logo Farmacol S.A.

Farmacol S.A.

Katowice

Opinie o Farmacol S.A.

JASIA B.. 2016-05-04 15:26
w firmie Farmacol pracowałam tylko dwa miesiace. Byłam zachwycona tą pracą i ludźmi którzy tam pracują.Oczywiście nie wszystkimi.Ale 90% załogi super.Zarobki niezłe.Zajebista praca.Polecam.POZDRAWIAM DZIEWCZYNY I TOMASZÓW DWÓCH.Szkoda że się nie spodobałam.
JASIA B.. 2016-05-04 15:29
w firmie Farmacol pracowałam tylko dwa miesiace. Byłam zachwycona tą pracą i ludźmi którzy tam pracują.Oczywiście nie wszystkimi.Ale 90% załogi super.Zarobki niezłe.Zajebista praca.Polecam.POZDRAWIAM DZIEWCZYNY I TOMASZÓW DWÓCH.Szkoda że się nie spodobałam.
pytająca 2016-05-04 19:55
A na jakim stanowisku pracowałaś?
JASIA B. 2016-05-09 13:14
Na magazynie.
5
Admin 2016-05-10 14:28
Witam,
A jak wygląda praca w dziale IT w Katowicach, już 2 rekrutacje są prowadzone, w tym jedna na stanowisko dyrektora IT. Może ktoś powiedzieć coś wiecej na ten temat?
15
ciekawa 2016-06-03 16:13
witam, czy ktoś wie czy łatwo dostać tam pracę w dziale księgowym? Chodzi mi o Katowice. Jak wygląda z umową o pracę i wynagrodzeniem?
ciekawa 2016-06-08 15:22
i jak udało ci się dostać tę pracę? dowiedziałeś/aś się czegoś?
xjerzy 2016-07-22 06:28
...jeżeli jest taki zapis to jaki jest w drugą stronę ? Obowiązuje równość stron w każdej umowie nie tylko o pracę, są kary ale także nagrody i takie zapisy powinny być w umowie.
Jan57 2016-07-31 07:44
Po przeczytaniu tych wszystkich wpisów rezygnuję z aplikowania na stan. magazynier..Dziękuję za opinie.
Dobrze że wcześniej je przeczytałem...
8
Tede 2016-09-02 08:03
Farmacol Katowice magazyn to niesprawiedliwe wynagrodzenia nowy zarobi więcej niż długoletni pracownik
2
Moran 2016-09-02 11:26
Farmacol to Imperium Zła - wyzysk i niewolnictwo - chcesz się przekonać to się zatrudnij
6
Marta 2016-09-02 16:16
potwierdzam wyzysk . ja wiem ,że juz więcej nigdy się tam nie zatrudnię !!!!
2
Karolina 2016-09-07 08:35
Pracuje w farmacolu i powiem wam tak : przerwa 15 minut na jedzenie palenie sikanie. Wredni kierownicy bardzo chamscy. Zmiany przez pierwsze 3tyg. 10-18 pozniej na 11 czasem na 12. Jezeli kobieta ma okres i musi isc do toalety to przez 10minut sie tlumaczy kierowi bo przeciez masz 15minut przerwy. Ja juz dalam wypowiedz umowy i wiecej tam nie wroce
5
Karolina 2016-09-07 18:56
Zgadzam sie z Toba w 100%
UWAŻAJCIE NA FARMACOL 2016-09-12 01:15
UWAGA!!! FARMACOL - dla wszystkich skłonnych uwierzyć w powyższe komentarze zachwalające Farmacol!
Te komentarze piszą pracownicy tej firmy szukający jeleni do tyrania w ich pseudo-zakładzie pracy. Rotacja i wynikłe z tego powodu braki kadrowe zmuszają ich do tego typu zachwalania pracy w tej firmie. Warunki pracy są zgodne z opinią Karoliny:
"przerwa 15 minut na jedzenie palenie sikanie. Wredni kierownicy bardzo chamscy. Zmiany przez pierwsze 3tyg. 10-18 później na 11 czasem na 12. Jeżeli kobieta ma okres i musi iść do toalety to przez 10minut się tłumaczy kierowi bo przecież masz 15minut przerwy. Ja już dałam wypowiedz umowy i więcej tam nie wrócę" Jeśli chcecie uzyskać informacje,możecie spotkać się z ludźmi tam pracującymi,głównie tymi którzy chcą zapomnieć o tym kołchozie. Piszę to Wam z szacunku do ludzi,szacunku którego oni nie mają i traktują Was jak niewolników.Na dzień dobry 9zł na rękę co daje niecałe 1600zł/miesiąc, w tym nocki i inne dziwne zmiany. Presja pracy w soboty oraz niedziele.Jeśli dołożycie 4 soboty w miesiącu,urośnie do ~1800zł. Czy to jest normalne? ...a popełnijcie jakiś błąd z zamówieniem,zaraz ciachhhhhhh po obiecanej premi. Kiero tylko czeka na wasz słabszy dzień.Zapalić na terenie zakładu? 8h bez papierosa. Zakaz jedzenia i picia na magazynie. W tej firmie dobrze mają tylko typowe stare wygi,które od lizania d.... kierownictwu mają już naciągnięte jęzory.
12
zzz 2016-09-16 10:30
Witam czy ktoś może udzielić informacji NT. jak wygląda praca na stanowisku RKS
Klaudia 2016-09-21 21:08
Farmacol Katowice to jest jedna wielka masakra. Zrobisz bledy i od nikogo nie dowiesz sie co to za bledy bo nikt nie wie . kierowniczka ola zero szacunku do pracownikow ,mlodych wykorzystuje jak tylko sie da. Zero wody na stanowisku pracy . chcesz isc zjesc ha pros sie pol godziny bo inaczej zapomnij o jedzeniu. Toaleta na terenie magazynu ha toytoy jest czystrzy . nie polecam !
2
Klaudia 2016-09-21 21:08
Farmacol Katowice to jest jedna wielka masakra. Zrobisz bledy i od nikogo nie dowiesz sie co to za bledy bo nikt nie wie . kierowniczka ola zero szacunku do pracownikow ,mlodych wykorzystuje jak tylko sie da. Zero wody na stanowisku pracy . chcesz isc zjesc ha pros sie pol godziny bo inaczej zapomnij o jedzeniu. Toaleta na terenie magazynu ha toytoy jest czystrzy . nie polecam !
5
Tomi 2016-09-26 11:49
UWAGA!!! DLA NOWYCH CO CHCĄ SIĘ PRZYJĄĆ DO Farmacol S.A. - Katowice.
Rozmowa kwalifikacyjna była następująca że trwała zaledwie jakieś 30, 40 minut, kierownik powiedział co miał powiedzieć, nie zaznaczył że za każdy błąd odciągają z wypłaty oraz powiedział, to fakt że robi się 7 dni w tygodniu, czyli od poniedziałku do niedzieli oraz że nie ma problemu z wolnym. Pracowałem tam zaledwie dwa tygodnie, na początek spokój nie wymagali abyś szybciej robił, wiec pracowało się spokojnie, po tygodniu zaczęło się zmieniać, wymagali tempo, zawalało Cię pojemnikami, to mówili aby nie zastawiać taśmy bo powinna dalej jechać, jak pojemników w cholerę a nikt nie miał pomóż, człowiek się dopiero uczył poznawać gdzie co jest a oni już wymagali tempo pracy, ale to nie najważniejsze, potrzebowałem wolne na sobotę, zapomnijcie że kiedykolwiek dostaniecie, ci co tutaj piszą że dostają to widać że to stali bywalce, albo kierownictwo pisze takie głupoty, TAM NIE MA ŻADNEGO DNIA WOLNEGO!!! nawet jak chodzisz do szkoły to od razu możesz się zwolnić, masz jakąś ważną sprawę? ich to nie interesuje masz przyjść, niedziela czy niedziela nie ważne, a to jeszcze nie wszystko. Piątek, zebranie Kierownik mówi Ty, Ty i Ty jedziesz na jakieś przenoszenie mebli, zdziwiłem się, firma zajmująca się lekami a przenoszenie mebli?? masakra, naprawdę. To jeszcze nie wszystko, za nadgodziny nie wypłacają, wypłata 20, jeśli masz długi i musisz spłacić do 10, to masz problem bo wcześniej ci nie wyślą. Jednym słowem [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nic więcej. UCIEKAJCIE OD TEJ FIRMY JAK NAJDALEJ!!! bo to nie jest praca dla młodych, tam pracują tylko Ci co liżą 4 litery kierownikowi, co innego mówią na rozmowie, a co innego jest w pracy.
13
Monika 2016-09-26 11:55
Dokladnie zgadzam sie z tym czlowiek nie maszyna aby pracowal siedem dni w tygodniu kierownictwo klamie z tym wolnym tam nigdy nowy nie dostal zanego wolnego pod umowe zlecenie po trzech miesiacach chca dawac umowe o prace watpie aby ktos w tej firmie tyle wytrzymal
3
olivia1350@onet.eu 2016-10-20 17:00
Wysłałam swoje CV Nie wiem co w tej trawie piszczy! czytając wasz komentarz. Czekam ! może będę miała więcej szczęścia.Pozdrawiam.
1
Otis 2016-10-25 20:27
Ten zakład pracy to oboz pracy kierownictwo to byłe "ryle" z kopalni którzy tylko potrafia szmacic ludzi ale co się dziwić jak sam prezes to ostatni .......
2
Anonim 2016-10-29 12:16
Witam, chce sie zatrudnić ale komentarze mnie zniechęciły. Dalej tak jest?
2
Marta 2016-10-29 15:10
pracowałam tam przez ostatnie 2 tyg . Nigdy więcej farmacol !!!! wyzysk człowieka niesamowity
5
Ola 2016-11-02 13:49
olivia1350@onet.eu też wysłałam CV. Zaprosili mnie na rozmowę 7.11. Zobaczymy co będzie....
Ciekawa 2016-11-07 23:05
Na jakie stanowisko?
elo320 2016-11-08 16:12
Czego można się spodziewać na stanowisku kierownika e-sklepu? był już ktoś na rozmowie? jakieś warunki omawiane?
Marek 2016-11-12 16:32
ten komentarz napisał kierownik lub ktos z zarządu
1
Imagine Dragons 2016-11-18 16:49
Witam, zwolniłem się z tego farmasyfu trzy miesiące temu. Omijajcie z daleka!!! Kabelstwo, nepotyzm, co chwile usterka systemu który źle liczy wydajność, chamsko i złośliwie dopisywane błedy przez kontrole jeśli jest się nie lubianym, kierownictwo nie pytając się czy człowiek może zostać dłużej KAŻĄ i obowiązkowo trzeba zostać jeśli nie to nara !! Tam karierę robią tylko wazeliniarze, kapusie!! Uczciwy człowiek który chce pracować długo tam nie pobędzie !! Zapieprzałem przez równe osiem godzin i nawet dłużej , schudłem prawie 14 kg i wydajność miałem niską co kierownictwo miało do mnie pretensje.Po tej pracy stałem się wrakiem człowieka ! Więc ostrzegam innych omijajcie ten [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z daleka!!! Pozdrawiam zdrowo myślących!
11
Puk 2016-11-29 15:56
Ryba zawsze psuje się od glowy
3
markus 2016-12-04 20:15
Pierwsze wrażenie jakie firma robi - słabe. Tak wiejsko i sielsko.
2
gryzipiór 2016-12-15 18:10
A jak wygląda praca asystenta ds. administracji lub rozmowa kwalifikacyjna na to stanowisko?
123 2016-12-19 09:02
Jak wyglada praca w dziale marketingu w farmacol Katowice ? Lub też jak wygląda rozmowa kwalifikacyjna ?? Jakie zarobki w marketingu ?? Czy praca w marketingu jest godna polecenia ??
9
inspektor 2017-01-24 08:15
Witam wszystkich. Jak czytam te komentarze to dziwi mnie jedna rzecz. Czemu nikt ale absolutnie nikt nie zgłasza łamania prawa pracy w Państwowej Inspekcji Pracy?? Od tego jest PIP żeby poprawić warunki pracy w takich zakładach.
2
Ktośtam 2017-01-25 08:48
Bo nic takiego się nie dzieje ot co. Po prostu płakanie w internecie
1
summerboy 2017-01-25 13:23
Pracowałem w farmacolu i powiem tak. Wcale tam źle nie było. Fakt faktem praca na taśmie wymaga zdolności manualnych ale praca na komorze i do uzupełniania leków w pólkach to fajne zajęcie. Wiadomo że nadgodziny i dyżury są ale to typowe dla hurtowni lekarstw. na temat wypłat się nie wypowiadam...
2
farmazłodzieje 2017-01-30 11:53
Bredzisz.Czy nagminna presja w wykonywaniu nadliczbowych godzin pracy lub zwolnienie dla tych,którzy tej presji nie podołają jest czymś normalnym ? To dla ciebie płacz?
1
bobby 2017-01-30 20:02
co tydzień nowi pracownicy. ciekawe ile osób wytrzyma choć miesiąc. ciekawe kiedy zobacze ukraińców na magazynie-oni już zalewają salus i neuce
1
Nick 2017-02-04 09:39
Czy pracował ktoś na stanowisku
"Koordynator komory przeładunkowej"? Jakie warunki, jakie obowiązki i zarobki? Z góry dziękuję i pozdrawiam.
bommbaaaa 2017-02-08 04:55
osoba która napisała ten pozytywny komentarz to musi być ktoś kto ma zagrzane miejsce po krótkim czasie pracy. nawet wiem kto...
3
amin 2017-02-14 16:52
prawie zatrudniłam się ale juz nie chce
1
Okejos24 2017-02-19 21:50
Jest w stanie ktoś opowiedzieć na temat pracy w tej firmie na stanowisku operatora wózka widłowego ?
luis 2017-02-20 19:53
z tego co widziałem, na wózkach jeżdżą stare wygi które pracują tam długie lata i mają język starty od lizania .... Nie masz chyba co liczyć na szybkie zagrzanie miejsca z tego wynika
Anonim 2017-02-25 08:27
Uciekaj! Niewolnicza praca! Brak urlopu, brak chorobowego. Praca od poniedziałku do niedzieli. Za grosze lub na własnej działalności.
1
wela 2017-03-05 18:50
praca na wyniszczenie zdrowia psychicznego
alka 2017-03-06 02:45
niektórzy zmianowi mają nowych pracowników za nic a nawet pokazują chamstwo w formie nie podania ręki jak nowy pracownik (który powoli się wdraża) pierwszy podaje a nawet nie odpowiadają na przywitania. To bardzo niszczy chęć do pracy u nowego pracownika. Już tam nie pracuje bo dostałam nową prace. przykre...
2
bobby 2017-03-09 15:22
ta lub ten kto to napisał albo napisała(nie wiadomo jaka płeć) musi być ktoś nowy na magazynie....
1
H** Cię to 2017-03-10 18:48
Kilka lat temu pracowałam w farmacolu na magazynie i miło wspominam tam pracę. Z kierownictwem szło się dogadać. Co do przerwy wszędzie są 15min. na 8godz. Płaca też nie była zła (podstawa+premia+nadgodziny do tego dodatek nocny i praca w niedzielę, socjal) W soboty się przychodziło jak były targi farmaceutyczne. Ekipa fajna. Też mnie straszyli, że tam [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Praca fajna była. Co do załatwiania potrzeb chyba trochę podrasowane przez Ciebie i z tym tłumaczeniem się no padłam ze śmiechu... Jedynie magazynier z 5-6 Skubi źle ludzi traktował nie wiem czy tam jeszcze pracuje... Także wtedy też były negatywne opinie a i tak ludzie pchali się tam
1
Zszywacz 2017-03-17 02:31
Pracowalam w Fcl kilka lat temu, przez kilka lat. Jak to w pracy bywa z niektorymi sie dogadasz z niektorymi nie.
Niestety klity sa - ale tam pracuja ludzie po 20 lat razem wiec nie ma co sie dziwic, do niektorych zaufanie jest do niektotych nie.
Podpierdalanie na porzadku dziennym... Ale pracuj uczciwie nikt nie bedzie sie czepial... Nie podpierdalaj.... Ciebie nie beda podpierdalac...
Fakt zwolnilam sie bo nie dalam juz rady z ostatnim przełozonym, do tej pory sie trzese jak o nim pomysle, ale wczesniejsi byli ok. Pomimo tego: wymagania spore, kasa nieadekwatna...
Najlepsza ekipa byla Komora Przyjec -zgrana i pomocna. No ale to 3-4 lata temu.
laser 2017-03-17 16:58
to fakt
Zostaw swoją opinię o Farmacol S.A. - Katowice
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Farmacol S.A.