brak logo

PHU Jamniuk

Ownice

Opinie o PHU Jamniuk

stary pracownik 2010-07-14 22:57:13
pracuję ponad pięć lat w tej firmie i jestem zadowolony , znam dobrze właściciela i nigdy mnie nie oszukał , więc się domyślam ze jesteś jednym z tych którzy nigdzie miejsca nie zagrzeją a takich było już wielu w tej firmie bo myślą że im można pić alkochol w pracy itd . ciekawe czemu się nie ujawnisz , bo pewnie wyszło by za co wyleciałeś !!! jesteś kozak to się przedstaw palancie . I uszanuj prawie setkę pracowników tej firmy . jako ciekawostkę to ci powiem że szef już wie kim jesteś , ciekawę jak to się skończy .
1
spawacz 2010-08-10 09:14:06
pracuję kilka lat w tej Firmie , wypłatę mam na czas ZUS-y i podatki opłacne wiem bo Firma musi swoim klientom pokazywać o nie zaleganiu itd. a wypłatę mam taką na jaką się zgodziłem . Więc Panie nie dowartościowany były pracowniku proszę nie oczerniać właściciela tylko dlatego że jest wymagający !!!
1
xaoo 2010-08-20 21:30:37
Wypłate masz na czas? i zadowolony jesteś? mam nadzieje że w tej firmie zarobki oscylują powyżej 15.000,- na miesiąc... to jest minimum za które mógłbym podjąć prace w tej firmie, chyba jest to realne prawda? Tak sie zarabia w podobnych europejskich firmach, więc ta chyba płaci podobnie... oczywiście te pieniążki bez nadgodzin, a każda nadgodzina 100% płatna.... czy takie sąwarunki w tej firmie?
pracownik- monter 2010-11-26 05:13:19
no to musisz być milionerem ? gościu praca pracy jest nie równa i każda firma jest inna , ja się zgodziłem na kilka tysięcy miesięcznie i jest mi z tym dobrze , dodam tylko że w tej firmie szef mi podał ręke i opłacił kurs i już mija 2-a lata i nie zmienie firmy . Pozdrawiam tych nie zadowolonych
olko 2012-08-16 15:19:28
To dziwne co piszecie i sie troche kupy nie trzyma, bo pracowników tu caly czas przybywa coraz więcej a i firma sie rozrasta. Nie sądzicie, że gdyby to co piszecie było prawdą w 100% byłoby na odwrót...? Oczywiście to pytanie retoryczne, bo wiem że Ci niezadowoleni wysnują swoją wymyśloną filozoficzną teorię nijak mającą sie do rzeczywistości, a inni sami wyciągną logiczne wnioski.
obiektywny 2012-11-13 06:38:12
Nowy , nie bądz jeleniem nie idz tam do pracy bo szef jest myśliwym !!!
a zbawicieli tam nie potrzeba a jeżeli jesteś taki kozak to po co szukasz pracy ? lepiej poszukaj innego zajęcia bo Twoja wypowiedz to słaba intryga lub zaczepka bo po tym co tu jest napisane , nie podejmuje się decyzji czy iść tam pracy , bo te opinie to tyle co kot napłakał i jeszcze pewnie tych co jeszcze nie umieli zagrzać miejsca ... bo szukają firmy typu [usunięte przez administratora]. Pozdrawiam i zapewniam że mam pieniądze takie na jakie się umówiłem na CZAS ,mało tego w trudne momencie w mojej rodzinie , otrzymałem pożyczkę i to jest dla mnie wiarygodne
kkkk 2012-11-20 22:53:11
witam chcialem sie dowiedziec jak naprawde jest w w firmie PHU Jamniuk poniewaz jestem zainteresowany praca.jesli ktos wie to moze mi napisac jakie sa tam zarobki i czy sa w ogole przyjecia dla spawaczy
3
pracownik 2013-05-29 22:13:44
Dzień dobry , jestem tu nowy, pracuję od kilku tygodni , tak więc kolego dużo Ci nie powiem ale bez pomocy rodziny chyba by mnie nie przyjęli bo jestem spawaczem po kursie i się jeszcze uczę ... ale wypłata jest na czas i to jest dla mojej rodziny najważniejsze . Szef produkcji jest ostry i wymagający ale to kuzyn właściciela i chyba taki musi być ? ale jak robisz swoje i się starasz to można z nim wytrzymać ! Życzę powodzenia
gregory 2014-04-15 15:19:33
Dziwi mnie, że phu jamniuk w internetowej bazie krajowego rejestru sadowego nie ma rejestru, czyzby nie działali, przecież ich www działa dobrze.
era424 2014-04-19 10:27:04
Ide do pracu do "JAMNIUKA" z opini ktore do mnie dotarły nie jest zle a raczej dobrze a ze ktos czegos wymaga to chyba normalne. mam nadzieje ze bede dalej sie rozwijał w kierunku spawania a firma ta mi w tym pomoze.
kamyk 2015-02-02 01:14:36
Firma PHU Jamniuk zajmuje się świadczeniem usług w zakresie montażu oraz demontażu maszyn i urządzeń przemysłowych na całym świecie. Jeśli chodzi o możliwość podjęcia pracy u nich to istnieje oczywiście taka szansa, a oferty pracy do firmy znaleźć jest bardzo łatwo na ich stronie internetowej. powodzenia
cubasa111 2015-02-03 22:38:18
Witam Panowie. Rozmawialem nie dawno przez tel z chyba jakims kierownikiem nie przedstawil sie, mowil ze od marca maja byc nowe przyjecia na TIGa i mam takie pytanie :jak wyglada rozmowa kwalifikacyjna (trzeba sie spinac???) ? jak ma sie co do probek spawalniczych na rekrutacji ? co sie spawa ? jakie sa zarobki?? no i jeszcze jadna wazna rzecz ,Jak atmosfera w pracy ??? Dziekuje i Pozdrawiam :D
pracownik 2015-03-18 06:50:18
Kolego trochę dziwne pytanie ? spinać się trzeba jak w każdej pracy ! po prostu trzeba umieć spawać ... przejdziesz próbki pracujesz, nie , to musisz szukać doświadczenia , czasami jest szansa w naszej firmie ale wiadomo że szef woli już kogoś kto potrafi spawać ! atmosfera od teraz jest bardzo fajna szczególnie kiedy szef pożegnał swoją prawą rękę Pana Artura tzw. Fenomena ...już nikogo nie stresuje !
5
spawacz 2015-06-17 17:38:36
jestem po rozmowie z kierownikiem-usłyszałem ,ze po kilkudniowym sprawdzianie poprzez pracę w firmie mogę otrzymać posadę za 5tys.netto.jest to mozliwe w stahl-mont? byłoby to naprawdę niezła oferta!
kot 2015-06-24 09:34:18
spawacz mozna tyle zarobic, zalezy tez od jakiej stawki startujesz,ale nie zapominaj ze jestes na dzialalnosci gospodarczej wiec wyjdzie mniej.
Atmosfera w pracy jest ok.
1
Igła 2015-07-10 22:26:49
Nie wiem kto takie bzdury wypisuje o zarobkach 5000 zł netto miesięcznie na konto(na start) po rozmowie kwalifikacyjnej z kierownikiem (którym). Realia są inne chyba że spawałeś rurociągi białe i czarne przez ostatnie kilka lat i masz fach w ręku a kierownictwo firmy w której będziesz wykonywał pracę zaakceptuje twoje spawy ( nie przedstawiciel Firmy Stahl-Mont tylko Niemieckiej). Powodzenia w negocjacjach (stawka na start i działalność , 5000 zł/netto )
dumen 2015-09-03 18:38:01
przeciez phu jamniuk szukasz w ceidg, za to stahl mont to spolka czyli szukasz w krs
spawacz142 2016-08-19 21:51:13
pracowałwm u stahl-mont czy jamniuk to wszystko jedno nie zapłacił mi choć potrącił mi jeden dzień bo był stratny tak się ugadaliśmy nie miałem innego wyjścia nie mówi szszystkiego ajego majster na buttingu egon to kałał wiecie nie polecam tej firmy
spwacz141 2016-09-06 16:56:06
witam nie polecam jamniuka ani stan mont nie płacą jak mówią w stawce max 30 zł jest wszystko urlop delegacja nie płaci za zwolnienia i nie ma urlopów nie pracujesz nie płaci nie wypłacił mi wszystkiego jak upominałem się to przyjeć daj w mordę albo podaj mnie do sądu pięknie
yolo 2016-09-06 21:58:57
Hej, wiecie czy mają teraz jakieś średnie zarobki? Każdy jest w stanie zadbać o dobre warunki pracy, więc idealnie, że wiedzą jak zadbać o przyjacielskie stosunki między pracownikami. W końcu wypłata jest adekwatna do powierzanych obowiązków i zadań.
Zostaw swoją opinię o PHU Jamniuk - Ownice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PHU Jamniuk