brak logo

Ets Sp.z o. o.

Opole

Opinie o Ets Sp.z o. o.

matka 2015-11-25 11:41:32
Przynajmniej w Keiserlautern warunków nie ma żadnych . W tej chwili staramy się zeby syn mogł zjechać do Polski . Bo to też nie jest taka prosta sprawa .
roger 2015-12-03 17:04:18
znam parę osób które te firmy już "zwiedzały" ale niestety nie chcą one specjalnie do firmy wracac. Jakie mogą być powody niestety nie wiem , ale czekam na info od Was
MogeWszystko 2015-12-15 10:33:49
Nie polecam! Mieszkałem na kaiseslautern, wszedzie pluskwy! do okoła sam syf! 80% hotelu to alkocholicy! bijatyki co weekend! kary po 100-300 euro teoretycznie za nic! dostajesz pokój z używana pośćiel materac itp a na zjazd kare za to!!! a stan tego taki jak był!!! Nie polecam!!! do roboty na czas a po robocie czekaj na busa jak na zbawienie 1-4 godz!!! Pierwszy raz i ostatni tam pojechałem nigdy więcej!!! miałem przerobione 545 godzin a wypłacił mi tylko za 512!!! śmiech na sali ale ok....
1
Franek 2015-12-15 14:37:26
@MogeWszystko, nie wydaje mi się, żeby firma miała większy wpływ na warunki zakwaterowania czy to, że w hotelu był pluskwy. Może nie mieli o tym zwyczajnie pojęcia?
likah 2016-01-08 00:39:30
Nie ma co przesadzać, tym bardziej, że jest wiele ofert, które wyglądają bardzo ciekawie. Między innymi do Poznania na stanowisko Spedytora Drobnicowego.
Dajw 2016-01-24 12:04:46
@likah tak, tylko że na to stanowisko to już trzeba mieć doświadczenie jako spedytor, nie zatrudniają osób, które nie miały z tym wcześniej styczności. Mimo to warto, bo umowa o pracę i szkolenia są!
kowalik 2016-01-31 19:47:12
odradzam wyjazd z ets bylem miesiac czasu pracowalem tylko 12 dni 8 dni wolne nie liczac soboty i niedziel po miesiacu pracy zarobilem 300 euro
niko 2016-01-31 20:38:10
Co ty [usunięte przez admina słowo niecenzuralne [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tam jest syf i smrut a szefostwo jest chore i niewciskajcie ludzia kituw to jest jedna wielka mafia a ty się uważasz za półkę ktura pomaga ruskim polaków okradać
niko 2016-01-31 20:42:25
Polke
niko 2016-01-31 21:45:05
Do pracownika ets
priest 2016-02-01 10:17:48
@niko nic nie rozumiem z tego co napisałeś, rozumiem że przestrzegasz przed pracą tutaj. Ja się posłucham mojego znajomego który tu pracuje i poleca. Aplikowałem na stanowisko specjalisty ds sprzedaży, fajnie że oferują umowę o pracę
ewa 2016-02-01 19:13:07
Piszesz chyba nie na tym forum z ets to praca sortowacza
drozd 2016-02-03 11:45:02
Taaak, chyba doszło do pomyłki, jeśli chodzi o nazwę firmy. Ets Sp.z o.o. nie poszukuje pracowników żadnych, z tego co patrzę. A speca od sprzedaży szyka ET Logistik :)
hotel kaiserslautern 2016-02-23 19:47:14
witam wszystkich po krotce jak czlowiek jest ogarniety to niema zadnych problemow da sie zyc funkcjonowac i zarobic.ludzie ktorzy pija cpaja i maja w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] prace sa usowani lub placa kary a raczej placili bo czasy szefa Jakoba i Helmuta juz minely. szefostwo ich usunelo po wieloletnich naduzyciach .jedynym problemem bardzo powaznym sa bandyckie naduzycia tgzw HAUSMEISTER w osobie CELINA KOLODZIEJ WSPOLPRACUJAC Z JAKOBEM I HELMUTEM NAUCZYLA SIE KRASC OSZUKIWAC I WYSLUGIWAC SIE INNYMI.LATAMI OKRADALA FIRME ORAZ PRACOWNIKOW GLOWNIE ZE SRODKOW CZYSTOSCI KTORYCH NIGDY NIE BYLO A NALEZA SIE PRACOWNIKOM. PONADTO PROWADZI MELINE HOTELOWA GDZIE HANDLUJE WODKA PAPIEROSAMI I PROCHAMI POCZYM PO CICHU KABLUJE SZEFOWI KTO PIL I SZEF Z ALKOMATEM SPRAWDZA POCZYM DAJE KARY TAKI SUKA SE PROWADZI BIZNES. WIELOKROTNIE PRZEKAZYWANE PRZEZ NIA PACZKI LUB GOTOWKA KTORA MIALA DOTRZEC DO RODZINY W POLSCE TRACILA SIE GDZIES PO DRODZE WIELOKROTNIE LUDZIE ZNAJDOWALI U NIEJ W POKOJU WLASNA OTWARTA KORESPONDENCJE PRYWATNA JAK I SLUZBOWA. BARDZO FAJNIE BY BYLO GDYBY TA OPINIA TRAFILA DO SZEFOSTWA I COS Z NIA ZROBILI. POLICJA SIE NIA POWINNA ZAJAC.
5
nergo 2016-02-26 19:45:32
hotel, mysle ze firma powinna dbać o jak najwyższy standard swoich pracowników. Zastanawiam sie tylko nad pracą jako spedytor, bo widziałęm że poszukiwali kogoś takiego - jakie według was dają warunki?
2
Owal 2016-02-27 21:33:04
Jak to? Jakuba i helmuta juz nie ma? J
roger 2016-02-29 11:27:51
ludzie się tutaj zmieniają. Po za tym dzięki temu coś się przynajmniej dzieje bo przychodzą nowi ludzie. Teraz widziałem , że poszukują pracowników biurowych w gliwicach.
tjajaja 2016-03-01 15:11:54
Nie polecam szkoda slow
morek 2016-03-01 20:34:41
firma nie wypłaca pieniędzy na czas objecują że za kilka dni można odebrać sobie należności w biórze co okazuje sie po kilku miesiącach że ich wogóle nie wysłali do polski!!!
1
wp 2016-03-02 16:59:06
Nie ma!
wp 2016-03-02 17:01:43
Nie ma Jakoba i Helmuta
edyta 2016-03-20 11:55:26
witam poszukuje Anita AIDA tobiasz czy ktos zna tą panią prosze o kontakt lub adres miasto gdzie mieszka wiadomo w okolicy raciborza
rse 2016-03-20 17:14:32
Średnio kojarzę @edyta, ale no właśnie trafiłęm na kilka ofert i zaciekawiły mnie te na stanowiska handlowców, dostają oni bowiem samochód i inne narzędzia pracy
buuu 2016-04-12 10:42:26
jest tam dostęp do internetu ?
batman 2016-04-19 18:17:20
teraz właściwie nie ma firmy, która by tego dostępu nie miała, więc spoko ;) jeśli jednak chce się ktoś u nich zatrudnić no musi mieć świadomość tego, że musi znać się na branży wielopoziomowego analizowania wszystkich aspektów użytkowania flot - pozdrawiam
lakson 2016-05-07 20:38:48
Dostęp do internetu jest, pracownicy przecież z niego korzystają
Przemyslaw 2016-05-24 14:22:20
bylem w neustadt trzy Miesiace.Praca mi sie podobala i hotel jest fajny i czysty.Przy zjezdzie otrzymalem wszystkie moje zapracowane pieniadze. nie moge nazekac.
4
koko 2016-05-30 06:40:15
witam niepolecam tej firmy najgorszemu wrogowi jezdzilem tam 3 lata i wiem wszystko na temat po 1 ruska mafia i tyle bija ludzi na hotelu i wrzesza za byle [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] przejezdzilem duzo miast tej firmy teraz na temat neustdat syfu jako tako niema chyba ze po wekendzie gdzie brudasy sikają do łuzek a nawet sraja i nikt nadtym nie panuje .pokoje 3=4 osobowe na hotelu łotysze litwini i najgorsi bułgarzy kturzy robią praktycznie co chcą .niepotrafia liczyc przy rozliczeniu na koniec wyjazdu 9 razy 40 jest 346 i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] inaczej niebedzie zaliczki co poniedzialek nie dla wszustkich wypijesz w wekent to zapomni o zaliczce pilnuje tego hausmajstrowa kwoka 65lat i trzyma z ruskimi wiec niema naco liczyc ze wczyms pomorze a raczej zaszkodzi.w sobote po przyjezdzie do biura podpisuje sie umowe oki .ale zaraz na drugi dzien przynosi sie aneks do umowy kturego niewolno czytac i podpisuje sie zrzekniecie wszystkiego na poczet firmy agero ubezpieczenia dodatkuw za prace i ze niebedzie zadnych roszczen do pracodawcy wrazie utraty zdrowia lub wypadku zrzekacie sie połowe stawki na rzecz firmy agero dobrowolnie jak ktos bedzie to chcial czytac lub niepodpisze zaraz zostanie wyzucony z hotelu i martw sie sam za byle copotrafiom w nocy cie spakowac i wywiez gdzies zebys na hotel nietrafil a codo pracy do tez masakra godz malo robota np rzy sortowaniu urzywanych pampersach i zurzytych igiel i bandarzy z szpitala mozna tez biegac za smieciarkąwtempie mistrza swiata w bieganiu totalna masakra w poniedzialek po1 wekendzie podpisuje sie kaucje za hotel okturej raczej mozna zapomniec wystarczy zle sie odezwac juz kaucji niema internetu niema chyba ze swuj godz jak ktos dobija do 30 to cie cieszy atak nie wszendzie ale te miejsca juz sa obstawione przez ludzi na stale jezdzących do tej firmy kiedys szlo sie jeszcze zalapac dzis to niemozliwe dziennie gdzie indziej do pracy masakra stawka na dzis bo sie zmienia 4,80 bylo 5 kiedys nawet 5,60 ale zapowiada sie ze spadnie na 4,60dla nowoprzyjezdzajacych tPYTA SIE KTOS JAK JA WYRZYMALEM TU 9 LAT SAM NIEWIEM DZIS TO JUZ HISTORIA AHA JESZCE JEDNO JESTESCIE TU NA DZIKO BEZ MELDUNKU I ZADNEJ SZANSY NA JAKIES LATA DO EMERYTURY no to zycze powodzenia odwaznym to naprawde akt desperacji jak ktos sie zdecyduje hotelu jest duzo ale wszendzie tak samo a im dalej od neustdu czyli od biura to gorzej niema szansy ze ktos pomoze jak pobija czy inne kradzierze ps.na dziedobry potrafia w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wejsc a pizniej to juz tylko szkoda sluw
3
Brajan 2016-06-07 02:22:39
Urządzenie ośrodka jest super i ma ogromną przewagę nad innymi ośrodkami, których w okolicy jest wiele. Domki są praktyczne i zapewniają dużą dozę prywatności. Komu przeszkadza zgiełk na basenie, może się udać na tylną część podwórka. Szczególnie przyjemna jest przednia część ogródka z drzewami oliwnymi, gdzie można się zrelaksować i po krótkim spacerze wskoczyć też do morza. Ogólnie ośrodek jest bardzo czysty i zadbany.
3
Paweł 2016-06-07 02:29:51
Ten piękny ośrodek usytuowany jest w prywatnej zatoce i ma luksusowe pokoje , które bardzo dobrze komponują się w krajobraz. Pokoje są doskonale urządzone, łazienka z własną wanną i prysznicem, oddzielne wc Absolutnie 6* standard.
1
Jacek 2016-06-07 02:34:39
na pierwszy rzut oka jest to niepozorne miejsce, jednak gdy tylko otworzy się oczy, nie można się nadziwić! ośrodek przypomina raczej budynek z filmów Bonda, wszystko jest takie futurystyczne. wow! dostaliśmy szybko napój powitalny i szybko nas zameldowano.
1
KURWYBEZHONORU 2016-06-07 05:42:17
ODRADZAM BO MOJ NICK. 6 gwiazdek [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] kto to pisał..
1
adrian sitko 2016-06-07 07:37:27
po pysku dostaja tylko przejawy polskiego pijanstwa, kretactwa i zlodziejstwa. jak sie jest normalnym czlowiekiem, to praca jest w zupelnosci bezproblemowa.
2
www 2016-06-07 09:51:08
polaki robaki robią jak niewolniki
janusz 2016-06-07 22:41:57
Biją i poniżają pracowników, nie wypłacają pieniędzy...
2
MogeWszystko 2016-06-08 11:56:58
Nie polecam firmy, odradzam tam jechać, pierwszy i ostatni raz tam byłem!
Laura 2016-06-09 00:53:01
Absolutnie wszystkich przestrzegam przed wyjazdem do pracy za posrednictwem firmy ETS. Wszystkie negatywne oceny sa jak najbardziej prawdziwe. Pracownicy wysylani do pracy w Niemczech nie posiadaja zadnych praw. Sprzymierzencem pracodawcow jest gleboka niewiedza i strach zatrudnionych osob. Stosowane przez kierownictwo w Niemczech kary pieniezne, sa bezprawne. Zwykle odbywa sie to w ten sposob, iz pracownik jest zmuszany przez "kierownika" do podpisania tzw. zaliczki. Pieniadze sa potracane z pensji, nastepnie staja sie wlasnoscia owego "kierownika". Ogromnym problemem zatrudnianych osob jest nieznajomosc jezyka niemieckiego, to z kolei jest duzym plusem zarowno posrednika w Polsce jak rowniez kadry kierowniczej w Niemczech. Pracownicy sa ponizani, szefowie wytykaja im brak wyksztalcenia, ktorego niestety sami nie posiadaja. Duzym znakiem zapytania jest takze stawka godzinowa, od ktorej zgodnie z obowiazujacym w Niemczech prawem powinny byc odprowadzone skladki na swiadczenia socjalne i jakze wazne ubezpieczenie zdrowotne. Waznym jest, by nie podpisywac niejasnych, podkladanych "dokumentow" i jesli polski posrednik nie wymaga od pracownika znajomosci jezyka niemieckiego, domagac sie umowy w jezyku polskim. Zycze przemyslanego wyjazdu!
4
buszek 2016-06-09 05:22:12
witam ja bylem w kaiserslautern i powiem niestety tam jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z tego wzgledu ze pracowalem tam nalezycie , a zostałem z tam tąd wyżucony z powodu niby nieroby... i do tego umowe ze mną zerwali i na dzien wyjazdu do polski nałozono na mnie kare w wysokości bodajże 200euro i mnie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] bez grosza przy duszy jednym słowem [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i nic wiecej , a co do tych pluskw w pokojach to prawda chodz nie w kazdym są, a ludzie bardzo mili i pomocni.
oleee 2016-06-18 10:31:44
Widzę, że poszukiwany jest Kierowca z prawem jazdy kategorii C+E w Warszawie. Trzeba mieć minimum 2 lata doświadczenia w transporcie międzynarodowym. Ktoś zna warunki pracy?
ksero 2016-06-20 11:15:07
Pojechałem z żoną do gliwic do pracy przy smieciach oferowali super warunki że bedziemy razem w pokoju a tu kicha nie powiem ludzie z pokoju bili super ale warunki masakryczne lazienka wspolna kuchnia tez syf totalny po pierwszym dniu pracy potem cały czas bylismy z żoną na wolnym masakra jeszcze te kosmiczne ceny za ubrania robocze a ten niby Valdemar poraszka pierwszy i ostatni raz pojechalismy do tej firmy a jeszcze bede publikowal zdjecia powodzenia dla tych któzy tam pojada wrucicie tak jak my
1
Wi 2016-06-20 12:58:25
Hmmm, to dość ciekawa opinia powiedz mi coś więcej i pokaż zdjęcia, to w jakich pokojach byliście i z kim i czemu niby nie razem, bo nie ogarniam tego wątku, ale co, praca była, a kasa jaka, dobra była, bo tylko mówisz o mieszkaniu, a to nie ma znaczenia
Labander 2016-07-09 16:14:24
Jak będziesz "fżócał" fotki , to może przy opisach używaj słownika ortograficznego...
damian 2016-07-09 21:11:16
Warunki mieszkaniowe jakoś można przeboleć @wi a jak z pensją bo o tym nie napisaliście a to chyba najbardziej ważna rzecz w tym wszystkim
Tommy 2016-07-13 17:45:53
kasa,pytacie o kase to jest po odliczeniu wszystkiego 4.60 na ręke,jeszcze oszuka was ten brudas koordynator ze wschodu na godzinach,da kare za plamke na poduszce to tyle wyjdzie taka wypłata jak w Polsce ludzie ogarnijcie sie nawet jak jesteście z wiochy gdzie jest brak fabryk to sa lepsze agencje gdzie nie będziecie traktowani jak śmieci i też biorą bez znajomości języka.
dark 2016-07-13 17:48:39
A wiecie czy jest szansa na jakieś benefity socjalne u nich? To urozmaica pracę. Dzięki za odpowiedź.
oleee 2016-07-29 10:33:00
Z tego co wiem @Tommy w formie jest zatrudnienie na umowie o pracę więc to niemożliwie żeby była taka stawka bo musicie mieć najniższą krajową zgodnie z kodeksem pracy
Krystian 1994 2016-08-03 13:05:46
Witam wszystkich jestem Krystian pracuje w firmie ETS w Niemczech . Czytam komentarze na temat pracy i powiem jedno, jeżeli zależy komuś na dobrej pracy , zna jakieś zwykłe, najprostsze podstawy języka niemieckiego i nie jedzie tam, żeby 80procent wypłaty przepić, to nie ma się czego obawiać. Praca w porządku, zakwaterowanie czasem nie jest najlepsze wiem, kierownicy też nie są źli, jeżeli trzymasz się regulaminu, który obowiązuje na domku bądź w zakładzie pracy, to nie będziesz miał kłopotów typu niepełna wypłata, brak zaliczki itp. Jeżeli macie jakieś pytania to piszcie tutaj śmiało odpowiem pozdro
Ss 2016-08-03 13:35:26
Magazynier | Operator Wózka Widłowego jest do wzięcia a tak prawdę mówiącto mają niezłą pensje 1700 netto
Alek 2016-09-02 10:32:11
co za bzdury
oleee 2016-09-02 10:48:00
To jest niezła pensja @Ss? Jak dla mnie raczej marna..są szanse na jakieś podwyżki?
Zostaw swoją opinię o Ets Sp.z o. o. - Opole
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ets Sp.z o. o.