brak logo

Hotel Niebieski s.c.

Kraków

Opinie o Hotel Niebieski s.c.

aaass 2014-07-22 16:25:04
Jako byly pracownik kuchni w HN moge odradzic wszystkim kucharzom pracy z tamtejszym szefem kuchni. Jest to czlowiek ktory pracy sie nietyka,no chyba ze musi (jak sie wlasciciele pojawia). Na kazdym mozliwym kroku pokazuje brak poszanowania dla swoich wspolpracownikow,gnoic i znęcac sie potrafi. Grafik pisze jak mu pasuje,niezwracajac uwagi na potrzeby innych. Reszta chlopakow byla spoko,zdziwie sie jesli jeszcze tam z NIM pracuja.
8
pracus 2014-08-05 22:29:00
Wreszczie widze ze ktos poruszyl temat pracy na kuchni. Moge sie zgodzic ze wszystkim co napisano. Opinie ktore kraza o pracy z tym "szefem" kuchni sa w 100% prawdziwe.Dziwie sie bossowi hotelu ze jeszcze go trzyma, niszczac sobie reputacje. Pozdro dla reszty.
7
;-) 2014-09-21 16:46:44
Nie polecam, omijajcie ten hotel szerokim łukiem. Atmosfera gorsza niż na pogrzebie, a jedna z "Pań kieroniczek" wymaga milion rzeczy, nie robiąc nic.
9
obserwator 2014-09-30 11:24:54
Czyli oczekiwanie kelnerki śniadaniowej, bez żadnych kwalifikacji, zarabiającej 10zł netto na godzinę, jest takie by nic nie robić, mieć wymagania wobec kierownictwa (nie odwrotnie) No i atmosfera imprezowa musi być... Wyrażane tu, tak żenujące opinie świadczą jedynie o waszym poziomie i podejściu do oferowanej pracy.
Do Pana/i wyżej ;-) 2014-10-03 15:00:03
Nikt nie będzie pracował z osobami,które z każdą błachą rzeczą biegną do szefa na skargę nawet za 10 zł na godzinę-taka prawda. W tym hotelu brak szacunku dla pracownika, jest normą. Pytanie do Pana/i wyżej, dlaczego tak często zmieniają się pracownice na śniadaniach, pomimo tego,że stawka jest dosyć wysoka? Sam/a odpowiedź sobie na to pytanie. Pozdrawiam ;-)
7
qwerty 2014-10-05 12:16:49
Liczba dziewczyn, które w ostatnim czasie odeszły jest zbyt duża jak na okres 2-3 tygodni. Wszystkie z jednego powodu więc coś tu jest nie tak. Najlepiej to stać i tylko pokazywać palcem co jest do zrobienia, a przyjdzie co do czego to udawać wzorowego pracownika. Pomyśleć, że jedna osoba może tak zmienić atmosferę w jednym hotelu. Siła przebicia niesamowita.
4
madzii 2016-06-10 09:16:57
byłam przez prawie 2 lata recepcjonistką w hotelu 4*, napiwków dla recepcjonistów nie ma praktycznie wcale. Napiwki dostają głównie kelnerzy, rzadziej barmani i pokojowe. Ale pokojowe tez w małych ilościach raczej - po 2-5 zł od pokoju albo wcale.
2
10 2016-10-16 15:41:33
no dobra, ciekawe też jakie wymagania muszę dokładnie spełnić aby zostać u was recepcjonistką, głównie chodzi mi mo doświadczenie i znajomość języków obcych
1
Zostaw swoją opinię o Hotel Niebieski s.c. - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Hotel Niebieski s.c.