brak logo

ZPO ROBERT CICHY

Tarnów

Opinie o ZPO ROBERT CICHY

gucio 2014-04-04 20:51:10
praca czyni wolnym nic dodać nic ująć !!!!!ratuj się kto może .nigdy więcej....
2
PB 2014-04-19 18:57:08
Ta firma to totalna porażka nie polecam nikomu no chyba , że ma się nerwy ze stali.Właściciel tej firmy to psychol często wpada w furię z nie wiadomo jakiego powodu.
2
desperat 2014-05-14 19:06:00
Nerwy ze stali,zakłamanie,szantaże emocjonalne a warunki opłakane.nawet na pranie i odzież roboczą nic.jeśli chcesz mieć depresję nerwicę lub nabawić się wrzodów.Cyrk na kólkach .I nawet małpy nie brak bo z Nas roboli PAN SZEF je robił
!!!!!!!!PIEKŁO NA ZIEMII
4
Ewa 2014-05-25 18:14:45
TRZEBA donosić na wszystkich to ci będzie dobrze
1
realista 2015-10-10 08:27:47
Dobrze pan to ujal , firma istnieje od ponad 20 lat zatrudnia dziesiatki osob, wieszosc znich pracuje ponad 20 i min 10 lat , problemy sa jak w karzdej firmie z nowymi pracownikami ktorzy jak wiadomo zatrudniaja sie by wyludzac chorobowe, chowac sie po szatniach, bawic sie telefonikami, udawac ze pracuja i duzo narzekac a najczesciej sa to tzw pielgrzymi ktorzy pracowali w wilu firmach po kilka misiecy i kazdy miał ich dosyc wiec wedruja dalej i na kazdego wypisuja głupoty , skro sa tacy odwazni niech wpisuja swe imie i nazwiska a chetnie otrzymaja opinie z ich papierow i od firm w ktorych podpisywali tylko listy obecnosci
anonim 2015-10-10 08:30:24
recykling system
3
realista 2015-10-10 08:38:34
prawda jest stara jak dzieje swiata, jesli ktos kogos denerwuje anie pracuje to ma taki sam efekt , nic nie dzieje sie bez powodu , pracownik ktory pracuje niema powodu do nerwuw i pracuje lata, firma istnieje ponad 23 lata , wiec czym sie PB pochwali , w firmie zwalnia sie tych co maja nierowno pod sufitem potem wypisuja bzdury, polecam zatrudnic sobie takiach jak autor i wowzcas napisac szeroko na jego temat , komedia morowana ale z praca to niema nic wspolnego
ogog 2016-05-18 10:06:28
No jest zdecydowanie lepiej niż było kiedyś, to prawda @Jason. Teraz atmosfera jest fajniejsza, wypłaty na czas, premie nawet są dla ludzi, co się nie obijają, no i możliwość awansu.
Zostaw swoją opinię o ZPO ROBERT CICHY - Tarnów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ZPO ROBERT CICHY