brak logo

Przedsiębiorstwo Transportowo-Spedycyjne "MAGTRANS" Edward Magdziak

Busko-Zdrój

Opinie o Przedsiębiorstwo Transportowo-Spedycyjne "MAGTRANS" Edward Magdziak

jan 2015-01-07 19:56
Jak jest w mag transie w pracy
11
None 2016-05-30 10:14
Marny poziom, atmosfera do bani. Ludzie jak maszyny, w strachu siedzą. Serdecznie nie polecam.
3
prego 2016-07-26 12:40
A kogo się boją, że tak w strachu siedzą :))? Jakieś duchy tam straszą? Jak gdzieś straszy to trzeba uciekać czym prędzej :)
1
Rog 2016-09-08 17:57
Jeśli masz zamiar z miesiąca na miesiąc obawiać się czy wogóle dostaniesz umówine z tym że pracodawcą wynagrodzenie za twoją ciężko wykonaną pracę to śmiało . Będziesz mieć dużo szczęścia jeśli dostaniesz kase w chociaż w terminie. Wzorcowy przykład firmy o nazwie "jak potraktować małego człowieczka jak szmatę" .... cwaniactwo , wyrachowanie na poziomie mistrz !!! Generanie omijać z daleka. Nie polecam.
10
Nm 2016-10-08 10:39
Jakoś ja uwierz miałem od razu po okresie próbnym i kasa jak w zegarku. 2,5 roku oracuje
9
Wjp 2016-10-17 12:20
Kolego jak jeździsz w magtransie to powiedz mi jak traktują nowych młodych kierowców?
gh 2016-10-18 20:08
najpierw jak nie masz doświadczenia to jeździsz z kims - od tygodnia do miesiąca - zależy jak kapujesz, potem wsiadasz na swoje auto. masz wsparcie tego kolegi z ktorym jezdzisz jakbys mial jakis problem
1
Tracz 2016-11-12 23:15
Po 6 latach się przeprowadzam. Nie były to stracone lata, wszystko zgodne, tak jak umówione, mieliśmy lepsze i gorsze dni, ale wszystko dalo sie wyjaśnić. Ogólnie na +
6
weronika 2017-04-12 12:48
dlaczego szukają Dyrektora Działu Transportu i Spedycji (transport drogowy) ???


Paulina 2017-04-18 09:34
@weronika czy zastanawiasz się nad aplikowaniem właśnie na to stanowisko? Dla zainteresowanych również podjęciem pracy w Przedsiębiorstwo Transportowo-Spedycyjne w "MAGTRANS", na stronie internetowej firmy znajdziecie aktualne oferty pracy: http://www.magtrans.eu/index.php/kariera
1
Kierowca 2017-06-01 12:14
Bzdury piszesz i to wielkie bzdury!
3
Paulina 2017-08-04 11:04
@Kierowca rozumiem, że nie zgadzasz się z opinią @Rog. A jak Ty oceniasz tą firmę jako pracodawcę? Chętnie dowiemy się więcej o mocnych stronach pracy w MAGTRANS.
rrr 2017-08-16 17:50
a są te mocne strony.
Paulina 2017-08-29 11:12
@rrr a Ty długo już pracujesz w firmie? Możesz powiedzieć coś więcej o swoich doświadczeniach?
Filip 2017-08-30 21:37
Jedna przestroga dla wszystkich chcacych podjąć zatrudnienie. Będą chcieli wam wcisnąć umowę z płacą minimalną i reszta zarobku do łapy - nie zgadzajcie się lub olejcie temat bo gotówki na oczy nie zobaczycie. Temat potwierdzony przez wielu.
1
XYZ 2017-09-15 13:55
Ale o czym kolego mówisz, skoro od roku wszystko idzie na konto? Hehehe, rzetelna opinia, hahah.
Paulina 2017-09-19 14:02
@XYZ to ważne, by informować jeśli opinie zostawiane przez innych użytkowników zawierają nierzetelne informacje. Rozumiem, że w firmie zaszły zmiany. Możesz powiedzieć o nich coś więcej? Co warto wiedzieć o warunkach zatrudnienia i pracy w MAGTRANS?
1
Zostaw swoją opinię o Przedsiębiorstwo Transportowo-Spedycyjne "MAGTRANS" Edward Magdziak - Busko-Zdrój
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Przedsiębiorstwo Transportowo-Spedycyjne "MAGTRANS" Edward Magdziak