brak logo

Agencja Pracy Natalia

Anglia

Opinie o Agencja Pracy Natalia

on 2016-04-28 10:04:33
Nie poleca agencji Natalia gdyż oferują w belgii 7 euro netto mało jak na zycie i warunki płacowe w Belgii do tego mieszkanie trzeba opłacać. Powodzenia dla naiwnych a do tego umowa zlecenie co za tym idzie..
2
ona 2016-07-20 12:39:47
Ja tez nie polecam bo to co oni mówią a co zastaje sie na miejscu to wielka różnica!! Ja byłam w anglii i nie dość ze musiałam dojechac na swój koszt z innego miasta nie znając okolicy bo nikt mnie nie raczył odebrac to dostałam mieszkanie w którym był grzyb i nie wiadomo co jeszcze bo smierdziało niemiłosiernie, a opiekun odpowiedzialny za mój przyjazd nie raczył odbierac telefonu! dopiero zadzwonił gdy zgłosiłam to do agencji! Podsumowując kompletny brak organizacji!
Stasiek 2016-08-29 17:19:31
Stasiek 2016-08-29 16:21:51
Ostrzegam przed agencja:

Agencja Pracy Natalia Sp. z.o.o
Rzemieślnicza 32, 33-113 Zgłobice
Biuro :
33-100 Tarnów, ul. Nowy Świat 39/1

oraz

ASAP RECRUITMENT SW LTD
BRIDGWATER
Somerset
TA6 3ED
The Agency


Wymienione agencje nie gwarantują pracy nawet wtedy gdy jest podpisany
kontrakt przez pracodawce i są spełnione wszystkie wymogi takie jak CV, skan dowodu ,
potwierdzenie wykupionego biletu lotniczego do Bristol (Wielka Brytania)
Mój przypadek
Miałem potisany przez pracodawce i przez siebie kontrakt o pracą na stanowisko tapicer z datą
22.08.2016 r. , przesłałany skan dowodu i wykupiony bilet lotniczy.
Pani z agencji Natalia zapewniała mnie. że prace mam zapewnioną na 100%
Tuż przed wyjazdę kiedy to poniosłem koszty podróży dostałem wiadomość, że pracodawca się wycofał. Zażądałem zwrotu poniesionych kosztów, niestety obie wymienione agencje milczą nie odpowiadają.

Stanisław
Kinia 2016-09-22 10:25:10
Witam wybieram się do pracy do Niemiec jest to wyjazd 28.09.16r. Chciałabym się dowiedzieć o opiniach waszych na temat agencji Natalia.
aaa 2016-09-22 12:33:40
Tez proszę o info , ja także zastanawiam sie nad ofertą w Niemczech.
Kinia 2016-09-22 15:39:08
Czy też na magazyn do Niemiec ?
Georg 2016-11-04 17:40:31
Podobna sytuacja, ale mniej kosztowna.
Dostałem pracę jako ślusarz i podpisałem umowy itd.,itp.Nagle okazało się ,że zlecenia nie ma na obecna chwilę i trzeba zaczekać około tygodnia.
Już mogę sobie wyobrazić co by było gdybym był na miejscu: cztery dni pracy dwa tygodnie brak zlecenia.
Ania 2016-11-07 23:26:47
Czy ktoś może mi powiedzieć coś więcej na temat tej agencji pracy Natalia w Tarnowie ? Aplikowałam na ścinanie i aplauzowanie chryzantem a kobieta z biura każe mi przysłać zdjęcie sylwetki bo niby pracodawca wymaga , tylko nie rozumiem do czego skoro wzrost mogę napisać jaki mam
Zostaw swoją opinię o Agencja Pracy Natalia - Anglia
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Agencja Pracy Natalia