brak logo

INOTIS Piotr Jurkowski

Bydgoszcz

Opinie o INOTIS Piotr Jurkowski

karol_67 2015-04-14 09:31:55
firma w porządku. mozliwosci rozwoju, fajne realizacje, na pieniadze nie narzekalem.
jenisce 2015-04-15 11:25:33
Współpracowałem jako likwidator, profesjonaliści!
marcopl 2015-04-17 08:11:28
dobrzy fachowcy, dużo zleceń, są szkolenia dla pracowników, kasa tez jes ok.
3
martalinka 2015-05-18 10:24:33
OK polecam
kirkor 2015-10-08 11:32:56
Współpracuje z nimi ponad 2 lata i złego słowa powiedzieć nie mogę. Płacą na czas, mają swój dobrze ogarnięty portal do zleceń a przede wszystkim pracują tam miłe Panie. Gdyby jeszcze zleceń na moim terenie było więcej... Równolegle współpracowałem z firmą partner z Krakowa pomimo dużej ilości zleceń jest to przeciwległy biegun jeśli chodzi o współpracę.
krk 2015-10-23 20:25:38
Interesuje Cię praca w Bydgoszczy w centrali, czy na jakimś konkretnym terenie jako rzeczoznawca terenowy?
asdf 2016-02-09 09:01:05
Szczera opinia, jeśli ktoś chce tam pracować jako kosztorysant to nie polecam!nie dość że na umowę zlecenie to za marne pieniądze, jeśli ktoś dostaje 800 zł za cały miesiąc to sami możecie sobie resztę dopowiedzieć. O umowę trzeba się prosić, wręcz błagać. A później na staż gdzie obiecują umowę o pracę!!!Odradzam młodym!!!!
3
asdf 2016-02-09 09:01:09
Szczera opinia, jeśli ktoś chce tam pracować jako kosztorysant to nie polecam!nie dość że na umowę zlecenie to za marne pieniądze, jeśli ktoś dostaje 800 zł za cały miesiąc to sami możecie sobie resztę dopowiedzieć. O umowę trzeba się prosić, wręcz błagać. A później na staż gdzie obiecują umowę o pracę!!!Odradzam młodym!!!!
4
Piernik 2016-10-18 13:07:24
Nie zgadzam się z większością opinii tutaj o tej firmie. Wiedzę swoją czerpię od osoby, która tam pracowała dość długo i pośrednio od 2 firm z którymi Inotis chciało współpracować. To z czym się zgodzę to fakt, że firma chce się rozwijać, bez konkretnego planu próbują tego od co najmniej 2-3 lat, ale w większości spala to na panewce, bo osoby od nich odchodzą, poza pewną grupą ludzi, która narzeka ale siedzi w tej firmie. Jeśli miałbym określić firmę w dwóch słowach to powiedziałby: pozory i chaos. O takim bałaganie w zarządzaniu i podejściu do biznesu dawno nie słyszałem. Co miesiąc są osoby, które na czas nie dostają wypłaty, co chwilę komuś pieniądze się nie zgadzają, nagminne są tzw. darmowe nadgodziny. Wspomniana grupa zasiedziałych narzekających często zostaje po godzinach albo zabiera pracę do domu bo firma popełnia podstawowe błędy w zarządzaniu, które ze strony właścicieli jest iluzją pomieszaną z niekompetencją. Kończąc wątek jest to firma, która ładnie wygląda dzięki środkom unijnym, znajomościom i aspiracjom właścicieli ale w środku jest pusta, panuje chaos, rażący brak kompetencji, głównie w wykonaniu właściciela i masakryczna spychologia.
biolo 2016-10-18 21:52:34
czy ktoś wie jakie są na stanowisko eksperta technicznego wymagania?
Zostaw swoją opinię o INOTIS Piotr Jurkowski - Bydgoszcz
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie INOTIS Piotr Jurkowski