brak logo

Sharp Manufacturing Poland Sp. z o. o.

Ostaszewo

Opinie o Sharp Manufacturing Poland Sp. z o. o.

AGA 2016-05-06 15:37:08
HA HA HA SMIECHU WARTE
AGA 2016-05-07 12:47:15
SMIECHU WARTE JEST TO,ZE KTOS PISZE ,ZEBY ISC NA SKARGE DO BIURA,WIEM CO ZNACZY TAM PRACOWAC
miś 2016-05-09 19:25:07
To się dzisiaj poopalaliśmy przez pół godzinki - WIWAT EWAKUACJA !!!
Proponuję takie ćwiczenia co najmniej raz w miesiącu - dla zachowania zdrowia psychicznego. Tyle że może choć raz faktycznie będzie to niezapowiedziane !
X26 2016-05-17 19:42:56
Witam wiecie jak jest może w kreis pack bo nie wiem czy składać tam papiery. Proszę o informację
pracownica 2016-05-19 10:37:39
przestańcie mówić sharp bo to nie jest już sharp tylko umc i praca w tych dwóch firmach różni się diametralnie sharp to ogólnie raczej spokój a tutaj w umc słowo szybciej to jak amen w pacierzu praca na dwoch stanowiskach to standard i presja psychiczna niesamowita bo wszystko jest za wolno z tego pospiechu rodzą się pomyłki ktore nie powinny się zdarzyć a odpowiedzialnosci za to totalny brak
babka 2016-05-20 11:30:12
Ludzie broncie sie przed tym zakladem bo to jest oboz isc do biura na skarge topowiedza ze masz sie wyplakac w lazience CZY MY DO PRACY PRZYCHODZIMY PLAKAC do lazienki za potrzeba wychodzi odwazniejszy a ten kto jest zastraszony cierpi iwstrzymuje swoje potrzebyCZY nikt tego nie wwwwidzi ze to jest ni zgodne z prawem tylko pracownikowi nic nie wolno w jakim PANSTWIE my zyjemy POLACY NIE DAJMY SIE BO NASZ KAPITAL WYCHODZI ZA GRANICE AMY JESTESMY MURZYNAMI
olek 2016-05-20 14:55:44
drodzy pracownicy i ci którzy chcą tam pracować pujście do biura na skargę czy do przełozonego nic nie pomoże .Musimy się masowo zacząc zwalniać i szukać innej pracy bo świat na umc się nie kończy.Ilu dobrych i pracowitych osób już się z tamtąd zwolniło i poszukało innej lepszej pracy. Wyjście do toalety to graniczy z cudem. Jeżeli nadal tam pracujecie i wiecie jak tam jest to znaczy że to akceptujecie jak was tam traktują i akceptujecie warunki tam panujące. Jeżeli pracujecie nawet 10 lat lum mniej i czekacie aż was sami zwolnią oraz na odprawe to się nie doczekacie prędze sami się wykończycie psychicznie oraz nerwowo.Tylko jak tam komuś się tam dobrze pracuje i pracuje przez zasiedzenie i myśli że się coś poprawi to się grubo myli.Idzie lato firmy ziwiększają produkcje powstają nowe to jak ktoś chce to prace sobie znajdzie . A jak nie i chcę tam zostać to życzę mu dużo zdrowia i odporności psychicznej
1
MyOwnLife 2016-05-25 20:33:10
Zakład OK. Praca OK. Socjal OK. Polecam dla ambitnych i silnych jednostek.
2
eva 2016-05-27 07:34:29
Mowisz o lkreispak czy sharp?
1
montż 2016-05-27 09:57:10
Zakład ok jak lubisz jak stoją nad tobą i cię poganiaja szybciej szybcjeij bo mało praca ok jak lubisz robić za dwóch to cie odrazu polubią i jeszecze nie wołaj że chcesz wyjść do wc to jest super pracownik dla nich SOcjal jest ok a praca dla ambitnych mhm to uwarzam że wysokej ambicji to ty nie masz skoro tak mówisz .Zgadzam się że dla silnie zdrowych psychiczne jednostek co mają zlewke na wszystko
1
X 2016-06-06 16:24:23
Hej mam pytanie czy lepiej jest na reworku?
1
dddd 2016-06-08 18:30:49
Tak na rw jest lepiej
1
pracownik 2016-06-16 13:49:34
fakt umowa jest o prace chyba ze jestes przez agencje a o stabline zatrudniejnie nie jest cieżko jak chesz to coś znajdziesz. Fakt ze jest benefit ale musisz zapierdzielac na dwóch na lice a o wyjsciu do toalety zapomnij .A n tak myśle ze ty to jest jakimś obibokem nie stojący na lince skoro mówisz o zadowoleni pracowników ja to mogę powiedziec ze pracownicy to są tam zajeżdzani jak nie nadąrzasz to wypadzasz
1
pracownica 2016-06-20 16:59:35
praca jest ciężka ale nigdzie cię nie posadzą najgorsi sa przełożeni stwarzają atmosferę terroru rozwalaja proces który idzie dobrze a przoduja w tym dwie osoby pewien pan i pewna pani gdyby ich nie było praca choć ciężka byłaby w spokojnej atmosferze i plan tez byłby wykonany terror tylko w tym wzsystkim przeszkadza
2
olek 2016-06-22 08:44:02
droga czyteliczka asiu ofert pracy jest mnóstwo we wrzesniu maja zatrudniac w grudziadzu i ma ruszyc produkcja ale dla czego nikt sie nie zwalnia bo ludzie sie przyzwyczaili do tego jak sa traktowani i jaka jest praca.a 3 tyś powiadasz to chyba masz tyle z nadgodzinami i pracujesz kazada sobote. Jeżeli ktos lubie robic za trzech lub za dwoch to praca jest idealna dla niego . No i problem z toleta też jest nie ma co ukrywac
1
olek 2016-06-24 17:44:26
a na jakich stanowiskach to dokladnie bys musiała sama sie wybrac do grudziadza i pokadac z pania kadrowa . A zatrudnie ma być od września
1
MM 2016-06-24 17:59:18
A jak tam u was dział techniczny? Co za ludzie tam pracują? I jaka praca
pracownica 2016-06-24 19:59:49
rotacji już nie ma bo opinia o tym zakładzie poszła w eter i nikt nie chce przyjść tu do pracy a ilu pracowników zrezygnowało po 4 godzinach pracy to nie masz zielonego pojęcia musisz zweryfikowac swoje informacje!
damiano 2016-06-27 23:29:51
Nie przesadzajcie...praca jak praca. Wiadomo, że Cię nie posadzą. Z resztą - wszędzie jest tak samo - poczytajcie sobie o innych firmach. wszędzie dobrze gdzie nas nie ma. Jednemu się podoba, drugiemu mniej.
3
Ja 2016-07-01 21:01:21
Hej chciałam zapytać jak wygląda sprawa z umową. To prawda że jest umowa co tydzień?
Odysea 2016-07-04 16:00:41
Masakra Ci wy wypisujecie.!! Pierwsze co mnie zaciekawiło to to, ze wypisujecie jaki wielki problem macie z wyjściem do toalety. Wszyscy byliście nauczeni tzw" kolejkowania" osoba szła i wszystkich zastosowała nawet jak komuś się nie chciało to i tak szedł byle tylko wyjść coś zjeść, itp... A teraz kiedy to się skończyło nagle zrobił się wielki problem. Sama stoję na linii i wtedy kiedy mam potrzebę brygadzistka mnie zastąpi, tam samo na innych liniach. Szokiem jest również to jak można być tak pustym. Jak wam się tak ciężko pracuje to dlaczego do tej pory tu pracujecie? Nie mam zamiaru słuchać waszych odpowiedzi z krytyką, a jeżeli chcesz coś napisać to poprostu odpowiedź dlaczego tu do tej pory siedzisz i wypisujesz bzdury na forum a w pracy potulna jak myszka.
6
Mala 2016-07-04 18:23:58
Hej na ile podpisywana jest umowa. Co tydzień? Słyszałam że nowi co przychodzą maja na 3miesiace to prawda?
89 2016-07-04 18:31:18
Witam wiecie może czy w lipcu jest postuj w umc
1
pracownikmarck 2016-07-04 19:39:57
Umowy są podpisywane co tydzien we wtorki. Po jakimś czasie jeśli nie chodzi się na urlop ani na chorobowe to dostaje sie na miesiąc
pracownikmarck 2016-07-06 20:17:23
tak ale kazdego tygodnia mogą podziękowac za prace.. Szukają cały czas ale chodzą plotki że nie ma chętnych na rozmowy ale pojedyncze osoby przychodza.obecnie jest przerwa dwa tygodnie
boryna 2016-07-07 12:17:51
droga asiu żadnego doświadczenia ci nie trzeba w tym zakładzie ważne zebyś robiła za dwóch i nie chciła wyjśc do toalety. No nie ma chętnych do pracy w tym zakładzie i nie bo opinie o tym zakładzie już poszła na całe województwo to każdy omija ten zakład z daleka
pracownikmarc 2016-07-08 08:43:54
oni mało kiedy dodaja oferty,trzeba dzwonic do manpower(nr znajdz w internecie) i powiedza ci kiedy masz przyjechac na rozmowe.nie trzeba doswiadczenia
doradca 2016-07-08 10:08:03
przez firmę się zatrudnić to jest cieżko chyba że masz wykształcenie wyzsze i znasz język rosyjski a tak to lipa musisz przez manpawer. Na tygodniowych umowach
Ania 2016-07-08 16:01:02
Zasada jest prosta - przyjdź, popracuj, a sam się przekonasz jak jest. Jeśli ktoś ma mocne nerwy i chęci do pracy na pewno sobie poradzi . Ja przyszłam tu " na próbę - na dwa tygodnie ", a pracuję już 9 lat. Były dni gorsze , były i lepsze . Ale pamiętajcie , że wszędzie dobrze , gdzie nas nie ma. Pracy jest sporo, od sierpnia mamy produkować po 200 tys. telewizorów miesięcznie a bez nowych pracowników to się nie uda. Na początku na pewno jest ciężko - jeśli ktoś nie pracował na produkcji to może przeżyć lekki szok. Ale z czasem wchodzi się w rytm, nabiera wprawy i doświadczenia i już nie jest tak źle.
3
Ja 2016-07-11 17:03:13
Hej czy w soboty też trzeba jeździć?
Monia 2016-07-12 18:41:10
Tylko kiedy wpiszą daną sobotę w harmonogram . Teraz mamy sobotę 30 lipca pracującą i jedną pod koniec sierpnia.
Monia 2016-07-13 13:47:17
Jeśli sobota jest w harmonogramie to zazwyczaj jakiś inny dzień jest wolny więc pracujemy w ramach pensji. Jeśli natomiast proponują w sobotę nadgodziny to jeśli nie wybierzesz ich do końca danego m-ca jako wolne to zapłacą +50%. Nowością jest to że zapłacą od razu a nie jak do tej pory pod koniec okresu rozliczeniowego ( czyli raz na 4 miesiące ) Tak samo jeśli zostaniesz po godzinach .
patii 2016-07-25 18:06:37
Co słychac w UMC?
Edzio 2016-08-02 23:08:17
Jestem już byłym pracownikiem,ale kto tu nie pracował to niech się w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] lepiej ugryzie niż ma bzdury wypisywać.Jest tu poprostu chory klimat,bo człowiek robi na trzech miejscach jednocześnie a po dwóch dniach zostaje zwolniony.Co nie którzy ze stałych pracowników powinni iść na bruk bo na lince w czasie produkcji nie zdarza wkręcić dwóch śrubek wkrętakiem na prąd,tak właśnie pracuje z wieloletnim stażem brygadzistka na linii C Renia a po chwili krzyczy "KAZIK"to znaczy że linię mają zatrzymać.Jest wiele takich osób jak ona ale sami krzyczą "dawaj,dawaj bo nie ma obudowy na linię".To jest parodia i cyrk w jednym.Dlatego Panie Wiśniewski Zabierz się Pan za takich pracowników do zwolnień a nie obrotnych i kumatych pan zwalnia bo nie długo będziecie rencistów i emerytów zatrudniali na 23 etatu.Żałuję że nigdy nie nagrałem na telefonie takich akcji które nie mieszczą się w głowie bynajmniej Władek miałby co podziwiać.Odradzam tam pracować no chyba że ktoś lubi być popędzany jak bydło w stadzie,a i bez makaronu nie da nikt tam sobie rady tak na marginesie
4
Edzio 2016-08-02 23:20:17
Jest problem z wyjściem do toalety bo ja sam musiałem coś zawsze wymyśleć aby wyjść,a jak ktoś sie ponownie upomknął o toaletę to była odpowiedz-ojjjjjjj zapomniałam.He taka jest prawda jestem ciekawy na jakiej lince robisz że nie narzekasz?
Eva 2016-08-03 21:19:45
Jaki znowu dobry znak.Podwyzek na linkach nie ma i nie bedzie ale beda zwalniac bo male zamowienie maja.
EDZIO 2016-08-04 11:22:44
Janusz no może dosłownie nie jest problem z wyjściem do toalety,tylko czesto brygadzistki przysłowiowo zapominają ze zgloszono wyjście do toalety,bo taka brygadzistka woli sobie najlzejszą czynność sobie wybrać na daną chwilę.
Roman 2016-08-04 23:36:25
Jak za sprzedawcę to na policje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
EDZIO 2016-08-05 22:31:58
Te parówy już zwolnili i to takich ludzi którzy dobrze sobie radzili nawet na dwóch stanowiskach pracy a papadruchów zostawili którzy nadają się już tylko na przed wczesną rentę,taka jest prawdziwa prawda.
hejka 2016-08-19 16:51:49
Raczej nie.Kiedys pracowalo 3tys osob a teraz. 700. Niczego nie kupuja a jak chcesz rozcinac towar to swoj nozyk przynosisz. Na wizualnej scierki kobity swoje przynosza bo tv brudne by szly. Glosno o podatku za ziemie czy czyms tam niezaplaconym od lat. Na lepsze jutro to mi jakos nie wyglada.....ale daj Boze bo pracujemy i chcemy dalej pracowac. Za Japoncow bylo lepiej a firma to Umc a nie Sharp.
1
ktos 2016-08-28 21:36:53
Nie rekrutuja,maja male zamowienia na wczesna jesien.Zwolnili ostatnio ludzi.
cxx 2016-08-29 23:05:32
Co w niej takiego dobrego????
pawel 2016-09-06 19:41:11
Co wiecie o postoju?
Aga 2016-09-08 17:26:38
chrzanicie ludzie g łupoty!!! Niecg tylko połowa z Was sreaci pracę to wredy będzie płacz i lament. Znacie zasady funkcjonowania biznesu, jeśli wsztystkie Wasze widzi misie by sie spełniały ten zakład już by nie istniał. Biznes jest prosty musi zarabiać, a wszystko tak wg was krytykowane generuje jakies koszty. Nikt z Was tego nie rozumie? Czy ktoż Z was zainwestował w tą fabrykę? Czy byłby odważny to wszytsko pocagnąć bez strachu, że pójdzie na dno??? Gadać i żądać jest łątwo, tylko stańcie na górze i spełnijcie wszytski zachcianki tłumu, no proszę! Kto będzie dobry wujkiem i pociagnie zakłąd w przepaść???? Masakra, proste gadanie i tylko, zero zrozumienia o co w tym wszytskim chodzi.
7
eva 2016-09-29 20:45:48
Nie ma zamowien nie ma zatrudnien.Ci co sa musza za dwoch zapierniczac.
eva 2016-09-29 20:46:45
Nie ma zamowien nie ma zatrudnien.Ci co sa musza za dwoch zapierniczac.
1
uaa 2016-10-13 20:01:43
Bo to UMC a nie Sharp. Kupil nas Rusek
kesia 2016-10-13 20:03:29
Hej, chodzą sluchy ze firma zostala przejeta przez kogos innego? to prawda? bedzie mozna sie ubiegac teraz o jakies zatrudnienie u nich?
lola 2016-12-06 16:52:06
co nowego w UMC?
Gosc 2016-12-08 09:21:48
Jeden wielki kur...dół. To co się dzieje na imprezach firmowych trudno opisać.
Zostaw swoją opinię o Sharp Manufacturing Poland Sp. z o. o. - Ostaszewo
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sharp Manufacturing Poland Sp. z o. o.