brak logo

ZPO ROBERT CICHY

Tarnów

Opinie o ZPO ROBERT CICHY

gucio 2014-04-04 20:51
praca czyni wolnym nic dodać nic ująć !!!!!ratuj się kto może .nigdy więcej....
10
PB 2014-04-19 18:57
Ta firma to totalna porażka nie polecam nikomu no chyba , że ma się nerwy ze stali.Właściciel tej firmy to psychol często wpada w furię z nie wiadomo jakiego powodu.
7
desperat 2014-05-14 19:06
Nerwy ze stali,zakłamanie,szantaże emocjonalne a warunki opłakane.nawet na pranie i odzież roboczą nic.jeśli chcesz mieć depresję nerwicę lub nabawić się wrzodów.Cyrk na kólkach .I nawet małpy nie brak bo z Nas roboli PAN SZEF je robił
!!!!!!!!PIEKŁO NA ZIEMII
8
Ewa 2014-05-25 18:14
TRZEBA donosić na wszystkich to ci będzie dobrze
4
realista 2015-10-10 08:27
Dobrze pan to ujal , firma istnieje od ponad 20 lat zatrudnia dziesiatki osob, wieszosc znich pracuje ponad 20 i min 10 lat , problemy sa jak w karzdej firmie z nowymi pracownikami ktorzy jak wiadomo zatrudniaja sie by wyludzac chorobowe, chowac sie po szatniach, bawic sie telefonikami, udawac ze pracuja i duzo narzekac a najczesciej sa to tzw pielgrzymi ktorzy pracowali w wilu firmach po kilka misiecy i kazdy miał ich dosyc wiec wedruja dalej i na kazdego wypisuja głupoty , skro sa tacy odwazni niech wpisuja swe imie i nazwiska a chetnie otrzymaja opinie z ich papierow i od firm w ktorych podpisywali tylko listy obecnosci
4
anonim 2015-10-10 08:30
recykling system
7
realista 2015-10-10 08:38
prawda jest stara jak dzieje swiata, jesli ktos kogos denerwuje anie pracuje to ma taki sam efekt , nic nie dzieje sie bez powodu , pracownik ktory pracuje niema powodu do nerwuw i pracuje lata, firma istnieje ponad 23 lata , wiec czym sie PB pochwali , w firmie zwalnia sie tych co maja nierowno pod sufitem potem wypisuja bzdury, polecam zatrudnic sobie takiach jak autor i wowzcas napisac szeroko na jego temat , komedia morowana ale z praca to niema nic wspolnego
6
ogog 2016-05-18 10:06
No jest zdecydowanie lepiej niż było kiedyś, to prawda @Jason. Teraz atmosfera jest fajniejsza, wypłaty na czas, premie nawet są dla ludzi, co się nie obijają, no i możliwość awansu.
4
pracujacy 2017-07-11 17:06
Osoba ktora pracuje 2 miesiace i w swoim CV ma kilka zakladów pracy wszedzie max od 2 do 6 miesiecy na kazdego pracodawce narzeka--A BRAK ODWAGI BY PODALA SWOJE IMIE I NAZWISKO o czyms swiadczy- mozna by wowczas napisa c o tej osobie i jej ekscesach, Czasy sa takie ze po firmach wlocza sie nowi pracownicy szukajacy frajerów by nic nie robic poza wielkim hałasem gdy zwraca sie im uwage by coolwiek robili , bo nieumieja nic ani do niczego sie nienadaja .Szanowna pani zapomniała dodac ze firma istnieje ponad 20 lat a zatrudnieni maja staz takze ponad 20 letni --swiadczy to o czyms a takze o zarobkach
Jak widac ktos kto kaleczy 2 miesiace ma wymagania ze chialby zarabiac jak prezes -wiec niech nim zostanie skro ma taka wiedze i wyksztalcenie oraz rzekome umiejetnosci
Ogloszenia sa dodawane gdyz firma zwieksza wydajnosc i zwieksza zatrudnienie , niestety niem w nij mijsca dla obiboków ktorzy jak widac umieja tylko szczekac nie majac odwagi nawet sie przedstawic -czyzby obawa by nie wyszlo jak pracowali tu i w innych zakladach ??/ skro sa tacy idealni po co pracy szukaja czy inni pracodawcy nie pragneli ich na sile zostawic
Kzady len i balaganiarz tyle ma do roboty co pisac na ludzi i firmy ktore sie ich pozbyły , a gdzie przez 20 lat pracuja dziesiatki ludzi zawsze znajdzie sie taki typ czlowieka ktory zlosliwie bedzie sie odgrywał za to ze zostal zwolniony

Rada--- do roboty , pracowac uczciwie anie oszukiwac pracodawców i stałych pracowników ktorzy za takie elementy musza potem nadrabiac i sami prosza by sie ich pozbywac

Autorka Marta zawsze mzoe sie pochwalic tym lub czy cokolwiek w zyciu dokonala ,i udostepnic swoje doswiadczenia, tyuły, prace w jednej firmie min 6 lat i tp czekamy

JEZELI NIEMASZ DO POWIEDZENIA NIC DOBREGO O SOBIE , PROBUJESZ ZWRÓCIC UWAGE NA SIEBIE , ZŁE MÓWIAC O INNYCH
5
ala 2017-07-11 19:03
kolejna pseudo MARTA - alkoholik ktory zostal usuniety z firmy, pracuje tam dlugo i tylko z takimi sa problemy , ze wsztkim mzona sie dogadac i porozumiec a ludzie pracujacy sa spoko, z nowymi czasem problemy bo to jakies wynalazki
5
Aaa 2017-08-07 12:59
Oszust na początku mówi że dostajesz 1700 na rękę.Pracowałem dwa tygodnie kiedy się zwolnilem powiedział że za moją pracę nie należy mi się taka stawka i wypłacił mi 650 zł. Człowiek który nie potrafI rozwiązywać problemów inaczej walić kur... na prawo i lewo powodzenia......
2
Aaa 2017-08-07 13:10
Wszystko to co piszą ci ludzie to prawda pracowałem nie dawno i potwierdzam.Człowiek nie panuje nad emocjami oszust. Jezeli mowi sie komuś ze ma stawke 1700 zl na miesiac a puznie slyszysz ze twoja praca byla do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i za dwa tygodnie a dokładniej 13 dni dostajesz 650zl to przepraszam bardzo dziekuje za taka pracę .
2
Prawda 2017-08-07 22:53
1 zostałeś zwolniony 2 nie pracowałeś tylko pajacowales ę pracować nie umiesz 4 w twoim cv widać że ż każdej pracy Cię wyrzucili 5 podaj swe nazwisko tchórz bo my podamy twoje panie gromadzki Łukasz 6 niech o tobie inni pracodawcy się wypowiedzią.7 nawet twoi znajomi nie chce z Tobą pracować 8 nie pracowałeś tylko nie przychodziła do pracy 9 stwazales zagrożenie zdrowia i życia dla innych 10 kazałem z pretensjami by inni pracownicy budziło Cię do pracy 11 niech inni pracodawcy dowiedza sie kim jestes ku przestrodze 12 wyplata 650 za kilka dni to luxus tyb ze ty nawet liczyc nieumiesz i nie pracowales tyle co poszedz jestes zwyklym naciagaczem bojacym sie podpisac panie gromadzki lukaszu niech wszyscy sprawdza 12 niedorosles do wieku przedszkolnego niky z toba pracowac niechce .chcesz potwierdzenia bo prawda boli kedzcze wyzywasz i szantazujesz pracodawcow malutko czlowieku bo tylko tyle umiesz
3
Aaa 2017-08-09 17:44
Raz nie zwolniles mbie tylko sam odeszlem 2 za 13 dni roboty 650 luksus wyczywiscie 3 bylem Tylko na 2 zakladach w tym jednym 3 lata 4 dane osobowe sa chronione ... 5 nieobxhodzi mnie opinie twoich pracowników 6 posluchaj co gadaja na twój temat duzy czlowieku.
2
Prawda 2017-08-10 16:33
Panie Łukaszu gromadzi sedno jest w tym że z panem nikt nie chce pracować ponadtoStwaza pan Zagrożenie życia innym pracownikom. Nie rozumie pan co się do pana nowi nawet ma pan młody bardzoooo wiek już pracował pan w 4 firmach które jak widać się z panem pożegnalny nikt nie będzie płacił komuś kto ma tylko lewe ręce i rozum na wakacjach prawdziwi rzetelni ludzie pracują po kilkanaście lat w jednym miejscu po co pan szuka skoro w innych miejscach było dobrze bo nie chcą pana tak jak i my a pan nawet do pracy niepotrafi przychodzić od samego początku życzymy wrócić do żłobka tam będzie Pan spał w pracy i zadał dyrektorskich penis zarabiają prawdziwi rzetelni ludzie a nie pyskacze których się nie chce zrozumiał pan nawet umowy z panem nie chcemy podpisać gdyby pan za darmo chciał pracować więc proszę nie kłamać jak to ma pan w zwyczaju zapraszamy każdego pracodawcę po uzyskanie opinii na temat faktów
2
brzydzę się pseudo-prywaciarzami 2017-08-10 18:44
Robertu Cichy, nie strzelaj tu nazwiskami, to po pierwsze a po drugie jeżeli to prawda że zapłaciłeś gościowi 650 zł za 13 dni to mam nadzieję, że ta twoja buda niedługo spłonie i już nigdy więcej nie będziesz ludzi wykorzystywał. Jeżeli Ci jego praca nie odpowiadała , trzeba było go zwolnić ale zapłacić mu tyle co mu obiecywałeś oszuście. Jak najmniej takich pseudo-prywaciarzy jak ty.
5
Aaa 2017-08-11 10:38
Jakie zagrozenie gościu a powiedz ki czy mialem jakies szkolenia bhp czy podpisalismy jakas umowe wiec oczym ty mowisz palenie na sparingu
I wejściem na hale to stwarzanie zagrozenia .I tak jak pisalem jested oszustem i jezeli komukolwiek podaż moje dane osobowe to spotkamy w sądzie.
3
Prawda 2017-08-16 22:11
Ty brzydzacy jeśli tyle masz odwagi podaj imię i nazwisko niech każdy się dowie kim jesteś i inne firmy wypowiedzią się o was turyści firmie i w każdej firmie po 2 miesiące i was wyrzucają gdybyście pracowali normalnie i uczciwie to was by tu nie było tylko uczciwi pracownicy za was muszą nadrabiać i sami proszą by się pozbywać takich przyłączy w sądzie chętnie się spotkajmy ponadto jak nie znasz prawdy to nieopiniuj jak nie widziałeś to nie opowiadaj każdy oszust i nie rób tylko płacze i pisze bo nic więcej nie umie tylko normalni pracują latami . Od prywaciazy z daleka bo do nich przychodzicie a gdy proszą by uczciwie pracować to zdziwienie was łapie firmy istnieją ponad 20 lat i obowiązek mają pozbywać się takich typów pochwal się imieniem i nazwiskiem i poczekamy na opinię innych firm o was śmiało odważniej może sami też prywatnie itwozycie firmę a może sami się boicie że pracować nawet dla siebie wam się nie chce do żłobka zapraszamy
2
Crist 2017-08-16 22:23
Wyrzucili jednego małolata bo nic nie robił i niebywałe w pracy to tyle krzyku bo nikt go przyjąć niechce
3
Kaska 2017-08-16 22:25
Pogonić takiego niech zagranicę jedzie i tam udaje pracownika
3
Prawda 2017-08-16 22:32
Tak jak widać pan gromadził Łukasz nawet nie wie że wszędzie są zakazy palenia w firmach i miejscach publicznych . Praca to nie palarnia i za to się nie płaci od tego są kawiarnie ponadto ten człowiek liczyć nie umie i liczy pracę gdy w domu spał twierdząc że nie chciało mu się pracować a wszystkich pracodawców wyzywa wz iż nie chce z nim współpracować człowieku gdybyś miał rozum znalazłby pracę i tam latami pracował i nie pokazywał się pod różnymi bokami i wypisywać oszczerstw oraz znieslawien które są karalne
2
Zostaw swoją opinię o ZPO ROBERT CICHY - Tarnów
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ZPO ROBERT CICHY