Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Ets Sp.z o. o.

Pracowałeś w firmie Ets Sp.z o. o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
roger - 2015-07-14 02:35:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [draks - 2015-07-13 19:52:15]:
moim zdaniem nie można tego co piszesz przedstawiać jako standard obowiązujący dla wszystkich osób które można zastać w ETSie. Wiadomo , ze praca tutaj nie jest przeznaczona dla osób, które mają wyższe wykształcenie i nie wiadomo jaką karierę przed sobą. Ale nie mówmy że wszyscy to alkoholicy i nieudacznicy
zdjecie uzytkownika
głogówek - 2015-07-14 19:31:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
katastrofa,odradzam,kradna,bija,gwałca
zdjecie uzytkownika
albinos40 - 2015-07-17 10:46:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anonim - 2015-03-07 18:49:26]:
Panie i Panowie ja mam do was pytanie.Skoro tam pracujecie wiedząc że mają tam miejsca takie nie miłe akcje szczególnie chodzi o kobiety .To po jaką cholerę tak pracujecie dla czego nie zadzwonicie po policje do konsulatu czemu faceci się nie zbiorą i nie wpierdolą ruskim to nie są ludzie nietykalni. pamiętajcie że w jedności siła.Ja pracowałem w Enna w holandii i jestem zadowolony kasa na czas ubezpieczenie rodzinne i tak dalej nie ma problemu.tylko daleko od domui z tego co widze trzeba będzie wracać tak gdzie najlepiej i pewnie.A wy powiadomcie policje i niemiecki pip państwową inspekcje pracy
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-07-17 16:03:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [albinos40 - 2015-07-17 10:46:14]:
Człowieku, czego Ty oczekujesz po (w zdecydowanej większości) ochlapusach, którzy tam na stałe pracują? Wielu z tych ludzi mieszka wciąż w tych pseudohotelach, zarobią te parę euro na krzyż, nawalą się w weekend i tak czas im płynie. Jest im zupełnie obojętne, w jakich warunkach mieszkają i jak są traktowani przez pracodawcę, bo do Polski wielu z nich i tak nie wraca, a jeśli wracają, to i tak nie będą protestować w obronie "praw pracowniczych", bo są wdzięczni, że ktokolwiek ich zatrudnił.Patrz opinia autorstwa "draks". Byłem, widziałem, potwierdzam. Katastrofa na całej linii.
zdjecie uzytkownika
Kasia - 2015-08-02 01:14:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anonymus - 2015-04-10 15:49:03]:
Jade za tydzień
zdjecie uzytkownika
dawid - 2015-08-13 12:24:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@kasia koniecznie napisz jak było jak wrócisz już! jestem bardzo ciekawy Twojej opinii jak to będzie wszystko wyglądało i czy faktycznie teraz mają dobrą sytuację czy nie. Jak ktoś chce do Niemiec wyjechać to wiem, że teraz jest praca jako operator wózka widłowego, więc to raczej prca fizyczna dla facetow tylko.
zdjecie uzytkownika
NUANA - 2015-08-14 04:33:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [głogówek - 2015-07-14 19:31:59]:
WSZYSCY TO ALKOCHOLICY WIEM TEZ NIM TAM BYLEM
zdjecie uzytkownika
nuanda - 2015-08-14 04:36:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Wili - 2015-03-19 20:25:21]:
swieta racja znam ludzi którzy tam mieszkali na hotelu w noisztad byli malzenstwam i pracowali tam 8 lat ona zaszla w ciaze z innym który uważa się za boga bo myśli ze ma tam rodzinke
zdjecie uzytkownika
NUANDA - 2015-08-14 04:42:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nick - 2014-07-01 20:29:12]:
DZIEWCZYNO NIE JEDZ TAM TAM JEST SYF CIEBIE RUSCY ZGWALCA A CHLOPAKA WYWIOZA DO LASU I SLAD PO NIM ZAGINIE CI TU W POLSCE NIC NIE WIEDZA CO TAM SIE DZIEJE A TE MLODE PINDY Z BIUR CO JEZDZA AUTOKAREM Z LUDZMI TO MYSLA ZE SA GWIAZDAMI BO NIE JEDNA Z NICH DAJE RUSKOM A SZCZEGOLNIE TA BLADYNA CO MYSLI ZE JEST GWIAZDA HOLLIWUDU
zdjecie uzytkownika
andrzej - 2015-08-16 19:19:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
to prawda biją sie na porządku dziennym kradną i co tylko patologia.w biórze wszystko ładnie gadają ale na miejscu tragedia i to za marne grosze. pracowałem tam bo nie miałem pracy ale kaiserslautern to katastrofa. w życiu nie spotkałem gorszej agencji.
zdjecie uzytkownika
and - 2015-08-16 19:30:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a jeszcze jedno w kaiserslautern są straszne pluskwy ludzie są cali pogryzieni tragedia tego nie da się wytempić wogóle od kilku lat z tym walczą i nic.
zdjecie uzytkownika
maja - 2015-09-12 16:22:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@ad a jak to wygląda na prawde. Teraz mają naprawdę spoko nowych ofert praca i jako specjalista ds, sprzedaży no i jako operator wózka widłowego ds. przesyłek drobiowych. Co ciekawe jako specjalista ds. sprzedaży oferują od razu umow eo prace no i ubezpieczenie, wiec warunki całkiem dobre są moim zdaniem.
zdjecie uzytkownika
Iza - 2015-09-18 15:18:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hehe prawie wszzystkie komentarze sa prawda ale i da sie przyzwyczaic trzeba byc czlowiekiem normalnym i trzymac sie pewnych regul to ci ktorzy sa tacy jak ty dostrzzegna ciee a te chlejusy i inni ludzie z poza marginesu spolecznego wiadomo ze beda chcieeli ci je bardziej ,,pokolorowac" alkoholem dziewczyny wejda w zycie pozadne na swoj sposob trzeeba bycc ogarnietym zeby tam jechac . ja bylam na 2 hotelach wiadomo juz jak wyglada z poprzednich komentarzy ale wazne ze mam lozko i klodke na szafke ... Praca ciezka ale sie w moim wypadku -oplacalo.
zdjecie uzytkownika
pluto - 2015-10-03 17:26:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Prawda..prawda...jeden wielki syf na hotelu [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i bajzel...hlanie na okragło.....porazka z tym biorem jechac. Pierwszy i ostatni raz...odradzam!!!!!!wyzysk...brud i większosc patologia....
zdjecie uzytkownika
Bartek - 2015-10-07 13:45:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam mam pytanie czy ktos jedzie teraz w piatek jaka jest wasza umowa co wam oferuja pozdro
zdjecie uzytkownika
maja - 2015-10-12 19:28:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jednym słowem to dostawaca sytemów ochrony.. no ceny to mają różne naparwde w zalezności od tego co się chce tak naprawde zyskać. teraz mozna u nich ajkieś pakiety wykupic, jak się wiecej rzeczu ochrania albo kogoś się jeszcze namói to jest taniej i czesto własnie wiem, ze tak robią ich klienci, fajna opcja.
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-10-14 00:10:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam byłam tam tylko 2 tygodnie i nieda sie wytrzymac sama patola jakas masakra . Praca ogulnie byla ok jechalam na smieci a naprawialam skrzynki z sieci sklepów aldik . Mogło byc szczerze to polacy tworza tam taka atmosfere i robia ten syf .
zdjecie uzytkownika
viki - 2015-10-18 20:00:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [gość - 2015-10-14 00:10:45]:
A GDZIE TO BYLO???
zdjecie uzytkownika
baltazar - 2015-11-07 03:42:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@gosc - chyba atmosfera dopisuje, bo pojawiło się ogłoszenie, że jest poszukiwany specjalista ds. sprzedaży. Dobrze, że jest proponowana umowa o pracę i zapewniają pracę w dynamicznym zespole. Znajomość języka angielskiego nie jest priorytetowym warunkiem zatrudnieniania, a raczej doświadczenie w branży
zdjecie uzytkownika
maja - 2015-11-10 02:32:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
oj ta umowa o prace to chyba mnie przekonuje. Dodoatkowo skorzystałabym z tych szkoleń, wydają się być ciekawe.
zdjecie uzytkownika
oleee - 2015-11-12 14:08:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dobrze, ze sa te szkolenia, przynajmniej mozna czegos pozytecznego sie na nich dowiedziec, czlowiek zdobywa jakas wiedze podstawowa chociazby
zdjecie uzytkownika
hgfd - 2015-11-14 21:40:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@baltazar no teraz to chyba na żadne stanowisko nie ma co aplikowac kiedy się nie ma doświadczenia..
zdjecie uzytkownika
Kaka - 2015-11-24 19:32:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam pytanie mój brat ma za pare tygodni jechać tam do Niemczech do pracy, powiedzcie jakie są tam warunki mieszkaniowe?
zdjecie uzytkownika
matka - 2015-11-25 11:41:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kaka - 2015-11-24 19:32:28]:
Przynajmniej w Keiserlautern warunków nie ma żadnych . W tej chwili staramy się zeby syn mogł zjechać do Polski . Bo to też nie jest taka prosta sprawa .
zdjecie uzytkownika
roger - 2015-12-03 17:04:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [matka - 2015-11-25 11:41:32]:
znam parę osób które te firmy już "zwiedzały" ale niestety nie chcą one specjalnie do firmy wracac. Jakie mogą być powody niestety nie wiem , ale czekam na info od Was
zdjecie uzytkownika
MogeWszystko - 2015-12-15 10:33:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam! Mieszkałem na kaiseslautern, wszedzie pluskwy! do okoła sam syf! 80% hotelu to alkocholicy! bijatyki co weekend! kary po 100-300 euro teoretycznie za nic! dostajesz pokój z używana pośćiel materac itp a na zjazd kare za to!!! a stan tego taki jak był!!! Nie polecam!!! do roboty na czas a po robocie czekaj na busa jak na zbawienie 1-4 godz!!! Pierwszy raz i ostatni tam pojechałem nigdy więcej!!! miałem przerobione 545 godzin a wypłacił mi tylko za 512!!! śmiech na sali ale ok....
zdjecie uzytkownika
Franek - 2015-12-15 14:37:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@MogeWszystko, nie wydaje mi się, żeby firma miała większy wpływ na warunki zakwaterowania czy to, że w hotelu był pluskwy. Może nie mieli o tym zwyczajnie pojęcia?
zdjecie uzytkownika
likah - 2016-01-08 00:39:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie ma co przesadzać, tym bardziej, że jest wiele ofert, które wyglądają bardzo ciekawie. Między innymi do Poznania na stanowisko Spedytora Drobnicowego.
zdjecie uzytkownika
Dajw - 2016-01-24 12:04:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@likah tak, tylko że na to stanowisko to już trzeba mieć doświadczenie jako spedytor, nie zatrudniają osób, które nie miały z tym wcześniej styczności. Mimo to warto, bo umowa o pracę i szkolenia są!
zdjecie uzytkownika
kowalik - 2016-01-31 19:47:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
odradzam wyjazd z ets bylem miesiac czasu pracowalem tylko 12 dni 8 dni wolne nie liczac soboty i niedziel po miesiacu pracy zarobilem 300 euro
zdjecie uzytkownika
niko - 2016-01-31 20:38:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co ty [usunięte przez admina słowo niecenzuralne [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tam jest syf i smrut a szefostwo jest chore i niewciskajcie ludzia kituw to jest jedna wielka mafia a ty się uważasz za półkę ktura pomaga ruskim polaków okradać
zdjecie uzytkownika
niko - 2016-01-31 20:42:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Polke
zdjecie uzytkownika
niko - 2016-01-31 21:45:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do pracownika ets
zdjecie uzytkownika
priest - 2016-02-01 10:17:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@niko nic nie rozumiem z tego co napisałeś, rozumiem że przestrzegasz przed pracą tutaj. Ja się posłucham mojego znajomego który tu pracuje i poleca. Aplikowałem na stanowisko specjalisty ds sprzedaży, fajnie że oferują umowę o pracę
zdjecie uzytkownika
ewa - 2016-02-01 19:13:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Piszesz chyba nie na tym forum z ets to praca sortowacza
zdjecie uzytkownika
drozd - 2016-02-03 11:45:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Taaak, chyba doszło do pomyłki, jeśli chodzi o nazwę firmy. Ets Sp.z o.o. nie poszukuje pracowników żadnych, z tego co patrzę. A speca od sprzedaży szyka ET Logistik :)
zdjecie uzytkownika
hotel kaiserslautern - 2016-02-23 19:47:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anonim - 2015-03-19 18:50:10]:
witam wszystkich po krotce jak czlowiek jest ogarniety to niema zadnych problemow da sie zyc funkcjonowac i zarobic.ludzie ktorzy pija cpaja i maja w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] prace sa usowani lub placa kary a raczej placili bo czasy szefa Jakoba i Helmuta juz minely. szefostwo ich usunelo po wieloletnich naduzyciach .jedynym problemem bardzo powaznym sa bandyckie naduzycia tgzw HAUSMEISTER w osobie CELINA KOLODZIEJ WSPOLPRACUJAC Z JAKOBEM I HELMUTEM NAUCZYLA SIE KRASC OSZUKIWAC I WYSLUGIWAC SIE INNYMI.LATAMI OKRADALA FIRME ORAZ PRACOWNIKOW GLOWNIE ZE SRODKOW CZYSTOSCI KTORYCH NIGDY NIE BYLO A NALEZA SIE PRACOWNIKOM. PONADTO PROWADZI MELINE HOTELOWA GDZIE HANDLUJE WODKA PAPIEROSAMI I PROCHAMI POCZYM PO CICHU KABLUJE SZEFOWI KTO PIL I SZEF Z ALKOMATEM SPRAWDZA POCZYM DAJE KARY TAKI SUKA SE PROWADZI BIZNES. WIELOKROTNIE PRZEKAZYWANE PRZEZ NIA PACZKI LUB GOTOWKA KTORA MIALA DOTRZEC DO RODZINY W POLSCE TRACILA SIE GDZIES PO DRODZE WIELOKROTNIE LUDZIE ZNAJDOWALI U NIEJ W POKOJU WLASNA OTWARTA KORESPONDENCJE PRYWATNA JAK I SLUZBOWA. BARDZO FAJNIE BY BYLO GDYBY TA OPINIA TRAFILA DO SZEFOSTWA I COS Z NIA ZROBILI. POLICJA SIE NIA POWINNA ZAJAC.
zdjecie uzytkownika
nergo - 2016-02-26 19:45:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hotel, mysle ze firma powinna dbać o jak najwyższy standard swoich pracowników. Zastanawiam sie tylko nad pracą jako spedytor, bo widziałęm że poszukiwali kogoś takiego - jakie według was dają warunki?
zdjecie uzytkownika
Owal - 2016-02-27 21:33:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak to? Jakuba i helmuta juz nie ma? J
zdjecie uzytkownika
roger - 2016-02-29 11:27:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Owal - 2016-02-27 21:33:04]:
ludzie się tutaj zmieniają. Po za tym dzięki temu coś się przynajmniej dzieje bo przychodzą nowi ludzie. Teraz widziałem , że poszukują pracowników biurowych w gliwicach.
zdjecie uzytkownika
tjajaja - 2016-03-01 15:11:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam szkoda slow
zdjecie uzytkownika
morek - 2016-03-01 20:34:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma nie wypłaca pieniędzy na czas objecują że za kilka dni można odebrać sobie należności w biórze co okazuje sie po kilku miesiącach że ich wogóle nie wysłali do polski!!!
zdjecie uzytkownika
wp - 2016-03-02 16:59:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie ma!
zdjecie uzytkownika
wp - 2016-03-02 17:01:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie ma Jakoba i Helmuta
zdjecie uzytkownika
edyta - 2016-03-20 11:55:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam poszukuje Anita AIDA tobiasz czy ktos zna tą panią prosze o kontakt lub adres miasto gdzie mieszka wiadomo w okolicy raciborza
zdjecie uzytkownika
rse - 2016-03-20 17:14:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Średnio kojarzę @edyta, ale no właśnie trafiłęm na kilka ofert i zaciekawiły mnie te na stanowiska handlowców, dostają oni bowiem samochód i inne narzędzia pracy
zdjecie uzytkownika
buuu - 2016-04-12 10:42:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jest tam dostęp do internetu ?
zdjecie uzytkownika
batman - 2016-04-19 18:17:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
teraz właściwie nie ma firmy, która by tego dostępu nie miała, więc spoko ;) jeśli jednak chce się ktoś u nich zatrudnić no musi mieć świadomość tego, że musi znać się na branży wielopoziomowego analizowania wszystkich aspektów użytkowania flot - pozdrawiam
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: wszystko było ok normalne pytania jak przy standardowym przyjęciu do pracy
Pytania: mnie coś takiego nie spotkało
zdjecie uzytkownika
lakson - 2016-05-07 20:38:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dostęp do internetu jest, pracownicy przecież z niego korzystają
zdjecie uzytkownika
Przemyslaw - 2016-05-24 14:22:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bylem w neustadt trzy Miesiace.Praca mi sie podobala i hotel jest fajny i czysty.Przy zjezdzie otrzymalem wszystkie moje zapracowane pieniadze. nie moge nazekac.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Ets Sp.z o. o.!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ets Sp.z o. o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert