brak logo

MASTER ŻURAWIE WIEŻOWE

Warszawa

Opinie o MASTER ŻURAWIE WIEŻOWE

Zdzich 2011-08-03 21:56:02
pracowałem u nich, placili niezle i wypłacalni są, jak skoncze obecną prace to wracam do nich bo mają ciągle robote
Janek 2011-08-03 21:58:09
do 10 płacą czesc i ok 25 reszte,ale płacą i nawet obiad dają teraz w warszawie
heniek 2011-08-03 21:59:50
ile tam pracowałeś/. jak ktoś mi może wiecej o tej firmie powiedziec bo zamierzam tam isc do pracy po 16 sierpnia
Siwy 2012-09-24 17:55:46
Witam a jakie są zarobki w tej firmie? dzięki za info
2
Tadek 2013-02-05 22:33:12
podjałem prace w sierpniu 2012. jestem zadowolony,sa wypłacalni,poprzedni pracodawca .....warszawski cwaniak...[usunięte przez moderatora] nie zapłacił mi1400 zł,wiem że stawki sa marne ale ważne że płacą
Lorek 2013-09-17 08:05:54
płacą w 2 ratach ale nie jest zle 1 robota się konczy i jak sie nie podpadlo to daja 2
1
kazik 2013-12-29 12:02:47
Nie j najgorzej tylko moglyby stawki wzrosnac ale najważniejsze ze robota jest
aanonim 2014-02-05 22:46:03
Witam! Panowie ostrzegam przed tą firmą! W Kielcach co niektórym nie wypłacił jeszcze pensji z grudnia 2013r. Co wy piszecie!? "najważniejsze że robota jest" przecież on łaski nie robi i powinien pieniądze płacić w terminie. Umowy nie dają jakąś tam "śmieciówkę" i trzeba się jeszcze prosić! Właśnie przez to że ludzie się na to godzą, oni robią z nami co chcą!
1
gość 2014-02-13 06:07:09
Potwierdzam. Trzeba się prosić o wypłatę. Może kiedyś nie było problemów ale teraz jest strasznie. Uważajcie na tego gościa.
stanisław 2014-02-18 05:44:53
Jak nie jesteś pewien kolego "adik" to się możesz "zatrudnić" - (usunięte przez administratora) jak będziesz się prosił przez dwa miesiące o pieniądze to się przekonasz czy to prawda!!! Ja osobiście nie słyszałem pozytywnej opinii o tej firmie może te co tu są pisze ktoś podstawiony. Róbcie co chcecie ja powtarzam (usunięte przez administratora)
byłypracownik 2014-02-26 16:50:21
ZGADZAM SIE Z KOLEGAMI WYZEJ OSTRZEGAM I JA NIE IDZCIE TAM DO PRACY!! STAWKA SMIESZNA (usunięte przez administratora)
operator 2014-02-28 18:26:36
Panowie ja kiedyś pracowałem w tej firmie i nie miałem większych problemów, trochę się spóźniali z wypłatą. Ale ostatnio słyszę wiele opinii od kolegów że firma ma problemy finansowe i jest nie wypłacalna. Z uzyskaniem konkretnej umowy też są spore problemy
Karloa 2014-03-16 07:42:05
A gdzie ich nie ma, cala budowlanka tsk dziala. Ja pracowalem u paru gosci i kilku mi nie wyplacilo z ost miesiecy i co zrobie jak juz padli.
stanisław 2014-03-23 16:00:28
..."super fajna uczciwa firma" teraz pewnie nie usuniecie tego wpisu bo same pozytywne zostawiacie!!!
stanisław 2014-03-23 16:00:46
..."super fajna uczciwa firma" teraz pewnie nie usuniecie tego wpisu bo same pozytywne zostawiacie!!!
stanisław 2014-04-02 06:14:33
...no i tak jak napisałem wyżej pozytywna opinia zostawiona. Jak pisałem wyżej że facet nie płaci ludziom wypłat to wpis usunięto ...super :)
Adam 2014-05-16 19:51:25
zatrudni KAZDEGO , dlaczego ? Bo na tych ludzi ma bat . Gdzie Cie wezma jak wszedzie podpadles ? 6
ajnaty 2015-01-07 14:16:44
To racja, lepiej uwazac na to co się pisze, zwłaszcza, by nie używac czyiś danych osobowych, bo jeszcze posądzą o pomówienia. Napiszcie proszę, jak obecnie master - żurawie wieżowe traktuje swoich pracowników. Czy opłaca się dla nich pracować, czy tez lepiej poszukac pracy w innej firmie. Macie jakiś fajny system socjalny?
gość 2015-02-10 11:10:57
haha "fajny system socjalny" facet podstawowej umowy nie chce dać!! Spóźnia się z wypłatami a co niektórym zalega z płatnościami kilka miesięcy w wstecz. Ludzie piszą wulgarnie bo zwyczajnie są zirytowani w jaki sposób są traktowani. Naprawdę dziwię się że nie ma instytucji która by skutecznie się zajęła takimi pracodawcami!!!
1
strajk! 2015-02-12 10:32:52
Słowem zakończenia warto dodać iż firma dzięki prowadzeniu swej nieudolnej polityki zatrudnienia, cierpi na chroniczne braki kadrowe. Skutkiem czego jest ryzyko narażenia inwestora na straty i przestoje.
Biznes z Tą firmą to gra w kotka i myszkę.


1
master 2015-02-12 10:57:26
właściciel bez honoru kompletnie. Skłóca pracowników i nie ma nawet 150 zł żeby zapłacić za robotę.

1
kogut 2015-03-17 21:48:58
Ludzie jaka firma, chłop z pod Zwolenia dostał trochę roboty u szwagra i uruje.
1
Operator Mastera 2015-06-05 22:21:00
Kłamczuch i kręt. Rok już czekam na kasę!!! Wypłate po 3 msc zaczyna płacić. Nie polecam!!! Szkoda nerwów.
2
ado 84 2016-08-08 18:02:17
Nie jest źle,jak komuś nie pasuje umowa to niech dzialalnosc zalozy tak jak ja.wystawiam fakturę i płacą bez łaski. A ilu operatorów to nagminnie podpadacze albo piją albo chodzą jak chca
kamikaze 2016-08-14 20:33:49
wiesz firma działa od 2002 roku więc jednak moim zdaniem wciąż w pewnym sensie jest młoda na rynku ale trzeba oceniac ją przez pryzmat tego ile już osiągnęła
Zostaw swoją opinię o MASTER ŻURAWIE WIEŻOWE - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MASTER ŻURAWIE WIEŻOWE