COMBINED-SPORT WORLDWIDE LTD

Warszawa

Opinie o COMBINED-SPORT WORLDWIDE LTD

igazsag 2013-07-31 13:45:46
O jakich pieniądzach masz myśleć? O wirtualnych. Dużo Ci naopowiadają, a potem od wszystkiego się wykręcą.
2
xyz 2015-04-24 16:27:01
Jakieś nowe opinie o firmie CombinedSport? Ogłosili właśnie rekrutacje na linkedin.
robin 2015-05-20 15:00:39
Nie dla każdego, tylko dla ludzi o specyficznym charakterze - przebojowość jest najważniejsza, ze względu na preferowany w firmie sposób sprzedaży. Naprawdę można dobrze zarobić, jeśli się ma taki charakter.

Mnie pracowało się okej, nie byłem najlepszy, nie byłem najgorszy, odszedłem bo przenosiłem się z osobistych powodów do innego miasta.

Krytykom przyznam, że faktycznie nie najlepiej to biuro jest zorganizowane.
Rocco 2015-06-03 13:14:05
Prowadza rekrutacje również jako combined media. (usunięte przez administratora) , umowa w oparciu o dzialalnosc gospodarcza, bardzo mala podstawa, na początku prowizja trzeba się dzielic ze swoim "opiekunem" i generalnie podejście takie jak w MLM. (usunięte przez administratora)
Ka323 2016-01-15 10:45:56
trzeba się trzymać od nich z daleka !
dz 2016-01-20 14:32:59
Rzeczywiście jeżeli są w stanie zaproponować tylko działalność gospodarczą to nie wygląda to za ciekawie. Do tej pory poszukiwałem pracodawców, którzy mogli mi zaoferować umowę o pracę a tak to trzymanie się kurczowo własnej pseudofirmy jest dla mnie po prostu kompletnym bezsensem. Naprawdę nie ma innej opcji zatrudnienia?
robin 2016-01-29 11:24:56
Nie dla każdego, tylko dla ludzi o specyficznym charakterze - przebojowość jest najważniejsza, ze względu na preferowany w firmie sposób sprzedaży. Naprawdę można dobrze zarobić, jeśli się ma taki charakter.

Mnie pracowało się okej, nie byłem najlepszy, nie byłem najgorszy, odszedłem bo przenosiłem się z osobistych powodów do innego miasta.

Krytykom przyznam, że faktycznie nie najlepiej to biuro jest zorganizowane.
1
Onewayticket 2016-03-30 22:57:03
Potwierdzam opinie, trzymac sie od nich Z DALEKA. Jeżeli nie chcesz mieć problemów - nie wypłacają pensji na czas albo wogle ich nie wypłacają:) Wiem- z własnego doświadczenia.
2
Onewayticket 2016-04-10 22:01:31
wystarczająco aby poznać kulturę organizacyjną firmy. Każdy ma prawo podzielić się swoją opinią, z doświadczenia. Jednym słowem odradzam:) Pozdrawiam
1
britishguy 2016-05-04 00:52:49
ludzie ogarnijcie się, poczytajcie troche w internecie, jezeli nei chcecie wyjsc na minusie albo 0 ... :) nikt normlany nie oferuje pracownikow zakladanie wlasnych dzialalnosci a umowy sa tak skonstruowane ze jak zechca to mozna pracowac za darmo:)
future 2016-05-04 18:40:10
a i teraz to się zajmują Dream Car, proszę sobie sprawdzić, bo też są opinie a ze to hostessy miały problemy z tymi ludzmi.
Migacz 2016-05-05 09:18:46
Dokładnie tak , nic nie ma za darmo i rzecz w tym, aby po prostu robić swoje, pracować tak jak trzeba i wyciągać z tego wnioski, w firmie nie jest źle przecież
Tronk 2016-05-05 11:17:37

Przebojowość to wazna cecha @robin nie powinno to być jakąś tajemnicą, albo wielkim zdumieniem, ja tam uważam, że rzecz jest okej, w końcu nic nie ma za darmo
stayfaraway 2016-05-09 23:05:07
nie ma rotacji bo nikt raczej sie nie decyduje, wyplaty z wlasnego doswiadczenia wiem ze nigdy nie byly na czas, a i trzeba bylo latac i sie prosic o nalezne dzien w dzien i wydzwaniac, porazka. Juz nie wspomne ze wielu osobom wogle nie wyplacili pieniedzy przy odchodzeniu. Jak ktos nie wierzy, prosze pojsc i osobiscie sprawdzic i sie przekonac:) a potem puknac sie w glowe ze sie opini nie sluchalo:) bo nie mowimy np o atmosferze w pracy itp, mowi sie o niewyplacaniu itp. Powodzenia kazdemu i rozsadnosci.
Migacz 2016-05-16 18:14:19

Dokładnie tak , nic nie ma za darmo i rzecz w tym, aby po prostu robić swoje, pracować tak jak trzeba i wyciągać z tego wnioski, w firmie nie jest źle przecież
OSZUKANY 2016-08-03 21:40:16
UWAŻAJCIE NA TĘ FIRMĘ!!! OSZUŚCI !!! A NIEJAKI FILIP GÓRSKI TYTUŁUJĄCY SIĘ JAKO DYREKTOR NIE PŁACI ZA USŁUGI , LANSUJĄ SIĘ CZYIMŚ SPRZĘTEM A SAMI NIE MAJĄ NIC. FOTKI ROBIĄ NA PRESTIŻOWYCH IMPREZACH ZE SŁAWNYMI LUDŹMI A SAMI ROZKŁADAJĄ NAMIOTY NA TYCH IMPREZACH.
WYNAJMUJĄ DROGI SPRZĘT A POTEM ZA NIEGO NIE PŁACĄ!!! ZMIENIAJĄ SIEDZIBY FIRMY NAWET W ANGLII. NIE ODPOWIADAJĄ NA MAILE, TELEFONY ITD.
Z DALEKA OD TAKIEJ FIRMY! OSTRZEŻENIE ZARÓWNO DLA FIRM ŚWIADCZĄCYCH USŁUGI JAK RÓWNIEŻ DLA OSÓB KTÓRE ZASTANAWIAJĄ SIĘ NAD PRACĄ W TAKIEJ FIRMIE.
3
xyz 2016-09-21 16:44:48
oszusci, co jakis czas zwijaja cala firme i otwieraja sie w nowej lokalizacji i z samymi nowymi pracownikami. trzeba miec dzialalnosc gospodarcza, a osoby z zagranicy maja niejasne umowy i z tego co wiem, tez nizsze zarobki. pensje docieraja z opoznieniem, a na pytanie kiedy mozna sie spodziewac wyplaty (tydzien po terminie), pada odpowiedz rzekomego "CEO", ze "tez chcialby wiedziec i czeka", bo kasy nie wyplacila jeszcze jego wlasna zona udajaca dyrektora finansowego.
praca sama w sobie dziwna i zdaje sie, ze de facto polega bardziej na tworzeniu baz danych pod pretekstem sprzedazy uslug, niz faktycznym oferowaniu kampanii reklamowych. co sie dzieje z kontaktami/ofertami po przejeciu ich przez "opiekuna" - nie wiadomo. rzekomo podpisane kontrakty majace przyniesc premie (kilka tysiecy zlotych) w ostatniej chwili w tajemniczych okolicznosciach sa anulowane i nikt nie widzi dodatkowych pieniedzy.
JAK NAJDALEJ.
1
Odradzam 2016-10-12 09:57:00
Potwierdzam wszystkie negatywne opinie na temat tych oszustów. Zapomnijcie o wypłatach na czas, a w niektórych przypadkach zapomnijcie o wypłatach w ogóle. Pseudokorporacja, która w rzeczywistości nie ma nic, jest angielskojęzycznym call center. Co jakiś czas zmieniają nazwę i siedzibę, myślicie że po co ;)? Absolutnie odradzam, oszuści.
Ok 2016-10-12 10:25:21
COMBINED-SPORT WORLDWIDE LTD ma tutaj naprawdę dobre oferty pracy i co ja mogę powiedzieć, wartościowe zdecydowanie, jedna z najlepszych firm pod słońcem, nie wiem jak mozna tak nie uważać chociaż chwilę
szczery 2016-10-12 13:07:43
Najważniejsze dla mnie jest to, że każdy dba o to,żeby atmosfera znacznie każdemu dopisywała, to się ceni,
Dan 2016-11-03 10:33:25
Faktycznie, p Górski nie lubi płacić nikomu. Lepiej się z nim nie zadawać
Zostaw swoją opinię o COMBINED-SPORT WORLDWIDE LTD - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie COMBINED-SPORT WORLDWIDE LTD