brak logo

Ets Sp.z o. o.

Opole

Opinie o Ets Sp.z o. o.

janusz 2016-06-07 22:41
Biją i poniżają pracowników, nie wypłacają pieniędzy...
7
MogeWszystko 2016-06-08 11:56
Nie polecam firmy, odradzam tam jechać, pierwszy i ostatni raz tam byłem!
2
Laura 2016-06-09 00:53
Absolutnie wszystkich przestrzegam przed wyjazdem do pracy za posrednictwem firmy ETS. Wszystkie negatywne oceny sa jak najbardziej prawdziwe. Pracownicy wysylani do pracy w Niemczech nie posiadaja zadnych praw. Sprzymierzencem pracodawcow jest gleboka niewiedza i strach zatrudnionych osob. Stosowane przez kierownictwo w Niemczech kary pieniezne, sa bezprawne. Zwykle odbywa sie to w ten sposob, iz pracownik jest zmuszany przez "kierownika" do podpisania tzw. zaliczki. Pieniadze sa potracane z pensji, nastepnie staja sie wlasnoscia owego "kierownika". Ogromnym problemem zatrudnianych osob jest nieznajomosc jezyka niemieckiego, to z kolei jest duzym plusem zarowno posrednika w Polsce jak rowniez kadry kierowniczej w Niemczech. Pracownicy sa ponizani, szefowie wytykaja im brak wyksztalcenia, ktorego niestety sami nie posiadaja. Duzym znakiem zapytania jest takze stawka godzinowa, od ktorej zgodnie z obowiazujacym w Niemczech prawem powinny byc odprowadzone skladki na swiadczenia socjalne i jakze wazne ubezpieczenie zdrowotne. Waznym jest, by nie podpisywac niejasnych, podkladanych "dokumentow" i jesli polski posrednik nie wymaga od pracownika znajomosci jezyka niemieckiego, domagac sie umowy w jezyku polskim. Zycze przemyslanego wyjazdu!
12
buszek 2016-06-09 05:22
witam ja bylem w kaiserslautern i powiem niestety tam jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z tego wzgledu ze pracowalem tam nalezycie , a zostałem z tam tąd wyżucony z powodu niby nieroby... i do tego umowe ze mną zerwali i na dzien wyjazdu do polski nałozono na mnie kare w wysokości bodajże 200euro i mnie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] bez grosza przy duszy jednym słowem [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i nic wiecej , a co do tych pluskw w pokojach to prawda chodz nie w kazdym są, a ludzie bardzo mili i pomocni.
1
ksero 2016-06-20 11:15
Pojechałem z żoną do gliwic do pracy przy smieciach oferowali super warunki że bedziemy razem w pokoju a tu kicha nie powiem ludzie z pokoju bili super ale warunki masakryczne lazienka wspolna kuchnia tez syf totalny po pierwszym dniu pracy potem cały czas bylismy z żoną na wolnym masakra jeszcze te kosmiczne ceny za ubrania robocze a ten niby Valdemar poraszka pierwszy i ostatni raz pojechalismy do tej firmy a jeszcze bede publikowal zdjecia powodzenia dla tych któzy tam pojada wrucicie tak jak my
11
Labander 2016-07-09 16:14
Jak będziesz "fżócał" fotki , to może przy opisach używaj słownika ortograficznego...
Tommy 2016-07-13 17:45
kasa,pytacie o kase to jest po odliczeniu wszystkiego 4.60 na ręke,jeszcze oszuka was ten brudas koordynator ze wschodu na godzinach,da kare za plamke na poduszce to tyle wyjdzie taka wypłata jak w Polsce ludzie ogarnijcie sie nawet jak jesteście z wiochy gdzie jest brak fabryk to sa lepsze agencje gdzie nie będziecie traktowani jak śmieci i też biorą bez znajomości języka.
4
Krystian 1994 2016-08-03 13:05
Witam wszystkich jestem Krystian pracuje w firmie ETS w Niemczech . Czytam komentarze na temat pracy i powiem jedno, jeżeli zależy komuś na dobrej pracy , zna jakieś zwykłe, najprostsze podstawy języka niemieckiego i nie jedzie tam, żeby 80procent wypłaty przepić, to nie ma się czego obawiać. Praca w porządku, zakwaterowanie czasem nie jest najlepsze wiem, kierownicy też nie są źli, jeżeli trzymasz się regulaminu, który obowiązuje na domku bądź w zakładzie pracy, to nie będziesz miał kłopotów typu niepełna wypłata, brak zaliczki itp. Jeżeli macie jakieś pytania to piszcie tutaj śmiało odpowiem pozdro
4
Alek 2016-09-02 10:32
co za bzdury
Ja 2016-10-01 10:27
Przyjeżdżam z tą firmą do pracy od kilku lat. Mieszkałem w kilku hotelach i zaobserwowałem, że ci, co mają negatywne opinie, to mają również problem z alkoholem. Podstawowy wymóg, to pojechać trzeźwy do pracy. Kaucję pobierają głównie po to, że każdy przyjeżdża tu gratis a transport kosztuje.( Wielu robiło sobie wycieczkę bez chęci pracy). Pamiętać należy, że to hotele pracownicze a nie zwykłe i czysto jest tak, jak sobie o to zadbasz. Niektórzy piszą, że praca na czarno - to bzdury, znam kilka osób które juz niemiecka emeryturę pobierają a ostatnie naście lat pracowali tutaj. Zarobki ostatnio poszły w górę i na czysto, po odliczeniu wszelkich składek i kosztów wychodzi podstawy 6 - praca w zakładzie najczęściej przy taśmie, 6,50 - lader, 7€/h - kierowcy. Kierowcy na ładowarki, wózki widłowe albo na LKW zwykle dostają więcej - negocjuje na miejscu. Na LKW prawdopodobnie dostaniesz od razu propozycje stałej pracy a zarobki się podwoją. Zaliczki dostajesz co tydzień i zwykle pijący dostają 50€, ci normalniejsi 100-150€ w zależności od potrzeb. Jeśli ktoś musi wysłać do kraju więcej na opłaty do kraju, musi zgłosić wcześniej kierownikowi. Jak ktoś ma pytania, to śmiało.
4
addddddddddd 2016-10-19 13:58
jest jakis hausmajster czy co? za 6 to s wacikow ne kupisz nawet
dawid 2016-10-19 14:28
Kierowca ciągnika siodłowego kat BCE szukają obecnie.
Paweł 2016-11-29 09:42
Byłem 2 razy poprzez tę agencję. Najpierw w Rastatt 6 tyg. Powiem tak: było kiepsko z pracą tam, raz jeździłem raz nie, głównie na paczki ( Bardzo ciężko ). Teraz w sobotę zjechałem, a byłem w Maulbronn 11 tyg. O wiele lepszy hotel, warunki, robota cały czas, prawie 550h. Prawda, że chlają non stop, ale bez przesady z tym biciem. Jak nie będziesz strugać kozaka nic Ci się nie stanie, a gwałcenie to bajki. Nie wierzcie tym idiotom co tak piszą. Jak pracujesz, nie chlasz na umór ( 2-3 piwka to nie grzech ) wszystko jest w porządku. Kasa elegancko się zgadzała, kaucję zwrócili normalnie, żadnych problemów. Jak ktoś chce zarobić dobrą kasę i ma chęci do roboty, a przede wszystkim jest gotowy na ciężką pracę, POLECAM.
Szef Pan Andriej świetny gość. Pozdro dla Maulbronnu :)
KS 2016-11-29 22:33
A gdzie ty pracowales z tej agencji? Bo czekam na wyjazd do niemiec na smieci mozesz cos o tym napisac albo ktos co tam robi jakie warunki i co z pokojami dla par?
2
mar 2016-11-30 09:22
Zgadzam Się w 100%
KAZAHSTAN 2016-12-06 09:19
70procent tamtejszych ludzi jest z kriminalu albo ucieklo z niego,ludzie uciekajacy przed wyrokiem albo komornikiem a reszta ludzi to alkocholicy razem z niektorymi ludzmi<opiekunowie> z biór ktorzy sami zaczynali prace na śmieciach! ty jestes do zalatania dziury po ludziach ktorzy tam siedza b ardzo dlugo i wracaja na maly urlopik do kraju.... ja w pierwszy tydzien przyjazdu siedzialem na [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] 7dni bez zadnych godzin (za darmo) przydalo sie to glebiej przeanalizowac i zrobic cos w koncu! to jest wielki pic na wode z ta piekna praca za €..hah ludzie nagrywajcie jak sie dzieje cos nie tak i wtedy mozna to zglaszac do konsulatu nawet jesli nie zna sie tamtejszego jezyka... ja zostalem bezkarnie wyrzucony na dworzec z torbami i rob co chcesz jak nie wiadomo w ktora strone jechac.. a na dwrocu pelno zlodzieji i tak wrocilem tylko z jedna torba ktora mialem na sb... a pieniadze niby za miesiac i nie wiesz jak ci je policza i trzeba bedzie jechac do swojego biora posredniczego ... Nigdy wiecej nie pojade do tego plugawego miejsca!!! i wy tez nie dajcie sie nabrac na te NIBY <<ZŁOTE GÓRY!!!
4
Czarna 2016-12-19 00:15
Ludzie co wy za bzdury wypisujecie . Negatywne komentarze dodaja ci ktorzy przyjeżdżają pija i awanturuja się. Naprawde to praca jest bardzo dobra a i warunki nienajgorsze. Jezeli ktos jest w porzadku , zostaje tu na długie lata . Pozdrawiam.
2
DoWszystkich 2016-12-27 10:06
Witam, czytam i czytam wasze komentarze, i w 100% to co piszecie jest prawdą, sam to przeżyłem, o kase meczyłem się miesiąc, warunki na najgorszym poziomie,kłamią, kradną, cwaniarstwo na codzień, był ktoś w Lehrte ?
5
Były pracownik 2017-01-14 11:58
Siema pracowałem kilka lat temu przez tą firmę i nie mogę się nadziwić że dalej nie brakuje desperacji jadących do tej dżungli. Polecam zatrudnienie uchodźców ci po tygodniu zapi..dolili
By wszystkich maczetami. Pozdrawiam wszystkich którzy uciekli z tego piekla
17
Bartosz 2017-02-04 06:23
Dodaj że opiekunowie są rosyjskiego pochodzenia. a segregacja śmieci jest niezależna.
Zawiedziona 2017-02-20 22:55
Przestrzegam wszystkich zamierzających podjąć pracę przez to biuro! Wiele informacji nie jasnych oraz tych które są nie przekazane...w weekendy libacje na całym hotelu...praca w miarę Okey ale płaca za nią to istny śmiech na sali
2
Zawiedziona 2017-02-23 21:05
Święta prawda
krzysiek 2017-03-01 11:49
Prawda placo 5 na godzine smiech
1
grzech za grzech 2017-03-08 10:52
Witam , pracowałem w maulbronn i było ok i to jest jeden hotel gdzie jest spokój , praca jest w miarę dobra ale zarobek jest do kitu , wiadomo trzeba od razu zgłaszać to czy pościel jest czysta czy poplamiona by za to nie została pobrana żadna gotówka bo w tym momencie jest się w plecy. Wypłacane są tygodniówki w każdy piątek na hotelu po pracy.
norek 1234 2017-05-01 20:12
Ludzie pod zadnym [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pozorem tam nie jedzcie . Syf syf syf i jeszcze raz syf sami [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] meliniarze . Pojechalem tam z bratem na neustadt czy jakos tak mielismy tego samego dnia jechac na inny hotel a dali nas chocby do jakis barakow a jak sie zapytalem o ktorej przyjada po nas z tamtego hotelu to mi powiedzieli ze co mi sie tutaj nie podoba ? . Powinni to zamknac wszystko wpizdziec !!!!!!!!! Szyby powybijane lozka jakies posikane [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wie z czego to wgl bylo jak by mozna bylo dodac zdjecia to bym wam wszystkim pokazal jakie warunki tam sa !!!! Ale znalazlem filmik na [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z tego syfu po obejrzeniu go 2 razy sie zastanowcie czy chcecie tam jechac !!!!!! https://youtu.be/UZZ8Ds9MA4E
4
agg 2017-05-02 23:46
Witam.Moja historia zaczela się z ta firma w 2011r w Rastatt .Hotel ogólnie czysty dużo osób w pokojach ale dało się wytrzymać.pracowałam na albie przy sortowaniu śmierci było ciężko bo poganiali nas nie bylo można mieć przy sobie nawet wody wytrzymalabym pewnie 9tygodni ale niestety spodobalam się szefowi Wiktorowi który wywiózł mnie do lasu i usiłował zgwałcić ale miałam to szczęście że zawsze mam gaz piepszowy i podziałało.Po powrocie do hotelu oczywiście mnie zlapal i groził ze jak coś powiem to nie wrócę nigdy juz do polski i ukrywalam to a on oczywiście wywiózł mnie na sinbada razem z moim chłopakiem który o niczym nie wiedział dopiero w Polsce mu powiedziałam dodam ze miałam za 7tyg pracy wyplacone ok 200€ za 297godz. Tak mnie razem z alexem zrobili.W 2013r ponownie zmusiła nas sytulacja gdzie musieliśmy wrócić do tej samej firmy tylko ze hotel Kaizeslautern i o niebo lepiej.szefowie spoko byli mieliśmy swój pokój z lazieka obylo się bez pluskw gotowalismy w pokoju mieliśmy swoja maszynkę i telewizje na wszystko nam pozwolił.Jesteśmy spokojni nie pijacy to się nie czepial.Praca ok nawet lepiej pracowałam na tier luzik słuchasz muzyki i przebierasz metal i oczywiście woda i papieros kiedy tylko ci się spodoba ludzie w pracy wszyscy sympatyczni szczególnie Minh i Hung gorzej z Simona.moj partner byl laderem nie narzekał bo byly godziny i wieksza stawka.Na hotelu oczywiście pijaństwo bylo ale można było pominąć to wyjściem z hotelu i pojechać sobie do miasta.Ogolnie na ten hotel nie narzekaliśmy i na koniec jeszcze dostaliśmy premie po50€ takze spoko.Bylismy 3lata w kaizes.
SzczeryGrzechu 2017-05-13 10:42
Witam tych wszystkich co piszą prawdę na temat piekła jakie jest w Niemczech ale biuro firmy ETS nic sobie z tego nie robi mają to głęboko w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Płacą śmieszne pieniądze i bardzo dziwię się że w ogóle ludzie tam jeżdżą. Proszę Państwa jeżeli stawka byłaby większa zakładając 10 euro na godzinę to ludzie bardzo chętnie by jeździli . Wszystkie Panie z biura ETS powinny jechać na tydzień czasu to by widziały na własne oczy co tam się dzieje , jak się ludzie chamsko zachowują że na jadalni palą papierosy co powinno być zabronione ponieważ w tym miejscu spożywa się jedzenie. Palarnia powinna być tylko przed wejściem do hotelu . Teraz rodzi się pytanie , dlaczego jak nowi przyjeżdżają na miejsce do danego hotelu otrzymują od razu brudną poplamioną pościel co w konsekwencji muszą za to płacić , to jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] szczyt chamstwa , to jedno , druga sprawa , dlaczego nie chcą dać nowych materacy do spania tylko śpi się na starych wyleżałych materacach gdzie nie da się spać i to jest prawda bo Ja taką sytuację miałem i o materac trzeba walczyć . Proszę Państwa moim zdaniem wszyscy co wyjeżdżają powinni iść do danego biura i postawić się tym Paniom i powiedzieć jasno żeby pojechały do danego hotelu i zobaczyły to na własne oczy . Jeżeli ktoś z państwa uważa tak samo to co Ja napisałem to proszę o szczery komentarz. Pozdrawiam
2
Piotr 2017-05-13 21:07
10 EUR na godzinę to zarabia w Niemczech fachowiec, a nie ktoś bez wykształcenia, bez kwalifikacji, bez znajomości języka, który może jedynie segregować śmieci. Syf i chamstwo na hotelu robią ludzie, mieszkańcy, a nie firma. Ustal sobie dyżury na jadalni. Niech dyżurny stoi i pilnuje, aby nikt tam nie palił, ewentualnie "tłumaczył" że nie należy palić na jadalni bo to chamstwo. Takie same dyżury ustal w kiblu, pod prysznicem, w pokojach, najlepiej jeden dyżurny niech pilnuje jednego mieszkańca. Dobre sobie! A może najlepiej niech każdy pilnuje siebie i zachowuje się jak człowiek, a nie jak świnia. Wtedy wszystkim w hotelu będzie się żyło łatwiej i całkiem znośnie.
Jeżdżę z tą firmą 3-4 razy do roku od kilku lat, pracuję, zarabiam i mam za co utrzymać rodzinę. Za dwa tygodnie znów tam wracam.
2
Xxx 2017-05-23 06:58
Ludzie opanujcie sie, nie dawno wróciłam z Niemiec właśnie z tej firmy. To co tam sie dzieje to przechodzi ludzkie pojecie, praca przy smieciach, zarobki marne, hotel okropny, dwie pary w pokoju, kierownictwo ma w tylku co sie dzieje, a jak sie sprzeciwisz ktoremus z kierownikow to od razu masz zjazd do polski i to bez pieniedzy. Co do kar to pieniądze idą do ich kieszeni. W razie jak cos ci sie stanie w pracy to tez zjezdzasz do polski bo jestes tam nie ubezpieczony, a jak juz z toba pojda do lekarza to do polskiego, mowiac ze wypadek zdarzyl sie w hotelu a nie w pracy. Jezeli ktoś się zdecyduje tam jechac to niech pierw sie dobrze zastanowi bo tam ludzi wykorzystuja na maksa. Bylam tam pierwszy i ostatni raz. Jednym słowem, okropienstwo i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] gorzej niz w polsce.
5
Julita 2017-07-20 15:11
To jaki charakter ma praca @Xxx czyli sortowanie odpadów można zobaczyć od razu w ogłoszeniu, napiszcie może jakie punkty są zawarte w umowie i na jakiej podstawie pracodawca może odesłać pracownika do kraju?
wkur...y polak 2017-07-20 19:43
Hey Julita w niemcech podpisuję się umowę o pracę w której zawarta jest stawka brutto za 1 h / 9 Euro brutto, czas pracy w tygodniu 40 godzin ale tylko w teorii bo tak naprawdę pracuję się przy sortowaniu śmieci od poniedziałku do niedzieli na okrągło. W umowie nie ma ani słowa o urlopie, składkach na ubezpieczenie, rentowych i emerytalnych. Zamiast urlopów w tej agencji są tak zwana ,, rezerwa " w czasie której nie możesz tego dnia opuścić hotelu bo w każdej chwili mogą zadzwonić po ciebie z pracy na zastępstwo innej osoby i musisz siedzieć jak burek w pokoju, jak nie pójdziesz na taka zmianę to szef agencji każe ci wracać do polski. Według mnie ta umowa o pracę istniej tylko na niby bo według mnie to tak naprawdę to jest umowa zlecenie a nie umowa o pracę. Atak wogulę to strach do tej pracy jechać bo nie ma gwarancji ze będzie praca, ja tam byłem 2 razy w tym roku za 1 razem byłem 8 tyg. a za 2 razem tylko 3 tygodnie bo zostałem spisany na zakładzie ,, Edeka " za innego polaka i musiałem wracać do polski na własny koszt i każdy miał to w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ze się pomylili w nazwiskach i teraz dzwonią do mnie z agencji ze dostałem potwierdzenie ze mogę wracać w życiu tam nie pojadę bo ten szef Rosjanin to pewnie nie księguję wypłat pracowników i nie odprowadza podatku.
2
Julita 2017-08-13 10:19
@polak, skoro jest jakaś umowa to dlaczego pracownicy nie dochodzą swoich praw? Jeśli coś zostało podpisane to macie prawo odnosić się do tego i nie zgadzać się na inne warunki pracy. Czy ktoś interweniował z was w tej sprawie?
wkur...y polak 2017-08-21 07:02
Julita bo nikt się nie zna na prawie niemieckim i bez znajomości języka to nic się nie da zrobić .
Julita 2017-08-23 06:45
@wkur...y polak może w takim razie warto zainwestować w polskiego tłumacza - prawnika. Rozumiem, że umowy, które podpisaliście rownież były dla was niezrozumiałe bo zapisane w języku niemieckim? Czy nie było możliwości poproszenia firmy o umowę w języku polskim?
Piotr 2017-08-23 13:25
Wszystkie umowy, które mam i które podpisywałem, były zawsze albo dwujęzyczne albo po polsku.
Julita 2017-08-31 11:14
@Piotr, dziękuje w takim razie za wyjaśnienie. To zmienia postać rzeczy, bo w takim razie pracownicy wiedzieli w 100% na jakie warunki pracy się piszą. Pytanie tylko czy to co Ets Sp.z o. o. oferował w umowie, było zgodne z tym co w rzeczywistości?
Piotr 2017-08-31 13:47
Mnie się do tej pory zawsze zgadzało i rodzaj pracy i wynagrodzenie. Jeżdże z tą firmą od kilku lat 3-4 razy w roku. Jak się stosujesz do zasad i pracujesz, to wszystko jest oki, transport za fri. Czasami się trafi, że więcej osób w pokoju, ale da się dogadać no i uprzedzają o tym w biurze przed wyjazdem, więc każdy wie na co się decyduje.
ja 2017-08-31 14:01
O tym ze ruski byją po pysku tez mówili ? Nie ośmieszaj się , współczuje Ci ze tam pracujesz bo to gorsze niz obóz pracy !
2
Julita 2017-09-09 16:55
@ja nie powinno obrażać się innych użytkowników forum - nawet, jeżeli nie zgadzają się z Twoim zdaniem. O jakim biciu mówisz? Czy zdarzyło CI się doświadczyć agresji pracując w Ets?
Piotr 2017-09-10 13:02
Owszem, jak się chłopy nawalą w weekend do nieprzytomności, to i do bójek dochodzi, ale to nie ma nic wspólnego z pracą ani pracodawcą, tylko z mieszkańcami hotelu. Przynajmniej ja do tej pory nigdy nie byłem świadkiem rękoczynów ani agresji ze strony pracodawcy, zawsze to byli inni pracownicy mieszkający na hotelu.
A co do "obozu pracy", to chyba jeszcze nigdy nie zapieprzełeś. Jedź do Włoch, to zobaczysz co to obóz pracy. Tak więc ty mi współczuj, a ja będę nadal tam pracować.
1
wkur...ony polak 2017-09-19 00:13
Nie chodzi o zrozumienie bo umowa była dwujęzyczna tylko była tak skonstruowana na stronę agencji a pracownik nie miał żadnych praw była mowa tylko o karach. Podobno sprawy ciągną się takie nawet parę lat szkoda głowę sobie zawracać.
1
jo 2017-09-21 09:23
Powodzenia , może kiedyś awansujesz na hausmajstra .

A bił naszych po pysku Wowka ze Stadtbergen.
1
Julita 2017-09-26 08:13
@wkur...ony Polak czyli generalnie można było się zapoznać dokładnie z umową przed jej podpisaniem? Niestety to jest bardzo ważne, aby przeczytać i przeanalizować co naprawdę się podpisuje. @jo każdy ma prawo do własnej opinii - jak widać @piotr ma inne, być może faktycznie ma większe porównanie?
Sewe1996 2017-09-26 14:46
Witam planujemy z bratem wyjechac przez ta firme do pracy na pomocnikow obslugi smieciarki czy ktos by nam udzielil informacji na temat tej pracy i firmy
Kris 2017-10-08 03:02
Zycze powodzenia tempo majo sprinterskie
Kris 2017-10-08 03:14
Bylem przez te agencie rok temu co tam sie dzieje szkoda gadac placili 4.80 na € na godz a co tu piszo niepochlebne opinie to jest prawda jak ktos nie byl w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to niech tam jedzie i zdazalo sie ze rusek wystrzelal polaka na hotely a i jeszcze jedno kobieta miala zawal serca to ta jebnieta pani opiekunka hotelu powiedziala ze jest pijana i nie zadzwonila po pogotowie ani ten pseudo szef alex tylko po pogotowie dzwonila jej siostra jak ktos tam jedzie to zycze powodzenia gorszej agenci niz etes opole . nie widzialem a ci co piszo ze tam jest fajnie to so panie z biura i poganiacze co tam pracujo
mar 2017-10-11 11:47
Tak Tak ciekawe w którym miejscu jest taka kwatera robiłem w Ets kwatery syf brut i ubóstwo koordynatorzy także bezmózgi i darmozjady
Mar 2017-10-11 11:55
w Ets kwatery syf brut i ubóstwo w pokojach więcej osób niż powinno być na metr kwadratowy koordynatorzy także bezmózgi Patologia i darmozjady kradną i oszukują z wypłat na każdym kroku.Nie polecam tej firmy według mnie najgorsza firma na rynku ona nie powinna istnieć
Kdk 2017-10-13 21:27
Ludzie opowiadacie że biją poniżaja nie płacą osobiście wiem że nie biją nie poniżaja i normalnie płacą po prostu jak w każdej pracy musicie pracować a nie pić jedziecie tam do pracy nie na wakacje
PATRIOT 2017-10-15 02:28
Jeśli ktoś został
Niezgodnie z prawem potraktowany to należy to zgłaszać służbom niemieckim polskim i innym międzynarodowym organizacjom nieznajomość jezyka nie jest przeszkodą. Wystarczy odpowiedni o się za to zabrać.
Zostaw swoją opinię o Ets Sp.z o. o. - Opole
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ets Sp.z o. o.