Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Ets Sp.z o. o.

Pracowałeś w firmie Ets Sp.z o. o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Helmut - 2015-01-20 13:28:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
SZCZERZE ODRADZAM!!!PRACE W TEJ FIRMIE!!!SYF KIŁA I MOGIŁA.
zdjecie uzytkownika
byly pracownik ets - 2015-01-21 23:05:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
byle kila lat temu w tym syfie i widac nic sie nie zmienil
zdjecie uzytkownika
pracownik byly ets - 2015-01-21 23:09:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dud - 2014-11-26 22:13:16]:
wiem bylem tam pare lat temu to wiem jakie satam warunki i jacy ludzie tam przebywaja
zdjecie uzytkownika
niki - 2015-02-27 22:52:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik byly ets - 2015-01-21 23:09:00]:
następna dostawa patologii w drodze
zdjecie uzytkownika
POLAK - 2015-03-03 20:28:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W Kaiseslauter to rządzi RUSKA MAFIA!!! traktują tam Polaków jak śmieci.Tego Jakoba i Helmuta którzy żądzą na Hotelu kiedyś ktoś ODSTRZELI!!!!!!!!!! TO SĄ RUSKIE K----WY!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2015-03-04 18:43:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam czy ktos wie co to za dokument przychodzi do domu za przepracowany rok 2014 z kwota z kosmosu i odliczeniami wszystko po niemiecku .na pytanie w polskiej agencji co z rozliczeniem podatku i jak to wszystko wyglada powiedziano mi ze mam sprawdzic sobie w niemieckim us i zwrocic sie do biura w neustadt o karte podatkowa a tu z ich biura czyli ets przychodzi rozliczenie po niemiecku nic nie rozumiem z tego
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2015-03-06 17:48:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anonim - 2015-03-04 18:43:36]:
Ten dokument, o którym piszesz to zaświadczenie uprawniające do zwrotu podatku od wypłaty, niestety bez abrechnung-czyli miesięcznych rozliczeń z każdej wypłaty jest on g...no warty. Na abrechnungach znajdują się kwoty jak choćby za czynsz które można sobie odliczyć od podatku. Ja chciałem otrzymać te abrechnungi to w Polsce powiedziano mi, że oni tego nie dają. Wniosek z tego taki że okradają oni pracowników z przysługujących im zwrotów z tytułu naliczonego i pobranego wcześniej podatku. Jeśli pracowałeś tam dłużej jak pół roku to jest o co walczyć. Jak podają w różnych źródłach średni zwrot z podatku z Niemiec za cały rok to ok. 700e. Proponuję wynająć doradce podatkowego, który zajmuje się tymi zwrotami z niemiec, bo po dobroci tych potrzebnych papierów od tej pier..lonej mafi nie dostaniesz
zdjecie uzytkownika
anonim - 2015-03-06 20:04:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [były pracownik - 2015-03-06 17:48:10]:
dzieki bardzo a czy rozliczenie z niemieckim us jest ok
zdjecie uzytkownika
anonim - 2015-03-07 18:49:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anonim - 2015-03-06 20:04:51]:
Teoretycznie zeznanie podatkowe powinieneś złożyć jeszcze w tym roku, ale praktycznie jest na to czas nawet do 2, 3 lat, urzędy skarbowe w Niemczech ścigają ludzi, którzy mieli 3 klase podatkową przy której nie jest opłacany Lohnsteuer. Polecam iść do jakiegoś biura, które zajmują się tym tam otrzymasz szczegółowe informacje, oczywiście pobierają oni za swoje usługi pieniądze, ale nie są to jakieś kosmiczne kwoty.
zdjecie uzytkownika
zs - 2015-03-07 19:36:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Bardzo modny pozew zbiorowy przydał by się tym gn..om, bo na przestrzeni tych lat ets-Polska, oraz Agero-Niemcy wyr...ało bez mydła ludzi na grube miliony, acha a zainteresowanie tą sytuacją media też by nie zaszkodziło
zdjecie uzytkownika
olek - 2015-03-13 20:33:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktos placil kare za zerwanie z nimi umowy
zdjecie uzytkownika
wasik - 2015-03-15 09:30:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam mam pytnie jedzie ktos teraz 20 03 2015 do niemiec tez mam jechac
zdjecie uzytkownika
żulbaby - 2015-03-18 15:46:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wasik - 2015-03-15 09:30:05]:
tak my skad jedziesz?
zdjecie uzytkownika
wasik - 2015-03-18 15:59:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam raczej sie nie zalapalem nie zadzwonili do mnie czekam juz 3 tydz niewiem jak to jest nadal poczebuja ludzi a ci co sa niema ich na liscie moze mi to ktos wytlumaczyc
zdjecie uzytkownika
ewa - 2015-03-18 22:01:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy do trochtelfingen jada tez kobiety i jak tam jest na hotelu
zdjecie uzytkownika
Woody van Eyden - 2015-03-18 23:37:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Cześć Opinia o Ets Sp.z o. o. - moja ocena jest niedostateczna i naganna. JEST PATOLOGICZNA.

Hotel Kaiserslautern - jest brudny, śmierdzący, w pokojach są robaki "pluskwy", nie ma TV, internetu, kuchni, kierowniczka (Ślązara) i szef (Rusek) hotelu są popieprzeni. Paczą aby człowieka tylko wykorzystać i puścić go skarpetkach do domu. Czyli cały ten szef, karze ludzi finansowo np. za to że ściana jest brudna a ona wcześniej była brudna, za pościel, materac itd. Kara taka to 100/200 Euro. Zależy jak go mocno zezłościsz. Z pracą jest różnie, jeden pracuje, drugi jest na hotelu i tak wegetuje. Praca jest prosta, przebiera się w śmieciach, lub rozbiera się telewizory albo rozładowuje się kontenery z lodówkami. NIE POLECAM TEGO MIEJSCA, raz że jest BRUDNO "NA HOTELU" A DWA TO ŻE PIENIĄDZE SĄ NISKIE 4.50 Euro na rękę. Taka Patolka. Ale jeśli komuś to pasuje i lubi gorzałkę to akurat dobre miejsce dla takiej osoby. W razie pytań podaję meila tadeuszzielinski@gmail.com. POZDRAWIAM CZEŚĆ.
zdjecie uzytkownika
mlk - 2015-03-19 16:43:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ewa - 2015-03-18 22:01:55]:
kradna pija bija a nawet gwałca
zdjecie uzytkownika
anonim - 2015-03-19 18:50:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)

jesli chcesz rozpadu rodziny i pozbyc sie wspolmalzonka i pzy okazji dlugi wyslij go do pracy do sortowania i na hotel cudow
zdjecie uzytkownika
Wili - 2015-03-19 20:25:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
.....jesli chcesz rozpadu rodziny i pozbyc sie wspolmalzonka i pzy okazji dlugi wyslij go do pracy do sortowania i na hotel cudow ....

Jak by dostol w Doma to by tam nie lotol z ogonem za inymi .
zdjecie uzytkownika
wasik - 2015-03-19 21:33:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jutro wyjazd hehe az tak zle tam jest ze tak piszecie jak moga byc kryminalisci jak czeba zaswiaczenie o niekaralnosci skad wiecie ze gwalca tam
zdjecie uzytkownika
jorgus - 2015-03-26 08:43:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik - 2014-12-06 05:43:50]:
witam wszystkich owszem pracowalem poprzez ta agencje pracy.. agencja jak agencja ..w polsce mowia co innego a gdy zajedziemy na miejse do niemiec do pracy okazuje sie cos innego..... firma w niemczech nazywa sie AGERO.grup ale dzieli sie na rozne pod firmy .. firma jest prowadzona przez rosian o niemieckim pochodzeniu .. ktorzy traktuja nas jak tania sile robocza dopuki niezadajesz pytan tylko robisz co tobie kaza to jest wszystko oki ale gdy zaczniesz sie wypytywac o takei zeczy jak ubezpieczenie ....karte aok ktora kazdy powinien posiadac pracujac w niemczech.... to juz
jestes na czarnej liscie bo wedlug nich mozesz sprawiac jakies problemy..i moge wyslac cie do polski.. praca jak praca przed wyjazdem proponowalbym sie zaszczepic na takie choroby jak zoltaczka tezec itp. bo czesto pracuje sie przy snieciach w ktorych czesto znajduja sie igly zuzyte pampersy i odpady szpitalne,, jezeli chodzi o pieniadze gto firma jest wiaygodna jezeli trafisz na dobrego szefa jezeli nie to cie ociula... krotko na temat... puki pracujesz i nie zadajesz pytan i robisz co ci ruscy kaza to jest oki ale gdy zachorujesz to momentalie masz zjazd do polski zapomni o takich zeczach jak becikowe...dostajesz je poto pytaja sie ciebie o dzieci i zone bo dostaja becikowe itd tylko ty tych pieniedzy nie widzisz ...wszystko zgarnia firma.. a tak to pozatym pojedz sprobuj ... zycze powodzenia ..pamietaj puki pracujesz i jestes na kazde zawolanie ruskich szefow to bedzie oki
zdjecie uzytkownika
wasik - 2015-03-26 09:22:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam mam pytanie jak to jest z ta praca czekam miesiac nic zero odrzewu a niby szukaja ludzi ile czekalisie na prace z tej firmy
zdjecie uzytkownika
Natalia B. - 2015-03-30 18:09:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przepraszam pomyliłam się w powrocie do Polski wròciłam z mamą 28.03.2015
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Nie było
Pytania: Brak
zdjecie uzytkownika
wasik - 2015-03-31 12:44:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Moze mi ktos napisac ile czekalscie na wyjazd
zdjecie uzytkownika
anonymus - 2015-04-10 15:49:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja byłem , jedna wielka masakra, kradzieże na porządku dziennym, kary za byle co, warunki jak na dworcu, ludzie nie polecam, wpadniecie w długi i same problemy, zdecydowanie nie.Zgwałcili dziewczynę, pobili ruscy polaka bo za dużo pytał.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ets Sp.z o. o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Ets Sp.z o. o.?
Zadaj pytanie