logo COMBINED-SPORT WORLDWIDE LTD

COMBINED-SPORT WORLDWIDE LTD

Warszawa

Opinie o COMBINED-SPORT WORLDWIDE LTD

xyz 2015-04-24 16:27
Jakieś nowe opinie o firmie CombinedSport? Ogłosili właśnie rekrutacje na linkedin.
robin 2015-05-20 15:00
Nie dla każdego, tylko dla ludzi o specyficznym charakterze - przebojowość jest najważniejsza, ze względu na preferowany w firmie sposób sprzedaży. Naprawdę można dobrze zarobić, jeśli się ma taki charakter.

Mnie pracowało się okej, nie byłem najlepszy, nie byłem najgorszy, odszedłem bo przenosiłem się z osobistych powodów do innego miasta.

Krytykom przyznam, że faktycznie nie najlepiej to biuro jest zorganizowane.
Rocco 2015-06-03 13:14
Prowadza rekrutacje również jako combined media. (usunięte przez administratora) , umowa w oparciu o dzialalnosc gospodarcza, bardzo mala podstawa, na początku prowizja trzeba się dzielic ze swoim "opiekunem" i generalnie podejście takie jak w MLM. (usunięte przez administratora)
dz 2016-01-20 14:32
Rzeczywiście jeżeli są w stanie zaproponować tylko działalność gospodarczą to nie wygląda to za ciekawie. Do tej pory poszukiwałem pracodawców, którzy mogli mi zaoferować umowę o pracę a tak to trzymanie się kurczowo własnej pseudofirmy jest dla mnie po prostu kompletnym bezsensem. Naprawdę nie ma innej opcji zatrudnienia?
robin 2016-01-29 11:24
Nie dla każdego, tylko dla ludzi o specyficznym charakterze - przebojowość jest najważniejsza, ze względu na preferowany w firmie sposób sprzedaży. Naprawdę można dobrze zarobić, jeśli się ma taki charakter.

Mnie pracowało się okej, nie byłem najlepszy, nie byłem najgorszy, odszedłem bo przenosiłem się z osobistych powodów do innego miasta.

Krytykom przyznam, że faktycznie nie najlepiej to biuro jest zorganizowane.
1
Onewayticket 2016-03-30 22:57
Potwierdzam opinie, trzymac sie od nich Z DALEKA. Jeżeli nie chcesz mieć problemów - nie wypłacają pensji na czas albo wogle ich nie wypłacają:) Wiem- z własnego doświadczenia.
4
Onewayticket 2016-04-10 22:01
wystarczająco aby poznać kulturę organizacyjną firmy. Każdy ma prawo podzielić się swoją opinią, z doświadczenia. Jednym słowem odradzam:) Pozdrawiam
1
britishguy 2016-05-04 00:52
ludzie ogarnijcie się, poczytajcie troche w internecie, jezeli nei chcecie wyjsc na minusie albo 0 ... :) nikt normlany nie oferuje pracownikow zakladanie wlasnych dzialalnosci a umowy sa tak skonstruowane ze jak zechca to mozna pracowac za darmo:)
future 2016-05-04 18:40
a i teraz to się zajmują Dream Car, proszę sobie sprawdzić, bo też są opinie a ze to hostessy miały problemy z tymi ludzmi.
Migacz 2016-05-05 09:18
Dokładnie tak , nic nie ma za darmo i rzecz w tym, aby po prostu robić swoje, pracować tak jak trzeba i wyciągać z tego wnioski, w firmie nie jest źle przecież
Tronk 2016-05-05 11:17

Przebojowość to wazna cecha @robin nie powinno to być jakąś tajemnicą, albo wielkim zdumieniem, ja tam uważam, że rzecz jest okej, w końcu nic nie ma za darmo
Migacz 2016-05-16 18:14

Dokładnie tak , nic nie ma za darmo i rzecz w tym, aby po prostu robić swoje, pracować tak jak trzeba i wyciągać z tego wnioski, w firmie nie jest źle przecież
Ok 2016-10-12 10:25
COMBINED-SPORT WORLDWIDE LTD ma tutaj naprawdę dobre oferty pracy i co ja mogę powiedzieć, wartościowe zdecydowanie, jedna z najlepszych firm pod słońcem, nie wiem jak mozna tak nie uważać chociaż chwilę
szczery 2016-10-12 13:07
Najważniejsze dla mnie jest to, że każdy dba o to,żeby atmosfera znacznie każdemu dopisywała, to się ceni,
Nickname 2016-12-08 17:30
Hate w Polsce jest popularny jak widac.brak szacunku do pracodawcy, lenistwo, brak ymiejetnosci sprzedazy w rytm hasla czy sie stoi czy sie lezy to i tak mi sie nalezy! Kto nie ma pojecia o co chodzi w sales niech nawet nie probuje dla nich pracowac bo dostanie tylko podstawowe wynagrodzenie i nie ma na co liczyc ze sie utrzyma. Dobrych sprzedawcow mozna policzyc na palcach jednej reki....a ci zarabiaja dobra prowizje.
MIgacz 2 2017-07-10 14:49

Dokładnie tak , nic nie ma za darmo i rzecz w tym, aby po prostu robić swoje, pracować tak jak trzeba i wyciągać z tego wnioski, w firmie nie jest źle przecież
Lidia 2017-07-20 20:09
@MIgacz 2 - pracowałeś może w COMBINED-SPORT WORLDWIDE LTD? Mógłbyś podzielić się swoim doświadczeniem z użytkownikami tego forum. Informacje na temat atmosfery, warunków zatrudniania i ogólnej oceny pracodawcy będą pomocne dla osób zainteresowanych podjęciem pracy. Z tego co się orientuje mają oddział w Warszawie, może pracowałeś właśnie tu?
MIgacz 2 2017-07-21 16:09
Pracowalem z dwa lata temu- firma ok- warunki zalezy dla kogo- zarobki oprate o prowizje... chyba jest biuro w Warszwie.
Robert 34 2017-08-16 13:17
Firma jest w porządku, polecam. Jak na lokalny rynek pracy więcej plusów niż minusów.
Lidia 2017-08-23 14:11
@MIgacz 2 - dziękuję za Twoją odpowiedź, a czy oprócz podstawowego wynagrodzenia, oraz systemu prowizyjnego o którym wspominasz, COMBINED-SPORT WORLDWIDE LTD zapewnia dodatkowe benefity, na przykład postaci prywatnego ubezpieczenia medycznego? akie dodatkowe informacje mogą być ważne dla osób, które zastanawiają się nad podjęciem pracy w firmie.
Zostaw swoją opinię o COMBINED-SPORT WORLDWIDE LTD - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie COMBINED-SPORT WORLDWIDE LTD