brak logo

Ets Sp.z o. o.

Opole

Opinie o Ets Sp.z o. o.

Kasia 2015-08-02 01:14:18
Jade za tydzień
NUANA 2015-08-14 04:33:00
WSZYSCY TO ALKOCHOLICY WIEM TEZ NIM TAM BYLEM
4
nuanda 2015-08-14 04:36:57
swieta racja znam ludzi którzy tam mieszkali na hotelu w noisztad byli malzenstwam i pracowali tam 8 lat ona zaszla w ciaze z innym który uważa się za boga bo myśli ze ma tam rodzinke
1
NUANDA 2015-08-14 04:42:15
DZIEWCZYNO NIE JEDZ TAM TAM JEST SYF CIEBIE RUSCY ZGWALCA A CHLOPAKA WYWIOZA DO LASU I SLAD PO NIM ZAGINIE CI TU W POLSCE NIC NIE WIEDZA CO TAM SIE DZIEJE A TE MLODE PINDY Z BIUR CO JEZDZA AUTOKAREM Z LUDZMI TO MYSLA ZE SA GWIAZDAMI BO NIE JEDNA Z NICH DAJE RUSKOM A SZCZEGOLNIE TA BLADYNA CO MYSLI ZE JEST GWIAZDA HOLLIWUDU
3
andrzej 2015-08-16 19:19:45
to prawda biją sie na porządku dziennym kradną i co tylko patologia.w biórze wszystko ładnie gadają ale na miejscu tragedia i to za marne grosze. pracowałem tam bo nie miałem pracy ale kaiserslautern to katastrofa. w życiu nie spotkałem gorszej agencji.
6
and 2015-08-16 19:30:26
a jeszcze jedno w kaiserslautern są straszne pluskwy ludzie są cali pogryzieni tragedia tego nie da się wytempić wogóle od kilku lat z tym walczą i nic.
3
Iza 2015-09-18 15:18:10
Hehe prawie wszzystkie komentarze sa prawda ale i da sie przyzwyczaic trzeba byc czlowiekiem normalnym i trzymac sie pewnych regul to ci ktorzy sa tacy jak ty dostrzzegna ciee a te chlejusy i inni ludzie z poza marginesu spolecznego wiadomo ze beda chcieeli ci je bardziej ,,pokolorowac" alkoholem dziewczyny wejda w zycie pozadne na swoj sposob trzeeba bycc ogarnietym zeby tam jechac . ja bylam na 2 hotelach wiadomo juz jak wyglada z poprzednich komentarzy ale wazne ze mam lozko i klodke na szafke ... Praca ciezka ale sie w moim wypadku -oplacalo.
pluto 2015-10-03 17:26:10
Prawda..prawda...jeden wielki syf na hotelu [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i bajzel...hlanie na okragło.....porazka z tym biorem jechac. Pierwszy i ostatni raz...odradzam!!!!!!wyzysk...brud i większosc patologia....
3
Bartek 2015-10-07 13:45:30
Witam mam pytanie czy ktos jedzie teraz w piatek jaka jest wasza umowa co wam oferuja pozdro
3
gość 2015-10-14 00:10:45
witam byłam tam tylko 2 tygodnie i nieda sie wytrzymac sama patola jakas masakra . Praca ogulnie byla ok jechalam na smieci a naprawialam skrzynki z sieci sklepów aldik . Mogło byc szczerze to polacy tworza tam taka atmosfere i robia ten syf .
viki 2015-10-18 20:00:15
A GDZIE TO BYLO???
1
Kaka 2015-11-24 19:32:28
Mam pytanie mój brat ma za pare tygodni jechać tam do Niemczech do pracy, powiedzcie jakie są tam warunki mieszkaniowe?
matka 2015-11-25 11:41:32
Przynajmniej w Keiserlautern warunków nie ma żadnych . W tej chwili staramy się zeby syn mogł zjechać do Polski . Bo to też nie jest taka prosta sprawa .
MogeWszystko 2015-12-15 10:33:49
Nie polecam! Mieszkałem na kaiseslautern, wszedzie pluskwy! do okoła sam syf! 80% hotelu to alkocholicy! bijatyki co weekend! kary po 100-300 euro teoretycznie za nic! dostajesz pokój z używana pośćiel materac itp a na zjazd kare za to!!! a stan tego taki jak był!!! Nie polecam!!! do roboty na czas a po robocie czekaj na busa jak na zbawienie 1-4 godz!!! Pierwszy raz i ostatni tam pojechałem nigdy więcej!!! miałem przerobione 545 godzin a wypłacił mi tylko za 512!!! śmiech na sali ale ok....
4
kowalik 2016-01-31 19:47:12
odradzam wyjazd z ets bylem miesiac czasu pracowalem tylko 12 dni 8 dni wolne nie liczac soboty i niedziel po miesiacu pracy zarobilem 300 euro
niko 2016-01-31 20:38:10
Co ty [usunięte przez admina słowo niecenzuralne [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tam jest syf i smrut a szefostwo jest chore i niewciskajcie ludzia kituw to jest jedna wielka mafia a ty się uważasz za półkę ktura pomaga ruskim polaków okradać
niko 2016-01-31 20:42:25
Polke
niko 2016-01-31 21:45:05
Do pracownika ets
1
ewa 2016-02-01 19:13:07
Piszesz chyba nie na tym forum z ets to praca sortowacza
hotel kaiserslautern 2016-02-23 19:47:14
witam wszystkich po krotce jak czlowiek jest ogarniety to niema zadnych problemow da sie zyc funkcjonowac i zarobic.ludzie ktorzy pija cpaja i maja w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] prace sa usowani lub placa kary a raczej placili bo czasy szefa Jakoba i Helmuta juz minely. szefostwo ich usunelo po wieloletnich naduzyciach .jedynym problemem bardzo powaznym sa bandyckie naduzycia tgzw HAUSMEISTER w osobie CELINA KOLODZIEJ WSPOLPRACUJAC Z JAKOBEM I HELMUTEM NAUCZYLA SIE KRASC OSZUKIWAC I WYSLUGIWAC SIE INNYMI.LATAMI OKRADALA FIRME ORAZ PRACOWNIKOW GLOWNIE ZE SRODKOW CZYSTOSCI KTORYCH NIGDY NIE BYLO A NALEZA SIE PRACOWNIKOM. PONADTO PROWADZI MELINE HOTELOWA GDZIE HANDLUJE WODKA PAPIEROSAMI I PROCHAMI POCZYM PO CICHU KABLUJE SZEFOWI KTO PIL I SZEF Z ALKOMATEM SPRAWDZA POCZYM DAJE KARY TAKI SUKA SE PROWADZI BIZNES. WIELOKROTNIE PRZEKAZYWANE PRZEZ NIA PACZKI LUB GOTOWKA KTORA MIALA DOTRZEC DO RODZINY W POLSCE TRACILA SIE GDZIES PO DRODZE WIELOKROTNIE LUDZIE ZNAJDOWALI U NIEJ W POKOJU WLASNA OTWARTA KORESPONDENCJE PRYWATNA JAK I SLUZBOWA. BARDZO FAJNIE BY BYLO GDYBY TA OPINIA TRAFILA DO SZEFOSTWA I COS Z NIA ZROBILI. POLICJA SIE NIA POWINNA ZAJAC.
8
Owal 2016-02-27 21:33:04
Jak to? Jakuba i helmuta juz nie ma? J
tjajaja 2016-03-01 15:11:54
Nie polecam szkoda slow
1
morek 2016-03-01 20:34:41
firma nie wypłaca pieniędzy na czas objecują że za kilka dni można odebrać sobie należności w biórze co okazuje sie po kilku miesiącach że ich wogóle nie wysłali do polski!!!
1
wp 2016-03-02 16:59:06
Nie ma!
wp 2016-03-02 17:01:43
Nie ma Jakoba i Helmuta
edyta 2016-03-20 11:55:26
witam poszukuje Anita AIDA tobiasz czy ktos zna tą panią prosze o kontakt lub adres miasto gdzie mieszka wiadomo w okolicy raciborza
buuu 2016-04-12 10:42:26
jest tam dostęp do internetu ?
Przemyslaw 2016-05-24 14:22:20
bylem w neustadt trzy Miesiace.Praca mi sie podobala i hotel jest fajny i czysty.Przy zjezdzie otrzymalem wszystkie moje zapracowane pieniadze. nie moge nazekac.
4
koko 2016-05-30 06:40:15
witam niepolecam tej firmy najgorszemu wrogowi jezdzilem tam 3 lata i wiem wszystko na temat po 1 ruska mafia i tyle bija ludzi na hotelu i wrzesza za byle [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] przejezdzilem duzo miast tej firmy teraz na temat neustdat syfu jako tako niema chyba ze po wekendzie gdzie brudasy sikają do łuzek a nawet sraja i nikt nadtym nie panuje .pokoje 3=4 osobowe na hotelu łotysze litwini i najgorsi bułgarzy kturzy robią praktycznie co chcą .niepotrafia liczyc przy rozliczeniu na koniec wyjazdu 9 razy 40 jest 346 i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] inaczej niebedzie zaliczki co poniedzialek nie dla wszustkich wypijesz w wekent to zapomni o zaliczce pilnuje tego hausmajstrowa kwoka 65lat i trzyma z ruskimi wiec niema naco liczyc ze wczyms pomorze a raczej zaszkodzi.w sobote po przyjezdzie do biura podpisuje sie umowe oki .ale zaraz na drugi dzien przynosi sie aneks do umowy kturego niewolno czytac i podpisuje sie zrzekniecie wszystkiego na poczet firmy agero ubezpieczenia dodatkuw za prace i ze niebedzie zadnych roszczen do pracodawcy wrazie utraty zdrowia lub wypadku zrzekacie sie połowe stawki na rzecz firmy agero dobrowolnie jak ktos bedzie to chcial czytac lub niepodpisze zaraz zostanie wyzucony z hotelu i martw sie sam za byle copotrafiom w nocy cie spakowac i wywiez gdzies zebys na hotel nietrafil a codo pracy do tez masakra godz malo robota np rzy sortowaniu urzywanych pampersach i zurzytych igiel i bandarzy z szpitala mozna tez biegac za smieciarkąwtempie mistrza swiata w bieganiu totalna masakra w poniedzialek po1 wekendzie podpisuje sie kaucje za hotel okturej raczej mozna zapomniec wystarczy zle sie odezwac juz kaucji niema internetu niema chyba ze swuj godz jak ktos dobija do 30 to cie cieszy atak nie wszendzie ale te miejsca juz sa obstawione przez ludzi na stale jezdzących do tej firmy kiedys szlo sie jeszcze zalapac dzis to niemozliwe dziennie gdzie indziej do pracy masakra stawka na dzis bo sie zmienia 4,80 bylo 5 kiedys nawet 5,60 ale zapowiada sie ze spadnie na 4,60dla nowoprzyjezdzajacych tPYTA SIE KTOS JAK JA WYRZYMALEM TU 9 LAT SAM NIEWIEM DZIS TO JUZ HISTORIA AHA JESZCE JEDNO JESTESCIE TU NA DZIKO BEZ MELDUNKU I ZADNEJ SZANSY NA JAKIES LATA DO EMERYTURY no to zycze powodzenia odwaznym to naprawde akt desperacji jak ktos sie zdecyduje hotelu jest duzo ale wszendzie tak samo a im dalej od neustdu czyli od biura to gorzej niema szansy ze ktos pomoze jak pobija czy inne kradzierze ps.na dziedobry potrafia w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wejsc a pizniej to juz tylko szkoda sluw
3
Brajan 2016-06-07 02:22:39
Urządzenie ośrodka jest super i ma ogromną przewagę nad innymi ośrodkami, których w okolicy jest wiele. Domki są praktyczne i zapewniają dużą dozę prywatności. Komu przeszkadza zgiełk na basenie, może się udać na tylną część podwórka. Szczególnie przyjemna jest przednia część ogródka z drzewami oliwnymi, gdzie można się zrelaksować i po krótkim spacerze wskoczyć też do morza. Ogólnie ośrodek jest bardzo czysty i zadbany.
3
Paweł 2016-06-07 02:29:51
Ten piękny ośrodek usytuowany jest w prywatnej zatoce i ma luksusowe pokoje , które bardzo dobrze komponują się w krajobraz. Pokoje są doskonale urządzone, łazienka z własną wanną i prysznicem, oddzielne wc Absolutnie 6* standard.
1
Jacek 2016-06-07 02:34:39
na pierwszy rzut oka jest to niepozorne miejsce, jednak gdy tylko otworzy się oczy, nie można się nadziwić! ośrodek przypomina raczej budynek z filmów Bonda, wszystko jest takie futurystyczne. wow! dostaliśmy szybko napój powitalny i szybko nas zameldowano.
1
KURWYBEZHONORU 2016-06-07 05:42:17
ODRADZAM BO MOJ NICK. 6 gwiazdek [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] kto to pisał..
1
adrian sitko 2016-06-07 07:37:27
po pysku dostaja tylko przejawy polskiego pijanstwa, kretactwa i zlodziejstwa. jak sie jest normalnym czlowiekiem, to praca jest w zupelnosci bezproblemowa.
2
www 2016-06-07 09:51:08
polaki robaki robią jak niewolniki
1
janusz 2016-06-07 22:41:57
Biją i poniżają pracowników, nie wypłacają pieniędzy...
3
MogeWszystko 2016-06-08 11:56:58
Nie polecam firmy, odradzam tam jechać, pierwszy i ostatni raz tam byłem!
Laura 2016-06-09 00:53:01
Absolutnie wszystkich przestrzegam przed wyjazdem do pracy za posrednictwem firmy ETS. Wszystkie negatywne oceny sa jak najbardziej prawdziwe. Pracownicy wysylani do pracy w Niemczech nie posiadaja zadnych praw. Sprzymierzencem pracodawcow jest gleboka niewiedza i strach zatrudnionych osob. Stosowane przez kierownictwo w Niemczech kary pieniezne, sa bezprawne. Zwykle odbywa sie to w ten sposob, iz pracownik jest zmuszany przez "kierownika" do podpisania tzw. zaliczki. Pieniadze sa potracane z pensji, nastepnie staja sie wlasnoscia owego "kierownika". Ogromnym problemem zatrudnianych osob jest nieznajomosc jezyka niemieckiego, to z kolei jest duzym plusem zarowno posrednika w Polsce jak rowniez kadry kierowniczej w Niemczech. Pracownicy sa ponizani, szefowie wytykaja im brak wyksztalcenia, ktorego niestety sami nie posiadaja. Duzym znakiem zapytania jest takze stawka godzinowa, od ktorej zgodnie z obowiazujacym w Niemczech prawem powinny byc odprowadzone skladki na swiadczenia socjalne i jakze wazne ubezpieczenie zdrowotne. Waznym jest, by nie podpisywac niejasnych, podkladanych "dokumentow" i jesli polski posrednik nie wymaga od pracownika znajomosci jezyka niemieckiego, domagac sie umowy w jezyku polskim. Zycze przemyslanego wyjazdu!
6
buszek 2016-06-09 05:22:12
witam ja bylem w kaiserslautern i powiem niestety tam jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z tego wzgledu ze pracowalem tam nalezycie , a zostałem z tam tąd wyżucony z powodu niby nieroby... i do tego umowe ze mną zerwali i na dzien wyjazdu do polski nałozono na mnie kare w wysokości bodajże 200euro i mnie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] bez grosza przy duszy jednym słowem [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i nic wiecej , a co do tych pluskw w pokojach to prawda chodz nie w kazdym są, a ludzie bardzo mili i pomocni.
ksero 2016-06-20 11:15:07
Pojechałem z żoną do gliwic do pracy przy smieciach oferowali super warunki że bedziemy razem w pokoju a tu kicha nie powiem ludzie z pokoju bili super ale warunki masakryczne lazienka wspolna kuchnia tez syf totalny po pierwszym dniu pracy potem cały czas bylismy z żoną na wolnym masakra jeszcze te kosmiczne ceny za ubrania robocze a ten niby Valdemar poraszka pierwszy i ostatni raz pojechalismy do tej firmy a jeszcze bede publikowal zdjecia powodzenia dla tych któzy tam pojada wrucicie tak jak my
4
Labander 2016-07-09 16:14:24
Jak będziesz "fżócał" fotki , to może przy opisach używaj słownika ortograficznego...
Tommy 2016-07-13 17:45:53
kasa,pytacie o kase to jest po odliczeniu wszystkiego 4.60 na ręke,jeszcze oszuka was ten brudas koordynator ze wschodu na godzinach,da kare za plamke na poduszce to tyle wyjdzie taka wypłata jak w Polsce ludzie ogarnijcie sie nawet jak jesteście z wiochy gdzie jest brak fabryk to sa lepsze agencje gdzie nie będziecie traktowani jak śmieci i też biorą bez znajomości języka.
1
Krystian 1994 2016-08-03 13:05:46
Witam wszystkich jestem Krystian pracuje w firmie ETS w Niemczech . Czytam komentarze na temat pracy i powiem jedno, jeżeli zależy komuś na dobrej pracy , zna jakieś zwykłe, najprostsze podstawy języka niemieckiego i nie jedzie tam, żeby 80procent wypłaty przepić, to nie ma się czego obawiać. Praca w porządku, zakwaterowanie czasem nie jest najlepsze wiem, kierownicy też nie są źli, jeżeli trzymasz się regulaminu, który obowiązuje na domku bądź w zakładzie pracy, to nie będziesz miał kłopotów typu niepełna wypłata, brak zaliczki itp. Jeżeli macie jakieś pytania to piszcie tutaj śmiało odpowiem pozdro
Alek 2016-09-02 10:32:11
co za bzdury
Ja 2016-10-01 10:27:20
Przyjeżdżam z tą firmą do pracy od kilku lat. Mieszkałem w kilku hotelach i zaobserwowałem, że ci, co mają negatywne opinie, to mają również problem z alkoholem. Podstawowy wymóg, to pojechać trzeźwy do pracy. Kaucję pobierają głównie po to, że każdy przyjeżdża tu gratis a transport kosztuje.( Wielu robiło sobie wycieczkę bez chęci pracy). Pamiętać należy, że to hotele pracownicze a nie zwykłe i czysto jest tak, jak sobie o to zadbasz. Niektórzy piszą, że praca na czarno - to bzdury, znam kilka osób które juz niemiecka emeryturę pobierają a ostatnie naście lat pracowali tutaj. Zarobki ostatnio poszły w górę i na czysto, po odliczeniu wszelkich składek i kosztów wychodzi podstawy 6 - praca w zakładzie najczęściej przy taśmie, 6,50 - lader, 7€/h - kierowcy. Kierowcy na ładowarki, wózki widłowe albo na LKW zwykle dostają więcej - negocjuje na miejscu. Na LKW prawdopodobnie dostaniesz od razu propozycje stałej pracy a zarobki się podwoją. Zaliczki dostajesz co tydzień i zwykle pijący dostają 50€, ci normalniejsi 100-150€ w zależności od potrzeb. Jeśli ktoś musi wysłać do kraju więcej na opłaty do kraju, musi zgłosić wcześniej kierownikowi. Jak ktoś ma pytania, to śmiało.
1
addddddddddd 2016-10-19 13:58:08
jest jakis hausmajster czy co? za 6 to s wacikow ne kupisz nawet
dawid 2016-10-19 14:28:29
Kierowca ciągnika siodłowego kat BCE szukają obecnie.
Paweł 2016-11-29 09:42:56
Byłem 2 razy poprzez tę agencję. Najpierw w Rastatt 6 tyg. Powiem tak: było kiepsko z pracą tam, raz jeździłem raz nie, głównie na paczki ( Bardzo ciężko ). Teraz w sobotę zjechałem, a byłem w Maulbronn 11 tyg. O wiele lepszy hotel, warunki, robota cały czas, prawie 550h. Prawda, że chlają non stop, ale bez przesady z tym biciem. Jak nie będziesz strugać kozaka nic Ci się nie stanie, a gwałcenie to bajki. Nie wierzcie tym idiotom co tak piszą. Jak pracujesz, nie chlasz na umór ( 2-3 piwka to nie grzech ) wszystko jest w porządku. Kasa elegancko się zgadzała, kaucję zwrócili normalnie, żadnych problemów. Jak ktoś chce zarobić dobrą kasę i ma chęci do roboty, a przede wszystkim jest gotowy na ciężką pracę, POLECAM.
Szef Pan Andriej świetny gość. Pozdro dla Maulbronnu :)
KS 2016-11-29 22:33:14
A gdzie ty pracowales z tej agencji? Bo czekam na wyjazd do niemiec na smieci mozesz cos o tym napisac albo ktos co tam robi jakie warunki i co z pokojami dla par?
mar 2016-11-30 09:22:47
Zgadzam Się w 100%
Zostaw swoją opinię o Ets Sp.z o. o. - Opole
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ets Sp.z o. o.