logo CT Centrum Telemarketingu

CT Centrum Telemarketingu

Kraków

Opinie o CT Centrum Telemarketingu

allcatras 2013-11-23 09:52:08
zacząłem pracę w ct tylko się nie dopytałem co się dzieje jak się nie przepracuje tych minimalnych godzin co są w umowie??
beno 2013-11-23 21:24:27
obetną Ci stawkę o połowę, więc musisz sie trzymać tych minimum 90 godzin;)
beno 2013-11-23 21:37:48
nie o połowę o złotówkę, sorki( tak przynajmniej było za moich czasów)
allcatras 2013-11-24 09:48:10
Być może teraz też tak jest bo z tego co pamiętam to dziewczyna na spotkaniu pytała się czy jak odjedzie w kilku tygodniach to też dostanie pieniądze i(usunięte przez administratora) powiedziała że tak
sasa 2013-12-10 22:14:00
po co wprowadzasz kogos w bład jak nie wiesz jak jest teraz? przeczytaj regulamin ktory dostałeś razem z umowa (maturę chyba masz zdana i czytac ze zrozumieniem potrafisz:D) i sie dowiesz:D
1
beno 2013-12-11 11:12:12
W nawiasie dodałem, że tak było za moich czasów, tym samym nie twierdzę stuprocentowo, że tak też jest teraz, więc nie wprowadzam nikogo w błąd:)
sasa 2013-12-13 18:52:48
to powinienes napisać ze za Twoich czasów tak bylo, a nie dodawac to w nawiasie. Swoja wypowiedzią sugerujesz ze znasz odpowiedz na zadane pytanie. bez odbioru
beno 2013-12-13 21:15:35
i to jest idea telemarketingu, że to co najważniejsze najczęściej jest "dodane w nawiasie", a nie powiedziane wprost:)
1
GGOL 2013-12-21 16:37:27
mam zapytanie. pieniądze w tym CT są wypłacane za poprzedni przepracowany miesiąc tak.?? W moim przypadku jak zacząłem o 20 listopada to dostanę pieniądze za ten miesiąc dopiero w styczniu dobrze myślę??
hej hej 2013-12-28 16:47:23
tak jesli zacząłeś prace 20 listopada to dostaniesz pieniądze 20 stycznia
GGOL 2013-12-30 16:52:41
Dzięki na info ;)
samuraiii 2013-12-31 08:55:31
20 grudnia jeśli przepracowałeś w po 20 listopada więcej niż 3 dni próbne
ostrożny 2014-01-09 11:39:06
Pracuje tam nieco ponad 2 tygodnie. Jestem na projekcie kolektorów solarnych. Co do atmosfery ciężko powiedzieć złe słowo. Ale tak to praca jest bardzo monotonna, powtarzalna. Stawka około 7 zł netto, praca 6 godzin dziennie od poniedziałku do piątku. Są prowizje 50 zł za umówione spotkanie, oraz wyższe stawki, ale pod warunkiem, że wyrobi się normę, więc nie jest to takie proste. Oprócz tego po 4 dniach pracy dostałem do podpisania regulamin, który stanowi między innymi, że 3 dni pracuje się za darmo, jeśli nie przepracuje się minimum 120 godzin, a jeśli przepracuje się mniej niż 60 godzin, to wypłata jest dzielona przez pół. Także jeśli ktoś chce się zaczepić na chwilę, szkoda czasu.
1
reksio 2014-03-16 11:48:42
Centrum Telemarketingu szuka Konsultanta do Krakowa, ale dziwne ogłoszenie, bo wymagają dyspozycyjności, a proponują elastyczny czas pracy, te punkty się wykluczają.
2
grejt 2014-03-20 15:50:10
jest super! :)
1
zkp 2014-03-21 15:18:36
troche sie balam ale hajs sie zgadza wiec jest ok
1
CAŁA PRAWDA 2014-03-24 13:55:28
ja zauważyłem jedną wazną rzecz.
czego oczekujesz to własnie dostaniesz.
widzę sam po sobie.
miałem w grupie dziewczynę, która próbowała zdemotywować całą grupę już na 1 szkoleniu mówiąc, że na pewno nie zapłacą, że na pewno wyrzucą, że na pewno będzie kwas.
ja miałem podejście,że jestem zbyt dobry na to żeby mnie ktokolwiek wyrzucił z tego typu pracy i że osiągnę te limity i dam sobie radę.

co się stało dalej?

awansowałem do grupy "zaawansowanej" a ta dziewczyna przepracowała tydzień czy dwa i miała podobno tak beznadziejne rozmowy że została zwolniona.

czyli kwestia nastawienia, ona była tak zdemotywowana, ze slychac to bylo w jej głosie przez co nikt nie chciał z nią rozmawiać przez telefon. Zresztą na szlugu też cięzko się jej słuchało, taki negatywnie nastawiony do wszystkiego człowiek.

czyli stara prawda się sprawdziła, pozytywne myślenie rulez!
1
Ktoś 2014-03-25 20:01:53
Jaka grupa zaawansowana? co to za brednie??? Dziwne że wszystkie pozytywne opinie opieraja sie zawsze o tekscie o papierosie!!! Czy nie tak motywuje nowy nabytek Michał na szkoleniach??? zawsze powtarza" nie sluchajcie tych demotywujacych osob co z nimi wychodzicie na szluga" kosmos jak potrafi sam sobie slodzic....
1
CAŁA PRAWDA 2014-03-26 11:52:23
być może masz rację, tego nie wiem bo miałem szkolenia z miłą panią N. <zakochany> :)
1
magda 2014-03-28 10:30:06
arku, najlepiej bedzie jak zapytasz swoja kierowniczke, watpie ze ktos na forum wie lepiej.
1
Bob 2014-05-06 08:22:41
To na co można liczyć w takim razie, skoro mówisz, że terminowość to raczej nie u nich? Kasę się w ogóle otrzymuje czy z opóźnieniami?
hej hej hello 2014-05-10 09:17:31
i kazali się starać, pff!
lewy online 2014-05-14 15:38:12
Zgadza się, ale jeśli na miesiąc szukasz pracy to wiadomo, że nie w takiej branży. Raczej ulotki tylko zostają. Ja pracuje już 3 miesiąc też na tym projekcie i zapisy w umowie mnie jakoś nie zaskoczyły bo o wszystkim byłem informowany na rozmowie, że 3 dni próbne płatne po pierwszym miesiącu i że 90 minimum godzi trzeba pracować w miesiącu też. Co do atmosfery i Kierowników, zgadzam się- pełna profeska i kultura. Firma na poziomie.
optymistka 2014-05-14 16:30:34
Jeśli chodzi o zarobki w tej firmie to jestem pozytywnie zaskoczona. Uważam, że nie ma problemu wejść na wyższe stawki- trzeba tylko chcieć je osiągnąć. Praca dla osób które uwielbiają gadać:) atmosfera w firmie jest ekstra, nikt nie robi żadnych problemów jeśli jesteś sumiennym pracownikiem. Ogólnie polecam...
ygtf 2014-05-21 19:41:02
Powiem prawde, praca jest spoko, ludzie zajebisci, kierownictwo na prawde tez spoko, ale 20dnia miesiąca jak popatrzycie na konto to wasza mina zmieni sie na zszokowana, smutna i zdziwiona, pozdrawiam.
3
wisnia 2014-05-22 17:24:35
ale jak to, chodzi o to, że az tak marna jest pensja czy dlaczego? jak się da, to powiedzcie jak mniej więcej wgladają zarobki, bo jednak kasa się liczy na piewrwszym miejscu moim zdaniem
1
margaret 2014-06-07 12:25:05
pensja za miesiąc pracy to jakaś połowa średniej krajowej
hej 2014-06-07 12:26:00
swietnie
margaret 2014-06-29 17:42:06
dla studentow umowa zlecenie, a dla nie- studentów umowa o dzieło
1
zaskoczona 2014-06-30 22:05:15
ja byłam dzisiaj na rozowe i jesem zasoczona ty cco tu piszecie. stawka za jeden miec wynosi 11zł do reki za godzine od 15-21 praca fakt słabo ale nie ma korkow z powrotem jutro mam szkolenie ;p co do haczykow jeszcze nie zauwazylam hmmm ... pytalam czy za np brak uowionych spotkan odcinaa pensjie jasno powiedzieli ze nie . stawka za 1 miec wynosi 11zł bez zadnych zobowiazan . niewiem jak to bedzize ale spoko. jezeli po obliczeniu mojej pracy srednia wyjdzie ze w ciagu mies mam 1-2 spotkan na dzien mam dodatkowo ok 200 zł jezeli wiecej to premia moze siegnac az do chyba 400zł takze zobaczyy jak to pojdzie mam nadzieje ze nie wyjde pod koniec miesiaca z ( usunięte przez administratora )ł bo na budowie lepie placa za noszenie cegieł -.- uowe mam tylko na wakacjie i musze miec 90h przepracowane ;) doda tylko ze informuja ze w ciagu 6h pracy mam 30min przerwy płatnej ;] odezwe sie tutaj po 1 tyg ;) trzym sie
2
krzyś 2014-07-05 20:08:02
jak mogłaś haczyki zauważyć skoro nawet nie widziałaś ani regulaminu ani umowy. Bzdurny wpis albo napisała go osoba prze prze naiwna i łatwowierna.Albo to wpis któregoś z pracowników który dostał takie polecenie .A 30 minut przerwy -płatnej na sześć godzin pracy to zasrany obowiązek pracodawcy a nie żaden przywilej!
2
olka 2014-07-11 10:21:43
ee tam nie jest az tak zle jak na prace na wakacje to az tak nie rozpaczam:)
do johnny 2014-07-11 21:08:19
Bardzo często. Jeśli tam nie pracujesz to nie zmieniaj tego stanu.
1
dede 2014-07-13 13:33:09
a na czym polega umawianie spotkań? w ofrecie podkreślali, że nie będzie to sprzedaż? więc jaka jest różnica? i w ogóle, jeśli na taką ofertę aplikowałam, jest pewne, że wezmą mnie właśnie na umawianie spotkań??
1
do nuta 2014-07-15 22:38:29
Sama sobie w tej chwili zaprzeczasz. Jak ktoś nie ma wykształcenia to niby, gdzie ma szukać pracy jak nie w takiej branży?
1
lola 2014-08-25 13:53:53
tak, mają projekt trudniejszy, ale super płacą, zastanawiam się czy nie spróbować
Annn 2014-09-10 20:50:30
Byłam na rozmowie kwalifikacyjnej i przeszłam ja pozytywnie... jak będzie to nie wiem.. stawka najmniej 8 na rękę a jak będziesz mieć wyniki to można dojść do około 14... do tego premia ale jak masz 35% skuteczności tez zależąca od wyników (ilości umówionych spotkań) atmosfera na rozmowie bardzo miła i profesjonalna... a praca od pon do pt od 9 do 15 mi całkiem odpowiada..:) jak zacznę prace to może napisze coś więcej.
marcin 2014-09-27 18:05:13
niezbyt fajna praca. nudna i niewdzieczna, kasa słaba, bo wyrobienie normy graniczy z cudem. kierownictwo w miare, choc zalezy o co chodzi - nie pomoga w niczym, jesli nie jest to zwiazane bezposrednio z systemem/komputerem.
ale za to multum swietnych ludzi poznalem, nauczylem sie czytac umowy, stalem sie bardziej otwarty na ludzi i zaczalem palic fajki.
podsmowujac praca dobra na miesiac, tak na sprobowanie, na dluzsza mete lepiej nie siedziec tam, bo sie nie oplaca.
1
Analna Zuzia 2014-10-20 10:41:03
Firmę polecam.

a gdzie teraz się wynieśli bo widzę, że ich budynek na Beliny Prażmowskiego ma tabliczkę do wynajęcia
student... 2014-10-27 22:48:50
Ile trzeba przepracowć godzin tygodniowo?
elo 2014-11-02 19:53:08
Grafik ustalasz sam, są dwie zmiany: 9-15 i 15-21, można pracować nawet po godzinie dziennie, ale trzeba mieć minimum 60 godzin (albo 90, nie pamiętam) za miesiąc, przy przepracowanych 120 płacą za trzy dni próbne.
ads 2014-11-12 15:08:33
Do student- nie dorobili się nowego biura, to ich główna siedziba na Moniuszki była i tam prowadzili rozmowy, a że muszą tnąć koszty to z tamtego zrezygnowali :)
1
Analna Zuzia 2014-11-19 17:03:33
Biuro można w każdej chwili wynająć. Na Beliny było ze 150 stanowisk. Na Moniuszki nie wiem, ale wcześniej mieli biuro obok w tym samym budynku tylko wejście było od Grunwaldzkiej. No i było biuro na Rynku Głównym. Wszystkie pełne.

Pozdrawiam Wszystkich z ... , to były czasy. Początki sprzedaż niesamowitej oferty Netii. MEGA zarobki, nie piszę o kwotach bo i tak nikt nie uwierzy.

Zbigniew,Krzysztof, Rafał, Marcin, Marcin, Michał, Doktorek pozdrowienia ... to były czasy.
mały 2014-11-22 10:41:17
Widze, że zaglądaju tu starzy pracownicy. To dobrze świadczy o firmie. Ide niebawem tam na rozmowę i chciałem się czegoś więcej dowiedzieć. Mogę prosić więcej info o Kierownictwie, rekrutacji, atmosferze i pracy?
haha 2014-12-23 19:08:39
stałe wynagrodzenie godzinowe, premie i prowizje, profesjonalny system szkoleń i stała opieka trenera, możliwość zdobycia cennego doświadczenia, rozwoju i awansu, elastyczny czas pracy i komfortowe warunki pracy- aż się popłakałam ze śmiechu;d
do pani słuchawka 2015-02-03 00:32:53
Zapomnij o przywilejach. Jak im zrobisz zagrożenie to długo tam nie pociągniesz.
2
lola 2015-03-03 23:48:04
Jeszcze za moich czasów (a będzie to ponad 2 lata) osoby, które już nie raz pracowały w takich firmach, wcale nie miały łatwo. Raz, że bardziej im patrzono na ręce niż pozostałym, dwa-często znały się na tej robocie bardziej niż liderzy danego projektu. A nikt nie lubi, gdy wypomina mu się błędy za jego plecami. ;)
do do 2015-03-05 22:00:23
Teoretycznie jest tam jakaś stała stawka. Jednak są to grosze. A o wyższych stawkach można tylko pomarzyć. Nie ma szans wyrobić zwykłej normy, a co dopiero te na wyższą stawkę za h.
Milos 2016-10-03 13:32:23
Potrzebuje nr tel do firmy ct centrum nie moge znalesc pilne
maniok 2016-10-03 13:50:57
@jarek wiesz dla jednych to będzie mało a dla drugich duzo
Zostaw swoją opinię o CT Centrum Telemarketingu - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie CT Centrum Telemarketingu