brak logo

TECO MARITIME ASA NORWAY

Lysaker

Opinie o TECO MARITIME ASA NORWAY

kuki 2015-04-07 16:37:38
chca zebym przyszedl na rozmowe na spawacza tig co o tym mozecie powiedziec?
Cosik 2015-04-08 11:52:17
Co powiedzieć?? Ze na kase będziesz czekał oj długo oj długo!!
BRONEK 2015-04-10 03:38:44
Placa juz normalnie,wiec przestancie i wezcie sie za robote,metry,metry.
rurarz 2015-04-10 13:12:03
fatalna firma,rotacja ciagla ludzie sami odchodza,zwlekaja z kasa,masakra ogolna z dala od tej firmy!!1 ale pani Barbara ladna:) reszta to idioci
1
Cosik 2015-04-10 20:54:11
Trzeba było czytać uważnie posty powyżej hahahaha ,to ludzie odchodzą to wiadomo już od dawna ,tylko patrzeć jak zamkną biuro na szkolnej i przeniosą sie do Rumuni !!!
arnold 2015-04-12 01:13:34
Tylko patrzec jak padna,wszyscy pouciekali,chyba nawet KIELBASKA ,zostalo moze ze 7 foremanow ,nikt nie chce od nich jezdzic,no i dobrze!
Cosik 2015-04-12 16:00:59
No to grubo !! Jak Kiełbaska uciekł ?! Jeszcze został bronek i wróżka Maciej no kilku co nie maja nic do zaoferowania poza gonieniem ludzi do roboty firemka padnie jak nic!!!
xxx 2015-04-28 21:46:12
złapać gnoja pysk mu rozjechać walcem tak jak sie to kiedyś robiło to sie nauczy że wypłata to rzecz święta i należy ją wypłacać w terminie
Cosik 2015-04-30 12:57:18
Jest w zasięgu ręki !! To kwestia czasu... Zawsze tłumaczy się ,że to nie jego wina!! A kto prowadzi projekt jak nie on!!
wawa 2015-05-03 19:03:25
teraz maja miec projekt w remontowce w gdansku za 12 dolcow platforma:)
1
Cosik 2015-05-04 13:19:49
Powodzenia !!! Metry !! Metry!!
lowik 2015-05-10 18:40:29
Pany a kiedy ten projekt na remontowej,moze bronek cos powie?
GRE 2015-05-12 17:06:57
dostaliśmy z ekipą propozycję pracy w firmie Teco. Montaż rur GRE na statkach w Danii, ktoś pracował u nich wcześniej na takich projektach? Co możecie powiedzieć o firmie, płatnościach i pracy?
1
BRONEK 2015-05-13 14:16:02
Haha wasze ryzyko!! Poślizg z płatnościami to u nich standard !! Jak nie spróbujesz to się nie dowiesz !! Ja odradzam co ty zrobisz twoja sprawa... Będą cie przekonywać żebyś wzioł tą robote ...Powodzenia
1
gosc z gdaska 2015-05-21 14:55:56
wszystko prawda w 100% robilem w tamtym roku na remontowce od nich na platformie jako makarz-piaskarz tragedia kasa na raty a jak nie masz za co zyc kogo to interesuje cwelowska firma TECO odradzam normalny malarz piacharz....
Cosik 2015-05-21 23:12:34
Rumunów teraz pchają do roboty za 8$ za godz. Kto sie szanuje nie pracuje u nich..
GRE 2015-05-27 19:26:38
Opóźnienia w płatnościach to chyba standard w dzisiejszych czasach. Jeżeli płacą, ale z opóźnieniem, to nie jest najgorzej. Teraz trudno z firmami, które płacą na czas, chyba, że jakieś drobne.
Cosik 2015-05-29 13:56:43
Teco jest taką właśnie droną firmą ,kto się szanuje nie pracuje dla nich...gdyby firma miała kontrakty jak sie należy to by ludzi nie oszukiwała,i płaciła na czas. Jakoś w norwegi tego problemu nie ma,no i stawki za godzinę są nie porównywalne. Firma krzak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i oszuści...
BRONEK 2015-07-17 20:44:33
Szkoda słów na tą firmę...JEDEN WIELKI BULLSHIT !!! PRACA DLA DESPERATÓW LUB RUMUNÓW,NAJLEPIEJ SPRAWDZ SAM..................
kika 2015-08-03 10:47:26
A czy ktoś wie jak się tam pracuje w biurze, np. w księgowości? Czekam na jakiś post
byly pracownik 2015-08-12 16:00:15
Witam serdecznie wszystkich zainteresowanych. Pracowalem w firmie Teco kilka lat. Była to firma dobra, placila sporo i na czas itd. Ludzie mieli zapewniony sprzet etc etc. Owszem było kilku oszolomow (brygadziści i wyżej)ale pracy było dużo i cala reszta na czas. Na chwile obecna jest to kupa gnoju i syfu. Panowie na gorze z tego co wiem robia dobra robote a nawet bardzo, natomiast lysaker i dubaj to banda kretynow którzy ludzi maja za zwykłych roboli (oddzial w Polsce- fajni ludzie)i z pieniędzmi robia co chcą i jak chcą a ludzie kiedyś tam otrzymają pieniążek. Jeśli chodzi o kontrakty to sa to dubajskie nic nie warte dokumenty. Nie ma swiadczen, zusu podatkow itd. Wszelkich roszczeń można dochodzić w sadzie w DUBAJU. POWODZENIA. Z tego co wiem to na dzień dzisiejszy maja kilka kontraktow na platformach i placa na czas. Nie zmienia to jednak sytuacji firmy i pracownikow co do nieregularnej pracy.No i najważniejsze tzn kolesiostwo i układy. Zatrudnia się tylko kolezkow i rodzinke. Jako jeden z przykladow podam iż syn jednego z panow jest leniwy jak mało kto i wozi się tylko na nazwisku ojca, nikt z gowniarzem nie ma ochoty pracować i nikt nie chce uswiadamiac ojca jak jest bo się boja ze straca prace.Mialem okazje poznac tego pajaca na stoczni i wiem ze zrobi wszystko żeby nie robic i sciemniac. Na ta chwile polecam prace na wiatrakach w Europie. Placa dobrze na czas. Trzeba tylko sporo czasu spedzac bez rodziny. Pozdrawiam
4
Cosik 2015-08-12 17:22:43
Bardzo żetelna wypowiedz!! Brawo !! Taka jest prawda ! Z oszołomem z Dubaju miałem przyjemność i dlatego wiem że to Prawda!!!
2
pd 2015-08-26 12:06:50
Witam!

Mógłbyś coś dokładniej napisać o tej pracy na wiatrakach?

pozdrawiam
mac 2015-10-08 16:57:12
Tak jest!
Teco niema kasę do wypłaty!!!
1
Pasztetowa 2015-10-15 09:36:14
To [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] dziwie się że w Polsce można taką bandytkę uprawiać . kierownictwo wali firmę w rogi robi fuchy , a ludzi kręcą jak mogą i nie płacą .
Pasztetowa 2015-10-15 09:42:56
Kiełbasa robi nadal i dalej kroi firmę robi fuchy w Gdyni i na kręci ludzi na platformę na remontówkę i dalej nie płaci firma to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w Polsce powinni się zabrać im za [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] miesięcznie tam się przewija z 600 bukieciarzy no i też trafiają się normalni ludzie i jak ktoś popracował tam z 2 tygodnie to zapomnij że wypłacą siano to firma ma z czego zrobić wieczór integracyjny dla oszołomów z biura , jednym słowem omijać to szambo .
2
Sncho 2015-10-16 19:08:25
Panie Lach... jak potrzeba pracy to wiesz gdzie dzwonic jak masz problem to piszesz bzdury po drugie zorietuj sie czy i komu za co nie wyplacili kasy bo ja mam tam znajomych i owszwm kasa z opuznieniem ale wyplacili wszyskim a stawki zajebiste jak na polskie warunki 24 zeta na godz.
mac 2015-10-19 17:31:18
Ten Lech....co masz umową z Lechem? Czy zapłaci Lech czy Teco? Czyli jest firmą w firmie? Trochę jest niejasne...
Ale co wiem stawki są też 15 zł!? A co robisz za 24?
gabi 2015-11-19 20:34:24
Teco pracuje na remontowej,maja najgorsze roboty jakie moga byc,porzadnej nie chca im dac,bo nie maja pojecia o robocie,a foremani to debile i pajace,szczegolnie jednoreki kretyn lukaszek,odpisuje ludziom godziny,ale ponoc ma ktos sie nim zainteresowac i nauczyc go podejscia do czlowieka.
Cosik 2015-11-20 09:37:17
Pracuje tam taki koleś Wandke Maciej zna ktoś tego typa? Może jakieś opinie o tym pseudo projekt menagerze??
arnold 2015-11-20 22:15:46
wandke jest w porzadku,sa inni gorsi debile
elektryk 2015-11-28 20:15:08
Chłopie taka stawkę nawet netto można spokojnie dostać w innych firmach stoczniowych jeśli masz doświadczenie i coś umiesz, także się nie ekscytuj .Zależy jeszcze w jakiej specjalności .I nie w firmie zarejestrowanej w Dubaju.W maju szukali elektryków,zrobili spotkanie,szybko dostarczać dokumenty i podpisywać umowy ,na drugi dzień na szkolenie .Jak się później okazało wcale nie dostali tej roboty i wyszło wielkie G... Co niektórzy zdążyli się już zwolnić ze swoich dotychczasowych firm .Z tego wynika że firma niepoważna jest .
cosik 2015-11-29 22:02:01
Wantke w pozdku?? słyszałem historie ,ze skroił jednego kolesia na 5000 papiera ,juz sie kilka osób zaiteresowało tematem..gośc musi ogladać sie na ulicy...
Lachu 2015-11-30 14:57:09
Jak to zrobil naprawde,to lac w morde gnoja i sie nie ogladac,jak co to mieszka w gdansku niedaleko remontowej!
cosik 2015-12-01 21:55:25
juz go obserwują z tego co mi wiadomo...karma wraca
Radler 2015-12-03 00:26:40
Gadacie bzddety Wandke to gośc na poziomie po 2 po nowym roku prawdopodobnie odchodzi z tego co mi wiadomo to jeszcze ktoś z kierownictwa z norwegi też opuszcza szeregi teco więc firma się najwyraźniej rozpada , sami sobie winni ;) Pozdro
pracownik 2016-02-01 16:14:37
Firma od dłuzszeego czasu nie wypłacalna,mają gdzieś pracownika.
ktosik 2016-02-09 19:40:37
firma hahment powoli ogłasza upadłośc niemaja zadnych robut od jesieni same konfitury i przydupasy robia
ktos 2016-02-09 19:49:52
firma krzak pomalu ogłasza upadlosc niemaja zlecen od jesienią ludzie czekaja za wyplatami pracują same kafitury zagle zomerfeldy dareczki
MW 2016-02-11 17:37:49
A moze cos blizej w temacie? Czy moze cos od kogos przy piwku uslyszales? To sa jakies bzdury i pomowienia - jestem gotowy na ten temat porozmawiac.
ja 2016-02-12 18:41:24
Coś bliżej w temacie? Proszę bardzo. Akurat ja mam informację na bierząco.
Teco nie ma projektów, platforma się skończyła i skończyła się kasa na utrzymywanie 3 świętych pseudo project menagerów: Lecha, Jurka i Wojtka. Pieniądze od października nie na czas, i to zarówno na kontraktach za granicą jak i w Polsce.
Dzwoniąc po pieniądze do pana Piotra K. słyszysz zawsze, że już idą lub, że zaraz będą, panienki z biura nigdy nic nie wiedzą a pan Krzysztof M. wygodnie zasłania się tym, że to nie on dogadywał się z tobą w sprawie pieniędzy. Do tego jedna dziura finansowa jest łatana za pieniądze z następnych projektów, których coraz mniej w zasięgu firmy.
Szczerze mówiąc, nie polecam nikomu. Pracowałem tam prawie rok, pieniądze na czas bywały rzadko, często jednak było ich mniej niż powinno.
W tym momencie teco ma drobne prace na stoczni i niedługo rusza 3-miesięczny projekt w Kolumbii który będzie katastrofą finansową. Biuro za wszelką cenę próbuje opłacić zaległe wypłaty pracownikom, którzy jadą na ten wyjazd a i tak od rana do wieczora mają wizyty w sprawie pieniędzy.
To w skrócie tyle, naprawdę można długo pisać o firmie teco, ale napewno nic dobrego.
3
news 2016-02-22 18:35:24
Oficjalna informacja Kiełbasa został wyrzucony z firmy za jej rozkradnięcie. Jego przydupasy uciekli kilka dni wcześniej. Może w końcu zaczną się normalne rządy w tej firmie. Norweg szuka całego nowego sztabu co pociągnie firmę. życzę sukcesów. To co najgorsze to już chyba za nimi. Chodzi oczywiście o kiełbasę, który kolejną firmę prawie do bankructwa doprowadził. przestań człowieku kraść.
2
pomocnik, pomocnika 2016-02-23 03:37:00
Wiadomo coś o wypłatach za styczeń 2016 ?
1
gruby 2016-02-24 21:14:54
Norweg siedzi w Polsce przelewy za działalność poszły na dniach mają być wypłacone zlecenia. wszystko na dobrej drodze
sa 2016-02-28 13:16:05
teco ok firma z przyszłością
spawacz 2016-03-21 11:03:16
Firma nie płaci, od grudnia czekam na pieniądze, wypłacają na czas tylko swoim ludziom. Nie polecam
2
adambus 2016-04-01 12:34:40
Od listopada Firma nie zapłaciła za przewóz osób do Varny
.Jak dopadnę Pana Norwega który zamawiał autokar będzie nie miło może ma ktoś namiary ,tel adres gdize można go dorwać proszę o mail ze strony www.adambus.pl
Zainteresowany 2016-04-11 12:27:23
Debilu Ty, Kielbasa nie uciekl, firmy kolejnej nie rozjebal bo w Teco pracowal 20 lat. A firme [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wlasciciele bo nie sluchaja co sie do nich mowi. Tak wiec kup sobie kij i jebnij sie w ryj kretynie.
spawacz 2016-04-19 14:59:15
Monek jak mam działalność gospodarczą to się nie zatrudniam bezpośrednio w firmie która raz ma dla mnie pracę a raz nie. Mam więcej zleceń nie tylko z tej firmy i jakoś inni płacą na czas... A co do "swoich ludzi" to miałem na myśli pupilków z biura, typowych darmozjadów co swoją praca na chleb by nie zarobili. Z resztą co tu dużo pisać umów o pracę nikomu nie proponowano, jakieś gówna z dubaju co w razie co to możesz tam swoich praw dochodzić.
1
plik 2016-05-10 21:54:26
spawacz, jeżeli ktoś ma tak niepewną sytuację to lepiej łapać zlecenia z kilku firm.
1
Zostaw swoją opinię o TECO MARITIME ASA NORWAY - Lysaker
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TECO MARITIME ASA NORWAY