Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Cadbury

Pracowałeś w firmie Cadbury i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
mila - 2014-10-31 20:20:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w sprawie tych ciastek.
PAKOWACZ masz jakiś kontakt do nich ? bo z tego ogłoszenia co na nie trafiłam był podamy numer ale jak dzwonię to nikt nie odpiera, dzwoniłam kilka razy ale już telefon chyba był wyłączony...
zdjecie uzytkownika
??? - 2014-11-03 21:31:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to u nas pakuje sie ciastka ??????
zdjecie uzytkownika
kolll - 2014-11-04 13:12:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [??? - 2014-11-03 21:31:29]:
Wracając do zmiany P.Janka to nie powinno nikogo dziwić jego zachowanie, ale jako liderowi to się stało nie można mu nic złego zarzucić,a to ze lubi otaczać się pięknymi i młodymi kobietami-w końcu to zdrowy facet,super operatorki a już nie wspomnę o PP przemiła i ten uśmiech hmmm
zdjecie uzytkownika
!!!! - 2014-11-06 12:00:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [kolll - 2014-11-04 13:12:08]:
dziewczyno zastanów się co piszesz, chyba pięknych kobiet nie widziałaś! Same lizuski - nic ciekawego a niektore są tak puste że szkoda gadać!
zdjecie uzytkownika
joka - 2014-11-06 12:57:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Rafmas - 2009-12-09 11:08:12]:
Operator procesu ,,,,, awans za (usunięte przez administratora)dostałeś , bo jesteś jakimś tłukiem nie znającym ortografii.
zdjecie uzytkownika
ghghhjkmkm - 2014-11-11 02:56:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
kolega ma rację piszcie jeszcze więcej bo fajnie się to wszystko, ciekawych rzeczy się można dowiedzieć o naszej firmie
zdjecie uzytkownika
Kfght - 2014-11-22 23:07:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pomyśleliby o jakiejs imprezie/spotkaniu dla pracowników bo chce sie zintegrowac z jedna
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-11-23 23:09:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie badz smieszny ktosiu. Tak jak juz bylo napisane wczesniej to JEST ZAKLAD PRACY A NIE BURD!! Zajmij sie robota a nie glupoty ci w glowie..
zdjecie uzytkownika
Tomek - 2014-11-27 16:19:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie zla atmosfere musicie miec w samej fabryce skoro juz na forum zyjecie jak pies z kotem. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Sowa - 2014-11-27 19:45:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
coraz gorzej!
zabawy nie będzie,
paczek na święta nie będzie,
moja Stara nabierze podejrzeń. Co ja tu robię, chyba wolę pakować padlinę w nestle.
zdjecie uzytkownika
my - 2014-12-01 15:18:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [o4 - 2014-10-23 16:13:31]:
czemu narzekają bo praca ok ale chamstwo w tym zakładzie niesamowite , obgadują się nawzajem , i wogóle jak tam robiłam to smiać mi się chciało z takiej jednej od zbycha ze zmiany , zawsze na palarni obgadywała dosłownie wszystkich nabijała się chichotała , szkoda tylko że siebie nigdy nie widziała bo jak robiłam pół roku to albo w jednych spodniach albo w drugich i 2 bluzki na przemian ubierała bez kitu klientka wszystkich obgaduje a sama nie ma nawet co na dupę założyć dla mnie to porażka , aleee na innych to ma bardzo dużo do powiedzenia .
zdjecie uzytkownika
gienia - 2014-12-05 22:55:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
PP przemiła idiotka pisze sama o sobie i p.Janku...kpiny,głupoty hi hi hi i nic więcej
zdjecie uzytkownika
Old - 2014-12-18 21:35:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na korytarzu są druki do pobrania dla tych co chcą być ubezpieczeni w PZU. Tylko tu jest mały problem, otóż trzeba być w związkach które u nas są nieobecne- wszyscy wiemy dlaczego!. Ja nie chcę być związkowcem bo po co to mi, ale jak zmienili generali(solidna firma) na krytykowanego przez wszystkich obecnego ubezpieczyciela to mnie naprawdę trafiło!. Czy obecny ubezpieczyciel nie jest czasem własnością krafta?.
zdjecie uzytkownika
Łukasz - 2015-01-02 22:47:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Pracowałem w tej "firmie" 10 miesiecy i o 10 miesiecy za dlugo. Do tej pory zastanawiam sie jak moglem dawac sie tak wykorzystywac pomimo mlodego wieku. Powiem jedno jezeli jestes mloda i ambitna osoba unikaj tej firmy jak ognia. Dlaczego ? Powodow jest wiecej niz sporo. Ludzie zwlaszcza na pakowaniu czekolady to jakies strasznie nie mile kobiety, zwlaszcza te starsze ktore nie robia nic jnnego jak krzywia mordy i obgaduja kto i z kim spi. Nie mowiac o donoszeniu np. Osob wczorajszych. Wypiles wczoraj flaszke z szwagrem lepiej do nikogo sie nie oddzywaj bo spodziewaj sie w ciagu 10 minut donosu. Nawet osob ktore znasz i zdazylas polubic. Pamietajcie w fabrykach nie ma przyjazni. Wchodzac do fabryki czekaja na ciebie jakies kraty ktore maja za zadanie tylko utrudnic ci wchodzenie bo na ten system odbijania i tak nikt nie patrzy. Potem wita cie ochroniarz ktory i tak zawsze patrzy na cb jak na zlodzieje i alkoholika. Codziennie sprawdAnie plecakow czy torebek czy niczego nie umradlas. Prawda jest taka ze w pracy sie podjada ale czekolada jest tak paskidna ze mi w glowie nie bylo aby czestiwac nia kogokolwiek po za fabryka, no chyba ze macie wrogow ;) to polecam ;) dzialy sa rozne na jednych lepiej na drugich gorzej. Chyba ze jestes operatorem maszyn zatrudnionym przez firme. Tych to latwo poznac... Zazwyczaj 120 kilo wagi i zawszw siedza. Najwiecej moge powiedziec o .agazynie wyrobow gotowych bo tam najwiecej czasu przyszlo mi spedzic. To istna komedia. Pan lider Siwek W. Pseudonim spioszek. Bo w pracy nie robi nic innego jak spi. Kiedys poproszony o to aby pomogl w ukladaniu odpowiedzial "ja nie wiem jak to sie uklada" robi tam tluscioch od poczatku i nie wie jak sie uklada cos co wysyla ? Paradia. Nie wspominajac o smiesznych opiekunach. Osinski, Siwek, Kasiuk... Banda mlodych nierobow wiecznie narzekajacych jak im ciezko siedziec i srac pod siebie... Zero pomocy od ludzi ktorzy powinni pomagac bo za to im kurwa placa. Moglbym pisac i pisac ale po co ? Masz pytania odpowiem tak rzetelnie jak tylko moge. Pozdrawiam Pania Marte W. Bo tylko jej widok w ciasnym ubraniu byl jedyna przyjemna rzecza w tej firmie;)
zdjecie uzytkownika
Robol - 2015-01-03 11:44:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Reszta panienek w tej fabryce tez powinna nosic takie ciasne ubrania kto sie ze mna zgadza ?
zdjecie uzytkownika
pożygać się można - 2015-01-04 19:56:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
no a (usunięte przez administratora) z pakowalni co za cudzych mężów się bierze to jaka dumna chodzi... tylko podejść na miejscu takiej żony i na środku pakowalni w ryj taką strzelić żeby jej się kucyki rozplątały.
zdjecie uzytkownika
loli - 2015-01-06 21:59:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Mam pytanie czy PP ze zmiany Pana Janka to o Agnieszke chodzi ???
zdjecie uzytkownika
hehe - 2015-01-06 22:56:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jest tam inna PROWADZĄCA PROCES?
zdjecie uzytkownika
hermiona - 2015-01-10 14:01:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pożygać się można - 2015-01-04 19:56:24]:
A skąd wiesz że to nie ona została wykorzystana przez czyjegoś męża? Tak się składa że ja akurat mam taką wiedzę, łatwo z kogoś zrobić kur.. a facet zawsze będzie w takiej sytuacji OK, zresztą widać że żona się nie starała skoro sobie coś poszukał :)
zdjecie uzytkownika
zajefajna jesteś gwiazdo - 2015-01-12 23:08:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [hermiona - 2015-01-10 14:01:35]:
masz rację COŚ jak to coś zetrze kilo tapety która ma na ryju to każda z tych żon jest lepsza
zdjecie uzytkownika
IMD juz się pożygałem - 2015-01-16 20:04:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [hermiona - 2015-01-10 14:01:35]:
HERMIONA czytaj ze zrozumieniem, "cudzych mężów" liczba mnoga!!!, więc to obraza dla kur..... One tak muszą a ona? Chce, więc jak to coś nazwać?
zdjecie uzytkownika
kartonik w paseczki - 2015-01-26 21:17:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [zajefajna jesteś gwiazdo - 2015-01-12 23:08:10]:
Dostaje konwulsji, jak ta zabalsamowane su...a zap...ala z biura, a za nią ten zwiędły tulipan, i wkurwiaja ludzi. ciekawe czy jej stary, i jego zona wiedzą co oni wyrabiają

zdjecie uzytkownika
pablo - 2015-01-28 22:07:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A czy to jest normalne ze lider zbyszek kozłowski szarpie pracownikiem i wyrzuca go z zakładu w środku nocy większość wie o czym mowie
zdjecie uzytkownika
LEJLA - 2015-01-29 11:59:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NIe rozumiem tych tandetnych wypowiedzi na temat pracowników i po co te bzdury pisac kazdy tylko sciemnia ze wszedzie żle w kazdej firmie a gdzie dobrze????? ja pracowałam w innej podobnej ale mniejszej firmie i bylo ok i chciałabym sie dowiedziec nie o pracownikach bzdur tylko czy jest obecnie rekrtuacja na Bielany Wrocławskie bo pewnie nie jedną osobe to interesuje zamiasr bzdury o pracownikach piszcie na temat w kazdej firmie jest żle jak widze a kazdy jakos tam pracuje i zyje i po co wygadywanki o kims jak mozna ciekawsze info napisac na temat
zdjecie uzytkownika
ze zmiany zwiędłego tulipana - 2015-01-29 16:11:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam jak długo jeszcze będziemy musieli patrzeć na to co się wyprawia na jednej ze zmian?! Ciągle brakuje ludzi, ciągle nie ma kto zastąpić do toalety!Siedzisz na tej lini napierdzielasz w te wypraski a jedna, druga bardzo często jeszcze trzecia do toalety sobie spokojnie tupta ... ty nie mozesz heh!!! dowodzący rowniez ciągle zajety a my szaraki tylko pogadac miedzy soba mozemy tez nie zawsze (bo niektore nie moga ze soba rozmawiac )Może wkoncu ktoś coś zmieni zebysmy przestały byc "terroryzowane" i lekceważone ile mozna to tolerowac wkoncu podobno jestesmy równi!!!
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Cadbury
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Cadbury?
Zadaj pytanie
x