Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Ets Sp.z o. o.

Pracowałeś w firmie Ets Sp.z o. o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
M.Jordan23 - 2014-06-27 19:58:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Muatashi - 2014-04-09 18:23:11]:
To prawda, kto dużo pracuje ten zarabia i to wcale nie mało...Dla tych co leżą i kwiczą to dobra okazja...Trzeba być robotnym i oszczędnym a co do alkoholu to powiem że wszystko jest dla ludzi.Pijcie z głową- rzadkie zjawisko i sposób na wściekłe Szefostwo...Pracowałem tam ok trzy lata i nie chwale sobie tej pracy ale ważne że jest robota a dla chcącego nic trudnego.Przez ten okres kiedy tam pracowałem wyszedłem w życiu na prostą, potrzebowałem tej pracy i tego hajsu, pracując w Polsce nie osiągną bym takiego sukcesu.Jestem zadowolony i szczęśliwy, zrobiłem swoje i więcej tam nie wracam.Jak to mówią, Bez pracy nie ma kołaczy...Dzięki i sajonara dla wszystkich alkoholików, świrów, wariatów i czubków.Po prostu nie ma lepszych od was na całym tym świecie...
zdjecie uzytkownika
roger - 2014-06-30 13:12:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [M.Jordan23 - 2014-06-27 19:58:06]:
w każdej pracy człowiek by sobie poradził gdyby miał jasny cel po co on właściwie to robi. A przy dobrych pieniądzach to już nawet nie ma wątpliwości
zdjecie uzytkownika
hahaha - 2014-06-30 21:48:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jest ktoś zapisany na wyjazd na 04.07 ?? Ja czekam na akceptację!
zdjecie uzytkownika
, - 2014-07-01 18:19:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja z chłopakiem czekamy teraz na potwierdzenie,w zeszłym tygodniu nie dostaliśmy,ale może teraz się uda.
zdjecie uzytkownika
nick - 2014-07-01 20:29:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
odradzam kazdemu,bylem w neustadt...ten hotel to jedna wielka melina i kur.... odradzam wszelkie wyjazdy z ETS
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-07-01 23:13:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam jedno pytanie- rozumiem, że praca jest jak najbardziej legalna, dostajemy wszelkie umowy, rozliczenie na koniec miesiaca, na którym jest dokłady wykaz- i możemy tym samym rozliczyć się w urzędzie podatkowym w celu ewentualnego zwrotu? Czy ktoś tam był i się orientuje?
zdjecie uzytkownika
martyna - 2014-07-02 10:23:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [, - 2014-07-01 18:19:08]:
ja jadeee ;D
zdjecie uzytkownika
czesiek - 2014-07-02 10:41:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nick - 2014-07-01 20:29:12]:
odradzasz neustadt ?? to chyba na innych hotelach nie byles :) co Janka Cie tepila !
zdjecie uzytkownika
czesiek - 2014-07-02 10:43:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja niestety czekam moze nastepny tydzien bo jak narazie za duzo ludzi jest a malo roboty wiec niema co siedziec na hotelu ...
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-07-04 17:30:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam
Chciałem się dowiedzieć jak tam praca wygląda w Rossmanie w Monachium ?
Przy wykładaniu towarów na sklep Rossmana?
Proszę o opinię , bo mam zamiar jechać w czwartek.
zdjecie uzytkownika
czesiek - 2014-07-05 14:07:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik - 2014-07-04 17:30:48]:
a to cos nowego ten Rossman ?? to napewno Ets (eko team sort)
zdjecie uzytkownika
on - 2014-07-06 21:13:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jedzie ktos w piatek z Racka ?? pisac gg 4239040
zdjecie uzytkownika
ets guwno - 2014-08-11 21:29:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powiem tak pracowałem w ets wowka chowa bydlakuw do lania ludzi kropka koniec
zdjecie uzytkownika
SQ - 2014-08-12 19:12:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wacham sie nad wyjazdem do Neustadt i mam pytanie czy to jest praca legalna czy mozna sie rozliczac z urzedem skarbowym itp.Jesli by ktos mogl mi ktos to opisac kto jezdzil tam to bylbym niezmiernie wdzieczny.Prosze o kontakt pod nr 19661863.Bd
zdjecie uzytkownika
SQ - 2014-08-13 08:04:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Poniewaz moj znajomy mi to powiedzial ze to jest pol legal pol czarno ze podatek to dopiero po 8 razach moge rozliczenie spytac.Ja wolalbym miec pewnosc dlatego ze mieszkam wsrod ludzi ktorych bola cztery litery jak ktos pracuje na czarno i lubia kablowac do urzedow
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-09-02 18:22:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zdecydowanie odradzam wyjazdy do pracy za pośrednictwem tej firmy. Traktują w niej ludzi jak śmieci. Hotele są obskurne, a szefowie to (usunięte przez administratora)Zarobki też nie powalają. Firma ETS to jedno wielkie szambo!
zdjecie uzytkownika
bebcia - 2014-09-02 19:42:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam jeśli chodzi o podatek to raczej nie można sobie tego odliczyć,takie dziwne mają zasady. praca w porządku,pracowałam zarobiłam,było ok. pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
lookx@op.pl - 2014-09-09 00:25:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja byłam z chłopakiem 8 tygodni w Kaiserslautern(niestety to, że byliśmy pierwszy raz to nie chcieli nam przedłużyć), polecam ten hotel szczególnie dla par, ponieważ chyba każda para dostaje swój pokój i dla kobiet, ponieważ praca przy segregacji metali(miedź, mosiądz, cynk, aluminium, platyna, itp.), a nie przy śmieciach w których leci wszystko.. Inne pokoje max. 3 osoby i łazienki w pokojach co jest jak słyszałam rzadkie na innych hotelach. Warunki w hotelu to nie są 5 gwiazdkowe, ale naprawdę nie jest aż tak źle. Szefowie hotelu Jakob i Helmut są uczuleni na pijaństwo, ale jeżeli się nie pije w dni które chodzi się do pracy i nie rozrabia to można być spokojnym. Ogólnie my jesteśmy zadowoleni, chociaż przyznam że byłam tak zestresowana i wystraszona tym co tutaj przeczytałam, że nie chciałam tam jechać, ale teraz nie żałuję, ponieważ trafiliśmy na fajny hotel. ;) Jak ktoś chce coś więcej wiedzieć to mogę opowiedzieć na maila.
zdjecie uzytkownika
to ja he - 2014-09-12 18:45:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja jezdzilem 2 lata do kaizerslauter i powie wam ze na hotelu zeczywiscie pijanstwo ale pokoje 2-3 osobowe w kazdym prysznic ubikacia nie ma tragedi a co do szefostwa tez nie bylo najgozej wczesniej bul tam jacob i bylo fajnie a teraz jest ta faja helmut i wszystko sie zesralo a z kasa nnigdy nie bylo problemu
zdjecie uzytkownika
tadek2651 - 2014-09-17 10:28:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja powiem tak jeżdżę do pracy w tej firmie 9ty rok byłem na trzech hotelach luksusów nie ma ale da się żyć normalnie tylko trzeba chcieć.Zarobki napewno sa wyższe niż te w polsce 1200zl
zdjecie uzytkownika
on30 - 2014-09-21 14:52:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
praca za marne euro dobra dla emerytow i osob ktore nie potrafia znalesc czegos innego! Bez zadnych swiadzczen poprostu wyzysk przez ruskich. nie powiem bo sam jezdzilem ale dla bardziej ambitnych to nie jest miejsce zeby cos osiagnac w zyciu to samo moga miec w pl pozdr dla starej gwardii z okolich monachium a zwlaszcza gaden
zdjecie uzytkownika
jan - 2014-09-26 20:57:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
siema dostalem propozycje wyjazdu ,moze mi ktos napisac ile tam zarobie miesiecznie przy tej normie na mies??40h~tydz,
zdjecie uzytkownika
roger - 2014-09-29 20:46:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jan - 2014-09-26 20:57:27]:
a ja próbowałem znaleźć do nich jakichś kontakt , poszukać w internecie ofert pracy z Etsu i niestety nigdzie nie ma o nich słychu. Czy właściwie jest możliwość dostania u nich obecnie pracy cz też nie ma na to żadnych szans? i napiszcie też coś o zarobkach bo póki co pisaliście tylko, że są wyższe niż 1200 zł
zdjecie uzytkownika
cobra8248 - 2014-10-06 12:46:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Nie radze jechać do sortowania śmieci pośrednicy mają biura w Białej Gliwicach i gdzieś jeszcze . na obiecują że firma fajna co tygodniowo 50 euro i ze super robota a tak na prawde to w hotelach jest patologia i chłam . nic tam nie mówią ale codziennie jest o godzinie 16. lista na której pisze kto idzie do pracy a kto nie dopiero jak jest nawał w pracy to biorą tych nowych nie maja pakiet ubezpieczeń a pracodawcy to Ruscy . moi koledzy pojechali pojechali w tamtym tygodniu a już chcą wracać !! siedza powoli kasa im sie konczy i jedzenie a oni to mają gdzieś i jeszcze wmawiają głupoty ludziom .. jak nie ma tam roboty to siedza w pokojach dopiero tak jak pisalam jak jest nawał roboty to wtedy pojda moze na 3 dni.
zdjecie uzytkownika
dawid - 2014-10-21 17:03:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no to nie zarabiacie tam tych 50 euro, jakie macie konkretnie stawki tam? ja nie wiem czy dałbym rade tak nawet nie codziennie pracować, ale więcej i tak niż to standardowy etat zakłada. Słuchajcie, polecacie tą pracę jako dodatkową? bo ja na przykład studiuje i szukam czegoś dorywczego tylko na razie.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ets Sp.z o. o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x