logo Farmacol S.A.

Farmacol S.A.

Katowice

Opinie o Farmacol S.A.

Marek 2016-11-12 16:32
ten komentarz napisał kierownik lub ktos z zarządu
1
Imagine Dragons 2016-11-18 16:49
Witam, zwolniłem się z tego farmasyfu trzy miesiące temu. Omijajcie z daleka!!! Kabelstwo, nepotyzm, co chwile usterka systemu który źle liczy wydajność, chamsko i złośliwie dopisywane błedy przez kontrole jeśli jest się nie lubianym, kierownictwo nie pytając się czy człowiek może zostać dłużej KAŻĄ i obowiązkowo trzeba zostać jeśli nie to nara !! Tam karierę robią tylko wazeliniarze, kapusie!! Uczciwy człowiek który chce pracować długo tam nie pobędzie !! Zapieprzałem przez równe osiem godzin i nawet dłużej , schudłem prawie 14 kg i wydajność miałem niską co kierownictwo miało do mnie pretensje.Po tej pracy stałem się wrakiem człowieka ! Więc ostrzegam innych omijajcie ten [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z daleka!!! Pozdrawiam zdrowo myślących!
22
Puk 2016-11-29 15:56
Ryba zawsze psuje się od glowy
4
markus 2016-12-04 20:15
Pierwsze wrażenie jakie firma robi - słabe. Tak wiejsko i sielsko.
4
gryzipiór 2016-12-15 18:10
A jak wygląda praca asystenta ds. administracji lub rozmowa kwalifikacyjna na to stanowisko?
123 2016-12-19 09:02
Jak wyglada praca w dziale marketingu w farmacol Katowice ? Lub też jak wygląda rozmowa kwalifikacyjna ?? Jakie zarobki w marketingu ?? Czy praca w marketingu jest godna polecenia ??
21
inspektor 2017-01-24 08:15
Witam wszystkich. Jak czytam te komentarze to dziwi mnie jedna rzecz. Czemu nikt ale absolutnie nikt nie zgłasza łamania prawa pracy w Państwowej Inspekcji Pracy?? Od tego jest PIP żeby poprawić warunki pracy w takich zakładach.
6
Ktośtam 2017-01-25 08:48
Bo nic takiego się nie dzieje ot co. Po prostu płakanie w internecie
4
summerboy 2017-01-25 13:23
Pracowałem w farmacolu i powiem tak. Wcale tam źle nie było. Fakt faktem praca na taśmie wymaga zdolności manualnych ale praca na komorze i do uzupełniania leków w pólkach to fajne zajęcie. Wiadomo że nadgodziny i dyżury są ale to typowe dla hurtowni lekarstw. na temat wypłat się nie wypowiadam...
2
farmazłodzieje 2017-01-30 11:53
Bredzisz.Czy nagminna presja w wykonywaniu nadliczbowych godzin pracy lub zwolnienie dla tych,którzy tej presji nie podołają jest czymś normalnym ? To dla ciebie płacz?
1
bobby 2017-01-30 20:02
co tydzień nowi pracownicy. ciekawe ile osób wytrzyma choć miesiąc. ciekawe kiedy zobacze ukraińców na magazynie-oni już zalewają salus i neuce
4
Nick 2017-02-04 09:39
Czy pracował ktoś na stanowisku
"Koordynator komory przeładunkowej"? Jakie warunki, jakie obowiązki i zarobki? Z góry dziękuję i pozdrawiam.
bommbaaaa 2017-02-08 04:55
osoba która napisała ten pozytywny komentarz to musi być ktoś kto ma zagrzane miejsce po krótkim czasie pracy. nawet wiem kto...
6
amin 2017-02-14 16:52
prawie zatrudniłam się ale juz nie chce
1
Okejos24 2017-02-19 21:50
Jest w stanie ktoś opowiedzieć na temat pracy w tej firmie na stanowisku operatora wózka widłowego ?
1
luis 2017-02-20 19:53
z tego co widziałem, na wózkach jeżdżą stare wygi które pracują tam długie lata i mają język starty od lizania .... Nie masz chyba co liczyć na szybkie zagrzanie miejsca z tego wynika
Anonim 2017-02-25 08:27
Uciekaj! Niewolnicza praca! Brak urlopu, brak chorobowego. Praca od poniedziałku do niedzieli. Za grosze lub na własnej działalności.
2
wela 2017-03-05 18:50
praca na wyniszczenie zdrowia psychicznego
2
alka 2017-03-06 02:45
niektórzy zmianowi mają nowych pracowników za nic a nawet pokazują chamstwo w formie nie podania ręki jak nowy pracownik (który powoli się wdraża) pierwszy podaje a nawet nie odpowiadają na przywitania. To bardzo niszczy chęć do pracy u nowego pracownika. Już tam nie pracuje bo dostałam nową prace. przykre...
3
bobby 2017-03-09 15:22
ta lub ten kto to napisał albo napisała(nie wiadomo jaka płeć) musi być ktoś nowy na magazynie....
2
H** Cię to 2017-03-10 18:48
Kilka lat temu pracowałam w farmacolu na magazynie i miło wspominam tam pracę. Z kierownictwem szło się dogadać. Co do przerwy wszędzie są 15min. na 8godz. Płaca też nie była zła (podstawa+premia+nadgodziny do tego dodatek nocny i praca w niedzielę, socjal) W soboty się przychodziło jak były targi farmaceutyczne. Ekipa fajna. Też mnie straszyli, że tam [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Praca fajna była. Co do załatwiania potrzeb chyba trochę podrasowane przez Ciebie i z tym tłumaczeniem się no padłam ze śmiechu... Jedynie magazynier z 5-6 Skubi źle ludzi traktował nie wiem czy tam jeszcze pracuje... Także wtedy też były negatywne opinie a i tak ludzie pchali się tam
1
Zszywacz 2017-03-17 02:31
Pracowalam w Fcl kilka lat temu, przez kilka lat. Jak to w pracy bywa z niektorymi sie dogadasz z niektorymi nie.
Niestety klity sa - ale tam pracuja ludzie po 20 lat razem wiec nie ma co sie dziwic, do niektorych zaufanie jest do niektotych nie.
Podpierdalanie na porzadku dziennym... Ale pracuj uczciwie nikt nie bedzie sie czepial... Nie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Ciebie nie beda [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] br /> Fakt zwolnilam sie bo nie dalam juz rady z ostatnim przełozonym, do tej pory sie trzese jak o nim pomysle, ale wczesniejsi byli ok. Pomimo tego: wymagania spore, kasa nieadekwatna...
Najlepsza ekipa byla Komora Przyjec -zgrana i pomocna. No ale to 3-4 lata temu.
laser 2017-03-17 16:58
to fakt
1
Maja 2017-03-29 14:15
Farmacol S.A. szuka obecnie osoby na stanowisko Asystent/-ka w Biurze Zarządu. Zamierzacie aplikować?
Pracujesz w firmie? Czego mogą się spodziewać osoby odpowiadające na oferty pracy?
Kobieta98 2017-03-29 14:31
Od 2 tygodni pracuje na magazynie i jest to jakiś dramat ! Ludzie są traktowani gorzej niż bydło ! Jak mam na 6:00 i do 9:00 nie ma puszczanych taśm to musze chować się po regałach żeby sobie chociaż na 5 minut usiąść bo jest to zakazane na magazynie . Jak nie ma puszczanych taśm to trzeba sprzątać itp . Po dzisiejszym dniu stwierdziłam ,ze rezygnuje z tej pracy bo nikt nie będzie mną pomiatać ..aaa i jeszcze jedno jak np.zachorujecie nagle i nie mozecie przyjsc wiec dzwonicie do kierownika zmiany w ten sam dzien w ktorym mieliscie zmiane to jestescie na minusie 150 zł :) bo musicie 3 dni wczesniej informować ,ze was nie bedzie ...no tak przeciez ja dzwonie 3 dni wczesniej i informuje ,ze za te 3 dni dostane sraczki -_- ludzie uciekajcie od tej pracy
8
mariola 2017-03-31 16:50
Witam wszystkich serdecznie, czy mógłby się ktoś wypowiedzieć na temat pracy na stanowisku telemarketera/konsultanta ds. sprzedaży? Chciałam wysłać CV bo właśnie szukają na to stanowisko, interesują mnie warunki pracy, godziny pracy, atmosfera i w ogóle jak się tam pracuje....
Z góry dziękuję za pomoc.
5
oonnnaaaa 2017-04-05 22:20
nie polecam. Pracowałam ponad rok na tym stanowisku okropna męczarnia - jeden tydzień pracujesz po 7 godzin a drugi po 9. Można się nabawić nerwicy. Dwa weekendy pracujące - razem z niedzielą. Pani BS - P stosuje mobbing i jak do niej trafisz to niestety mozna zapomnieć o przespanych nocach. Praca fajna na zasadzie - umowa o pracę na okres próbny - przeboleć to a potem zajść w ciążę i niepracować. Pozdrawiam
6
walif 2017-04-06 04:55
Jeden wieli syf, mobbing i wyzysk, po którym będziesz dochodził do siebie pół roku. Nic nikogo nie obchodzi, a jedyne co potrafią to potrącać z wypłaty. Chamstwo i traktowanie ludzi jak śmieci. Ci którzy przyjęli sie niedawno to ludzie pokroju "ostatnia deska ratunku".
2
mariola 2017-04-06 10:42
Hmmmm.....dziękuję Ci bardzo za odpowiedź....., jeśli tak naprawdę jest z tą panią BS, to nie wiem.... czy ktoś w firmie o tym wie, czy ktoś z tym co s robi...? co przełożeni na to.....
A powiedz mi , jak jest z przerwami na posiłek, przerwami na potrzeby fizjologiczne...?
Jak z planowaniem urlopów, czy przełożeni robią problemy?
1
Jacek 2017-04-19 13:11
Współpraca z z Farmacolem to błąd. 20 lat była moją dominującą hurtownią. Nigdy nie zalegałem z płatnościami natomiast u nich występowały ciągłe pomyłki,dostarczany był nie zamówiony towar,opiekun całkowicie nie kompetentny.W 2016r. miałem kilka przeterminowanych f-ur i zaczęły się pisma straszące sądem,blokady,brak rozmów i jakichkolwiek rozwiązań.W efekcie przestałem zamawiać ,spłaciłem wszystkie zobowiązania jak również odsetki karne ,które mi naliczyli.Nie dali mi nawet szansy dalszej z nimi współpracy tylko potraktowali mnie jak oszusta.Po 20 latach współpracy nikt nie zadzwonił do mnie i nie zaproponował nawet gorszych warunków tylko naliczyli odsetki. Przestrzegam przed współpracą z Farmacolem ,hurtownią tylko na papierze.
5
baska3345 2017-04-28 10:15
to fakt. niektórzy zmianowi są chamscy do osób a szczególnie jak sobie upatrzą kogoś to dopiero nim jadą i wyśmiewają się. tam jest kilka osób zauważyłam które są obiektem szczególnych drwin i obgadywań. Szkoda mi ich...
2
Anymus 2017-05-17 11:33
To fakt a jeszcze pracuje 9 miesiecy na umowe zlecenie bylem 2 tyg na zwolnieniu i zarobilem ,1400 zl.i jak za takie pieniadze mozna utrzymac rodzine.ze to jest przesada ja im bym dał i niedh zyja .Jak rzad nie zrobi porzadku z tymi umowami to nie wiem .A ta cała banda to wyjdbac ich .I gdze tu sprawiedlwozc





1
Wojtek 2017-05-17 17:08
Buhhhhaa :) Powyższy komentarz napisał jakiś TROL z biura Farmacolu .
1400zl za dwa tyg L4 ??? Przecież w Farmacol z ledwością można wyciągnąć tyle za cały miesiąc pracy . Mając w miesiącu 2 tyg L4 zarobi się 800zł .
2
mmm 2017-05-23 20:15
ludzie z biura nie znają pracy na hali. pracowałam kilkanaście miesięcy w farmacol i powiem tak-pracownicy tacy sobie ale brak kultury od większości przełożonych.
1
Maja 2017-05-24 09:28
@mmm czy w takim razie mogłabyś/mógłbyś tutaj napisać jak wygląda praca na hali? Jakie są jej plusy i minusy? Czego mogą się spodziewać osoby, które zastanawiają się dołączeniem do firmy?
anymous 2017-06-05 20:45
Nie polecam. Jestem pracownikiem jednej z ich filii. Wyzysk niesamowity, wytykają każdy błąd, można zapomnieć o podwyżkach, a jak kierownictwo na kogoś się uprze, to lepiej nie wspominać.
Jeszcze raz wyzysk, nierówne traktowanie, zachowanie noszące znamiona dyskryminacji i mobbingu.
2
Księgowa 2017-06-07 12:22
Powie ktoś coś o pracy w księgowości?
Maja 2017-06-09 13:53
@anymous co rozumiesz mówiąc o wyzysku? Wspominasz również o nierównym traktowaniu pracowników i dyskryminacji. Czy masz na myśli konkretne sytuacje? Jeśli chodzi o mobbing, kodeks pracy definiuje go jako "działania lub zachowania dotyczące pracownika lub skierowane przeciwko pracownikowi, polegające na uporczywym i długotrwałym nękaniu lub zastraszaniu pracownika, wywołujące u niego zaniżoną ocenę przydatności zawodowej, powodujące lub mające na celu poniżenie lub ośmieszenie pracownika, izolowanie go lub wyeliminowanie z zespołu współpracowników." Czy właśnie takie zdarzenia miały miejsce w firmie? Firma ma obowiązek przeciwdziałać takim sytuacjom. Informowałeś o tym pracodawcę?
ktos 2017-06-20 20:35
w Warszawa (Mory) fatalna atmosfera pracy, chamstwo i mobbing, duży przemwiał - znaczna większosc przychodzących pracuje od kilku godzin do paru tygodni
1
Maja 2017-06-22 14:46
@ktos większość pracowników pracuje tylko od kilku godzin do paru tygodni? Pracy na jakim stanowisku/dziale firmy dotyczy aż tak duża rotacja?
kowalski 2017-06-24 01:15
Chamstwo i łamanie praw pracownika na poziomie podstawowym, przyczyni się do .............
1
Izaura 2017-06-29 01:12
szczerze odradzam, młode i dobre ksiegowe odchodzą po roku, po dwóch latach, wyzysk i ciągłe dokladanie pracy, o szefowej nie wspomnę przez wrodzoną delikatność
2
Maja 2017-06-29 10:22
@Izaura
czyli praca w dziale księgowości wiąże się z dużą ilością obowiązków?
Przewoźnik 2017-06-30 15:01
Organizacja pracy super, przez 8 godzin rozładowywali swoją naczepę. Pozostali przewoźnicy czekali aż przyjdzie II zmiana magazynierów i ruszy się kolejka .
1
seba1 2017-06-30 22:12
normalne .... Wszyscy wszystko mają w d..ie. Nie ma się co dziwić jeśli taka bezinteresowność i psie traktowanie ludzi zaczyna się od góry. Przekłada się to na pozostałych pracowników. Najgorsze to "czy zostaniesz dzisiaj na nadgodzinach?" hahaha i jak tu prowadzić normalne życie ???!!!!
1
edek 2017-07-21 10:18
W dziale telemarketingu cały czas szukają ludzi do roboty na słuchawkach
1
Nikodem 2017-08-09 09:46
Nie polecam pracy w telemarketingu. Wyzysk i mobbing. Kierownictwo na prawo i lewo obgaduje pracownikow i sie z nich wyśmiewa.
1
Maja 2017-08-10 11:17
Rozumiem, że jeśli w firmie mają miejsce takie sytuacje, o których wspominacie, to może to budzić frustrację. Jednak bardzo proszę o zachowanie kultury wypowiedzi. Przypominam o tym, że wszystkich użytkowników forum obowiązują zasady regulaminu. Przed zamieszczeniem opinii warto zapoznać się z jego treścią.
była pracownica 2017-08-11 19:56
Jeśli chodzi o pracę w telemarketingu,to powiem tak...jak się jest na infolinii ogólnej to jest ciężko bo telefony przychodzące są non stop,po zakończonej rozmowie jest kilku sekundowa pauza i od razu "wbija" się nowe połączenie przychodzące, dochodzą telefony wychodzące z kart no i trzeba sprzedawać aby wyrobić 100% planu, jak się go wyrabia regularnie to jest niby okej bo jest za to dodatkowa kasa,ale i tak jest to g....niana kasa w porównaniu z premiami w innych firmach ,a już nie wspomnę o marnym wynagrodzeniu podstawowym. Przyjęcia do telemarketingu są nonstop, duża rotacja. Ja przepracowałam tam ładnych... "kilka" miesięcy i co do kierownictwa to.... hmmm z pewnością obgadują i wyśmiewają się z nowych pracowników, atmosfera na sali ogólnie jest fajna choć jak wszędzie są tzw. towarzystwa wzajemnej adoracji..., Jak się nie wyrabia normy sprzedaży to w efecie po jakimś czasie wypowiada się umowę lub nie przedłuża jej, są tam fajne osoby oraz wredne, zresztą tak jest wszędzie.
2
marius 2017-08-13 21:59
A ja od znajomego słyszałem zupełnie co innego. Nawet do 2500 zł netto przy pracy świątki piątki na magazynie zarobić można. I z tego co wiadomo to niektórzy po 8- 10 lat tam pracują. Jednak można. Praca jest po 8 godzin, socjale, chociaż nie wiem jak te socjale wyglądają, możliwe że są tylko dla kierownictwa.
Zostaw swoją opinię o Farmacol S.A. - Katowice
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Farmacol S.A.