Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Ets Sp.z o. o.

Pracowałeś w firmie Ets Sp.z o. o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
roger - 2014-05-19 15:34:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
? to są grosze. Takie pieniądze to i w Polsce na miejscu mógłbyś zarobić bez większych problemów przecież
zdjecie uzytkownika
zosia - 2014-05-25 17:38:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nie polecam nikomu na malbromie jeden syf kierownik hotelu taka ciota do niczego sie nie nadaje jedne guwno
zdjecie uzytkownika
Didi - 2014-06-05 17:13:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, pracowałam w tej firmie byłam w Rastatt na hotelu ogólnie warunki hmm jak sobie posprzątasz bedzie czystko jak nie to syf. pokoje od 2 os do 12, miałam takiego pecha że mieszkałam w 12 nie było miejsca na torby trzeba było pod łózka chować na 3 osoby była mała lodóweczka plusem tego pokoju było tylko to ze mieliśmy własny prysznic.Byłam też w 6 i miejsca było troche więcej bo tam juz każdy miał swoją szafkę jak w amerykańskich szkołach.Oczywiście w każdym pokoju piętrowe łózka. Dla innych był wspólny prysznic jeden na pietrze drugi na parterze. Kuchnia wspólna,pralnia również, nawet jest tam telewizor :D Co do atmosfery na hotelu pijaństwo i kablowanie wiec trzeba uważać co się mówi no i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Byly laski które dawały sie za 5euro haha :D Na hotelu jest 2 "szefów" oczywiście rusków.Hmm praca jak praca jak sie wykażesz godziny masz jak sie opieprzasz to nie masz. Pracowałam na Albie miałam po 40h w słabsze tygodnie 38h na tydzień syf i smród ale dało sie wytrzymać, na albie są tzw. "Kartony" lecą śmieci ze sklepów często z vw i wtedy biora mniej ludzi do pracy, a jak juz sie poszło na ten karton to wszyscy gadali że dajesz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w biurze. Jeżeli chciało się pracować w weekendy trzeba bylo tylko pójść do "szefa" i sie z nim ugadać. Albo Cie dał na listę albo i nie. Na Khelu tez pracowałam wdł mnie jest to najlepsza i najczystsza robota po 10h na dzień stoisz i wybierasz kartony z taśmy. Na Merbie też byłam, są godziny po tam pracuja od pon do sb, ale jest to najgorszy syf do tego smród, szczury na taśmie leci wszystko. Hmm zarobki za 3 miechy wyszło mi 7tys zł. Co tydzień dostajesz kase na swoje wydatki ja brałam po 50 euro i bez problemu starczało. No a przy zjeździe dostajesz to wszystko co zarobiłeś. Radze spisywać sb codziennie godziny gdzieś w zeszycie, żeby was nie wywalili na godziny.
zdjecie uzytkownika
czesiek - 2014-06-10 17:12:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Ja bylema na 9tygodni w Neustadt,polecam ten hotel,jeden z lepszych z tamtej firmy.na 9 tygodni zarobilem 1500e na czysto,zalezy jak ci sie uda z godzinami i czy jestes pracowity ale musisz liczyc 2-3 dni wolnego w tygodniu.Sobota ,niedziela wolne chyba ze sprzatanie na 5h .Chcesz cos wiedziec napisz marcin1980rybnik@op.pl,wybieram sie tam w nastepnym tygodniu jak mnie wezma ;p;p Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
czesiek - 2014-06-16 15:31:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak ktos jedzie teraz w piatek z Raciborza to pisac ... marcin1980rybnik@op.pl,Ja mam zgode jade na neustadt.
zdjecie uzytkownika
M.Jordan23 - 2014-06-27 19:58:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Muatashi - 2014-04-09 18:23:11]:
To prawda, kto dużo pracuje ten zarabia i to wcale nie mało...Dla tych co leżą i kwiczą to dobra okazja...Trzeba być robotnym i oszczędnym a co do alkoholu to powiem że wszystko jest dla ludzi.Pijcie z głową- rzadkie zjawisko i sposób na wściekłe Szefostwo...Pracowałem tam ok trzy lata i nie chwale sobie tej pracy ale ważne że jest robota a dla chcącego nic trudnego.Przez ten okres kiedy tam pracowałem wyszedłem w życiu na prostą, potrzebowałem tej pracy i tego hajsu, pracując w Polsce nie osiągną bym takiego sukcesu.Jestem zadowolony i szczęśliwy, zrobiłem swoje i więcej tam nie wracam.Jak to mówią, Bez pracy nie ma kołaczy...Dzięki i sajonara dla wszystkich alkoholików, świrów, wariatów i czubków.Po prostu nie ma lepszych od was na całym tym świecie...
zdjecie uzytkownika
roger - 2014-06-30 13:12:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [M.Jordan23 - 2014-06-27 19:58:06]:
w każdej pracy człowiek by sobie poradził gdyby miał jasny cel po co on właściwie to robi. A przy dobrych pieniądzach to już nawet nie ma wątpliwości
zdjecie uzytkownika
hahaha - 2014-06-30 21:48:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jest ktoś zapisany na wyjazd na 04.07 ?? Ja czekam na akceptację!
zdjecie uzytkownika
, - 2014-07-01 18:19:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja z chłopakiem czekamy teraz na potwierdzenie,w zeszłym tygodniu nie dostaliśmy,ale może teraz się uda.
zdjecie uzytkownika
nick - 2014-07-01 20:29:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
odradzam kazdemu,bylem w neustadt...ten hotel to jedna wielka melina i kur.... odradzam wszelkie wyjazdy z ETS
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-07-01 23:13:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam jedno pytanie- rozumiem, że praca jest jak najbardziej legalna, dostajemy wszelkie umowy, rozliczenie na koniec miesiaca, na którym jest dokłady wykaz- i możemy tym samym rozliczyć się w urzędzie podatkowym w celu ewentualnego zwrotu? Czy ktoś tam był i się orientuje?
zdjecie uzytkownika
martyna - 2014-07-02 10:23:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [, - 2014-07-01 18:19:08]:
ja jadeee ;D
zdjecie uzytkownika
czesiek - 2014-07-02 10:41:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nick - 2014-07-01 20:29:12]:
odradzasz neustadt ?? to chyba na innych hotelach nie byles :) co Janka Cie tepila !
zdjecie uzytkownika
czesiek - 2014-07-02 10:43:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja niestety czekam moze nastepny tydzien bo jak narazie za duzo ludzi jest a malo roboty wiec niema co siedziec na hotelu ...
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-07-04 17:30:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam
Chciałem się dowiedzieć jak tam praca wygląda w Rossmanie w Monachium ?
Przy wykładaniu towarów na sklep Rossmana?
Proszę o opinię , bo mam zamiar jechać w czwartek.
zdjecie uzytkownika
czesiek - 2014-07-05 14:07:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik - 2014-07-04 17:30:48]:
a to cos nowego ten Rossman ?? to napewno Ets (eko team sort)
zdjecie uzytkownika
on - 2014-07-06 21:13:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jedzie ktos w piatek z Racka ?? pisac gg 4239040
zdjecie uzytkownika
ets guwno - 2014-08-11 21:29:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powiem tak pracowałem w ets wowka chowa bydlakuw do lania ludzi kropka koniec
zdjecie uzytkownika
SQ - 2014-08-12 19:12:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wacham sie nad wyjazdem do Neustadt i mam pytanie czy to jest praca legalna czy mozna sie rozliczac z urzedem skarbowym itp.Jesli by ktos mogl mi ktos to opisac kto jezdzil tam to bylbym niezmiernie wdzieczny.Prosze o kontakt pod nr 19661863.Bd
zdjecie uzytkownika
SQ - 2014-08-13 08:04:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Poniewaz moj znajomy mi to powiedzial ze to jest pol legal pol czarno ze podatek to dopiero po 8 razach moge rozliczenie spytac.Ja wolalbym miec pewnosc dlatego ze mieszkam wsrod ludzi ktorych bola cztery litery jak ktos pracuje na czarno i lubia kablowac do urzedow
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-09-02 18:22:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zdecydowanie odradzam wyjazdy do pracy za pośrednictwem tej firmy. Traktują w niej ludzi jak śmieci. Hotele są obskurne, a szefowie to (usunięte przez administratora)Zarobki też nie powalają. Firma ETS to jedno wielkie szambo!
zdjecie uzytkownika
bebcia - 2014-09-02 19:42:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam jeśli chodzi o podatek to raczej nie można sobie tego odliczyć,takie dziwne mają zasady. praca w porządku,pracowałam zarobiłam,było ok. pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
lookx@op.pl - 2014-09-09 00:25:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja byłam z chłopakiem 8 tygodni w Kaiserslautern(niestety to, że byliśmy pierwszy raz to nie chcieli nam przedłużyć), polecam ten hotel szczególnie dla par, ponieważ chyba każda para dostaje swój pokój i dla kobiet, ponieważ praca przy segregacji metali(miedź, mosiądz, cynk, aluminium, platyna, itp.), a nie przy śmieciach w których leci wszystko.. Inne pokoje max. 3 osoby i łazienki w pokojach co jest jak słyszałam rzadkie na innych hotelach. Warunki w hotelu to nie są 5 gwiazdkowe, ale naprawdę nie jest aż tak źle. Szefowie hotelu Jakob i Helmut są uczuleni na pijaństwo, ale jeżeli się nie pije w dni które chodzi się do pracy i nie rozrabia to można być spokojnym. Ogólnie my jesteśmy zadowoleni, chociaż przyznam że byłam tak zestresowana i wystraszona tym co tutaj przeczytałam, że nie chciałam tam jechać, ale teraz nie żałuję, ponieważ trafiliśmy na fajny hotel. ;) Jak ktoś chce coś więcej wiedzieć to mogę opowiedzieć na maila.
zdjecie uzytkownika
to ja he - 2014-09-12 18:45:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja jezdzilem 2 lata do kaizerslauter i powie wam ze na hotelu zeczywiscie pijanstwo ale pokoje 2-3 osobowe w kazdym prysznic ubikacia nie ma tragedi a co do szefostwa tez nie bylo najgozej wczesniej bul tam jacob i bylo fajnie a teraz jest ta faja helmut i wszystko sie zesralo a z kasa nnigdy nie bylo problemu
zdjecie uzytkownika
tadek2651 - 2014-09-17 10:28:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja powiem tak jeżdżę do pracy w tej firmie 9ty rok byłem na trzech hotelach luksusów nie ma ale da się żyć normalnie tylko trzeba chcieć.Zarobki napewno sa wyższe niż te w polsce 1200zl
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ets Sp.z o. o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x