brak logo

Kancelaria Podatkowa mgr Anna Kłosowska

Opole

Opinie o Kancelaria Podatkowa mgr Anna Kłosowska

pracownik 2015-09-06 22:16
zarobki mierne. niby mówią że jest możliwość rozwoju i wyższych ale generalnie jest z tym problem.
Łukasz 2016-03-17 08:03
Kolego slawkom78 ja i moja mama też mamy problem z tą kancelarią a dokładnie chodzi o extra zwrot. Jeśli chodzi o mnie to wszystkie dokumenty dostali rok temu a na moje pytanie na jakim etapie jest moje rozliczenie odpisali "Pański extra zwrot jest sprawdzany przez urząd. W tym momencie napływa dużo rozliczeń za rok 2015, które mają priorytet, więc opracowywanie może potrwać nieco dłużej".
Kontakt do mnie lukaszgil1990@gmail.com
8
naciągnięty 2016-04-24 14:55
W bardzo nie ładny sposób zostałem naciągnięty przez nich na blisko 700 zł wydatków z mojej strony przy naliczonym przez nich zwrocie podatku w wysokości "aż" kilkanaście Euro a wystarczyło na moje pytanie: Czy jeżeli większą część dochodów uzyskałem w Polsce a nie Holandii odpowiedzieć że dostanie pan groszowy zwrot bo przecież wiedzieli o tym (a za profesjonalistów się chyba uważają)że można dostać większy zwrot jeżeli ktoś miał ponad 90% dochodów w Holandii, w przeciwnym wypadku szkoda tracić czas i się rozliczać... a żeby było śmieszniej to dostałem od nich sms z wysokością naliczonego zwrotu w weekend oddzwoniłem w poniedziałek że nie chcę tego rozliczenia i chcę zwrot moich 200 zł. a Pani stwierdziła że już wysłali a ja zapłaciłem za rozliczenie a nie za zwrot podatku...to ja się pytam po co było komuś płacić za rozliczenie PIT 36, dopłacać do niego skarbówce, tracić paliwo na dojazd do ich biura?? Po to żeby oni zarobili na końcu 200 zł.??? Blisko 2000 Euro zapłaconego podatku i kilkanaście Euro zwrotu! "Polecam" wszystkim rozliczanie przez nich podatku z zagranicy bo robią to sprawnie i szybko a że informują tylko o tym co jest im na rękę to nic nie znaczący szczegół.
9
kronos 2016-05-06 14:30
Witam. Tak sobie czytam te wszystkie posty i wśród tych negatywów zastanawiam się dlaczego tak się stało. Ja i moi znajomi (w sumie 6 osób)korzystaliśmy z usług tej firmy gdzie wszystko było załatwione tak jak należy. Nie mieliśmy problemu z adresami przesyłek czy kontaktem. Jedynym mankamentem były troszkę długi okres oczekiwania na całkowite załatwienie sprawy, ale to nie była wina kancelarii tylko opieszałości urzędów. Po złożeniu wszystkich wymaganych dokumentów sprawa była prowadzona przez kompetentną panią, która wyjaśniła cały tok postępowania w najdrobniejszych szczegółach.
Ja i moi znajomi jesteśmy zadowoleni z działalności kancelarii i wiem jedno że w przyszłości na pewno będziemy korzystać z jej pomocy.
5
Bert 2016-06-10 23:03
No cóż. Od profesjonalnej kancelarii podatkowej oczekuję więcej, niż przepuszczenia danych przez kalkulator. Poinformowali mnie, że otrzymam zwrot kilkunastu EURO. Sprawdziłem to na kalkulatorze na ich stronie internetowej. Wyszła dokładnie ta sama kwota. Poszedłem do konkurencji, która wywalczyła zwrot ponad 1000 EURO. Odradzam skorzystanie z ich "oferty".
13
BENDŻ 2016-06-15 13:49
Proszę mieć na uwadze, że nie zawsze 'więcej' znaczy 'poprawnie' :)
każdy z nas chciałby mieć dużo zwrotu z podatku ale już raz zawiodłam sie, bo chciałam wiecej, a teraz musze zwracać.. wiec warto sie zastanowic, czy chcesz miec wiekszy zwrot podatku czy spokoj przez najblizsze 5 lat
2
ggghf 2016-07-12 15:33
nie zawsze jest zwrot ,zależy jak pracodawca odprowadza podatek i czy masz ulgi. a z tego co wiem to urzad ma 5 lat zeby sprawdzić czy rozliczenie było dobrze zrobione
1
anka 2016-08-09 14:12
Oby potem nie przyszedł czek do zwrotu, tak jak mi kiedyś. Wiele się słyszy o niepoprawnych rozliczeniach. Dostać można wiele, pytanie czy na długo... Lepiej dostać mniej a tyle ile się należy. Jestem z nich zadowolona. Wyliczyć wyższą kwotę to nie sztuka!
1
Basia 2016-08-10 07:36
Od wielu lat mąż wyjeżdża do Holandii i rozlicza się przez tą Kancelarię, prowadzą nam wszystkie możliwe usługi. Jestem z nich bardzo zadowolona - wszystko zawsze kompetentnie i fachowo. Nigdy nas nie zawiedli. Nasze sprawy podatkowe i socjalne są w dobrych rękach. Polecam
5
ja 2016-08-12 12:35
Ja tam nie mam z nimi problemów. Jedni z nielicznych rozliczają od początku roku a nie później. Belasting swoje wymyśla i trzeba się z tym pogodzić, z nimi da sie wszystko załatwić
4
Zdzislawa Ceremuga 2016-09-15 21:32
Rozliczam sie przez te kancelarie juz kilka lat.Polecam.Nie mialam nigdy zadnych problemow.Dobry kontakt email.tel.
2
koko 2016-09-20 22:09
a wiadomo cz jest szansa u nich na jakiekolwiek zatrudnienie? Nie ukrywam, że dobrze by było się teraz załapać.
Wojo. 2017-03-06 20:08
Ja za ich główny problem uważam bardzo słabą możliwość kontaktu telefonicznego.Trzeba bardzo długo czekać na połączenie a jeśli dzwoni się pół godz.przed zamknięciem to się rozłączają.Chyba wcześniej chcą iść do domu.Jak tak dalej będą ludzi traktować to klienci będą szukać innych biur (a jest ich sporo) a sami w końcu stracą pracę z braku klientów na własne życzenie.W końcu żadnej łaski nikomu nie robią ponieważ biorą za usługi rozliczeniowe niemałe pieniądze.
Hanna 2017-03-08 12:27
@Wojo. cenna uwaga. Ktoś jeszcze miał taki problem?
Incognito 2017-03-10 14:38
@Wojo. @Hanna Niestety nie mogę się zgodzić, zdarzało mi się zadzwonić do Kancelarii w późnych godzinach i byłam obsłużona nawet po godzinie 20.00 i nikt się nie rozłączał. Mają problemy techniczne z infolinią ale nie sądzę, że pracownik sam rozłączył połączenie.
1
nico19994 2017-03-13 15:38
Opinia jest taka odradzam każdemu kto przujedzie do Holandii korzystania z tej firmy. lepiej popytac o kogos innego pozdrawian Nico:)
1
Hanna 2017-03-20 14:27
@Incognito dziękuję za Twoją opinię. Może być pomocna dla przyszłych współpracowników Kancelaria Podatkowa mgr Anna Kłosowska.
Zostaw swoją opinię o Kancelaria Podatkowa mgr Anna Kłosowska - Opole
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kancelaria Podatkowa mgr Anna Kłosowska