brak logo

ZPO ROBERT CICHY

Tarnów

Opinie o ZPO ROBERT CICHY

gucio 2014-04-04 20:51
praca czyni wolnym nic dodać nic ująć !!!!!ratuj się kto może .nigdy więcej....
8
PB 2014-04-19 18:57
Ta firma to totalna porażka nie polecam nikomu no chyba , że ma się nerwy ze stali.Właściciel tej firmy to psychol często wpada w furię z nie wiadomo jakiego powodu.
4
desperat 2014-05-14 19:06
Nerwy ze stali,zakłamanie,szantaże emocjonalne a warunki opłakane.nawet na pranie i odzież roboczą nic.jeśli chcesz mieć depresję nerwicę lub nabawić się wrzodów.Cyrk na kólkach .I nawet małpy nie brak bo z Nas roboli PAN SZEF je robił
!!!!!!!!PIEKŁO NA ZIEMII
6
Ewa 2014-05-25 18:14
TRZEBA donosić na wszystkich to ci będzie dobrze
3
realista 2015-10-10 08:27
Dobrze pan to ujal , firma istnieje od ponad 20 lat zatrudnia dziesiatki osob, wieszosc znich pracuje ponad 20 i min 10 lat , problemy sa jak w karzdej firmie z nowymi pracownikami ktorzy jak wiadomo zatrudniaja sie by wyludzac chorobowe, chowac sie po szatniach, bawic sie telefonikami, udawac ze pracuja i duzo narzekac a najczesciej sa to tzw pielgrzymi ktorzy pracowali w wilu firmach po kilka misiecy i kazdy miał ich dosyc wiec wedruja dalej i na kazdego wypisuja głupoty , skro sa tacy odwazni niech wpisuja swe imie i nazwiska a chetnie otrzymaja opinie z ich papierow i od firm w ktorych podpisywali tylko listy obecnosci
1
anonim 2015-10-10 08:30
recykling system
4
realista 2015-10-10 08:38
prawda jest stara jak dzieje swiata, jesli ktos kogos denerwuje anie pracuje to ma taki sam efekt , nic nie dzieje sie bez powodu , pracownik ktory pracuje niema powodu do nerwuw i pracuje lata, firma istnieje ponad 23 lata , wiec czym sie PB pochwali , w firmie zwalnia sie tych co maja nierowno pod sufitem potem wypisuja bzdury, polecam zatrudnic sobie takiach jak autor i wowzcas napisac szeroko na jego temat , komedia morowana ale z praca to niema nic wspolnego
2
ogog 2016-05-18 10:06
No jest zdecydowanie lepiej niż było kiedyś, to prawda @Jason. Teraz atmosfera jest fajniejsza, wypłaty na czas, premie nawet są dla ludzi, co się nie obijają, no i możliwość awansu.
1
Pani Marta 2017-06-10 17:52
Jedyna stała oferta pracy "poszukuje meszczyzn..." (analfabeta)która jest nie sciagalna w powiatowym urzedzie pracy i na roznych portalach oglosziowych mialem nieprzyjemnosc pracowac 2 miesiace co bylo bardzo dobrym wynikiem zwlaczcza jak w tym czasie kilku pracownikow po paru dniach sie zwalnialo.zaklad wyglada jak wysypisko smieci pracownik obwiniany jest za zle funkcjoniwanie maszyn które kupione zostaly na jakims zlomiwisku. Brak odziezy roboczej czesto praca za dwie osoby ludzie rezygnuja po atakach wlasciciela który mierzy zaledwie 165cm ???? rzucanie przedmiotami we wszystkie strony,w kazdym pomieszczeniu strony,wieczne pretesje do pracownikow ze sa nieudacznikami i pracy w dzisiejszych czasach za takie pieniadze nigdzie nie znajda dzwonienie po pracy do pracownikiow ze czegos nie dopilnowali. Popisywanie sie jak mlody gowniarz przy kobietach które przyjezdzaly z nim do zakladu...żenada!! NIE POLECAM
4
pracujacy 2017-07-11 17:06
Osoba ktora pracuje 2 miesiace i w swoim CV ma kilka zakladów pracy wszedzie max od 2 do 6 miesiecy na kazdego pracodawce narzeka--A BRAK ODWAGI BY PODALA SWOJE IMIE I NAZWISKO o czyms swiadczy- mozna by wowczas napisa c o tej osobie i jej ekscesach, Czasy sa takie ze po firmach wlocza sie nowi pracownicy szukajacy frajerów by nic nie robic poza wielkim hałasem gdy zwraca sie im uwage by coolwiek robili , bo nieumieja nic ani do niczego sie nienadaja .Szanowna pani zapomniała dodac ze firma istnieje ponad 20 lat a zatrudnieni maja staz takze ponad 20 letni --swiadczy to o czyms a takze o zarobkach
Jak widac ktos kto kaleczy 2 miesiace ma wymagania ze chialby zarabiac jak prezes -wiec niech nim zostanie skro ma taka wiedze i wyksztalcenie oraz rzekome umiejetnosci
Ogloszenia sa dodawane gdyz firma zwieksza wydajnosc i zwieksza zatrudnienie , niestety niem w nij mijsca dla obiboków ktorzy jak widac umieja tylko szczekac nie majac odwagi nawet sie przedstawic -czyzby obawa by nie wyszlo jak pracowali tu i w innych zakladach ??/ skro sa tacy idealni po co pracy szukaja czy inni pracodawcy nie pragneli ich na sile zostawic
Kzady len i balaganiarz tyle ma do roboty co pisac na ludzi i firmy ktore sie ich pozbyły , a gdzie przez 20 lat pracuja dziesiatki ludzi zawsze znajdzie sie taki typ czlowieka ktory zlosliwie bedzie sie odgrywał za to ze zostal zwolniony

Rada--- do roboty , pracowac uczciwie anie oszukiwac pracodawców i stałych pracowników ktorzy za takie elementy musza potem nadrabiac i sami prosza by sie ich pozbywac

Autorka Marta zawsze mzoe sie pochwalic tym lub czy cokolwiek w zyciu dokonala ,i udostepnic swoje doswiadczenia, tyuły, prace w jednej firmie min 6 lat i tp czekamy

JEZELI NIEMASZ DO POWIEDZENIA NIC DOBREGO O SOBIE , PROBUJESZ ZWRÓCIC UWAGE NA SIEBIE , ZŁE MÓWIAC O INNYCH
ala 2017-07-11 19:03
kolejna pseudo MARTA - alkoholik ktory zostal usuniety z firmy, pracuje tam dlugo i tylko z takimi sa problemy , ze wsztkim mzona sie dogadac i porozumiec a ludzie pracujacy sa spoko, z nowymi czasem problemy bo to jakies wynalazki
Zostaw swoją opinię o ZPO ROBERT CICHY - Tarnów
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ZPO ROBERT CICHY