brak logo

hydro impol

Poznań

Opinie o hydro impol

Były pracownik 2009-08-25 22:21:10
Jest to firma prowadzona w karygodny sposób. Szefostwo to cwaniacy, są pracownikom winni wynagrodzenia. I od wielu miesięcy nie kwapią się do zapłaty, wieczne kłamstwa i obiecywanki. Ostrzegam przed podjęciem pracy w tej firmie.
były pracownik 2009-12-03 12:53:56
nie wypłacili wiekszosci pracownikom zaleglych pieniedzy,"szefowa" matka szefa) uwaza ze nie musi nikomu placic i ma do tego prawo.szef uciekl do afryki i nie ma kontaktu.pracownicy fajni ale kierownictwo jest tragiczne.jak nie chcecie konczyc w sadzie albo bez pieniedzy to w ogóle nie myślcie o tej firmie.
Dobra rada 2010-01-22 09:51:25
Właśnie wysłałem mail do nich, dzięki za informację, wyłącze telefon jak oni.
Piotr 2010-01-26 16:27:45
Zdecydowanie odradzam!!!!!!!!! Pani (usunięte przez administratora) Katastrofa największa "ściemniara" jaką jaką do tej pory spotkałem (usunięte przez administratora) jakich mało!!! brak kasy mi osobiście zalega z pensją za trzy miesiące na odpowiedź kiedy będą pieniądze padały różne dziwne odpowiedzi np: że została napadnięta lub ktoś " pan (usunięte przez administratora)" włamał się na jej konto i wiele innych banalnie wymijających odpowiedzi!;/ ogólnie żenada zdecydowanie nie polecam!!!!!!
Ostrzegam !! 2010-01-26 18:33:51
wszystkim ktorzy chca podjac prace w firmie Hydro-Impol odradzam !!Firma jest nie wyplacalna!!!pracownika zalega wyplaty od wielu miesiecy.Szef (usunięte przez administratora) jest nieosiagalny (jego choroba filipinska przekracza kompetentne prowadzenie firmy)matka "Szefa" obiecuje,(usunięte przez administratora)i mysli ze jest bezkarna ale do czasu.Wyrzucila wszystkich pracownikow na smietnik ! jesli niechcecie sie znalesc w takiej sytuacji jak dlugoletni pracownicy Hydro-Impol Ostrzegamy !!
Życzliwy
aaaa 2010-05-07 14:10:36
też tam pracowałem.nie polecam . ta firma jeszcze istnieje?
anonim 2010-05-08 23:28:25
JA TEZ ZOSTALEM PRZEZ NICH (usunięte przez administratora).SPRAWA W SADZIE.NA ROZPRAWE NIE PRZYCHODZA.NIE DAJ SIE NACIAGNAC JAK MY.I TA NAZWA DYREKTOR GENERALNY!!!!!!!CHYBA ODWYKOWKI W GNIEZNO CITY!!!!!!!!!!!!!!
dudek 2010-05-26 11:36:24
Czytam i czytam te opinie o pracodawcy którego przedstawiają negatywnie pracownicy, którzy piszą o chorobie filipińskiej a sami na budowie siedzieli w rurach na oczyszczalni i co pili oranżadę rozbijali się służbowymi samochodami szefa, telefony komórkowe mieli za darmo, nie mówiąc o narzędziach . Właściwie wszystkim sami rządzili szefa robili w konia
Niektórym nawet zabrano prawa jazdy . Byli tacy którzy uważali delegacje za wczasy o pracy mieli pojęcie jeszcze z socjalizmu . Moja opinia jest bardzo pozytywna a ci co tak piszą to nie ...by , obi.....ki
zzzz 2011-01-30 00:41:12
czy p. (usunięte przez administratora)a nadal zajmuje się interesami ? Czy prowadzi inna firme?
aaa 2011-02-12 16:14:50
(usunięte przez administratora)a co chcesz się zatrudnić ! to jaednak nie było tak żle
anonim 2011-02-15 11:59:08
Bo wiem , że otworzyła nową firmę Budo-pol i też naciągają,
a ta opinia "dudka" to chyba pochodzi od szefowej, skrót od (usunięte przez administratora), byłego wspólnika (usunięte przez administratora).
anonim 2011-02-18 10:33:31
Może któryś z pokrzywdzonych przedstawi się z imienia i z nazwiska? Może ktoś powie dlaczego pracownicy tej firmy mieli przydomek 'białe krzesła" może ktoś udzieli odpowiedzi dlaczego żadna z firm nie chciała podpisać kontraktu z Hydro- Impol bo pracownicy paprali robotę za robotą( Bydgoszcz,Warszawa i inne) a koszty ponosił oskarżony. Pieniędzy nie dostaje się za darmo,Tak więc odważni konkrety a nie bajanie i wymyślanie tak jak to było w Hydro Impol. Pozdrawiam wszystkich skrzywdzonych i powodzenia w szukaniu pracy w której nie trzeba nic robić
P.S. Pani (usunięte przez administratora) nigdy nie pracowała w firmie Hydro-Impol tak że nie rozumiem skąd zainteresowanie i frustracja, po za tym łatwo było jej nagadać bzdur prawda? :-))) Więcej radości z życia życzę i usmiechu
Marcinas 2012-02-23 00:28:19
O (usunięte przez administratora) pracowałem tam i było oki było dopuki nie odeszli najlepsi
(usunięte przez administratora)
nabity w butelke przez TZ 2012-02-24 19:05:38
Czy ktoś wie o nowej firmie pani (usunięte przez administratora)? Budo - Pol? działają jako brygada ogólnobudowlana, remonty mieszkań itp? Czy(usunięte przez administratora)dalej działa?
Mila 2012-09-06 16:51:38
Pozdrowienia dla Pani (usunięte przez administratora)
Za ostatni wpis

Buźka
bezstronny,poszkodowany 2013-04-30 00:13:40
Gdyby nie Pani (usunięte przez administratora)to firmy by nie było, za sytuacje firmy podziękujcie egipcjance... (usunięte przez administratora)
Maiki 2013-07-22 08:41:05
Pozdrawiam wszystkich byłych.Po LOŚ brakowało nam następnych dużych kontraktów.LOŚ - wszyscy możemy się pochwalić że my to zrobiliśmy.Podziękowania dla wszystkich.A kanał technologiczny to -poprostu może jest 10 firm w polsce co w takim terminie by to zrobiło.
Pozdro dla Księżniczki
anonim 2013-09-04 23:09:28
Czy ktoś w ogóle wie gdzie przebywa(usunięte przez administratora)....poszukiwany przez wszystkie prawie sądy?
2013-09-17 20:46:36
Najpewniej u siebie na gajowej , Może pod adresem Hydro Inpol , albo w jakimś prywatnym wariatkowie , albo w izbie dla uchodźców

Pozdr. dla I(usunięte przez administratora) , sporo się o pani dowiedziałem dzięki tej stronie
wildi 2014-11-29 21:53:00
Nie udało się do tej pory odzyskać pieniędzy za pracę wykonywaną w tej firmie i raczej już się to nie uda.!!!!!
tl 2016-05-18 19:50:55
@Miki, fajnie, że odniosłeś się do poprzedniego wpisu. Widać, że każdy ma inne zdanie i punkt widzenia zależny jest przede wszystkim od podejścia do pracy. Szkoda, że Amikus się nie ogłasza w żaden sposób, dawno nie widziałem ofert od nich do pracy.. :)
Zostaw swoją opinię o hydro impol - Poznań
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie hydro impol