brak logo

Qubus Hotel Bielsko- Biała

Bielsko-Biała

Opinie o Qubus Hotel Bielsko- Biała

eleni 2013-07-31 18:45
Nie polecam tam nikomu pracy !!!!! szkoda gadać
3
Penelopa 2013-09-11 10:50
Nie polacam!!!!!!!!Omijac
3
Lola 2015-11-29 18:51
Słyszałam, że są słabe zarobki w recepcji.
2
Kosa07 2015-11-29 21:30
Zarobki są słabe ale jest dużo dodatków socjalnych,wysokie standardy,można się sporo nauczyc i albo awansować albo potraktować jako odskocznie do lepiej płatnej pracy w przyszłości.Zdecydowanie polecamnajlepszy hotel w mieście
3344 2015-12-01 19:57
Nauczyc i awansowac?
Dodatki socjalne nie bylyby potrzebne gdyby wlasciwie oplacali wykonana prace.
Sporo nauczyc- do pracy chodzi sie pracowac a nie uczyc. Gdybysmy kazda gorsza prace traktowali jak odskocznie na lepsze stanowisko niewiele instytucji dzialaloby wlasciwie.
Mozna potraktowac jako odskocznie - ta wypowiedz swiadczy tylko o tym ze Kosa07 zgadza sie z opinia ze Warto ten hotel omijac jako miejsce pracy.
2
Kosa07 2015-12-02 12:03
Podejście co najmniej dziwne... 3344, ja pisalem o swoim przypadku pracowalem tam 2,5 roku,sporo się nauczyłem dzięki czemu teraz mam pracę za ,która dostaje też świetną wyplate.
Do pracy powinno się chodzić ,żeby czegoś się nauczyć i być coraz to lepszym w tym co się robi.Nie można wymagać dużych pieniędzy mając takie podejście, chyba że jest się już super specjalistą. Ja osobiście polecam ten hotel
3344 2015-12-03 20:17
Do Kosa07. Prosze zauwazyc ze nie wspominam w swojej wypowiedzi o pieniadzach. O zadnej ich mniejszej lub wiekszej ilosci. Majac duze i wieloletnie doswiadczenie zawodowe wiem ze wiele instytucji zatrudnia ludzi na zlych warunkach mimo, ze sa swietni w wielu roznych dziedzinach. Kosa07 przedstawia calkowicie subiektywna opinie. Jak wiadomo kazda praca daje nam nowe mozliwosci i umiejetnosci ale to , ze do pracy chodzimy po to by sie czegos nauczyc przypiac mozna do wypowiedzi mlodej osoby dopiero co po studiach , ktora ledwo co zaczela swoja przygode z praca. Rzeczywiscie wiele wymagac od firmy nie mozna z takim podejsciem. W pracy nalezy wykazac sie umiejetnosciami a nie czuc sie jak uczen w szkole .
1
3344 2015-12-03 20:25
Podsumuje krotko. Jesli chodzi Pan / Pani bo jak pisze do pracy powinno sie chodzic by sie czegos nauczyc to rzeczywiscie dziwne ma Pan / Pani podejscie i rzeczywiscie nie moze majac takie podejscie wymagac duzych pieniedzy.

Praca to nie szkola. W pracy przede wszystkim nalezy wykazac sie wiedza i umiejetnosciami.

Cowiek cale zycie sie uczy ale w pracy liczy sie wiedza i umiejetnosci.
A pracodawca ma obowiazek to docenic. Niestety nie kazda firma i nie kazdy jej zarzad jest na tyle kompetentny by dzialac wlasciwie i takich firm nalezy unikac.
3
Fred 2015-12-05 20:51
To czy w ogóle jakieś hotele w Bielsku doceniają finansowo doświadczonych recepcjonistów? Czy wszędzie płacą 8 pln/godz?
strad 2015-12-07 15:52
Doswiadczonych moze sie docenia jednak wiele zalezy od kadry kierowniczej.
Coz...Prawo polskie ma jeszcze wiele niedopracowan tak zwanych luk przez co pracodawcy nadal na zbyt wiele pozwalaja sobie w stosunku do pracownikow. Pracodawcy dla ktorych liczy sie interes wlasny rzadko lub niemal nigdy nie majaodpowiedniego podejscia do zatrudnionych.
2
teNowy 2016-08-08 21:00
witam serdecznie, jestem zainteresowany pracą na kuchni w tym hotelu, jak atmosfera między pracownikami ?
ola236 2016-10-04 17:08
Nikomu nie polecam pracy w tym hotelu. Pracownicy dostają śmieszne pieniądze,pokojowe zapierdzielaja za najniższą krajową, bardzo często brakuje ludzi do pracy, bo chora, bo w ciąży, bo się zwolniła, trzy pokojowe zapierdzielają za 10 bo nikt nie chce tam pracować za taką stawkę i taki zapierdziel. Natomiast Państwo Prezesostwo świetnie bawi się nw Barcelonie i wydaje bankiet na 5 lecie hotelu i uwaga, to nie przyjęcie dla pracowników, którzy na renomę tego hotelu pracują lecz dla Wielmoznego Państwa Prezesostwa. Na miejscu wszystkich prezesów tego hotelu wstydzilabym się za takie nieposzanowanie pracy ludzkiej!!!!
3
sms 2016-10-16 12:05
Atmosfera jest naprawdę super polecam i wiem co mówię
sms 2016-10-20 12:32
jakie stanowisko to chyba nie ma znaczenia......taka branża hotel dobrze prosperuje to i ludzi potrzeba logiczne
355453 2016-11-08 14:03
Jak wygląda praca pokojowych ?
Prosze opisac szczegóły. Zmiany. Grafik. Zarobki. Wyplacalnosc. Obowiązki. Ilość.
Aneta 2017-04-06 09:59
Pracujesz w Qubus Hotel Bielsko- Biała? Chętnie dowiemy się więcej na temat tego jak obecnie wyglądają warunki zatrudnienia w firmie.
6666666 2017-07-22 21:41
Pieniądze sa śmieszne, zapieprz za najniższa krajowa, komunikacja dyrektor-kierownik-pracownik zerowa, zmiany grafików bez jakichkolwiek konsultacji a nawet informacji, jedyne dobre w tym hotelu jest to ze "pieniądze" sa na czas, zdecydowanie odradzam pracy na jakimkolwiek stanowisku w tym hotelu, ciagle braki w pracownikach, zero docenienie, motywacji, czy choćby poszanowania pracy. Nie składajcie nawet cv szkoda marnować czasu na prace w tym miejscu!!!!
1
Zibbi 2017-08-05 18:27
Jak jest na stanowis iieku portiera lub pokojówki obecnie?
Aneta 2017-08-07 13:31
@66666 czy istnieje możliwość awansu i podwyższenia swojego wynagrodzenia z najniższej krajowej? Często w tego typu miejscach jak Qubus Hotel dzieje się tak, że awans następuje w szeregach najniższych pracowników. Czy tutaj też można na to liczyć?
Lulu29 2017-08-10 18:02
Pracowałam w hotelu Qubus jakiś czas i nie mogę nic dobrego powiedzieć. Najniższa krajowa, brak podwyżek, awansu, pracujesz za 10, bo nie ma rąk do pracy, to jest patologia co się tam dzieje. Nie zgłaszają tam CV bo szkoda czasu i zdrowia za najniższą krajową
Lulu29 2017-08-10 18:02
Pracowałam w hotelu Qubus jakiś czas i nie mogę nic dobrego powiedzieć. Najniższa krajowa, brak podwyżek, awansu, pracujesz za 10, bo nie ma rąk do pracy, to jest patologia co się tam dzieje. Nie zgłaszają tam CV bo szkoda czasu i zdrowia za najniższą krajową
Ona 25 2017-08-11 17:57
Powiedz coś więcej Lulu29 jaka panuje atmosfera w hotelu wiem że bardzo przemądrzały jest tam konserwator niejaki Pan Roman . Podobno traktują pracowników przedmiotowo jak jest w istocie.Wiem że bardzo niskie wynagrodzenie . Ogólnie powiedz też coś o Pani Dyrektor z góry dziękuję.Tak bym wiedziala czy warto tam na rozmowę pójść.Czy tam też już są Ukraińcy? Pozdrawiam
Zostaw swoją opinię o Qubus Hotel Bielsko- Biała - Bielsko-Biała
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Qubus Hotel Bielsko- Biała