brak logo

Agencja Pracy Natalia

Anglia

Opinie o Agencja Pracy Natalia

Ald 2017-06-09 15:57
Praca zagranicą jak to praca, jak ktoś był to wie, ale trzeba pochwalić podejście w biurze i zaangażowanie agencji żeby wszystko przebiegło pomyślnie.
Ja2 2017-06-10 10:05
Dziwne, ze dzis nie ma zadnych nowych opinii. Pewnie dlatego, ze agencja dzis nie pracuje i nie ma ich kto wypisywac hahaahaha
3
Mini 2017-06-10 21:05
Wyjeżdżając za granicę pracowałam z różnymi firmami. Jak dotąd najlepiej współpracowało mi się z z ap Natalia. Pozdrawiam.
1
Blankka 2017-06-10 21:19
Ja napiszę tylko, że z wieloma firmami jeździłam i z Natalią jest mi najlepiej i zmieniać póki co nic nie zamierzam
Iwonka 2017-06-10 21:39
Miałam okazję być do tej pory na dwóch wyjazdach z ap Natalia i śmiało polecam - warunki są przyzwoite, współpraca układa się pomyślnie, nie miałam żadnych nie przyjemnych sytuacji.
Asia 2017-06-10 22:26
ja jeżdżę z nimi i nie czuję się oszukana jak przez inne biura. Koordynatorki zawsze pomocne i to jest jednym z większych plusów, kasa też ok, a za dojazd zawsze zwrot dostaję... także z mojego doświadczenia warto jechać. Pozdrawiam!


Klaudia O. 2017-06-11 11:06
Myślę, że mogę polecić tę firmę z czystym sumieniem, właśnie wróciłam z mojego drugie wyjazdu i mile to wspominam - praca jest ciężka, ale która nie jest? Firma płaci na czas, zapewnia różne dogodności, umowa ok.
2
Cati 2017-06-11 12:43
Jestem zadowolona ze współpracy z firmą, w moim przypadku nie było żadnych problemów ani przed wyjazdem ani na miejscu. Na pewno jeszcze z nimi wyjadę.
Leila 2017-06-11 13:22
Ja jestem z nimi pierwszy raz. Współpraca przebiega ok. Koordynatorka zarówno polska jak i niemiecka -
bardzo zaangażowana.
Gigi 2017-06-11 19:39
Ja zachęcam do spróbowani w tej firmie, bo stawki są w sumie jak wszędzie, ale koordynatorzy są zaangażowani, dbają o to, żeby nie czuć się zostawionym samym na pastwę losu. Tak tylko piszę, bo sama nigdy nie doceniałam tego i nie zwracałam na to uwagi, ale moja znajoma opowiadała jak jej firma, z którą wyjechała totalnie nie pomagała pracownikom.
2
Foka 2017-06-11 20:22
Zgadzam się w zupełności z wypowiedzią poprzednika. Polecam
Lenka 2017-06-11 21:20
jest ok :) w miejscu, gdzie ja trafiłam przez tą agencję było wesoło i sympatycznie :)
Dejzi 2017-06-11 22:14
Wyjechałem przez tą agencję do zbierania zamówień i muszę powiedzieć, że team lederzy ok, nie ma takiej presji, a kasa jest spoko.
1
Mała Czarna 2017-06-11 22:56
Ja pracuje już jakieś pół roku. Prace oceniam pozytywnie. Zarobki ok, miła atmosfera, pomocni koordynatorzy.
1
Zuza 2017-06-11 23:12
Dla mnie supr agencja. Wszystko załatwione od A do Z i wypłaty na czas :)
Mariusz M 2017-06-11 23:24
Nie wiem jak wygląda u nich sytuacja z takimi "zwykłymi" pracami, ale oferty dla specjalistów mają zacne i jest ich sporo, więc ja polecam, bo miałem od nich kilka propozycji do wyboru :) i jestem zadowolony.
Agnieszka 2017-06-12 06:24
Rzeczywiście stawki podobne jak w innych agencjach, ale wszystko zorganizowane na tip top :) wsparcie biura i pomoc koordynatora nieocenione :)
Ksss 2017-06-12 07:10
Ja pracuję z nimi już od 8 miesięcy i bez zarzutu. Jak były jakieś problemy albo na firmie był przestój to dawali mnie na inną żebym miał godziny i zarobił. Także dbają o ludzi, których wysyłają zagranicę ;)
1
Miszkens 2017-06-12 07:41
Dobra agencja, działa dość sprawnie. Można wyjechać nawet w ciągu tygodnia. Warunki mieszkaniowe okej, stawki podobne jak u innych :) ogólnie bezproblemowo :)
Daroi 2017-06-12 07:50
W Anglii wszystko w porządku. Kwaterunki przyjemne, praca nie najlżejsza, ale tego chyba każdy się spodziewa. Stawki satysfakcjonujące ????
Lulu 2017-06-12 08:30
Ja byłam w szklarniach . Nie ma co ukrywać praca ciężka, szczególnie na początku, później organizm się przyzwyczaja i jakoś leci;) jeśli chodzi o stawki to przy takich pracach można naprawdę dobre wypłaty wyciągnąć, więc jeśli komuś zależy żeby w krótkim czasie dużo zarobić to polecam się przemęczyć. Z agencją nie miałam żadnych problemów, wszystko było okej :)
Dobry wyjazd 2017-06-12 09:04
Hah ja tam mam miłe wspomnienia z wyjazdu z nimi zagranicę (5 miesięcy). Praca jak praca - nie ma co się rozpisywać. Ważniejsze jest to że wypłata zgodna z umową i zawsze na czas. Do tego trafiła mi się fajna ekipa na hotelu, z którą do tej pory mam kontakt. Żadnych problemów z agencją nie było, więc polecam.
Monika Kos 2017-06-12 09:35
Ja wyjechałam po 2 tygodniach od rejestracji. Mieszkaliśmy w domkach 6-osobowych, pokoje 2-osobowe, duża wspólna kuchnia i łazienka :) dało się żyć. Może lokatorzy nie pałali do siebie miłością, ale zachowywali się przyzwoicie :) moja lokatorka akurat była bardzo fajną dziewczyną :). Obie pracowałyśmy przy zbieraniu zamówień, praca była na zmiany, więc trzeba było się przyzwyczaić. Czasami było ciężko, bo różne rzeczy trzeba dźwigać, ale to zdarzało się sporadycznie. Dzięki nockom wypłaty były lepsze i można było więcej odłożyć. Kontakt z biurem bez zarzutu.
Michau 2017-06-12 09:53
Wypłaty i salarisy na czas ;) Na święta nawet dostaliśmy upominki od firmy :D tak się postarali :D Ja miałem z kumplami taką ala kawalerkę z aneksem kuchennym na 3 osoby. Warunki w środku naprawdę dobre (mam porównanie z innymi lokacjami). Jedyny minus, że jak się coś gotowało to wszystko w mieszkanku przesiąkało :D ale nie ma co wymagać :) kasa się zgadzała i to najważniejsze, bo po to tam każdy jedzie :) Pozdrawiam ciepło :)
Parus 2017-06-12 10:09
Również polecam :)
Janusz Dr. 2017-06-12 10:44
Ja w sumie miałem trochę niestabilną pracę, bo w sumie na 3 firmach pracowałem zamiennie w zależności od zapotrzebowania, ale liczy się to, że agencja zapewniała godziny i nie było siedzenia na mieszkaniu i marnowania czasu :)
Mira 2017-06-12 11:13
Ja polecam jechać i się przekonać samemu. Agencja ma sporo ofert, więc dla każdego coś się znajdzie. Ja byłam 3 miesiące i nic złego przez ten okres mnie nie spotkało :)
Kamil eS 2017-06-12 11:42
Moim skromnym zdaniem to wszystko zależy jak ktoś sobie wyobraża pracę zagranicą :) niektórzy myślą, że to stabilna praca, po 8 godzin, od 8 do 16, a potem powrót do ładnego mieszkania, najlepiej dwuosobowego :D otóż nie zawsze tak jest (chociaż niewykluczone, bo moja kumpela przepracowała tak 9 miesięcy z tą agencją i to jeszcze na firmie gdzie nie było wiekówki, a miała wtedy 21 lat, więc trafiła idealnie). Czasem trzeba popracować w kilku firmach, czasem w systemie zmianowym, a czasem po 10 albo 12 godzin :) ale najważniejsze jest żeby zagraniczni pracodawcy podchodzili po ludzku do pracownika, a agencja wypłacała odpowiednie pieniądze na czas :) i tutaj agencja Natalia spisuje się świetnie, a co do Holendrów, Anglików, Francuzów itp. jako szefowie to już zależy jak się trafi, ale oni za to nie odpowiadają :) zawsze można wnioskować o zmianę :)
1
Dorota 2017-06-12 12:08
Ja byłam z nimi i polecam. Sporo przywiozłam, kontakt z agencją albo koordynatorem był od przyjazdu do zjazdu :)
Natsa 2017-06-12 12:40
Biuro coraz bardziej dba o swoich pracowników. Starają się załatwić dla ludzi w miarę możliwości jak najlepsze oferty i stawki.
Blacharz 2017-06-12 12:56
Dobra kasa jest za specjalistów :) więc polecam wyjazd tym po zawodówkach, bo płacą znacznie lepiej niż w PL :)
Kasieńka 2017-06-12 13:08
Ja polecam agencję. Dobry wyjazd mi zorganizowali :D po 9 miesiącach mogłam wystartować w Polsce w normalnych warunkach :)
Seba 2017-06-12 13:31
Dużo zależy od firmy, na która się trafi, bo albo jest spoko albo gonią i traktują Polaków jak maszyny :) ale po to jest koordynator żeby zgłaszać, że coś dzieje się nie tak jak powinno i wtedy interweniują
Elizka 2017-06-12 13:42
Dobra agencja - potwierdzone info :)
Olaf 2017-06-12 13:55
Co do koordynatorów to ja trafiłem na strasznego chama mało pomocnego, ale wtedy telefon do biura i raz dwa wszystko było załatwione :D reakcja natychmiastowa, aż sam byłem w szoku, więc mogę polecić :)
Norbi 2017-06-12 14:14
Byłem zagranicą przez 4 agencje i taką organizacją i zaangażowaniem mogła pochwalić się tylko ap Natalia i jeszcze jedna firma :) więc polecam :)
1
Emilia Pawełczak 2017-06-12 14:34
Ja się cudów nie spodziewałam, w końcu to praca tymczasowa, ale podczas mojego wyjazdu było naprawdę przyzwoicie :) nie czułam się jak tania siła robocza :) agencja współpracuje z dobrymi firmami zagranicą :) polecam
Polecam :) 2017-06-12 14:35
Krótko mówiąc: dobra, rzetelna agencja, dbająca o ludzi, których wysyła zagranicę ;)
1
Marcin 2017-06-14 15:34
Nie polecam, bylem w 3 agencjach i ta była zdecydowanie najgorsza, jeżeli Was satysfakcjonuje fakt, że wypłacają pieniądze w 2017 roku, to ok, ale wszystko inne tragiczne. Zakwaterowanie, kontakt z pracodawcą, w razie problemów w weekendy nie ma jak się porozumieć z agencją, czy kimkolwiek związanym z zatrudnieniem, a o samej pracy już szkoda gadać.. Słabsze jednostki niż ja gnębione, wyśmiewane, najczęściej wyrzucane po 2 dniach.
3
Bolek 2017-06-16 08:19
Zgadzam się z Marcinem. Do momentu wyjazdu wszystko ladnie pieknie, a potem radz sobie sam. Zero pomocy ze strony agencji, na zgloszenia o zlych warunkach i zlym traktowaniu dostawalem odpowiedz, ze pojechalem do pracy a nie na wakacje i powinienem siedziec cicho i pracowac.
3
Anna 2017-06-19 14:13
Czy poleca pan wyjazd przez tą agencję do pracy do Nimiec?
ewa 2017-07-03 10:39
witam ja przez ta agencje tez szukam pracy jako szwaczka w angli ktos cos
1
@reniferium16 2017-08-15 21:53
Czy jadąc przez AP do Anglii, rozliczają mnie w PL?
Z góry dzięki za info ????
AP NATALIA 2017-08-17 13:32
Jadąc przez nas do pracy jest Pan/ Pani rozliczany na ternie UK ( pracuje pan na umowie brytyjskiej). Jeśli pracownik chce starać się o zwrot podatku zza granicy w okresie rozliczeniowym składa stosowny wniosek do Urzędu Skarbowego. Na potwierdzenie zatrudnienia można przedstawić umowę zawarta z nami oraz rozliczenia jakie co tydzień otrzymują pracownicy w UK.
My nie zgłaszamy nigdzie ze dana osoba wyjeżdża,jeśli jest zarejestrowana w UP sama musi isc i zgłosić wyjazd.
Nick 2017-08-24 21:10
widze ze na kazdej wypowiedzi usmieszek emoikonka,jakby tam same dzieci pracowaly, widac ze pisala to pracownica natali, nawet nicki słabo wymyslone, kolorowe wypowiedzi, wszystko pieknie. Lepiej bym sie postaral klepac te zaklamane posty. Pozdrawiam
4
Whild_nwdmo kto i kiedy 2017-09-05 14:04
Po pierwsze nie polecam :/ i mam radę dla agencji Natalia... Przed wysłaniem ludzi do pracodawcy polecam dziesięć razy się zastanowić czy to aby dobra decyzja. Byłam w Belgii w firmie Elko Fruit u pana KUNA i jego księżniczki wielkiej patriotki i kochajacej matki i z całego serca NIE POLECAM ! Piszę oczywiście o agencji jak i o samej firmie jako pracodawcy. Nie bez powodu firma Elko Fruit jest oceniana jako ,, Polski obóz pracy ". To tak na marginesie gdyby pani Natalia sie nudziła polecam przeczytać artykół na temat swoich klientów. A co do pozytywnych komentarzy pisanych przez jedna osobę w przeciagu jednego dnia gratulacje i podziwiam pomysłowość autora komentarzy. Naprawde nikt sie nie domyślił... PORAŻKA !! Co ludzie sa zdolni robić dla pieniedzy... I na końcu nie wiadomo kto przyjedzie i w jakim celu :\ POZDRAWIAM :)
1
qqq 2017-09-14 14:27
WITAM wrocilem niedawno z holandii (pojechalem tam za posrednictwem agencji pracy natalia) i jestem w sumie zadowolony. moj potrfel jest jeszcze bardziej zadowolony. warunki przyjazne, traktowanie pacownikow rzez kierownictwo tez spoko. warunki mieszkaniowe spelnialy moje oczekiwania
aga 2017-09-15 15:04
Ja miło wspominam współpracę z tą agencją. ogólnie wszystko było w porządku, nie mam się do czego przyczepić. z moich wielu wyjazdów do pracy za garnice, przez rozne agencje ten byl na prawde dobrze zoorganizowany. o tym, ze zarobilam bardzo fajnie pieniadze chyba nie musze wspominać.
ilonka 2017-09-18 13:38
pracuje w anglii, opikuje sie starsza pania. Wyjazd i ogolnie praca bardzo dobrze zorganizowane. Kasa leci tez bardzo dobra. Ogólnie posiedze tu jeszcze chyba dlużej bo nie mam na co narzekac.
pola 2017-09-19 10:56
Ja podobnie tylko w Niemczech. Wszystko dobrze ogarnięte, gotówka spływa mi do portfela całkiem niezła. To już mój drugi wyjazd do pracy za granicę, ale pierwszy z tą agencją i jest dużo lepiej niż za pierwszym razem. Kwatere mam bardzo w porządku, czyściutka, odnowiona.
Zostaw swoją opinię o Agencja Pracy Natalia - Anglia
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Agencja Pracy Natalia