Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Ets Sp.z o. o.

Pracowałeś w firmie Ets Sp.z o. o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
wasik - 2015-03-15 09:30:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam mam pytnie jedzie ktos teraz 20 03 2015 do niemiec tez mam jechac
zdjecie uzytkownika
żulbaby - 2015-03-18 15:46:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wasik - 2015-03-15 09:30:05]:
tak my skad jedziesz?
zdjecie uzytkownika
wasik - 2015-03-18 15:59:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam raczej sie nie zalapalem nie zadzwonili do mnie czekam juz 3 tydz niewiem jak to jest nadal poczebuja ludzi a ci co sa niema ich na liscie moze mi to ktos wytlumaczyc
zdjecie uzytkownika
ewa - 2015-03-18 22:01:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy do trochtelfingen jada tez kobiety i jak tam jest na hotelu
zdjecie uzytkownika
Woody van Eyden - 2015-03-18 23:37:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Cześć Opinia o Ets Sp.z o. o. - moja ocena jest niedostateczna i naganna. JEST PATOLOGICZNA.

Hotel Kaiserslautern - jest brudny, śmierdzący, w pokojach są robaki "pluskwy", nie ma TV, internetu, kuchni, kierowniczka (Ślązara) i szef (Rusek) hotelu są popieprzeni. Paczą aby człowieka tylko wykorzystać i puścić go skarpetkach do domu. Czyli cały ten szef, karze ludzi finansowo np. za to że ściana jest brudna a ona wcześniej była brudna, za pościel, materac itd. Kara taka to 100/200 Euro. Zależy jak go mocno zezłościsz. Z pracą jest różnie, jeden pracuje, drugi jest na hotelu i tak wegetuje. Praca jest prosta, przebiera się w śmieciach, lub rozbiera się telewizory albo rozładowuje się kontenery z lodówkami. NIE POLECAM TEGO MIEJSCA, raz że jest BRUDNO "NA HOTELU" A DWA TO ŻE PIENIĄDZE SĄ NISKIE 4.50 Euro na rękę. Taka Patolka. Ale jeśli komuś to pasuje i lubi gorzałkę to akurat dobre miejsce dla takiej osoby. W razie pytań podaję meila tadeuszzielinski@gmail.com. POZDRAWIAM CZEŚĆ.
zdjecie uzytkownika
mlk - 2015-03-19 16:43:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ewa - 2015-03-18 22:01:55]:
kradna pija bija a nawet gwałca
zdjecie uzytkownika
anonim - 2015-03-19 18:50:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)

jesli chcesz rozpadu rodziny i pozbyc sie wspolmalzonka i pzy okazji dlugi wyslij go do pracy do sortowania i na hotel cudow
zdjecie uzytkownika
Wili - 2015-03-19 20:25:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
.....jesli chcesz rozpadu rodziny i pozbyc sie wspolmalzonka i pzy okazji dlugi wyslij go do pracy do sortowania i na hotel cudow ....

Jak by dostol w Doma to by tam nie lotol z ogonem za inymi .
zdjecie uzytkownika
wasik - 2015-03-19 21:33:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jutro wyjazd hehe az tak zle tam jest ze tak piszecie jak moga byc kryminalisci jak czeba zaswiaczenie o niekaralnosci skad wiecie ze gwalca tam
zdjecie uzytkownika
jorgus - 2015-03-26 08:43:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik - 2014-12-06 05:43:50]:
witam wszystkich owszem pracowalem poprzez ta agencje pracy.. agencja jak agencja ..w polsce mowia co innego a gdy zajedziemy na miejse do niemiec do pracy okazuje sie cos innego..... firma w niemczech nazywa sie AGERO.grup ale dzieli sie na rozne pod firmy .. firma jest prowadzona przez rosian o niemieckim pochodzeniu .. ktorzy traktuja nas jak tania sile robocza dopuki niezadajesz pytan tylko robisz co tobie kaza to jest wszystko oki ale gdy zaczniesz sie wypytywac o takei zeczy jak ubezpieczenie ....karte aok ktora kazdy powinien posiadac pracujac w niemczech.... to juz
jestes na czarnej liscie bo wedlug nich mozesz sprawiac jakies problemy..i moge wyslac cie do polski.. praca jak praca przed wyjazdem proponowalbym sie zaszczepic na takie choroby jak zoltaczka tezec itp. bo czesto pracuje sie przy snieciach w ktorych czesto znajduja sie igly zuzyte pampersy i odpady szpitalne,, jezeli chodzi o pieniadze gto firma jest wiaygodna jezeli trafisz na dobrego szefa jezeli nie to cie ociula... krotko na temat... puki pracujesz i nie zadajesz pytan i robisz co ci ruscy kaza to jest oki ale gdy zachorujesz to momentalie masz zjazd do polski zapomni o takich zeczach jak becikowe...dostajesz je poto pytaja sie ciebie o dzieci i zone bo dostaja becikowe itd tylko ty tych pieniedzy nie widzisz ...wszystko zgarnia firma.. a tak to pozatym pojedz sprobuj ... zycze powodzenia ..pamietaj puki pracujesz i jestes na kazde zawolanie ruskich szefow to bedzie oki
zdjecie uzytkownika
wasik - 2015-03-26 09:22:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
witam mam pytanie jak to jest z ta praca czekam miesiac nic zero odrzewu a niby szukaja ludzi ile czekalisie na prace z tej firmy
zdjecie uzytkownika
Natalia B. - 2015-03-30 18:09:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przepraszam pomyliłam się w powrocie do Polski wròciłam z mamą 28.03.2015
zdjecie uzytkownika
wasik - 2015-03-31 12:44:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Moze mi ktos napisac ile czekalscie na wyjazd
zdjecie uzytkownika
anonymus - 2015-04-10 15:49:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja byłem , jedna wielka masakra, kradzieże na porządku dziennym, kary za byle co, warunki jak na dworcu, ludzie nie polecam, wpadniecie w długi i same problemy, zdecydowanie nie.Zgwałcili dziewczynę, pobili ruscy polaka bo za dużo pytał.
zdjecie uzytkownika
21 - 2015-05-27 12:30:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam jestem pracownikiem z 12 let stażem w firmie ETShotel w Kaizeslauten jest ladny a szefostwo jest wpozadku
zdjecie uzytkownika
natalia - 2015-06-16 15:12:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej
Mam jechac 03 07 2015 w okolice Kaiserslautern , jakie tam są warunki na co sie nastawiać. Jedzie ktoś też w podobnym terminie ?
zdjecie uzytkownika
miki - 2015-06-17 09:33:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam jedzie ktoś moze 26.o6 2015
zdjecie uzytkownika
abc - 2015-06-17 16:17:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracowałem w lehrte ten hotel jest zabrudzony,karaluchy chodzą jednym słowem syf ciekawe czy ten koordynator tesz ma tak w domu a przy zjezdzie potrafi tak zamącic w głowie że oszuka na godzinach i nie mam zamiaru wiecej robic na tego darmo-ada
zdjecie uzytkownika
Zdzisiu - 2015-06-17 18:26:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [natalia - 2015-06-16 15:12:37]:
A lubusz nastawiac pupke Ruskowi ?
zdjecie uzytkownika
draks - 2015-07-13 19:52:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam wszystkich którzy mają plany i pierwszy raz wyjeżdżają do tej firmy i radzę żeby te plany zmieniać hotel w kaiserslautern zostawię bez komentarza ludzie większa połowa patologia,druga połowa ludzie z bardzo dużym uzależnieniem od alkoholu,5 % ludzi normalnych którzy po jakimś czasie stają się jak wiekszość,,,pani house-majster to osoba niezrównoważona psychicznie ujmują to prosto nie radzi sobie z presją pracy na takim stanowisku....warunki hotelowe kuchnię są wyposażone w 1 mikrofalę i dwa małe piecyki starej daty oczywiście z kuchni korzysta całe piętro,,,jeśli ktoś z was lubi zjeść konkretne jedzenie to raczej nie będzie go tam jadł....no chyba że zrobicie sobie na cały tydzień....piątki...soboty wiecznie widzisz ludzi na maku...łożka w pokojach podobne do tych w więzieniach....tamat kar rozwinę krótko dostajesz je w zależnosci od humoru szefa....przy rozliczeniach końcowych możesz mieć obcięte godziny 20 godzin od każdego czysty zarobek i tak bym mógł wymieniać dalej i dalej....no może wspomnę jeszcze że na hotelu są takie fajne robaczki plusky.....myślę że ludziom którzy to czytaja da to do myslenia....poinformuję że za granicę jeżdże już parę dobrych lat i takiego hotelu jeszcze nie wiedziałem.....
zdjecie uzytkownika
roger - 2015-07-14 02:35:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [draks - 2015-07-13 19:52:15]:
moim zdaniem nie można tego co piszesz przedstawiać jako standard obowiązujący dla wszystkich osób które można zastać w ETSie. Wiadomo , ze praca tutaj nie jest przeznaczona dla osób, które mają wyższe wykształcenie i nie wiadomo jaką karierę przed sobą. Ale nie mówmy że wszyscy to alkoholicy i nieudacznicy
zdjecie uzytkownika
głogówek - 2015-07-14 19:31:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
katastrofa,odradzam,kradna,bija,gwałca
zdjecie uzytkownika
albinos40 - 2015-07-17 10:46:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anonim - 2015-03-07 18:49:26]:
Panie i Panowie ja mam do was pytanie.Skoro tam pracujecie wiedząc że mają tam miejsca takie nie miłe akcje szczególnie chodzi o kobiety .To po jaką cholerę tak pracujecie dla czego nie zadzwonicie po policje do konsulatu czemu faceci się nie zbiorą i nie wpierdolą ruskim to nie są ludzie nietykalni. pamiętajcie że w jedności siła.Ja pracowałem w Enna w holandii i jestem zadowolony kasa na czas ubezpieczenie rodzinne i tak dalej nie ma problemu.tylko daleko od domui z tego co widze trzeba będzie wracać tak gdzie najlepiej i pewnie.A wy powiadomcie policje i niemiecki pip państwową inspekcje pracy
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: wszystko było ok normalne pytania jak przy standardowym przyjęciu do pracy
Pytania: mnie coś takiego nie spotkało
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-07-17 16:03:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [albinos40 - 2015-07-17 10:46:14]:
Człowieku, czego Ty oczekujesz po (w zdecydowanej większości) ochlapusach, którzy tam na stałe pracują? Wielu z tych ludzi mieszka wciąż w tych pseudohotelach, zarobią te parę euro na krzyż, nawalą się w weekend i tak czas im płynie. Jest im zupełnie obojętne, w jakich warunkach mieszkają i jak są traktowani przez pracodawcę, bo do Polski wielu z nich i tak nie wraca, a jeśli wracają, to i tak nie będą protestować w obronie "praw pracowniczych", bo są wdzięczni, że ktokolwiek ich zatrudnił.Patrz opinia autorstwa "draks". Byłem, widziałem, potwierdzam. Katastrofa na całej linii.
zdjecie uzytkownika
Kasia - 2015-08-02 01:14:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anonymus - 2015-04-10 15:49:03]:
Jade za tydzień
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ets Sp.z o. o.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Ets Sp.z o. o.?
Zadaj pytanie
alert