Cross Poland Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o Cross Poland Sp. z o.o.

angel 2015-12-02 15:28:24
zawsze są dwie opcje albo można narzekać i widziec świat w negatywnych barwach, albo wycisnąć co się da z tej pracy i cieszyć z tego co się ma, już tutaj mozna sie wiele nauczyć i wykorzystac zdobyta widze w przyszlosci.....i tak praca jest 100 razy lepsza niz np. w mac donald's itp a atmosfere na salonie buduje sam zespol, wiec to tylko od ludzi zalezy jak jest....ja sie tutaj wiele nauczylam wiem ze mi to zaprocentuje w przyszlosci, poznalam swietnych ludzi, i mam zapas spodni na dlugo dzieki znizką pracowniczym :)
do aśka 2015-12-14 13:55:09
Ja bym startowała na Twoim miejscu, posiedzieć, wypić kawę -dobra rzecz. System motywacyjny od grudnia uległ zmianie - pozytywnie. Ile sprzedasz indywidualnie tyle kasy dostaniesz. Pozdro.
szcz 2015-12-20 21:07:44
ta kiero ze Szczecina już tam nie pracuje? Ona siedziała non stop w tej pracy nawet jak miała wolne. Znudziło się chyba zapieprzanie bez sensu!
Frank Underwood 2016-01-05 18:46:32
Crossman - mimo akcji spamowej zainteresowani i tak dokopią sie prawdy...
Crossman 2016-01-07 11:28:36
Mr. President - the truth is out there ;-)
the witch 2016-01-10 15:26:59
większość regionalnych od sprzedaży prędzej czy później ląduje na zwolnieniu lekarskim, ludzie powoli wieją z tej firmy.....
3
kierownik 2016-01-22 00:14:31
Co myslicie o tym zeby na regionalnego do warszawy znowu sciagneli Lukasza? Dobrze mi sie z nim wspolpracowalo nie ukrywam tego. Staral sie cos zrobic jako jedyny w tej firmie chociaz hamowali go inni. Byly konkursy, zadania i zawsze mozna bylo dodatkowo zarobic. Co wy na to?
ona 2016-01-22 16:36:08
tak i niech jeszcze sciągną Błażeja :)
1
taka jedna 2016-01-25 17:40:25
arowek ściema w tym ogłoszeniu jak nie wiem... możliwość rozwoju zawodowego... chyba wstecz;/
1
the witch 2016-01-30 17:07:01
przy dobrej organizacji pracy kierownik na swojej zmianie jest w stanie się wyrobić, nie potrzeba siedzieć po godzinach, wszystko kwestia osoby :)
1
taka jedna 2016-02-24 11:03:11
Crossman pisać sobie możesz tyle bzdur ile chcesz, ludzie znajdą te opinie choćby z 1 strony i dowiedzą się prawdy więc twoje lanie wody nie ma tu najmniejszego sensu, wystarczy szybko przewinąć ten tekst, żeby przeczytać to, co naprawdę potrzebne. Nie wysilaj się:)
3
odp 2016-03-03 20:56:42
ahahaha ale bzdury!
1
haha 2016-03-16 20:59:03
1500zł to jest dla Ciebie dobre wynagrodzenie? To co jest dalej... :-)
1
ja 2016-03-23 22:51:17
na poczatek? ja mam od 4 lat ta stawke i nic nie zwiekszylo mam 10 letnie doswiadczenie jako zaste kiero i deco pomimo duzego zaangazowania firma nie daje podwyzek
1
ja 2016-04-02 00:10:34
to mysl tak dalej, tu nie ma socjalu....
marna 2016-04-05 20:52:19
no nie ma nie ma... dodatkiem jest tylko i wyłącznie premia. Ok jest motywacja na sprzedaż, żeby ją wyrobić, ale wieczne naciski na wyniki działają na psychike chyba w odwrotną stronę. Nie wspomnę jak klient po prostu czegoś nie chce choć produkt przedstawiony jest oh i naj i na dodatek jeszcze jest w promocji - stres jakiego mało kto chce doświadczyć że zaraz będą problemy... albo jak po prostu czegoś nie ma, nie ma rozmiarów odpowiednich to co mam zrobić... bo przecież to jest moja wina...
aa 2016-04-06 09:13:15
A kogo w Gdańsku szukają?
cross 2016-06-29 21:55:05
poczekajcie chwilę a zauważycie zmiany...., (usunięte przez administratora)
call me 2016-06-30 07:57:13
jeśli coś wiecie to podzielcie się newsami, może na L4 trzeba spadać
nika 2016-07-06 14:52:48
jakie macie odczucia po wizytacjach?
nnn 2016-08-03 16:15:11
fajna bajka a może opowiadanie ero :)
Gxc 2016-08-09 12:10:18
jest też oferta na regionalnego vm. Fajna praca, bez szefa nad głową i można dobrą kasę wynegocjować
zakręt 2016-08-11 13:25:08
mając wszystkie sklepy pod sobą oczywiste jest że vm ma dużo lepszą kasę + auto + abonament medyczny itp
nnnn 2016-08-18 21:57:05
nic nie jest dodatkowo płatne, zasuwasz tyle ile firma wymaga. 2 500 - 3 000? to jakaś stara historia. Pomnóż to x 1,5 a nawet x 2
Ola 2016-08-21 13:48:06
1550 zł + premia od indywidualnej sprzedaży :)
Ola 2016-08-21 14:13:07
Zależy od miesiąca.. Jak wszędzie w sprzedaży. Odkąd wprowadzili pare miesięcy temu nowy system premiowania to nie dostałam mniej niż 300 premi. Oczywiscie są ludzie którzy dostaną mniej bo maja wszystko gdzieś i nie starają sie. Są progi procentowe i podwajają kasę premi jak cały sklep wyrobi target. Kurczę no wszystko jest po coś. System premiowy to inaczej system motywacyjny. Sklep ma na siebie zarabiać.. A im więcej kasy przyniesie to i my dostaniemy więcej kasy.
prawda 2016-08-21 16:38:56
premia od sprzedaży-wielkość zależy od ilości klientów kupujących, im większe miasto tym lepsza premia, jeżeli jednak w Twoim mieście/galerii jest mały traffic to nie masz z czego wyciągnąć kokosów :) więc wtedy nie przekroczysz danego progu bo po prostu nie masz z kim pracować, komu sprzedać.
Marka jest mało znana i ludzie nie ciągną i nie kupują tak jak w LPP ....
neo 2016-08-23 12:12:57
kiedy pracowałaś/pracowałeś w Cross?
1
zakręt 2016-08-23 15:18:49
chyba już zatrudniliśmy
zakręt 2016-08-25 07:38:53
tajemnymi, magicznymi i dyskretnymi
rybcia 2016-08-25 08:54:09
wiecie może co się dzieje, że szukają sprzedawców do większości naszych sklepów? jesienna wymiana personelu się szykuje?
2
nana 2016-08-25 14:51:48
Wow, no to jestem pod wrażeniem - choć podejrzewam w takim razie, że to dotyczy naprawdę nielicznych "wybrańców" w biurze, bo większość ludzi tam nie ma raczej szczególnych przywilejów i tyra tak samo jak sklepy.
1
zakręt 2016-08-25 15:57:46
tam ktoś tyra? ale mnie rozbawiłaś
ja 2016-08-25 17:07:54
ja powiem tak, umowy są o pracę, przynajmniej większość składu na sklepie ma umowy o pracę, chyba że są studenci i chcą na zlecenie. Pensja zawsze na czas, wszystkie świadczenia opłacane jak należy.
Okres próbny jest- na zlecenie i wynosi 1 mc, chyba ze kierownik nie jest pewien osoby to przedłuża na kolejne miesiące, ewentualnie jak ktoś jest studentem i chce zlecenie to może być na zlecenie, wszystko kwestia dogadania. Bezpośrednia Sprzedaż- jeżeli nie masz smykałki do sprzedaży, nie lubisz ludzi to nawet nie zaczynaj bo to nie ma sensu :) tutaj głównie się sprzedaje, firma działa na wskaźnikach.
1
Princess 2016-08-27 06:19:01
Myślę, że pracowałaś w zupełnie innej firmie.
Go 2016-08-29 11:19:01
Gratuluję! Najlepsza decyzja
1
smiech 2016-08-31 13:01:43
żeby area nie zaczęli zbierać dowodów na was i na to jak się ze swoich obowiązków wspaniale wywiązujecie i łamiecie na każdym kroku regulamin. albo użyli tych co już mają.
5
Crossman 2016-09-01 11:57:43
Lepsza praca w Crossie niż wakacje na plaży w Sopocie.
ursus 2016-09-01 12:21:09
dobre :)
TelenowelaCrossiSpółka 2016-09-01 18:36:07
Wypłaty na czas, premie również uczciwie wyliczane, jednym słowem hajs się zgadza. Generalnie praca jest OK. Pracuję w firmie dłuższy czas na stanowisku kierownika i nikt mi tu krzywdy nie robi. Jeżeli jesteś fair dla przełożonych oraz podwładnych to wszystko funkcjonuje jak należy. Nieprzychylne komentarze piszą pewnie nieroby które chciały by brać kasę za leżenie na ladzie oraz kiero którzy mieli tak marne umiejętności że sobie nie poradzili. Nie poszło Ci w Crossie? To zasuwaj do innej roboty i nie wylewaj tu swoich boleści. W [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] się poprzewracało.
2
mmmmmmmmmm 2016-09-02 14:46:38
z area może to prawda, nie wiem ale ich przełożona od kiedy pracuje w firmie? coś się chyba komuś w głowie poprzestawiało, że się jej czepiacie. Robi dobrą robotę dla Waszej firmy a będziecie płakać jak stwierdzi, że ma dosyć pracy z takimi ludźmi jak osoby które takie bzdury na jej temat wypisują
2
M. 2016-09-08 18:34:56
Jedynym plusem całej sieciówki cross jeans są ludzie pracujący w sklepach. Nie pracuje już w tej firmie i pracowałam dosyć krótko, ale zawsze gdy jestem w pobliżu chętnie odwiedzam pracowników. Reszta to śmiech na sali. Swoją umowę dostałam po 3 tygodniach pracy, mimo że od pierwszego dnia pracy usilnie się o nią domagałam. System motywacyjny to żart, bo w przypadku braku realizacji targetu, jest to dosyć mała suma. Kolejnym minusem są za duże plany sprzedaży narzucone na salony, przede wszystkim niedostosowane do realiów, jakie panują w danej lokalizacji (z tego co mi wiadomo prawie wszystkie sklepy miesiąc w miesiąc nie wyrabiają targetów, chociaż zatrudnione na stanowiskach sprzedawców osoby dwoją się i troją, żeby uzyskać jak największą sprzedaż). Rotacja w sklepach nie powinna nikogo dziwić. Praca po 11,5 godziny to chleb powszedni. Najcześciej na tygodniu więc na dwie osoby przypada cała dostawa, aktywna obsługa klienta i rożne inne rzeczy, które sprawiają, że po wyjściu z pracy jedynym o czym się marzy jest prysznic i wygodne łóżko. Pracując w tej firmie o życiu towarzyskim można zapomnieć w dni pracujące, a o życiu rodzinnym to już w ogóle nie wspominam. Pracowałam w rożnych miejscach w tej branży i warto szukać czegoś lepszego. Są miejsca gdzie płacą o niebo lepiej, a premie wyliczane są korzystniej dla pracownika :)
4
M. 2016-09-13 10:32:45
To nie klienci. Fakt faktem zdążają się różni, jednak jak ktoś ma gadane i potrafi przedstawić zalety produktu, który sprzedaje i zna jego specyfikację to sobie spokojnie poradzi. Oczywiście, nie jest to praca dla każdego i pracownicy są też różni pod względem temperamentu, jednak problemem jest tu firma. Praca sama w sobie jest fajna, jednak wszystko psuje góra. Gdyby nie to, pewnie dalej bym tam pracowała.
sklep 2016-09-14 08:58:53
coś nie widać tego PIPu itp :)
1
konin 2016-10-06 13:43:47
skoro laska jest w tym kiepska a babka od retailu ma pojęcie to suma sumarum dobrze, chociaż w życiu nie brałabym odpowiedzialności za wybór kolekcji skoro to nie mój zakres obowiązków. Gdy się sprzedaje to ok, a jeśli słabiej to wiadomo kogo za to winić :)
3
nowa 2016-10-06 20:26:01
managera szukają
zadowolony 2016-10-06 20:37:45
fajna firma :)
wik 2016-10-09 20:22:04
za chwilę pojawi się ogłoszenie do działu marketingu, pracowitej dziewczynie nie przedłużają umowy
6
morka 2016-10-15 14:21:17
a ja się zatrudnię u was jako manadżer do spraw produktu fashion to będzie przede mną w firmie jakaś ścieżka kariery dostępna? zależy mi bardzo jednak na rozwoju zawodowym i robieniu kariery i może w tej firmie by była taka możliwość
Ola 2016-10-29 10:38:17
Co bardzo ważne: umowa o pracę, wpłata na czas, premie są wysokie. Kontakt z przełożonymi nie jest trudny, zawsze jak jest jakaś sprawa to od razu pomagają, tłumaczą. Zmiany na lepsze :)
Zostaw swoją opinię o Cross Poland Sp. z o.o. - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Cross Poland Sp. z o.o.