brak logo

Qubus Hotel Bielsko- Biała

Bielsko-Biała

Opinie o Qubus Hotel Bielsko- Biała

eleni 2013-07-31 18:45:39
Nie polecam tam nikomu pracy !!!!! szkoda gadać
1
Penelopa 2013-09-11 10:50:22
Nie polacam!!!!!!!!Omijac
1
Lola 2015-11-29 18:51:37
Słyszałam, że są słabe zarobki w recepcji.
1
Kosa07 2015-11-29 21:30:19
Zarobki są słabe ale jest dużo dodatków socjalnych,wysokie standardy,można się sporo nauczyc i albo awansować albo potraktować jako odskocznie do lepiej płatnej pracy w przyszłości.Zdecydowanie polecamnajlepszy hotel w mieście
3344 2015-12-01 19:57:04
Nauczyc i awansowac?
Dodatki socjalne nie bylyby potrzebne gdyby wlasciwie oplacali wykonana prace.
Sporo nauczyc- do pracy chodzi sie pracowac a nie uczyc. Gdybysmy kazda gorsza prace traktowali jak odskocznie na lepsze stanowisko niewiele instytucji dzialaloby wlasciwie.
Mozna potraktowac jako odskocznie - ta wypowiedz swiadczy tylko o tym ze Kosa07 zgadza sie z opinia ze Warto ten hotel omijac jako miejsce pracy.
1
Kosa07 2015-12-02 12:03:24
Podejście co najmniej dziwne... 3344, ja pisalem o swoim przypadku pracowalem tam 2,5 roku,sporo się nauczyłem dzięki czemu teraz mam pracę za ,która dostaje też świetną wyplate.
Do pracy powinno się chodzić ,żeby czegoś się nauczyć i być coraz to lepszym w tym co się robi.Nie można wymagać dużych pieniędzy mając takie podejście, chyba że jest się już super specjalistą. Ja osobiście polecam ten hotel
3344 2015-12-03 20:17:52
Do Kosa07. Prosze zauwazyc ze nie wspominam w swojej wypowiedzi o pieniadzach. O zadnej ich mniejszej lub wiekszej ilosci. Majac duze i wieloletnie doswiadczenie zawodowe wiem ze wiele instytucji zatrudnia ludzi na zlych warunkach mimo, ze sa swietni w wielu roznych dziedzinach. Kosa07 przedstawia calkowicie subiektywna opinie. Jak wiadomo kazda praca daje nam nowe mozliwosci i umiejetnosci ale to , ze do pracy chodzimy po to by sie czegos nauczyc przypiac mozna do wypowiedzi mlodej osoby dopiero co po studiach , ktora ledwo co zaczela swoja przygode z praca. Rzeczywiscie wiele wymagac od firmy nie mozna z takim podejsciem. W pracy nalezy wykazac sie umiejetnosciami a nie czuc sie jak uczen w szkole .
3344 2015-12-03 20:25:56
Podsumuje krotko. Jesli chodzi Pan / Pani bo jak pisze do pracy powinno sie chodzic by sie czegos nauczyc to rzeczywiscie dziwne ma Pan / Pani podejscie i rzeczywiscie nie moze majac takie podejscie wymagac duzych pieniedzy.

Praca to nie szkola. W pracy przede wszystkim nalezy wykazac sie wiedza i umiejetnosciami.

Cowiek cale zycie sie uczy ale w pracy liczy sie wiedza i umiejetnosci.
A pracodawca ma obowiazek to docenic. Niestety nie kazda firma i nie kazdy jej zarzad jest na tyle kompetentny by dzialac wlasciwie i takich firm nalezy unikac.
2
Fred 2015-12-05 20:51:34
To czy w ogóle jakieś hotele w Bielsku doceniają finansowo doświadczonych recepcjonistów? Czy wszędzie płacą 8 pln/godz?
strad 2015-12-07 15:52:21
Doswiadczonych moze sie docenia jednak wiele zalezy od kadry kierowniczej.
Coz...Prawo polskie ma jeszcze wiele niedopracowan tak zwanych luk przez co pracodawcy nadal na zbyt wiele pozwalaja sobie w stosunku do pracownikow. Pracodawcy dla ktorych liczy sie interes wlasny rzadko lub niemal nigdy nie majaodpowiedniego podejscia do zatrudnionych.
1
teNowy 2016-08-08 21:00:28
witam serdecznie, jestem zainteresowany pracą na kuchni w tym hotelu, jak atmosfera między pracownikami ?
ola236 2016-10-04 17:08:11
Nikomu nie polecam pracy w tym hotelu. Pracownicy dostają śmieszne pieniądze,pokojowe zapierdzielaja za najniższą krajową, bardzo często brakuje ludzi do pracy, bo chora, bo w ciąży, bo się zwolniła, trzy pokojowe zapierdzielają za 10 bo nikt nie chce tam pracować za taką stawkę i taki zapierdziel. Natomiast Państwo Prezesostwo świetnie bawi się nw Barcelonie i wydaje bankiet na 5 lecie hotelu i uwaga, to nie przyjęcie dla pracowników, którzy na renomę tego hotelu pracują lecz dla Wielmoznego Państwa Prezesostwa. Na miejscu wszystkich prezesów tego hotelu wstydzilabym się za takie nieposzanowanie pracy ludzkiej!!!!
2
sms 2016-10-16 12:05:39
Atmosfera jest naprawdę super polecam i wiem co mówię
sms 2016-10-20 12:32:32
jakie stanowisko to chyba nie ma znaczenia......taka branża hotel dobrze prosperuje to i ludzi potrzeba logiczne
355453 2016-11-08 14:03:33
Jak wygląda praca pokojowych ?
Prosze opisac szczegóły. Zmiany. Grafik. Zarobki. Wyplacalnosc. Obowiązki. Ilość.
Zostaw swoją opinię o Qubus Hotel Bielsko- Biała - Bielsko-Biała
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Qubus Hotel Bielsko- Biała