logo Farmacol S.A.

Farmacol S.A.

Katowice

Opinie o Farmacol S.A.

xyz 2016-01-08 19:50:53
Cześć!
Niedawno podpisałem umowę z farmacolem na magazyn.Jak wszyscy dostałem na początek stałą stawkę godzinową.Na rozmowie kwalifikacyjnej było powiedziane,że jak się ma tą stałą stawkę godzinową to nie odejmują za błędy.Tymczasem w umowie ,którą podpisałem już jest informacja o karze finansowej za błędy? Jak to w końcu jest? Rozumiem,że na akordzie za błędy się płaci ale czy na stałej stawce godzinowej przy umowie zlecenie też, od samego początku?
poszukujący;) 2016-01-12 23:02:04
Hej- pracuje może ktoś w call center Farmacol albo pracował :)?
proszę o kontakt na gg 8923501
poszukujący;) 2016-01-15 18:17:17
Hipek - do call cneter też szukaja:) jak coś pisz na gg to dam ci namiar;)
poszukujący;) 2016-01-18 19:50:02
@elliot są już ogłoszenia i na magazyn i do call center;)te bardziej ambitne oferty maja ciekawe ;)
bezrobotny 2016-01-31 23:14:29
Wie ktoś może jak wyglądaja premie w call center w Farmacolu? bo sa własnie przjecia
9
Misiek 2016-02-01 20:13:34
W Katowicach czy w Morach?
bezrobotny 2016-02-06 22:49:26
Katowice
xyz 2016-02-07 14:25:25
Na magazynie praca po 9 h dziennie i w weekendy.Jak masz wolne w grafiku to Cię wezmą w ten dzień do przenoszenia mebli,bo akurat jakaś przeprowadzka.Jak się nie podoba to do domu-podejście kierownictwa.Gratulacje.Przerwa 15 minut i to tylko wtedy,kiedy ruch na taśmie mniejszy.Dziękuję za taką pracę.
4
LALALA 2016-02-08 14:08:50
Katowice - praca fajna jest co robić ale o to chodzi,atmosfera też ok wszyscy pomogą, zarobki na stawce za godzine ile pracujesz tyle sobie wypracujesz ja mam na pozycje i na zarobki nie mam co narzekać ale pracuje a nie gadam 8h wychodze więcej niż na stawce godz. co do pracy po 9h fakt było tak że zlecenia mają tak pracować ale nikt nikogo nie zmusi i nie robią problemu jak nie zostajesz zlecenia są przeważnie wypisywane na 6 dni w tyg. nie zawsze ale raczej tak jest nie ma tragedii bo jak nie możesz przyjść do pracy w jakiś dzień to dzwoniesz że nie przyjdziesz bo coś tam i spoko oczywiście nie przesadzając z kierownikami też można się dogadać zresztą ten co chce zarobić to pracuje non stop ale wie za co mówię o zleceniu nie wiem jak jest na umowie o prace.
hgh 2016-02-15 19:37:59
Wie ktoś jak wygląda rozmowa kwalifikacyjna na telemarketera? Z góry dziękuję za odpowiedź
2
hgh 2016-02-17 16:03:07
Dobra. Już byłem i wiem
2
mark 2016-02-29 00:17:14
I jak było? dostałeś się na telemarketera?
mark 2016-02-29 00:19:09
Podobno Farmacol mają gdzieś przenosić wiadomo gdzie?
7
Ela 2016-02-29 19:07:53
W Katowicach na magazynie Apracowałam ponad rok na zlecenie. Oczywiście po paru miesiącach obiecywali mi umowę o pracę, ale zawsze był ktoś kto dostał przedemną bo miał znajomości, a nieważne że pracował krócej ode mnie i nawet o nią nie pytał... Strasznie to niesprawiedliwa firma!!!
1
dfdg 2016-02-29 21:09:22
Hahaha :) Ela oni wszystkim obiecują umowy o pracę a potem dają na zlecenie na 3 lata ze stawką wydajnościowa 0,13gr pozycja . Olej tych wyzyskiwaczy .Ja po paru miesiącach ich olałam . Szczerze dziś naprawde lepiej życ z mops-u niż pracowac na zlecenie . z mopsu przynajmniej opłacą ci opłaty i dadzą na jedzenie a na umowie zlecenie nie wiesz czy ci starczy na jedzenie a nie mówiąc już o opłatach . Pozdrawiam
1
xyz 2016-03-29 12:26:11
...wbrew ustawie zmuszono w tym roku ludzi do pracy w drugi dzień świąt wielkanocnych.Mają chyba jako kolesia Kaczyńskiego i Szydło ?
1
elka 2016-04-05 10:01:24
wie może ktoś coś więcej o stanowisku Referent ds. kartotek i obsługi kontrahenta w Katowicach?
gaga 2016-04-17 21:57:45
czytam twój wpis już 3 raz i za grosz nie wiem o co chcesz zapytać... Popracuj nad gramatyką i składnią
2
Agata 2016-04-20 14:27:54
Ostatnio w biurach działa zasada "podpieprz współpracownika", zbierane są punkty, niektórzy bardzo wysoko chcą się ulokować. Ponadto zmieniają się zakresy zadań i wszyscy mają więcej pracy, nie wyrabiają się, a za nadgodziny nie chcą już płacić. Okręt tonie.
8
JASIA B.. 2016-05-04 15:26:27
w firmie Farmacol pracowałam tylko dwa miesiace. Byłam zachwycona tą pracą i ludźmi którzy tam pracują.Oczywiście nie wszystkimi.Ale 90% załogi super.Zarobki niezłe.Zajebista praca.Polecam.POZDRAWIAM DZIEWCZYNY I TOMASZÓW DWÓCH.Szkoda że się nie spodobałam.
JASIA B.. 2016-05-04 15:29:07
w firmie Farmacol pracowałam tylko dwa miesiace. Byłam zachwycona tą pracą i ludźmi którzy tam pracują.Oczywiście nie wszystkimi.Ale 90% załogi super.Zarobki niezłe.Zajebista praca.Polecam.POZDRAWIAM DZIEWCZYNY I TOMASZÓW DWÓCH.Szkoda że się nie spodobałam.
pytająca 2016-05-04 19:55:38
A na jakim stanowisku pracowałaś?
JASIA B. 2016-05-09 13:14:49
Na magazynie.
1
Admin 2016-05-10 14:28:41
Witam,
A jak wygląda praca w dziale IT w Katowicach, już 2 rekrutacje są prowadzone, w tym jedna na stanowisko dyrektora IT. Może ktoś powiedzieć coś wiecej na ten temat?
6
ciekawa 2016-06-03 16:13:50
witam, czy ktoś wie czy łatwo dostać tam pracę w dziale księgowym? Chodzi mi o Katowice. Jak wygląda z umową o pracę i wynagrodzeniem?
ciekawa 2016-06-08 15:22:39
i jak udało ci się dostać tę pracę? dowiedziałeś/aś się czegoś?
xjerzy 2016-07-22 06:28:33
...jeżeli jest taki zapis to jaki jest w drugą stronę ? Obowiązuje równość stron w każdej umowie nie tylko o pracę, są kary ale także nagrody i takie zapisy powinny być w umowie.
Jan57 2016-07-31 07:44:05
Po przeczytaniu tych wszystkich wpisów rezygnuję z aplikowania na stan. magazynier..Dziękuję za opinie.
Dobrze że wcześniej je przeczytałem...
6
Tede 2016-09-02 08:03:02
Farmacol Katowice magazyn to niesprawiedliwe wynagrodzenia nowy zarobi więcej niż długoletni pracownik
2
Moran 2016-09-02 11:26:41
Farmacol to Imperium Zła - wyzysk i niewolnictwo - chcesz się przekonać to się zatrudnij
3
Marta 2016-09-02 16:16:00
potwierdzam wyzysk . ja wiem ,że juz więcej nigdy się tam nie zatrudnię !!!!
Karolina 2016-09-07 08:35:00
Pracuje w farmacolu i powiem wam tak : przerwa 15 minut na jedzenie palenie sikanie. Wredni kierownicy bardzo chamscy. Zmiany przez pierwsze 3tyg. 10-18 pozniej na 11 czasem na 12. Jezeli kobieta ma okres i musi isc do toalety to przez 10minut sie tlumaczy kierowi bo przeciez masz 15minut przerwy. Ja juz dalam wypowiedz umowy i wiecej tam nie wroce
2
Karolina 2016-09-07 18:56:06
Zgadzam sie z Toba w 100%
UWAŻAJCIE NA FARMACOL 2016-09-12 01:15:51
UWAGA!!! FARMACOL - dla wszystkich skłonnych uwierzyć w powyższe komentarze zachwalające Farmacol!
Te komentarze piszą pracownicy tej firmy szukający jeleni do tyrania w ich pseudo-zakładzie pracy. Rotacja i wynikłe z tego powodu braki kadrowe zmuszają ich do tego typu zachwalania pracy w tej firmie. Warunki pracy są zgodne z opinią Karoliny:
"przerwa 15 minut na jedzenie palenie sikanie. Wredni kierownicy bardzo chamscy. Zmiany przez pierwsze 3tyg. 10-18 później na 11 czasem na 12. Jeżeli kobieta ma okres i musi iść do toalety to przez 10minut się tłumaczy kierowi bo przecież masz 15minut przerwy. Ja już dałam wypowiedz umowy i więcej tam nie wrócę" Jeśli chcecie uzyskać informacje,możecie spotkać się z ludźmi tam pracującymi,głównie tymi którzy chcą zapomnieć o tym kołchozie. Piszę to Wam z szacunku do ludzi,szacunku którego oni nie mają i traktują Was jak niewolników.Na dzień dobry 9zł na rękę co daje niecałe 1600zł/miesiąc, w tym nocki i inne dziwne zmiany. Presja pracy w soboty oraz niedziele.Jeśli dołożycie 4 soboty w miesiącu,urośnie do ~1800zł. Czy to jest normalne? ...a popełnijcie jakiś błąd z zamówieniem,zaraz ciachhhhhhh po obiecanej premi. Kiero tylko czeka na wasz słabszy dzień.Zapalić na terenie zakładu? 8h bez papierosa. Zakaz jedzenia i picia na magazynie. W tej firmie dobrze mają tylko typowe stare wygi,które od lizania d.... kierownictwu mają już naciągnięte jęzory.
8
zzz 2016-09-16 10:30:39
Witam czy ktoś może udzielić informacji NT. jak wygląda praca na stanowisku RKS
Klaudia 2016-09-21 21:08:05
Farmacol Katowice to jest jedna wielka masakra. Zrobisz bledy i od nikogo nie dowiesz sie co to za bledy bo nikt nie wie . kierowniczka ola zero szacunku do pracownikow ,mlodych wykorzystuje jak tylko sie da. Zero wody na stanowisku pracy . chcesz isc zjesc ha pros sie pol godziny bo inaczej zapomnij o jedzeniu. Toaleta na terenie magazynu ha toytoy jest czystrzy . nie polecam !
1
Klaudia 2016-09-21 21:08:34
Farmacol Katowice to jest jedna wielka masakra. Zrobisz bledy i od nikogo nie dowiesz sie co to za bledy bo nikt nie wie . kierowniczka ola zero szacunku do pracownikow ,mlodych wykorzystuje jak tylko sie da. Zero wody na stanowisku pracy . chcesz isc zjesc ha pros sie pol godziny bo inaczej zapomnij o jedzeniu. Toaleta na terenie magazynu ha toytoy jest czystrzy . nie polecam !
2
Tomi 2016-09-26 11:49:36
UWAGA!!! DLA NOWYCH CO CHCĄ SIĘ PRZYJĄĆ DO Farmacol S.A. - Katowice.
Rozmowa kwalifikacyjna była następująca że trwała zaledwie jakieś 30, 40 minut, kierownik powiedział co miał powiedzieć, nie zaznaczył że za każdy błąd odciągają z wypłaty oraz powiedział, to fakt że robi się 7 dni w tygodniu, czyli od poniedziałku do niedzieli oraz że nie ma problemu z wolnym. Pracowałem tam zaledwie dwa tygodnie, na początek spokój nie wymagali abyś szybciej robił, wiec pracowało się spokojnie, po tygodniu zaczęło się zmieniać, wymagali tempo, zawalało Cię pojemnikami, to mówili aby nie zastawiać taśmy bo powinna dalej jechać, jak pojemników w cholerę a nikt nie miał pomóż, człowiek się dopiero uczył poznawać gdzie co jest a oni już wymagali tempo pracy, ale to nie najważniejsze, potrzebowałem wolne na sobotę, zapomnijcie że kiedykolwiek dostaniecie, ci co tutaj piszą że dostają to widać że to stali bywalce, albo kierownictwo pisze takie głupoty, TAM NIE MA ŻADNEGO DNIA WOLNEGO!!! nawet jak chodzisz do szkoły to od razu możesz się zwolnić, masz jakąś ważną sprawę? ich to nie interesuje masz przyjść, niedziela czy niedziela nie ważne, a to jeszcze nie wszystko. Piątek, zebranie Kierownik mówi Ty, Ty i Ty jedziesz na jakieś przenoszenie mebli, zdziwiłem się, firma zajmująca się lekami a przenoszenie mebli?? masakra, naprawdę. To jeszcze nie wszystko, za nadgodziny nie wypłacają, wypłata 20, jeśli masz długi i musisz spłacić do 10, to masz problem bo wcześniej ci nie wyślą. Jednym słowem [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nic więcej. UCIEKAJCIE OD TEJ FIRMY JAK NAJDALEJ!!! bo to nie jest praca dla młodych, tam pracują tylko Ci co liżą 4 litery kierownikowi, co innego mówią na rozmowie, a co innego jest w pracy.
10
Monika 2016-09-26 11:55:18
Dokladnie zgadzam sie z tym czlowiek nie maszyna aby pracowal siedem dni w tygodniu kierownictwo klamie z tym wolnym tam nigdy nowy nie dostal zanego wolnego pod umowe zlecenie po trzech miesiacach chca dawac umowe o prace watpie aby ktos w tej firmie tyle wytrzymal
2
olivia1350@onet.eu 2016-10-20 17:00:36
Wysłałam swoje CV Nie wiem co w tej trawie piszczy! czytając wasz komentarz. Czekam ! może będę miała więcej szczęścia.Pozdrawiam.
Otis 2016-10-25 20:27:36
Ten zakład pracy to oboz pracy kierownictwo to byłe "ryle" z kopalni którzy tylko potrafia szmacic ludzi ale co się dziwić jak sam prezes to ostatni .......
Anonim 2016-10-29 12:16:54
Witam, chce sie zatrudnić ale komentarze mnie zniechęciły. Dalej tak jest?
Marta 2016-10-29 15:10:17
pracowałam tam przez ostatnie 2 tyg . Nigdy więcej farmacol !!!! wyzysk człowieka niesamowity
2
Ola 2016-11-02 13:49:40
olivia1350@onet.eu też wysłałam CV. Zaprosili mnie na rozmowę 7.11. Zobaczymy co będzie....
Ciekawa 2016-11-07 23:05:11
Na jakie stanowisko?
elo320 2016-11-08 16:12:16
Czego można się spodziewać na stanowisku kierownika e-sklepu? był już ktoś na rozmowie? jakieś warunki omawiane?
Marek 2016-11-12 16:32:21
ten komentarz napisał kierownik lub ktos z zarządu
Imagine Dragons 2016-11-18 16:49:20
Witam, zwolniłem się z tego farmasyfu trzy miesiące temu. Omijajcie z daleka!!! Kabelstwo, nepotyzm, co chwile usterka systemu który źle liczy wydajność, chamsko i złośliwie dopisywane błedy przez kontrole jeśli jest się nie lubianym, kierownictwo nie pytając się czy człowiek może zostać dłużej KAŻĄ i obowiązkowo trzeba zostać jeśli nie to nara !! Tam karierę robią tylko wazeliniarze, kapusie!! Uczciwy człowiek który chce pracować długo tam nie pobędzie !! Zapieprzałem przez równe osiem godzin i nawet dłużej , schudłem prawie 14 kg i wydajność miałem niską co kierownictwo miało do mnie pretensje.Po tej pracy stałem się wrakiem człowieka ! Więc ostrzegam innych omijajcie ten [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z daleka!!! Pozdrawiam zdrowo myślących!
4
Puk 2016-11-29 15:56:33
Ryba zawsze psuje się od glowy
markus 2016-12-04 20:15:25
Pierwsze wrażenie jakie firma robi - słabe. Tak wiejsko i sielsko.
Zostaw swoją opinię o Farmacol S.A. - Katowice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Farmacol S.A.