brak logo

Kancelaria Podatkowa mgr Anna Kłosowska

Opole

Opinie o Kancelaria Podatkowa mgr Anna Kłosowska

pracownik 2015-09-06 22:16:12
zarobki mierne. niby mówią że jest możliwość rozwoju i wyższych ale generalnie jest z tym problem.
Łukasz 2016-03-17 08:03:07
Kolego slawkom78 ja i moja mama też mamy problem z tą kancelarią a dokładnie chodzi o extra zwrot. Jeśli chodzi o mnie to wszystkie dokumenty dostali rok temu a na moje pytanie na jakim etapie jest moje rozliczenie odpisali "Pański extra zwrot jest sprawdzany przez urząd. W tym momencie napływa dużo rozliczeń za rok 2015, które mają priorytet, więc opracowywanie może potrwać nieco dłużej".
Kontakt do mnie lukaszgil1990@gmail.com
5
naciągnięty 2016-04-24 14:55:15
W bardzo nie ładny sposób zostałem naciągnięty przez nich na blisko 700 zł wydatków z mojej strony przy naliczonym przez nich zwrocie podatku w wysokości "aż" kilkanaście Euro a wystarczyło na moje pytanie: Czy jeżeli większą część dochodów uzyskałem w Polsce a nie Holandii odpowiedzieć że dostanie pan groszowy zwrot bo przecież wiedzieli o tym (a za profesjonalistów się chyba uważają)że można dostać większy zwrot jeżeli ktoś miał ponad 90% dochodów w Holandii, w przeciwnym wypadku szkoda tracić czas i się rozliczać... a żeby było śmieszniej to dostałem od nich sms z wysokością naliczonego zwrotu w weekend oddzwoniłem w poniedziałek że nie chcę tego rozliczenia i chcę zwrot moich 200 zł. a Pani stwierdziła że już wysłali a ja zapłaciłem za rozliczenie a nie za zwrot podatku...to ja się pytam po co było komuś płacić za rozliczenie PIT 36, dopłacać do niego skarbówce, tracić paliwo na dojazd do ich biura?? Po to żeby oni zarobili na końcu 200 zł.??? Blisko 2000 Euro zapłaconego podatku i kilkanaście Euro zwrotu! "Polecam" wszystkim rozliczanie przez nich podatku z zagranicy bo robią to sprawnie i szybko a że informują tylko o tym co jest im na rękę to nic nie znaczący szczegół.
9
kronos 2016-05-06 14:30:52
Witam. Tak sobie czytam te wszystkie posty i wśród tych negatywów zastanawiam się dlaczego tak się stało. Ja i moi znajomi (w sumie 6 osób)korzystaliśmy z usług tej firmy gdzie wszystko było załatwione tak jak należy. Nie mieliśmy problemu z adresami przesyłek czy kontaktem. Jedynym mankamentem były troszkę długi okres oczekiwania na całkowite załatwienie sprawy, ale to nie była wina kancelarii tylko opieszałości urzędów. Po złożeniu wszystkich wymaganych dokumentów sprawa była prowadzona przez kompetentną panią, która wyjaśniła cały tok postępowania w najdrobniejszych szczegółach.
Ja i moi znajomi jesteśmy zadowoleni z działalności kancelarii i wiem jedno że w przyszłości na pewno będziemy korzystać z jej pomocy.
1
Bert 2016-06-10 23:03:57
No cóż. Od profesjonalnej kancelarii podatkowej oczekuję więcej, niż przepuszczenia danych przez kalkulator. Poinformowali mnie, że otrzymam zwrot kilkunastu EURO. Sprawdziłem to na kalkulatorze na ich stronie internetowej. Wyszła dokładnie ta sama kwota. Poszedłem do konkurencji, która wywalczyła zwrot ponad 1000 EURO. Odradzam skorzystanie z ich "oferty".
7
BENDŻ 2016-06-15 13:49:23
Proszę mieć na uwadze, że nie zawsze 'więcej' znaczy 'poprawnie' :)
każdy z nas chciałby mieć dużo zwrotu z podatku ale już raz zawiodłam sie, bo chciałam wiecej, a teraz musze zwracać.. wiec warto sie zastanowic, czy chcesz miec wiekszy zwrot podatku czy spokoj przez najblizsze 5 lat
ggghf 2016-07-12 15:33:42
nie zawsze jest zwrot ,zależy jak pracodawca odprowadza podatek i czy masz ulgi. a z tego co wiem to urzad ma 5 lat zeby sprawdzić czy rozliczenie było dobrze zrobione
anka 2016-08-09 14:12:45
Oby potem nie przyszedł czek do zwrotu, tak jak mi kiedyś. Wiele się słyszy o niepoprawnych rozliczeniach. Dostać można wiele, pytanie czy na długo... Lepiej dostać mniej a tyle ile się należy. Jestem z nich zadowolona. Wyliczyć wyższą kwotę to nie sztuka!
Basia 2016-08-10 07:36:44
Od wielu lat mąż wyjeżdża do Holandii i rozlicza się przez tą Kancelarię, prowadzą nam wszystkie możliwe usługi. Jestem z nich bardzo zadowolona - wszystko zawsze kompetentnie i fachowo. Nigdy nas nie zawiedli. Nasze sprawy podatkowe i socjalne są w dobrych rękach. Polecam
1
ja 2016-08-12 12:35:56
Ja tam nie mam z nimi problemów. Jedni z nielicznych rozliczają od początku roku a nie później. Belasting swoje wymyśla i trzeba się z tym pogodzić, z nimi da sie wszystko załatwić
1
Zdzislawa Ceremuga 2016-09-15 21:32:11
Rozliczam sie przez te kancelarie juz kilka lat.Polecam.Nie mialam nigdy zadnych problemow.Dobry kontakt email.tel.
prawda 2016-09-20 19:45:49
Nie ma to jak autoreklama osób z biura powyżej. Posty negatywne "na pewno ktoś wymyślił". A ja mam takie pytanie czy osoba zadowolona jeszcze sobie się wypowiada na forum tak ochoczo z reklamą. Też zostałem naciągnięty przez nich na "korektę" rozliczenia. Podobno mam dostać ponad 400e. Moje rozliczenie wyglądało tak: dokumenty dostarczone w marcu, w czerwcu dzwoni baba z biura i mówi mi że trzeba korektę zrobić bo "uzyskał pan dochód w Polsce". Podczas składania rozliczenia u nich w biurze powiedziałem że brałem zasiłek w Polsce, a ta baba że nic o tym nie wspominałem i muszę jeszcze płacić za jej błędy. Kolega z pracy miał też z nimi przygodę. Zgłosił do ubezpieczenia swoje dziecko, no i na nieszczęście coś się stało. W szpitalu powiedziano mu że jego dziecko jest nie ubezpieczone. Betale alstublieft :)
4
koko 2016-09-20 22:09:56
a wiadomo cz jest szansa u nich na jakiekolwiek zatrudnienie? Nie ukrywam, że dobrze by było się teraz załapać.
Szymek 2016-11-23 21:03:51
Rozliczałem sie za posrednictwem innych biur i miałem wszystko zawsze na czas rozliczone.Zachciało mi sie Kłosowskiej i porażka nie ma gorszego biura uwierzcie mi .Mam wielu znajomych którzy rezygnuja z usług Pani Kłosowskiej .To biuro nie dba o klietów ono na klietach robi kase jak na naciaganiu na exstra zwocie podatku .Wszyscy oszukani ,którzy stracili swoje pieniadze wpłacone na otrzymanie exstra zwrotu powini zał .sprawe o swiadome wyłudzenie piniedzy .Biuro nie informuje i nie robi tego celowo ile nal sie zwrotu exstra podatku ,zeby sciagnac opłaty za usługe ,a ty jako klient ze stracisz to nie istotne wazne ze oni zarobia na tobie.
3
ula 2016-11-23 21:16:52
Ciekawostka, jest pani szczesliwa bo w pani przypadku udało sie im na czas .Ja natomiast kilkakrotnie musiałam te same dok .przesyłac .Nieporozumienie ,straszne nieporozumienie to biuro.Jak ktos wczesniej tu napisał pozytywne opinie tu moga byc tylko procowników tego biura .Gdzie by sie znajomych nie zapytało ,którzy rozliczaja sie u pani Kłosowskiwj wszyscy narzekaja wszyscy.
2
jola18 2016-11-23 21:33:47
Łukasz nie jestes jedyny kiwaja na exstra zwrocie wszystkich .Na wstepie informuja ze nawet do 3000 tysiecy sie otrzyma exstra zwrotu .Spoko tylko nie powiedza wczesniej niz wpłacisz za usługe ,a jak chcesz zrezygnowac z exstra zwrotu to strasza kara 1000 euro za zerwanie umowy ,nie wazne ze ona ci sie nie opłaca i koszta sa wyzsze niz zwrot albo zwrot zerowy to jest czysty interes szybka i łatwa kasa dla biura.
2
Zostaw swoją opinię o Kancelaria Podatkowa mgr Anna Kłosowska - Opole
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kancelaria Podatkowa mgr Anna Kłosowska