brak logo

Jarocy

Łódź

Opinie o Jarocy

ktos 2013-12-05 13:00:32
firma znajduje sie na morgowej 4 odchodzi od kaczencowej
1
identyfikacja 2014-01-03 20:32:52
Dzięki za info
Pozdrawiam
Sprawiedliwy 2014-01-07 15:44:10
(usunięte przez administratora) Zasada tam jest jedna pracujesz, ale ewentualnie dostaniesz pieniądze jak wystarczy albo nie(usunięte przez administratora)
1
były pracownik 2014-01-27 16:19:04
(usunięte przez administratora) A wracając do tematu, nie polecam tej firmy nikomu, mało normalnych ludzi, w tej chwili chyba brak takich ludzi w tej firmie, jak chcecie dostać kase to musicie się prosić, zaległości sięgają miesiąca, dwóch a nawet i czterech miesięcy. Umowe o prace? dostaniecie jak będzie kontrola, grafik ustalany z dnia na dzień. Ludzie mający rodzine i swoje życie nie mogą nic planować bo nigdy nie wiedza kiedy ida do pracy, brak jakiejkolwiek organizacji, MASAKRA
zadowolony pracownik 2014-01-28 11:47:00
Agnieszko,to co Cię trzyma w tej firmie???Czyżbyś była przetrzymywana??? skoro jest tak żle , to po co wróciłaś???Liczysz wciąż na pana Janusza???ha ha ha
on 2014-01-28 12:46:48
Pracowalem kiedys w tej firmie bardzo mi sie podobalo ale teraz to co czytam to jakas komedia zamiast zajac sie praca to ludzie zajmuja sie tym co ktos inny robi znam Janusza i to co teraz czytam na jego temat to jakies przegiecie jakie laseczki w pracy ?? Zna ktos ta dziewczyne?
1
ktoś 2014-01-28 12:50:03
To na pewno chodzi o D.O. na wiecej go nie stać
pracownica 2014-01-28 14:55:04
to żadna przegięcie, takie są fakty. a ta dziewczyne zna cala firma w końcu pracuje tu
ja czyli jaaa 2014-02-11 19:33:31
Witam wszystkich byłych i teraźniejszych pracowników tego (usunięte przez administratora)bo niestety nie można tego bałaganu nazwać inaczej, brak jakiejkolwiek organizacji, grafik ustalany z dnia na dzień, nigdy nikt nie wie co będzie jutro. Jeśli chodzi o pensje, to proszę Was nie nazywajcie tego w ten sposób, pieniądze są wypłacane raz na jakiś czas żeby zamknąć mordeczki robolom i są to tylko części wszystkich zaległości. Kasjerzy w lidlu mają lepiej, bo te same pieniądze mają na czas :) Jeśli chodzi o plotkę odnoście pana JŻ i pewnej dziewczyny, nie będę wymieniać jej z imienia i nazwiska bo każdy dobrze wie o kogo chodzi, to powiem tak, w każdej plotce jest ziarno prawdy. To co oni wyprawiają nadaje się do ... sam nie wiem czego, ale ludzie będący w związkach nie powinni tego robić to co oni robią. Ona zachowuje się jak... narzucająca się jemu a on to bezczelnie wykorzystuje, ja mam nadzieje że osoby najbardziej tym zainteresowane dowiedzą się jak najszybciej. Tyle w temacie, jak jej czy jemu zazdrościcie to powiedzcie głośno na hali o tym a nie wypisujecie to na forum. Bo to forum ani porno ani erotic :) Reasumując, wyżej wymieniona firma nie zasługuje na to by istniała na rynku, i żadna inna jeśli osobami rządzącymi będą te same osoby. Komornicy, sprawy sądowe, zaległości wobec pracowników którzy sprawy nie podali do wyżej wymienianych instytucji i osoby pracujące bez zarejestrowania, oraz pensje które każdy by chciał a ich nie ma, to w skrócie o firmie krzak...
1
ciekawy 2014-02-12 16:45:12
A czy jest ktos w stanie powiedziec kto zostal ze starej ekipy na drukarni i malarni ?? Bo z tego co czytam glos zabieraja osoby pracujace w firmie.
do ciekawego 2014-02-12 19:19:32
Zalezy o jaka ekipe chodzi, juz troche tych starych ekip było. Wazne ze jest JŻ i jego niunia, wkurzaja mnie bo myślą ze nikt nie wie a prawda jest zupełnie inna. Każdy sie z nich śmieje. Najlepsze to jak ona sie płaszczy przed nim, jakby mogła to by sama go posuwała, żygać sie chce.
ciekawy 2014-02-12 23:15:57
Ja bylem jak konczyla sie soraya i jestem ciekawy kto przeszedl z firma w nowe miejsce i co teraz robicie?
kozak 2014-02-12 23:41:26
hehe, niezła podpucha:):):) co robicie... i ja to wezme...
wujo 2014-02-13 00:34:16
jest coś jeszcze do przejęcia? biore wszystko
haha 2014-02-13 15:23:15
Fajna macie atmosferke w pracy ... nie potrzebujecie kogos do pracy??
ha ha ha 2014-02-13 21:50:13
Ja się dziwię że jeszcze ktoś pracuje w tej firmie, chyba tylko ci najbardziej leniwi którym się nie chce poszukać czegoś lepszego. Z tego co wiem to ci którzy poodchodzili albo zostali zwolnieni mają o wiele lepsze prace i są zadowoleni. Ludzie miejcie ambicje i olejcie (usunięte przez administratora)
SPRAWIEDLIWY JEDYNY 2014-02-14 00:20:02
To tam ktoś jeszcze pracuje. ..? Jak żyć, jak żyć. ..
hahahahaahahahah 2014-02-14 09:20:36
Super atmosfera. Mozna sie posmiac ze swoich kolegow i koleżanek w pracy(usunięte przez administratora)
ja 2014-02-14 10:27:45
(usunięte przez administratora)Zacznę od początku nigdy nie łączyło mnie nic z (usunięte przez administratora)i nigdy nie będzie.Jeśli ktoś uważa inaczej to już jego problem,ale(usunięte przez administratora) czy wy ludzie nie macie własnego życia i musicie się (usunięte przez administratora) bez zastanowienia w moje.(usunięte przez administratora)To ze ktoś ma z kimś dobry kontakt rozmawia ze soba to od razu trzeba oczerniać??i tworzyć jakaś dziwna historie zakładu.Jeśli aż tak bardzo mnie nie lubisz powiedz mi to prosto w oczy przecież spędzamy ze sobą dużo czasu brakuje ci odwagi na to żeby pogadać zapytać się no tak lepiej(usunięte przez administratora)na kogoś na forum głupot pewnie,bo tobie wisi to ale nie zastanawiasz się nad tym co się może stać i jakie mogą być tego konsekwencje.Jeśli moje życie tak bardzo cie interesuje to zapytaj odpowiem na twoje pytania a jeśli nie masz odwagi a widzę ze nie masz żeby pogadać nie (usunięte przez administratora) na mój temat jeśli twoje życie jest aż tak nudne to już twój problem a nie mój.Tyle na ten temat miałam do powiedzenia pozdrawiam wszystkich życzliwych którzy sukcesywnie (usunięte przez administratora) moje życie.Aha i nigdy wcześniej nie zabierałam głosu na tym forum tak w ramach sprostowania:)
ja 2014-02-15 12:58:58
Powiem grzecznie spadaj z tymi kapciami z mojego zycia!!! Chcesz moze numer do mojego meza ??
swojak 2014-02-15 15:58:50
Hahaha, dobre. Jak pamiętam to z wyjątkiem opisywanej osoby to pracowały tam same raszple, wiec nie ma się co dziwić ze beda wszystkiego zazdrościć. A były jeszcze cichodajki, one tez chca sprzątać? Hahaha ale umoralnienie...
ha ha ha 2014-02-16 17:57:41
Ale te dziewuchy głupie w tym jarocy, i jakie paskudy że żal patrzeć.
swojak 2014-02-18 13:12:40
(usunięte przez administratora)wszystko w jednym kotle
ha ha ha 2014-02-18 13:16:33
Kiedyś może nie były top model ale miały poukładane w głowie i nie rwały się do sprzątania biura.
sprawiedliwy 2014-02-18 14:03:26
(usunięte przez administratora) Pytałem skąd się wziął top model J.Ż?
swojak 2014-02-18 14:08:12
Hehehe to zmieniliscie profil działalności na AGENCJĘ. .... HAHAHA
hihi 2014-02-19 12:00:56
To nie mogło się inaczej zakończyć
superman 2014-02-22 15:12:06
ale głupoty tu wypisujecie, ludzie są ciekawi jak się tu pracuje, jakie zarobki, czy wypłaty na czas, a nie kto z kim i dlaczego. Czytałem że firma znajduje się na Morgowej to tam w tych magazynach gdzie są te chemikalia?
batman 2014-02-22 22:43:24
No to zaczyna cuchnąć chemią, jest ktoś do ocalenia?
bu 2014-03-05 13:25:55
(usunięte przez administratora)Praca też nie zawsze jest, różne godziny pracy. Totalny bałagan a maszyny ledwo zipią.
fajny 2014-03-05 21:21:26
racja i jeszcze ta fajna blondi:):) chyba tam sie zatrudnię :)
fajna 2014-03-09 10:44:20
Chciales napisac chyba ze fajna (usunięte przez administratora)
byly pracownik 2014-03-09 20:46:27
Hihihi jemu? Chyba każda. Aaaa nie nie każda, jedna sie z nim wali jak budynki w afganistanie. Oooo fujjjj... dobrze że już tego nie widze i nie słucham o tym jak to oni robią gdzie i kiedy... Ale dajcie już im spokuj piszcie na temat pracy, choć nie ma wsumie co pisač, długi długi i jeszcze raz długi, brak terminowych wypłat, (usunięte przez administratora)
ja 2014-03-19 07:49:28
Miałam sie tu już nie wypowiadać, ale widze ze echo nie cichnie. Nie wiem czemu tak jest, zazdroscicie ze to ja mam komu sie wypinac? Wy tylko pracujecie a ja znajduje czas na zabawe. Nic wam do tego, nie mam zamiaru wam ani nikomu innemu sie tlumaczyć z tego jak i z kim sie zabawiam. Nara
swojak 2014-03-22 08:07:26
Ale w czwartek sie dzialo. Nasi bohaterowie dali popis. Znowu ich ponioslo. Jak takie dwie male ssawki. Ej dajcie namiary na jej meza i jego zone, trzeba im powiedziec bo to chore...
cycuś 2014-03-22 22:08:43
W czwartek to był pikuś, to co ONI dzisiaj tworzyli... to woła o powołanie wielkiego egzorcysty, a może najpierw ojca dyrektora? Hahaha
buahaha 2014-03-24 06:18:02
Jak niby 22.03? Skoro bohaterów nie było w pracy?
ojojoj 2014-03-24 09:07:30
Czytam i nie wirze,czy wy ludzie zdajecie sobie sprawe z tego ze na takie pomowienia sa odpowiednie paragrafy i kary???
ojjojojjj 2014-03-24 21:51:14
tośta narobili, ONI ze stresu teraz już w każdym momencie telepatycznie i jeszcze jakoś jak muwią dają gazu.... i nie można już popatrzeć
ojajejojejajo 2014-04-04 07:28:23
Pomowienia? Na to sa dowody :)
Ostatnio sie tak zastanawialem, czy coś sie stalo bo niebardzo zwracali na siebie uwahe ale i w środe i w czwartek pokazali ze ten romans sie nie skonczyl. Np w srode dziwne ze jak krasnal poszedl "sprzatac" to dziwne ze n tez nagle znikl, i dziwne ze oboje wrocili w tym samym czasie zadowoleni az sie oblizywali. Dziwi mnie jej zachowanie, zakochala sie, ale po co brala slub? . Albo najlepsze jest to jak ona mu daje sniadania, hahaha on nawet nie umie sam o siebie zadbac a ta glupia lata obok niego. W ostatnim czasie pojawily sie tez opinie tutaj ze w firmie jako zakladzie pracy nie moze byc tak zle bo duzo pozytywnych glosow, ta firma jesli mozna ja tak nazwac ma w sobie to cos ze ludzie chca tu pracowac, sam nie wiem czemu ja tutaj pracuje, choc ja akurat na kase nie moge narzekac jedynie na terminowosc. Ale czemu produkcja tu pracuje to nie wiem bo ani terminowosci wyplat ani dobra kasa, ja za 1000zl wolalbym pracowac w zabce no ale widac jacy ludzie tu pracuja, bez ambicji bez zadnego zycia rodzinnego, mimo ze maja rodziny ale maja je w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] skoro nie robia nic by zylo im sie lepiejP oza brakiem terminowosci wyplat jest jeszcze jeden minus, nigdy nie wiadomo jak sie bedzie pracowac jutro, to dosc uciazliwe bo nie mozna nic zaplanowac. Kolejny minus, to znowu pieniadze, lysy zabiera kase pracownikom. Nie duzo ale zawsze po te 100zl zabierze, czemu? Tego chyba nikt nie wie tylko on sam. Reszty minusow znaczacych dla kazdego normalnego czlowieka nie dostrzegam co nie znaczy ze jest cala reszta super bo tu nie dba sie o zadnego pracownika, wiecnie piszcie tu ze jest fajnie jak nie wiecie co i jak. Bo glosy swiadcza o tym ze jest ok, tylko pelna kontrole nad tym forum ma kto? Lysy. Dziekuje za uwage
ktoś 2014-04-09 23:13:26
Łysy kasuje ostro, wszystko co nie jest po jego myśli...
Nawet to, że bardziej idiotycznych wypocin nie czytałem...
Jak wcześniej pisałem:
-Mózgów brak,
-Trociny nie nadają się do naoliwienia,
-Ogólny brak trocin...
Współczuję współpracy z takim stopniem zdebilenia...
ktos II 2014-04-10 16:23:46
Mam nadzieję że komornicy w końcu zabiorą się za tą pseudo firmę. A szef będzie sam szukał roboty żeby spłacić te długi. Może załapie się do żabki za 1000zł.
byly pracownik 2014-04-15 08:20:35
Ja tez mam taka nadzieje
...
Choc sutenerstwo jest karalne a po historii tej zacnej pary smiem twierdzic ze to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ja nie wiem jak oni w ogole znajduja lokale do wynajmu. Ja na 100% nie wynajmowalbym takiej firmie swoich terenow, jesli bym takie mial... a odbiegajac od tematu troche to czy nasi bohaterowie wiedza ze mam namiary i na mrza i na zone i niedlugo kazdy sie dowie o wszystkim :)
ech 2014-05-04 19:21:58
Nic nie pisalam bo zbieralam wszystko w jedna calosc. Miałam rozpoczać wszystki w tym tygodniu. Nr do meza naszej bohaterki juz mam. A jesli chodzi o zone naszego bohatera niestety nie mam jak zdobyc. Ale i tak nic nie zrobie :( musze widziec mine naszej bohaterki jak wszystko wychodzi na jaw. Mam nadzieje ze zdobede nowe jej zdjecia z naszym bohaterem...
2
? 2014-07-11 18:58:16
czy Wy ludziska tam teraz coś jeszcze robicie? coś się dzieje w tym zakładzie oprócz romansów?
zyzio 2014-10-21 10:13:22
Chyba trzeba by było założyć nowy wątek, ponieważ firma ta działa już pod inną nazwą, patrz - prezes J. Ż.
ktoś tam 2014-12-30 20:11:52
Firma nazywa się teraz Decortech. Jest tak jak było, brak terminowych wypłat i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Przestoje jak (usunięte przez administratora)Szkoda gadać. nie polecam totalnie.
franka 2015-03-30 17:26:31
ja również poszukuję pilnie jakiegoś sprawdzonego info o wakatach w Jarocy ale niestety moje poszukiwania stają się coraz baqrdziej bezowocne.potrzebuję waszej pomocy. nie wierzę że taka firma nie prowadzi jakiiejś większej ilościo rekrutacji non stop, no chyba że są jakoś specjalnie ukryte i dostępne dla wybranych
ktos tam 2015-05-02 22:20:40
Idziesz do nich i dostajesz robote lecz jak liczysz na terminową wypłatę i na jakieś kokosy to nie w tej firmie.
bekim 2016-05-19 18:23:29
Pracowałem w kilku bardziej znanych miejscach w tej branży. Ludzie jednak mówią , że polecają to miejsce ze względu na atmosferę. Nie trzeba pracować w największych firmach aby czuć się w nich dobrze.
Zostaw swoją opinię o Jarocy - Łódź
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Jarocy