brak logo

Kancelaria Podatkowa mgr Anna Kłosowska

Opole

Opinie o Kancelaria Podatkowa mgr Anna Kłosowska

pracownik 2015-09-06 22:16
zarobki mierne. niby mówią że jest możliwość rozwoju i wyższych ale generalnie jest z tym problem.
2
naciągnięty 2016-04-24 14:55
W bardzo nie ładny sposób zostałem naciągnięty przez nich na blisko 700 zł wydatków z mojej strony przy naliczonym przez nich zwrocie podatku w wysokości "aż" kilkanaście Euro a wystarczyło na moje pytanie: Czy jeżeli większą część dochodów uzyskałem w Polsce a nie Holandii odpowiedzieć że dostanie pan groszowy zwrot bo przecież wiedzieli o tym (a za profesjonalistów się chyba uważają)że można dostać większy zwrot jeżeli ktoś miał ponad 90% dochodów w Holandii, w przeciwnym wypadku szkoda tracić czas i się rozliczać... a żeby było śmieszniej to dostałem od nich sms z wysokością naliczonego zwrotu w weekend oddzwoniłem w poniedziałek że nie chcę tego rozliczenia i chcę zwrot moich 200 zł. a Pani stwierdziła że już wysłali a ja zapłaciłem za rozliczenie a nie za zwrot podatku...to ja się pytam po co było komuś płacić za rozliczenie PIT 36, dopłacać do niego skarbówce, tracić paliwo na dojazd do ich biura?? Po to żeby oni zarobili na końcu 200 zł.??? Blisko 2000 Euro zapłaconego podatku i kilkanaście Euro zwrotu! "Polecam" wszystkim rozliczanie przez nich podatku z zagranicy bo robią to sprawnie i szybko a że informują tylko o tym co jest im na rękę to nic nie znaczący szczegół.
12
kronos 2016-05-06 14:30
Witam. Tak sobie czytam te wszystkie posty i wśród tych negatywów zastanawiam się dlaczego tak się stało. Ja i moi znajomi (w sumie 6 osób)korzystaliśmy z usług tej firmy gdzie wszystko było załatwione tak jak należy. Nie mieliśmy problemu z adresami przesyłek czy kontaktem. Jedynym mankamentem były troszkę długi okres oczekiwania na całkowite załatwienie sprawy, ale to nie była wina kancelarii tylko opieszałości urzędów. Po złożeniu wszystkich wymaganych dokumentów sprawa była prowadzona przez kompetentną panią, która wyjaśniła cały tok postępowania w najdrobniejszych szczegółach.
Ja i moi znajomi jesteśmy zadowoleni z działalności kancelarii i wiem jedno że w przyszłości na pewno będziemy korzystać z jej pomocy.
6
Bert 2016-06-10 23:03
No cóż. Od profesjonalnej kancelarii podatkowej oczekuję więcej, niż przepuszczenia danych przez kalkulator. Poinformowali mnie, że otrzymam zwrot kilkunastu EURO. Sprawdziłem to na kalkulatorze na ich stronie internetowej. Wyszła dokładnie ta sama kwota. Poszedłem do konkurencji, która wywalczyła zwrot ponad 1000 EURO. Odradzam skorzystanie z ich "oferty".
17
BENDŻ 2016-06-15 13:49
Proszę mieć na uwadze, że nie zawsze 'więcej' znaczy 'poprawnie' :)
każdy z nas chciałby mieć dużo zwrotu z podatku ale już raz zawiodłam sie, bo chciałam wiecej, a teraz musze zwracać.. wiec warto sie zastanowic, czy chcesz miec wiekszy zwrot podatku czy spokoj przez najblizsze 5 lat
3
ggghf 2016-07-12 15:33
nie zawsze jest zwrot ,zależy jak pracodawca odprowadza podatek i czy masz ulgi. a z tego co wiem to urzad ma 5 lat zeby sprawdzić czy rozliczenie było dobrze zrobione
2
anka 2016-08-09 14:12
Oby potem nie przyszedł czek do zwrotu, tak jak mi kiedyś. Wiele się słyszy o niepoprawnych rozliczeniach. Dostać można wiele, pytanie czy na długo... Lepiej dostać mniej a tyle ile się należy. Jestem z nich zadowolona. Wyliczyć wyższą kwotę to nie sztuka!
2
Basia 2016-08-10 07:36
Od wielu lat mąż wyjeżdża do Holandii i rozlicza się przez tą Kancelarię, prowadzą nam wszystkie możliwe usługi. Jestem z nich bardzo zadowolona - wszystko zawsze kompetentnie i fachowo. Nigdy nas nie zawiedli. Nasze sprawy podatkowe i socjalne są w dobrych rękach. Polecam
5
ja 2016-08-12 12:35
Ja tam nie mam z nimi problemów. Jedni z nielicznych rozliczają od początku roku a nie później. Belasting swoje wymyśla i trzeba się z tym pogodzić, z nimi da sie wszystko załatwić
4
Zdzislawa Ceremuga 2016-09-15 21:32
Rozliczam sie przez te kancelarie juz kilka lat.Polecam.Nie mialam nigdy zadnych problemow.Dobry kontakt email.tel.
3
koko 2016-09-20 22:09
a wiadomo cz jest szansa u nich na jakiekolwiek zatrudnienie? Nie ukrywam, że dobrze by było się teraz załapać.
1
Wojo. 2017-03-06 20:08
Ja za ich główny problem uważam bardzo słabą możliwość kontaktu telefonicznego.Trzeba bardzo długo czekać na połączenie a jeśli dzwoni się pół godz.przed zamknięciem to się rozłączają.Chyba wcześniej chcą iść do domu.Jak tak dalej będą ludzi traktować to klienci będą szukać innych biur (a jest ich sporo) a sami w końcu stracą pracę z braku klientów na własne życzenie.W końcu żadnej łaski nikomu nie robią ponieważ biorą za usługi rozliczeniowe niemałe pieniądze.
2
Hanna 2017-03-08 12:27
@Wojo. cenna uwaga. Ktoś jeszcze miał taki problem?
Incognito 2017-03-10 14:38
@Wojo. @Hanna Niestety nie mogę się zgodzić, zdarzało mi się zadzwonić do Kancelarii w późnych godzinach i byłam obsłużona nawet po godzinie 20.00 i nikt się nie rozłączał. Mają problemy techniczne z infolinią ale nie sądzę, że pracownik sam rozłączył połączenie.
1
nico19994 2017-03-13 15:38
Opinia jest taka odradzam każdemu kto przujedzie do Holandii korzystania z tej firmy. lepiej popytac o kogos innego pozdrawian Nico:)
1
Hanna 2017-03-20 14:27
@Incognito dziękuję za Twoją opinię. Może być pomocna dla przyszłych współpracowników Kancelaria Podatkowa mgr Anna Kłosowska.
slawkom78 2017-04-19 22:46
Zwykli kretacze i kombinatorzy. Chcesz wiecej wiedziec napisz maila slawkom78@gmail.com Odradzam kategorycznie korzystania z ich uslug. W sytuacjach spornych bedziesz winien tylko Ty . Dojada cie ile wlezie. Przetrzymuja pieniadze na kontach ktore zakladaja zeby nam prowizje sciagnac. Przetrzymuja koorospondencje ktora przychodzi nam na ich adres po zmianie adresu w Bellasting. Pilnie szukam osob ktore czuja sie oszukane przez ta kancelarie jak i ludzi ktorzy dlugo czekaja na pieniadze z Bellastingu. Moze macie juz pieniadze a oni trzymaja je? Prosze dzwonic do bellastingu i pytac sie amemu w jakim miejscu jest wasza sprawa. Moje co prawda nieduze pieniadze koorospondencje trzymali 2 miesiace. Moje posty na forum sa kasowane na infolinii rozlaczaja sie ze mna . Mam z nimi sprawe sadowa. Uwazajcie na siebie i nie podpisujcie umow za prowizja i ni ezmieniajcie kont na ich konta ktore wam zakladaja. wiecej info na maila. Pozdrawiam
3
ona 2017-05-31 13:19
Nie polecam. Strasznie niekompetentne towarzystwo , OSZUŚCI !!! Twoją sprawą zajmują się wszyscy konsultanci przez co ciągle dzwoni do ciebie inna osoba niezorientowana o co chodzi. Mają swój śmieszne ,,notatki' w których mają daty rozmów i co kiedy było załatwiane w twojej sprawie, często w tych notatkach mają zamieszczone błędne informacje . Dwa razy w moim przypadku było tak , jak starałam się o zwrot z ubezpieczenia czekałam ponad 2 miesiące na jakiekolwiek informacje , zirytowana dzwonię do nich a oni bezczelnie wkręcają mi , że tego i tego dnia i o tej godzinie był kontakt telefoniczny ze mną w sprawie tego , że mój zwrot z ubezpieczenia jest zawieszony na pół roku przez urząd !!! NIGDY NIE OTRZYMAŁAM TAKIEJ INFORMACJI. a ci bezczelni ludzi wścikają mi konretną datę w której niby był telefon do mnie i była przekazana ta informacja . PO PROSTU ŻENADA. Jeżeli chodzi o załatwienie zasiłku dla bezrobotnych .... od lutego do czerwca zapłaciłam już ponad 1000 e , zasiłek skończył mi się w połowie maja , a ja przez ich bałagan i zaniedbanie nawet nie odstałam dokumentów za maj , kwietniową ratę zasiłku dostałam parę dni temu , bo ,,zapomnieli wysłać ' moich inkomstów - tego zdania była część konsultantów , a druga część mówiła ,, Państwa dokumenty dopiero teraz doszły do kancelarii' co jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] prawda bo zawsze dostaje sms z informacją o doręczeniu listu . i było to już dawno temu. GENERALNIE Odradzam , można dużo taniej i przyjemniej sobie ze wszystkim poradzić. Aha i jeszcze niektóre babska są tak nie miłe , że jak tylko skończę z nimi załatwiać sprawy , piszę wielką skargę na jedną z pań , która z ludźmi gada jak z najgorszymi debilami, wręcz krzycząc i nie ukrywając zdenerwowania na pytających o zawiłe urzędowe sprawy , które nie są jasne dla zwykłego kowalskiego . Piszę tą opnię, bo jestem już tak wkur*iona ich zachowaniem i postawą, a nic innego nie mogę zrobić , jak podzielić się z wami moi drodzy internauci moim oburzeniem i poczuciem niesprawiedliwości .
Hanna 2017-05-31 13:33
Dziękujemy za Wasze opinie na temat usług Kancelaria Podatkowa mgr Anna Kłosowska. A co możecie napisać na temat firmy jako pracodawcy? Kto z Was jest zatrudniony w tej firmie? Jakie plusy dostrzegacie w pracy w tym miejscu?
anna71 2017-06-20 15:31
To co wyprawia ta Kancelaria w ostatnim miesiącu próbując załatwić moje sprawy woła o pomstę do nieba.
Po pierwsze za wypełnienie kilku papierków kasują 100 euro a jak się póżniej okazuje i tak są żle wypełnione. W moim przypadku były to druki z UWV zaniosłam Pani do Kancelarii zapłaciłam tak zwany abonament w kwocie 100 euro aby wypełniono je i odesłano do urzędu . Coś mnie tknęło żeby pójść do UWV bo nie otrzymałam dokumentów od nich za bierzący miesiąc i co się okazało deklaracje wypełnione przez pracownika zostały wysłane ale żle wypełnone i na dodatek pokreślone na co Pani w urzędzie powiedziała że takich rzeczy nie wolno robić i jest to wykroczenie .Zastanawiam się jak taka duża kancelaria może popełniać tak karygodne błedy i bierze za to takie duże pieniądze. MASAKRA. Pracownik z UWV próbował kontaktować się dwukrotnie z pracownikiem Kancelarii w sprawie żle wypełnionych dokumentów ale bezskutecznie nikt nie reagował a na dodatek wysłał ponownie żle wypełnione dokumenty do UWV. Całe szczęście że sama poszłam do UWV i wyjaśniłam tę sprawę bo przypuszczam zawieszono by mi wypłatę zasiłku. Nigdy w życiu nie skorzystam z usług tej kancelarii a byłam klientem od kilku lat ale takie błedy jakie ostatnio robią to tragedia.Biorą tylko kasę a do niczego się nie przykładają.
Zostaw swoją opinię o Kancelaria Podatkowa mgr Anna Kłosowska - Opole
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kancelaria Podatkowa mgr Anna Kłosowska