia i przez jaką firmę
MEN 2017-02-15 17:33
Dostałem propozycje pracy przy pakowaniu ciastek od 6 marca 2017 r. Czy mógłby ktoś napisać, czy przedłużają umowy na dłużej , na jaki okres. Czy firma agencja jest uczciwa w rozliczeniach z pracownikiem. Ile na umowie gwarantują godzin pracy, czy praca jest zagwarantowana codziennie itd. Ponieważ byłby to mój perwszy wyjazd do pracy za granicą proszę o jak największą ilość informacji
PoGoSs 2017-02-15 23:48
Ponawiam pytanie to co MEN napisał i chciałbym jeszcze się zapytać bo napisali do mnie na e-mail wiadomość i jest w tym żeby już 24 lutego zapłacić za mieszkanie 70 Euro lub 330 zł jeżeli chcesz od nich zakwaterowanie. Nie zostaniemy oszukani ?
kiki 2017-02-16 08:33
jesli nie zauwazyliscie to jest forum firmy z Bielan Wroclawskich
2
Lena 2017-02-17 17:36
Czy może mi ktoś podać nazwy produktów,jakie Cadbury wytwarza na export????
Gosia 2017-02-19 01:24
Ja tez dostalam ta propozycja pracy od 6 marca w niemczech i sama mam watpliwosci
1
bart 2017-02-20 11:57
produkują czekolady cukierki Eclairs, Milka, czekoladę Milk Tray, Mini Eggs, chyba to wszystko.
!!!!/ 2017-02-20 12:20
Jescze dochodzi green&black i minionete
t 2017-02-20 21:03
to są działy w fabryce, a komuś chodziło o nazwy produktów, które firma wysyła na eksport.
Badka 2017-02-21 19:56
to oszustwo wejedz na link ktory dostales od nich w wiadomośći tertia.de/berlin
!!!!/ 2017-02-21 20:07
Czekoladki minionete i czekoladkie ongaroleptyczne tzn green&blacka rowniez produkuje firma na eksport
Magazynier Łukasz 2017-03-03 15:02
JEST TAKI JEDEN LIDER NAJGORSZY ZE WSZYSTKICH, NIGDY NIE POWINIEN BYĆ LIDEREM NIE UMIE SŁUCHAĆ LUDZI TYLKO WIELKIEGO PANA UDAJE, JAKBY KTOŚ NIE WIEDZIAŁ SKĄD JEST... NIE RADZE NA NIEGO TRAFIĆ CHYBA ŻE DONOSICIE NA KOLEGÓW WTEDY SIĘ Z NIM DOGADACIE, TYLKO TAK SIĘ Z NIM DOGADACIE SWÓJ DO SWOJEGO CIĄGNIE. PRACUJE U NIEGO NA ZMIANIE, TO WIEM. JEDNYM SŁOWEM TRAGEDIA!!! SŁOWO OWAD BRZĘCZĄCY I KĄSAJĄCY WYSTARCZY KAŻDY BĘDZIE WIEDZIAŁ O KOGO CHODZI. NIE POLECAM WSPÓŁPRACY Z TAKIMI LUDŹMI. MAM NADZIEJE ŻE KTOŚ GO USUNIE Z TEGO STANOWISKA.
6
Byłe pracownik 2017-03-03 15:07
Ha ha ha ha ha ha ludźmi się zajmijcie i ich zarobkami za które nie są w stanie przeżyć!! Oni tyle nie zarabiają co Pan panie biurowy a dzięki nim ma pan 4000 albo i więcej na rękę przestań człowieku kłamać. Daj podwyżkę ludziom bo oni też mają rodzinę.
6
//// 2017-03-03 21:33
I co z tymi podwyżkami za niedziele zastanówcie się operatorzy uciekają ,niedługo zaczną zwykli pracownicy !
8
!!!!/ 2017-03-04 12:12
Ponoc tych podwyzek nie bedzie bo zaklad nie ma pieniedzy
6
@ 2017-03-08 11:20
Normy coraz wyższe ,a zarobki stoją w miejscu nawet szkodliwe zabrali to się nie dziwię że ludzie uciekają ,zaczynają operatorzy potem zaczną pracownicy produkcji ,już się słyszy jak zaczynają o tym mówić to ciekawy jestem kto będzie pracował a i szacunku od liderów i prowadzących zero .
7
M 2017-03-09 11:20
Co za problem z kasą przecież macie związki zawodowe niech walczą tylko trzeba się zapisać a nie żałować te parę groszy składki
Pracownik 2017-03-10 10:18
Ja zapisałem się do związków ,ale oni nic nie robią może jak by był ktoś inny w zarządzie to by więcej wywalczył .
3
KTOŚ 2017-03-10 10:22
Szkodliwe zabrali teraz premię i co jeszcze zabiorą ??????
6
&&&& 2017-03-10 15:30
Skoro twierdzisz że nic nie robimy...to zapraszamy do Zarządu ....bo z boku każdy w buzi mocny !!!
1
Kris 2017-03-10 16:20
Operator maszyn wypłata 2000zł hańba i porażka!!!
8
? 2017-03-10 19:27
A pracownik produkcji 1800 i za co tu żyć ??????????
14
Joanna 2017-03-14 11:41
A jakie benefity zapewnia Cadbury swoim pracownikom?
Kulawy 2017-03-15 17:42
Benefity ? Prace w systemie 7na 2 lub 3na1 zapi.... brak ludzi i wielkie wymogi co do planow produkcyjnych zamian dostaniesz zje.... e odp ze i tak jest was za duzo na lini i place od 2000 zl no chyba ze jestes technicznym i spinasz sie 3 x tyle to moze 3 tys smiech
3
Wózkowy Łukaszk 2017-03-15 17:47
TEN ZAKŁAD TO DNO !!! a MWG najgorszy dział ze wszystkich ZMIEŃCIE LIDERA na tym dziale a będzie lepiej, nie interesuje sie ludzmi tylko soba i swoimi pupilkami !!! Gdzie sa związki ?! Czego pozwalacie na wyzysk na Magazynie Wyrobów Gotowych !!? Czego tym działem kieruje niekompetentny człowiek ?
6
Krzys123 2017-03-15 17:54
Wózkowy... Masz racje na MWG caly czas jestes kamerowany jak jakis skazaniec !! jest podzial na lizusów i normalnych ludzi, agencja robi 5 razy wiecej jak firma a jeszcze jest gnojona przez pana K. ktory gania bez celu i sie czepia ludzi za pierdoly co za czlowiek masakra!!!!
4
Wózkowy Łukaszk 2017-03-15 18:02
Krzys123 To jeszcze nic, zdarzaja sie słabi liderzy ale takich trzeba szybko wywalic i dac kogos nowego a nie trzymac i udawac ze jest dobrze, tam sie robic nie da na tym dziale !!! podobnie jak ja i ty mysli 95 % ludzi ktorzy pracowali na tym dziale !!! a malo tego jak ktos powiedzial prawde o tym dziale publicznie to był ZWALNIANY !!!!!! Rozumiesz??? I oni gadają że związki zawodowe mają ha ha ha ha ha. Obóz pracy
3
Krzys123 2017-03-15 18:07
Szok, miejmy nadzieje że ktoś z tym coś zrobi i da odpowiedniego czlowieka na odpowiednie stanowisko, i pomoże pracownikom na MWG.
3
Krysia 2017-03-15 18:17
Macie racje odnośnie MWG ja tam pracowałam nie raz, szkoda gadać to co sie tam dzieje to dramat, każde słowo jakie napisaliście to prawda, ja dodam jeszcze od siebie tyle że nie radze chodzić panią na ten dział, oraz ludziom z agencji. Praktycznie każdy ma złą opinie o tym magazynie... Pozdrawiam.
3
prawda 2017-03-16 16:08
Bo wam sie w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] paprzewracało panowie.Jak Kuzwa w ciagu zmiany na fajke z 10 razy sie wychodzi grupami bo na jedna karte sie odbijacie to potem trzeba troche popracowac. Jakbyscie pracowali na pakowalni i za przeproszeniem nawet do toalety za potrzeba byscie nie mogli wyjsc bo was zadna lalunia nie zastapi z biura to byscie zobaczyli co to jest zle traktowanie. A kamery sa i bardzo dobrze... Bo jak nasze wyroby i sprzet pt miotla mozna znalesc w wiejskich sklepach i na podworkach pracownikow bo tak fajnie puzle pod domem zamiataja to wybaczcie panowie ale nikt tu glupi nie jest. Bo ja zeby taka miotłe zwinsc to po pierwsze musialabym na glowe jpasc a po drugie trzonek to nie powiem gdzie powinnam sobie wsadzic. Ale jak sie ma uklady z ochrona i dzielicie sie uczciwie to wszystko macie.
9
Wózkowy Łukaszk 2017-03-16 22:24
Kobieto, ty byłaś na MWG kiedyś ??? Ja nie mówię pakowalnia też jest do bani tez tam pracowałem nie martw sie, ale idz na MWG, i układaj kartony z taśmy jak idą podwójne pociągi że się taśmy zacinają i kartony na głowe lecą, idz układać czekolade z G&B jak 3 osoby ledwo sobie radzą a na stałych grafikach chłopaki musieli sami układać a agencja to dopiero białe murzyny na tym dziale kto mądrzejszy ucieka z tego działu nawet na pakowalnie. Ale pan K. wielki szef tylko umie sie czepiać bez sensu ludzi i na kamerach siedzieć. Co mnie obchodzą jakieś miotły i wyroby z tego zakładu jak ludzie zarabiaj po 1800 zł to biorą co mogą żeby przeżyć za taką śmieszną wypłacine, na tym dziale trzeba sie zastanowic nad zmianom osoby która jest odpowiedzialna za to czyli Pana K. Ten dział czyli MWG psuje już i tak złą opinie tego zakładu.
4
blondinaa :) 2017-03-16 22:40
Wózkowi latają cały czas na fajkę bo nie mogą tam wytrzymać, latają nawet Ci którzy nie palą wiec to znaczy że tam jest źle, ja też mam złą opinie o tym dziale nikt mnie nie chcial na przerwę zastąpić dopiero po 6 godzinach pracy poszłam i to jeszcze jak przyszłam to powiedzieli że miałam jeszcze nie iść! to kiedy jak skoncze prace to pójde na przerwe?? Ale na szczęście byłam w biurze i zalatwilam sobie że już tam wiecej nie pojde.
3
tom 2017-03-16 23:00
Tak własnie tam jest, a będzie jeszcze gorzej na tym dziale nawet związki zawodowe nie pomogą, naiwni ludzie którzy przyjeli sie tam do firmy na MWG teraz żałują a dużo osob nawet umowy nie przyjeło kto mądry ucieka z MWG a nie do firmy tam jeszcze idzie a są takie INTELIGENTY oj są, jak mądry nie chce do firmy iść to trzeba tych drugich brać a problem w tym że nawet tacy nie chcą iść na MWG do firmy. I co tu zrobić skąd ludzi brać?? Jak nikt nie chce. Potwierdzam opinie przedmówców zdecydowanie najgorszy dział w tym zakładzie, nie polecam nikomu.
3
Kulawy 2017-03-17 01:21
Na Me jest w miarę dobrze o ile jesteś podesłany z biura pracy tymczasowej siedzisz na wadze i masz w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wszystko czasem dadzą na nakrapianie ale nie ma tragedii . Za to operatorzy przez firmę biegają mało ich a co chwile maszyny padają . A słyszałem że mają dostawiać nowe jakieś w maju ciekawi mnie ilu ludzi odejdzie tego roku z tej linii:) bo jeden wysyp już ładny mieli :)
3
malina 2017-03-17 13:25
Dokładnie magazyn wyrobów gotowych to tragedia.
3
Timon 2017-03-17 13:40
Tym działem zdecydowanie trzeba się zająć, ciekawe czego Pan lider udaje że nie wie co tam się dzieje??? Jak się ktoś nie nadaje na takie stanowisko to trzeba odejść z honorem a nie grać wielkiego szefa, i niszczyć opinie całego zakładu.
5
---- 2017-03-17 22:23
Na mig-u tez nie ciekawie ludzie uciekają (operatorzy i zwykli pracownicy )
6
Iwona 2017-03-18 11:26
Operatorzy i zwykli pracownicy, super podział. Rozumiem że, operatorzy w tej firmie są niezwykli :-)
5
sprawiedliwa 2017-03-18 17:54
No tak bo nawet jak podwyzki byly to tez tylko dla niezwykłych operatorów...
4
Były pracownik z ME 2017-03-18 22:54
Nie wiem czy się śmiać czy płakać ?? Ludzie jak wam tak źle to po co robicie tam? Mało jest pracy w okolicy? Amazon, Purina cały czas potrzebują do pracy. Chyba że narzekacie jak wam źle a nawet do Amazonu się nie nadajecie :P Pracowałem u was nie podobało mi się to pracę zmieniłem, a nie wylewałem łez na forum jak mi źle.
Pozdrawiam
5
=== 2017-03-19 11:15
Jeśli nie pracujesz to po co czytasz nasze forum ,coś jest podejrzane jeśli się wypowiadasz ?
2
=== 2017-03-19 11:28
Wydaje mi się że podziału nie ma ,chyba że się mylę ale są operatorzy którzy nie znają się na tym co robią ale potrafią zakręcić się przy odpowiednich ludziach i mają lżej ( uczciwych jest garstka )Zwykli pracują ciężej a zarabiają mniej.
3
Marek 2017-03-19 17:46
Były pracowniku z ME tu chodzi o całokształt pracy na MWG czytaj proszę ze zrozumieniem, nie chodzi o jedną osobę tylko o wszystkich... Ludzie na tym forum sobie pomagają nie są zadufani w sobie. Też pracowałem na MWG i doskonale znam problem najwidoczniej kierownicy z biura a nawet związki zawodowe nie widzą tego co robi lider na MWG bo to jest największy problem na tym dziale, chodzi o naprawianie tego co złe a nie uciekanie z podkulonym ogonem... Problemy się załatwia a nie zamiata pod dywan. Zgadzam się ze wszystkimi przedmówcami Magazyn Wyrobów Gotowych to najgorszy dział.
3
Były Związkowiec - FZZ 2017-03-19 18:37
Zmiana LIDERA to jedyne wyjście. Zróbcie petycje tylko anonimową za odwołaniem lidera, zobaczycie ile będziecie mieli podpisów, na samym forum ile jest osób odnośnie tematu, gwarantuje wam że uzbieracie wystarczającą liczbę podpisów tak trzeba a nawet powinno się robić, pilnujcie swoich praw, wbrew pozorom to zwykli pracownicy mają najwięcej do powiedzenia bo bez nich zakład stoi jak nie będą ciężko tyrać na taśmach i liniach produkcyjnych które są bez przerwy podkręcane aby sprostać coraz to większym normą za niską wypłatę z której ciężko przetrwać do kolejnej, musicie działać!!! Jednego usuniecie to reszta będzie posłuszna jak baranki, ze strachu i szacunku do was na ile was stać i wtedy wasza wypłata pójdzie w górę i będą liczyły się wasze prawa jako pracownika. Na co jeszcze czekacie!!! Inicjatywa zawsze musi wyjść od pracowników a wasze związki zawodowe mają obowiązek wam pomóc bo zostały do tego powołane, z całą pewnością trzeba dodać że sprawa powinna zostać jak najszybciej rozpatrzona.
7
Marcin 2017-03-22 01:49
Z tym działem zawsze są jakieś problemy, i nikt z tym nic nie robi, na tym dziale będzie tylko gorzej JAKI PAN TAKI KRAM. Też uważam że trzeba przeprowadzić głosowanie za odwołaniem lidera.
1
Gruby 2017-03-22 12:49
Ja pracuje na magazynie wyrobów gotowych od niedawna i już mam dosyć, praca jest naprawdę ciężka, i nikt nie chce pomóc, lider czepia się o byle pierdoły nie można się z nim dogadać bo wielkiego panicza gra, swoim pracownikom robi cały czas sztuczne problemy, bo chce się pokazać jaki to z niego jest dokładny i świetny szef działu a rzeczywistość jest odwrotna, żeby jeździć na wózku musisz donosić na kolegów do lidera tam każdy na każdego donosi nie wiadomo z kim gadać, same lizusy i kable, żeby dostać się do firmy na tym dziale to już w ogóle trzeba być wybitnym lizusem i donosicielem pierwszej klasy nie liczy się to co umiesz tylko na kogo donosisz i czy jesteś wystarczająco dobrym lizusem.
1
Zostaw swoją opinię o Cadbury - Bielany Wrocławskie
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Cadbury