logo ERC

ERC

Gdynia

Opinie o ERC

ona30 2016-05-26 00:12:56
Przepracowałam w Vacca Parku wiele miesięcy, i nie zgodzę się z Tobą,że nie płacą za nadgodziny.
4
Pieknisia 2016-06-08 16:04:47
Pracowałam tam 4 lata,te którym się nie podobało nakłamały w CV, ze maja doświadczenie, a tak naprawdę nie trzymały odkurzacza w reku wiec klient byl niezadowolony. Wspaniały człowiek,a kto nie poznał jego dobroci niech żałuje. Niestety wyjazd to nie wakacje i jeśli ktoś codziennie w szpilkach sie łapie za szczotkę to nie podoła.
Poza tym nadgodziny wypłacane o do centa, z całego serca polecam, hotel zdecydowanie godny polecenia
Natalia 2016-06-08 18:07:20
jak sie okazuje nikt nie byl w vacca parku ponad 3 lata poza... mna. ktos ewidentnie podaje sie za rzekomego pracownika hotelu i mam tu na mysli wypowiedzi autorstwa: ona30 i pieknisia.
Monika 2016-06-08 18:29:22
kto w vacca parku przepracował WIELE miesięcy? bardzo mnie interesuje bo z tego co wiem to każdy po sezonie wracał
Natalia 2016-06-08 18:32:02
jak sie okazuje nikt nie byl w vacca parku ponad 3 lata poza...mna. ktos ewidentnie podaje sie za rzekomego pracownika /wypowiedzi ona30 i pieknisia/
Flawia 2016-06-17 13:28:29
Wróciłam z Francji wszystko ok, fajna agencja, fajni ludzie tam pracują, dostałam premie nawet na zbiórce polecam wszystkim niezdecydowanym
Zuza 2016-06-17 17:05:29
mocno odradzam! wróciłam własnie z hotelu, nie dostałam jeszcze wypłaty za pierwszy miesiąc. Odradzam odradzam odradzam odradzam!!!!
elle 2016-06-17 17:23:02
Zuza w jakim bylas hotelu i czemu wrocilas?
Gabi 2016-06-17 19:22:25
Pracowałam w vacca parku jeden sezon i nie zapłacili mi za nadgodziny
Mat29 2016-06-18 05:49:40
Nie polecam tej śmiesznej agencji, oszuści i darmozjady. Na siłę wysyłają ludzi do hoteli gdzie są złe warunki
elle 2016-06-18 11:35:19
Zuza a w jakim hotelu bylas i czemu wrocilas?
elle 2016-06-18 14:47:18
Zuza a w jakim hotelu bylas i czemu wrocilas?
Zuza 2016-06-20 13:47:57
W sumie to już mi zapłacili, dostałam tez prowizje czyli wszystko ok.Obawiałam sie bo byl 11 i nic nie dostałam ale to chyba był problem z bankiem. Jade znowu za tydzień.
BASIA 2016-06-20 16:41:49
POLECAM W 1000%DZIEKUJE ZA WSPANIALY POBYT W DEAUVILLE, UZBIERALAM PIENIAZKI NA WYMARZONE AUTO POZDRAWIAM MILE DZIEWCZYNYZ AGENCJI BASIA
kucharzTomek 2016-06-21 22:26:20
Polecam firme ERC. Bylem od zimy do wiosny na kuchni, godzin sporo trzeba sie narobic ale wszystko ok, dobra stawka, fajne miejsce, super atmosfera, tylko 6 kilo przybylo:( Zero obiekcji, sprawdzona agencja.
BASIA 2016-06-22 17:38:06
JA BYLAM NA POKOJACH SPRZATAC, BYLY NAPIWKI OKLO 120 EURASOW TYGODNIOWO, TO DODATEK DO PENSJI DLA MNIE OSOBY NIEZAMOZNEJ OGROMNY.POLECAM SA BARDZO MILI I WE WSZYSTKIM POMOGA. TAM JEST SUPER CHLOPAK MOWI DOBRZE PO POLSKU I TEZ POLACY SA.MIALAM ROZMOWE KWALIFIKACYJA PRZEZ INTERNET BO MIESZKAM W PODKARPACKIM
BASIA 2016-06-30 13:58:32
MIALAM VIDEOKONFERENCJE BO JA Z DALEKA NIE Z NADMORZA, DZIEKUJE WSZYSTKIM ZA TEN POBYT, WSZYSTKIM MILYM PANIOM I PANOM Z TEJ AGENCJI, KTORZY JAK MIALAM PROBLEM Z NERKA NIE ZOSTAWILI MNIE JAK W POPRZEDNIEJ TYLKO ZALATWILI MI LEKARZA POZDRAWIAM BASIA
1
Krakuss 2016-06-30 16:05:06
wszystko ok, 8 miesięcy w restauracji jako kucharz, ogromny plus dla agencji za podniesienie moich kwalifikacji, minus za ostatnia wypłatę bo była 11 stego a nie 10 tego, no ale ogólnie wszystko gra, wypłacone co do centa. Porządny właściciel to i pracownik się stara.Paweł z Krakowa
mirek 2016-07-04 14:57:53
Wszystko ok, 5 miesiecy w tartaku, 1 zjazd polecam
1
Janek 2016-07-10 12:41:09
Nie polecam ich.Pracowałem u nich nie odprowadzali mi składek i musiałem jechać na sprawę do sądu,bo kontrola wykazała brak opłat składek Zus.
1
Aska 2016-07-12 13:30:15
Polecam w 100 procentach, fajna agencja, maja bardzodobre kontrakty tylko zdążają się dzienne opóźnienia z wyplata to fakt-wole być w dobrym miejscu i podnieść sobie kwalifikacje, a ze kasa wpłynie dzień później życia mi nie zmienia. Wypłacalni co do joty i uczciwi tylko często około 11 tego.
daje plus za super kontrakty i uczciwość ale minus za spóźnienia, muszą to nadgonić. Ogólnie polecam wszystko ok
1
Tom 2016-07-12 18:12:19
nie obchodzi Cie teraz a przy rozliczeniu na przyszły rok jezeli pracodawca nie odprowadzał składek zus to sama musisz je opłacić... powodzenia z płatnścią ok 1400 za miesiąc
O 2016-07-18 12:14:55
Z własnych doświadczeń mogę bez wachania polecić agencję. Wypłata była na czas, stawka godzinowa, zakwaterowanie i wyżywienie zgodnie z umową. Sama praca w porządku, bardzo życzliwi i pomocni ludzie.
1
michal 2016-08-06 14:00:22
pseudo agencja. Wszystkie listy/pisma z ZUS ,INSPEKCJI PRACY otrzymuja zwrotke , co innego mówia w rzeczywistosci jest inaczej . sa pod dwoma nazwami
(usunięte przez administratora) sami kombinatorzy i oszusci.
NIE POLECAM!!!!!
1
Marta 2016-08-08 14:20:27
Byłam na Południu od kwietnia, naprawdę polecam tego pracodawce. Wyplata ok, miałam dobra stawkę godzinowa jako kelnerka i napiwki. Szefostwo bardzo fajne i pracownicy tez, polecam bardzo ta agencje.
Marta
1
Michal 2016-08-12 12:15:04
Polecam, firma ok, wypłaty do do centa.
1
Miki 2016-08-16 13:52:58
Wszystko normalnie, tak jak miało być, kontrakt przedłożył się o trzy tygodnie ale nie ubolewam, wręcz przeciwnie. We wszystkim pomogą i pokierują, można z nimi jechać.
1
d.Strugo 2016-08-23 13:12:43
Dostalem u nich mega prace i nie żałuje ze bylem na kontrakcie pomimo ze dojazd do pracy byl przez plaze a restauracja przy morzu. Wszystko elegancko, w terminie i co do grosza polecam erc gdynia
1
Dav 2016-09-08 10:56:44
Rekrutują cały czas, nie wiem kamil gdzie ty szukasz ich ofert, bo do mnie zadzwonili i jadę do nowiutkiej pracy !Wpisz sobie erc oferta pracy i masz mnóstwo!Polecam!!!
2
Kasia 2016-09-09 12:18:51
Ja mam wszystko u nich
1
Kasia 2016-09-09 16:34:44
gratuluje pracownikom erc swietnej autoreklamy
12
Karolina 2016-09-23 12:32:30
Wyjeżdżam z nimi cały rok od...roku i ciągle jest duży wybór, a od ich ogłoszeń Gosia :) to się roi na rożnych stronach. Do mnie to sami dzwonią, ja już nie muszę do nich składać CV ) Polecam!
2
Mika 2016-09-23 13:45:06
Hej, szczerze Ci polecam, zjechałam z siostra, ktora wlasnie tez tu dodala chwile temu opinie. Polecam ich bardzo. ludzie jezdza z agencjami i kasy potem wyrwac nie moga, a tu zero problemow o urlop tez sie dogadalam , fakt tylko tydzien . U nich pracuja francuzi wiec oni moze dlatego maja lepsze oferty pracy. Jak jechalam na poczatku to bylam z kolezanka w swietnym hotelu a mon chlopak robil za kierowce tylko w innym miejscu. Jak mialam problem z migdalkami tez szybko sami mi zalatwili lekarza. U mojego chlopaka tez bylo dobrze, tylko zerwal sciegno w kolanie, wiadomo, ze po tym pracowac nie moze jako kierowca. Ogolnie jest bardzo poytywnie, duzo maja ofert do zaproponowania, zawsze jakies sprawdzone miejsca. Moj chlopak mial 9,80 netto na godzine i mieszkanie, jak dla nas warunki byly bardzo dobre, zalujemy, ze juz tam nie pracuje. Moim zdaniem to jest super agencja jak ktos chce jechac do francji, zawsze doradza i nie zostawiaja samego czlowieka za granica tylko pomagaja jak cos wypadnie. Atmosfera bardzo pozytywna
2
RafalGdynia 2016-09-26 20:27:19
praca wpozadku i super pracodawca ERC , POLECAM bo mozna zarobic nie jak tu za 8 zl tyrac, robie przerwe i jade na zimowy z nimi. sprawdzeni. Rafal Gdynia
2
Joasia 2016-10-17 15:08:43
Wrocilam z kontraktu pol rocznego, wszystko bylo wporzadku, wyplaty czasem jeden dzien spoznienia byl nie powiem, na pokojach mialam stawke 7,50 netto plus dostalam premie, 1000 euro na koniec za bardzo dobra prace. Tak bylo ustalone przed wyjazdem z patronami. Agencja najlepsza jaka mialam, niestety rozcielam sobie palec tak, ze nie moglam pracowac przez 10 dni, lekarz i leki zostaly zwroconeco do centa, przyznam, ze tym sie martwilam. Nigdy nie mialam z nimi problemow, a juz najmniej z zusu. Dostalam wszystkie zaswiadczenia z zusu na rodzinne i na szczecie nie musialam czekac tak jak to bylo z euro kontaktem. Bardzo dobry kontakt z pracownikiem, dla mnie dobre stawki bo 7 50 euro netto i mieszkanie z wyzywieniem to dla mnie super stawka, moze ktos sie czuje pokrzywdzony taka stawka, a ja jade na nastepy kontrakt.
2
cezar 2016-10-17 15:55:23
Tam pracowała tak debilka blondyna gosia jak byłem u nich w biurze to nawet listonasza nie umiała przyjąć ona chyba na zatepstwo wakacyjne albo ją posuneli bo już nie pracuje, Glupia jak snop siana chyba ją z pola kapusty ściągnęli. Teraz jakaś fajną babke mają. J a poprosiłem o namiary do ludzi którzy pracują już na miejscu, więc jestem zadowalony bo gościu z którym będę robil pracował już 2 rok z nimi. Tam jest jeszcze ktoś kto robi któryś kontrakt jak chcesz to można wszystko sprawdzić
Pytałem się mojej laski jest w księgowości jak to jest s tym zusem ty [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] głupoty nie ma takich opcji że pracownik dopłaca po co takie bzdury wypisujesz !
2
Kasia 2016-10-17 16:29:07
w ktorym hotelu bylas?
witek81 2016-10-17 22:38:15
byelem na kuchni-polecam
2
Karo 2016-10-18 08:23:09
polecam sprawdzic opinie tych, który staneli z tą firmą przed sądem właśnie z tego powodu, nie mieli odprowadzanych składek za pół roku
ja i moja znajoma która była w hotelu na południu nie miałysmy opłacanych składek przez 3 miesiące, na szczęście po przeczytaniu opinii zgłosiłam się do zusu o zapytanie i zus to w moim imieniu załatwił.
1
bolo 2016-10-19 00:02:05
Ja pracowałem z nimi 2 miesiące w tym roku, z zusem wszysko ok , zeczywiscie babka z biura namawiała żeby założyć sobie konto w zusie i sprawdzać więc żona miała zajęcie dodatkowe. Mam żal do firmy rozliczyć się rozliczyli, ale j zjechałem bo już dłużej tych ochlejów nie mogłem znieść. Nie tylko ja informowałem firmę , że dziadki nie dość że roboty nie znają to chleją. a agencja na to że w robocie nie chleją a klient zadowolony. Jak rano na żygach się pośliznąłem to ... następnego dnia byłem w drodze do domu. Ten ich klient to patologia leki na kaca kupował, po lekarz chodził po chlańsku wikendowym normalnie wczasy dla pijaków!Trzeba się szanować, a te dziadki jeszcze tam robią z tego co mi wiadomo. Jak bym miał jechać to tylko sam albo z kumplem
1
Czech 2016-10-21 09:22:28
Bylem na tej samej budowie, agencja wiedziala, ze chleja i dala dyscyplinarki, tylko sam wiesz, ze klient chcial ich na sile zatrzymac, bo rak do pracy brakowalo. Rozliczyli sie dobrze, wszystko ok.
2
joasia 2016-10-21 09:26:51
bylam u super ludzi troche starszych w Normadndii, mam nadzieje, ze tam jeszcze wroce z erc, ponoc jest szansa tylko nie na sezon zimowy :(
Zimowy jade z nimi w Alpy, ja tam z nimi juz dlugo i nigdy zadnych problemow nie bylo, jedno-dwudniowe opoznienia plac, ale lekarz jak trzeba to w sekundzie jeszcze sami znajda. Masz fajie na tyle w zimowym, ze sa napiwki, na zimowym mam zawsze wiecej niz na letnim, nie wiem dlaczego tak jest
2
misko 2016-10-21 11:22:13
wiem cos o tym, klient rowny facet, tylko dla tych pracownikow zbyt dobry, firma erc chciala sie ich pozbyc, a klient, ze nie bo to fachowcy. Firma erc jest dobra, z zusem nie mialem problemow tylko z dwoma partaczami co tam byli, ponoc juz maja wyleciec. erc jest wyplacalne i rozlicza sie co do centa, tylko musza bardziej monitorowac pracownikow, niestety na pijaka jak trafisz to ci o tym nie powie zanim wyjedzie
2
NISSA 2016-10-24 13:36:35
polecam, wszystko ok. Kelnerka w Nicei.
1
mazak81 2016-11-07 12:25:47
zero zastrzeżeń, dobry kontakt i dobry kontrakt. polecam
1
Nick 2016-11-09 18:25:07
kiedy przy rozliczeniu podatkowym wyjdzie z nie był opłacany ZUS pracownik MA OBOWIĄZEK uregulować WSZYSTKIE ZALEGŁOŚCI

swoją drogą na pewno mudi być dobrą księgową twoja dziewczyna ;)
Anita 2016-11-10 11:31:26
Witam wszystkich, przyjechałam dopiero z sezonu letniego i bardzo dziekuje agencji erc za prace w saint tropez gdzie bylo super. bylam w hotelu z widokiem na morze, w pieciu gwiazdkach. mialam tygodniowo 120 euro z napiwkow oprocz pensji, byloby wiecej tylko musialam sie dzielic tymi napiwkami. poza tym jedzenie bylo tam bardzo dobre, mialam okazje pozwiedzac, na koncu panstwo lambert pozwololi zeby przyjechala moja siostra do mnie, ktora dzieki temu, ze ja tam bylam mogla pozwiedzac okolice i mieszkac za darmo z wyzywieniem. nigdy nie mialam problemu z zusem i nawet wczoraj bylam i nie mam zadnego problemu. polecam ta agencje bo to sa naprawde super kontrakty nawet dla kogos kto zna jezyk srednio jak ja. mam porownanie bo jezdzilam z innymi agencjami to wiem, jak trafilam kiedys do mieszkania bez wody czy inne niespodzianki a u super. czekam na miejsce u nich na sezon zimowy.
1
Ola 2016-11-14 13:09:13
Pracowałam jako pokojówka przez dwa sezony i z czystym sumieniem mogę polecić agencję ERC Gdynia. Za pierwszym razem było naprawdę ciężko, ponieważ pracowałam w dużym hotelu, który liczył około 40 pokoi. Na szczęście trafiłam na świetną dziewczynę, która mnie odpowiednio przeszkoliła i zmotywowała. Mimo tego, że było ciężko i dawałyśmy z siebie wszystko to właścicielka hotelu była wiecznie niezadowolona, pospieszała nas (miałyśmy naprawdę niezłe tempo) i z nas wręcz szydziła. Było kilka konkretnych epizodów, których już teraz nie pamiętam (to było kilka lat temu), ale cała ta sytuacja była na tyle nieprzyjemna, że koleżanka wystosowała list do agencji w którym dokładnie opisała jak to wygląda od wewnątrz. Od tego czasu wszyscy byli dla nas bardzo mili i nie słyszałyśmy już żadnych złośliwych komentarzy ze strony właścicielki hotelu. Kolejny hotel w którym przepracowałam jeden sezon to vacca park. Tam było naprawdę w porządku i byłam bardzo zadowolona. Przyznaję, jeden z właścicieli bywał często nerwowy, ale potrafił przeprosić za swoje zachowanie. Jedynym minusem było położenie tego hotelu (totalne odludzie :D), ale właściciele pożyczali swoje auto i nawet dawali na benzynę. No cóż, nie zawsze trafi się, że będzie idealnie, ale zawsze można liczyć na wsparcie ze strony agencji, którą ogromnie POLECAM ! :) I jeszcze jedno ! Zawsze wypłacano mi wszystkie nadgodziny. ;)
1
Pracownik 2016-11-15 19:31:18
Nie polecam tej agencji, ciągłe problemy, brak wyplaty na czas piszecie że jeden dzien spóźnienia, a do mnie wypłata co miesiac dochodziła 12.... a nie jak powinna na czas w tym miesiącu nadal jej nie widzę a mamy 15... Ogólnie jedna Pani która tam pracuje jest tylko miła, gdy dzwoniłam dowiedzieć się o jakieś informacje typu kiedy wplynie wyplata to klamali bezczelnie że wyslali, lub ze ktos nie dopilnowal wysłać ieszcze innego razu ze ktos byl na urlopie, brak platnego za urlop, papiery każą podpisać na przód o kilka miesięcy, motaja się kręcą z odpowiedziami na pytania. Umowa jest na polska najnizsza krajową a zarabia się w euro. Nie doplacaja za prace w swieta. Sztywna stawka, a to co sie nam nalezy dodatkowo oni zgarniaja dla siebie. Teraz telefony powylaczane i dodzwon sie po wypłatę czy cokolwiek... jedyne co warto to miejsce w ktore mnie wysłali. Nigdy wiecej. Mam nadzieje ze skladki odprowadzaja...
3
Wojtas 2016-11-24 10:52:33
Mi wypłacili wszystko i nie miałem problemów z Zusem, chociaż wspominali, ze mieli problem przez nowy program , ale w poprzedniej agencji pracy w której robiłem tez mieli. Kontrakt dobry, robota fajna tylko szkoda, ze tak krotko, po 4 miesiącach był koniec , a mnie interesują długoterminowe.
1
Zostaw swoją opinię o ERC - Gdynia
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ERC