brak logo

KWB Net-Techniek

Den Haag

Opinie o KWB Net-Techniek

Bartolome 2013-11-23 12:26:45
Nigdy więcej doczynienia z taka firmą
4
Bartek 2014-04-29 18:00:34
Dyrekcja w postacii jednoosobowej firmy w osobie p.krzysztofa zw cris Wiś. pasoż. nie płaci za ostatni miesiąc wykręcając sie gadką że poniósł koszty zatrudnienia nieradze z pasoż . mieć do czynienia .
2
Gregory 2014-06-18 09:17:27
Potwierdzam to co napisal Lukasz. W firmie pracowalo 2 Polaczkow co co chwile chlali i wydzwaniali po zaliczki. Jeden zaliczyl glebe bo za pijanstwo ponoc wyladowal w sadzie i stracil prawko a drugi Firmanek to ponoc donosiciel, klamca i naciagacz. Slyszalem ze chcial naciagnac uwv klamiac ze ma zlamana noge a ponoc prowadzil auto jadac po Helmond a nastepnie okazalo sie ze on w Polsce siedzi. Takie szumowiny robia dla reszty rodakow zla opinie.
1
Cwany Lis 2014-06-19 15:32:38
Ja to znam tego Formanka o nicku <Bartek>. Opisuje w zlym swietle innych a sam jest jeszcze gorszy. To prawda ze donosil w firmie na kolegow. Wiem cos na ten temat. Po za tym taki cwaniak z niego a sam ma dlugi i jest poszukiwany przez wierzycieli. wystarczy wejsc na strone handeldlugami.pl i wpisac jego imie i nazwisko. Buuuaaaahaaha.
1
Darek 2014-06-21 15:13:48
Ja pracowalem w tej firmie trzy miesiace na projekcie kolo Rotterdamu jako spawacz. Robilismy na platformach wiertniczych. Praca po 10 godzin dziennie od poniedzialku do piatku wlacznie. Za trzy miesiace odlozylem €5400,00 netto wiec chyba nie mam powodu by narzekac. Mnie nie interesuje czy firma jest duza czy mala i kto w niej jest dyrektorem. Wazne by placili na czas przyzwoita kase i tyle. Tak wlasnie mialem pracujac w KWB Ne-Techniek. Reszta mi zwisa. Pozdrawiam kolegow.
1
Darek 2014-06-25 09:27:10
Jesli chodzi o zarobki w firmie KWB Net-Techniek to te €5400,00 netto co odlozylem za 3 miesiace pracy to jest to fajna sumka. Zarobki byly spoko bo firma wyplacala przyslugujace nam dodatki za nieregulowany czas pracy i za nadgodziny. Wiem np od kilku chlopakow co startowali na stanowisko mechanika utrzymania ruchu w rzezni ze tam mechanicy z KWB Net-Techniek zarabiaja od €1700,00 do €2300,00 netto wraz z dodatkami za 4 tygodnie. Nie wiem jak na innych projektach jest i jak KWB Net-Techniek zalatwia sprawy z noclegiem ale my mielismy zalatwione zakwaterowanie w hotelu pracowniczym ktory oplacala firma. Pokoje byly 1 i 2 osobowe. Lazienka i kuchnia wspolna. Budunek 2 pietrowy. Na korytarzu na kazdym pietrze byly po 2 kuchnie i 2 lazienki. Ogolnie bylo czysto. Sprzatanie robila jakas firma z zewnatrz. Jak sie nie myle to CSU bo takie mieli napisy na koszulkach.
1
Darek 2014-07-02 13:30:59
Hajer odpowiadam tobie na twoje pytania. Ja nie wiem jak teraz jest z praca w KWB Net-Techniek. Projekt na ktorym ja pracowalem skonczyl sie i poniewaz nie mieli innej pracy poszukalem roboty w innej firmie. Jednego jestem pewien, jesli beda w KWB Net-Techniek mieli dla mnie robote to wracam. Placa dobrze zgodnie z cao i wyplacaja wszystkie swiadczenia tj. pensja wraz z dodatkami za nadgodziny, wakacyjne i urlop. Warunki mieszkalny byly spoko ale z tego co wiem to zakwaterowanie bylo zalatwiane przez firme w ktorej pracowalismy. Co mi sie podoba w KWB Net-Techniek to to ze nie robia problemow z zaliczkami. Jesli z jakis powodow brakuje ci kasy to dzwonisz do firmy i przelewaja ci zaliczke. Ja prosilem nawet o takie w wysokosci €1000,00 i nie bylo problemu. W innych firmach to dadza max €50,00 na paliwo i tyle. Pozdrawam.
Monter 2015-01-20 11:37:09
Ja pracowalem w KWB Net-Techniek od sierpnia 2014 do konca grudnia 2014. Pracowalem przy utrzymaniu ruchu w jednym z browarow holenderskich. Praca fajna, na zmiany, ale i klimaty w robocie byly fajne. Jesli chodzi o KWB to moge powiedziec ze jest to chyba jedna z niewielu agencji gdzie czlowieka traktuja z szacunkiem. Zarobki byly przyzwoite i placone na czas. Na koniec projektu dostalem wyplacone wszystkie rezerwacje jak urlop, wakacyjne i inne. Projekt sie skonczyl wiec chwilowo nie ma roboty. Ogolnie polecam i nie moge powiedziec niczego zlego. Jestem zadowolony z pracy w KWB a po za tym poznalem tam fajnych i ciekawych ludzi.
Seba 2015-02-23 15:41:26
nieźle....tyle to i ja wiem!! Napiszcie proszę szczegóły. Chodzi mi głównie o wynagrodzenie ( jaka kwota i czy bez problemów wypłacalni ), jaka umowa ( zlecenie, dzieło czy o pracę ), jaka jest atmosfera w pracy ( nie ma nieporozumień i konfliktów ). Ja w poprzedniej pracy miałem przeboje i chciałbym tego unikać
patryk 2016-05-11 21:56:50
tylko ciężko jest trafić na dobrego pracodawcę, szczególnie za granicą. Który nie dość, że dobrze zapłaci, to jeszcze będzie wsparciem dla Polaka. Choć nie podważam tego, że tu tak jest :)
Zostaw swoją opinię o KWB Net-Techniek - Den Haag
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie KWB Net-Techniek