Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Ets Sp.z o. o.

Pracowałeś w firmie Ets Sp.z o. o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
stanlei - 2014-05-08 18:52:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam mam zamiar tam pojechac czy warto
zdjecie uzytkownika
daga - 2014-05-10 15:01:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam mam pytanie,mam zamiar jechac z narzeczonym,nie pijemy alkoholu,jestesmy normalni ale jak czytam te opinie to az starch tam jechac!!! Prosimy napiszczie czy warto tam jechac,i w jakie dobre miejsce!!!
zdjecie uzytkownika
Dido - 2014-05-10 18:16:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No to albo boisz się tam jechać i odpuszczasz albo chcesz spróbować. Nigdy tam nie byłem, ale jak dla mnie to kwestia tego czego oczekujesz od takiego wyjazdu, bo pewnie wczasy to to nie są.
zdjecie uzytkownika
beta - 2014-05-10 19:33:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
możesz jechać z narzeczonym.nawet lepiej jak pojedziecie razem,samemu tam jest nudno. wszyscy przeważnie jak jest wolne imprezują,razem będzie Wam raźniej. Miałam tam koleżanki,ale bardzo tęskniłam za mężem,z nim pewnie by było lepiej. poza tym,warto jechać. pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
max - 2014-05-16 17:56:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [XXX - 2014-03-07 10:34:41]:
bo to brutto

zdjecie uzytkownika
max - 2014-05-16 17:56:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [XXX - 2014-03-07 10:34:41]:
bo to brutto
zdjecie uzytkownika
max - 2014-05-16 18:04:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anonim - 2011-05-17 22:48:51]:
hory jestes
zdjecie uzytkownika
orto - 2014-05-18 16:45:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wallach - 2014-03-24 00:03:59]:
1150euro za 7tygodni
zdjecie uzytkownika
roger - 2014-05-19 15:34:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
? to są grosze. Takie pieniądze to i w Polsce na miejscu mógłbyś zarobić bez większych problemów przecież
zdjecie uzytkownika
zosia - 2014-05-25 17:38:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie polecam nikomu na malbromie jeden syf kierownik hotelu taka ciota do niczego sie nie nadaje jedne guwno
zdjecie uzytkownika
Didi - 2014-06-05 17:13:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, pracowałam w tej firmie byłam w Rastatt na hotelu ogólnie warunki hmm jak sobie posprzątasz bedzie czystko jak nie to syf. pokoje od 2 os do 12, miałam takiego pecha że mieszkałam w 12 nie było miejsca na torby trzeba było pod łózka chować na 3 osoby była mała lodóweczka plusem tego pokoju było tylko to ze mieliśmy własny prysznic.Byłam też w 6 i miejsca było troche więcej bo tam juz każdy miał swoją szafkę jak w amerykańskich szkołach.Oczywiście w każdym pokoju piętrowe łózka. Dla innych był wspólny prysznic jeden na pietrze drugi na parterze. Kuchnia wspólna,pralnia również, nawet jest tam telewizor :D Co do atmosfery na hotelu pijaństwo i kablowanie wiec trzeba uważać co się mówi no i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Byly laski które dawały sie za 5euro haha :D Na hotelu jest 2 "szefów" oczywiście rusków.Hmm praca jak praca jak sie wykażesz godziny masz jak sie opieprzasz to nie masz. Pracowałam na Albie miałam po 40h w słabsze tygodnie 38h na tydzień syf i smród ale dało sie wytrzymać, na albie są tzw. "Kartony" lecą śmieci ze sklepów często z vw i wtedy biora mniej ludzi do pracy, a jak juz sie poszło na ten karton to wszyscy gadali że dajesz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w biurze. Jeżeli chciało się pracować w weekendy trzeba bylo tylko pójść do "szefa" i sie z nim ugadać. Albo Cie dał na listę albo i nie. Na Khelu tez pracowałam wdł mnie jest to najlepsza i najczystsza robota po 10h na dzień stoisz i wybierasz kartony z taśmy. Na Merbie też byłam, są godziny po tam pracuja od pon do sb, ale jest to najgorszy syf do tego smród, szczury na taśmie leci wszystko. Hmm zarobki za 3 miechy wyszło mi 7tys zł. Co tydzień dostajesz kase na swoje wydatki ja brałam po 50 euro i bez problemu starczało. No a przy zjeździe dostajesz to wszystko co zarobiłeś. Radze spisywać sb codziennie godziny gdzieś w zeszycie, żeby was nie wywalili na godziny.
zdjecie uzytkownika
czesiek - 2014-06-10 17:12:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja bylema na 9tygodni w Neustadt,polecam ten hotel,jeden z lepszych z tamtej firmy.na 9 tygodni zarobilem 1500e na czysto,zalezy jak ci sie uda z godzinami i czy jestes pracowity ale musisz liczyc 2-3 dni wolnego w tygodniu.Sobota ,niedziela wolne chyba ze sprzatanie na 5h .Chcesz cos wiedziec napisz marcin1980rybnik@op.pl,wybieram sie tam w nastepnym tygodniu jak mnie wezma ;p;p Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
czesiek - 2014-06-16 15:31:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak ktos jedzie teraz w piatek z Raciborza to pisac ... marcin1980rybnik@op.pl,Ja mam zgode jade na neustadt.
zdjecie uzytkownika
M.Jordan23 - 2014-06-27 19:58:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Muatashi - 2014-04-09 18:23:11]:
To prawda, kto dużo pracuje ten zarabia i to wcale nie mało...Dla tych co leżą i kwiczą to dobra okazja...Trzeba być robotnym i oszczędnym a co do alkoholu to powiem że wszystko jest dla ludzi.Pijcie z głową- rzadkie zjawisko i sposób na wściekłe Szefostwo...Pracowałem tam ok trzy lata i nie chwale sobie tej pracy ale ważne że jest robota a dla chcącego nic trudnego.Przez ten okres kiedy tam pracowałem wyszedłem w życiu na prostą, potrzebowałem tej pracy i tego hajsu, pracując w Polsce nie osiągną bym takiego sukcesu.Jestem zadowolony i szczęśliwy, zrobiłem swoje i więcej tam nie wracam.Jak to mówią, Bez pracy nie ma kołaczy...Dzięki i sajonara dla wszystkich alkoholików, świrów, wariatów i czubków.Po prostu nie ma lepszych od was na całym tym świecie...
zdjecie uzytkownika
roger - 2014-06-30 13:12:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [M.Jordan23 - 2014-06-27 19:58:06]:
w każdej pracy człowiek by sobie poradził gdyby miał jasny cel po co on właściwie to robi. A przy dobrych pieniądzach to już nawet nie ma wątpliwości
zdjecie uzytkownika
hahaha - 2014-06-30 21:48:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jest ktoś zapisany na wyjazd na 04.07 ?? Ja czekam na akceptację!
zdjecie uzytkownika
, - 2014-07-01 18:19:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja z chłopakiem czekamy teraz na potwierdzenie,w zeszłym tygodniu nie dostaliśmy,ale może teraz się uda.
zdjecie uzytkownika
nick - 2014-07-01 20:29:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
odradzam kazdemu,bylem w neustadt...ten hotel to jedna wielka melina i kur.... odradzam wszelkie wyjazdy z ETS
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-07-01 23:13:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam jedno pytanie- rozumiem, że praca jest jak najbardziej legalna, dostajemy wszelkie umowy, rozliczenie na koniec miesiaca, na którym jest dokłady wykaz- i możemy tym samym rozliczyć się w urzędzie podatkowym w celu ewentualnego zwrotu? Czy ktoś tam był i się orientuje?
zdjecie uzytkownika
martyna - 2014-07-02 10:23:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [, - 2014-07-01 18:19:08]:
ja jadeee ;D
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-07-07
Żródło: pracuj.pl
Jaworzno
(śląskie)
ET Service Sp. z o.o.  prowadzi działalność w zakresie spedycji krajowej i zagranicznej oraz agencji celnej.W związku z realizowaną przez naszą firmę strategią rozwoju, poszukujemy osoby na rozwojowe stanowisko:Spedytor Krajowy Całopojazdowy Miejsce pracy: Jaworzno Nr ref. SKC/JAW/001 Osoba zatrudniona na tym stanowisku będzie odpowiedzialna za:Samodzielne pozyskiwanie zleceń z rynku Aktywną obsługę operacyjną klientów Utrzymywanie dobrych relac
zdjecie uzytkownika
czesiek - 2014-07-02 10:41:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nick - 2014-07-01 20:29:12]:
odradzasz neustadt ?? to chyba na innych hotelach nie byles :) co Janka Cie tepila !
zdjecie uzytkownika
czesiek - 2014-07-02 10:43:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja niestety czekam moze nastepny tydzien bo jak narazie za duzo ludzi jest a malo roboty wiec niema co siedziec na hotelu ...
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-07-04 17:30:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam
Chciałem się dowiedzieć jak tam praca wygląda w Rossmanie w Monachium ?
Przy wykładaniu towarów na sklep Rossmana?
Proszę o opinię , bo mam zamiar jechać w czwartek.
zdjecie uzytkownika
czesiek - 2014-07-05 14:07:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik - 2014-07-04 17:30:48]:
a to cos nowego ten Rossman ?? to napewno Ets (eko team sort)
zdjecie uzytkownika
on - 2014-07-06 21:13:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jedzie ktos w piatek z Racka ?? pisac gg 4239040
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ets Sp.z o. o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x